Review militèr

Amerika Serikat ora nglirwakake statement Federasi Rusia lan China babagan subyek latihan militer ing Korea

17
Miturut informasi RIA News, Juru bicara Pentagon Jeff Davis ujar manawa Amerika Serikat ora bakal nolak nindakake latihan militer ing Semenanjung Korea, sanajan ana telpon saka Rusia lan China.



Sadurungé, mentri luar negeri Rusia lan China ngetokake statement bebarengan ing ngendi dheweke ngusulake supaya DPRK ngumumake moratorium tes nuklir lan peluncuran rudal, lan Korea Selatan lan Amerika Serikat supaya ora nindakake latihan.

Pernyataan iki digawe kanthi latar mburi tes liyane sing ditindakake ing DPRK: tanggal 4 Juli, rudal balistik antarbenua diluncurake. misil "Hwaseong-14", sing tiba ing Segara Jepang 300 km saka pesisir Jepang. Ing Pyongyang, tes kasebut diumumake sukses. ICBM diluncurake saka Kabupaten Panhyong ing Provinsi Pyongan Pukto ing sisih lor-kulon DPRK cedhak tapel wates karo China ing arah wetan.

Kaya sing kasebut ing pesen departemen militer Rusia, penerbangan rudal kasebut dilacak dening Sistem Peringatan Serangan Rudal, munggah ing dhuwur 535 km lan mabur watara 510 km, tiba ing tengah Segara Jepang.
17 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Spartanez300
    Spartanez300 6 Juli 2017 07:00
    0
    Kadhangkala, perlu nanggapi kanthi simetris panjaluk AS.
    Rusia lan China kudu nggawe tali ing DPRK sadurunge kasep.
    1. logall
      logall 6 Juli 2017 07:08
      + 21
      Kutipan: Spartanez300
      Kadhangkala, perlu nanggapi kanthi simetris panjaluk AS.

      Aha! Dheweke njaluk supaya ora nggunakake senjata kimia ing Suriah. Lan kita bam? ..
      1. mung eksploitasi
        mung eksploitasi 6 Juli 2017 07:12
        0
        lan kita bakal mratelakake keprihatinan kita kanthi kuat supaya negara-negara bakal ngelingi salawas-lawase.
    2. mung eksploitasi
      mung eksploitasi 6 Juli 2017 07:12
      +1
      kasur wis bajingan nganti ROOT, supaya adoh kita meh ora bisa sijine wong ing panggonan piyambak, nanging yen bebarengan karo China, banjur rampung. kasur mapan.
      mung pitakonan apa China bakal wedi.
      1. ala
        ala 6 Juli 2017 07:20
        +3
        heh .. china duwe 100500 bebaya .. lan padha uga bisa nyolong drone lan ngenteni mayit mungsuh kanggo ngawang dening .. ora perlu flatter dhewe bab wong .. saka tembung ing kabeh .. padha uga master gedhe kanggo rake kepanasen nganggo tangan sing salah lan rebut apa sing digoleki.. yen sampeyan ngalahake kaya ngono lan mung ngandelake awake dhewe..
    3. Wend
      Wend 6 Juli 2017 08:48
      0
      Inggih, iki minangka pedhang pindho, Rusia lan China uga bakal nglirwakake.
  2. LYOKHA padha
    LYOKHA padha 6 Juli 2017 07:04
    +1
    Amerika Serikat ora nglirwakake statement Federasi Rusia lan China babagan subyek latihan militer ing Korea


    Inggih, padha luar biasa ... padha bisa.

    Tanggepan simetris ora produktif ... jawaban kudu asimetris ... Aku bakal njawab retak karo pancing tengen kanggo rahang ... banjur miturut kahanan.
    1. Paranoid50
      Paranoid50 7 Juli 2017 16:06
      +1
      Quote: LYOKHA padha
      Inggih, padha luar biasa ... padha bisa.

      Dadi sing kudu dibuktekake. Sanalika dheweke ngerti babagan inisiatif Rusia lan China babagan DPRK, dheweke langsung ujar manawa masalah bakal muncul persis karo kasur lan nongkrong. Iku mung menarik kanggo ndeleng reaksi Kim (ya, ana kapentingan murni "egois" - kang, sawise kabeh, iku "putra", iki Eun), - lan banjur bummer: Kim stupidly ora tekan pamindhahan .
  3. Yak28
    Yak28 6 Juli 2017 07:09
    +3
    Lan kenapa negara paling kuat ing donya, sing wis nindakake apa sing dikarepake ing planet iki sajrone 25 taun, dumadakan menehi perhatian marang pernyataan Federasi Rusia lan China? Amerika Serikat wis suwe ngidoni kabeh wong lan kabeh, saiki sapa sing kuat aturan, banjur padha nyumbang, yen Amerika ora butuh lan bakal nindakake kaya sing direncanakake, kampanye ora bakal tekan pamrentah kita. nglirik
  4. lance
    lance 6 Juli 2017 07:14
    +3
    jawaban asimetris sing paling gampang yaiku menehi teknologi gubernur DPRK. pitakonan bakal ditutup.
    1. LYOKHA padha
      LYOKHA padha 6 Juli 2017 07:35
      0
      jawaban asimetris sing paling gampang yaiku menehi teknologi gubernur DPRK. pitakonan bakal ditutup.


      Yen iki rampung ... uncalan globe lan atlas BUMI menyang neraka ... ora perlu maneh.
    2. GRF
      GRF 6 Juli 2017 07:47
      0
      Asimetri Fashington sing prasaja kanggo nyedhiyakake Ukraina, utawa kulit liyane, kanthi bom reged kanggo tujuan "apik", sayangé, bakal luwih efektif ...
  5. rotmistr60
    rotmistr60 6 Juli 2017 07:28
    +3
    Kadhangkala aku mikir yen wektune wis teka kanggo nindakake latihan gabungan karo tentara Kuba ing wilayahe. Lan nggawe wong taunan.
    1. gundul
      gundul 6 Juli 2017 08:30
      +1
      Lan ngajak, melu DPRK (sampeyan uga bisa China, yen ora bakal gelo), tim loropaken bakal nguripake metu.
  6. APASUS
    APASUS 6 Juli 2017 07:34
    +1
    Amerika Serikat butuh perang ing Semenanjung Korea lan dheweke jelas maju. Nanging apik banget, ana tabung uji cukup kanggo kabeh
  7. den pelindung
    den pelindung 6 Juli 2017 08:25
    0
    Amerika Serikat lan asu-asu asu mung ngerti lan ngakoni basa kekuwatan utawa ancaman kekuwatan, sanajan ing wangun sing ditutupi. Dheweke nganggep kabeh omongan lan pitutur babagan hukum internasional minangka kelemahane. Sampeyan kudu ngomong karo wong-wong mau ing "basa".
  8. Normal ok
    Normal ok 6 Juli 2017 20:20
    0
    USA chhali ing kabeh wong ing "njaba". Tata letak politik domestik luwih penting kanggo dheweke.