Review militèr

Korea Utara nguji rudal balistik Hwaseong-14 anyar

7
Tes rudal Hwaseong-14 ditindakake kanthi prentah saka pimpinan negara Kim Jong-un, sing ana ing peluncuran kasebut. Roket kasebut mabur 933 kilometer, tekan dhuwure 2802 kilometer, wektu penerbangan 39 menit.

Korea Utara nguji rudal balistik Hwaseong-14 anyar














Sumber asli:
http://imp-navigator.livejournal.com/
7 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Shadow Shooter
    Shadow Shooter 4 Juli 2017 15:06
    +2
    Iki warta apik kanggo kita nglirik
  2. A1845
    A1845 4 Juli 2017 16:21
    0
    mabur 933 kilometer, tekan dhuwuré 2802 kilometer

    ketoke kisarane isih akeh..
  3. Ija2016
    Ija2016 4 Juli 2017 20:22
    0
    Inggih, rampung. Kabar apik.
  4. zululuz
    zululuz 4 Juli 2017 21:39
    0
    Mesem bodho biasane katon ing pasuryan saka wong sing wis nindakake soko kanggo dangu lan pungkasanipun entuk asil ... Tentrem be with you, Koreans. Lan asosiasi.
  5. lance
    lance 5 Juli 2017 05:14
    0
    yen ciri sing diumumake kaya ngono, mula kabeh pangkalan Amerika ing Pasifik ana pitakonan.
  6. vpk72
    vpk72 5 Juli 2017 19:50
    +2
    tegese ing sadawane lintasan rasional, jarak bakal 5-6 ewu km - kanthi sopan
  7. vpk72
    vpk72 5 Juli 2017 20:54
    +2
    Kutipan saka vpk72
    tegese ing sadawane lintasan rasional, jarak bakal 5-6 ewu km - kanthi sopan