Review militèr

Konstruksi ril sepur ngliwati Ukraina

59
Pambangunan ril sepur sing ngliwati Ukraina terus. Iki minangka bagean saka stasiun Voronezh Zhuravka menyang kutha Rostov Millerovo. Iki ngliwati wilayah Lugansk, sing ana ing kontrol panguwasa Kyiv. Perwakilan Railway Rusia nglaporake manawa kanthi komisioning bagean sepur anyar, kapasitas sepur ing arah resor lan pelabuhan Segara Ireng bisa nambah.

Kacarita ing taun 2018, rekonstruksi lan pambangunan rel sepur anyar ing arah Kotelnikovo-Tikhoretskaya-Krymskaya bakal ditindakake. Sawise rampung kabeh karya, kapasitas throughput arah bakal mundhak dadi 153 pasangan sepur saben dina.

Saliyane pambangunan langsung jalur sepur saka Voronezh menyang wilayah Rostov, pambangunan infrastruktur lan fasilitas transportasi sing gegandhengan ditindakake. Mangkono, karya konstruksi lagi ditindakake kanggo mbangun dalan sing ngliwati jalur sepur, sing bakal ngidini ora mandhegake lalu lintas dalan ing bagean-bagean sing ana ing dalan sing ana ing rong wilayah kasebut. Sistem drainase digawe, stasiun anyar dioperasikake ing rute Zhuravka-Millerovo.

Konstruksi ril sepur ngliwati Ukraina


Sepur teknis kanthi watu remuk, sing digunakake ing konstruksi, wis mlaku ing sadawane rel sing dipasang. Kajaba iku, sepur-sepur sing dipasang ing rute kasebut.



Lan iki minangka foto karya nggawe infrastruktur transportasi saka sisih Krimea saka jembatan Kerch (foto situs kasebut kerch.com.ru):



Ing latar mburi iki, ana laporan saka Kyiv yen Ukrzaliznytsia nyoba mbatesi lalu lintas transit saka Rusia. Kaping pisanan, kita ngomong babagan kepinginan kanggo mbatesi utawa nglarang transit bijih Rusia menyang negara-negara Eropa liwat wilayah Ukrainia. Apa iki bantuan Rusia supaya perusahaan kita ngolah bijih ing wilayahe?..
Foto sing digunakake:
http://jury-a-kap.livejournal.com
59 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. DEZINTO
    DEZINTO 5 Juli 2017 14:54
    + 22
    Napa dudu Madagaskar?

    utawa Pulau Paskah luwih apik.

    Untung karo tetangga....

    Mung ana kreta wong bodho nguwuh-uwuh ing sisihe yen padha matur nuwun, fsyo luwih saka wong-wong mau.. padha ora nindakake apa-apa .... padha nindakake nalika padha digedhekake lan saiki maneh - kamulyan, trisula paling raksasa saka kabeh telek. ma lan fffso apa negara iki ...!!
    1. Megatron
      Megatron 5 Juli 2017 14:59
      +8
      Iku wektu kanggo rampung mblokir pinggiran, kajaba warga Donbass!
      1. Tatiana
        Tatiana 5 Juli 2017 15:08
        +6
        Megatron
        Iku wektu kanggo rampung mblokir pinggiran, kajaba warga Donbass

        Wektu iku! Lan tembung "Ukrzaliznytsya" ora diterjemahake menyang basa Rusia sanajan ing penerjemah Yandex, lan, mesthine, luwih akeh ing basa liya.
        Ha! Ora, ternyata Yandex isih angel nerjemahake menyang basa Rusia - "railway" Ukraina diarani. ngguyu
        1. Vladimir16
          Vladimir16 5 Juli 2017 15:13
          + 13
          Wes wayahe awake dhewe kudu ngurusi uripe dhewe. Dalan sing dawane 200 km wis digarap rong taun lan pungkasane konstruksi durung katon. Kanthi manual, bener?
          Situs konstruksi langsung disambungake karo Crimea. Sesuk bakal diikat karo BAM.
          Slogan bisa bengok-bengok, nanging nyatane ...
          Jayalah Ekonomi Digital!!! Sepur kanggo ekonomi mundur !!! Sepur digital kita paling cepet!!! Kita bakal ngeterake akeh lan cepet liwat garis digital!!! Hore!!! duka
          1. Vladimir16
            Vladimir16 5 Juli 2017 15:29
            +5
            Chubais kudu ngatasi ekonomi digital. Minangka pribadine kreatif utama Rusia. Spesialis paling maju. Dheweke ngangkat energi saka dhengkul. Pimpinan donya ing nanoteknologi. wassat
            Mung Chubais sing bisa nggawe proyek anyar pemerintah !!! ngguyu
          2. Paranoid50
            Paranoid50 5 Juli 2017 15:57
            + 10
            Kutipan: Vladimir16
            Dalan sing dawane 200 km wis digarap rong taun lan pungkasane konstruksi durung katon. Kanthi manual, bener?

            Duc, ora mung kanvas sing dilebokake .... Sadawane dalan, kabeh prasarana sing relevan digawe, kalebu pembangunan stasiun anyar (ana pitu, miturut peta).
            1. Nyrobsky
              Nyrobsky 5 Juli 2017 21:35
              + 16
              Kutipan saka Paranoid50
              Kutipan: Vladimir16
              Dalan sing dawane 200 km wis digarap rong taun lan pungkasane konstruksi durung katon. Kanthi manual, bener?

              Duc, ora mung kanvas sing dilebokake .... Sadawane dalan, kabeh prasarana sing relevan digawe, kalebu pembangunan stasiun anyar (ana pitu, miturut peta).

              Lan "Vladimir 16" ora kasengsem. Wangsulan: Bab ingkang utama kanggo wong iku kanggo mindhah slogan, lan anathematize kabeh sing ora bakal rampung ing Rusia ... Kanggo delve menyang sawetara subtleties karo construction saka infrastruktur railway, construction saka kreteg Kerch, obyek kanggo Piala Donya, anyar pipa gas, terminal pelabuhan ing Ust - Luga, kapal selam, pangkalan ing Arktik, lsp. dheweke ora duwe luang ....... Ffse dicolong .... lan ing bunder - Chubais, Serdyukov, Vasilyeva ..
              1. Kors
                Kors 9 Juli 2017 15:09
                +1
                Ing cara liyane - Kabeh bojo turu
                wenehana tandha wacan dhewe =)
              2. Igor Lavrinenko
                Igor Lavrinenko 9 Juli 2017 20:11
                0
                Sampeyan nulis kanthi apik, sampeyan manggon ing Mars ing dalan, Nak. Carane akeh lintang ing tali Pundhak, jujur.
            2. Glen-99
              Glen-99 6 Juli 2017 09:42
              +9
              Sepur iku seneng banget larang, mung amatir sing bisa ironis kene, sepur dudu dalan negara, saka hilllock kanggo hilllock, belok ngiwa, belok tengen lan sepur siap ora mlaku, ana standar tartamtu kanggo mlengkung. bagean, sing disebut lengkungan tangen saka dalan lan% slope, lan iki yuta yuta lan yuta meter kubik earthworks, bukit dipotong, lembah diwutahake, plus kreteg, overpass, trowongan, culverts, wetlands lan wilayah banjir ing banjir, kanggo iki, engineering lan karya survey pisanan digawa metu kanggo nemtokake rute lan substantiation ekonomi opsi, biaya kilometer saka trek siji rata-rata $XNUMX yuta, trek pindho kaping pindho minangka larang, plus electrification punika kabel listrik. , gardu, saluran kontak, lsp.
          3. K-612-O
            K-612-O 5 Juli 2017 18:48
            +5
            Sampeyan bisa cepet mbuwang gubug sementara iki kanggo nindakake sawetara eselon, nanging ing kene ana konstruksi modal ing lanskap sing ora disiapake, ora perlu cepet-cepet, yen ora, sepur bakal mudhun.
          4. Vladimir Mamkin
            Vladimir Mamkin 5 Juli 2017 23:09
            +5
            Vladimir 16, apa slogan-slogan-slogan-slogan-slogan-slogan-slogan-slogan-slogan-slogan-slogan-slogan-slogan-slogan-slogan-slogan-slogan-slogan-slogan-slogan-slogan.
          5. arus timur
            arus timur 6 Juli 2017 08:45
            +7
            Apa sampeyan ngerti kapan pembangunan BAM diwiwiti? Lan sapa sing mbangun? Apa "anggota Komsomol" saka MTR? Ora ana MTR sing muncul ing tahap konstruksi pungkasan, banjur mung sebagian, lan kabeh pangkalan dibangun ZK nganti taun 53. Lan BAM dibangun saka taun 1938 nganti 2003, sanajan saiki ora kabeh wis digawa menyang "pikiran", nanging ing endi wae ora bisa ditindakake kanthi teknis. Nanging, keagungan, kerumitan lan dawa rute iki nulis kabeh, malih, iku wis dibangun lan operasi. Nanging dalan 200 km saiki lagi dibangun karo kabeh prasarana jejer, ing rong baris lan electrified, kang ora ana ing BAM, lan dening pasukan saka Pasukan Railway Russian, supaya istilah lan volume cukup nyata.
            1. lor
              lor 8 Juli 2017 15:44
              +1
              Aku kepengin weruh yen ing jaman Brezhnev, paling ora bagean utama, BAM dibangun dening pasukan sepur.
            2. kucing bledug
              kucing bledug 22 Juli 2017 06:43
              0
              Sampeyan ora bakal singsot bab ZK pinten muspra.
              Mesthine padha ana - panggunaan terapi kerja nyebar ing USSR.
              Nanging ora 80%.
              Ora ana tawanan sing akeh banget ing USSR.
              ZK cukup mung 2% saka ekonomi USSR ing wektu paling angel sing disebut "Repressions Stalinis". 2800000 ZK kanggo kabeh taun "represi Stalin".
              Sampeyan ora perlu ngeling-eling babagan tenaga kerja gratis saka ZK: padha dikreditake menyang akun mung 30% kurang saka buruh biasa, lan luwih saka 50% sing ditampa dening putusan pengadilan dikreditake menyang penghasilan negara lan korban ora bisa dibusak.
              Ing wektu sing padha, 100% karya dibayar saka anggaran.
          6. Komentar wis dibusak.
        2. Vladimirets
          Vladimirets 5 Juli 2017 17:08
          +6
          Kutipan: Tatyana
          Yandex isih meh ora diterjemahake menyang Rusia - "railway" saka Ukraina

          Lan ing kurung nulis (usang). ngguyu
        3. hohkn
          hohkn 6 Juli 2017 06:31
          +5
          Kutipan: Tatyana
          Lan tembung "Ukrzaliznytsya" ora diterjemahake menyang basa Rusia sanajan ing penerjemah Yandex, lan, mesthine, luwih akeh ing basa liya.

          Iku mung ora perlu terjemahan. nglirik Lan dadi cetha yen kursi kasur bakal didilat nganti mati.
        4. seneng
          seneng 9 Juli 2017 09:47
          +1
          Tanya, sinau basa ibu!
          Kutipan: Tatyana
          tembung "Ukrzaliznytsia"

          miturut aturan basa Rusia, tembung iki minangka jeneng sing tepat, supaya penerjemah otomatis ora bisa nerjemahake utawa ora nerjemahake tembung kasebut kanthi bener yen dhaptar jeneng sing tepat ing kamus kasebut ora diisi maneh karo tembung sing diterjemahake.
          Kutipan: Tatyana
          Yandex isih diterjemahake kanthi angel

          iku squeak lan ngrokok?
          1. Tatiana
            Tatiana 9 Juli 2017 10:12
            +2
            seneng
            Tanya, sinau basa ibu!
            Kutipan: Tatyana
            tembung "Ukrzaliznytsia"
            miturut aturan basa Rusia, tembung iki minangka jeneng sing tepat, supaya penerjemah otomatis ora bisa nerjemahake

            Minangka jeneng sing tepat, tembung "Ukrzaliznytsya" Yandex, mesthi, ora nerjemahake menyang Rusia. Mulane, aku wis nerjemahake tembung "zaliznitsya".
            [
            b] Kutipan: Tatyana [/ b]
            Yandex isih diterjemahake kanthi angel
            iku squeak lan ngrokok?
            Ora, Yandex "nerjemahake" tembung iki maneh minangka jeneng sing tepat - i.e. bola-bali. Aku mbaleni panyuwunan kaping pirang-pirang - asile padha. Banjur aku ninggalake kaca penerjemah, tanpa nutup, menyang kaca liya. Banjur sawetara menit sabanjure, nutup kabeh kaca, aku bali menyang kaca iki saka penerjemah Yandex bali lan dumadakan nemokake terjemahan Yandex - "railway". Dadi akeh wektu Yandex-translator mikir lan pungkasane menehi asil sing bener.
            Ing wektu sing padha, laptopku ora creak utawa udud - nanging vacuumed udhara menyang dhewe lan hissed banget banget ing metu! nangis Banjur dheweke mandheg kanthi tenang.ngguyu
            1. seneng
              seneng 12 Juli 2017 23:28
              +1
              kene aku setuju
              ngguyu ngguyu tresna
      2. Komentar wis dibusak.
    2. Smog
      Smog 5 Juli 2017 16:35
      +5
      Kutipan saka DEZINTO
      Napa dudu Madagaskar?
      utawa Pulau Paskah luwih apik.
      Untung karo tetangga....

      Aja Madagaskar, ora butuh Pulo Paskah. Wong manggon ing kono uga. Antartika! Penguin maneh .... Lan aku melas marang dheweke ........
      1. AVGUST
        AVGUST 6 Juli 2017 07:22
        0
        Iki tegese satelit paling cedhak ing Bumi tetep - Bulan, supaya padha nguwasani, bisa uga bakal nggali sawetara segara liyane lan armada dhewe bakal surfing pasir ing kana, kaya sing diucapake "kapal selam ing steppes. Ukraina, tiwas ing perang udara sing ora padha" ......
        1. kucing bledug
          kucing bledug 22 Juli 2017 06:48
          0
          Ya ampun. Rembulan wis meh kabeh didol, lan sawise kamenangan sosialisme minangka akal sehat ing bumi, bakal dibutuhake kanthi cepet.
          Ayo planet X manduyut. Ing wektu sing padha bakal nemokake. Inggih, utawa rampung ilang.
  2. LYOKHA padha
    LYOKHA padha 5 Juli 2017 14:57
    +3
    ana laporan saka Kyiv sing Ukrzaliznytsia nyoba kanggo matesi lalu lintas transit saka Rusia.

    Kabeh lan kabeh sing ana gandhengane karo RUSIA bakal dilarang ... opo
    kajaba freebie mbokmenawa free saka periode Soviet ... sawise 2019, lan bakal mungkasi ... bakal ana lengkap ... pa ... kanggo ekonomi Ukrainia ...
    nanging svidomye ora kanca karo akal sehat belay
    1. 210okv
      210okv 5 Juli 2017 15:33
      +4
      Ayo padha nglarang lan manggon dhewe ing kebon binatang ing panganan sing digawa dening pengunjung.. "Animal Farm" ..
  3. tchoni
    tchoni 5 Juli 2017 14:57
    +4
    ana dalan sing kurang saka satus kilometer. lan rame kaya saka konstruksi BAM!
    1. vch
      vch 5 Juli 2017 15:13
      + 12
      Ya, dawane dalan bypass cendhak, nanging sing penting ora kalah karo BAM. Ing jaman Soviet, 90% sepur ing sisih kidul ngliwati rute Kharkov - Yasinovataya - Ilovaisk-Taganrog. Wiwit awal taun 90-an, aliran iki mboko sithik wiwit mudhun, amarga wektu lelungan tambah amarga nyebrang wates, lan kaping pindho. Rute utama sepur penumpang wiwit dialihake liwat Voronezh. Dalan wis ora bisa ngatasi lalu lintas maneh. Yen sepur barang uga dialihake ing rute sing padha, mesthine bakal kebak ....... Apa maneh ngelingi kahanan saiki. Lan iku bener sing padha wiwit mbangun ing advance, tanpa ngenteni nganti Maydanuts mblokir transit ing kabeh.
  4. Spartanez300
    Spartanez300 5 Juli 2017 14:59
    0
    Aku bisa mbayangno carane dill karo nggodhok banyu teka saka konco kreteg lan railway.
    1. C_2
      C_2 5 Juli 2017 16:16
      0
      Aku mbayangno yen dheweke wis nyiapake grup sabotase. Muga-muga ing wektu sing padha, roket acak saka latihan bakal tiba ing wong-wong sing nyusup ing tapel wates
  5. domnich
    domnich 5 Juli 2017 15:08
    + 30
    Iku bakal becik kanggo duwe peta kaya iki ing artikel:

    1. Komentar wis dibusak.
    2. loteng79
      loteng79 5 Juli 2017 15:41
      +3
      Kredit kanggo kertu sampeyan. hi
    3. C_2
      C_2 5 Juli 2017 16:17
      +4
      sembarang warta geopolitik perlu peta, lan kadhangkala ora piyambak, nanging ing Pack
      1. Paranoid50
        Paranoid50 5 Juli 2017 16:44
        +5
        Kutipan: C_2
        sembarang warta geopolitik perlu peta

        Heh, kolega, sampeyan ora piyambak ing kepinginan iki. hi Peta lan tabel. Informatif, visual .... Yen logika wis rapi, luwih gampang kanggo nggawe kesimpulan sing objektif dhewe. Mesthine, "banyu" uga migunani, nanging ana sing ora cocog karo "aquarians" akhir-akhir iki - ana akeh informasi sing "bengkong".
    4. KELAS
      KELAS 5 Juli 2017 16:45
      0
      Militer nyebat dalan kaya rokada ...
      1. lor
        lor 8 Juli 2017 15:52
        +2
        Rokada kanggo nyediakake utawa nransfer pasukan ing garis ngarep. Lan iki minangka dalan internal, mesthine ing kondisi tartamtu, bisa dadi dalan rokady.
  6. Tolstoevsky
    Tolstoevsky 5 Juli 2017 15:12
    +2
    ora bakal lara kanggo ngubengi koloni lepra sing ditunggangi pageblug iki kanggo wong sing ganas saka sisih kita kanthi tembok beton 10-15 meter. Lan supaya saiki mili liwat eri saka ndhuwur. Kanggo tujuan lingkungan
    1. lan327
      lan327 5 Juli 2017 16:00
      +2
      Sayange, jawaban ing gaya Yatsenyuk, nanging isih pillboxes ora bakal ngganggu
      1. Kapten Pushkin
        Kapten Pushkin 5 Juli 2017 21:53
        +2
        Kutipan saka andr327
        sawise kabeh, bunkers ora babras

        Ing jaman saiki, kabeh bunker lan dos iki dudu sampah dhuwit sing rasional. Iki, kanthi cara, Perang Donya II dikonfirmasi.
        Mbalik ing pertengahan 70s, eksperimen ditindakake ing USSR.
        Akademi Teknik Militer mbangun DOS ing papan latihan. Padha masang senjata, amunisi dimuat, nutup celah karo shutters wojo.
        We dites 300 operator ATGM (minangka padha banjur disebut), milih loro karo kinerja paling rata-rata. Dheweke uga nindakake peluncuran ATGM miturut DOS. Sawise pukulan kaping pindho, kanthi visual, DOS wungu lan mapan, banjur ana gemuruh saka jeblugan amunisi ...
        Lan ora ana maneh DOS, lan tanpa repot ...
    2. C_2
      C_2 5 Juli 2017 16:18
      +1
      Nanging, iku worth ngelingi sing kita ngomong bab wilayah Luhansk. wong ing kono babar pisan ora kaya jaran Maidan
    3. menang n
      menang n 5 Juli 2017 16:27
      0
      Melasi marang landak - dheweke ora bakal mlumpat!
  7. Nimitz
    Nimitz 5 Juli 2017 15:16
    +6
    Umumé, jujur, medeni nalika sampeyan ndeleng ing navigator yen sepur "nyilem" menyang wilayah alun-alun. Saliyane sawetara kilometer saka gerakan ing tlatah Ukraina, Sepur bener liwat kadohan owahan ing tapel wates, malah ana pamukiman sing dipérang dening tapel wates. Pikiran pisanan ing wektu sing padha yaiku "apa yen sawetara karakter ora normal saka ATO kenek sepur nganggo bedhil mesin." Jalur sepur liyane saka Kidul Tanah Air kita menyang jalur tengah ngliwati wilayah Kazakhstan - uga ora becik (ana masalah komunikasi).
    Dadi ayo nyabrang driji lan ngenteni kiriman baris luwih dhisik saka jadwal, utawa paling ora pas wektune.
    Ngormati para pembangun jalur sepur sing ngrampungake masalah karo transfer akeh komunikasi lan koordinasi jalur kasebut liwat tanah pertanian ing wilayah sing padhet.
    1. menang n
      menang n 5 Juli 2017 16:29
      +5
      Kamulyan kanggo prajurit saka pasukan sepur!
    2. Normal ok
      Normal ok 5 Juli 2017 18:25
      +1
      Kutipan saka Nimitz
      Pikiran pisanan ing wektu sing padha yaiku "apa yen sawetara karakter ora normal saka ATO nabrak sepur nganggo bedhil mesin

      Aja maca koran Soviet sadurunge mangan (Bulgakov).
      1. Nimitz
        Nimitz 5 Juli 2017 18:37
        +1
        Sing lucu yaiku ana wong saka wilayah Kharkov lelungan karo aku ing sepur sing padha. Miturut wong, senadyan kasetyan kanggo Rusia residents biasa saka Kharkov, iku ing urutan saka iku lumaku mudhun werna "pahlawan saka ATO" Hung karo regalia lan senjata, nalika padha ora tansah cukup.
        Lan saliyane peta, navigator uga nuduhake kacepetan, sakperangan alesan sepur akselerasi banget ing bagean Ukrainia. Mbokmenawa sopir uga maca koran Soviet.
    3. AlexTires
      AlexTires 6 Juli 2017 12:40
      0
      Kutipan saka Nimitz
      Umumé, jujur, medeni nalika sampeyan ndeleng ing navigator yen sepur "nyilem" menyang wilayah alun-alun. Saliyane sawetara kilometer lalu lintas ing wilayah Ukraina,

      Aku begja ing babagan iki, amarga aku turu kaya log ing wektu iki ....
  8. penembake gunung
    penembake gunung 5 Juli 2017 15:19
    +1
    Iku luwih apik kanggo tetep adoh saka pepadhamu kuwi - konco pager ...
    1. Smog
      Smog 5 Juli 2017 16:40
      +2
      Quote: penembak gunung
      Iku luwih apik kanggo tetep adoh saka pepadhamu kuwi - konco pager ...

      Mungkin luwih apik tinimbang iku, konco pager?
  9. LPD17
    LPD17 5 Juli 2017 18:10
    0
    ... st. Sergeevka ....
    Apa cedhak banget karo wates negara?
    tho iku ora becik yen, amarga rame situs kuwi
    para migran bakal nyusup metu kanggo olahraga ....
  10. Komentar wis dibusak.
  11. diracik
    diracik 5 Juli 2017 19:14
    0
    Lan nalika sepur bakal diijini ing rute bypass? Lan nalika durung rampung, ing prinsip, siji ora bisa ngilangi provokasi babagan sepur sing ngliwati lampiran iki, ta? Aku kepengin weruh apa sing ditindakake kanggo nyegah iki?
  12. Komentar wis dibusak.
    1. dedusik
      dedusik 5 Juli 2017 20:11
      +2
      Lan ing ngendi sampeyan sadurunge lan ora takon? nglirik
    2. proletar
      proletar 5 Juli 2017 20:58
      +3
      Ngapunten dear, nanging sampeyan salah dhasar, Ukraina "ngamuk" dhewe, lan sanajan kabeh iki "ngatur" kanggo "ngganggu" warga Rusia; bener yen ora.
    3. Glen-99
      Glen-99 6 Juli 2017 09:55
      0
      Sampeyan ora bakal dipeksa dadi apik!
  13. SergeBS
    SergeBS 5 Juli 2017 22:15
    +1
    Quote: Kapten Pushkin
    Lan ora ana maneh DOS, lan tanpa repot ...

    Oh alangan. Mung masalah "cilik": DOS = House of Officers. Ing garnisun "budheg". Ora ditrapake kanggo struktur pertahanan. Kaya barak, contone ...
    Ya, "antarane kita bocah-bocah wadon", ngobong waja tank lan ngobong beton sing dikuatake saka bunker minangka rong bedane gedhe ... Utamane yen bunker duwe luwih saka siji embrasure, lsp.
    1. helmi8
      helmi8 10 Juli 2017 23:45
      +1
      Kutipan saka SergeBS
      Oh alangan. Mung masalah "cilik": DOS = House of Officers. Ing garnisun "budheg".

      Nah, sejatine ora ... eseman
      DOS (struktur tembak jangka panjang) - awet (digawe saka watu, bata, beton, beton bertulang, piring waja, lan liya-liyane) benteng pertahanan kanggo siji utawa luwih bedhil, mortir, bedhil mesin lan senjata geni liyane lan petungan. Lagi dibangun ing advance saka bahan dhuwur-kekuatan (beton dikiataken, struktur wojo). DOS minangka basis wilayah lan sabuk benteng modern. Iki paling akeh digunakake sadurunge Perang Dunia II 1939-45 ing pambangunan garis benteng. © (Kamus Fortifikasi)
  14. music
    music 5 Juli 2017 22:35
    0
    Ing sawijining wektu, dalan dibangun ing sekitar Chechnya. Pengalaman kasebut mbiyantu!
  15. Gomel
    Gomel 6 Juli 2017 11:13
    0
    ora, iki bantuan saka persaudaraan Belarus
  16. serge dill
    serge dill 6 Juli 2017 11:52
    0
    Lha kowe duwe negara sugih, kudu nglebokake dhuwit, mbangun ........
    1. PsiH86
      PsiH86 6 Juli 2017 13:37
      +1
      Nanging kabeh jinis dill ora bakal bisa mangan saka dalan kasebut lan fitnah Rusia ing wektu sing padha ...
      Sayange yen proyek konstruksi kasebut wis diwiwiti saiki ... Sampeyan kudu miwiti pambangunan Aliran Lor sadurunge, lan sepur kasebut ngliwati ...
    2. AID.S
      AID.S 6 Juli 2017 13:46
      +2
      Quote: serge dill
      Lha kowe duwe negara sugih, kudu nglebokake dhuwit, mbangun ........

      ngguyu
      Cetha saka komentar sampeyan, ing negara sampeyan sing mlarat, dhuwit iki bakal ditemokake ing ngendi, bakal dijarah.
  17. Pemanah_n
    Pemanah_n 10 Juli 2017 02:14
    +1
    Kutipan: Vladimir16
    Dalan sing dawane 200 km wis digarap rong taun lan pungkasane konstruksi durung katon.

    Ing awal 2000s, nalika aku isih "wong enom pucet karo mripat kobong," Aku duwe kasempatan kanggo bisa ing construction saka sepur ing Portugal. Dalan lawas wis ora cocok maneh kanggo kacepetan modern. Sanadyan kita ngganti kabeh ing kana, kalebu tanggul, kita tetep ora mbangun saka awal, ora saka awal. Dadi, negara saka Lor nganti Kidul mung 700 km. lan konstruksi 80% didanai dening Uni Eropa, nanging pambangunan dalan kasebut direncanakake nganti 2014. Mula aja "la-la", kaya-kaya kita alon-alon mbangun - luwih cepet yen sampeyan pinter.
  18. MOSKALMEN
    MOSKALMEN 3 Agustus 2017 23:14
    0
    Ukrzadozaliznytsia - iki kabeh privasi Ukraina