Review militèr

Mobil lapis baja Panserbil 23 (Norwegia)

2
Amarga short-sightedness saka printah, Kapabilitas financial andhap asor lan potensial industri winates, Norwegia ing wektu serangan Jerman wis, kanggo sijine iku mildly, armada cilik saka kendaraan lapis baja. Salah sawijining resimen bersenjata telung kendaraan lapis baja lan siji tank kanthi bedhil mesin lan ora ana waja. Iku cukup cetha yen "pasukan waja" kuwi ora bisa duwe pengaruh ing Course saka perang. Nanging, kabeh kendaraan sing kasedhiya saka tentara Norwegia minangka kapentingan, paling ora saka sudut pandang crita teknologi. Coba mobil katelu saka seri - Panserbil 23.


Pisanan, ayo ngelingi acara sing sadurunge katon telung mobil lapis baja, kalebu PB 23. Ing pertengahan telung puluhan, komando Norwegia, sawise pirang-pirang taun ora ngerti, mutusake kanggo ngatasi topik kendaraan tempur lapis baja. Asil pisanan saka karya iki yaiku munculé eksperimen tank Rikstanken adhedhasar sasis Swedia L-120. Mesin iki nampa hull baja struktural lan mulane ora bisa melu ing perang. Kajaba iku, dheweke nuduhake karakteristik technical lan operasional banget kurang, minangka asil saka kapentingan ing kendaraan wojo ilang kanggo sawetara taun sabanjuré.

Mung ing sasi pungkasan taun 1939, sawise ndeleng lan ngormati asil kampanye Polandia Nazi Jerman, pimpinan militer Norwegia nyadari yen perlu kanggo mbangun lan ngoperasikake kendaraan lapis baja. Ora let suwe, pesenan muncul kanggo nggawe kendaraan tempur pisanan sing cocog karo syarat panggunaan pertempuran. Mungkin kamungkinan kanggo mbangun nomer akeh kendaraan wis dianggep, nanging ing pungkasan iku bisa kanggo ngumpul mung telung mobil wojo, kang, malih, ora beda-beda ing kinerja dhuwur lan kemampuan pertempuran pinunjul.


Armada lengkap mobil waja Norwegia. Panserbil 23 - kiwa


Ora duwe industri pertahanan sing maju lan ora duwe pengalaman kanggo mbangun kendaraan lapis baja, Norwegia kepeksa nggunakake komponen sing kasedhiya lan pendekatan sing wis lawas kanggo mbangun peralatan. Minangka basis kanggo mobil waja anyar, chassis truk ana kudu digunakake. Sampeyan iki ngajokaken kanggo nginstal hulls wojo desain asli ing wong. Pendekatan sing padha kanggo nggawe kendaraan tempur wis aktif digunakake dening kabeh negara ing jaman biyen, nanging ing pungkasan taun thirties, wis ora ana harapan. Nanging, desainer Norwegia lan militer mung ora duwe pilihan.

Telung mobil lapis baja saka seri anyar nampa sebutan Panserbil 21, Panserbil 22 lan Panserbil 23. Kanggo penak, jeneng sing disingkat PB 21 / 22 / 23 uga bisa digunakake. Wigati dicathet menawa penulis sebutan kasebut ora nuduhake orisinalitas lan peralatan kasebut disebut "mobil lapis baja". Kanggo mbedakake antarane mobil, mungguh, nomer loro-digit digunakake.

Minangka basis kanggo mobil wojo anyar, iki ngajokaken nggunakake macem-macem jinis sasis karo ciri padha lan beda, kang mbutuhake nggunakake hulls beda lan peralatan internal. Nanging, mobil wojo karo nomer "22" lan "23" wis sawetara fitur umum, nanging ing wektu sing padha padha noticeably beda saka saben liyane lan saka pisanan PB 21. Ing tartamtu, iki tabet sing kaloro lan katelu. mobil wojo dikembangaké lan dibangun njupuk menyang akun asil saka Déwan lan testing saka mesin pisanan.

Truk komersial saka perusahaan Amérika Chevrolet dipilih minangka basis kanggo mobil lapis baja Panserbil 23. Iku kendaraan loro-poros karo drive sebagean lan kapasitas mbukak 1,5 ton, njabut awak standar karo hood lan taksi, uga awak kargo, iku bisa kanggo Ngartekno nambah kapasitas mbukak dibutuhake kanggo soyo tambah wojo. awak lan gaman, uga kanggo transportasi kru lan pasukan. Informasi sing dikenal nuduhake manawa proyek kasebut bisa nyukupi kabeh syarat kanggo massa unit anyar.

Kaya mobil waja liyane saka seri sawijining, PB 23 nampa waja relatif lancip sing nyedhiyani pangayoman saka peluru lan shrapnel. Ing babagan desain lan kontur njaba, awak padha karo unit sing cocog saka mesin PB 22, nanging beda-beda ing dawa sing luwih cendhek lan ukuran sing beda-beda saka bagean individu. Tata letak lambung waja minangka standar kanggo kendaraan tempur Norwegia lan manca sing dibangun ing basis truk serial. Tudung waja sing luwih cilik sing metu ing ngarep kompartemen sing bisa dienggoni dianggep, lan kabeh volume liyane diwenehake kanggo nampung wong utawa kargo.

Proyèk Panserbil 23 ngajokaken kanggo nglindhungi mesin lan sawetara piranti transmisi karo casing waja relatif cilik. Proyeksi frontal pembangkit listrik ditutupi karo lembaran trapezoid miring kanthi pinggir ndhuwur sing luwih amba. A bagean pinunjul saka sheet iki diwenehi ing jendhela karo wuto, perlu kanggo cooling engine. Saka ndhuwur, hood quadrangular cenderung dipasang ing lembaran ngarep, ngembangake menyang kompartemen sing bisa dienggoni. Kaya ing cilik saka PB 22, engine iki dijamin saka sisih dening bagean ngarep gedhe L-shaped piring sisih, kang uga dadi sisih kabin. Ing wektu sing padha, lawang ventilasi gedhe kanthi tutup dhewe diwenehake ing tembok kiwa. Ing sisih pinggir lembaran ngarep ana lampu sing ora dilindhungi kanthi lampu listrik. Ing wektu tartamtu, pangayoman frontal dikiataken karo loro piring waja quadrangular dilereni soko tugas saka sudhut bumper. Padha dimaksudaké kanggo nglindhungi gembong ngarep saka shelling.

Langsung menyang atap kompartemen mesin dipasang lembaran ngarep kompartemen sing bisa dienggoni, sing ana hatches kanggo pengamatan lan senjata. Ing sisih pinggir, disambungake menyang pinggiran lembaran sisih gedhe. Sing terakhir wis wangun Komplek lan dipasang ing amba menyang sumbu longitudinal saka mesin, minangka asil kang awak mboko sithik nambah jembaré saka sheet ngarep karo shutters ing mburi taksi.

Ing panggonan kargo saka mobil, diusulake kanggo masang lambung waja sing relatif prasaja saka kompartemen pasukan. Iku wis ngisor warata dumunung ing sadhuwure pigura lan gembong, lan uga dilengkapi karo sisih vertikal. Desain sing padha digunakake ing mobil lapis baja Panserbil 22, nanging wektu iki bagean ndhuwur saka sisih kokpit lan kompartemen pasukan padha ing tingkat sing padha lan ora mate liwat lis.

Awak desain iki bakal diinstal ing sasis komersial merek Chevrolet. Kendaraan dhasar duwe sasis 4x2 kanthi poros penggerak mburi. Roda ngarep digawe steerable. Suspensi poros gumantung adhedhasar spring godhong semi-elips digunakake. Mobil kasebut dilengkapi mesin bensin lan transmisi manual kanthi kontrol manual lengkap. Ketoke, nalika mbangun maneh truk dadi mobil lapis baja, pembangkit listrik lan transmisi ora diowahi.

Awak dhewe saka mobil waja PB 23 bisa kalebu loro wong - driver lan gunner. Pos kontrol karo sistem jinis "mobil" dumunung ing ngarep awak cedhak sisih kiwa. Sopir bisa mirsani dalan kanthi bantuan rong lawang inspeksi ing lembaran ngarep lan sisih. Hatch ngarep asline cilik lan ditutup kanthi tutup geser kanthi slot ndeleng. Salajengipun, hatch iki digedhekake sacara signifikan lan dilengkapi tutup hinged anyar. Perlu dicathet yen mobil lapis baja Panserbil 22 ngalami modifikasi sing padha. Penembake ana ing sisih tengen pembalap lan bisa nggunakake senapan mesin. Kanggo instalasi senjata ing sheet ngarep ana bukaan babak.

Amarga sasis biaxial, mobil lapis baja Panserbil 23 beda karo rong kendaraan liyane kanthi dawa sing luwih cendhek lan, minangka asil, ing volume awak sing luwih cilik. Antarane liyane, iki nyebabake nyuda kapasitas kompartemen pasukan. Ing bangku ing sisih pinggir, ora bisa diselehake luwih saka 5-6 prajurit kanthi senjata pribadi. Kompartemen pasukan ora duwe sarana observasi, nanging ora ana atap sing bisa kanggo mriksa wilayah lan geni. Pasukan pendaratan lan kru mesthine mlebu mobil lapis baja liwat lawang mburi.

Mobil wojo PB 23 bedo saka peralatan liyane ing pesawat suda saka senjata onboard. Mung gegaman biasa ana 7,92 mm Colt m / 29 machine gun (versi dilisensi saka American Browning M1917). A casing gedhe, perlu kanggo cooling banyu saka tong minyak, diselehake ing embrasure frontal saka kompartemen dienggoni. Ing jejere papan kerja penembake ana rak kanggo ngangkut kothak sabuk kartrid. Mobil waja Norwegia liyane bisa nggawa bedhil mesin utawa bedhil saka macem-macem jinis ing panyimpenan, nanging ora ana informasi babagan mobil 23 kasebut. Ing wektu sing padha, pasukan kebangkrutan duwe kesempatan kanggo murub ing mungsuh saka senjata pribadi ing sisih awak. Ing kasus iki, bedhil saka jinis Krag-Jørgensen dadi senjata tambahan kanggo kendaraan wojo.

Amarga nggunakake sasis sing luwih cendhek, mobil lapis baja Panserbil 23 katon luwih cendhek tinimbang rong kendaraan Norwegia liyane. Ukuran liyane, mesthi, ana ing tingkat sing padha. Sasis truk siji lan setengah ton bisa entuk bobot tempur 3,5-4 ton. Saka sudut pandang mobilitas, mobil lapis baja kudu cocog karo truk rong poros serial sing nggawa muatan lengkap. Ing wektu sing padha, sasis sing ana ora bisa entuk mobilitas off-road sing dhuwur.

Pambangunan mobil lapis baja PB 23 ing sasis Chevrolet rong poros ora diwiwiti nganti pungkasan taun 1939. Kendaraan produksi sing kasedhiya saka model komersial dibongkar, sawise iku dilengkapi karo lambung waja anyar saka konstruksi dhewe. Sawisé iku, mobil wojo tindak test, mbokmenawa bebarengan karo siji utawa loro kendaraan liyane. Asil tes ora dingerteni, nanging informasi sing kasedhiya nuduhake manawa sawetara fitur desain wis dadi alasan kanggo kritik lan nyebabake owah-owahan tartamtu ing proyek kasebut. Utamane, lawang inspeksi utama digedhekake lan tutupe diganti.

Mobil lapis baja Panserbil 23 (Norwegia)
PB 22 (kiwa) lan PB 23 (tengen) sawise rampung


Telu mobil waja diprentahake kanggo kepentingan pasukan kavaleri. Dianggep manawa ing medan perang ing mangsa ngarep, kendaraan lapis baja bakal ngiringi pasukan kavaleri sing nyerang lan ndhukung kanthi tembakan senapan mesin. Amarga kahanan pasukan darat saiki, malah telung kendaraan lapis baja bisa nambah kemampuan tempur kanthi serius. Ing sambungan karo plans kuwi, telung dibangun mobil wojo ditransfer kanggo salah siji saka Unit kavaleri.

Miturut lapuran, ing wiwitan taun 1940, mobil lapis baja PB 21, PB 22 lan PB 23 tindak menyang Resimen Dragoon 1 (miturut sumber liyane, ing Resimen Dragoon 2), adhedhasar ing cedhak Oslo. Sawise nampa peralatan, personel saka resimen wiwit nguwasani materiel mboten umum lan nglatih kru mangsa. Kajaba iku, rauh mobil wojo padha melu ing latihan, sajrone interaksi saka kendaraan poto-propelled, infantri lan kavaleri wis digarap. Mbokmenawa, asil maneuvers kasebut dianggep nalika nggawe rencana luwih lanjut.

Nanging, pambentukan rencana lan program anyar kanggo pangembangan tentara ora ana gunane. Ing wayah wengi tanggal 9 April 1940, Nazi Jerman nyerang Norwegia. Ing dina sing padha, naga saka Resimen 1 didhawuhi nyiapake maju menyang ngarep. Ing esuk 10 April, para pejuang ninggalake unit kasebut lan menyang wilayah sing dituduhake. Kanggo sawetara alasan sing ora dingerteni, resimen, njupuk macem-macem materi, ditinggalake ing garasi kabeh kendaraan lapis baja sing kasedhiya lan mung tank cahya Rikstanken eksperimen.

Secara harfiah sawetara jam sawise budhal saka militèr, unit iki dijupuk dening mungsuh. Kabeh conto peralatan militer sing ditinggalake dadi piala. Personil militer Jerman nuduhake kapentingan ing kendaraan lapis baja Norwegia, nanging akibat utama yaiku akeh foto kanggo memori. Ora ngadhepi kekurangan kendaraan tempur lapis baja, tentara Jerman ora perlu nganggo conto sing dijupuk. Nanging, sawetara isih nemokake aplikasi. Dadi, mobil lapis baja Panserbil 22 rada diowahi, dicet maneh lan dikirim kanggo dadi mobil polisi khusus.

Ora ana informasi sing pas babagan nasibe mobil lapis baja Panserbil 23. Kendaraan tempur sing dijupuk ora ana kapentingan khusus kanggo tentara Nazi Jerman, sing ora nyumbang kanggo njaga conto sing ora biasa lan unik. Paling kamungkinan, mesin katelu saka seri, kang bener ora perlu dening invaders, iki decommissioned ing sawetara titik lan dikirim kanggo disassembly. Salah siji cara, mobil lapis baja PB 23 lan loro sedulur liyane dibuwang sadurunge pungkasan Perang Dunia II.

Nganti pertengahan telung puluhan, komando Norwegia ora weruh gunane mbangun utawa tuku kendaraan tempur lapis baja. Mung ing taun 1936, upaya sing ora sukses kanggo mbangun tank dhewe pisanan, adhedhasar sasis manca. Gagal proyek iki akeh nyebabake prospek kabeh arah, mula ora ana upaya anyar kanggo nggawe kendaraan lapis baja nganti pungkasan dekade. Acara sing kondhang ing wilayah Polandia meksa pimpinan militer Norwegia ngganti pikirane lan kanthi cepet miwiti pangembangan proyek anyar. Nanging, wektu kiwa banget sethitik, lan mulane dibangun mung telung mobil wojo. Penjajahan Jerman nyebabake mandheg ing kabeh karya ing bidang kendaraan lapis baja. Akibaté, kendaraan Panserbil 21/22/23 ora mung pisanan, nanging uga kendaraan wojo pungkasan ing Norwegia. Sabanjure, desainer Norwegia ora melu proyek kaya ngono.


Miturut situs web:
https://aviarmor.net/
http://network54.com/
http://dws-xip.pl/
http://strangernn.livejournal.com/
Pengarang:
Foto sing digunakake:
Jaringan54.com
2 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Kotische
    Kotische 6 Juli 2017 20:39
    +1
    Aku njaluk ngapura kanggo pitakonan bodho! Kepiye artikel iki beda karo artikel wingi? "Tsifirki" 22 diganti dadi 23? Sedih!!!
  2. gla172
    gla172 8 Juli 2017 08:11
    0
    ..... kanggo sing, padha njaluk "soundly" pickled herring .... wassat .....