Review militèr

Yagene prau penjaga pantai Yunani murub kapal barang Turki?

40
Kantor Warta Turki "Anadolu" nglaporake kedadeyan ing Aegean. Laporan kasebut, kanthi nyebutake Menteri Dalam Negeri Turki, ujar manawa prau penjaga pantai Yunani mbukak geni ing kapal dagang sing mlaku ing rute cedhak pulo Rhodes Yunani. Kapal kargo lelayaran ing ngisor gendéra Turki.

Yagene prau penjaga pantai Yunani murub kapal barang Turki?


Sawisé ana lapuran saka kapal kargo Turki, diputusake ngirim loro prau saka penjaga pantai Turki lan prau serbu landing saka pasukan angkatan laut Turki menyang lokasi.

Dikawruhi, sawisé ditembaki kapal patroli Yunani, kapal Turki bali menyang wilayah perairan Turki. Ndandani karusakan ing awak - jejak peluru. Total - 36.

Ing wayahe, kru kapal dagang Turki lagi diinterogasi, lan rincian apa sing kedadeyan ing kontak karo sisih Yunani lagi ditetepake.

Pranyata nalika pindhah ing rute Iskenderun - Teluk Izmit saka Segara Marmara, para pengawal tapel wates Yunani nyoba nyetop kapal kasebut, kanthi curiga yen kargo kasebut ora cocog karo sing kasebut ing dokumen kasebut. Wong-wong Yunani nuntut supaya kapten kapal kargo moor ing salah sawijining pelabuhan ing Rhodes kanggo mriksa kargo ing kapal kasebut. Kapten Turki ora nggatekake panjaluk kasebut, sawise geni dibukak ing kapal kargo ACT.
Foto sing digunakake:
© AFP 2017 / Louisa Gouliamaki
40 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. 210okv
    210okv 4 Juli 2017 08:31
    +5
    Wong Yunani nyerah .. NATO Ngalahake dhewe ..
    1. cniza
      cniza 4 Juli 2017 08:45
      +3
      Wong Yunani lan Turki ora bakal rekonsiliasi nganti suwe, mula kita ora bakal ngerti sing bener babagan cangkang iki.
      1. Чёрный
        Чёрный 4 Juli 2017 08:53
        +2
        Yagene prau penjaga pantai Yunani murub kapal barang Turki?
        Amarga katresnan lan paseduluran gedhe antarane negara NATO ngguyu
      2. Чёрный
        Чёрный 4 Juli 2017 09:07
        +2
        Kutipan saka cniza
        Wong Yunani lan Turki ora bakal rekonsiliasi nganti suwe, mula kita ora bakal ngerti sing bener babagan cangkang iki.

        Iki minangka rod penghubung ing NATO eseman
        1. Чёрный
          Чёрный 4 Juli 2017 09:08
          +2
          Wong Yunani nyerah .. NATO Ngalahake dhewe ..

          Miturut piagam NATO, Yunani lan Turki kudu dibuwang saka NATO. Kelangan. Ayo ndeleng carane Tan lan Eropa liyane bakal ngindari. Senajan iku ora pisanan kanggo wong-wong mau kanggo ngganti aturan game sak game dhewe. ngguyu
          1. cniza
            cniza 4 Juli 2017 09:14
            +5
            Ya, dheweke ora peduli kabeh iki, dheweke kudu ngganti sepatu kanthi cepet, Amerika Serikat ngarahake yen entuk manfaat, liyane ngladeni Wishlist.
            1. pamburu mumbul
              pamburu mumbul 4 Juli 2017 09:48
              +2
              Hi Vitya! hi Organisasi NATO sing apik tenan! "Kanca" nggebug "kanca", "kanca" nyepak "kanca" metu saka pangkalan udara. Sing ayu! Inggih, kepiye sampeyan ora ngelingi I.A. Krylov:
              "Yen ora ana kesepakatan ing antarane kanca,
              Urusane ora bakal lancar,
              Lan ora ana sing metu saka iku, mung glepung."
              1. cniza
                cniza 4 Juli 2017 09:52
                +2
                Sugeng rawuh Pasha! hi
                Organisasi iki meh padha karo bal ula.
                1. pamburu mumbul
                  pamburu mumbul 4 Juli 2017 09:59
                  +1
                  Utawa angga padha ing bank.
                  1. cniza
                    cniza 4 Juli 2017 10:02
                    +1
                    Ngunci ing jar iki lan supaya padha ROOT siji liyane.
                    1. pamburu mumbul
                      pamburu mumbul 4 Juli 2017 10:07
                      +1
                      Nganti saiki, ing printah saka Kepala Spider, padha ngembangaken "jar". Lan kasunyatan sing kadhangkala padha cokotan saben liyane iku trifle, biaya produksi.
                      1. cniza
                        cniza 4 Juli 2017 10:17
                        +1
                        Padha kudu nambah "agen penyebab" ing kono, supaya padha miwiti mangan, lan ora mung cokotan.
                    2. pamburu mumbul
                      pamburu mumbul 4 Juli 2017 10:19
                      +1
                      Kutipan saka cniza
                      Padha kudu nambah "agen penyebab" ing kono, supaya padha miwiti mangan, lan ora mung cokotan.

                      Uncalan paket "oozverin" ana. nglirik
                      1. cniza
                        cniza 4 Juli 2017 10:21
                        +1
                        Soko saka iki lan "goyang-goyang nganggo tongkat", kaya sing kudune.
                    3. pamburu mumbul
                      pamburu mumbul 4 Juli 2017 10:25
                      +1
                      Kutipan saka cniza
                      "nyodok-nyodok nganggo tongkat" kaya sing kudune.

                      Mungkin sampeyan ora butuh tongkat? Banjur psikosis massa bakal diwiwiti. lol
                      1. cniza
                        cniza 4 Juli 2017 10:31
                        +1
                        Ora, iku mung "tongkat", "tongkat", supaya atap godhong lan ora bali.
  2. Syurik70
    Syurik70 4 Juli 2017 08:32
    +1
    Yagene prau penjaga pantai Yunani murub kapal barang Turki?

    Kanggo alasan sing padha Rusia bakal nembak mudhun, lan ora kanthi tentrem straighten metu, pesawat Turki nalika nerak wewatesan kita.
    1. ra uzo
      ra uzo 4 Juli 2017 08:41
      0
      Turki bakal ngelingake.
      Turki bakal ngelingake maneh.
      Turki bakal ngelingake kaping pirang-pirang.
      *%##?$$^#
      Banjur kita bakal dadi kanca karo Yunani.
      1. Syurik70
        Syurik70 4 Juli 2017 08:47
        +2
        Kutipan saka: raki-uzo
        Turki bakal ngelingake.
        Turki bakal ngelingake maneh.
        Turki bakal ngelingake kaping pirang-pirang.
        *%##?$$^#
        Banjur kita bakal dadi kanca karo Yunani.

        Beda karo wong Turki, yen Rusia ngomong yen montor mabur nglanggar wates kita, banjur reruntuhan pesawat kasebut bakal ana ing wilayah Rusia.
        1. Orionvit
          Orionvit 4 Juli 2017 09:33
          0
          Ora bisa ditindakake kanthi becik karo Boeing Korea Selatan, sadurunge kudu ditembak, malah liwat Kamchatka.
    2. BecmepH
      BecmepH 4 Juli 2017 09:33
      0
      Quote: Shurik70
      Yagene prau penjaga pantai Yunani murub kapal barang Turki?

      Kanggo alasan sing padha Rusia bakal nembak mudhun, lan ora kanthi tentrem straighten metu, pesawat Turki nalika nerak wewatesan kita.

      Aku mangu-mangu manawa kita bakal nembak pesawat sapa wae ... Dheweke bakal ngapura maneh ...
      1. Syurik70
        Syurik70 4 Juli 2017 11:46
        +1
        Kutipan saka BecmepH

        Aku mangu-mangu manawa kita bakal nembak pesawat sapa wae ... Dheweke bakal ngapura maneh ...

        Ngapura wong Turki?
        Kedadeyan pesawat sing ambruk bisa meh dilalekake liwat wektu.
        Kedadeyan karo duta sing dipateni bisa diapura - kedadeyan ing kabeh bangsa.
        Nanging kepiye carane ngapura wong akeh militer, pejabat lan pengusaha sing teka kanggo menehi salam ing pemakaman pembunuh duta? Ora ana sing dipecat. Apa iku ngapura?
        Sembarang pesawat liyane bakal kanthi ati-ati dikawal metu utawa ndharat ing lapangan udara kita. Malah Inggris, mungsuh utama sajarah kita, sing ora kejawab kesempatan kanggo ngrusak Rusia. Wong Turki bakal ditembak.
        1. Syurik70
          Syurik70 4 Juli 2017 12:03
          +1
          Quote: Shurik70

          Kedadeyan karo duta sing dipateni bisa diapura - kedadeyan ing kabeh bangsa.

          Autocensorship mbusak tembung "i d i o t y" sadurunge tembung "ana"
          sad
        2. ra uzo
          ra uzo 4 Juli 2017 12:28
          +1
          Quote: Shurik70
          Nanging kepiye carane ngapura wong akeh militer, pejabat lan pengusaha sing teka kanggo menehi salam ing pemakaman pembunuh duta? Ora ana sing dipecat. Apa iku ngapura?

          ngapusi!
          Awake ora ditampa malah dening wong tuwane. Ing tanggal 13 Januari (meh sasi sawise acara elek) padha disimpen ing kuburan - "Kimsesizler Mezarlığı" (kuburan saka rootless). Kabar kuwi disebarake khusus. Iki dudu salahmu.
        3. BecmepH
          BecmepH 5 Juli 2017 05:47
          0
          Quote: Shurik70
          Kutipan saka BecmepH

          Aku mangu-mangu manawa kita bakal nembak pesawat sapa wae ... Dheweke bakal ngapura maneh ...

          Ngapura wong Turki?
          Kedadeyan pesawat sing ambruk bisa meh dilalekake liwat wektu.
          Kedadeyan karo duta sing dipateni bisa diapura - kedadeyan ing kabeh bangsa.
          Nanging kepiye carane ngapura wong akeh militer, pejabat lan pengusaha sing teka kanggo menehi salam ing pemakaman pembunuh duta? Ora ana sing dipecat. Apa iku ngapura?
          Sembarang pesawat liyane bakal kanthi ati-ati dikawal metu utawa ndharat ing lapangan udara kita. Malah Inggris, mungsuh utama sajarah kita, sing ora kejawab kesempatan kanggo ngrusak Rusia. Wong Turki bakal ditembak.

          Inggih, kabeh wis diapura! Kok disiram banyu...?
  3. anjey
    anjey 4 Juli 2017 08:34
    0
    Turki minangka greyhound, bisa uga lalu lintas senjata bisa digunakake kanggo ijo
    1. Pakdhe Lee
      Pakdhe Lee 4 Juli 2017 08:43
      +5
      Iku malah bisa! Ora wonder wong Turki ora mandheg malah ing geni. Mumet nganti saiki.
      1. novel66
        novel66 4 Juli 2017 09:00
        +3
        apik tenan. sing padha ora mangsuli - wong Yunani bakal dadi kacang!
  4. Tolstoevsky
    Tolstoevsky 4 Juli 2017 08:37
    +2
    Kerja sedulur!
  5. Komentar wis dibusak.
  6. garnik
    garnik 4 Juli 2017 08:40
    0
    Kabeh bener. Iku seng di pengeni kanggo tumindak ing cara sing padha marang militèr Turki, nglanggar tapel wates negara.
  7. Retvizan 8
    Retvizan 8 4 Juli 2017 08:46
    +1
    Umumé, wong Yunani "tresna" wong Turki.
    1. Orionvit
      Orionvit 4 Juli 2017 09:37
      +1
      Kutipan: Retvizan 8
      Umumé, wong Yunani "tresna" wong Turki.

      Ana timbal balik lengkap. "Tresna" banget nganti ora bisa mangan. Lan sing tresna Turki ing umum? Kabeh tanggi, wong Turki duwe tagihan ageng, wiwit jaman Kakaisaran Ottoman. dadi ing wusana, Turki bakal ambruk dening saben wong sing cedhak lan seneng banget.
  8. Masya Masya
    Masya Masya 4 Juli 2017 08:54
    +5
    iki mutusaké kanggo ngirim loro prau saka njaga pesisir Turki lan prau serbu landing pasukan angkatan laut Turki menyang pemandangan.

    sesuk jawaban liyane bakal teka, kanthi bentuk Angkatan Udara Turki ...
    1. novel66
      novel66 4 Juli 2017 09:01
      +3
      lan Yunani pungkasanipun bakal tuwuh bolder, lan nggawa mudhun jancok!
      1. Masya Masya
        Masya Masya 4 Juli 2017 10:18
        +5
        Kutipan: novel66
        lan Yunani pungkasanipun bakal tuwuh bolder, lan nggawa mudhun jancok!

        apa ora guyon ... mbok menawa dheweke bakal mutusake?
        1. novel66
          novel66 4 Juli 2017 10:22
          +3
          padha ora bisa perang - kita ora bisa ndeleng!
  9. penembake gunung
    penembake gunung 4 Juli 2017 09:19
    0
    Inggih, padha tresna-tinresnan. kuwat. Lan suwene. Lan kasunyatane sajrone pirang-pirang dekade kepungkur dheweke wis DIPUTUSake kanggo tresna-tinresnan sing luwih KUAT, ora ana owah-owahan apa-apa. ngguyu
  10. san4es
    san4es 4 Juli 2017 09:39
    +6
    ... Iki kanggo wong-wong mau kanggo "Liman" prajurit
  11. pvv113
    pvv113 4 Juli 2017 11:09
    +1
    Wong Turki wis suwe ngganggu wong Yunani ing udara lan ing segara. Katon kaya tuwung saka sabar Yunani overflowed
  12. RIGHTCator
    RIGHTCator 5 Juli 2017 05:55
    0
    Lan saiki kapal Rusia dilebokake ing panggonane kapal Turki, lan kapal Amerika tinimbang Yunani, apa sampeyan kelingan yen dheweke malah pengin mriksa pelabuhan?