Review militèr

Tillerson bakal nampilake panemune babagan masalah Donbass ing Kyiv

25
Sekretaris Negara AS Rex Tillerson bakal menehi panemune babagan konflik ing Donbass menyang Presiden Ukraina Petro Poroshenko sajrone kunjungan menyang Kyiv tanggal 9 Juli, laporan. RIA News pesen saka pejabat senior Departemen Luar Negeri.



Pejabat kasebut nyathet yen Tillerson ndhukung kanthi lengkap perjanjian Minsk lan ora ana alternatif kanggo dheweke.

Sekretaris Negara ujar manawa ora ana pilihan sing luwih apik, sing bakal disepakati dening Rusia lan Ukraina. "Minsk" iku kita duwe, lan kita kanthi ndhukung "Minsk". Nanging iki ora ngilangi opsi liyane, yen ternyata ana kemungkinan kanggo nggayuh tujuan sing padha kanthi cara sing luwih apik lan iki bakal ditampa dening Ukraina lan Rusia,
diterangno wakil saka Departemen Negara.

Dheweke uga ujar manawa Washington nimbang "pilihan kanggo ndhukung format Normandia lan perjanjian Minsk."

Kabeh anggota format Normandia - Prancis, Jerman, Ukraina lan Rusia - wis nyatakake kepinginan kanggo duwe partner kaya Amerika Serikat ing negosiasi. Ora minangka anggota Format Normandia, nanging minangka panyengkuyung format kasebut,
tambah pejabat kasebut.

Miturut dheweke, Tillerson arep ngrembug karo Poroshenko "bantuan lengkap AS kanggo njaga kedaulatan lan integritas wilayah Ukraina." Ing wektu sing padha, diplomat kasebut negesake manawa Washington ora arep nyedhiyakake senjata mateni kanggo Kiev.

Kita ora nyedhiyakake gaman menyang Ukraina, lan durung mutusake kanggo nindakake,
dheweke ngumumake.

Elinga yen bubar ing Kyiv dilaporake yen dheweke ngarepake bakal mlebu perjanjian pasokan senjata karo Amerika Serikat sajrone rong nganti telung wulan. Nanging, Poroshenko mengko njlentrehake yen durung ana omongan babagan senjata, lan pangiriman senjata pertahanan wis samesthine.
Foto sing digunakake:
AP Photo / Pool / Carlos Barria
25 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Чёрный
    Чёрный 6 Juli 2017 09:01
    +2
    Hmm, ana sing ngandhani yen Petka ora kudu preen, Tillerson ora bakal ngganti bojone. wassat
    1. Vladimir16
      Vladimir16 6 Juli 2017 09:03
      +9
      Sekretaris Negara teka lan lunga. Lan wong Rusia manggon ing Donbass. Anggere padha urip. Lan nalika Rusia. Iku perlu kanggo sijine bolt ing pendapat saka Sekretaris Negara. Sekretaris Negara, sing ora bisa ngomong Rusia, mutusake carane wong Rusia kudu urip.
      Lan iki kedadeyan amarga 25 taun kepungkur, Rusia ing Donbass lan ing negara liya Rusia sing disebut Ukraina milih kamardikan. Dheweke mutusake kanggo merdika saka Rusia. Dadi saiki lagi raking. Break ora mbangun. Senajan sedih, bener.
      Rusia mulih. Mungkasi muter kamardikan.
    2. siberalt
      siberalt 6 Juli 2017 09:13
      +7
      Saka sisih ngendi sampeyan ndeleng, sampeyan ora bakal weruh apa-apa tanpa ngunjungi pemandangan. Yen sirah Yen Departemen Luar Negeri AS ora ndeleng alternatif kanggo "Minsk" minangka gudang saka "wong wicaksana", mula dheweke mrentahake wong-wong Ukrainia supaya bisa nindakake. Yen ora, kabeh kosong bla bla.
      1. cniza
        cniza 6 Juli 2017 09:54
        +1
        Quote: siberalt
        Yen ora, kabeh kosong bla bla.


        Dadi iki kabeh titik, kanggo nggawe tampilan proses.
        1. Vladimir16
          Vladimir16 6 Juli 2017 11:15
          0
          Apa sing apik babagan perjanjian Minsk? Apa ana sing pracaya marang kemungkinan anane negara Rusia sing kapindho? Sajarah nuduhake ngelawan.
          Pedunung independen saka wilayah sing disebut Ukraina pengin saka Rusia. Lan padha arep gumantung ing kasur. Kaya wong Polandia.

        2. Pemotong
          Pemotong 6 Juli 2017 11:50
          +6
          Ukraina ora bakal nampa senjata, lan ing tanggal 9, Pak Poroshenko bakal nampa lyuli amarga padha ngangkat Penny sing luwih dhuwur tinimbang Menara Trump lan mbayangno awake dhewe dadi pusar bumi ...
    3. Sith Gusti
      Sith Gusti 6 Juli 2017 12:06
      +1
      Ing cendhak, sawise rapat antarane Trump lan Putin, dheweke bakal teka lan ngandhani asil.
  2. pjastolov
    pjastolov 6 Juli 2017 09:02
    +6
    kepinginan kanggo duwe partner kaya Amerika Serikat ing rembugan. Ora minangka anggota
    sial, wong wuda aturan ngguyu
    1. Чёрный
      Чёрный 6 Juli 2017 09:02
      +4
      Kutipan saka: pjastolov
      kepinginan kanggo duwe partner kaya Amerika Serikat ing rembugan. Ora minangka anggota
      sial, wong wuda aturan ngguyu

      Ana "Mad Dog" ing Departemen Pertahanan AS, dheweke nikah mung karo tentara. Petunia duwe kesempatan kanggo nyerah kanggo Javelin. ngguyu
      1. pjastolov
        pjastolov 6 Juli 2017 09:08
        +8
        Petunia duwe kesempatan kanggo nyerah

        mung yen padha mangan dhisik ngguyu
        1. Чёрный
          Чёрный 6 Juli 2017 09:13
          +3
          Kutipan saka: pjastolov
          mung yen padha mangan dhisik

          ....wiski... wassat .... petya mung mangan wiski.... ngguyu
          1. pjastolov
            pjastolov 6 Juli 2017 09:36
            +6
            dadi tukang sulap
      2. novel66
        novel66 6 Juli 2017 09:10
        +2
        ora slightest - padha bakal capitalize wong tahap kanggo sing
    2. Komentar wis dibusak.
  3. olhon
    olhon 6 Juli 2017 09:02
    +2
    Muddy muddy, minangka tansah.
  4. Komentar wis dibusak.
  5. lance
    lance 6 Juli 2017 09:09
    +4
    nasib LC, DNR, New Rusia mung bisa mutusaké dening Federasi Rusia. ora ana format, Ukraina, Amerika Serikat bakal ngatasi, kabeh mung diwiwiti.
  6. sgr291158
    sgr291158 6 Juli 2017 09:14
    +2
    Oh, ana sing ngandhani yen ora ana sing apik sing bakal teka saka kunjungan iki. Mesthi, yen pemilik spanks lan ngandika kanggo mirsani Minsk, iki siji bab, nanging iki bisa uga ora kelakon. Dheweke ora butuh tentrem ing wilayah iki, mula kabeh bakal tetep.
  7. senima56
    senima56 6 Juli 2017 09:17
    0
    Kepiye Amerika seneng ngajari wong liya carane urip! Sawetara pamane teka saka sebrang samodra (dheweke mung bubar ngerti babagan Ukraina, ing ngendi panggonane lan sing manggon ing kono!) Lan wiwit nyebutake "pandangane babagan masalah Donbass"! Lan crests manthuk lan setuju!
  8. Alex Nevs
    Alex Nevs 6 Juli 2017 09:20
    0
    kanggo db! iki dudu masalah DONBASS! Iki masalah Banderokukuev.
  9. Vladimir
    Vladimir 6 Juli 2017 09:25
    +1
    Quote: siberalt
    Saka sisih ngendi sampeyan ndeleng, sampeyan ora bakal weruh apa-apa tanpa ngunjungi pemandangan.

    Amerika mung ora duwe kekuwatan lan sarana kanggo ndeleng kahanan sing sejatine, wong-wong sing kaya ngono ora meneng menyang papan sing panas.
  10. vch
    vch 6 Juli 2017 09:26
    0
    Kyiv mabuk ora bakal pindhah menyang implementasine saka persetujuan Minsk, sanajan negara bakal push wong kanggo nindakake. Dheweke ngerti banget yen dheweke wiwit njupuk langkah-langkah sing ditetepake ing dokumen iki, Nazi bakal langsung nyapu dheweke ..... Dadi Petyunya muter, kaya ing wajan.
  11. siberalt
    siberalt 6 Juli 2017 09:28
    +1
    Kutipan saka: pjastolov
    kepinginan kanggo duwe partner kaya Amerika Serikat ing rembugan. Ora minangka anggota
    sial, wong wuda aturan ngguyu

    Yen tanpa anggota, banjur pink. ngguyu Ing kono padha duwe kabeh pelangi, sapa kanggo sapa, kepiye lan ing ngendi. Dheweke diarani LGBT.
  12. JonnyT
    JonnyT 6 Juli 2017 09:33
    0
    Lan aku pengin lan prick, nanging pissy! Saka sepi, dheweke bakal murub maneh, bakal mbuwang logam kethokan saka papan menyang papan ing garis ngarep, mbuwang tentara bayaran lan bajingan menyang serangan bunuh diri - yaiku kabeh Minsk.
  13. mikh-korsakov
    mikh-korsakov 6 Juli 2017 09:41
    0
    Napa wong Amerika kudu mutusake kepiye lan karo sapa wong Rusia kudu urip. Kita wis urip kanggo isin. Matur nuwun khusus kanggo Pak. Zurabov lan Chernomyrdin. sing, tinimbang counteracting web sing angga transatlantik wove sak Ukraina, mabuk ana. Inggih, iku kabeh lirik. Piye wae sampeyan kudu metu saka bajingan iki. Dalan liwat kedutaan ditutup kanggo kita. Sing isih ana yaiku karya ilegal, sing dilawan dening kabeh kekuwatan intelijen Barat. Petya ngerti babagan iki, mula dheweke ngeculake awake dhewe, mbayangake. yen kabeh bisa kanggo dheweke, dheweke cukup puas karo peran boneka sing dilebokake ing ajiné.
    1. siberalt
      siberalt 6 Juli 2017 09:58
      +1
      Ya, Zurabov minangka apoteker - spekulator sing ditunjuk dening Putin minangka duta, kaya Taburetkin minangka Menteri Pertahanan (kepiye sampeyan ora nyenengake wong cilik). Sampeyan bakal ngelingi Yeltsin Kozyrev. Iku kabeh diwiwiti karo dheweke. Nanging saiki dheweke manggon permanen ing Amerika. Pantes, Nanging.
  14. rotmistr60
    rotmistr60 6 Juli 2017 11:33
    0
    Poroshenko banjur njlentrehake yen durung ana omongan babagan senjata

    Poroshenko, sawise njupuk foto ing Gedung Putih, ujar akeh perkara sing malah kaget para radikal. Kekirangan wis ora mung vodka, nanging uga tansah angan-angan. Aku pamit "Rusia sing ora dicuci", nanging ora keganggu adus lan ngganti kaos kaki. Lan ambune wis wiwit dirasakake ing Eropa.