Review militèr

Klompok serangan kapal induk Angkatan Laut PLA, dipimpin dening kapal induk "Liaoning" tindak menyang Hong Kong

7
Miturut kantor berita Xinhua, klompok penyerang kapal induk kapal Angkatan Laut PLA, sing dipimpin dening kapal induk Liaoning, wis nganakake latihan trans-regional wiwit tanggal 25 Juni, nalika diluncurake saka kutha Qingdao, China wétan. Saliyane kapal induk Liaoning, detasemen kasebut kalebu penghancur rudal Jinan (Tipe 052C) lan Yinchuan (Tipe 052D), frigat rudal Yantai (Tipe 054A), uga pesawat tempur basis operator Jian-15 lan helikopter kapal. dhasar.



Klompok serangan kapal induk Angkatan Laut PLA, dipimpin dening kapal induk "Liaoning" tindak menyang Hong Kong

















Sumber asli:
http://bmpd.livejournal.com/
7 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Spartanez300
    Spartanez300 4 Juli 2017 08:52
    0
    "Jian -15" - prototipe Su-33, kanthi radar lan senjata Cina modern.

    Maskapai pesawat "Liaoning": nganti 19 Juni 1990 - "Riga", nganti 25 September 2012 - "Varyag"; uga dikenal minangka nomer buntut 16 lan sadurunge jeneng ora resmi "Shi Lan") - sing pisanan saka rong operator pesawat sing ana ing China. [3] kapal induk PLA. Iki dilebokake ing taun 1985 ing galangan kapal ing Nikolaev kanggo Angkatan Laut Soviet minangka operator pesawat kapindho Project 1143.6. Sawisé ambruk USSR, kapal tindak menyang Ukraina lan construction iki mandegake ing 1992. Ing taun 1998, iki dituku dening China kanthi rega $ 25 yuta, kanthi resmi - kanthi tujuan ngatur pusat hiburan ngambang. Ditarik menyang China lan rampung minangka kapal induk. 25 September 2012 gabung karo Angkatan Laut PLA.
  2. NUR
    NUR 4 Juli 2017 08:57
    +1
    Kapal ing tangan apik, iku bakal ngawula kanggo dangu, nanging kita metu saka bisnis.
    1. Flinky
      Flinky 4 Juli 2017 09:22
      +3
      Nefig didol kanggo jins lan permen karet. Yen dheweke ngormati USSR sing diduweni - ya, sapa sing bakal bisa ngrusak!
      1. NUR
        NUR 4 Juli 2017 09:42
        +1
        Apparatchik partai efektif wis ambruk, lan sampeyan lan kita metu saka bisnis. Wingi salah sijine sing duwe segel ngandhakake rasa prihatine.
        1. Flinky
          Flinky 4 Juli 2017 10:11
          0
          Yen kabeh wong ngadeg dadi siji, ora ana aparat partai sing bisa sukses.
          Nanging wong-wong padha adol jins lan permen karet. Kesalahan kita ing kene luwih gedhe tinimbang Gorbachev. Yagene dheweke ora ndhukung GKChP, sing pengin nylametake USSR?
          1. NUR
            NUR 4 Juli 2017 10:58
            0
            Ora usah disiram awu ing sirahmu, rakyat ora ana apa-apa, mayoritas milih lestari, timbalane pasrah.
  3. Mar.Tira
    Mar.Tira 4 Juli 2017 11:46
    0
    Kutipan saka Flinky
    Yen kabeh wong ngadeg dadi siji, ora ana aparat partai sing bisa sukses.
    Nanging wong-wong padha adol jins lan permen karet. Kesalahan kita ing kene luwih gedhe tinimbang Gorbachev. Yagene dheweke ora ndhukung GKChP, sing pengin nylametake USSR?

    Apa GKChP dhewe pengin iki, utawa apa? Eling-eling kepriye tumindake? Ora ana sing pengin tanggung jawab kanggo negara, kabeh pengin nggunakake KOLEKTIF, kanthi bantuan slogan-slogan Komite Pusat CPSU, kanggo ngowahi. Sing padha mung bisa. sing bakal njupuk? Lan tentara netral, loro ing 91 lan 93 ..