Review militèr

Statistik ambruk industri metalurgi Ukrainia

35
Layanan Statistik Negara Ukrainia nyathet penurunan tingkat produksi baja ing Ukraina. Sajrone periode Januari nganti Juni taun iki, produksi produk industri metalurgi kasebut ambruk 17% dibandhingake taun kepungkur. Pengurangan sing luwih gedhe kacathet kanggo produk wesi lan logam sing digulung.

Kurangé populasi ing produksi wesi babi Ukrainia kanggo periode kasebut gunggungipun 21%, total logam mbalek - 20%.

Statistik ambruk industri metalurgi Ukrainia


Wigati dicathet yen ing istilah taunan, Ukraina bakal nglebokake udakara 2017 yuta ton baja ing 20,5. Kanggo comparison, ing 2007 Ukraina dikuwasani salah siji panggonan anjog ing donya ing syarat-syarat produksi baja. Total produksi taunan saka jinis produk iki banjur gunggungipun meh 43 yuta ton. Kaya sing sampeyan ngerteni, luwih saka 10 taun penurunan luwih saka 50%!

Miturut asil 2016, Rusia nglebur babagan 70 yuta ton baja lan 52 yuta ton wesi babi. Ing babagan produksi metalurgi, Rusia kalebu ing antarane limang negara paling dhuwur ing donya. Ukraina wis posisi 4th 10 taun kepungkur, saiki negara iki wis dipindhah mudhun telu utawa papat posisi.

Ing latar mburi iki, pimpinan Ukrainia terus nglaporake kanthi semangat babagan ngurangi "ketergantungan marang gas Rusia", uga babagan persetujuan babagan pasokan batu bara saka Amerika Serikat. Kanthi kontraksi industri metalurgi kasebut, Ukraina bisa uga ora butuh operator energi.
Foto sing digunakake:
Твиттер
35 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Ken71
    Ken71 6 Juli 2017 10:03
    +1
    Alamiah, njupuk menyang akun perang ing sisih wétan.
    1. Volodin
      Volodin 6 Juli 2017 10:15
      +8
      Kutipan saka Ken71
      Alamiah, njupuk menyang akun perang ing sisih wétan.

      Lan wiwit 2007 nganti 2014, ing ngendi perang kasebut?
      1. Mauritius
        Mauritius 6 Juli 2017 10:37
        +2
        Kutipan: Volodin
        Kutipan saka Ken71
        Alamiah, njupuk menyang akun perang ing sisih wétan.

        Lan wiwit 2007 nganti 2014, ing ngendi perang kasebut?

        Lan ...... saka 2007 kanggo 2017 padha ora perang? Mekaten.
        Dadi data babagan penurunan produksi saka 2007 nganti 2014 ora diwenehake ing artikel kasebut. Alamiah, bagean utama musim gugur tiba ing perang.
      2. Kent0001
        Kent0001 6 Juli 2017 10:40
        +6
        Ing sirahe. Iki perang paling elek.
      3. manthuk739
        manthuk739 6 Juli 2017 14:22
        +2
        lan wiwit taun 2007, padha, kaya kabeh metallurgists, tetep ngambang +/- mandeg trem, lan subsidence kudu diwiwiti saka umur 14 taun - telusuran dhasar ing "dhaftar negara kanthi peleburan baja .."
    2. 210okv
      210okv 8 Juli 2017 07:05
      0
      Alamiah! Ngelingi yen wong bodho Ukrainia castrated piyambak .. Duwe Cut mati hubungan karo Rusia .. Apa Mariupol, Zaporozhye lan Kryvyi Rih wis perang ing lengkap, lan perang njupuk Panggonan ing wilayah Enterprises?
      Kutipan saka Ken71
      Alamiah, njupuk menyang akun perang ing sisih wétan.
  2. ula alex
    ula alex 6 Juli 2017 10:10
    +3
    Apa ana sing isih ana? Kabeh sing bisa dirusak, dirusak, dirusak - wis suwe diilangi. Bisa diarani skakuas meh ora duwe industri, nanging lagi ngomong babagan sawetara ambruk (wong sing lara banget).
    1. Mauritius
      Mauritius 6 Juli 2017 10:40
      0
      Lan Mariupol im. Zhdanov? Ya, lan barang cilik. Baja minangka artikel ekspor.
      Cepet-cepet. Sing sabar.
      1. Orionvit
        Orionvit 6 Juli 2017 11:19
        +2
        Krivoy Rog, Dneprodzerzhinsk, Zaporozhye, Mariupol padha, ana tetanduran metallurgical ageng, lan kabeh iku kanggo ekspor, amarga ing Ukraina ora ana engineering abot.
    2. mandhiri
      mandhiri 6 Juli 2017 13:51
      +3
      Kutipan saka zmey alex
      Apa ana sing isih ana? Kabeh sing bisa dirusak, dirusak, dirusak - wis suwe diilangi. Bisa diarani skakuas meh ora duwe industri, nanging lagi ngomong babagan sawetara ambruk (wong sing lara banget).

      Mavrikiy Dina iki, 10:40 ↑ Anyar
      Lan Mariupol im. Zhdanov?

      ndeleng wong pribumi Mariupol ngguyu
      ing Mariupol ora ana tanduran sing jenenge. Zhdanov (ketoke bingung karo galangan kapal Lor ing St. Petersburg). metal dianggo wong. Ilyich lan Azovstal. lan, apa sing paling menarik, padha digunakake lan, ya Allah, malah nindakake ndandani utama lan mbangun fasilitas anyar.
      "... aja maca koran Soviet sadurunge nedha bengi ..." - sadurunge nulis komentar, padha bakal kasengsem ing inti saka masalah hi
      1. Albert1988
        Albert1988 6 Juli 2017 19:24
        +2
        Quote: self-propelled
        metal dianggo wong. Ilyich lan Azovstal. lan, apa sing paling menarik, padha digunakake lan, ya Allah, malah nindakake ndandani utama lan mbangun fasilitas anyar.


        Ayo kula takon sampeyan - "overhaul" ana ing gaya "Antonov" - apa kita ngalih saka pesawat kanggo skuter?
        1. mandhiri
          mandhiri 6 Juli 2017 21:45
          +1
          "Antonov" ing syarat-syarat mrikso ora begja kanggo ndeleng. ing Mariupol, kahanan ing tanduran metalurgi bakal luwih apik. lan produk sing dikirim ajeg (mesthi, ora misuwur "Ruslan", nanging isih).
          Aku ora mbantah - ana masalah sing cukup. lan buruh hard ora miwiti urip luwih apik. nanging ngece babagan #kabeh ...rali # - Aku rumangsa ora pantes. kita bakal weruh luwih hi
          1. Albert1988
            Albert1988 6 Juli 2017 23:59
            +1
            Quote: self-propelled
            "Antonov" ing syarat-syarat mrikso ora begja kanggo ndeleng.

            Uga Yuzhmash, sing de facto tilar donya, uga Pabrik Malyshev ing Kharkov, sing, nyatane, nguripake tank-bangunan menyang tank-repair karo babagan amba, amarga kualitas sawijining "repair" ninggalake akeh kanggo dadi. dikarepake, apik banget ...
            Quote: self-propelled
            Aku ora mbantah - ana masalah sing cukup. lan buruh hard ora miwiti urip luwih apik. nanging ngece babagan #kabeh ...rali # - Aku rumangsa ora pantes. kita bakal weruh luwih

            Yen sampeyan durung ngerti, tugas utama pamrentah Ukraina saiki yaiku mbubarake kabeh industri teknologi tinggi sing bisa a) migunani kanggo Federasi Rusia lan b) kompetitif karo industri sing cocog ing Eropa.
            Kanggo sawetara wektu, industri lan perusahaan saka ngendi oligarki Ukrainia entuk bathi bakal urip, nanging ora perlu ngarep-arep ekspansi utawa modernisasi serius, amarga perdagangan karo Rusia wis dipotong, lan Eropa sing ramah wis nyetel kuota kasebut. sing malah tuku kain kafan lan nyusup menyang kuburan...
            1. mandhiri
              mandhiri 7 Juli 2017 15:24
              +1
              Sampeyan bisa ndeleng apa "tugas utama pamrentah Ukraina saiki". Aku ora bakal mbantah. mung pitakonan - apa sampeyan wis ing Ukraina kanggo dangu (lan sampeyan ing kabeh)?
              tugas utama pamaréntah Ukraina saiki yaiku adol kabeh lan kabeh, preduli saka tingkat teknologi lan daya saing, mung kanggo ngisi kanthong (amarga ora bakal manggon ing Ukraina ing mangsa ngarep). Oligarki Ukrainia ora beda karo Rusia - keuntungan maksimal kanthi investasi minimal. nanging isih duwe sirah. lan sawetara dana nandur modhal ing pangembangan lan modernisasi produksi. Mungkin padha ngerti apa? Nyuwun
              babagan "perdagangan sing disusupi" karo Rusia - aku bakal nangis saiki nangis . Aku wis suwe ora weruh mobil Railway Rusia ing stasiun Sartana (ana stasiun kasebut ing lawang mlebu Mariupol). lan gerbong sing dimuat iki menyang Mariupol utawa saka Mariupol.
              dadi aja...
              1. Albert1988
                Albert1988 7 Juli 2017 16:19
                0
                Quote: self-propelled
                Sampeyan luwih ngerti apa "tugas utama pamaréntahan Ukraina saiki." Aku ora bakal mbantah. mung pitakonan - apa sampeyan wis ing Ukraina kanggo dangu (lan sampeyan ing kabeh)?

                Kedaden, sanadyan wektu pungkasan ing 2011 ing Kiev. Aku pancene disenengi Kyiv banjur minangka kutha. Bener, siji perkara sing dakkarepake banget - iki minangka konsentrasi mobil manca elit sing larang. Aku wis tau ndeleng nomer kuwi saben kothak kilometer malah ing Moscow, senadyan kasunyatan sing standar urip rata-rata penduduk Kiev Ngartekno luwih murah tinimbang sing saka rata-rata Muscovite ... Lan, mesthi, swasana ati ing. pikirane generasi enom (mahasiswa kursus 2 - 3th kira-kira) wis banget ala.
                Quote: self-propelled
                Tugas utama pamaréntah Ukraina saiki yaiku adol kabeh lan kabeh wong, preduli saka tingkat teknologi lan daya saing, mung kanggo ngisi kanthong (amarga ora bakal manggon ing Ukraina ing mangsa ngarep).

                Persis, lan adol kabeh lan kabeh mung nyebabake dismantling lengkap, amarga ora ana panuku manca sing bakal tuku "Yuzhmash" utawa "KhTZ" sing padha supaya bisa digunakake kanggo tujuan sing dituju. Bakal kaya ing Baltik - wong manca bakal tuku pabrik kanthi rega murah lan nutup ...
                Quote: self-propelled
                Oligarki Ukrainia ora beda karo Rusia - keuntungan maksimal kanthi investasi minimal. nanging isih duwe sirah. lan sawetara dana nandur modhal ing pangembangan lan modernisasi produksi. Mungkin padha ngerti apa?

                Ya - oligarki padha nang endi wae. kajaba oligarki Rusia, ora kaya wong Ukrainia, ora bakal bisa lolos - amarga padha kaiket karo "Paling peteng" sing bisa lolos (kaya Abramovich) - dheweke wis mlayu, liyane wis ilang. Dadi ana sawetara keuntungan kanggo iki. Lan babagan "pembangunan lan modernisasi" - iki supaya tanduran sing padha dijenengi sawise Ilyich ora rusak sadurunge bathi maksimal dipompa.
                Quote: self-propelled
                babagan "perdagangan sing disusupi" karo Rusia - aku bakal nangis saiki. Aku wis suwe ora weruh mobil Railway Rusia ing stasiun Sartana (ana stasiun kasebut ing lawang mlebu Mariupol). lan gerbong sing dimuat iki menyang Mariupol utawa saka Mariupol.
                dadi aja...

                Lan ayo dadi! nglirik Amarga sing utama ora pinten gerbong, lan saka lagi dimuat - yen ana ember corny. banjur iki siji bab, nanging yen produk teknologi dhuwur, banjur iku bab liyane ... aran
                Banjur - lan sapa sing ngomong yen mobil iki nggawa barang Rusia? Lan ora corny ing transit liwat Rusia pindhah? Banjur, aku elinga, ide rute bypass "mega-trep" ngubengi Rusia kanthi "lelungan nyabrang rong segara" lan telat pirang-pirang wulan ilang ... hi
  3. le-s-ha
    le-s-ha 6 Juli 2017 10:41
    +2
    Inggih, kabeh ora ilang ing 404, sampeyan bisa kethokan GTS
  4. Lganhi
    Lganhi 6 Juli 2017 10:47
    +6
    Kabar apik. Kurang baja sing dibuwang saka karusakan, luwih sithik sing bisa nggawe senjata. Ayo, minangka Yaytsenyukh ngumumaké, Ukraina bakal dadi "superpower tetanèn." Khlops bakal nindakake apa sing wis ditindakake - ngeduk ing lemah. Industri ora kanggo wong-wong mau. Ayo negara diwasa ngatasi industri: Rusia, Jerman, AS, China lan Jepang.
    1. Orionvit
      Orionvit 6 Juli 2017 11:15
      +5
      Quote: Langi
      kurang bisa nggawe gegaman

      Bali menyang kasunyatan. Lebur baja ora ateges ana sing diprodhuksi saka iku. Kabeh diekspor.
      1. Lganhi
        Lganhi 6 Juli 2017 11:24
        +1
        Kutipan saka Orionvit
        Kabeh diekspor.

        Iki bakal nggawa sampeyan bali menyang kasunyatan. Ekspor = mata uang = bisa tuku senjata.
        1. Orionvit
          Orionvit 7 Juli 2017 09:15
          0
          Haha. Ora negara sing entuk saka ekspor baja saka Ukraina, nanging kategori individu sing kapisah. Hasil saka mata uang langsung dipompa menyang lepas pantai, lan iki, minangka praktik nuduhake, ing salawas-lawase. Kabeh tangisan Ukraina babagan pasokan senjata sing bisa nyebabake ora ateges tuku senjata, nanging kepinginan Amerika bakal menehi senjata. Kayata, contone, negara-negara nyedhiyakake Mujahidin Afghan, lan liya-liyane. Sawise kabeh, Ukraina, saka sudut pandang Ukrainia dhewe, ana ing "garis ngarep perjuangan nglawan Rusia, kanggo kamardikan ing saindenging jagad," lan mulane jagad kabeh "utang" marang dheweke.
      2. alex.
        alex. 6 Juli 2017 22:10
        0
        ekspor kanggo apa?
  5. g1 wisuhntwn
    g1 wisuhntwn 6 Juli 2017 12:15
    +1
    Lan penurunan produksi global meh 3%, kayadene, ora ana hubungane? Napa dadi kaya arus utama Barat lan nggawe kesimpulan sing bener? Dhuh Gusti, nggawa propagandis primitif iki menyang Firdaus, aku setuju kanggo bebener kanggo njupuk Panggonan ing neraka. Yen sampeyan arep "nganalisis", banjur nindakake kanthi profesional. Facepalm lan isin, ing tembung.
    Produksi baja ambruk ing saindhenging donya (mung ing India lan China "wutah" 0,2%). Malah Luxembourg, sing terus nyekel 3,7 ton (2015) saben wong, ambruk dadi 2,7. Amerika Serikat nyerah marang India. Ing Urals lan Siberia, metallurgists wis mangan saben liyane kanggo njaluk kontrak. Kanibalisme baja iku terry, ora ana cara liya kanggo mbandhingake. A drop cetha ing dikarepake, ambruk ing prices kabeh ndonya - iki alesan, lan penulis wis disarèkaké piyambak ing globe saka Ukraina lan "analisis" kang ora katon ngluwihi iku. Analisis ekonomi ora ana gunane kanggo dheweke.
    1. avt
      avt 6 Juli 2017 13:42
      +1
      Kutipan saka g1washntwn
      Lan penurunan produksi global meh 3%, kayadene, ora ana hubungane?

      Ora ing kasus sing. Dina iki aku nulis ing cabang liyane - sadurunge ambruk, modernisasi rampung ana, menyang USSR mbuwang nang endi wae 15 yard saka dhuwit ing ngendi $ 90 kopecks, utawa 60 - saiki aku ora ngelingi persis. Swara taun kamardikan, padha staggered kanggo titik lengkap nyandhang lan luh lan prodhuksi, ing massa sing saiki prodhuksi produk setengah rampung kanggo proses luwih. Sejatine, iku profil billionaire asal India sing bubar rampung kanthi cepet. Lha sak wise "blokade" deweke mandek kabeh. Saiki prospeke listrik - ok, karo coke - ok, opo hubungane.
      Kutipan saka g1washntwn
      Penurunan produksi global meh 3%

      Dheweke bakal ngrampungake kabeh dhewe, tanpa
      Kutipan saka g1washntwn
      penurunan produksi global
      1. g1 wisuhntwn
        g1 wisuhntwn 6 Juli 2017 14:30
        0
        Kutipan saka avt
        Ora ing kasus sing.
        (lumpati)
        Sajrone pirang-pirang taun kamardikan, dheweke wis mandheg nganti nyandhang lengkap lan ngasilake massa produk semi-rampung sing saiki diprodhuksi kanggo diproses luwih lanjut.

        Ing artikel, ngendi malah ana tembung bab iki? Kanggo Ukraina, konsumsi domestik mung 4% saka total volume baja sing diprodhuksi, faktor eksternal luwih elek tinimbang internal. 96% ing 2016 diekspor lan ndeleng rega LME, padha stabil sawise gagal 2015 mung ing Mei 2016. Ing wayahe saiki, kabeh wong nonton carane ekspor saka alun-alun dadi kurang menarik kanggo wong-wong sing nyeret menyang EU. Ukrainians dhewe nulis ing situs web:
        Pasar sing gabung karo serikat pekerja (ed. EU) Ukraina praktis ora bisa nglawan impor saka negara-negara sing melu.
        Kita duwe apa sing kita duwe. Kulon strangling industri Ukrainia miturut skenario Yunani - provinsi Roma ngirim ora urip sugih saka metropolis.
        1. pak mih52
          pak mih52 7 Juli 2017 09:19
          0
          "Provinsi Roma ora kudu urip luwih sugih tinimbang metropolis."

          Sayange yen ing jaman USSR dheweke ora ngerti prinsip iki, sing dibayar.
  6. Alexandr2637
    Alexandr2637 6 Juli 2017 13:22
    +2
    Mungkin wis cukup kanggo ngapusi carane ala iku nang endi wae lan kabeh ambruk?
    Mungkin iki wektu kanggo nggoleki lan nggatekake apa sing kedadeyan ing omah kita?
    Nanging ing omah ing Rusia - sumur lengkap ....
    1. avt
      avt 6 Juli 2017 13:35
      +5
      Kutipan: Alexandr2637
      Nanging ing omah ing Rusia - sumur lengkap ....

      ,, .... Lan sampeyan Vasily Ivanovich ngerti kabeh lan sampeyan wis nang endi wae ... "Iki saka
      Kutipan: Alexandr2637
      lan....

      ngendi
      Kutipan: Alexandr2637
      kabeh ambruk

      apa sampeyan nutul ing komputer?
      1. Albert1988
        Albert1988 6 Juli 2017 19:27
        +4
        Kutipan saka avt
        ,, .... Lan sampeyan Vasily Ivanovich ngerti kabeh lan sampeyan wis ana ing endi wae ... "

        Sing kuwat kewan wulu-prewangan mekso unsalted, liyane kabeh limo "vsipro..ralipolimerschikov" katon karo kita ... Kebetulan?
        1. avt
          avt 6 Juli 2017 20:26
          +3
          Kutipan saka Albert1988
          Kebetulan?

          keprungu
          ora mikir
          keprungu
    2. alex.
      alex. 6 Juli 2017 22:16
      +1
      Sampeyan bisa uga duwe bokong, kabeh apik ing Rusia! tansah mangsuli mung kanggo dhewe.
  7. ikatan7213
    ikatan7213 6 Juli 2017 18:57
    +3
    Ora apa-apa, Kita ing Rusia mung bakal nambah smelting, padha mbebasake pasar kanggo kita! Dijogo ngguyu Kamenangan ing pikiran wis teka ngguyu
  8. APASUS
    APASUS 6 Juli 2017 18:59
    +3
    Ing sisih liya, Ukraina wis dadi salah sawijining pimpinan ing ekspor besi tua menyang negara-negara Uni Eropa, wis tekan titik produsen non-domestik negara kasebut wiwit ngalami kekurangan bahan mentah. , sing nyebabake reaksi cepet saka negara-negara Uni Eropa.
    Uni Eropa percaya yen kenaikan tugas ing ekspor logam kethokan saka Ukraina bisa diinterpretasikake minangka langkah-langkah mbatesi kanggo perdagangan, sing bertentangan karo semangat lan layang saka komitmen multilateral lan bilateral sing ditindakake dening Ukraina. Utamane, ing kerangka Wilayah Perdagangan Bebas lan Komprehensif (DCFTA) karo Uni Eropa, Ukraina ora ngenalake tugas ekspor anyar, "ujare pernyataan kasebut. rezim perdagangan, "tambah Delegasi EU. .
    1. avt
      avt 6 Juli 2017 20:29
      0
      Kutipan saka APAS
      Nanging Ukraina wis dadi salah siji saka pemimpin ing ekspor kethokan logam menyang negara EU

      Apa sing khas yaiku ing taun 90-an Rusia ora dadi pimpinan, nanging ... negara Baltik nyusul. keprungu Nanging IMF frolic ing Rusia adhem tinimbang Ruin.
  9. Normal ok
    Normal ok 6 Juli 2017 20:18
    0
    Nanging ing taun 1913 ...
    1. Lganhi
      Lganhi 7 Juli 2017 01:02
      0
      Ing reruntuhan, kabeh wong wis mbandhingake 2013 ngguyu