Review militèr

Sederek teroris ISIS Khalimov tiwas ing Tajikistan

16
Laporan teka saka Tajikistan babagan operasi khusus sing ditindakake ing wilayah kidul republik kasebut. RIA News nuduhake wakil saka Kementerian Dalam Negeri Tajikistan, dheweke nglaporake manawa para penegak hukum nyoba nahan sedulure Gulmurod Khalimov, sing mlayu saka negara kasebut ing taun 2015 lan gabung karo militan ISIS (*kelompok teroris sing dilarang ing Federasi Rusia) ing Timur Tengah. Sadurungé, Khalimov nyekel posisi dhuwur ing Kamentrian Dalam Negeri republik lan ana ing pangkat kolonel.

Kantor berita kasebut nglaporake manawa papat sedulure Khalimov nolak lan dibubarake nalika nyoba nahan dheweke, lan telu liyane ditahan.

Saka ringkesan:
Ing tawuran karo polisi Tajik, sing dumadi ing Rebo wengi ing tlatah desa Ibrat, distrik Vose ing wilayah Khatlon, loro sedulur lan loro ponakan saka mantan komandan OMON saka Kementerian Dalam Negeri. negara Gulmurod Khalimov, sing mlayu menyang struktur pertempuran ISIS (*), tiwas.
Petugas polisi curiga sawetara sedulur lan kanca Khalimov ana hubungane karo organisasi teroris ISIS (*). Kabeh sing tiwas lan telu sedulure sing ditahan nyoba nyabrang menyang Afghanistan kanthi ilegal, nanging dihentikan dening Kementerian Dalam Negeri.


Sederek teroris ISIS Khalimov tiwas ing Tajikistan


Sajrone operasi kasebut, Anvar Khuseinov, kepala Departemen Kontrol Kejahatan Terorganisir Kementerian Dalam Negeri Tajikistan, ditusuk. Dheweke disuduk dening kakange Gulmurod Khalimov. Polisi sing tatu kasebut langsung dirawat ing rumah sakit. Kahanane durung kacarita.
Foto sing digunakake:
Tajinfo.org
16 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. logall
    logall 6 Juli 2017 10:13
    + 23
    A kabèh dinasti teroris. Aku yakin ora mung kuwi. Perlu mriksa nganti lutut sepuluh. Ing kasus apa wae, ana sederek ing Rusia.
    Kabeh kudu ngguyu..
    1. pjastolov
      pjastolov 6 Juli 2017 10:17
      + 13
      matèni sedulur loro lan ponakan loro
      ora perlu goyangake, dheweke nggawe keputusan sing bener, lan kita kudu njupuk conto saka wong-wong mau, lan saka Israel - dheweke ora rembugan karo teroris negatif
      1. logall
        logall 6 Juli 2017 10:25
        + 22
        Mbuwang tanpa nyoba? Apa sampeyan ngerti kabeh sedulur?
        1. pjastolov
          pjastolov 6 Juli 2017 10:26
          +3
          Sederek - ya, ora ana nganti generasi kapitu, nanging apa?
          1. logall
            logall 6 Juli 2017 10:30
            + 19
            Jawabane ana ing pitakonan...
            Kesimpulan? Sami...
        2. AID.S
          AID.S 6 Juli 2017 13:24
          +1
          Teroris dhewe, kanthi seneng lan tanpa formalisme peradilan, ngrusak apa wae, lan ora ngremehake sanak-sedulure mungsuh kanggo nggayuh tujuane. Kajaba iku, ing kasus tartamtu iki, bagéan saka sederek ora pengin ngenteni nyoba, wiwit nolak lan sah numpes. Sisane dicekel lan bakal ditampa miturut hukum. Ora pantes diwutahake luh baya kanggo sedulure teroris sing "apes" lan padha karo warga sing taat hukum. Secara pribadi, aku ora weruh bebaya kanggo sanak-sedulurku nalika ngadhepi negara, nanging aku wedi karo serangan teroris.
      2. Orionvit
        Orionvit 6 Juli 2017 11:08
        +6
        Apa ing donya "diijini" kanggo Israel ora diijini kanggo Rusia. Yen Israel "melawan" terorisme, banjur "totaliter" Rusia, ing mratelakake panemume media Kulon, dhewe nyebar "teror getih" kanggo kabeh donya "bebas". Senajan ya, sampeyan kudu ngidoni nangis saka serigala Kulon, lan nindakake tugas, yaiku, aja rembugan karo teroris.
        1. pjastolov
          pjastolov 6 Juli 2017 11:10
          +3
          sampeyan mangsuli dhewe - sing paling penting ing jawaban sampeyan
          tinggalake panjeriting asu kulon, lan lakonana pegaweyanmu,
  2. Spartanez300
    Spartanez300 6 Juli 2017 10:14
    +2
    Asu ajag kuwi kudu ditembak saka kadohan lan tanpa ditahan.
  3. shans2
    shans2 6 Juli 2017 10:19
    +2
    teroris, wong lanang dipateni, wong wadon ditulungi ... kaya ngono..
    1. planetil18
      planetil18 6 Juli 2017 13:25
      0
      Nduwe shahidok potensial. Iki apes ora bakal takon. Babagan karya, lan sabuk ing weteng. Sabanjure, kabeh wong ngerti.
      Watesan menyang kastil, lan mlebu menyang Rusia saka SA ing visa. Teka ing kontrol Yen ora, para Islamis ora bakal mandheg ing Rusia.
  4. Bulrumeb
    Bulrumeb 6 Juli 2017 10:46
    0
    Kabeh sing tiwas lan telu sedulure sing ditahan nyoba nyabrang menyang Afghanistan kanthi ilegal, nanging dihentikan dening Kementerian Dalam Negeri.

    apa kanggo peteng soko? Dheweke lunga menyang Afghanistan ing kana, amarga kita menyang tanggane
  5. Nyrobsky
    Nyrobsky 6 Juli 2017 10:48
    +1
    Nang endi wae ana referensi singkat kanggo cathetan layanan, kang nuduhake yen Gulm Urod iki wis intern kanggo sawetara wektu ing pasukan khusus US. Apa ora ana dheweke "kecanthol" karo "bener" lan nyetel tugas kanggo mbentuk "sel turu saka oposisi" kanggo nggunakake luwih ing jam "X"? Wong sing ora dicurigai yaiku kolonel Departemen Dalam Negeri, sing ing Tajikistan bisa dibandhingake karo status menteri. Rombongan paling cedhak GulmUrod - sederek, dadi pandherekipun pisanan, amarga. kekerabatan ora kalebu bocor durung wayahe babagan tujuan lan tujuan klompok sing dibentuk. Ana sampeyan uga kudu liwat baris seduluré, padha mbokmenawa uga turu karo bedhil mesin ing bantal.
  6. yuta
    yuta 6 Juli 2017 10:50
    +2
    Gulm - .... Apa wae sing diarani kapal pesiar, mula bakal ngambang.. Sederek teroris uga kudu dirusak, mula teroris bakal sithik.
  7. Geisenberg
    Geisenberg 6 Juli 2017 11:02
    0
    Nah, saiki Amerika bakal protes ...
  8. Tolstoevsky
    Tolstoevsky 6 Juli 2017 11:14
    0
    supaya ora bosen dhewekan ing neraka
  9. Komentar wis dibusak.