Review militèr

Boten pribadi

1
Politik lan bisnis katon beda banget. Nanging ing laku, dheweke kerep dadi ora bisa dipisahake, lan pertimbangan ekonomi sejatine bisa nyamar dadi politik. Contone, sanksi Barat marang Rusia ditujokake kanggo ngrusak ekonomi kita, lan acara Ukraina mung minangka alesan. Apa gunane kabijakan Russophobic kanggo negara-negara Baltik?

1 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Чёрный
    Чёрный 4 Juli 2017 18:22
    +1
    Ing jaman biyen, nalika isih cilik, aku nemoni buku sing mergo kelingan selawase. Iku dongeng dening Gianni Rodari "Gelsomino ing tanah goroh." Banjur aku ora weruh makna gedhe lan subteks ing, nanging saiki aku nemokake kaget: sawise kabeh, iki siji kanggo siji Ukraina modern!, Lithuania modern, Latvia, Estonia, lan Plsha. Nah, carane ora ngujo genius saka penulis gedhe.!