Review militèr

Ing Ukraina, nanggapi statements saka Kamentrian Luar Negeri Polandia bab Bandera

54
Kyiv kudu nuntut panjelasan saka Warsawa kanggo statement kepala Kamentrian Luar Negeri Polandia babagan sejarah kepungkur Ukraina, laporan RIA News statement saka pakar internasional Ukrainia, mantan penasehat kanggo kepala SBU Markiyan Lubkivsky.

Ing Ukraina, nanggapi statements saka Kamentrian Luar Negeri Polandia bab Bandera


Sadurungé, kepala Kementerian Luar Negeri Polandia, Witold Waszczykowski, ujar manawa Ukraina ora bakal mlebu Uni Eropa "karo Bandera". Miturut dheweke, kerjasama ekonomi antarane Polandia lan Ukraina ora katon apik banget, nanging "sing paling ala, mesthi, ana ing sajarah". Ing wektu sing padha, menteri kasebut nyathet yen dheweke ora weruh kekarepan gedhe saka pimpinan Ukrainia kanggo ngatasi masalah-masalah mendesak negara.

Pernyataan Menteri Luar Negeri Polandia Waszczykowski ora pas wektune, ora ramah lan mbebayani kanggo hubungan bilateral Ukrainia-Polandia. Mesthi, tembung kasebut mbutuhake reaksi saka Kementerian Luar Negeri Ukrainia, lan aku ngarep-arep yen menteri luar negeri kita bakal nelpon duta besar Polandia kanggo njaluk katrangan babagan pernyataan menteri luar negeri negara iki, utawa duta besar kita ing Polandia bakal ngunjungi. kementerian lan njaluk panjelasan sing cocog,
Lubkivsky ngandika ing udhara saluran 112.Ukraine.

Dheweke nambahake manawa pernyataan kasebut minangka "gangguan ing urusan internal Ukraina."

Kita bakal mutusake sapa pahlawan kita. Titik liyane yaiku yen keanggotaan Ukraina ing EU isih adoh banget, akeh wektu bakal liwat lan, kanthi jelas, luwih saka siji Vashchikovsky bakal ganti,
ngandika ahli.

Sadurungé, kepala partai Hukum lan Kehakiman Polandia, Yaroslav Kaczynski, ujar manawa Ukraina ora bakal gabung karo Uni Eropa yen terus ndhukung kultus kepribadian pimpinan nasionalis Ukraina nalika Perang Dunia II, Stepan Bandera.
Foto sing digunakake:
http://soborna.net
54 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. rotmistr60
    rotmistr60 5 Juli 2017 10:27
    + 15
    Kyiv kudu panjaluk saka Warsaw ...

    Sapa sing arep njaluk? Sing aktif ndhukung sampeyan? Lan yen lagi gelo, banjur nuntut ing pamer bakal kelangan akeh.
    "campur tangan ing urusan internal Ukraina"

    Wiwit kapan Ukraina duwe "urusan internal" dhewe? Ora let suwe sampeyan bakal mandheg ngrokok lan jamban kanthi ijin saka Kulon
    1. pamburu mumbul
      pamburu mumbul 5 Juli 2017 10:31
      + 13
      Pans lan maydauns squabble? Oh apik! Lha piye tanggapane dalang? Kabeh meneng lan dadi kanca?
      1. rotmistr60
        rotmistr60 5 Juli 2017 10:37
        + 10
        Arrogance Polandia saka priyayi ditemokaké ing stupidity unenlightened saka Ukrainia. Dheweke bakal ijol-ijolan cela lan nutup supaya terus dadi "kanca" nglawan Rusia. Nanging ing wektu sing padha, Nazi isih bakal diantemi sacara periodik (banjur sistematis) ing Polandia amarga tumindake.
        1. Tatiana
          Tatiana 5 Juli 2017 10:38
          +2
          Mantan penasehat kepala SBU Markiyan Lubkivsky bisa ngomong apa wae sing dikarepake. Nanging ing prakara pembantaian Polandia dening Bandera sak WWII, Polandia biasa ing memori sajarah "nyelehake" dina Bandera Ukraina saka menara dhuwur!
          Kanggo ngenali Bandera Ukraina kuwi minangka bagéan saka EU, kutub mung bisa DIPEKSA!
          1. rotmistr60
            rotmistr60 5 Juli 2017 10:44
            +2
            Kanggo ngenali Bandera Ukraina kuwi minangka bagéan saka EU, kutub mung bisa DIPEKSA!

            Bisa uga. Ya, nanging Pan Kachinsky minangka kepala partai sing ngatur, miturut pendapatku, sampeyan bisa ndeleng Bandera liwat driji. Sing utama yaiku "kanca" nglawan negara kita. Yakub sing padha nyatakake yen Ukraina wis njaluk ngapura kanggo Volyn lan saiki kita duwe hubungan sing apik banget.
            1. Vladimir16
              Vladimir16 5 Juli 2017 10:52
              +7
              Nazi ngrebut kekuwatan ing Ukraina. Kabeh wong weruh kepriye kedadeyane.
              Kita nonton.
              Makarevichi-Ahidzhakovo-badut disebut iki. Wong-wong Yahudi padha ninggal wilayah kono lan nonton. Poles nonton. Uni Eropa promosi proses iki lan njamin dhukungan. Kasur minangka penggerak proses ambruk Rusia.
              Wong Polandia ora pengin dadi karo Nazi, sing numpes Polandia. TAPI !!!, ora nglawan Nazi sing ngrusak Rusia. Kutub mung njaluk kanggo ngganti ghoul utama.
              Lan kita nonton maneh.
              Eropah kanthi tenang menehi konsep Holocaust makna sing sempit. Saiki mung penganiayaan wong Yahudi sing dianggep minangka Holocaust. Lan iku kaluwihan saka wong-wong Yahudi sing terus-terusan ngelingake kabeh donya leluhure sing tilar donya ing tangan saka Jerman lan fasis liyane. Yahudi ngelingi. Puji lan pakurmatan marang wong-wong mau. Liyane flirt karo turunane Nazi.
              Lan kita mung nonton.
              1. Tomat Signor
                Tomat Signor 5 Juli 2017 11:10
                0
                Kutipan: Vladimir16
                Lan kita mung nonton.


                Kawicaksanan kuna: "Yen lungguh ing pinggir kali suwe-suwe, banjur ngenteni mayit mungsuh sing ngambang" ???
                1. Vladimir16
                  Vladimir16 5 Juli 2017 11:15
                  +3
                  Signor!, sampeyan bisa mati tanpa ngenteni. hi
                  Lan sampeyan bisa ngenteni agresi liyane saka Eropah. Lan yen kita ndeleng ing jaman kepungkur, kita bakal ngerti manawa kedadeyan kasebut bola-bali. Wong Eropa tansah mbaleni agresi lan teka menyang kita kanthi perang.
              2. Tatiana
                Tatiana 5 Juli 2017 11:11
                +2
                Vladimir16
                Kutub mung njaluk GANTI ghoul utama.

                Sing masalah! Kolonialis Polandia lan Ukraina saka "ghoul utama" ora arep ngganti!!!
                1. Vladimir16
                  Vladimir16 5 Juli 2017 11:21
                  +1
                  Tatyana, aku nganggep kauntungan kita yen Nazi Ukrainia lan Polandia ora bisa menehi persetujuan. Loro-lorone iku mungsuh kita. Ayo padha mangan saben liyane.
                  Dadi dudu masalah kita. Iki masalah dheweke.
                  Kanggo kowe - tresna
            2. Thrall
              Thrall 5 Juli 2017 11:00
              +4
              Kanggo nanggepi rappelling Macron menyang kapal selam nuklir sajrone latihan, Petro Poroshenko nguji bathyscaphe pribadine lan ambruk menyang ngisor. eseman
        2. pamburu mumbul
          pamburu mumbul 5 Juli 2017 10:39
          +2
          Ing tembung liyane, apa sing kedadeyan saiki bakal terus.
        3. kothak
          kothak 5 Juli 2017 14:05
          +1
          Kutipan: rotmistr60
          Arrogance Polandia saka priyayi ditemokaké ing stupidity unenlightened saka Ukrainia. Dheweke bakal ijol-ijolan cela lan nutup supaya terus dadi "kanca" nglawan Rusia. Nanging ing wektu sing padha, Nazi isih bakal diantemi sacara periodik (banjur sistematis) ing Polandia amarga tumindake.

          Sampeyan ngremehake kumingsun Polandia (ngapura kula, ora ana priyayi sing isih ana, kajaba priyayi saka tembung cara, sing tegese ora dadi lelungan kaya rampog). Marga saka I, dheweke malah siyap nesu ing tanah kelairan, amarga padha nesu Persemakmuran. Inggih, padha ora nelukake iku (uga, padha ora Lithuanians), iku ora kanggo wong-wong mau kanggo njupuk care saka iku.
      2. Komentar wis dibusak.
        1. pamburu mumbul
          pamburu mumbul 5 Juli 2017 10:40
          +3
          Tatyana, Sugeng Rawuh! hi tresna
          Kutipan: Tatyana
          Kanggo ngenali Bandera Ukraina kuwi minangka bagéan saka EU, kutub mung bisa DIPEKSA!

          Pancen sing nganggep awake dhewe iki merdika anggone nggawe keputusan. Dalang zaluzhny duwe panemu beda. Dheweke bakal ngomong ngakoni - padha ngakoni.
          1. Tatiana
            Tatiana 5 Juli 2017 10:55
            +2
            Kepemimpinan Polandia - anak didik Amerika Serikat - ngakoni, mesthi, Bandera Ukraina!
            Nanging, iku bener, karo mripat kanggo nesu saka wong - i.e. Pole prasaja.
            Saka kene ing Polandia, kanthi ati-ati, ana pasukan ASING babagan komposisi NATO, lan ora mung NATO nglawan Rusia.
            NATO ing Polandia uga nduweni fungsi polisi marang karsane Polandia biasa piyambak lan ing sih saka kapentingan penjajah manca Polandia saka sisih Amerika Serikat - i.e. ndhukung perusahaan finansial lan multinasional globalis AS.
            1. pamburu mumbul
              pamburu mumbul 5 Juli 2017 11:08
              +2
              pancen bener. Tembung sampeyan bakal diwenehi kanggo wong Polandia kanggo maca. Ya, mung ora ana gunane: dicuci otak, reaksi kasebut dikenal sadurunge: "Fyfsefrete!" .
      3. Cheshire
        Cheshire 5 Juli 2017 10:40
        +3
        Tinjauan militer dadi Buletin Ukraina. Sisih apa kabar iki? Moderator, apa masalah militer ora cukup kanggo sampeyan?
      4. Lukich
        Lukich 5 Juli 2017 10:40
        +2
        Kutipan saka bouncyhunter
        Lha piye tanggapane dalang?

        dheweke ora nganti wong-wong mau. masalah sing liwat gendheng. mulane padha asu. Hello Pavel hi
        1. pamburu mumbul
          pamburu mumbul 5 Juli 2017 10:43
          +2
          Sugeng rawuh, Sergey! hi
          Kutipan: Lukich
          dheweke ora nganti wong-wong mau. masalah sing liwat gendheng. mulane padha asu.

          Supaya adoh, manungsa waé saka pemilik wis weakened - loro lan liyane mutusaké kanggo muter "kamardikan".
      5. pvv113
        pvv113 5 Juli 2017 11:13
        +4
        Sugeng rawuh, Pasha!
        Sing paling menarik yaiku wong-wong mau lan liya-liyane pengin senjata gratis saka dalang. Padha kaya kembar ing iki. nglirik
        1. pamburu mumbul
          pamburu mumbul 5 Juli 2017 11:19
          +2
          Volodya, hello! hi
          Kutipan saka: pvv113
          Sing paling menarik yaiku wong-wong mau lan liya-liyane pengin senjata gratis saka dalang. Padha kaya kembar ing iki.

          Dadi padha rebutan kaya kembar kanggo prioritas saka wong tuwa. nglirik
          1. pvv113
            pvv113 5 Juli 2017 11:20
            +2
            Antarane mongrels, pemilik bisa duwe siji liyane sing ditresnani
            1. pamburu mumbul
              pamburu mumbul 5 Juli 2017 11:26
              +2
              Dadi wong-wong mau ngerti sapa "bojo sing ditresnani". lol
      6. Lelek
        Lelek 5 Juli 2017 11:16
        +3
        Kutipan saka bouncyhunter
        Pans lan maydauns squabble?

        hi, Paulus. Langsung - miturut Nasreddin: sing mati luwih dhisik - sultan utawa kuldi. Kabeh iki omongan "kanggo wong miskin." Kyiv slickers puff munggah lan fantasize babagan "sesuk" gabung EU lan NATO kanggo fanfare, nanging iki saka kuping kuldi mati, lan Warsaw slickers puff metu pipi lan weteng lan puff munggah kanggo nuduhake yen tembung sing tegese soko ing kaputusan- nggawe ing EU. Ngelingake aku babagan "dialog" kucing loro lungguh adhep-adhepan lan nyoba bengok-bengok, lan wong-wong sing ngadeg ing cedhak nonton gambar iki lan ngguyu. Banderlog ora bakal ngalih saka praktik ngluhurake Nazi, yen ora bakal ilang minangka fenomena. Punika penerus Nazi Fahrion ossified - Nitsa tartamtu minangka conto iki.
        1. pamburu mumbul
          pamburu mumbul 5 Juli 2017 11:22
          +2
          Leo, hormatku! hi
          Quote: Lelek
          Ngelingake aku babagan "dialog" kucing loro lungguh adhep-adhepan lan nyoba bengok-bengok, lan wong-wong sing ngadeg ing cedhak nonton gambar iki lan ngguyu.

          Perbandingan - apik Iku tetep ngenteni munculé pemilik meows iki, sing bakal menehi loro ing pasuryan lan nyebar ing sudhut. Nganti rebutan sabanjure. Lan ora ana sangsi sing bakal.
          1. Lelek
            Lelek 5 Juli 2017 11:40
            +2
            Kutipan saka bouncyhunter
            Iku tetep ngenteni munculé pemilik meows iki


            Pavel, "pemilik", yaiku, PBB, nanging piye wae ora bener, kaya sele lan dikontrol kanthi jelas dening wong-wong sing nyumbang luwih tugriks menyang treasury. Donya kabeh "ngutuk fasisme" dadi apa? Sakabehing jagad wis ngakoni kautamaning urip manungsa, mula kepiye? Sakabehing jagad wis ngakoni hak manungsa kanggo mutusake awake dhewe, mula kepiye? Nanging titik-titik kasebut ditulis ing piagam PBB iki. Mula kesimpulane: kredo dheweke yaiku "tili-dili, trali-wali ...". ya
            1. pamburu mumbul
              pamburu mumbul 5 Juli 2017 11:47
              +2
              Saben uwong ngerti asu kanthong PBB sing, mula sikile tuwuh. Akeh Amerika Serikat sing diarani "4th Reich" lan aku setuju banget.
      7. doubovitski
        doubovitski 5 Juli 2017 11:24
        +1
        Kutipan saka bouncyhunter
        Pans lan maydauns squabble? Oh apik! Lha piye tanggapane dalang? Kabeh meneng lan dadi kanca?

        Ignatius Loyola mulang manawa kanggo entuk kekuwatan kudu dibagi.
        1. Weyland
          Weyland 5 Juli 2017 19:56
          0
          Bener, wong Romawi ujar iki nganti pirang-pirang abad, 15-17 sadurunge Loyola ...
          1. doubovitski
            doubovitski 5 Juli 2017 22:35
            0
            Kutipan saka Weyland
            Bener, wong Romawi ujar iki nganti pirang-pirang abad, 15-17 sadurunge Loyola ...

            Mbok. Nanging pikirane sing pinter ora dilestarekake. Ketoke padha ora ngerti carane nulis.
    2. vasil50
      vasil50 5 Juli 2017 10:48
      +3
      Pratelan saka Polandia aneh lan malah terus terang ora sopan.
      Ing Polandia dhewe, Pilsudski penjahat perang outspoken munggah pangkat dadi pahlawan, kang bisa kanggo unleash perang karo kabeh tanggi saka Polandia. Miturut dhawuhe, ora mung tawanan perang nanging uga warga sipil, kalebu wanita sing duwe anak, dirusak ing kamp konsentrasi Polandia.
      Saka taun 1919 nganti 1939, Polandia nindakake kanthi bantuan tentara-polisi lan sukarelawan sing diarani. * Polonisasi * tanah sing dikuwasani. Nalika tanah dirampas lan penduduk lokal, ing peran sapi, diwajibake nggarap * panci *. Wong-wong sing ora setuju dicemplung, digantung utawa kerja keras.
      Dina iki padha ngluhurake bandit AK, sing bebarengan karo Jerman perang nglawan RED ARMY, lan malah luwih matèni wong-wong sing mung dicurigai * ora setya * kanggo awake dhewe, wong sing ditresnani, utawa liya-liyane.
    3. Nyrobsky
      Nyrobsky 5 Juli 2017 11:00
      +2
      Kutipan: rotmistr60
      Wiwit kapan Ukraina duwe "urusan internal" dhewe?

      Horrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr +! hi
  2. MVG
    MVG 5 Juli 2017 10:30
    +3
    Lan dheweke uga duwe pratelan marang ahli geologi babagan teori asal-usul Segara Ireng, uga klaim marang Charles Darwin babagan teori asal-usul manungsa: sesuai karo panemuan paling anyar saka ilmuwan Ukraina, manungsa ora teka saka a monkey, nanging saka protoukr a.
    1. Weyland
      Weyland 5 Juli 2017 20:09
      0
      Kutipan: MVG
      sesuai karo panemuan paling anyar saka ilmuwan Ukrainia, wong ora teka saka monkey, nanging saka protoukr.

      Ora kaya iki! Kaping pisanan, protoukry muncul, lan kethek wis dadi turunan - mula ora ana kontradiksi karo Darwin ing antarane "ilmuwan Ukraina"! ngguyu
  3. Spartanez300
    Spartanez300 5 Juli 2017 10:35
    +3
    Sing udhara goyangan nyekel tenggorokan saben liyane.
  4. Canecat
    Canecat 5 Juli 2017 10:35
    +1
    Ora ketompo carane akeh wong Polandia tresna marang Rusia, padha ngelingi pembantaian anyar saka bangsane dhewe.
    1. mayday
      mayday 5 Juli 2017 10:38
      0
      Ora ketompo carane akeh wong Polandia tresna marang Rusia, padha ngelingi pembantaian anyar saka bangsane dhewe.


      Bener, iki duta besar Polandia lan bakal nyerang sirahe sing bodho)
    2. Alexey R.A.
      Alexey R.A. 5 Juli 2017 11:14
      +1
      Kutipan saka Canecat
      Ora ketompo carane akeh wong Polandia tresna marang Rusia, padha ngelingi pembantaian anyar saka bangsane dhewe.

      Aja ngapusi awak dhewe - mung wong Polandia seneng ngeling-eling carane dheweke diserang dening kabeh tanggane. Mulane kabeh tanggi Polandia, kanggo sijine iku mildly, ora kaya dheweke - iku luwih apik kanggo ora takon Polandia bab iki.
  5. Mauritius
    Mauritius 5 Juli 2017 10:38
    +1
    Pernyataan Menteri Luar Negeri Polandia Waszczykowski ora pas wektune, ora ramah
    Penasaran nalika Polandia bakal ngukum Bender kanthi pas wektune? Ing setahun, ing rong ...
    Utawa bisa uga kudune wis setahun utawa telung taun kepungkur, lan ora seneng tepuk tangan. Ya, iku bakal pas wektune.
    (Ukreksperdy malah ora nyedhot, bodho)
  6. Tolstoevsky
    Tolstoevsky 5 Juli 2017 10:44
    +1
    apa sing bisa dakkandhakake - wong Polandia nglebur sapi
  7. CAT BAIYUN
    CAT BAIYUN 5 Juli 2017 10:48
    +8
    Keanggotaan Ukraina ing EU isih adoh banget

    Mung swara pikiran ing kabeh mutiara iki.
    Kanggo sapa lan kenapa sampeyan nyerahake awak ing kana, bocah cilik, ora ana sing ngerti.
  8. Anton Boldakov
    Anton Boldakov 5 Juli 2017 10:55
    +1
    Inggih, kabeh - kabeh diwiwiti maneh ... maneh, Polandia lan Ukrainia munggah menyang holivars sajarah ...
  9. Tomat Signor
    Tomat Signor 5 Juli 2017 11:02
    0
    Apa negara sing HERoi (saka tembung xep) minangka bandit sing pengecut ngrusak sabangsa lan tanggi lan pengawal kamp konsentrasi fasis?
    1. Lelek
      Lelek 5 Juli 2017 11:29
      0
      Kutipan: Tomat Signor
      Tomat Signor


      Halo. Pitakonan iku rhetorical lan hackneyed. Kita wis takon wong-wong mau kanggo patang taun saiki, nanging ("404") ana lan terus mambu lan matèni fellow warga, lan ngimpi saka karusakan malah luwih gedhe. Lan donya kanthi tenang ndeleng aib iki lan diwatesi karo saran lan bla bla. Sawise kabeh, ana rong proyek paling gampang ing donya - nguyuh ing adus lan menehi saran.
  10. Alexey R.A.
    Alexey R.A. 5 Juli 2017 11:12
    +1
    Siji titik maneh - Keanggotaan Ukraina ing EU isih adoh banget, akeh wektu bakal liwat lan, temenan, luwih saka siji Vashchikovsky bakal ngganti,

    Saka sawise kabeh zradnik! Sawise kabeh, jelas kanggo saben wong Ukrainia sing waras yen EU siap nampa Ukraina minangka anggota lengkap sesuk. eseman
  11. pvv113
    pvv113 5 Juli 2017 11:18
    +2
    akeh wektu bakal liwat lan, temenan, luwih saka siji Vashchikovsky bakal ngganti

    Apa Banderstat bakal ana?
  12. pussamussa
    pussamussa 5 Juli 2017 11:19
    0
    Nampa Bandera geyropa apa ora, apa bedane.
  13. Berkut24
    Berkut24 5 Juli 2017 11:35
    +1
    Umumé, kasunyatan anyar liyane ing Ukraina. Ora Ukraina sing pengin gabung karo EU, nanging EU pengin gabung karo Ukraina. Mulane, kabeh wong, lan ing ndhuwur kabeh Polandia, kudu njaluk ngapura marang kabeh-timer, menehi dhuwit, menehi gas lan ngadeg ing antrian dawa kanggo hak kanggo gabung karo peradaban Ukrainia 120 taun.
  14. vladimirw
    vladimirw 5 Juli 2017 12:09
    0
    Psheks ngomong yen dheweke bakal entuk pendal saka staf lan meneng!
  15. menang.
    menang. 5 Juli 2017 13:53
    0
    Pager ing tapel wates karo Polandia dibutuhake kanthi cepet wassat
  16. Konstantin Yu.
    Konstantin Yu. 5 Juli 2017 15:10
    0
    Jaran ing repertoire ... wektu lumaku ... nanging ora waras.
  17. Weyland
    Weyland 5 Juli 2017 20:15
    0
    Dheweke nambahake manawa pernyataan kasebut minangka "gangguan ing urusan internal Ukraina."

    Aku ngarep-arep banget yen Cossacks sing gagah prakosa bakal ngumumake perang marang Polandia mungsuh!

    Sapa ing Sich saiki ora mendem,
    Nanging sapa sing wani ndemek wong mendem?
    Kang paling soiled zhupan
    Ataman dhewe ana ing tar rodha.
    Hmelney anggur kanggo Cossack
    Nalika dalane wis cedhak
    Lan pati iku gampang kanggo saben wong
    Ing jeneng kamardikan lan Gusti Allah.
    Mlaku-mlaku, mlaku-mlaku! Tujuane mlaku
    lumaku mandor tuwa.
    Ing pendakian - kanggo nangis lan nyeri
    Enslaved Ukraina.
    Kanggo pakurmatan negara sing dirusak
    Sembarang Cossack bakal mati kaya ksatria.
    Para pangéran sing wicaksana
    Siapke perang - lan terus!

    Lan supaya padha matèni saben liyane sabisa! nglirik
  18. Tur
    Tur 6 Juli 2017 08:05
    0
    Pancen ora isin yen panjaluk edan saka saben wong kanggo ngenali algojo, sing nandhani pembantaian Polandia, Yahudi, Rusia lan liya-liyane, minangka pahlawan sing pantes diajeni.
    Lack saka Intelligence lan impudence patologis - sing engine panjaluk sing.
    Nanging kasunyatan manawa panguwasa Polandia, netepi pesenan kanggo ndhukung gerakan anti-Rusia, nyedhiyakake pitulungan politik, ekonomi, militer marang Ukraina, ora mikir babagan akibat saka langkah-langkah kasebut, nuduhake ora ana pamikiran logis dhasar ing antarane sing terakhir. .
    Lan dina iki, nyoba kanggo mungkasi sepur sing wis njupuk munggah kacepetan ora gampang maneh.
    Siji-sijine pilihan sing bisa nylametake Polandia supaya ora ngganggu karep bebarengan yaiku ora gelem melu proses kasebut, utawa ngrusak sepur iki.
    Sapa sing bakal urip, kanthi lan kerja.
    Inggih, yen Maxim mati, banjur menyang neraka karo wong.
    Sampeyan ora bisa lungguh ing rong kursi kaya ngono.
    Kabijakan standar ganda bisa kasil digunakake mung siji negara - Amerika Serikat. Liyane kudu ngerti siji bab - padha bisa diukum "kanggo kabeh" ing sembarang wektu.
    Apa sing diijini Jupiter ora diijini banteng.
  19. doubovitski
    doubovitski 6 Juli 2017 11:14
    0
    Tampilan ngarep.



    Tampilan mburi.