Review militèr

DPR nglaporake penahanan sawijining mayor saka Angkatan Bersenjata Ukraina

70
Sawetara jam kepungkur, wakil komandan korps tentara DPR, Kolonel Eduard Basurin, ngandhakake yen Donetsk duwe informasi yen pihak Ukraina nyiapake provokasi sadurunge babak sabanjure diskusi Minsk lan KTT G20. Saiki pasukan keamanan DPR nerbitake data manawa sawijining mayor saka Angkatan Bersenjata Ukraina ditahan ing wilayah pemukiman Peski. Ing wektu sing padha, nyatakake yen jurusan Ukrainia diduga duwe dokumen rahasia karo dheweke.

Yen sampeyan yakin data sing diterbitake dening komando DPR, banjur mayor brigade infanteri gunung kapisah 128 dadi pinter banget babagan politik. Sajrone interogasi, pejabat Ukrainia ujar manawa Kyiv nyiapake pirang-pirang provokasi getih sadurunge rapat perwakilan GXNUMX. Informasi iki diwenehake, utamane, FAN. Video cendhak diterbitake karo prajurit Ukrainia ing mobil sawise ditahan.



Kajaba iku, dikandhakake yen mayor (jeneng lan jenenge saiki ora dingerteni) ditemokake kanthi "flash drive" kanthi peta lokasi pasukan LDNR. Antarane dokumen liyane ing media digital, ana pesenan kanggo nggunakake pertempuran artileri ing Donetsk ing dina sing bakal teka.

Kacathet yen mayor ditahan ing wilayah DPR. Yen iki bener, apa tujuan utama pindhah ing tlatah republik rakyat, ing wangun saka Angkatan Bersenjata Ukraina lan karo flash drive ngemot pesenan saka printah?

Komando DPR ujar manawa Mayor Angkatan Bersenjata Ukraina "dituduhake ngrekrut pejabat penegak hukum lokal kanggo nindakake sabotase."
Foto sing digunakake:
FAN
70 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. 210okv
    210okv 4 Juli 2017 15:43
    +6
    Inggih, subchik kejiret ... Saiki graters bakal diwiwiti karo penjaga perbatasan sing ditahan ..
    1. Sling cutter
      Sling cutter 4 Juli 2017 15:47
      +1
      Kutipan: 210 okv
      Inggih, subchik kejiret ... Saiki graters bakal diwiwiti karo penjaga perbatasan sing ditahan ..

      opo maneh gosok? bakal ngganti kabeh.
      1. cniza
        cniza 4 Juli 2017 15:50
        +6
        Kabeh mendhung, ana sing pengin ngapusi wong.
        1. Pemotong
          Pemotong 4 Juli 2017 15:59
          +8
          Omong kosong! Dheweke kejiret dhewe, tangan ing mburine, borgol, iki dudu defector ... Apa sampeyan crawling kene karo pesawat lengkap dokumen? Utawa kanthi cara iki dheweke mbuwang "salah informasi" ...
          1. cniza
            cniza 4 Juli 2017 16:02
            +1
            Punika kula babagan.
          2. Lukich
            Lukich 4 Juli 2017 16:38
            +6
            Quote: Cutter
            Apa sampeyan crawling kene karo set lengkap dokumen?

            ya palsu wuda. ing wangun VSU roamed mburi. sirkus. minangka ing guyon bab Stirlitz.
          3. Sling cutter
            Sling cutter 4 Juli 2017 16:41
            +7
            Quote: Cutter
            Apa sampeyan crawling kene karo set lengkap dokumen?

            Kutipan saka cniza
            Punika kula babagan.

            Wong lanang, sampeyan lair wingi ngguyu
            Dheweke kejiret loro pengawal tapel wates, aku ngira yen dheweke ngidak-idak banyu, dipérang kanthi lengkap, jeneng mburi lan lokasi lan jeneng sandhi sing dipilih, kabeh sampah. keprungu
            Kanggo sapa sing ngganti rong blockheads? Ing kene pangkat dibutuhake ya
            Mayor bakal diguncang, kaya sing kudune, supaya ana kontra sing nyukupi lan bakal nggawe chench.
            Lan piye wae pasukan khusus angsal, khusus kanggo ijol-ijolan, yen ora bakal ana informasi.
            Apa sampeyan pancene bocah?
            Wong lanang padha nindakake proyek apik tenan, padha ditarik karo dokumen!
            Respect!!! apik prajurit
            1. Pemotong
              Pemotong 4 Juli 2017 16:52
              +7
              We ngerti iki, kita nyeret dhewe, iku ora ing perang, pramila kita Ngurutake metu quietly. Banjur STRAP CUTTER teka lan ngobong kabeh. Menehi langsung info pas-KENAPA banjur forum, kita bakal nandur 20 spesialis ing macem-macem lapangan, artikel-jawaban, artikel-jawaban .... liyane ora kasengsem !!!! Ing omah ana pemotong slendhang sing nyata, minangka kenang-kenangan, kira-kira ing ngendi dheweke ngladeni .... Mergo!
              1. Sling cutter
                Sling cutter 4 Juli 2017 16:58
                +1
                Quote: Cutter
                Ing omah ana pemotong slendhang tenan, minangka kenang-kenangan, kira-kira ing ngendi dheweke ngladeni ....

                Kula uga duwe nomer. apik ombenan
                Ancaman! kurang saka sasi isih wassat
                1. Pemotong
                  Pemotong 4 Juli 2017 17:02
                  +7
                  Sadurunge demobilisasi?
                  1. Sling cutter
                    Sling cutter 4 Juli 2017 17:09
                    +2
                    Quote: Cutter
                    Sadurunge demobilisasi?

                    Nganti LIBURAN!!!! prajurit
                    1. Pemotong
                      Pemotong 4 Juli 2017 17:13
                      +7
                      Wah, sampeyan bener! Wau...
                      1. Sling cutter
                        Sling cutter 4 Juli 2017 17:24
                        +3
                        Inggih, maju! Tindakake tanggalan Kolega! ngguyu ombenan
        2. kesel kabeh
          kesel kabeh 4 Juli 2017 16:09
          +4
          Rampung setuju karo sampeyan - goblok. Lan pasuryan mayor ora nuduhake yen dheweke nolak penahanan.
          1. Sling cutter
            Sling cutter 4 Juli 2017 16:54
            +1
            Kutipan saka tiredwithall
            Rampung setuju karo sampeyan - goblok. Lan pasuryan mayor ora nuduhake yen dheweke nolak penahanan.

            Lan apa jenis pasuryan sing sampeyan butuhake ing vidyuhi? Dheweke kerja kanthi jelas, kargo dijupuk! Apa sampeyan butuh tulang pipi sing rusak? Duc, iki dudu pulisi, iki spesialis ngguyu
            1. kesel kabeh
              kesel kabeh 4 Juli 2017 17:06
              +1
              Quote: Sling cutter
              Lan apa jenis pasuryan sing sampeyan butuhake ing vidyuhi? Dheweke kerja kanthi jelas, kargo dijupuk! Apa sampeyan butuh tulang pipi sing rusak?

              Dadi, layar wis PR, wong nonton. Dadi aku pengin pasuryan penjajah cocog karo 44-45, lan dudu 41.
              1. Sling cutter
                Sling cutter 4 Juli 2017 17:16
                0
                Kutipan saka tiredwithall
                Dadi, layar wis PR, wong nonton

                Gee-gee ngguyu Delengen, kita padha lungguh kaya nganggo busana lol
                Kutipan saka tiredwithall
                Dadi aku pengin pasuryan penjajah cocog

                Aku ora nyaranake nyedhaki celonone. ngguyu Iku angel kanggo dheweke ngguyu
                Kutipan saka tiredwithall
                cocog karo 44-45, ora 41.

                Dadi ora guyon, bisa uga ana 200 sing isih ana, maksudku ... prajurit
    2. seneng
      seneng 4 Juli 2017 18:55
      +1
      ngguyu
      kanggo tujuan apa gerakan utama ngubengi wilayah republik rakyat, ing bentuk Angkatan Bersenjata Ukraina lan kanthi flash drive sing ngemot pesenan saka komando?

      iki pitakonan apik sing ditakoni dening penulis "kabar"
      Sanajan, kabeh bisa dadi: Stirlitz, kanthi parasut ing mburine, pindhah menyang Berlin, lan ora ana apa-apa. wong bodho
      Luwih menarik:
      Komando DPR ujar manawa Mayor Angkatan Bersenjata Ukraina "dituduhake ngrekrut pejabat penegak hukum lokal kanggo nindakake sabotase."

      - ing bentuk Angkatan Bersenjata Ukraina, kanthi flash drive kanthi pesenan. Ing endi laptop? ora? dadi kenapa flash? Utawa arep njaluk laptop marang Basurin?
      kanggo nggunakake pertempuran artileri ing Donetsk ing dina teka

      dina apa iki? lan sapa sing bakal nembak? sho, saka Donetsk kanggo Donetsk? ya banjur ngguyu
      saiki dudu jurusan APU, nanging DPR banjur. Lan kenapa pesenan, yen dheweke rekrut?
      uga, nganti set lengkap, kanggo seneng-seneng, mayor njupuk dokumen rahasia karo wong, tanpa kang ora bisa Recruit antarane - uga, iku perlu ngguyu -
      aparat penegak hukum lokal kanggo nindakake sabotase

      Koyok ngono! Basurin kaya biyasane - dheweke ngimpi - banjur nyritakake, utawa ana sing ndhikte. Utawa penulis artikel fiksi ilmiah saka Lifenews
      Saben ukara iku omong kosong.
  2. Alloh
    Alloh 4 Juli 2017 15:43
    0
    Interogasi, ngapura lan "nglilani"
  3. andrey
    andrey 4 Juli 2017 15:44
    +3
    Mayor saka Angkatan Bersenjata Ukraina ditahan ing cedhak pemukiman Peski. Ing wektu sing padha, nyatakake yen jurusan Ukrainia diduga duwe dokumen rahasia karo dheweke.
    dadi "kejiret" utawa "defector"? kahanan aneh.
    1. vch
      vch 4 Juli 2017 15:52
      +6
      Kahanane luwih aneh. Mayor ing seragam, karo dokumen, karo flash drive ..... Aku cenderung mikir sing paling kamungkinan padha njupuk basa ......
      1. Sling cutter
        Sling cutter 4 Juli 2017 17:42
        0
        Kutipan saka vch
        Kahanane luwih aneh. Mayor ing seragam, karo dokumen, karo flash drive ..... Aku cenderung mikir sing paling kamungkinan padha njupuk basa ......

        Dijupuk ilat ing lemari wassat supaya padha nyeret! ngguyu
        Wong lanang nindakake pakaryan sing apik banget !!!
    2. VitaVKO
      VitaVKO 4 Juli 2017 15:56
      0
      Mungkin pembelot, utawa bisa uga agen kanthi disinformasi. Muga-muga kabeh padha, kalbu tangi lan mayor dadi lara ngladeni Bandera - apik kanggo mikir sing apik babagan wong.
    3. pvv113
      pvv113 4 Juli 2017 16:02
      +1
      Dheweke nulis yen dheweke rekrut. Iku tegese "dicekel"
      1. seneng
        seneng 4 Juli 2017 19:04
        +1
        Kutipan saka: pvv113
        Dheweke nulis yen dheweke rekrut

        uga ditulis ing pager.. lan ana suket
        1. pvv113
          pvv113 4 Juli 2017 19:56
          +1
          Apa sampeyan wis biasa nampa informasi saka pager?
          1. seneng
            seneng 4 Juli 2017 22:01
            0
            Kutipan saka: pvv113
            Apa sampeyan wis biasa nampa informasi saka pager?

            Aku maca soko ing VO. nanging yen persentase artikel kasebut ing VO mundhak, mula iki bakal padha karo maca saka pager.
            Senajan humor ora nate nglarani sapa wae nglirik
            1. pvv113
              pvv113 4 Juli 2017 23:05
              +1
              Apa sing salah karo artikel kasebut?
              1. seneng
                seneng 5 Juli 2017 00:44
                0
                Apa utama saka 128 misahake brigade infantri gunung rekrut? Paling ora takon dhewe pitakonan iki.
                Kanggo rekrutmen, ana layanan liyane lan wong liya nganggo sandhangan sipil.
                Nanging ora ing seragam lengkap karo kabeh dokumen perlu lan saka brigade infantri gunung ing tengah Donetsk.
                Kutipan saka: pvv113
                Apa sing salah karo artikel kasebut?

                Ya, artikel kasebut apik. Kanggo kula, malah banget keprungu
                1. pvv113
                  pvv113 5 Juli 2017 07:47
                  +1
                  Ing kene aku setuju karo sampeyan - jurusan kasebut salah. Lan artikel kasebut mung ngandhani babagan jurusan iki. Miturut cara, aku nemokake informasi babagan topik iki ing situs liyane.
                  1. seneng
                    seneng 5 Juli 2017 10:11
                    0
                    Kutipan saka: pvv113
                    Miturut cara, aku nemokake informasi babagan topik iki ing situs liyane.

                    Dadi iki lumrah: siji ngandika omong kosong (Basurin), wartawan lan bloggers rakus kanggo sensasi ngangkat munggah lan replicated. Kita maca. Sawetara% percaya apa sing dibutuhake saka artikel kasebut.
                    1. pvv113
                      pvv113 5 Juli 2017 10:52
                      +2
                      Inggih, yen Poroshenko lan Avakov wis nampa kabeh batalyon pasukan Rusia reguler karo pesawat lengkap dokumen, kalebu tiket Komsomol lan buku Staff saka Unit, banjur apa Basurin ora kudu nahan siji utama saka Angkatan Bersenjata Ukraina?
  4. Yuri Nikolaevich
    Yuri Nikolaevich 4 Juli 2017 15:51
    +8
    Kacathet yen mayor ditahan ing wilayah DPR. Yen iki bener, apa tujuan utama pindhah ing tlatah republik rakyat, ing wangun saka Angkatan Bersenjata Ukraina lan karo flash drive ngemot pesenan saka printah?

    Stirlitz mlaku-mlaku ing dalan, lan ora bisa ngerti kanthi cara apa wae sing ngiyanati telik Rusia ing dheweke.
    Utawa Buddenovka, utawa parachute seret konco Stirlitz panginten. ngguyu
    1. seneng
      seneng 4 Juli 2017 22:18
      0
      Iki dudu Stirlitz. Iki Dr. Pleshner
  5. vladimirvn
    vladimirvn 4 Juli 2017 15:52
    +3
    Mlaku-mlaku ing dalan
    Aku mlaku lan mlaku
    lan dokumen rahasia
    ora sengaja ketemu.
    sengaja kesandung
    ora sengaja tiba
    lan kaya ora sengaja
    Aku rampung ing DNR.
  6. Spartanez300
    Spartanez300 4 Juli 2017 15:53
    +3
    Kacathet yen mayor ditahan ing wilayah DPR. Yen iki bener, apa tujuan utama pindhah ing tlatah republik rakyat, ing wangun saka Angkatan Bersenjata Ukraina lan karo flash drive ngemot pesenan saka printah?

    Kabeh sing kudu ditindakake yaiku nganggo gendéra Ukrainia, sawetara jinis omong kosong karo penahanan iki.
    1. seneng
      seneng 4 Juli 2017 19:05
      +1
      Kutipan: Spartanez300
      Dheweke mung kudu nganggo gendéra Ukrainia

      ngguyu nanging luwih apik karo loro, iku ora bakal dadi ngelingke
  7. Catherine II
    Catherine II 4 Juli 2017 15:54
    +3
    ehh .. sayange "mayor" ora duwe dokumen ngaku pembunuhan Kennedy ...
    kasus sing nggumunake nalika "mayor" pancen darmabakti kanggo kabeh lan kabeh, lan ngumbara ing wilayah mungsuh ..
    Ora ana sing ngiyanati Stirlitz minangka agen intelijen Soviet - kaya seragam Soviet ing Berlin Jerman ...
    soko cepet mbentuk cilik.
    1. AID.S
      AID.S 4 Juli 2017 16:58
      0
      Kutipan: Catherine II
      kasus sing nggumunake nalika "mayor" pancen darmabakti kanggo kabeh lan kabeh, lan ngumbara ing wilayah mungsuh ..

      Jurusan apa wae luwih ngerti tinimbang letekhi kanthi cara apa wae ... lan DPR nganggep kabeh wilayah Donetsk, lan dudu ORDO, minangka wilayahe, mula bisa uga "basa" kasebut dijupuk, nanging ora ana rincian.
  8. mahoni
    mahoni 4 Juli 2017 15:54
    +1
    Miturut katrangan ... jurusan palsu
  9. Ferdinan
    Ferdinan 4 Juli 2017 15:55
    0
    Kirimi menyang mine
  10. kepmor
    kepmor 4 Juli 2017 15:55
    +3
    Aku ora pracaya ... ing setelan kamuflase, karo loreng saka Angkatan Bersenjata Ukraina, karo flash drive karo lokasi pasukan lan malah karo urutan pertempuran ... malah "dheweke marang kabeh kang ngerti" . .. nggih, sial, keren ...
  11. Tolstoevsky
    Tolstoevsky 4 Juli 2017 15:58
    +1
    dudu "jurusan Ukrainia sing diduga duwe dokumen rahasia karo dheweke" nanging "sing diarani jurusan Ukrainia duwe dokumen rahasia karo dheweke"
  12. dvina71
    dvina71 4 Juli 2017 16:00
    +2
    Iki kebetulan dudu mayor sing ilang karo dokumen saka markas.. Ora kelingan brigade..? Kita mutusake kanggo legalisasi.
  13. panulis
    panulis 4 Juli 2017 16:08
    +3
    A mayor karo dokumen rahasia direkrut pejabat penegak hukum.
    Malah luwih keren tinimbang pejabat intelijen GRU sing duwe paspor.
    Dheweke pengin ngluwihi sing ora nyukupi saka Ukraina
  14. Pivasik
    Pivasik 4 Juli 2017 16:09
    0
    Data saka infanteri gunung utama Angkatan Bersenjata Ukraina kudu dipriksa, aku mikir para spesialis bakal ngerti.
  15. svp67
    svp67 4 Juli 2017 16:17
    +3
    Iku apik banget, sawetara karo paspor lan karcis militer pindhah menyang Intelligence lan sabotase, liyane mlaku-mlaku karo dokumen rahasia ing wilayah manca.
  16. Gamer
    Gamer 4 Juli 2017 16:27
    0
    "lebokake alangan ing kene utawa siji jurusan sing wicaksana" (anekdot)
  17. Gardamir
    Gardamir 4 Juli 2017 17:28
    +1
    Nganti saiki, mayor sing diduga ditahan saka Angkatan Bersenjata Ukraina lagi dibahas ing kene. Rusia nyiapake dhewe kanggo ekstradisi komandan batalion DPR Vadim Pogodin menyang Ukraina.
  18. faterdom
    faterdom 4 Juli 2017 17:33
    0
    Mesthine, pramuka sing apik nyolong testis sing larang iki nalika dina Kristus, mung wilayah "Peski" sing paling adoh saka puluhan kilometer, amarga basa sing terkenal karo dokumen lan flash drive meh ora ana ing garis ngarep, lan luwih-luwih ing sisih ngarep. wilayah DPR.
  19. JURUSAN
    JURUSAN 4 Juli 2017 17:51
    0
    Mayor saka Angkatan Bersenjata Ukraina "diduga ngrekrut pejabat penegak hukum lokal kanggo nindakake sabotase"

    Interogasi lan tembak.. Mayit diwènèhaké marang sedulur. prajurit
    1. RL
      RL 4 Juli 2017 19:33
      +1
      Lan Stirlitz?
      1. Komentar wis dibusak.
  20. viktor_ui
    viktor_ui 4 Juli 2017 18:11
    +3
    Ana rong sekretaris liyane karo dheweke, klompok penari cadangan karo boudoir mobile ... kang kabeh Bunch saka erotically direkrut lokal lemah-karep penganut ... omong kosong ??? Lan "artikel" iku omong kosong.
    1. JURUSAN
      JURUSAN 4 Juli 2017 19:46
      +1
      Kutipan saka: viktor_ui
      Ana rong sekretaris liyane karo dheweke, klompok penari cadangan karo boudoir mobile ... kang kabeh Bunch saka erotically direkrut lokal lemah-karep penganut ... omong kosong ??? Lan "artikel" iku omong kosong.

      Lha, omong kosong dudu omong kosong, nanging padha nembak persis ing omahe warga sipil.. Iki diarani slamet saka wilayah, kaya wong Yahudi ing Arab ....

      Mangkene kahanane..
      1. Normal ok
        Normal ok 4 Juli 2017 20:35
        +1
        Quote: DEPARTEMEN
        Kutipan saka: viktor_ui
        Ana rong sekretaris liyane karo dheweke, klompok penari cadangan karo boudoir mobile ... kang kabeh Bunch saka erotically direkrut lokal lemah-karep penganut ... omong kosong ??? Lan "artikel" iku omong kosong.

        Lha, omong kosong dudu omong kosong, nanging padha nembak persis ing omahe warga sipil.. Iki diarani slamet saka wilayah, kaya wong Yahudi ing Arab ....

        Mangkene kahanane..

        Iki apa Rusia 24 marang sampeyan ngguyu
      2. viktor_ui
        viktor_ui 5 Juli 2017 06:27
        0
        Ya, jelas manawa hoopoes nyerang warga sipil ... nanging dill nganggo seragam ing mburi, ngrekrut wong sing ora seneng ... utawa dheweke umume cookie ... wassat Sialan aku percaya.
        1. seneng
          seneng 5 Juli 2017 10:31
          0
          Kutipan saka: viktor_ui
          ketukan sipil

          media digital ngemot pesenan kanggo nggunakake pertempuran artileri ing Donetsk
          Kayane saka opera sing padha. eseman
          Napa recruiter mbutuhake pesenan iki? Yen ana pesenan kasebut, mesthine saka dhawuh saka ndhuwur lan mesthi ora menyang jurusan lan mesthi ora ana ing bentuk elektronik (sing ora ana segel utawa tanda tangan).
          Kesimpulan kasebut nyaranake dhewe: "Angkatan Bersenjata Ukraina nyerang warga sipil" kanthi cara sing padha karo jurusan Angkatan Bersenjata Ukraina sing mlaku ngubengi Donetsk kanthi pesenan kanggo nggunakake artileri tempur kanthi keluwihan gendera Ukraina. Lan crita kaya ngono saben dina.
          Kutipan saka: viktor_ui
          wassat Sialan aku percaya.
          1. viktor_ui
            viktor_ui 5 Juli 2017 12:15
            0
            behappy - diantemi dening warga sipil diarani khusus kanggo foto karo corong, cah enom lan alis squatting. Liyane saka Ukraina nglancarake perang sipil ing Donbas ... kabeh iki sedih lan wong normal biasa njaluk iku kanggo kebekan.
  21. Normal ok
    Normal ok 4 Juli 2017 20:35
    +1
    Kajaba iku, dikandhakake yen mayor (asmane lan jenenge saiki ora dingerteni) ditemokake kanthi "flash drive" kanthi peta lokasi pasukan LDNR. Antarane dokumen liyane ing media digital, ana pesenan kanggo nggunakake pertempuran artileri ing Donetsk ing dina sing bakal teka. Kacathet yen mayor ditahan ing wilayah DPR. Yen iki bener, apa tujuan utama pindhah ing tlatah republik rakyat, ing wangun saka Angkatan Bersenjata Ukraina lan karo flash drive ngemot pesenan saka printah?
    Edan tansaya kuwat, wit-witan mbengkongaken ngguyu
  22. alexleony
    alexleony 5 Juli 2017 00:03
    +1
    Dheweke kepengin ngedol informasi, apa ora iki mayor sing ilang sawetara dina kepungkur?
  23. Lexa-149
    Lexa-149 5 Juli 2017 00:10
    +1
    Kaya-kaya aku padha njalari dheweke njupuk dheweke menyang wilayah DPR. Kanggo aku, DRG diikat ing mburi Angkatan Bersenjata Ukraina.
    1. LeonidL
      LeonidL 5 Juli 2017 03:55
      +2
      Uga bab sing apik - mripat kanggo mripat - untu kanggo untu!
  24. LeonidL
    LeonidL 5 Juli 2017 03:54
    +1
    Dheweke bakal ngganti jurusan nyata kanggo prajurit kontrak palsu. ... Nanging, yen utama dipérang dadi puser lan nyanyi, sampeyan bisa ngganti.
  25. paling padhang
    paling padhang 5 Juli 2017 07:12
    0
    kanggo tujuan apa gerakan utama ngubengi wilayah republik rakyat, ing wangun Angkatan Bersenjata Ukraina

    Sampeyan salah takon. Ya, lan jawaban kanggo wong-wong mau ketok, aku wanted kanggo nyerah ... Apa ora wakil padha kang APU sijine ing dhaftar wanted - sawetara dina kepungkur. Dheweke nembe lolos karo dokumen rahasia. Lan yen ora, banjur pitakonan liyane bener - carane dheweke njaluk menyang wilayah, lan malah mlaku-mlaku ing wangun saka Angkatan Bersenjata Ukraina. Senajan wangun iku tandha banget kondisional.
  26. paling padhang
    paling padhang 5 Juli 2017 07:29
    +1
    Lan iki saka dokumen rahasia kasebut
    1. seneng
      seneng 5 Juli 2017 11:30
      0
      Ya, kita nyoba nggawe dokumen sesuai karo Prosedur Desain lan Isi Dokumen Pertempuran Khas. Nanging ora cocog. Yen wiwit wiwitan, ana rincian sing dibutuhake kayata tandha persetujuan lan persetujuan dokumen, tandha rahasia lan kredensial dokumen, teken lan rincian sing ngrampungake dokumen kasebut nuduhake wektu lan papan eksekusi (wektu). lan panggonan eksekusi dokumen ing sawetara dokumen , contone, ing Ordo Pertempuran, dituduhake ing judhul dokumen utawa ing judhul), etc.
      Napa tundhuk karo aturan kanggo nerbitake dokumen pertempuran penting, aku ora perlu nerangake sapa wae. Kajaba iku, iki minangka dokumen standar, ing ngendi penyatuan minangka syarat sing dibutuhake.
      Nanging padha!
      Lan kok ing document paragraf kapindho (2.) rampung bola kaping pindho ing paragraf "Hander tengen njupuk munggah nimbali:" lan ngluwihi. Iki ora bakal kelakon ing dokumen normal.

      Sadurunge acara watered serius, minangka aturan, ana stuffing kuwi.
      1. paling padhang
        paling padhang 6 Juli 2017 20:22
        0
        Sampeyan isih njaluk print, informasi saka flash drive)
        1. seneng
          seneng 8 Juli 2017 01:07
          0
          ngguyu Iki cetha. nanging kok recruiter mbutuhake perintah tempur komandan?
  27. Baere
    Baere 5 Juli 2017 08:23
    0
    Sadurunge acara politik, kahanan ing sisih wétan Ukraina mundhak, iki bisa dingerteni sanajan tanpa utama. Tujuane kanggo narik kawigaten para kepala negara, politisi, lan masyarakat donya.
    Masalah liyane yaiku kabeh dangling utama tanpa dijaga ing wilayah sing serius. Nimbulake sawetara pamikiran. Pitakonan utama yaiku kanggo tujuan apa?
    1. seneng
      seneng 6 Juli 2017 00:32
      0
      Quote: Baere
      Pitakonan utama yaiku kanggo tujuan apa?

      Pitakonan utama: Apa ana jurusan?