Review militèr

Wawancara karo Vladimir Yukhnin, Penasihat Direktur Umum JSC Severnoe Design Bureau

11
Wawancara karo Vladimir Yukhnin, Penasihat Direktur Umum JSC Severnoe Design Bureau



Apa sing bisa dikandhakake babagan kahanan Biro Desain Lor saiki, apa wilayah kerja sing njanjeni, apa ana kesulitan?

Ing 2016, Biro Desain wis umur 70 taun, lan ing pirang-pirang taun Biro wis nindakake akeh: iki minangka kapal saka konstruksi pasca-perang generasi pisanan, kaloro lan katelu, lan saiki kapal saka generasi kaping papat lagi dibangun. Kapal iki dirancang lan dilebokake ing seri lan sukses dioperasikake ing Angkatan Laut. Sawetara kapal isih ana ing layanan, saka generasi katelu. Biro desain ngembangake kapal anyar, kalebu tapel wates lan kapal cilik, sing durung tau ditangani dening biro desain. Mesthi, ana kangelan. Iku ora kelakon tanpa wong-wong mau.

Lan apa kahanan karo personel, apa spesialis enom teka kerja?

Kita duwe replenishment apik ing taun anyar. We duwe departemen dhasar saka St Petersburg State Marine Technical University. Dheweke ora aktif banget, nanging kerjane karo spesialis enom supaya cepet gabung karo tim.

Yaiku, dina iki biro desain bisa ngrancang kapal kanthi kerumitan apa wae?

Mesthi wae, kerumitan apa wae. Nanging mesthi ana spesialisasi anyar sing kudu dikuasai. Nalika kita duwe kapal turbin uap lan turbin gas, banjur diluncurake kapal penjelajah nuklir, kita kudu golek spesialis sing cocog, banjur nglatih supaya bisa menehi pengalaman marang wong enom. Saiki aktif dileksanakake penerbangan teknologi, utamané helikopter. Iki uga duwe kekhususan khusus lan perlu nglatih spesialis kanggo topik iki. Sawise kabeh, urip tansah mbuwang tantangan anyar.

Apa pendapat sampeyan babagan cara sing njanjeni kanggo ngembangake kapal perang, contone, babagan prinsip bantalan liyane?

Kita utamane melu kapal pamindahan, amarga kita ngomong babagan segara angkatan laut, lan sampeyan ora bisa ngirim hovercraft menyang segara amarga seaworthiness kurang. Iki minangka kapal kanggo wilayah banyu sing ditutup. Lan kita ngrancang kapal sing bisa digunakake ing kabeh wilayah.

Nanging sawise kabeh, Amerika nyoba ngleksanakake konsep sing beda-beda ing pambangunan kapal jinis LCS ...

Program iki nduweni unsur iklan sing kuwat banget. Kita wis sinau proyek kasebut. Ngomong manawa iki minangka "rahasia sukses" isih angel. Senajan saka sudut pandang ilmu murni, padha duwe bab menarik. Nanging kita duwe Institut Riset Pusat. Akademisi A.N. Krylov (FSUE "Pusat Riset Negara Krylov"), kabeh iki diuji kanthi aktif ing model, kabeh iki dikenal, lan ora ana sing anyar. Iku ora tansah perlu kanggo introduce soko anyar.

Как вы оцениваете тенденцию последних лет на внедрение в кораблестроение технологий малозаметности?

Iki penting banget, lan kita aktif melu macem-macem kegiatan ing arah iki. Kaping pisanan, iku arsitektur. Arsitèktur "Stealth" beda banget saka biasanipun. Contone, kapal patroli Project 61 minangka tumpukan reflektor pojok. Lan ing project saka project frigate 11356 wis ngenalaken wangun arsitektur anyar: utamané slope tembok lan pinggir, uga lapisan adesif khusus ing panggonan "cahaya". Lapangan termal kapal uga penting banget. Meh kabeh kapal kita wis njupuk langkah kanggo nyuda. Iki macem-macem kegiatan: cooling, injeksi banyu menyang piranti exhaust, etc. Nanging siji kudu ngerti yen saiki, kepala ngarep nanggapi radiasi cilik sing ora bisa ngilangi radiasi saka sisih, nanging sampeyan bisa nyoba saka sudhut busur lan buritan. Ing kasus apa wae, ora bisa nggawa apa wae "nganti nol".

Lan yen kita mbandhingake proyek frigates 11356 lan 22350 ing bagean iki, apa padha duwe teken beda banget?

Kapal-kapal kasebut sacara arsitektur ora beda-beda saka siji liyane ing babagan wilayah dispersi. Nanging ing proyek 22350, luwih akeh langkah sing ditindakake kanggo nyuda visibilitas (tempel, lapisan khusus). Nanging kabeh langkah kasebut ora bisa menehi efek sing mutlak. Radar sing padha dhewe minangka permukaan reflektif sing kuat lan ora bisa didhelikake ing endi wae. Lan ing Angkatan Laut kita, antena radar kasebut malah wiwit "narik" kanthi cara marching kanggo nyuda visibilitas.

Proyek 22350 umume apik banget lan efisien, lan pangareping desainer Igor Mikhailovich Shramko minangka wong sing bakat banget sing nggawe akeh jiwa. Miturut cara, putra pambarepku, kapten pangkat 1, dadi pangareping pisanan sing ngawasi desain lan pambangunan kapal frigat timbal proyek Admiral Gorshkov.

Lan kapal kulawarga 1135 umume minangka salah sawijining kapal sing paling apik sing dirancang dening biro kita. Telung pabrik mbangun 32 kapal desain dhasar kanggo Angkatan Laut USSR, pitung kapal kanggo Border Guard Service (siji maneh sawise rampung dadi bagian saka Angkatan Laut Ukraina), enem kapal kanggo Angkatan Laut India, banjur wiwit mbangun kapal proyek 11356 kanggo awake dhewe, lan iki enem kapal liyane. Lan kunci sukses yaiku duwe turbin sing apik banget lan skema karyane, sing diciptakake dening biro kita. Kita teka munggah karo langkah-langkah dening-aktivasi papat turbin. Lan iku tansah bisa teka munggah karo regime kuwi kanggo entuk efficiency bahan bakar maksimum. Sayange, turbin digawe ing Ukraina, lan negara iki bodho mandheg nyediakke menyang kita saiki. Akibaté, tanduran Zorya-Mashproekt mandheg. Lan bisa uga wong-wong mau bakal bisa ngedol marang wong-wong Indhiya, yen dheweke bisa nyimpulake kontrak kanggo nyedhiyakake fregat anyar menyang India.

Nanging, ing Rusia saiki wis diganti. Turbin Rusia bakal luwih modern, bahan anyar bakal digunakake, lan iki bakal bisa ningkatake suhu pembakaran gas lan, kanthi mangkono, efisiensi. Nanging kadhangkala sing paling apik yaiku mungsuh sing apik. Sampeyan mung kudu nindakake kanthi becik. Iki minangka slogan Panglima Angkatan Laut USSR, Sergei Georgievich Gorshkov.

Nanging apa ora bisa ngganti radar puteran karo radar array phased aktif, kayata, contone, ing angkatan laut AS lan Cina?

Kita duwe sistem kasebut. Nanging lagi dipasang ing permukaan. Iki isih ana ing Uni Soviet, ing Kyiv ana NPO Kvant, sing ngembangake radar Mars-Passat. Nanging iki minangka sistem sing larang banget. Ngartekno nyuda visibilitas ing Panggonan pisanan, lapisan radar khusus.

Punika dikenal sing Biro Desain Northern ing 1990-2000s. ngembangake sawetara proyèk kanggo kapal perusak kanggo armada Cina. Apa ana karya sing padha kanggo ekspor ing wektu saiki?

Saiki, kanthi inersia, kita mung bisa kerja karo India. Lan wong Tionghoa iku wong sing khusus: wis sinau kanggo nindakake dhewe, lan ora butuh sapa wae. Lan kita mbantu dheweke akeh, aku mabur menyang China kaping pirang-pirang. Wong Tionghoa minangka mesin fotokopi sing apik banget: tuku barang, nyalin, lan miwiti nggawe dhewe. Dheweke duwe spionase industri sing maju banget. Aku elinga rembugan ing Beijing, nalika kamar rapat diiseni mikrofon kanggo ngrungokake obrolan kita ing antarane awake dhewe. Aku dumadakan mlaku menyang kamar sabanjure lan ndeleng dheweke ngrungokake lan ngrekam.

Ing taun 1990-an kita wis telung wilayah utama karya ekspor. Iki kerjasama karo Vietnam, India lan China. Arah paling gedhe yaiku India, amarga kita ngrancang lan mbangun sawetara proyek. Iki minangka penghancur proyek 15 lan 61ME, frigat proyek 17 lan 17A, korvet proyek 25 lan 25A.

Kajaba iku, perusak Project 61ME isih ana ing kekuwatan tempur. Iki minangka conto sing jelas babagan operasi sing bener. Ing wektu sing padha, kita mbangun kapal-kapal kasebut, sing meh kabeh wis mandheg. Kabeh amarga operasi banget. Iki kalebu persiapan bahan bakar, kualitas bahan bakar lan reresik udara. Contone, komandan warhead-5 salah sawijining kapal India proyek 61 mudhun menyang kamar mesin nganggo sarung tangan putih. Lan yen, sawise mriksa, padha ora tetep resik, tim mesin "diwenehi panjelasan."

Apa sebabe Angkatan Laut India milih kapal Project 11356?

Iku menarik sejarah. Ing wektu iku, wong Cina lan India ing wektu sing padha pengin tuku kapal permukaan saka kita. Wong Tionghoa uga ditawani proyèk 11356, nanging diwènèhi kekhasan, butuh rudal jelajah Mosquito kanthi jarak 110 km lan hulu ledak sing abot supaya bisa tekan kapal Amérika. Lan India mbutuhake kapal serbaguna kanthi kemampuan serangan lan anti-kapal selam sing apik. Frigate uga wis rudal Club apik, nanging padha ora minangka abot lan kacepetan subsonik. Lan iki cukup kanggo nglawan mungsuh sing dituju India. Iki minangka pendekatan sing beda. India duwe luwih "tenang" lan, misale jek kula, wawasan luwih janjeni.

Sampeyan nyebutake masalah eksploitasi. Mbok menawa salah sawijining masalah sing paling lara saka armada kita yaiku sejarah tragis layanan penghancur Project 956 ing komposisi kasebut. Apa sebabe?

Iki amarga kahanan operasi dening Angkatan Laut kita, sing ana ing tingkat sing ora cukup. Sawise kabeh, ana dhasar dhasar yaiku boiler. Lan banyu resik penting banget kanggo wong-wong mau. Boiler rusak banget, amarga ora ana perawatan banyu. Nanging karo penghancur Cina proyek 956E lan 956EM, sing dikirim menyang dheweke kanthi total patang unit, iki ora kedadeyan. Ing kana, perawatan banyu ditindakake ing tingkat sing dhuwur banget, miturut kabeh aturan.

Napa kita ora bisa nindakake sing padha?

Kita nindakake akeh sing salah. Kita wis biasa kesusu. Kapal kasebut durung umur 20 taun, nanging dheweke wis ngupayakake nulis. Iku luwih duwe bathi kanggo armada ngomong sing perlu kapal anyar. Lan sing lawas wis dibusak, dadi larang kanggo njaga.

Nanging kenapa, kapal anti-kapal selam gedhe proyek 1155 nuduhake awake dhewe luwih apik lan dioperasikake luwih suwe?

Padha dilengkapi turbin gas. Lan iki prakara temen beda. Bisa diganti ing 24 jam ing kahanan segara. Iku cilik, lan liwat sistem hoist dibusak saka kamar engine liwat saluran gas lan anyar sijine ing panggonan ing cara sing padha. Nanging, ing sisih liya, sumber daya motor sing luwih cilik dibandhingake karo pabrik turbin uap. Nalika kita mbukak gearboxes ing turbin uap, padha apik minangka anyar.

Правильно ли было вообще продавать эскадренные миноносцы проекта 956 китайцам?

Loro lambung pungkasan padha bosok ing Severnaya Verf. Tanduran iku ngadeg ing wektu iku. Lan kanthi ngedol kapal kasebut, kita ndhukung pabrik kasebut. Iku kahanan tanpa pengarep-arep. Banjur wong Tionghoa entuk rasa, lan pasangan proyek 956EM sabanjure wis dadi kapal anyar, lan kanthi modifikasi anyar rudal Moskit kanthi jarak tambah nganti 220 km. Lan padha seneng.

А модернизированные эсминцы для советского и российского ВМФ должны были выглядеть так же?

Iku angel ngomong. Sawise kabeh, Panglima Angkatan Laut USSR, Sergei Gorshkov, minangka wong sing pinter lan percaya yen rudal jarak jauh ora dibutuhake kanggo kapal Project 956. Dheweke mikir yen dheweke mung bakal ngetutake ing mburi operator.

Sampeyan nyebutake karya karo Vietnam, kaya apa?

Kita ngrancang kapal rudal proyek PS-500 kanggo dheweke. Nanging angel kanggo dheweke nguwasani pambangunan seri kasebut dhewe, amarga dheweke tuku prau rudal saka jinis proyek Molniya 12418. Ing wektu iku, dheweke ora nduweni kualifikasi buruh sing dhuwur banget, sanajan kita sijine Jerman. Mesin diesel MTU ing kapal kasebut, dipercaya banget lan apik.

Pranyata metu sing kanggo biro iki pengalaman pisanan ing ngrancang kapal cilik kuwi?

Да. Как все это получилось? Приехала в Россию вьетнамская делегация. Их повезли в ЦНИИ им. Крылова. Там им стали рассказывать о теории и науке, о том, что все надо начинать с нуля и строить опытовые бассейны, в итоге вьетнамцы просто испугались. А ЦМКБ «Алмаз» с них тогда запросил огромную цену. И они каким-то образом вышли на наше бюро. Рассказали, что им нужно, и буквально вцепились в нас. Группа их инженеров численностью человек в 15 даже работала у нас в отделах. А это было время, когда началась разруха, в здании холодно, отопление отключено, завод не работает. Выделили мы им комнату, поставили электрические обогреватели, и они работали.

Napa armada kita ora njupuk PS-500?

Amarga kita wis duwe prau sing dikembangake dening Almaz. Lan wong Vietnam ora peduli, amarga ora duwe apa-apa. Aku bakal ngomong liyane, padha arep bali menyang iki maneh, padha arep kanggo mulihake construction saka bangunan durung rampung. Sawise kabeh, ing sawijining wektu ora mung prau, kita duwe proyek kanggo kapal patroli kanthi pamindahan 2100 ton. Ing Vietnam, sawijining slipway dibangun, dermaga peluncuran, sing kita ngrampungake gambar kasebut. Nanging banjur program kasebut ditinggalake, nanging bisa uga bali maneh.

Apa ana kompetisi antarane biro desain ing Rusia?

Определенная конкуренция конечно есть. Но она не критичная. Всегда удается договариваться. Например, мы сделали проект 1135, а зеленодольцы - проект 11540. Это близкие корабли, их построили две единицы. Но затем флот решил оставить один проект 1135 и не плодить типаж.

Ведутся ли работы по атомному судостроению?

Sayange, arah atom saiki sepi mati. Bingkai ilang. Nanging ing prinsip kita siyap lan seneng nindakake karya iki. Kita malah duwe pasinaon anyar, lan armada saiki mrentahake rancangan rancangan penghancur gedhe ing topik "Pimpinan". Padha melu ing pangareping desainer Sokolov. Kita nggawe rong versi karo turbin gas lan pembangkit listrik tenaga nuklir, pranyata kapal apik, lan armada kepekso kanggo nglengkapi karo reaktor. Varian saka instalasi gabungan ora dikecualekake, ing ngendi reaktor nuklir bakal digunakake mung kanggo operasi ekonomi.

Miturut pendapat sampeyan, sepira njanjeni pembangunan kapal militer nuklir ing umum?

Amerika Serikat sing padha duwe kapal perang kanthi pembangkit listrik tenaga nuklir (NPP). Lagi dilakokno, padha duwe prasarana perlu lan latihan digawa metu ing tingkat dhuwur. Kapal kanthi pembangkit listrik tenaga nuklir apik banget. Contone, cruiser rudal nuklir abot (TARKR) proyek 11442 "Peter the Great" aktif menyang segara, ora perlu diisi bahan bakar. Kapal nuklir duwe lan kudu duwe hak kanggo ana. Lan kualitas armada umumé ditemtokake dening ngarsane utawa anané saka kapal nuklir ing komposisi.

Pranyata yen Angkatan Laut Rusia mutusake kanggo modernisasi Laksamana Nakhimov TARKR minangka keputusan sing tepat?

mesthi! Apa kapal Project 1144? Kaping pisanan, iki minangka lambung sing apik digawe saka baja AK-25 lan pembangkit listrik tenaga nuklir. Iki minangka baja rong lapisan, lan lapisan njaba digawe saka stainless steel. Lan bangunan iki ora ana demolition. Bisa digunakake kanggo 40, 50 lan 60 taun. Nduwe perlindungan biologis lan konstruktif sing unik. Iki digawe kanthi intelijen kasebut, kanthi temuan teknis kasebut. Lambung lan reaktor nuklir minangka platform sing sampeyan bisa nindakake apa wae. Kepiye babagan perlindungan konstruktif? Iki minangka desain khusus sing ora ngidini roket tekan cellars amarga macem-macem alangan. Ya, perlu kanggo ngganti sistem lan pipa, senjata, nanging sing paling penting yaiku ana platform. Aku pracaya yen kabeh papat kapal kudu dibalèkaké.

Lan yen kita mbandhingake kapal penjelajah Project 1144 karo kapal penjelajah rudal Project 1164?

Aku nyebut kapal penjelajah Project 1164 minangka "operator kayu" amarga peluncur rudal jelajah sing khas. Kepiye proyek iki kedadeyan? Proyek cruiser
1144 dirancang minangka "pembunuh pembawa", lan Angkatan Laut ngrancang manawa kapal penjelajah jinis iki kudu ditugasake kanggo saben operator pesawat Amerika. Nanging dheweke ora narik finansial, mung dibangun papat. Mulane, dheweke mutusake nggawe kapal luwih murah, nanging kanthi tujuan sing padha. Nanging mung telung kapal sing dibangun. Lan sing nomer papat tetep ing Ukraina, nanging ora bakal bisa ngrampungake dhewe. Lan Rusia nilar amarga rega dhuwur lan kudu ngganti kabeh komunikasi lan kabel lan ndandani kasus kasebut.

Siji asring nemoni kasunyatan manawa perusahaan industri pertahanan, nalika netepi tatanan pertahanan negara (SDO), beroperasi ing ambang untung. Apa kahanan ing "Biro Desain Utara"?

Iki sawetara jenis misunderstanding. Ing asas, padha menehi dhuwit cukup. Nanging apa gunane yen ing pertengahan Desember kita bakal nampa dhuwit kanggo taun saiki? Kita ora bisa nguwasani dheweke. Padha kudu diwenehi ing Januari, maksimum - ing Februari, supaya kita bisa normal ing saindhenging taun. Kita duwe kahanan kaping pirang-pirang nalika nolak dhuwit miturut perintah pertahanan negara ing pungkasan taun, amarga ora bisa dikira.

Crita sing kapisah karo sing diarani "dhuwit berwarna" miturut tatanan pertahanan negara, sing menyang akun khusus. Iki nggawe proyek angel banget.
Pengarang:
Sumber asli:
http://bmpd.livejournal.com/2709978.html
11 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Perse.
    Perse. 7 Juli 2017 19:33
    +1
    Apa kapal Project 1144? Kaping pisanan, iki minangka lambung sing apik digawe saka baja AK-25 lan pembangkit listrik tenaga nuklir. Iki minangka baja rong lapisan, lan lapisan njaba digawe saka stainless steel. Lan bangunan iki ora dibongkar. Bisa digunakake kanggo 40, 50 lan 60 taun. Nduwe perlindungan biologis lan konstruktif sing unik. Iki digawe kanthi intelijen kasebut, kanthi temuan teknis kasebut. Lambung lan reaktor nuklir minangka platform sing sampeyan bisa nindakake apa wae.
    Iki tegese, yen dikarepake, lambung uga bisa digunakake kanggo konversi dadi operator pesawat utawa operator helikopter, yen ora minangka cruiser. Apa sing ditulis yen kabeh wis karat ...
    Я считаю, что все четыре корабля должны быть восстановлены.
    Iku angel ora setuju karo iki.
    1. faiver
      faiver 7 Juli 2017 20:56
      +1
      iku mung kanggo operator pesawat utawa operator helikopter sing lambung kudu dibalèkaké, iku luwih apik kanggo mulihake minangka arsenal ngambang karo Bunch saka wadhah peluncuran ...
    2. Dart2027
      Dart2027 7 Juli 2017 22:48
      +1
      Kutipan saka Perse.
      Iki tegese, yen dikarepake, lambung uga bisa digunakake kanggo konversi dadi operator pesawat utawa operator helikopter

      Ora, ana arsitektur sing beda.
      1. Perse.
        Perse. 7 Juli 2017 23:06
        0
        Kutipan saka Dart2027
        Ora, ana arsitektur sing beda.
        Ayo. Sajrone Perang Donya II, Amerika nggawe kapal induk entheng adhedhasar kapal penjelajah ringan. Sadurunge Perang Donya II, super dreadnoughts lan battlecruisers diowahi dadi operator pesawat abot, padha Amerika Saratoga lan Lexington. Ora mungkin saiki ora ana cara sing padha, utamane yen dadi luwih gampang lan luwih murah kanggo ngresiki dek lan ngowahi dadi operator pesawat (utawa operator pesawat). Aku nandheske sing iki ing kasus iki mung cara kanggo nggunakake lambung, kanggo nyimpen kapal. Diagram nuduhake versi kemungkinan saka operator helikopter.
        1. Dart2027
          Dart2027 7 Juli 2017 23:48
          0
          Kutipan saka Perse.
          Aku nandheske sing iki ing kasus iki mung cara kanggo nggunakake lambung, kanggo nyimpen kapal.

          Nah, saiki salah sijine lagi diupgrade, kaya kapal penjelajah. Kanggo WWII, aku maca babagan iki, nanging ngowahi cruiser dadi operator pesawat minangka langkah sing ekstrem, yaiku, bisa, nanging ora dikarepake. Ya, lan pesawat wis akeh banget wiwit iku.
    3. Prokletyi Pirat
      Prokletyi Pirat 8 Juli 2017 01:32
      0
      Kutipan saka Perse.
      Iki tegese, yen dikarepake, lambung uga bisa digunakake kanggo konversi dadi operator pesawat utawa operator helikopter, yen ora minangka cruiser. Apa sing ditulis yen kabeh wis karat ...

      на деле проще-дешевле построить новый корабль чем старый переделывать..
      1. alekc73
        alekc73 8 Juli 2017 10:14
        0
        Suwe-suwe ora bisa gawe kapal kelas iki, tugase pemusnah, saiki lagi gawe fregat, korvet lan gorengan cilik.
        1. Prokletyi Pirat
          Prokletyi Pirat 8 Juli 2017 11:18
          0
          kita ora bisa mbangun, ora amarga ora ana dhuwit, lan ora amarga ora ana "crane saka kapasitas mbeta dibutuhake", nanging amarga biro desain ora bisa, utawa luwih ora nyoba kanggo ngurangi biaya kapal, ing 10 + 17 taun. bakal bisa kanggo nggawe sistem propulsi siji kaping pirang-pirang wis sistem kanggo kapal kabeh jinis lan ukuran, iki wis rampung? ORA! Ing 10 + 17 taun, sampeyan bisa ngalih menyang produksi perakitan modular saka modul sing wis digawe kanthi kabeh isi, apa wis rampung? ORA! Elinga yen saiki aku mung ngomong babagan produksi kapal sing padha, lan yen proyek kasebut diowahi maneh kanggo ngoptimalake, mula bakal ana keuntungan liyane.
    4. HEATHER
      HEATHER 8 Juli 2017 14:58
      +5
      Я считаю, что все четыре корабля должны быть восстановлены. Вроде как Лазарева на метал списывают.Из-за состояния корпуса.Я чего-то упустил?
      1. Perse.
        Perse. 8 Juli 2017 17:31
        0
        Quote: VERESK
        Вроде как Лазарева на метал списывают.Из-за состояния корпуса.
        Dadi artikel ngandika bab hulls, aku mbaleni.
        Apa kapal Project 1144? Kaping pisanan, iki minangka lambung sing apik digawe saka baja AK-25 lan pembangkit listrik tenaga nuklir. Iki minangka baja rong lapisan, lan lapisan njaba digawe saka stainless steel. Lan bangunan iki ora ana demolition. Bisa digunakake kanggo 40, 50 lan 60 taun. Nduwe perlindungan biologis lan konstruktif sing unik.
        Yen ora ana perisakan saka lambung, dadi kok Cut, ora ana cara kanggo ngrampungake minangka cruiser, amarga peralatan iki salah siji dicolong utawa digunakake minangka spare parts kanggo "Peter" utawa ing "Nakhimov", supaya nggawe. kapal liyane adhedhasar awak, padha cahya operator pesawat utawa operator helikopter, malah siji latihan. Iki apa kita ngomong bab.
        1. HEATHER
          HEATHER 8 Juli 2017 17:36
          +4
          Dadi artikel ngandika bab hulls, aku mbaleni. Aku ora mbantah. Saiki aku ora bisa nemokake asil babagan korps Lazarev. Nyuwun sewu. Nyuwun pangapunten. Nggoleki dhewe. Sepisan maneh, aku njaluk ngapura. hiKryndets cruiser.