Review militèr

Penerbangan basis operator ing Perang Donya II: pesawat anyar. Bab VII(b)

1
Pengebom nyilem basis operator Amerika (terus)


Operasi tempur pengebom nyilem Curtiss SB2C-1C Helldiver ngandhakake kekurangan daya pembangkit listrik pesawat kasebut. Masalah bal wis ditanggulangi kanthi nginstal mesin piston Wright 1900-daya kuda sing luwih kuat lan baling-baling papat-bladed anyar ing modifikasi anyar saka SB2C-3, produksi sing diluncurake ing musim semi 1944.


Pengintaian pengebom nyilem "Curtiss" SB2C-3 "Helldiver" (Gambar situs wardrawings.be)

Nambah daya saka pembangkit listrik nambah karakteristik kacepetan pesawat. Kacepetan maksimum wis tambah saka 452 kanggo 473 km per jam (ing elevasi 3780 m), lan kacepetan njelajah wis tambah kanggo 287 km per jam (saka 260 km per jam kanggo SB2C-1C). Jarak penerbangan uga tambah akeh (1930 km lawan 1785 km kanggo "kesatuan").


Ing pesawat SB2C-3 "Helldiver" kapal induk "Hancock", Iwo Jima, 1945 (Situs foto waralbum.ru)

Sajrone produksi, flap rem perforated dipasang ing SB2C-3, sing ningkatake kontrol pengebom kanthi nyata nalika nyilem (akurasi pengeboman tambah), nalika lepas landas lan landing ing dek kapal induk. Iki introduksi telat saka perforasi iki ngageti kanggo penerbangan specialists, minangka wis dawa digunakake ing leluhur Helldiver kang, Douglas SBD Dountless operator nyilem nyilem tukang ngebom.


Ing dek kapal induk Hancock SB2C-3E kanthi radar AN / APS-4 (Foto saka www.axis-and-allies-paintworks.com)

Ing sisih Helldavers anyar, tinimbang radar anti-kapal ASB, dheweke wiwit nginstal radar 3-cm AN / APS-4 sing luwih kuat lan serbaguna, sing dipasang ing konsol sayap tengen (kaya ing General Motors). (Grumman) tukang ngebom torpedo TBM- 3E "Avenger"). Kanthi analogi karo Avenger, modifikasi anyar kasebut ditunjuk SB2C-3E. Saliyane target permukaan, radar anyar uga bisa ndeteksi target udara ing jarak nganti 9 km.


SB2C-3 sing mangkat saka Enterprise bakal nyerang Okinawa (Foto dening www.axis-and-allies-paintworks.com)


SB2C-3 Helldiver nyerang kapal penjelajah Jepang, Juni 1944 (Fig. staticflickr.com)

Episod nggumunake karir tempur SB2C-3 yaiku serangan gabungan karo pengebom torpedo Avenger ing Selat San Bernardino Filipina dening skuadron Jepang ing komando Laksamana Kurita, sing ditindakake tanggal 24 Oktober 1944. Skuadron kasebut kalebu kapal perang Jepang paling gedhe Yamato lan Musashi. Musashi dipilih minangka target utama kanggo serangan kasebut, sing katon apik ing permukaan banyu ing antarane kapal liyane amarga ukuran lan werna abu-abu cahya. Pengebom nyilem Helldiver lan tukang ngebom torpedo Avenger saka operator pesawat Cabot lan Intrepid, wis nggawe total limang serangan massive (jumlah pesawat sing nyerang ing kaping ngluwihi limang rolas), tenggelam kapal perang super Musashi Jepang.


Helldivers nyerang kapal perang super Jepang Musashi, Oktober 1944 (Gambar saka blogspot.com)

Laporan saka komando Amerika ngandhani babagan serangan bom 20 kg lan 454 torpedo. Kasuksesan tumindak penerbangan basis operator Amerika difasilitasi kanthi ora ana tutup tempur kanggo skuadron Jepang. Bom udara Helldivers ora bisa nancepake waja dek Musashi sing kuat, nanging kanthi efektif ngrusak artileri anti-pesawat kapal perang.


Pati kapal perang Jepang "Musashi", 24 Oktober 1944 (Gbr. Situs web www.maquetland.com)

Ing musim gugur taun 1944, modifikasi anyar saka Helldiver, SB2C-4, diprodhuksi, prabédan utama yaiku pylons underwing sing luwih kuat sing bisa nahan beban nganti 454 kg lan panuntun kanggo roket unguided 127 mm (papat). ing saben bagean lempitan saka console swiwi). Ing laku, bom kaliber 227 kg digantung ing pylon, sepasang bom sing padha utawa siji 454 kg diselehake ing teluk bom. Massa maksimum beban tempur diwatesi nganti 908 kg.


Dive bomber-reconnaissance "Curtiss" SB2C-4 "Helldiver" (Fig. situs deviantart.net)

Dilengkapi radar AN / APS-4, Helldivers (padha karo Troika) nampa sebutan SB2C-4E lan, kanthi senjata maju sing cukup kuat (pasangan meriam 20 mm), bisa uga melu perang nglawan pesawat musuh. minangka pejuang wengi.


SB2C-4E "Helldiver" ing lapangan udara pabrik (Situs foto www.axis-and-allies-paintworks.com)

Pembangkit tenaga pengebom nyilem tetep padha, uga kecepatan penerbangan maksimal. Resistance aerodinamis sing tambah kena pengaruh kacepetan rata-rata - rada suda (sumber mbukak nuduhake nilai 254 km per jam).


SB2C-4E Helldiver njupuk saka dek kapal induk Bennington (Foto dening www.axis-and-allies-paintworks.com)

"Curtiss" SB2C-4 / 4E "Helldiver" dadi modifikasi perang paling gedhe saka bom nyilem - jumlah total "papat" sing dibangun yaiku 2415 unit.


Pengebom nyilem "Curtiss" SB2C-4 "Helldiver" saka kapal induk "Essex" nyerang kapal induk Jepang "Zuiho" lan "Chitose", 25 Oktober 1944 (Gbr. Situs web www.ipmspraha.cz)


SB2C-4 ing dek kapal induk Essex, April 1945 (Foto dening www.axis-and-allies-paintworks.com)

Tanggal 2 April 4, Helldivers (utamane ing modifikasi SB7C-1945), bebarengan karo pengebom torpedo Avenger, melu aktif ing serangan massal ing skuadron Jepang sing dipimpin dening kapal perang super Yamato. 386 pesawat basis operator melu ing serangan udara, kalebu meh 200 dive bombers lan torpedo bombers. Kapadhetan montor mabur sing nyerang iku dhuwur banget, nganti padha baris kanggo nyerang mungsuh. "Yamato", diserang dening sangang torpedo pesawat lan papat bom 454-kg, guncang dening bledosan rong, mbalek lan cepet ambles. Bareng karo dheweke, telu kapal perusak lan kapal penjelajah ringan Yahagi lunga menyang ngisor.


SB2C-4 "Helldiver" ing serangan ing kapal perang Jepang "Yamato", 7 April 1945 (Fig. Site 40.media.tumblr.com)

Ing Februari 1945, produksi SB2C-5, modifikasi serial pungkasan saka Helldiver, diwiwiti. Pembangkit listrik lan gaman saka bom nyilem ora owah. Ing pesawat, padha ngganti desain kanopi kokpit, mekanisme kanggo ngeculake brake pancing (pancing) lan rada nambah kapasitas tank bahan bakar fuselage (132 liter). Radar ASB rampung ditinggalake, lan ing panggonane, SB2C-5 dilengkapi (minangka perlu) karo radar AN / APS-4. Minangka asil saka kabeh dandan, pesawat dadi luwih abot dening meh ton, kang mimpin kanggo nyuda ing kacepetan pesawat maksimum kanggo 418 km saben jam.


"Curtiss" SB2C-5 "Helldiver" ing lapangan terbang pabrik, ing pylon underwing PTB, Juli 1945 (Foto dening www.axis-and-allies-paintworks.com)

Ing wulan Juni 1945, mung papat SB2C-5 sing mlebu layanan. angkatan laut skuadron lan ora melu ing operasi pertempuran. Kanthi pungkasane permusuhan lan nyerahake Jepang, produksi Helldivers mandheg. Nganti pungkasan perang, 555 pesawat saka modifikasi iki dibangun.


SB2C-5 Helldiver kanthi radar AN / APS-4 ing kapal induk Bunker Hill, Oktober 1945 (Foto dening www.worldwarphotos.info)



Ora ditinggalake saka pesenan kanggo perusahaan pengebom nyilem anyar "Curtiss" lan komando Angkatan Udara Angkatan Darat AS. Serial pisanan A-24A "Shrike" (diterjemahake saka basa Inggris - manuk sing diarani "Shrike") lepas landas ing pungkasan September 1942. Shrike beda karo SB2C-1 dhasar kanthi ora ana mekanisme lempitan swiwi lan pancing rem. Radar anti-kapal uga ora dipasang. Slat sing dipasang ing posisi sing ditarik rampung ditinggalake sajrone proses produksi.

Komando Angkatan Udhara, ing praktik, ngrampungake kaluwihan lan kekurangan mesin "mentah", uga kanggo alasan taktik amarga ora bisa nggunakake A-24A tanpa pengawal pejuang ing teater darat, ora gelem nggunakake. dheweke ing kahanan pertempuran. Shrikes digunakake minangka kendaraan latihan, tuts target lan patroli ing pesisir AS. Saka 900 pengebom nyilem sing dirilis, 410 ditransfer menyang Korps Marinir, ing ngendi uga digunakake minangka latihan.

A batch cilik saka A-24A Shrike dive bombers (total 10 pesawat) dikirim menyang Angkatan Udara Australia.


Ing pesawat, "Curtiss" A-24A "Shrike" saka Angkatan Udara Australia (Foto dening Britmodeller.com)

Ing April 1944, Skuadron Penerbangan Angkatan Laut Inggris 1820 dibentuk ing Stasiun Udara Angkatan Laut AS Brunswick, Maine, lan sangang pembom nyilem Helldiver Mk.I (SB2C-1) dilengkapi. Inggris, wis sinau sak tenane pesawat Curtiss anyar, ora gelem ngirim luwih. Ing Desember taun sing padha, skuadron kasebut dibubarake.


Bomber nyilem "Curtiss" "Helldiver" Mk.I saka Angkatan Laut Inggris, 1944 (Fig. situs deviantart.net)

Pengebom nyilem "Curtiss" SB2C "Helldiver" ing tataran pungkasan saka permusuhan ing Perang Donya II, sawise diobati saka "penyakit kanak-kanak" ing tangan sing trampil lan berpengalaman, dadi kendaraan tempur sing nggegirisi. SB2C-5 njabat karo skuadron serangan Angkatan Laut AS nganti taun 1949.


Bomber nyilem SB2C-5 Helldiver diangkat menyang dek penerbangan, Laut Filipina, 1948 (Foto dening wikimedia.org)

Saiki, mung siji Curtiss SB2C-5 Helldiver (N92879) pembom nyilem udhara sing bisa urip, aktif ing macem-macem pertunjukan udara ing Amerika Serikat lan Kanada.


Ing pesawat "Curtiss" SB2C-5 "Helldiver" (N92879) kanthi teluk bom mbukak, Texas, AS, 30 September 2007 (Foto dening www.airliners.net)
Terus ...

Sastra:
1. Shant K., Uskup. operator pesawat. Kapal sing nggawa pesawat paling nggegirisi ing donya lan pesawate: The Illustrated Encyclopedia / Per. saka Inggris / - M .: Omega, 2006.
2. Beshanov V.V. Ensiklopedia operator pesawat / Ing editor umum A.E. Taras - M .: AST, Minsk: Harvest, 2002 - (Perpustakaan militer crita).
3. Polmar N. Maskapai pesawat: Ing volume 2. T.1 / Per. saka Inggris. A.G. Pasien. - M .: LLC "Publishing House AST", 2001. - (Military History Library).
4. Pasien A.G. operator pesawat. Ensiklopedia ilustrasi - M.: Yauza: EKSMO, 2013.
5. Frederick Sherman. Perang ing Pasifik. Operator pesawat ing perang - M .: AST Publishing House LLC, 1999. - (Military Historical Library).
6. Kudishin I.V. Pejuang basis pembawa Perang Dunia II - M .: Astrel Publishing House LLC: AST Publishing House LLC, 2001.
7. Kharuk A.I. Pejuang Perang Donya II. Ensiklopedia paling lengkap - M .: Yauza: EKSMO, 2012.
8. Kharuk A.I. Pesawat serang Perang Dunia II - pesawat serang, pengebom, pengebom torpedo - M .: Yauza: EKSMO, 2012.
9. Pesawat militer Inggris Perang Dunia II / Ed. D. Maret; Per. saka Inggris. M.V. Konovalova / - M .: AST, 2002.
10. Pesawat Amerika Perang Donya II (1939-1945) / Ed. D.Donald; Per. saka Inggris. S. Vinogradova lan M. Konovalova - M.: Astrel Publishing House LLC: AST Publishing House LLC, 2002.
11. Ivanov S.V. Grumman Avenger. Perang ing udhara (Part 1-No. 98, Part 2 No. 99) - Beloretsk: ARS LLC, 2003.
12. Ivanov S.V. SB2C Helldiver. Perang ing udhara (No. 121) - Beloretsk: ARS LLC, 2004.
13. Ivanov S.V. SBD Dauntless. Perang ing udhara (No. 129) - Beloretsk: ARS LLC, 2005.
14. Doroshkevich O. Pesawat Jepang Perang Donya II - Minsk: Harvest, 2004.
15. Kravchenko V.Ya. Bomber torpedo dongeng "Baracuda" - Kharkiv: Koperasi Akustik, 1992.
16. Kondratyev V. Variegated grebe. Dive bomber "Curtiss" SB2C "Helldiver". Aviamaster 4-2003.
17. Okolelov N., Chechin A. Saka biplane kanggo monoplane. Dek pesawat pengintai CURTISS SB2C HELLDIVER. Modeler-Konstruktor №1 2002.
18. Peter C. Smith. Douglas SBD Dauntless. Dicithak ing Inggris Raya, 1997.
19. Bert Kinzey. SBD Dauntless kanthi rinci & skala. DS48.
20. David Brazelton. Douglas SBD Dauntless (Profil Pesawat 196) - Profile Publications Ltd, 1967.
21. Robert Stern, Don Greer. SB2C Helldiver ing tumindak. Pesawat No.54 - Skuadron/publikasi sinyal inc., 1982.
22. David Mondey. The Concise Guide to American Aircraft of World War II. Kanselir Press, 2006.
23. Peter M. Bowers. Pesawat Curtiss 1907-1947 - Putnam, 1979.
24. Barrett Tillman, Tom Tullis. Helldiver Units of World War 2 - Osprey Publishing, 1997.

Sumber daya internet:
http://www.airwar.ru;
http://pro-samolet.ru;
http://wp.scn.ru;
http://deviantart.net ;
http://www.aviastar.org;
http://wardrawings.be/WW2;
http://www.axis-and-allies-paintworks.com;
http://www.airpages.ru;
http://www.airaces.ru.
Pengarang:
1 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Alf
    Alf 11 Juli 2017 22:17
    +1
    Pilot kasebut nemtokake jeneng Helldiver-Son of a Bitch kelas loro.
    Pesawate angel mabur, ora kaya Dontless sing pancen "mabur".