Review militèr

Jenderal Tentara Nikolai Pankov diangkat dadi wakil Presiden Rusia

17
Wakil Menteri Pertahanan Jenderal Angkatan Darat Nikolai Pankov wis diangkat dadi wakil resmi Presiden Rusia, laporan RIA News.


Jenderal Tentara Nikolai Pankov diangkat dadi wakil Presiden Rusia


Njaluk Sekretaris Negara - Wakil Menteri Pertahanan Federasi Rusia Nikolay Alexandrovich Pankov minangka wakil resmi Presiden Rusia nalika kamar Majelis Federal Federasi Rusia nimbang masalah ngratifikasi protokol kanggo persetujuan antarane Federasi Rusia. lan Republik Arab Siria babagan penyebaran penerbangan klompok Angkatan Bersenjata Federasi Rusia ing tlatah Republik Arab Siria,

- ngandika urutan kepala negara, diterbitake ing situs informasi legal.

Persetujuan tanggal 26 Agustus 2015 ditandatangani ing Damaskus tanggal 18 Januari 2017.

Elinga yen wiwit musim gugur 2015, Angkatan Bersenjata Rusia wis nindakake operasi anti-teroris ing SAR kanthi panyuwunan panguwasa republik.

Sajrone perang sing diluncurake ing Suriah ing taun 2011, kira-kira 300 ewu wong wis tiwas (miturut PBB).
Foto sing digunakake:
RIA Novosti / Mikhail Voskresensky
17 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. mayday
    mayday 6 Juli 2017 14:47
    +1
    masalah ngratifikasi protokol kanggo persetujuan antarane Federasi Rusia lan Republik Arab Siria babagan penempatan grup penerbangan Angkatan Bersenjata Rusia ing wilayah Republik Arab Siria.


    Sapa sing ngerti apa sing ana ing Protokol Perjanjian ??
    1. Pancir026
      Pancir026 6 Juli 2017 14:49
      +3
      Kutipan saka mayday
      Sapa sing ngerti apa sing ana ing Protokol Perjanjian ??

      Halo Amerika lan Israel, kita ana ing salawas-lawase.
      1. mayday
        mayday 6 Juli 2017 14:50
        0
        Halo Amerika lan Israel, kita ana ing salawas-lawase.


        Informasi sing diverifikasi, utawa pikirane kanthi banter?)
        1. Pancir026
          Pancir026 6 Juli 2017 14:50
          +2
          Kutipan saka mayday
          Informasi sing diverifikasi, utawa pikirane kanthi banter?)

          edisi pungkasan.
          1. mayday
            mayday 6 Juli 2017 14:52
            0
            edisi pungkasan.


            Lha ana sapu, tetep mbubarake kecoak ing pojokan..
            1. Pancir026
              Pancir026 6 Juli 2017 14:53
              +3
              Kutipan saka mayday
              Lha ana sapu, tetep mbubarake kecoak ing pojokan..

              Lan sapu, lan garu, lan sendok karo ember lan bledug, kabeh ana.
              1. Deadushka
                Deadushka 6 Juli 2017 15:13
                +6
                Kutipan saka Pancir026
                karo ember

                ember kita mbebayani, lan tong sampah umume "mati" ngguyu
      2. nggrundel
        nggrundel 6 Juli 2017 14:50
        +1
        Kutipan saka Pancir026
        Hello Amerika lan Israel.

        Kita kudu ngucapake Shalom marang Israel ngguyu
        1. Pancir026
          Pancir026 6 Juli 2017 14:51
          +2
          Kutipan: hrych
          Shalom Israel

          Sapa sing menehi salam ing kene, dheweke durung teka ...)))
          1. nggrundel
            nggrundel 6 Juli 2017 14:53
            0
            didandani sampeyan ngguyu lan padha ora bakal ngerti
            1. Pancir026
              Pancir026 6 Juli 2017 14:54
              +4
              Kutipan: hrych
              lan padha ora bakal ngerti

              Lan ... supaya padha sinau basa Rusia. ngguyu
  2. Ing Guard
    Ing Guard 6 Juli 2017 15:02
    0
    "Tangan tengen" Anatoly Serdyukov nglirik
    1. Deadushka
      Deadushka 6 Juli 2017 15:19
      +6
      Quote: On Guard
      "Tangan tengen" Anatoly Serdyukov

      sampeyan ngomong babagan Israel? nglirik
      1. Thrall
        Thrall 6 Juli 2017 15:31
        +2
        Anggaran Israel Serdyukov karo Vasilyeva kanggo siji untu. lol
    2. urapatriot
      urapatriot 6 Juli 2017 15:39
      +2
      Aku bakal ngomong iki: "tangan kiwa Seryukov" ana ing kanthong Kementerian Pertahanan.
      http://mosmonitor.ru/articles/rights/levaya_ruka_
      serdyukova_v_karmane_minoboronyi

      Punika, wakil resmi Presiden Rusia ... Nanging, apa presiden, kuwi wakil))
  3. HEATHER
    HEATHER 6 Juli 2017 15:24
    +4
    Suriah wis berlayar. Ora kanggo nyenengake Pankov. Kampanye, padha nguras kita ing kana.
  4. Moore
    Moore 6 Juli 2017 18:26
    +1
    Henchman parket sing ora bisa dicelupake.