Review militèr

Penerbangan basis operator ing Perang Donya II: pesawat anyar. Bab VII(a)

11
Pengebom nyilem basis operator Amerika (terus)


Sawise diadopsi saka bom nyilem "Douglas" SBD "Downless" ing taun 1938, komando penerbangan Angkatan Laut AS ngetokake tugas kanggo ngembangake pengebom basis operator anyar sing bakal ngluwihi leluhure ing babagan kacepetan, daya tempur lan bakal duwe mekanisme kanggo konsol sayap lempitan supaya gampang dipasang ing kapal induk. Beban tempur utama kudu diselehake ing teluk bom (bom 1 x 454 kg utawa 2 x 227 kg), lan tambahan ing pilon underwing.


Ing pesawat, nyilem bom "Douglas" SBD-5 "Downtless" lan "Curtiss" SB2C-1 "Helldiver" (Fig. Situs web www.bookpalace.com)

Kompetisi saka wolung peserta dimenangake dening Curtiss, sing duwe pengalaman mbangun bom pengintaian kanggo Amerika. armada. Pesawat anyar sing dikembangake dening perusahaan kasebut nampa jeneng "Helldiver" ("Hell Diver" - secara harfiah diterjemahake saka basa Inggris, lan colloquially "Pigtailed Toadstool" - bebek nyilem jero).


Prototipe pengebom nyilem Curtiss XSB2C-1 Helldiver ing penerbangan pertama, 18 Desember 1940 (Foto dening wikimedia.org)

Persyaratan ketat ing bagean pelanggan nemtokake tampilan pesawat anyar lan akeh kesulitan sajrone pangembangan lan refinement. Penerbangan pisanan saka prototipe Helldiver miturut sebutan XSB2C-1 ditindakake tanggal 18 Desember 1940. Tanpa ngenteni rampung tes lan fine-tuning mesin anyar, komando Angkatan Laut AS mutusake kanggo ngasilake massal bom nyilem sing isih "mentah". Kanthi mlebu Amerika Serikat ing Perang Donya II, Angkatan Laut Amerika mbutuhake pesawat serangan sing luwih cepet lan luwih kuat, sing pangembangane wis telat.


Pengintaian pengebom nyilem "Curtiss" SB2C-1 "Helldiver" (Situs gambar www.hyperscale.com)

Pengebom nyilem serial pisanan "Curtiss" SB2C-1 "Helldiver" lepas landas tanggal 30 Juni 1942. Pesawat kasebut minangka monoplane siji-mesin, rong kursi, kabeh logam kanthi desain klasik. Kokpit, dilindhungi kaca antipeluru kanthi piring lapis baja ing mburi kursi, dipisahake saka kokpit operator radio gunner kanthi tangki bahan bakar sing disegel fuselage.


Pengebom nyilem SB2C-1 "Helldiver" ing dek penerbangan saka kapal induk "Yorktown" (Foto dening www.axis-and-allies-paintworks.com)

Kanggo gampang diselehake ing dek, konsol swiwi dilebokake kanthi ngowahi munggah kanthi nggunakake mekanisme sing cocog, ing endi dipasang karo rod. Gear kebangkrutan utama ing penerbangan dilipat dadi ceruk khusus ing bagean tengah sayap, strut buntut ora dicopot.


Serial SB2C-1 "Helldiver" ing lapangan terbang pabrik sadurunge penerbangan pisanan, Januari 1943 (Foto dening www.axis-and-allies-paintworks.com)

Didhukung dening mesin 1700 hp Wright SB14C-2 1-silinder hawa-cooled, Helldiver nduweni kacepetan paling dhuwur 452 km/jam lan kacepetan jelajah 260 km/jam. Jarak penerbangan kanthi beban tempur yaiku 1785 km, lan langit-langit praktis 7370 meter.


Ing pesawat SB2C-1 "Helldiver" saka kapal induk "Bunker Hill", 1943 (Foto dening www.axis-and-allies-paintworks.com)

Persenjataan utama (siji bom udara 454-kg utawa loro 227-kg sing digantung ing trapezoid swinging khusus) dumunung ing teluk bom telung dimensi kanthi lawang hidrolik. Yen perlu (ing versi reloading), bisa nampung bom pangeboman 726 kg utawa torpedo pesawat Mk.13, nalika lawang teluk bom ora ditutup kanthi lengkap. Ing rong pylon ing sangisore konsol sayap, rong bom 45 kg utawa tank bahan bakar eksternal 219 liter utawa wadhah senapan mesin (2 x 12.7 mm) bisa uga digantung. Kanggo nglawan kapal selam, tinimbang bom konvensional, bom sing ana ing jero kaliber sing cocog bisa digantung.


Salah sawijining torpedo pesawat Mk.13 bakal digantung ing teluk bom Helldiver, ngadeg ing dek kapal induk Hornet, 1943 (Foto dening www.axis-and-allies-paintworks.com)

Senjata cilik nyerang kalebu papat senapan mesin 12.7 mm kaliber gedhe, dipasang ing swiwine. Ing serial pisanan SB2C-1, 12.7-mm Browning machine gun dipasang ing kokpit operator gunner-radio kanggo nglindhungi wilahan mburi. Nanging, iki rauh nilar lan diganti karo sepasang senapan mesin 7.62 mm.


SB2C-1 "Helldiver" sadurunge mangkat saka dek kapal induk "Yorktown", Juni 1943 (Foto dening www.axis-and-allies-paintworks.com)

Kanggo ndeteksi target lumahing ing konsol wing dipasang antena Yagi saka radar jarak centimeter ASB (kayata Dountless lan Avenger), layar lan peralatan utama sing ana ing kokpit operator radio gunner.


SB2C-1 "Helldiver" sawise kebangkrutan darurat ing kapal induk "Bunker Hill", 19 Juli 1943 (Foto dening www.axis-and-allies-paintworks.com)

Peralatan skuadron kapal induk pejuang karo pengebom pengintai nyilem Curtiss SB2C-1 Helldiver anyar diwiwiti mung ing November 1942. Pilot sing ngalih menyang Helldiver saka Dountless ngandika banget unflatteringly bab pesawat anyar, nelpon iku "Makhluk". Bomber nyilem anyar luwih ketat ing kontrol, inert lan kurang maneuverable, sing dibayangke ing tingkat kacilakan dhuwur nalika pangembangan Helldiver. Ing nyilem, tukang ngebom nduweni kontrol sing ora apik lan cepet banget. Bebarengan karo pangembangan pesawat anyar, fine-tuning lan eliminasi akeh shortcomings terus.


SB2C-1 nalika ndharat sing ora kasil ing Bunker Hill, 11 September 1943 (Foto dening www.axis-and-allies-paintworks.com)

Debut tempur Helldivers dianakaké tanggal 11 November 1943 minangka bagéan saka skuadron saka kapal induk Bunker Hill nalika serangan ing pangkalan paling gedhé Angkatan Laut lan Angkatan Udara Jepang ing Rabaul (Pulo Britania Anyar ing Samudra Pasifik Kidul). . Minangka asil saka gropyokan sukses, thanks kanggo bombing akurat, loro cruiser Japanese lan siji destroyer padha dicemplungke, lan telu liyane karusakan padha rusak. Kerugian penerbangan Amerika mung ana rong pengebom nyilem.


Pengebom nyilem "Curtiss" SB2C-1 "Helldiver" ing dek "Yorktown" (Foto dening www.axis-and-allies-paintworks.com)

Sawise produksi 200 Helldivers saka modifikasi SB2C-1, iki mutusaké kanggo ngiyataken penyelundupan cilik nyerang dening ngganti papat 12.7 mm bedhil mesin dipasang ing wings karo loro meriam 20 mm. Modifikasi anyar kasebut nampa sebutan SB2C-1C lan nggabungake kabeh dandan lan pangembangan paling anyar adhedhasar asil operasi lan panggunaan pertempuran saka seri pertama pengebom nyilem. Dadi, ing ngarep kokpit operator gunner radio dipasang pembagi aliran udara, lan drive hydraulic digunakake kanggo ngeculake flaps.


Pengintaian pengebom nyilem "Curtiss" SB2C-1C "Helldiver" (Gambar situs wardrawings.be)

SB2C-1C diprodhuksi wiwit Agustus 1943 nganti Maret 1944. Miwiti modifikasi iki, loro manufaktur pesawat Kanada tambahan Carland Foundry lan Fairchlaid Kanada melu produksi Helldivers. Pengebom nyilem diprodhuksi miturut sebutan SBW-1B lan SBF-1, masing-masing).


Ing pesawat "Curtiss" SB2C-1C "Helldiver" (situs foto www.axis-and-allies-paintworks.com)

Cannon "Helldivers" nalika taun 1944 kanthi cepet ngganti pesawat saka seri pisanan. Iki difasilitasi dening kerugian gedhe saka pengebom basis operator, lan proporsi kerugian non-pertempuran dhuwur banget. Dadi, ing wulan Juni 1944, nalika perang ing Segara Filipina, saka 51 pembom nyilem sing ilang, Jepang mung nembak papat pesawat, lan liyane ambruk ing segara sawise kehabisan bahan bakar utawa tabrakan nalika mendarat ing wayah wengi ing dek kapal. kapal induk. Nanging, langsung ing perang nglawan kapal Jepang lan target pesisir ing Guam, SB2C-1C Helldiver nindakake kanthi apik.


SB2C-1C "Helldiver" ing dek kapal induk "Bunker Hill" sadurunge serangan ing Saipan, 1944 (Foto dening www.axis-and-allies-paintworks.com)


SB2C-1C kanthi karusakan tempur bali menyang kapal induk Essex, 20 Mei 1944 (Foto dening www.axis-and-allies-paintworks.com)

Sastra:
1. Shant K., Uskup. operator pesawat. Kapal sing nggawa pesawat paling nggegirisi ing donya lan pesawate: The Illustrated Encyclopedia / Per. saka Inggris / - M .: Omega, 2006.
2. Beshanov V.V. Ensiklopedia operator pesawat / Ing editor umum A.E. Taras - M .: AST, Minsk: Harvest, 2002 - (Perpustakaan militer crita).
3. Polmar N. Maskapai pesawat: Ing volume 2. T.1 / Per. saka Inggris. A.G. Pasien. - M .: LLC "Publishing House AST", 2001. - (Military History Library).
4. Pasien A.G. operator pesawat. Ensiklopedia ilustrasi - M.: Yauza: EKSMO, 2013.
5. Frederick Sherman. Perang ing Pasifik. Operator pesawat ing perang - M .: AST Publishing House LLC, 1999. - (Military Historical Library).
6. Kudishin I.V. Pejuang basis pembawa Perang Dunia II - M .: Astrel Publishing House LLC: AST Publishing House LLC, 2001.
7. Kharuk A.I. Pejuang Perang Donya II. Ensiklopedia paling lengkap - M .: Yauza: EKSMO, 2012.
8. Kharuk A.I. Pesawat serang Perang Dunia II - pesawat serang, pengebom, pengebom torpedo - M .: Yauza: EKSMO, 2012.
9. Pesawat militer Inggris Perang Dunia II / Ed. D. Maret; Per. saka Inggris. M.V. Konovalova / - M .: AST, 2002.
10. Pesawat Amerika Perang Donya II (1939-1945) / Ed. D.Donald; Per. saka Inggris. S. Vinogradova lan M. Konovalova - M.: Astrel Publishing House LLC: AST Publishing House LLC, 2002.
11. Ivanov S.V. Grumman Avenger. Perang ing udhara (Part 1-No. 98, Part 2 No. 99) - Beloretsk: ARS LLC, 2003.
12. Ivanov S.V. SB2C Helldiver. Perang ing udhara (No. 121) - Beloretsk: ARS LLC, 2004.
13. Ivanov S.V. SBD Dauntless. Perang ing udhara (No. 129) - Beloretsk: ARS LLC, 2005.
14. Doroshkevich O. Pesawat Jepang Perang Donya II - Minsk: Harvest, 2004.
15. Kravchenko V.Ya. Bomber torpedo dongeng "Baracuda" - Kharkiv: Koperasi Akustik, 1992.
16. Kondratyev V. Variegated grebe. Dive bomber "Curtiss" SB2C "Helldiver". Aviamaster 4-2003.
17. Okolelov N., Chechin A. Saka biplane kanggo monoplane. Dek pesawat pengintai CURTISS SB2C HELLDIVER. Modeler-Konstruktor №1 2002.
18. Peter C. Smith. Douglas SBD Dauntless. Dicithak ing Inggris Raya, 1997.
19. Bert Kinzey. SBD Dauntless kanthi rinci & skala. DS48.
20. David Brazelton. Douglas SBD Dauntless (Profil Pesawat 196) - Profile Publications Ltd, 1967.
21. Robert Stern, Don Greer. SB2C Helldiver ing tumindak. Pesawat No.54 - Skuadron/publikasi sinyal inc., 1982.
22. David Mondey. The Concise Guide to American Aircraft of World War II. Kanselir Press, 2006.
23. Peter M. Bowers. Pesawat Curtiss 1907-1947 - Putnam, 1979.
24. Barrett Tillman, Tom Tullis. Helldiver Units of World War 2 - Osprey Publishing, 1997.

Sumber daya internet:
http://www.airwar.ru;
http://pro-samolet.ru;
http://wp.scn.ru;
http://deviantart.net ;
http://www.aviastar.org;
http://wardrawings.be/WW2;
http://www.axis-and-allies-paintworks.com;
http://www.airpages.ru;
http://www.airaces.ru.


Terus ...
Pengarang:
11 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. A1845
    A1845 13 Juli 2017 16:06
    0
    Beban tempur utama kudu diselehake ing teluk bom (bom 1 x454 kg utawa 2 x227 kg)
    corsair njupuk luwih, lan Yu-87 banget
    Mesthi, spy ...
    1. Razvedka_Boem
      Razvedka_Boem 13 Juli 2017 16:57
      0
      Mesthi, spy ...

      Sapa sing pramuka?
      1. A1845
        A1845 14 Juli 2017 10:39
        0
        Kutipan saka: Razvedka_Boem
        Sapa sing pramuka?

        tukang ngebom nyilem-pramuka Curtiss SB2C-1 Helldiver
        1. Razvedka_Boem
          Razvedka_Boem 14 Juli 2017 17:11
          0
          Sorry, ora kejawab. Amarga iku aneh.
    2. AlexanderBrv
      13 Juli 2017 17:55
      +2
      [b] [/ b] F4U-4 "Corsair" - pejuang multi-tujuan kanthi "kacepetan maksimal" 716 km per jam, ing versi serangan bisa njupuk 2 x454 kg AB utawa 8 x127-mm NAR. Kacepetan liyane, kelas liyane. Yen ora ana senjata sing dipandu, tukang ngebom nyilem (pengintaian paruh wektu) menang ing pamboman presisi.
      1. A1845
        A1845 14 Juli 2017 10:32
        0
        Kutipan saka AlexanderBrv
        bisa njupuk 2 x454
        sepisan maneh njupuk tambahan (contone) 900 kg ing fuselage
    3. Alf
      Alf 13 Juli 2017 22:13
      0
      Kutipan: A1845
      Corsair njupuk luwih

      Apa Corsair duwe tampilan bom? Sampeyan bisa mencet target karo siji "datus", utawa sampeyan bisa pour metu ton lan ora kena.
      1. AlexanderBrv
        13 Juli 2017 23:10
        +3
        Mesthine, Corsair ora duwe tampilan bom. Sampeyan isih bisa "makarya" nglawan target lemah, nanging nglawan kapal perang kanthi sistem pertahanan udara -? Kanggo bom "top-mast", latihan lan wani sing apik dibutuhake!
      2. A1845
        A1845 14 Juli 2017 10:36
        0
        Kutipan: Alf
        Apa Corsair duwe tampilan bom?

        iki bisa dadi kasus kanggo fighter siji-kursi? navigator makarya ing Pe-2 karo ngarsane bom lan digunakake ing pesawat tingkat
        ora ana flaps rem - sing mesthi
        lan ora ana trapezoid kanggo nggawa bom metu saka baling-baling uga
        Kutipan saka AlexanderBrv
        Kanggo bom "top-mast", latihan lan wani sing apik dibutuhake!
        sapa sing mbantah babagan wani? lan ngarsane bom iku topik rada beda
  2. Edan
    Edan 13 Juli 2017 19:34
    +1
    Lan sawetara Corsair kanthi muatan lengkap kurang.
    1. A1845
      A1845 14 Juli 2017 10:38
      0
      Kutipan saka Locos.
      Ya, lan sawetara Corsair ..

      tengen, kita rembugan iki ing seri pungkasan
      dheweke dudu pramuka.