Review militèr

Napa kita kudu mbayar negara?

293
Aku bakal miwiti karo definisi.


Negara minangka organisasi khusus masyarakat sing nduweni mekanisme kontrol lan paksaan khusus, netepake tatanan hukum ing wilayah tartamtu lan nduweni kedaulatan.

Napa kita kudu mbayar negara?


Kedaulatan iku apik. Tatanan hukum luwih apik. Mekanisme kontrol lan coercion ... Inggih, iku bakal mokal tanpa wong, banget.

Negara beda. Nang endi wae luwih apik kanggo warga (sing diarani "oriented sosial"), ing endi wae sing luwih elek. Aku ora bakal mbandhingake, amarga aku pancene peduli karo jagad liyane, aku manggon ing Rusia. Patut, kabeh pitakonan khusus ing kita gedhe.

Apa bisa ngomong yen "kita negara"? Mbokmenawa ora. Saiki nyatane negara kita ana kanthi normal sanajan tanpa kita. Nanging ing biaya kita.

Ora, mesthi, ana sing mlebu ing treasury saka perdagangan gaman, lenga, gas ... Kang kita, sing, warga, nggawe, gawé, extract, lan ing dhaftar. Plus pajak.

Nanging dhuwit iki diprentah dening negara. Katon yen "wakil rakyat" ing Duma Negara (iki umume masalah sing kapisah) nggawe anggaran lan nyetujoni. Lan ing kene titik kasebut diwiwiti.

Ora ana regejegan, kita tansah parade dalan lan masalah pensiun. Nanging topik iki ora saiki. Aku ngomong babagan sing luwih global, kaya ngono.

Ya, kepiye negara kita "ngurus" pensiunan pancen dadi masalah sing kapisah. Nanging kanggo dheweke, kanggo negara, pensiunan sejatine sampah. Lan luwih cepet dheweke mati sawise pensiun, luwih gampang negara kasebut urip. Ora ana bayaran, ora ana keuntungan, kaendahan. Lan malah luwih apik, yen warga ora manggon nganti pensiun. Iku bakal dadi kaendahan.

Nanging yen pensiunan pancen wis kepungkur kanggo negara, banjur apa masa depan? Lan ing mangsa ngarep, kabeh mung apik tenan.

Maneh, aku ora ndemek pendhidhikan, kabeh wis jelas ing kene, komplotan bodho sing gampang dikontrol minangka impen negara apa wae. Kewan bisa gampang disusu kaya iki, nanging ora bakal akeh banget.

Lan padha nindakake. Dina iki. Ora mbayar manungsa waé kanggo lowing, amarga masalah saka sapi ora utamané ngganggu asu ajag.

Tuladha? Iyo, monggo. "Plato" padha lan muter karo tax transportasi. Nanging tenan, apa bedane, njupuk kaping pindho utawa telu? Isih menyang kas. Lan "Platon" nguwasani, entuk manfaat saka mung 3-5% Tambah ing prices. A trifle, tengen?

Lha, lelucon karo pajak transportasi lan rega BBM umume mung sepele. Mobil iku barang mewah...

Nanging ana pitakonan sing sah: sapa sing bakal kita susu ing mangsa ngarep? Lan carane dijamin anané mooing?

Nalika aku ngerti, negara percaya yen warga duwe dhuwit akeh banget. Warga Rusia sugih banget, mula sawetara biaya mung kudu diterusake.

Pitakonan prasaja babagan kesehatan. Apa ana sing wis suwe nyoba, nggunakake kabijakan MHI, kanggo ngalami, ujar, MRI? Utawa njaluk menyang dhokter. Contone, menyang endocrinologist. Ora kanggo saraf sing ringkih lan ora kanggo para penyayang proses cepet. Sampeyan kudu ngenteni suwe kanggo giliran sampeyan.

Nanging… Ana pilihan, ta? Jumlah pusat medical sing akeh kaya jamur, nanging ngendi sampeyan bakal ditampa tanpa antrian khusus, iku salah siji ngageti utawa depressing. Jumlah sing nggumunake. Iku depressing sing padha asring makaryakke sing ora bisa nampa sampeyan gratis ing esuk. Lan ing wayah sore lan kanggo dhuwit - cukup.

Nanging iki dadi ... Khusus.

Nguripake zombie ing wayah sore. Utawa mriksa sumber daya lokal. Lan sok dong mirsani carane akeh telpon kanggo bantuan dina. Biyen mung Channel 5 sing ngatur kaya ngono saben minggu, saiki kabeh wis kesasar. Kabeh wong, saka "Pisanan" nganti warga lokal, njaluk bantuan. Maksudku, transfer dhuwit kanggo operasi kanggo bocah-bocah.

Iku worth njlentrehake kene.

Yen anak sampeyan duwe batuk rejan, radhang paru-paru, utawa usus buntu, ora masalah. Dheweke bakal nindakake kanthi gratis, meh ora ana masalah. Lan sampeyan ora perlu tuku obat-obatan dina iki. Inggih, meh ora perlu. Sakbenere kabeh kasedhiya ing rumah sakit.

Nanging Gusti Allah pareng, yen ana soko saka dhaptar sing disebut "penyakit langka". Dhaptar kasebut kalebu 104 penyakit, yen ana tabrakan sing bakal dadi sampeyan, lan mung masalah sampeyan. Ing kene negara kita wisuh tangan lan menehi hak kanggo ngatasi kabeh masalah sing ana gandhengane karo perawatan ing AS, Jerman, Israel.

Dideleng saka nomer telpon sing diselehake, padha ora langka. Nanging jumlah sing diklumpukake kanggo perawatan bocah-bocah iki, sing ora duwe begja ing wiwitan urip, nyengsemaken.

Lan, kanthi karakteristik, padha ngumpulake jumlah kasebut. Lan padha nambani, narik metu saka donya liyane, sijine ing sikil. Umumé, ing babagan iki, wong kita mung apik banget.

Lan ing wektu sing padha, karyawan yayasan amal iki ora tetep tanpa kerja. Ora ana rahasia manawa dana apa wae bisa nggunakake 20% saka dana sing ditampa kanthi sah kanggo ndhukung karyane. Mbayar sewa papan, komunikasi, gaji karyawan, njaga transportasi. Kabeh iku logis.

Nanging pitakonan muncul: kenapa kita? Kenapa negara kita gampang nolak wargane? Lan ngalihake perawatan menyang pundhak warga liyane?

Napa negara kita kanthi tenang ndeleng carane KITA nambani bocah-bocah, mulihake monumen crita, mulihake pameran museum?

Lan ana njagong ora bodho. Dheweke ngerti manawa kepinginan kanggo keadilan minangka perkara sing angel ditindakake saka Rusia. Ora adil yen bocah sing ora lugu mati. Ora adil nalika bukti prestasi kita ing museum dirusak. Ora adil nalika wong wiwit dipateni amarga pengin tetep Rusia ing Donbass.

Patut, padha nggunakake kanggo kebekan.

Apa kita duwe dhuwit sing akeh banget? Ekstra?

Mula, kita bisa nambani anak-anake dhewe, sanajan wong liya, kanggo mbantu finansial kanggo wong-wong sing kerja ing museum (ya, aku ngomong babagan museum penerbangan ing Monino, kalebu, komandan pemulih sukarelawan mbayar pujian. dina liyane, ngandika sing panrimo saka dhuwit kanggo akun langsung gumantung ing bahan ing "VO"), sing perang ing Donbass.

Kita bisa.

Kenapa negara ora bisa? Yagene angel banget kanggo menehi perhatian, yaiku, bagian sekedhik saka anggaran kanggo kabeh wong, lan ora dibagi dadi kategori?

Mesthi, iku luwih apik kanggo nglampahi akèh dhuwit kanggo nyekeli final saka World Sports Championship ing Rusia, kang ora ing Rusia. Iku kaya conto. Amarga ora bakal ana gunane saka dhuwit abuh, kabeh padha, kita bakal nyekseni liyane aib ing kinerja sing disebut tim nasional, lan iku. Stadion kasebut dudu fasilitas Olimpiade, struktur kasebut dudu kanggo panggunaan umum.

Nanging ana dhuwit ing budget kanggo iki.

Dadi ana sing aneh, negara kita nemtokake cara paling apik kanggo mbuwang dhuwit. Tanpa repot utamane, amarga wakil rakyat mbagekake anggaran.

Pranyata metu sing kita ndhudhuk bolongan kanggo awake dhewe, banjur kita mbayar metu saka kanthong dhewe, menehi ganti rugi kanggo oddities sing kita wis kapilih?

Ana sing kudu diganti.

Inggih, utawa terus ngirim SMS mbayar kanggo nggawe donya sethitik liyane warni lan padhang kanggo anak sabanjuré.

Sing wareg karo negara.

P.S. Mangga aja njupuk iki minangka telpon kanggo nolak bantuan. Dhewe, yen ana, aku ngirim saka wektu kanggo wektu, pancen tanpa kaku. “Yen dudu awake dhewe, sapa?”, kaya ngono.

Yen kita ngomong babagan tumindak, mula kita kudu ngolah maneh kanthi radikal, utawa luwih, ngembangake program sosial sing efektif, ngganti apa sing kudu ditindakake ing negara kasebut. Lan nalika mung pengemis charlatans tetep ing lurung-lurung, iku bakal bisa kanggo lali babagan SMS.

Nanging mesthi ora bakal cepet.
Pengarang:
293 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Komentar wis dibusak.
  2. tasha
    tasha 7 Juli 2017 06:33
    +5
    Ngitung dhuwit wong liya ora apik banget, nanging miturut Bank Sentral Federasi Rusia ing wulan Juni 2017, 18 yuta rubel ing simpenan individu lan 811 yuta rubel ing simpenan ing mata uang asing. Simpenan rata-rata yaiku 000 rubel.
    1. Komentar wis dibusak.
      1. tasha
        tasha 7 Juli 2017 07:09
        + 17
        Tyr, tyr .. Iki saka bagean saka Kama Sutra? eseman

        Isih, kita ngomong babagan ukuran rata-rata kontribusi. "Kanggo Athos, akeh, kanggo Count De la Fer - sethitik ...". Sing. dhuwit isih ana, mung populasi nyeret bebarengan kanggo bank-bank, kang digunakake kanggo macem-macem spekulasi lan nyolong, uga nerbitake bagean liyane saka populasi iki ing kapentingan extortionate. Ora ana mekanisme kanggo investasi langsung ing produksi, lan sanajan ana, ora bisa digunakake. Mental, aku mikir ...

        Ora ana sing butuh saham ing Tambang Perak Patagonian Kidul, kepiye? Penghasilan luar biasa... sedulur
        1. Yeah
          Yeah 7 Juli 2017 10:53
          + 49
          tabungan rata-rata 160 tr. - iki luh, cedhak karo gaji rata-rata saben wulan ing Eropah. Iki ora tabungan ing kabeh, yen katon ing, nanging soko ing tingkat akun gaji kanggo expenses saiki.
          Tabungan - iki sing bisa ngatasi masalah strategis ing urip wong - tuku omah, mbayar pendidikan ing universitas sing larang, modal awal kanggo miwiti bisnis, lan pensiun mangsa sing ora sengsara. Umume populasi ora duwe tabungan kaya ngono.
          1. menang n
            menang n 7 Juli 2017 14:55
            +5
            Artikel sing semrawut banget, pantes kanggo mahasiswa anyar saka kelas menengah. Inti masalah yaiku distribusi sumber daya negara: ngendi, pinten - ana panemu tanpa wates. Apa bisa bantuan saka negara ALL kasangsaran? - Ora, ora ono lan ora tau. Ana ora dadi akeh sumber daya, nanging ana kabutuhan liyane. Ora perlu ngetung jumlah tabungan sing diduweni pedunung - kira-kira pira biaya kanggo perawatan asu lan kucing! Lan apa, wong bakal nyerah kucing kanggo bocah sing lara?
            Kaya-kaya penulis ora ngerti, kajaba mung warga negara lan negara, ana MASYARAKAT, sing nyatane manunggalake warga, wiwitane nggawe prasyarat kanggo mbentuk negara, sing nyimpulake Sosial. kontrak ing macem-macem formulir. Ing kasus kita - ing wangun Konstitusi, sing nyatakake kewajiban sosial negara ing watesan dana sing kasedhiya. Tansah mripat ing perang budget - akeh bakal dadi cetha. Ana sing butuh veroshpiron gratis, lan ana sing butuh stadion lan kompetisi. Perlu kanggo nyenengake kabeh wong, sing ora mungkin. Iku tetep kanggo scold sing perlu veroshpiron (guyonan).
            1. Boa constrictor KAA
              Boa constrictor KAA 8 Juli 2017 11:49
              + 28
              Kutipan: victor n
              kewajiban sosial negara ing watesan dana kasedhiya.

              Penulis sambat babagan negara, sing ora mbantu bocah yatim lan wong miskin. Nanging dheweke ora ngomong apa.
              Dheweke ora ngomong yen ana EKONOMI, produktivitas tenaga kerja, efisiensi produksi, lsp. Lan inti iku prasaja: sadurunge nyebarake lan ngonsumsi barang (barang, layanan, perawatan, lan liya-liyane), kudu diprodhuksi lan kanthi jumlah sing cukup kanggo saben wong ... area utama kegiatan, nanging aktivitas financial lan spekulatif nyebarke dhuwit kanggo bank-bank, kanggo mbiayai produksi. Nanging dana kasebut kanthi cara sing misterius (!) Kanggo sawetara alasan, kabeh wektu muncul ing lepas pantai, sadurunge "diowahi" dadi mata uang asing ...
              Apa jenis perawatan medis sing bisa kita ucapake ing kahanan iki?
              Dadi, pangertosan panganggit babagan "adil" kedah katuntun rada "inggil" lan takon marang "manajer omah": "Apa sing sampeyan lakoni, bocah asu, supaya negara dadi ekonomi nomer loro utawa katelu ing jagad iki! Sekuritase Pak Sam!?" am
              Inggih, daftar terus ...
              IMHO.
              1. go21zd45 sawetara
                go21zd45 sawetara 8 Juli 2017 17:26
                +3
                Pancen paradoks, kayane peralatan medis modern lagi dituku lan dibangun rumah sakit, nanging masalahe ora ana spesialis sing bisa nggarap peralatan iki, ora ana dokter sing kompeten, ana sing duwe ijazah lan kabeh. iku peteng ndhedhet.
                1. aybolyt678
                  aybolyt678 11 Juli 2017 10:42
                  0
                  Kutipan saka: go21zd45few
                  rumah sakit lagi dibangun, nanging alangan iku ora ana spesialis sing bisa nggarap peralatan iki

                  dhokter saka tembung Slavic kuna vraki - conspiracies, spesialis ing untu ngandika, Dokter modern iku salah siji spesialis sempit, utawa soko cedhak makna asli.
              2. wae09
                wae09 10 Juli 2017 06:24
                +2
                Quote: Boa constrictor KAA
                .Lan apa sing bisa ngasilake pemerintah liberoid neo-moneter

                ...Yen kadhaptar ing situs manca minangka perusahaan swasta komersial kanthi jeneng D.A. Medvedev?...
          2. Bolhevik
            Bolhevik 9 Juli 2017 12:23
            +1
            iki celengan "panguburan" - sing duwe.
        2. kitamo
          kitamo 7 Juli 2017 15:34
          + 12
          "Plato" dikuwasani, entuk manfaat mung kenaikan 3-5% ing rega.

          Jeritan babagan Plato iki mateni aku ...
          sanajan 3 rubel saben kilometer, banjur transportasi wadhah 20 ton bakal biaya 3 ewu rubel saben ewu kilometer (patang puluh ton, kanthi cara, jumlah sing padha) i.e. transportasi kargo (20 ton) saben ewu kilometer bakal munggah ing rega dening 15 kopecks saben kilogram, apa jenis kargo padha nindakake dening mobil lan ing jarak apa, sing prices kanggo kargo iki wis tambah dening 3%?
          Utawa apa operator barang mung mundhakaken prices kanggo transportasi ing sly, lan nyalahke Dimon?
        3. aybolyt678
          aybolyt678 11 Juli 2017 10:38
          0
          Quote: tasha
          Ora ana mekanisme kanggo investasi langsung ing produksi,

          saliyane mekanisme kanggo nandur modal ing produksi, ora ana mekanisme kanggo investasi langsung ing perawatan kesehatan. Konstitusi kasebut kanthi tegas nyatakake yen apa wae Federasi Rusia nduweni hak bebas madu. bantuan., Mulane passport lan ora kawicaksanan. Lan ing kene 20% investasi ing perawatan kesehatan tetep karo perusahaan asuransi!
    2. Ken71
      Ken71 7 Juli 2017 06:50
      +4
      Lan saka iku terus pikiran.
      1. andrey
        andrey 7 Juli 2017 07:17
        + 78
        ana wong sing wis ngusulake gagasan sing wicaksana: kanggo menehi gaji pemain bal-balan kanggo bocah-bocah kanggo perawatan, lan pemain bal-balan kanggo ngumpulake sumbangan ing TV - dheweke bakal ngombe pinokio lan ngendhokke ing njaba dalan Lingkaran Moskow.
        1. Ken71
          Ken71 7 Juli 2017 07:40
          +8
          Njupuk adoh lan nuduhake kanggo kabodho mimpin. Apa ana pikiran liyane?
          1. SSI
            SSI 7 Juli 2017 08:32
            + 32
            Aku ora mikir sampeyan duwe ...
            1. Ken71
              Ken71 7 Juli 2017 09:05
              +3
              Apa sampeyan mikir tenan?
              1. Diana Ilyina
                Diana Ilyina 7 Juli 2017 10:16
                + 56
                Ken71 Dina iki, 09:05 ↑
                Apa sampeyan mikir tenan?
                Miturut pendapat sampeyan, mung wong sing nuduhake pendapat sampeyan sing bisa mikir, lan minoritas kaya ngono, kira-kira 10%. Apa aku seneng babagan liberalisme kita yaiku aplomb. Dheweke ora ngerti apa-apa, ora bisa nindakake apa-apa, mediocrity mutlak, nanging ing wektu sing padha padha ngadili kabeh lan kabeh wong.
                Elinga, sampeyan ora bakal dadi mayoritas ing negara iki, wong-wong kita sensitif banget marang kebohongan, lan sampeyan palsu terus-terusan, sampeyan ora butuh sinar x kanggo ndeleng!
                1. Pancir026
                  Pancir026 7 Juli 2017 10:23
                  +8
                  Quote: Diana Ilyina
                  Elinga, sampeyan ora bakal dadi mayoritas ing negara iki, wong-wong kita sensitif banget marang kebohongan, lan sampeyan palsu terus-terusan, sampeyan ora butuh sinar x kanggo ndeleng!

                  Tembung sing tepat.
                2. saturnus.mmm
                  saturnus.mmm 7 Juli 2017 14:59
                  +5
                  Quote: Diana Ilyina
                  Elinga, sampeyan ora bakal dadi mayoritas ing negara iki, wong kita sensitif banget marang goroh,

                  Diana Apa sampeyan, kanggo kabeh Wong?
                  1. Pancir026
                    Pancir026 9 Juli 2017 08:57
                    +4
                    Kutipan saka: saturn.mmm
                    wong kabèh?

                    Ya, sampeyan jelas dudu "kabeh wong"
                    Kajaba iku, wong-wong sing nggandhengake awake dhewe karo wong-wong ora bakal nyelehake pesawat NATO ing avatar, kabeh rega sampeyan - "wong" ...
                  2. Walanin
                    Walanin 9 Juli 2017 14:14
                    0
                    Dheweke putri saka perwira
                3. urganov
                  urganov 8 Juli 2017 07:13
                  +7
                  Wangsulan: Bab ingkang utama karo aplomb kanggo "kabeh wong." Lan disparagingly ngina label kanggo nyerahke kaya "liberalisme Panjenengan." Punika gaya komunikasi khas sapi. Nuwun sewu Pak, nanging kasunyatanipun wonten. Coba dadi luwih budaya ing komunikasi. aja kaya jaran bunder ing vakum (bisa didebat).
                  1. Pancir026
                    Pancir026 9 Juli 2017 09:03
                    +2
                    Kutipan saka urganov
                    "liberal sampeyan"

                    BAHASA RUSIA iku gedhe lan kuat, mulane, minangka definisi saka wong, kelompok ing masyarakat, ngakoni gagasan sing reged banget babagan akibat, ngakoni gagasan sing negara wis menehi tandha wektu kanggo 25 taun, ilang kabeh. posisine ing donya nganti saiki, lan istilah lair ing antarane wong digunakake. Apa sampeyan ora setuju?
                    Ora pengin mbayar negara sampeyan, nawakake kanggo mbayar Amerika Serikat, apa iki pesona sampeyan?
                    Wong-wong sing ora gelem mbayar pajak menyang negarane, akhire mbayar pajak menyang negara ASING nalika dijajah, apa sampeyan njaluk iki?
                    Pribadi.. wong sing ora gelem mbayar pangopènan TENTERA, mbayar pangopènan tentara asing ing wilayahe, apa ngimpi?
                    Kutipan saka urganov
                    aja kaya jaran bunder ing vakum (bisa didebat).

                    Sampeyan akurat babagan sampeyan dhewe ...
          2. AA17
            AA17 7 Juli 2017 10:23
            + 45
            Dear Ken71. Isih ana pikirane. Tembung Zhores Alferov nggawe wong mikir babagan peran negara: "Yen warga negara dipeksa mbayar pendidikan lan perawatan medis, kanggo nglumpukake pensiun saka dana dhewe, kanggo mbayar omah lan keperluan kanthi lengkap, ing pasar. rega, banjur kenapa aku butuh negara sing kaya ngono?! mbayar pajak lan njaga tentara pejabat sing edan? Aku mesthi ujar ing kabeh tingkat yen kesehatan, pendidikan lan ilmu kudu diwenehake saka anggaran. Yen negara mbuwang keprihatinan iki marang kita. , ayo ilang, bakal luwih gampang kanggo kita!".
            1. Shahno
              Shahno 7 Juli 2017 11:01
              + 12
              Zhores Alferov ing kene, mesthi. Nanging negara duwe akeh pengungkit liyane. Contone, kanggo overestimate ancaman njaba lan exalt dhewe karo perang cilik menang. Uga rencana.
            2. Ken71
              Ken71 7 Juli 2017 11:56
              +4
              Pikiran Alferov menarik, nanging aku wedi yen dheweke ngerti peran negara sing rada sepihak.
              1. saturnus.mmm
                saturnus.mmm 7 Juli 2017 15:05
                + 13
                Kutipan saka Ken71
                Pikiran Alferov menarik, nanging aku wedi yen dheweke ngerti peran negara sing rada sepihak.

                Dheweke ngerti peran negara luwih saka sepisan, lan kasunyatan manawa wong ngumpulake saka sak ndonya kanggo perawatan bocah-bocah iku akeh banget. nistha utamané negara sugih kaya Rusia.
                1. bocah
                  bocah 7 Juli 2017 17:10
                  +5
                  Donya kabeh ngumpulake dhuwit kanggo perawatan bocah-bocah, ora mung ing negara kita, nanging uga ing Kulon. Lan pribadi, aku ora nganggep welas asih wong minangka aib.
                  1. saturnus.mmm
                    saturnus.mmm 10 Juli 2017 21:34
                    0
                    Quote: bocah
                    Lan pribadi, aku ora nganggep welas asih wong minangka aib.

                    Welas asih wong ora nistha
                2. ydjin
                  ydjin 8 Juli 2017 15:43
                  +7
                  Kutipan saka: saturn.mmm
                  Kutipan saka Ken71
                  Pikiran Alferov menarik, nanging aku wedi yen dheweke ngerti peran negara sing rada sepihak.

                  Dheweke ngerti peran negara luwih saka sepisan, lan kasunyatan manawa wong ngumpulake saka sak ndonya kanggo perawatan bocah-bocah iku akeh banget. nistha utamané negara sugih kaya Rusia.

                  Wis wektune kanggo ngenalake pajak progresif, yen sampeyan oligarki banjur mbayar 50% saka bathi. Lan dhuwit iki bakal pindhah menyang lingkungan sosial lan ora kanggo Cut tukang cosmodromes lan Skolkovo! Banjur bakal ana negara sing berorientasi sosial! Sing oligarki Rusia duwe telung tenggorokan sing ora bisa mabuk? Sawise kabeh, tingkat nesu ing antarane wong-wong mau saya mundhak lan yen wong godhok, bakal nambah oligarki kanthi 0.
                  1. CorvusCoraks
                    CorvusCoraks 10 Juli 2017 06:21
                    +1
                    Kutipan saka ydjin
                    Sawise kabeh, tingkat nesu ing antarane wong-wong mau saya mundhak lan yen wong godhok, bakal nambah oligarki kanthi 0.

                    kok dumadakan? kanggo dangu padha duwe rute uwal darurat menyang Eropah, karo Villas, yacht, dhuwit ing akun, harems. Plus keamanan. Yen duwe dhuwit, ngungsi negara saiki kaya rong driji, dibandhingake karo taun 1917 sing padha, ora luwih dhisik.
                3. CorvusCoraks
                  CorvusCoraks 10 Juli 2017 06:18
                  +1
                  Kutipan saka: saturn.mmm
                  Dheweke ngerti peran negara luwih saka sepisan, lan kasunyatan manawa wong-wong ngumpulake saka sak ndonya kanggo perawatan bocah-bocah minangka aib gedhe kanggo negara, utamane kaya Rusia.

                  Mungkin uga kabeh jinis dana sing melu isin iki? Ing Eropah lan Amerika Serikat, wis suwe banget lan ora ana apa-apa, ora klelep ing isin.
              2. Boa constrictor KAA
                Boa constrictor KAA 8 Juli 2017 12:05
                +7
                Kutipan saka Ken71
                Pikiran Alferov menarik, nanging aku wedi yen dheweke ngerti peran negara sing rada sepihak.

                Alferov mung ngomong babagan fungsi sosial negara, ngilangi liyane: nglindhungi kedaulatan lan integritas wilayah, njaga hukum lan ketertiban, hubungan eksternal, lan liya-liyane. Nanging mergo, kabeh wong sing jujur ​​ora kandha nèk cara kerja kuwi cara urip! Sing pemerintah ora peduli sing saben wong duwe proyek, nanging kanggo manggon miturut prinsip - "Pasar bakal ngatur kabeh tanpa partisipasi saka negara" - iku akeh biasa-biasa wae non-negara.
            3. menang n
              menang n 7 Juli 2017 14:59
              +1
              Ilmuwan dadi bungah. Ayo padha ngerti kenapa para leluhur kita nggawe negara iki kanthi kerja keras. Sing leluhur ora melu iki - ora perlu kanggo fantasize.
              1. Igor Golov
                Igor Golov 8 Juli 2017 15:33
                0
                Dheweke ujar manawa dheweke dadi ilmuwan paling sugih ing Rusia.
            4. Siberian
              Siberian 8 Juli 2017 18:25
              +3
              Ukraina nindakake mung - ilang. Wis ana lapangan mlaku-mlaku. negara. institusi dirusak, ibu rumah tangga mbukak "negara". Ora katon yen kabeh padha rumangsa luwih apik ing kana.
              1. CorvusCoraks
                CorvusCoraks 10 Juli 2017 06:23
                +2
                Kutipan: Siberian
                ibu rumah tangga mlaku "negara"

                lan confectioners alkohol-kecanduan ngguyu
            5. segel78
              segel78 10 Juli 2017 08:14
              +1
              Ya, pemerintah kudu.
              kesehatan, pendidikan lan ilmu kudu kasedhiya saka budget
              . Saka ngendi anggaran kasebut kudu teka? Apa maneh yen warga ora gelem mbayar pajak?
            6. segel78
              segel78 10 Juli 2017 08:27
              +1
              Minangka ilmuwan, ing lapangan kang (jujur, aku ora ngelingi kang siji, lan aku ora pengin nemtokake), kang bisa uga apik. Nanging minangka negarawan - nul. Wong ora ngerti (lan mbok menawa dheweke mangertos, lan mung ningkataké piyambak ing slogan kosong, banjur iku malah Samsaya Awon) apa-apa ing pamaréntahan, ora bisa mikir wiyar.
              Umumé, aku kaget karo karakter kaya sing wis urip ing negara kapitalis sajrone 26 taun (sing, miturut definisi, ora duwe utang marang sapa wae), nanging ing wektu sing padha njaluk keuntungan saka iku, kaya saka USSR! Ing wektu sing padha, akeh sing ndhelikake lan nyingkiri mbayar pajak kanthi cara apa wae.
              Kutipan: AA17
              "Yen warga negara dipeksa mbayar pendidikan lan perawatan medis, nglumpukake pensiun saka dana dhewe, mbayar omah lan keperluan kanthi lengkap, kanthi rega pasar.

              Lan ing negara kapitalis endi kahanane beda?
        2. B.T.V.
          B.T.V. 7 Juli 2017 09:37
          + 22
          Kutipan: Andrey Yurievich
          ana wong sing wis ngusulake gagasan sing wicaksana: kanggo menehi gaji pemain bal-balan kanggo bocah-bocah kanggo perawatan, lan pemain bal-balan kanggo ngumpulake sumbangan ing TV - dheweke bakal ngombe pinokio lan ngendhokke ing njaba dalan Lingkaran Moskow.


          Lan uga ana usulan kanggo nulis ing bungkus rokok: "gajine timbalan kanggo bocah lara, bathi saka rokok sing didol kanggo gaji timbalan." Cara paling apik kanggo nglawan udud, apa sampeyan mikir?!
          1. wis ing saham kanggo dangu.
            wis ing saham kanggo dangu. 7 Juli 2017 10:00
            +3
            ide menarik....
    3. siberalt
      siberalt 7 Juli 2017 09:02
      + 24
      Piye wae, penulis ora weruh bedane struktur negara lan rezim negara. Yen kita ngerti negara minangka organisasi sing wis dipasrahake dening masyarakat kanggo ngatur hubungan sosial dhasar lan perlindungan, mula kudu dibayar. Biaya pembayaran iki gumantung saka kualitas lan efisiensi manajemen. Nanging negara uga nemtokake rezim (metode lan metode) manajemen kasebut ing Konstitusi. Ing Rusia, regime bandit-polisi wis ditetepake kanthi demokrasi sing padha, ing ngendi hukum lan konsep beroperasi, lan kanggo macem-macem bagean saka populasi ing proporsi sing beda. Lan wiwit saka wayahe nalika klompok Managers (negara) njupuk kepemilikan saka subsoil lan tanah saka wong, Duwe ndhaptar hak iki ing Konstitusi, lan sistem financial diwenehi kanggo sih saka ibukutha internasional lan iku ora. bener dikontrol.
      1. nick7
        nick7 7 Juli 2017 10:20
        +8
        Kulawarga kraton Inggris sing padha luwih sugih tinimbang kabeh oligarki Rusia sing digabungake, nanging kraton, ratu lan pengadilan didhukung dhuwit, pembayar pajak, nanging standar urip ing kono dhuwur. Regime gangster-polisi ing kabeh negara maju, nanging negara-negara Kulon sugih banget lan populasi cukup kanggo elit. Federasi Rusia bisa dadi negara sugih lan kuwat mung ing sosialisme.
        1. siberalt
          siberalt 7 Juli 2017 12:36
          + 13
          Monarki Inggris tansaya sugih nganti pirang-pirang abad ora mung kanthi ngeksploitasi rakyate, nanging uga kanthi njarah-rayah jajahane. Kita dadi sugih meh langsung, nanging dhuwit didhelikake saka ratu sing padha. ngguyu Gorbachev menehi GDR kanggo liyane saka Bonn lan ndhelik ana. Sapa sing ndhelik saka Rusia karo apa sing dicolong saka Rusia iku mantan pemilik. Coba mbantah bebener sing pahit iki.
          1. segel78
            segel78 10 Juli 2017 08:33
            0
            Quote: siberalt
            . Sapa sing ndhelik saka Rusia karo apa sing dicolong saka Rusia iku mantan pemilik

            Aku setuju. Mung ora mantan, nanging saiki.
        2. segel78
          segel78 10 Juli 2017 08:36
          +1
          Kutipan: nick7
          nanging negara Kulon sugih banget karo wong-wong mau lan populasi cukup kanggo elit.

          Ayo? Populasi apa? Utawa sampeyan ora ngerti carane akeh populasi manggon ing kono?
          Kutipan: nick7
          Federasi Rusia bisa dadi negara sugih lan kuwat mung ing sosialisme.

          Aku setuju karo iki. Nanging iki mbantah statement sampeyan sadurunge.
    4. AA17
      AA17 7 Juli 2017 10:09
      + 15
      Dear Tasha. Komentar sampeyan: "... miturut Bank Sentral Federasi Rusia ing wulan Juni 2017, ana simpenan individu sing sederhana ..." - banget logis nerangake informasi iki: "... Luwih saka 0,1% populasi Rusia dikonsentrasi ing tangan kira-kira 60% saka populasi total negara .... Kapisah, ing Rusia ing 2016, jumlah jutawan dolar tekan 132 ewu wong, nambah 10% (ing 2015 ana 120 ewu wong).Iki kira-kira 0,1% saka populasi Rusia, kabeh padha duwe $ 930 milyar, sing padha karo 62% saka total kasugihan negara $ 1,5 triliun, ahli New World Wealth diwilang..." . Apa iki nggawe luwih gampang kanggo warga Rusia liyane?
      1. CorvusCoraks
        CorvusCoraks 10 Juli 2017 06:27
        +3
        Gaji rata-rata ing Rusia yaiku nalika siji wong nampa 2.000.000 rubel, lan 100 wong liya nampa 8000 rubel, banjur rata-rata padha nampa 27000 rubel, lan saiki kanthi prasaja: Petya duwe 10 apel, lan Vasya duwe 0, rata-rata loro duwe Saben apel 5. Pejabat mangan daging, lan aku mangan kubis, rata-rata kita mangan gulungan kubis. Bojone direktur peternakan kolektif Glasha turu karo kabeh wong, lan tukang susu Masha ora menehi sapa wae, nanging rata-rata padha bl. di ... Dadi kita urip :-(

        Saka ngendi wae ing internet ngguyu relevan banget.
    5. nick7
      nick7 7 Juli 2017 10:24
      +8
      Pajak progresif kudu diwenehake, kaya ing negara maju.
      1. segel78
        segel78 10 Juli 2017 08:39
        0
        Sampeyan wis dijlentrehake ing ndhuwur yen sing diarani "negara maju" urip kanthi ngrampog wong liya, kalebu kita. Kita ora ngrampog sapa wae, mula ora ana gunane yen kita nyalin gaya urip lan cara wong-wong sing ngrampog kita - ora bakal migunani kanggo kita. Kaya sing wis dingerteni sadurunge, mung solusi sing bener yaiku pemugaran sosialisme.
    6. Pashhenko Nikolay
      Pashhenko Nikolay 7 Juli 2017 13:20
      +3
      Durung ana celengan siji-sijia, mula aku ora melu-melu ing kono.
      1. Basarev
        Basarev 7 Juli 2017 18:15
        + 11
        Ora mung babagan belanja negara kanggo obat, nanging babagan perantara sing akeh banget. Ana ing USSR nalika rumah sakit dibiayai langsung saka anggaran negara, tanpa dana mbucal sampah. Siji-sijine alesan kenapa rumah sakit luwih murah babagan peralatan lan personel tinimbang sing Kulon yaiku amarga USSR mbuwang dhuwit kanthi kuat lan utama kanggo kabeh wong galak asing sing sinau tembung sosialisme mung kanggo entuk hadiah gratis saka USSR ... Ya, lan ing Uni dhewe ana republik sing padha, lan malah ing RSFSR ana akeh subyek sing ora ana gunane sing mung nyebabake kerugian, lan sesat Khrushchev kanthi serius ngrusak ekonomi ... Iku bakal becik kanggo gabungke kabeh subyek Rusia. saka USSR dadi siji republik Rusia otonom ing RSFSR lan nggawa Stalinisme menyang - dudu sing ana ing sangisore Stalin urip , lan ngrancang dening dheweke miturut buku "Masalah Ekonomi Sosialisme ing USSR". Lan ora dhuwit entuk dhuwit - ing njaba Republik Rusia. Ayo para nasionalis nyoba mangan awake dhewe.
        1. Boa constrictor KAA
          Boa constrictor KAA 8 Juli 2017 12:23
          +5
          Quote: Basarev
          Ayo nasionalis nyoba kanggo feed dhewe.
          Dicoba - ora ana sing bisa ...
          Quote: Basarev
          dibiayai langsung saka APBN, tanpa dana mbucal sampah.
          Apa sampeyan pengin nyuda elit sing ngatur dhukungan sosial sistem sampeyan? Ya, sampeyan, kancaku, pancen apik tenan!
          Quote: Basarev
          lan ekonomi wis rusak banget dening ajaran sesat Khrushchev ...
          Tokoh iki wis akeh quirks. Kang siji khusus ngomong bab?
          Quote: Basarev
          Luwih becik nggabungake kabeh subyek Rusia saka USSR dadi siji republik Rusia otonom ing RSFSR lan ngenalake Stalinisme ing kana.
          Oooooh! Ya, sampeyan malah luwih elek tinimbang Boriska kanthi tangisan marang para baron nasional: "Entuk kedaulatan sing bisa ditindakake!" Pranyata muspra yen tsars Rusia lan mbah Joe nggawe kekaisaran bebarengan supaya wong-wong kaya sampeyan bakal ngulungake tanah kekaisaran ing potongan-potongan!? Inggih, dummies!
          Quote: Basarev
          Lan ora dhuwit entuk dhuwit - ing njaba Republik Rusia.
          Saran apik ... Iku mung "Baba Yaga - nglawan!" Sampeyan tukang crito kita!
          1. Basarev
            Basarev 8 Juli 2017 22:29
            +1
            Quote: Boa constrictor KAA
            Oooooh! Ya, sampeyan malah luwih elek tinimbang Boriska kanthi tangisan marang para baron nasional: "Entuk kedaulatan sing bisa ditindakake!" Pranyata muspra yen tsars Rusia lan mbah Joe ngumpulake kekaisaran supaya wong kaya sampeyan bakal ngulungake tanah kekaisaran ing potongan-potongan!? Inggih, boobies

            Aku nulis - minangka bagéan saka Rusia. Napa Tatarstan, Mari El, Republik Chechen ora ngganggu sampeyan - mung Rusia sing larangan lan bebaya lengkap?
            1. CorvusCoraks
              CorvusCoraks 10 Juli 2017 06:39
              +2
              Quote: Basarev
              Rusia mung minangka larangan lan bebaya lengkap?

              Amarga ora ana sing entuk manfaat saka awakening kesadaran dhiri Rusia lan identitas Rusia - iki minangka kebalikan saka massa amorf (gampang dikontrol), dheweke bakal nyebat nasionalisme utawa malah fasisme, nanging sejatine bakal dadi pambangunan negara. sing bakal bener kanggo Rusia. Sing komunis, sing oligarki saiki ora bakal ngidini iki - wiwit padha ora tau dibangun, digawe negara Rusia kanggo Rusia, iku cukup kanggo katon ing komposisi nasional paling sugih saiki ing Rusia lan banjur pimpinan partai - 90 persen wakil. saka siji wong, kang ora supaya dawa ago, gumantung ing mitos lan dongeng, lan sing paling Jahwéh mbenerake panggonan karo wong-wong mau, dheweke nyekel tanah kanggo awake dhewe saka tanggi Arab.
        2. CorvusCoraks
          CorvusCoraks 10 Juli 2017 06:30
          +1
          Quote: Basarev
          Ayo nasionalis nyoba kanggo feed dhewe.

          Iku bakal chickdos, mung padha bodho bakal ninggalake regu lan bakal golek wong sing bakal siap kanggo Feed wong, lan yen kita pirembagan bab Kaukasus, banjur perang Chechen anyar.
        3. segel78
          segel78 10 Juli 2017 08:40
          0
          Quote: Basarev
          Iku bener ing USSR

          Punika titik kunci!
    7. iki
      iki 8 Juli 2017 14:53
      +2
      Tasha sampeyan salah mikir, rata-rata 160 ewu ora bisa. Iki kanggo sawetara lards, nalika kanggo wong iku mokal kanggo nggawe ends ketemu.
    8. Komentar wis dibusak.
    9. olimpiade15
      olimpiade15 8 Juli 2017 15:57
      +1
      tasha ora ngerti jumlah simpenan sing diwènèhaké iku sing diwilang ing milyar? 18 yuta?
      Umumé, jumlah simpenan kalebu rong kategori: utamané sugih, sing uga duwe milyar - iki ora dadi akeh, ana wong karo sawetara tabungan, kalebu. kanggo dina udan, kanggo tuku larang, kanggo panguburan, wong tuwa ninggalake ~ 100 ewu rubel, lan iku!
      Gaji, pensiun, tunjangan sing ditransfer menyang kertu warga minangka jumlah sing gedhe banget ing saindenging negara, amarga dileksanakake sajrone sewulan sadurunge kuitansi sabanjure. Dheweke dudu tabungan, nanging dianggep minangka celengan: PDB saben wulan meh kabeh negara minangka jumlah gedhe. Iki dudu bukti kasugihan, iki bukti panggunaan dhuwit elektronik.
      1. tasha
        tasha 9 Juli 2017 05:40
        0
        Ya, 18 yuta yuta. Nyengsemaken? Yen sampeyan ndeleng struktur simpenan, sampeyan bisa ndeleng manawa 20% saka celengan yaiku saka 700 ewu nganti 1,4 yuta, miturut perkiraanku, iki kira-kira 3-4 yuta akun. 50% minangka simpenan luwih saka 1,4 yuta lan kira-kira 20-30 yuta akun kanthi simpenan saka 100 ewu nganti 700 ewu rubel.
        Kira-kira 40% simpenan minangka simpenan jangka pendek nganti 1 taun.
        Apa sing kedadeyan? Ora ana mekanisme, ora ana kepinginan, ora ana literasi kanggo nandur modal dhuwit ing sektor nyata ekonomi. Aku njupuk menyang bank sing nawakake persentasi luwih, lan iku. Mungkin iki bener .. Aku bakal nggawe, contone, perusahaan saham gabungan, ngetokake saham, banjur ndhelikake ing iklim sing luwih anget.. Apa bisa? nglirik
        Nanging aku jujur ​​​​jujur. Aku nggawe lapangan kerja, ngembangake ekonomi negara. Dadi langsung transfer dhuwit, nandur modal ing mangsa ngarep! Requisite kanggo terjemahan ing panyuwunan nglirik sedulur
      2. segel78
        segel78 10 Juli 2017 08:58
        0
        Kutipan saka: olimpiada15
        Aku ora ngerti jumlah simpenan sing diwenehake, apa sing diwilang ing milyar? 18 yuta?

        Ora. Milyar (ing Rusia - milyar) iku sewu yuta. Sejuta yuta iku triliun.
        Lan tokoh sing diwenehi ora bener, amarga. ing Rusia mung ana 7,6 triliun. rubles, dadi 18 triliun. ora ana ngendi wae.
    10. tutup segara
      tutup segara 9 Juli 2017 12:42
      0
      Quote: tasha
      18 yuta rubel lan 811 yuta rubel

      Jumlah kuwi ora bisa fisik ana, i.e. ing negara kita, yen kita duwe akeh, banjur kabeh donya, tanpa pangecualian, bakal ngambung tangan kita, lan sawetara tanggi lan sepatu.
      1. segel78
        segel78 10 Juli 2017 09:00
        0
        Kowe bener. Total sirkulasi 7,6 triliun. rubel. Mulane, ngomong babagan 18 triliun. mung ing celengan saka populasi - goroh cetha.
        1. tasha
          tasha 10 Juli 2017 10:47
          +1
          7,6 triliun minangka jumlah awis ing njaba sistem perbankan. Saldo rubel ing simpenan rada beda. Statistik resmi kasedhiya ing situs web Bank Sentral Federasi Rusia lan ing sumber terbuka liyane.
          Lan uga mbayar manungsa waé kanggo jumlah silihan ditanggepi. Ndadekake aku mikir.
      2. tasha
        tasha 10 Juli 2017 10:57
        0
        Jumlah kuwi ora bisa fisik ana, i.e. ing negara kita, yen kita duwe akeh, banjur kabeh donya, tanpa pangecualian, bakal ngambung tangan kita, lan sawetara tanggi lan sepatu.


        Iki carane nomer nul mengaruhi sampeyan. Saiki aku bakal ngrusak menara kanggo sampeyan - rejeki B. Gates kira-kira 80 milyar dolar. Ing tingkat 60 rubel saben dolar, iki ta-dam 4 yuta rubel. Apa sampeyan duwe kepinginan kanggo ngambung tangan lan sepatu bot? Aku ora duwe. nglirik
        Statistik, nomer gedhe, menyang ngendi ...
    11. Carane bakal letnan
      Carane bakal letnan 10 Juli 2017 05:15
      +1
      Quote: tasha
      Simpenan rata-rata yaiku 160 rubel.

      Kaya suhu rata-rata ing rumah sakit. Mung sebagian besar negara "ing kamar mayat", lan dhokter ukiran lan kepala departemen lara demam.
  3. Mar.Tira
    Mar.Tira 7 Juli 2017 06:33
    + 36
    "Timbalan Rakyat" mung bisa disebarake ing siji arah. Tambah gaji lan hak istimewa. Aku wis ora pracaya ing kaadilan negara kanggo dangu. Ora kanggo sing padha nggawe kudeta ing 1991, lan mlebu perjanjian Belovezhskaya antarane piyambak kanggo nuduhake karo Lan pancen nglarani ndeleng bocah-bocah sing nandhang lara serius.
    1. sedulur ora gelem
      sedulur ora gelem 7 Juli 2017 09:07
      +5
      Kutipan: Mar Tira
      kekirangan ostenatious saka sistem kesehatan Rusia.

      Lan supaya terus deteriorate. Yen masyarakat piye wae menehi perhatian marang runtuhe sistem pendidikan korban Ujian Negara Bersatu (tanpa sukses), banjur padha meneng babagan ambruk obat. Saben uwong ngalami piyambak.
    2. 34 wilayah
      34 wilayah 7 Juli 2017 09:57
      + 18
      06.33. Mar. Tyra! Sing mesthi! Dipérang lan njupuk adoh saka wong lan nambah lan multiply kanggo awake dhewe, panguwasa kita apik ing. Iku bakal larang kanggo populasi kanggo nandur modal, iku perlu kanggo nyimpen. Gaji ora bisa mundhak, anggaran ora bakal urip. Loro-lorone kanggo dhewe lan gaji, sampeyan bisa ngunggahake lan indeks, lan sampeyan ora bisa nyimpen dhuwit ing mobil larang. 10 ewu rubel kanggo abdi ora cukup. Kanggo karya sing efektif, sampeyan kudu mbayar 1 yuta, banjur 1 yuta ora cukup, sampeyan kudu 10. Apa ana ketergantungan efisiensi kerja para abdi ing upah? Mungkin kita kudu nerusake saka prinsip kecukupan sing cukup? Upah buruh ora bisa diunggahake tanpa nambah produktivitas. Lan apa produktivitas para abdi? Apa aku ngetung dhuwit ing dompet wong liya? Nanging kenapa tansah ana dhuwit kanggo mbayar abdi, lan kenapa obat dioptimalake? Biaya medis sing optimal! Iki tegese kabeh layanan medis bakal dikonsentrasi ing kutha-kutha gedhe. Iki ora digawe kanggo penak warga, nanging kanggo penak saka pimpinan. Saka kutha cilik lan desa, wong-wong kepeksa menyang kutha gedhe kanggo macem-macem layanan medis lan nanggung biaya. Apa bisa nggawe layanan medis sing dibayar kanthi lokal? Dadi iki apa sing saiki. Ing pemukiman cilik, layanan medis bakal dibayar, lan ing metropolis gratis. Ana gaweyan gaweyan obat mbayar. Aku ora bakal kaget yen ana rencana kanggo ngilangi kabeh pemukiman cilik lan konsentrasi ing megacity. Sampeyan ora bisa mung meksa wong kanggo pindhah. Nanging bisa ditindakake kanthi ora langsung, liwat pengangguran lokal. Dina iki, eselon Dzhamshud lan Ravshan Rusia nuju menyang Moskow. Akeh pungkasane pindhah menyang Moskow kanggo panggonan permanen. Lan iki uga optimasi sumber daya tenaga kerja (konsentrasi ing sak panggonan). Akibaté, ing pedalaman mbengkongaken, Moscow berkembang. Dadi liwat wektu, kabeh Rusia bakal kumpul ing wates wilayah Moskow, liyane bakal diwenehake kanggo panggunaan bebarengan utawa sewa jangka panjang. Banjur ana pitakonan babagan keadilan remaja, sing kita sukses promosi saiki. Dina iki, bocah bisa dicopot saka kulawarga amarga macem-macem alasan. Wong tuwa ora duwe dhuwit kanggo es krim, bocah nandhang sangsara, mbusak panandhang. Nanging aku ora ngerti babagan ngrebut bocah sing lara terminal. Pranyata bocah enom iku perdagangan bocah sing sehat!? Mesthi, perawatan kudu ditindakake dening negara, dudu masyarakat penggalangan dana. Nanging gaji para abdi mau kudu diklumpukake ing kendi lan tutup, sing bakal menehi pinten. Kuwi tambahan komentar saka 06.33.
    3. siberalt
      siberalt 7 Juli 2017 11:19
      +7
      Miturut asil pemeriksaan kesehatan paling anyar, Golikova ngumumake nyolong triliun rubel. Nanging kabeh wong alon-alon. Iku misale jek sing kabeh lunga kanggo mbayar anggota individu saka administrasi negara (yaiku, negara) saliyane budget.
  4. Ken71
    Ken71 7 Juli 2017 06:49
    + 17
    Nanging kabeh bener. Yen bokong wuda sampeyan kudu njagong lan pikiran bisnis dhewe
    Lan banjur olahraga Crimea Suriah.
    1. Serg65
      Serg65 7 Juli 2017 07:02
      +6
      Kutipan saka Ken71
      Nanging kabeh bener. Yen bokong wuda sampeyan kudu njagong lan pikiran bisnis dhewe

      Apa bisnis?
      1. Ken71
        Ken71 7 Juli 2017 07:22
        + 19
        Investasi ekonomi sampeyan ing infrastruktur sampeyan. Ngurangi pajak lan ngembangake bisnis medium sampeyan.
        1. Serg65
          Serg65 7 Juli 2017 08:07
          +9
          Kutipan saka Ken71
          Investasi ekonomi sampeyan ing infrastruktur sampeyan

          Lan iki ora ditindakake? Apa sampeyan mikir Putin lan kanca-kancane mung ngisi kanthonge dhewe?
          Kutipan saka Ken71
          Ngurangi pajak lan ngembangake bisnis medium sampeyan.

          Ngurangi pajak ..... sampeyan isih manggon ing kapitalisme supaya tresna sampeyan, lan sosialisme mati tanpa eling maneh (sayange). Kepiye carane ngembangake bisnis ukuran medium? Mangkene Vasya, bisnis ukuran medium - goleki, nanging yen ora bisa, kita bakal menehi wong liya! Ya, mesthi sampeyan bisa ngomong jinis pajak, cek, lan liya-liyane. nanging kanggo nindakake bisnis iku kepinginan pribadi saka wong biasa, i.e. yen wong kepengin, banjur bakal nindakake tanpa partisipasi negara. Bab liyane yaiku yen pengusaha pengin luwih akeh dividen saka bisnise, dheweke langsung nangis babagan pajak sing gedhe banget, cek 24 jam sing terus-terusan saben dina, lsp.
          1. Ken71
            Ken71 7 Juli 2017 08:17
            + 15
            Ya, aku manggon ing kapitalisme, lan dibandhingake karo USSR, aku luwih seneng. Nanging kenaikan pajak dudu tandha kapitalisme, nanging tandha bolongan ing anggaran. Pajak ngirim ora ngganggu pembangunan. Lan iki minangka axeom. Yen pajak munggah, banjur mbuwang kudu dioptimalake. Kita mbayar pajak ora kanggo pembangunan negara kita, nanging kanggo petualangan, utawa malah Samsaya Awon, dipakani mesthine allies utawa mbuwang ing gambar nanging project meaningless.
            1. SSI
              SSI 7 Juli 2017 08:34
              +7
              Kutipan saka Ken71
              Ya, aku manggon ing kapitalisme, lan dibandhingake karo USSR, aku luwih seneng. Nanging kenaikan pajak dudu tandha kapitalisme, nanging tandha bolongan ing anggaran. Pajak ngirim ora ngganggu pembangunan. Lan iki minangka axeom. Yen pajak munggah, banjur mbuwang kudu dioptimalake. Kita mbayar pajak ora kanggo pembangunan negara kita, nanging kanggo petualangan, utawa malah Samsaya Awon, dipakani mesthine allies utawa mbuwang ing gambar nanging project meaningless.

              Nuwun sewu, basa Rusia sampeyan rada pincang. Nalika sampeyan rampung sekolah?
              1. Ken71
                Ken71 7 Juli 2017 08:38
                +8
                Telung puluh taun kepungkur. Lan aku uga nulis saka smartphone karo layar 4.3-inch lan ora tansah bisa mencet tombol tengen lan ngatasi autocorrect. :)
                1. siberalt
                  siberalt 7 Juli 2017 11:34
                  0
                  Wis cetha. Siji-driji, Nanging. Nuwun sewu.
            2. Serg65
              Serg65 7 Juli 2017 09:35
              + 17
              Kutipan saka Ken71
              Ya, aku urip ing kapitalisme

              Oh, aku wedi nguciwani sampeyan, sistem sing saiki ing Rusia iku omong kosong, iku campuran liar kapitalisme nikah karo sosialisme! Sing. kita pengin bisnis, nanging ninggalake kesehatan gratis karo pendidikan, nalika kita pengin pajak kaya ing USSR lan ora kaya ing negara kapitalis, nanging kita ora pengin komunis, nanging kita pengin standar urip kaya ing Eropah, nanging kita ora. pengin toleransi Eropah. Umumé, pendhudhukan murni Rusia ... lan ing pucuk gunung .. njagong lan mangan iwak!
              1. Shahno
                Shahno 7 Juli 2017 09:45
                +2
                Logikanipun menawi kapitalisme utawi sosialisme (komunisme) ing wujud murni boten saged wonten ing dangu. Kajaba, mesthi, negara kasebut diisolasi kaya sawetara suku ing Amérika Kidul. Iki mung konsep abstrak kaya bagean utawa titik ing ilmu liyane. Ing kasunyatan, ana model Norwegia ekonomi lan negara, ana Israel, ana Cina. Lan Rusia dhewe kudu ngleksanakake model iki kanggo awake dhewe, ora katon maneh ing sapa wae. Aku pitutur marang kowé bab iki saka pengalaman Israel. Aja wedi lan sampeyan bakal sukses.
              2. Pribadi61
                Pribadi61 7 Juli 2017 12:28
                0
                Lan aja ngumbah panci ...
          2. novel66
            novel66 7 Juli 2017 09:31
            + 15
            sakperangan alesan, ing saindhenging donya ukuran tax progresif lan ora ana sing nangis. lan kita mung sinau kanggo ngrampok mlarat
            1. Serg65
              Serg65 7 Juli 2017 09:39
              +2
              Kutipan: novel66
              sakperangan alesan

              Roma, kowe lunga menyang endi? hi
              Aku wingi meh mati bosen, kowe utang ombenan
              1. novel66
                novel66 7 Juli 2017 09:41
                +2
                ya aku ana kene! Hi. paus minke, Aku ora nolak kanggo pour ing rapat! ombenan
            2. Ken71
              Ken71 7 Juli 2017 09:40
              +1
              Ora ing kabeh. Ana uga opsi karo regressive
        2. Vadim237
          Vadim237 8 Juli 2017 08:45
          0
          Dadi tuwuh bisnis sampeyan.
    2. vovanpain
      vovanpain 7 Juli 2017 07:44
      + 12
      Kutipan saka Ken71
      banjur olahraga Crimea Sir

      Lan kene Crimea utawa ora ana maneh Rusia? negatif
      1. Ken71
        Ken71 7 Juli 2017 07:55
        +6
        Iku ora perlu kanggo menek menyang Crimea. Lan saiki, ya, Crimea iku Rusia lan bakal tetep
        1. vovanpain
          vovanpain 7 Juli 2017 08:19
          + 23
          Kutipan saka Ken71
          Iku ora perlu kanggo menek menyang Crimea.

          Nuwun sewu, nanging iki posisi manuk unta sing ora bisa ndeleng ing njaba kulkas, ngendi sampeyan mrentah Armada Segara Ireng kanggo pindhah? Piye carane pesen kanggo nutupi wates kidul Rusia, Gusti Allah, yen pangkalan NATO muncul. ing Crimea mangertos safety ndhuwur kabeh, padha bakal aman, bakal ana kulkas.
          Kutipan saka Ken71
          Lan saiki, ya, Crimea iku Rusia lan bakal tetep

          Aku setuju banget karo sampeyan babagan iki, kanthi cara, akeh ing donya uga ngerti yen Crimea iku Rusia, lan Kosovo iku Serbia, nanging politik, politik. hi
          1. Ken71
            Ken71 7 Juli 2017 08:26
            + 12
            Miturut cara, basa apik ing Constanta. Ayo dijupuk kanggo Armada Segara Ireng. Kasunyatan yen sampeyan seneng dompet wong liya ora dadi alasan kanggo njupuk dhuwit. Miturut cara, kita wis meh rampung construction saka basa ing Novorossiysk. Lan Crimea iki impromptu nyekel dening impudence kanggo njupuk kauntungan saka karusakan ing negara tanggané.
            1. vovanpain
              vovanpain 7 Juli 2017 08:57
              + 10
              Kutipan saka Ken71
              Miturut cara, basa apik ing Constanta. Ayo dijupuk kanggo Armada Segara Ireng. T

              Ya, sampeyan uga bisa njupuk Varna ing Bulgaria. apik Aja omong kosong, lara Nyuwun
              Kutipan saka Ken71
              Miturut cara, kita wis meh rampung construction saka basa ing Novorossiysk.

              Lan dheweke bakal njagong ing kono luwih tenang tinimbang tikus, wedi yen irunge metu. ya Dadi kanca karo geografi, nanging ora apik karo analytics. Nyuwun
              Kutipan saka Ken71
              Crimea dicekel dadakan ing impudence kanggo njupuk kauntungan saka karusakan ing negara tetanggan.

              Apa aku kudu mbaleni komentar sadurunge, sayang? Nyuwun wong ora gelem mulih belay Carane crests ngrebut Crimea ora perlu kanggo ngeling-eling? Aku malah melas kanggo omong kosong miskin, sampeyan nyuwek iku kaya, iku tega kanggo katon belay
              1. Ken71
                Ken71 7 Juli 2017 09:18
                +8
                Lan yen wong Rusia ing Narva utawa Riga pengin bali. Lan yen Cossacks Australia utawa Brighton Beach nganakake referendum. Utawa ing Bolivia, komunitas Rusia. Oalah, yen ana pasukan, referendum gampang ditindakake. Malah pemilu. Utamane yen panguwasa lokal rusak banget
                Lan ing Pan Yushchenko, dheweke ora pengin. Dheweke ora kurang Nazi tinimbang Gunpowder
                1. vovanpain
                  vovanpain 7 Juli 2017 09:38
                  + 10
                  Kutipan saka Ken71
                  Lan yen wong Rusia ing Narva utawa Riga pengin bali. Lan yen Cossacks Australia utawa Brighton Beach nganakake referendum. Utawa ing Bolivia, komunitas Rusia. Oalah, yen ana pasukan, referendum gampang ditindakake. Malah pemilu. Utamane yen panguwasa lokal rusak banget
                  Lan ing Pan Yushchenko, dheweke ora pengin. Dheweke ora kurang Nazi tinimbang Gunpowder

                  Kula dear, Aku ora bakal mbaleni bab sing padha kanggo kaping telune, tembung sampeyan, sing sijine iku mildly, pindhah menyang Crimea lan mbaleni ana lan aja lali kanggo nambah Kamulyan kanggo Ukraina, padha bakal nerangake kabeh kanggo sampeyan ing a cara ilmiah populer Omong kosong apes, carane sampeyan mercilessly cambuk dheweke. negatif
                  Kutipan saka Ken71
                  Butuh sawetara menit kanggo nutupi karo roket ing jarak kosong.

                  Miturut cara, kene aku setuju karo Andrei Yurievich wong bodho
                  1. Ken71
                    Ken71 7 Juli 2017 09:54
                    +6
                    Saiki ya. Nanging aku wis kaping pirang-pirang menyang Crimea. Lan ing Ukrainia uga. Ora ana sing pengin pindhah menyang Rusia. Lan saiki nalika lagi ambruk. Umumé, sampeyan minangka demagog. Aku ora ngomong saiki sampeyan kudu menehi. Iki mesthi ora bisa ditampa. Ora perlu milih.
                    1. vovanpain
                      vovanpain 7 Juli 2017 10:51
                      + 10
                      Kutipan saka Ken71
                      Umumé, sampeyan minangka demagog. Aku ora ngomong yen saiki sampeyan kudu menehi.

                      Matur nuwun kanggo pujian. ngguyu Sampeyan kudu mbangun kreteg dhisik, mbangun maneh infrastruktur lan banjur bali maneh. ngguyu apik
                      Kutipan saka Ken71
                      Lan ing Ukrainia uga. Ora ana sing pengin pindhah menyang Rusia

                      Inggih sayang ngguyu Akeh banget putri perwira, aja dadi manuk beo. Nyuwun Pramila rêmbag punika kula rêrêmbagani sampun rampung. ngguyu Miturut cara, iku 2017 ing pekarangan, lan sampeyan koyone tetep ing 90s saka abad pungkasan, uga, iku hak sampeyan. hi
                      1. Ken71
                        Ken71 7 Juli 2017 11:59
                        +5
                        Ora cukup yen sampeyan dadi demagog, sampeyan isih pengin tumindak ala kanthi mbengkongake teksku.
                      2. Walanin
                        Walanin 9 Juli 2017 14:17
                        0
                        Kutipan saka vovanpain
                        Putri perwira mlaku akeh banget

                        Ya, sampeyan dhewe ora beda karo bocah-bocah wadon iki. Balabol padha, ora duwe panemu dhewe
                2. Siberian
                  Siberian 8 Juli 2017 18:38
                  +2
                  Dipengini. Sampeyan katon metu saka topik. Padha tansah wanted lan luwih saka sapisan nguripake kanggo Duma Negara lan pamaréntah saka Federasi Rusia, nanging padha tansah "ditendhang" kanggo ngormati kanggo sedulur Ukraina. Ana wis ngomong babagan ninggalake Ukraina tanpa ngowahi menyang Rusia (golek wicara dening S. Aksenov ing Internet). Kanggo nyingkiri iki, Ukraina ngilangi status republik (kanthi kabeh akibat). Ing Kravchuk padha wanted, ing Kuchma padha wanted, ing Yushchenko padha wanted, ing Yanukovych padha wanted. Iku CHANCE.
                  Sampeyan ngomong mangkono: padha njupuk, padha njupuk - iku bab utawa apa? Lan apa karo wong-wong sing manggon ing kono?
            2. 34 wilayah
              34 wilayah 7 Juli 2017 10:03
              + 13
              08.26. kab 71! Sapa sing nyekel Crimea? Apa Ukraina bisa nyekel Crimea kanthi njupuk kauntungan saka penyakit Rusia? Ngapa ora? Nalika lan carane Crimea dadi bagéan saka Ukraina? Saka sapa dheweke ngrebut maneh Crimea? Pira getih sing diwutahake lan pirang-pirang kepala sing ditindakake wong Ukrainia kanggo Crimea? Khrushchev nandatangani Crimea menyang Ukraina. Lan kenapa Ukraina, minangka negara sing jujur, ora mbalekake hadiah kasebut marang sing nduweni? nglirik
              1. Ken71
                Ken71 7 Juli 2017 12:00
                +4
                Yen sampeyan ora ngerti apa sing kudu ditindakake, tindakake hukum.
        2. Serg65
          Serg65 7 Juli 2017 08:23
          +5
          Kutipan saka Ken71
          Iku ora perlu kanggo menek menyang Crimea. Lan saiki, ya, Crimea iku Rusia lan bakal tetep

          Ya, aku wis ngerti apa sing kudu ditindakake, dheweke wis nindakake iki wiwit taun 91, lan apa sing nyebabake aku ora ngandhani sampeyan!
          1. novel66
            novel66 7 Juli 2017 09:33
            +9
            kene mung siji pitakonan - iku Makarevich utawa Akhedzhakova?
            1. Serg65
              Serg65 7 Juli 2017 09:40
              +4
              Kutipan: novel66
              kene mung siji pitakonan - iku Makarevich utawa Akhedzhakova?

              Ora Roma, dheweke dadi penyusup!
              1. novel66
                novel66 7 Juli 2017 09:43
                + 10
                ing tembung katelu, aksara papat ora padha!
                1. Ken71
                  Ken71 7 Juli 2017 09:55
                  +4
                  Sampeyan loro wong wicaksana sing wis ketemu siji liyane.
                  1. Serg65
                    Serg65 7 Juli 2017 10:14
                    +4
                    Kutipan saka Ken71
                    Sampeyan loro wong wicaksana sing wis ketemu siji liyane.

                    Meri dudu kualitas sing paling apik, gabung.. nglirik kanggo wong telu ombenan
                2. Serg65
                  Serg65 7 Juli 2017 10:02
                  +3
                  Kutipan: novel66
                  ing tembung katelu, aksara papat ora padha!

                  wassat Pervert!!!
                  1. novel66
                    novel66 7 Juli 2017 10:10
                    +6
                    Lha, perversion apa iki? Iki dudu hoki lapangan! Dadi latihan linguistik
                    1. Serg65
                      Serg65 7 Juli 2017 10:15
                      +3
                      Kutipan: novel66
                      Dadi latihan linguistik

                      Roma, dadi sampeyan uga ahli filsafat?
                      1. novel66
                        novel66 7 Juli 2017 10:57
                        +4
                        Sampeyan bakal kaget carane akeh talents aku duwe, lan andhap asor ora paling saka wong-wong mau.
        3. andrey
          andrey 7 Juli 2017 08:43
          +4
          Kutipan saka Ken71
          Iku ora perlu kanggo menek menyang Crimea

          mesthi! supaya armada Amérika adhedhasar ana! kabeh jelas karo kowe... wong bodho
          1. Ken71
            Ken71 7 Juli 2017 09:02
            +8
            Ayo dadi adhedhasar yen kuwi. Butuh sawetara menit kanggo nutupi karo roket ing jarak kosong. Bodho lan Propaganda iku omong kosong babagan armada Amerika ing Crimea. Aku duwe NATO rong atus kilometer saka omah, lan apa. Mungkin kanthi cara ana kapal AS ing Tallinn. Kisah-kisah medeni babagan armada Amerika iki wis kesel.
          2. Walanin
            Walanin 9 Juli 2017 14:18
            +1
            Apa Amerika ngerti manawa armada kasebut mesthine adhedhasar ing kana?
        4. iki
          iki 8 Juli 2017 15:14
          +1
          Krimea ora ana apa-apa, mung yen pamrentahan kraton kita banget srakah, dhuwit mung kanggo awake dhewe, liyane patriotisme lan tresna marang raja.
    3. wis ing saham kanggo dangu.
      wis ing saham kanggo dangu. 7 Juli 2017 10:04
      +3
      Nyuwun sewu, mesthi, nanging lungguh lan bokong gundhul, sampeyan mung bisa nindakake siji ...
      1. Ken71
        Ken71 7 Juli 2017 12:02
        +3
        Sampeyan wis ngenali kanthi bener.
  5. Serg65
    Serg65 7 Juli 2017 07:00
    + 11
    Aku wis maca nganti saiki..
    Nanging Gusti Allah pareng, yen ana soko saka dhaptar sing disebut "penyakit langka". Dhaptar kasebut kalebu 104 penyakit, yen ana tabrakan sing bakal dadi sampeyan, lan mung masalah sampeyan. Ing kene negara kita wisuh tangan lan menehi hak kanggo ngatasi kabeh masalah sing ana gandhengane karo perawatan ing AS, Jerman, Israel.

    ora maca luwih. Roman, nyuwun pangapunten, nanging sampeyan nulis, kanthi gampang, "ora bener"! Aku duwe anak paling enom saka dhaptar iki lan aku ngerti apa jenis pitulungan negara kanggo anak lan tuwane.
    Mesthine, luwih becik mbuwang dhuwit akeh kanggo nyekel final Kejuaraan Olahraga Dunia ing Rusia, sing ora ana ing Rusia.

    Iki minangka conto sing ala. Prestise politik lan olah raga ing negara kasebut akeh banget lan bal-balan nasional ora ana hubungane! Yen kita ngadili kaya iki, mula kita bisa setuju yen Amerika wis duwe pesawat tempur generasi 5 sing mabur, ala utawa apik, nanging wis ana ing seri kasebut, lan apa kita duwe utawa ora, mula kita ora duwe apa-apa kanggo ngompa akeh. dhuwit menyang proyek iki , iku luwih apik kanggo mundhakaken pensiun dening saperangan saka ewu rubles.
    Lan nalika mung pengemis charlatans tetep ing lurung-lurung, iku bakal bisa kanggo lali babagan SMS.

    Kanggo kula pribadi, Roman, ora masalah yen ana tukang ngapusi takon aku utawa pancen butuh. Ana wong sing njaluk tulung marang aku lan aku ora nolak dheweke, apa dheweke butuh pitulung utawa ngapusi masalahe, dheweke tanggung jawab kanggo tumindake! hi
    1. alamatku
      alamatku 7 Juli 2017 08:12
      + 21
      Sergey!
      Lan miturut pendapatku, Roman isih cukup "alus" nggambarake kahanan kasebut. Kedokteran, kalebu. kanggo anak, luwih utawa kurang makmur ing millionaires, nanging malah ana sing luwih apik dianggep ing pusat mbayar, ngendi Doctors saka rumah sakit negara lan klinik-klinik bisa part-wektu. Lan ing obat gratis, ana masalah karo dokter lan perawat. Ing wilayah Sverdlovsk, gubernur resmi ngumumake yen gaji rata-rata dokter luwih saka ewu 50. Dadi, terapi kategori paling dhuwur ing kutha-kutha biasa ora luwih saka 30, lan terapi minangka klompok dokter utama. Ora nggumunake yen ing klinik-klinik distrik, akeh terapi paramedik - bocah-bocah wadon sawise kuliah. Utawa bisa uga para gubernur sing ora sopan butuh, amarga paramedik dudu dokter lan duwe pengaruh sing migunani kanggo statistik gaji.
      Lan kabeh bakal tetep nganti "elit" wiwit diobati ing klinik-klinik biasa, ngajar anak-anake ing sekolah-sekolah kabupaten, lsp. Hukum dialektika sing kang nemtokake eling, durung dibatalake. Lan kanggo mbangun milyar dolar Zenith Arenas lan piramida liyane, diwenehi aib ing medicine, bangunan alat mesin, pendidikan, carane nulis alus ... Lan aku uga ora nyisakke dhuwit kanggo wong-wong sing takon kanggo anak, nanging ing wektu sing padha. Aku meh nangis melas karo bocah-bocah lan nesu marang panguwasa.
      Roman bener.
      Para ilmuwan nemokake planet sing meh padha karo Bumi. Lan ana urip ing kono, lan ana Rusia, mung ing Rusia, bocah-bocah diobati kanthi gratis, lan gaji pelatih lan pemain bal-balan diklumpukake liwat SMS.
      1. Serg65
        Serg65 7 Juli 2017 09:27
        +7
        Quote: Alamatku
        Lan miturut pendapatku, Roman isih cukup "alus" nggambarake kahanan kasebut

        Sayange aku ora ngerti jenengmu hi
        Umumé, aku setuju karo sampeyan, nanging apa inti saka perawatan kesehatan modern? Kanthi tekane kapitalisme menyang expanses saka tilas USSR, tinimbang institusi protèktif masyarakat, kesehatan wis dadi cabang saka ekonomi nasional, sing wis diganti prioritas saka kesehatan kanggo dhuwit!
        Kene nulis..
        Quote: Alamatku
        terapi kategori paling dhuwur ing kutha biasa ora luwih saka 30

        Apa sing ditindakake terapis saiki nalika nampa pasien ing klinik? Resepsi ora luwih saka 8 menit, resep nulis obat-obatan sing kasebut ing ndhuwur, utawa rembugan karo apoteker. Ing jagad iki, dhokter ora kudu nggawa kesehatan, nanging entuk bathi! Mulane, akeh dokter ora melu ningkatake kawruh profesional, nanging kenapa? Lan Crimea, Olimpiade. juara wis boten apa karo!
        Ya, aku setuju yen negara tanggung jawab kanthi tanggung jawab kanggo kesehatan warga, nanging pendanaan ora dadi masalah, masalah apa sing arep kita deleng ing perawatan kesehatan? Pendapatku pribadi,
        1- Dokter lan guru kudu nampa gaji sing dhuwur banget, nanging ing wektu sing padha kudu tanggung jawab banget kanggo tumindake. Uji klinis, colluded karo kementerian kesehatan sawetara negara. Vaksin iki nyebabake kejang epilepsi ing bocah kasebut lan ora ana sing kudu disalahake!)
        2-Kita butuh reformasi kesehatan normal, pamrentah sing dipimpin presiden kudu ngerti apa sing dikarepake minangka asil reformasi - bisnis medis utawa kesehatan bangsa?!
        Topik iki serius banget lan siji artikel ora bisa nutupi! hi
        1. rate
          rate 11 Juli 2017 12:54
          0
          Anakku sing paling enom divaksinasi karo ADC nalika umur 6 sasi, yaiku taun 2009, ing wektu iku pabrikan, wis mutusake kanggo nyimpen dhuwit kanggo uji klinis, colluded karo kementerian kesehatan sawetara negara. Vaksin iki nyebabake serangan epilepsi ing bocah kasebut lan ora ana sing kudu disalahake!)


          Mungkin amarga epilepsi minangka penyakit sing ditemtokake sacara genetis, lan ADS, kaya vaksin liyane, ora bisa ngowahi kode genetik wong? Ing wektu sing padha, nyatane yen ADS ditindakake marang bocah kasebut wis nuduhake yen dheweke pisanan duwe masalah neurologis sing serius, mula dheweke diwenehi ADS. Tanpa masalah kasebut, DPT digawe, komponen pertussis sing bisa ngrusak kondisi neurologis bocah ing sawetara kondisi, ing ngendi tunyuk diwenehi kanggo sing ADS utawa ADS-M digawe ing umum.

          Dadi ya, adhedhasar apa sing sampeyan tulis, ora ana sing kudu disalahake. Nanging nalika nggoleki alasan, sampeyan nemokake vaksin lan ngubungake vaksinasi lan kejang epilepsi pisanan dadi hubungan sebab-akibat.
    2. 34 wilayah
      34 wilayah 7 Juli 2017 10:08
      +4
      07.00. Serg! Yen kabeh pancen apik, apa sampeyan bisa nerangake saka ngendi iklan kanggo ngumpulake dana kanggo perawatan wong diwasa lan bocah-bocah? Penipuan welas asih?
      1. Serg65
        Serg65 7 Juli 2017 10:42
        +7
        Kutipan: 34 wilayah
        Penipuan welas asih?

        Ana uga penipuan, jujur, nanging biasane welas asih! Lha wong kita wis ora biasa ngukur kabeh liwat dompet!!!! Ing wektu sing padha, akeh wong sing butuh sing isin lan ora biasa njaluk tulung supaya entuk dhuwit kanggo perawatan putrane, aku kerja loro. hi
        1. Igor Golov
          Igor Golov 8 Juli 2017 15:42
          0
          Kabeh wis dicenthang liwat Dana.
    3. patang puluh wolu
      patang puluh wolu 7 Juli 2017 10:13
      +7
      Sesuai karo piramida dhasar kabutuhan, wong kudu mikir babagan prestise nalika wis ngurus weteng lan keamanan, uga spiritualitas.
      Dadi pejuang iku pejuang, nanging karo kejuaraan lan olimpiade - iki superfluous dina.
      1. Serg65
        Serg65 7 Juli 2017 10:50
        +3
        Kutipan: patang puluh wolu
        Sesuai karo piramida kabutuhan dhasar, siji kudu mikir babagan prestise nalika ngurus weteng lan safety, uga spiritualitas.

        Nalika sampeyan ngisi weteng lan ngrasakake rasa aman, pitakonan babagan spiritualitas ora mungkin muncul kanggo sampeyan!
        Kutipan: patang puluh wolu
        nanging karo juara lan olimpiade - iki superfluous kanggo dina iki

        Ora kabeh, acara kasebut ora langsung mengaruhi safety sampeyan, Olimpiade sing ditindakake kanthi apik lan juara duwe pengaruh sing migunani ing prestise spiritual Rusia. Mulane lolongan kasebut wungu saka Russophobes internasional sing diarahake marang acara olahraga kasebut!
        1. novel66
          novel66 7 Juli 2017 11:00
          +8
          Miturut cara, babagan spiritualitas - wakil paling apik seni padha kaliren nalika nggawe, nanging uga-panganan ....
          1. Serg65
            Serg65 7 Juli 2017 11:16
            +5
            Kutipan: novel66
            Miturut cara, bab spiritualitas - wakil paling seni padha kaliren nalika padha nggawe, nanging uga-pangan ..

            ngguyu Lan wong-wong sing wis bosen karo laku jina ing wangun perverted
            1. novel66
              novel66 7 Juli 2017 11:34
              +3
              nalika sampeyan overeat, dadi bakal kesed
              1. Serg65
                Serg65 7 Juli 2017 11:43
                +3
                Kutipan: novel66
                nalika sampeyan overeat, dadi bakal kesed

                aran Wah aku ora ngerti. ora ngerti......
                1. novel66
                  novel66 7 Juli 2017 12:19
                  +3
                  Inggih, mung yen wanita pancen apikan nglirik
      2. Carane bakal letnan
        Carane bakal letnan 10 Juli 2017 05:33
        +1
        Kutipan: patang puluh wolu
        Sesuai karo piramida dhasar kabutuhan, wong kudu mikir babagan prestise nalika wis ngurus weteng lan keamanan, uga spiritualitas.
        Dadi pejuang iku pejuang, nanging karo kejuaraan lan olimpiade - iki superfluous dina.

        Secara pribadi, aku seneng bal-balan, lan nonton Olimpiade kanthi kepenak, nanging aku setuju karo sampeyan. Iku bakal luwih apik karo dhuwit kanggo mbangun saperangan dalan apik ing saindhenging negara, sawetara atus taman kanak-kanak utawa liyane perlu kanggo wong, nanging ora nyolong luwih saka 10% (paling ora). Iku bakal migunani nyata. Lan juara mung bisa nyenengake ego sampeyan. Nalika lagi ngomong, negara sugih iku warga sugih, lan ora limosin saka master kutha cilik urip, nyopir liwat potholes. Kene ing Vladivostok, kanggo APEC Summit, padha mbangun jembatan tengen Golden Horn Bay, kang iki ngrancang meh ing tsar-rama, lan dalan bypass kualitas apik kanggo ninggalake kutha. Bab-bab sing pancen perlu, saben-saben dakliwati, aku ngelingi puncak ana kanthi tembung sing apik. Lan aku ora mikir akeh babagan jumlah sing dicolong saka situs konstruksi, amarga kabeh warga nggunakake fasilitas kasebut saben dina.
    4. Vadim237
      Vadim237 8 Juli 2017 08:51
      +1
      "Luwih becik ngunggahake pensiun sampeyan kanthi rong ewu rubel." Sayange, saka saperangan ewu iki, pensiunan ora bakal aran luwih apik. Yen pensiun bakal ditambahake, banjur bakal tikel kaping telu, nanging ora cukup dhuwit kanggo iki, perlu kanggo nggoleki tambahan setahun, paling sethithik siji setengah triliun rubles.
  6. ADMA_RUS
    ADMA_RUS 7 Juli 2017 07:06
    +5
    Novel. Sampeyan ora duwe pilihan. Yen sampeyan ora seneng mbayar negara iki, sampeyan bisa mbayar liyane. Maksimum sampeyan, milih sapa, lan ing wangun apa.
    1. Ken71
      Ken71 7 Juli 2017 07:24
      + 16
      Aku ora seneng carane pemerintah iki mbuwang dhuwitku.
      1. ADMA_RUS
        ADMA_RUS 7 Juli 2017 08:21
        0
        Apa sampeyan mikir sampeyan dhewekan?
        Nanging pitakonan iki, apa sampeyan pribadi gelem nindakake kanggo ngganti sing?
        1. Ken71
          Ken71 7 Juli 2017 08:35
          +5
          Masalah Komplek. Paling ora melu pemilu. Nerangake marang wong liya yen sampeyan kudu melu pemilu. Melu kontrol proses iki. Kanggo nyoba paling ora ing tingkat panguwasa lokal kontrol daya. Senajan iki angel.
          1. Diana Ilyina
            Diana Ilyina 7 Juli 2017 09:03
            + 23
            Ken71 Dina iki, 08:35 ↑ Anyar
            Masalah Komplek. Paling ora melu pemilu.
            Ngapunten, nanging sampeyan bakal dadi sapa? Dideleng saka komentar sampeyan, sampeyan jelas salah siji Yabloko utawa Parnassian. Nyuwun Aku mung ora bisa ngerti siji bab, padha ora nggawa manual anyar kanggo sampeyan? Apa sampeyan kabeh mbaleni prangko sing padha? Crimea, Suriah, pensiun kanggo mbah putri, apa kita kudu tentara, etc. lsp. Otak apa sing ora duwe pikiran sing luwih waras? Sampeyan ngomong kanggo pindhah menyang jajak pendapat, supaya kita lunga. Intine ora ana pilihan ing pemilu. Aku ora bakal ngomong apa-apa bab presiden, kajaba kanggo politik domestik, Putin cocog kula pribadi luwih saka. Nanging ing bab partai, banjur ana slag lengkap, conjuncture padha ing pratandha beda, kalebu kang disebut "komunis". Saka iki, komunis padha Virgin Mary saka pelacur! Mulane, kita duwe apa sing kita duwe. Lan matur nuwun kanggo sampeyan lan wong-wong kaya sampeyan, sing nganakake kudeta ing taun 1991 lan nguwasani wong-wong sing saiki dadi pimpinan. Nanging sampeyan dipindhah adoh saka feeder lan wiwit nyusup metu saka warisan saka 90s sethitik, lan sampeyan kudu dadi kaya ing 90s maneh. Nalika iku sampeyan bakal seneng. Kita weruh kaya ... "ing peti nganggo sandal putih" ...!
            1. Komentar wis dibusak.
            2. Ken71
              Ken71 7 Juli 2017 09:21
              + 10
              Wong wadon enom. Sampeyan mencet langit karo driji ing kabeh tatanan
              Lan babagan aku lan umume. Tebak luwih.
            3. wis ing saham kanggo dangu.
              wis ing saham kanggo dangu. 7 Juli 2017 10:09
              +6
              Diana Aku ora pengin nyinggung sampeyan, nanging Maria Magdalena katon minangka salah sawijining pelacur lan ..
              1. Diana Ilyina
                Diana Ilyina 7 Juli 2017 10:43
                + 11
                wis ing saham kanggo dangu. Dina iki, 10:09 ↑
                Diana Aku ora pengin nyinggung sampeyan, nanging Maria Magdalena katon minangka salah sawijining pelacur lan ..
                Ditampa. Apa apa, lan ana bolongan ing wong wadon lawas recourse , fumbled karo comparison. Kabeh saka upbringing ateis Nyuwun aran .
                1. ibu rumah tangga
                  ibu rumah tangga 8 Juli 2017 16:38
                  +1
                  Lan apa, Maria - Ibuné Gusti Allah lan Maria Magdalena - siji wong? Lan ngendi iku ngomong sing Magdalena iku sundel? Ana akeh Maries ing kono, ora ana apa-apa kanggo bingung. Maria saka Mesir kaya wong wadon nakal, nanging iki mengko. Ana pelacur sing ngolesi lenga ing sikilé Gusti Yésus - jenengé umumé ora dingerteni. Kaya dene sing ora wani mbalang watu. Aku wonder ing otak kang idea pisanan lair sing iki siji karakter?
              2. kucing
                kucing 7 Juli 2017 12:44
                0
                "kaya prawan pelacur Mary!"

                Kita ngomong babagan Maria, ibune Gusti Yesus, apa aku ngerti kanthi bener?
                1. Diana Ilyina
                  Diana Ilyina 7 Juli 2017 14:18
                  + 11
                  kucing Dina iki, 12:44 ↑
                  "kaya prawan pelacur Mary!"
                  Kita ngomong babagan Maria, ibune Gusti Yesus, apa aku ngerti kanthi bener?
                  Sampeyan pancen bener, sing dakkarepake. Aku wis bingung karo Marys iki. "Kanggo dangu ing cadangan" mbokmenawa tegese Maria Magdalena ?! Umumé, aku ora kuwat ing kanon Alkitab, sayangé.
                  1. wis ing saham kanggo dangu.
                    wis ing saham kanggo dangu. 7 Juli 2017 17:43
                    +2
                    Ya, ing kono setan dhewe bakal ngilangi sikile .. sawetara ngakoni minangka wong suci, liyane ngomong yen iki liyane ... ayo para teolog ngerti ...
                    1. Siberian
                      Siberian 8 Juli 2017 18:46
                      +2
                      Maria, sawise nglairake I. Kristus, tetep prawan! Punika tangkapan ...
            4. patang puluh wolu
              patang puluh wolu 7 Juli 2017 10:17
              + 11
              Sanalika aku ora ndeleng sampeyan ing komentar, sampeyan langsung miwiti dibagi wong. Lan sampeyan wis nggawe macem-macem macem-macem kategori lan subkategori, kanggo masalah sampeyan bisa nemokake klompok wong sing kudu disalahake. Luwih gampang urip kaya mangkene, yen "Parnassian", "Yabloko" sing disalahake, ta?
              1. Black5Raven
                Black5Raven 7 Juli 2017 22:48
                +1
                Mesthi wae, wong kepengin melu urip negarane lan nglawan pajak sing bodho lan ora ana gunane. Ya, wani banget abdi iki mbantah karsané bendarané! Agen Departemen Luar Negeri, aku kira, bisa uga menyang rapat umum Navalny - kanggo njupuk dheweke.

                Saben pesen iki "jinis" wong iku flurry nyata emosi, "bener" nesu patriotik, kajaba sing piring ora fly ing mungsuh, sanajan label bakal kindly nepaki peran sing. Russophobe, Parnassian, Navalnyon (utawa apa wae sing diarani panyengkuyung kasebut), liberal, Gosdepovets sing dikutuk, Maidan - akeh, ora ana gunane kanggo dhaptar. Nanging kaya sing bisa dideleng saka rating pesen kasebut, para pendhudhuk forum seneng lan ndhukung kanthi lengkap lan njaluk tambahan.

                Lan mesthi, pesen babagan manual wassat Ora bisa mikir liyane.
            5. marmalade
              marmalade 8 Juli 2017 05:20
              +1
              Nanging, sampeyan aneh ... sampeyan kanggo komunisme Stalinis (aku padha) lan kanggo Putin .... iki pancen musuhan opposites, penciptaan lan karusakan ..... logika wadon kuwi logika wadon, karo bab. tresna
              1. ibu rumah tangga
                ibu rumah tangga 8 Juli 2017 16:45
                +1
                Logika wanita?
      2. Pancir026
        Pancir026 7 Juli 2017 09:13
        +4
        Kutipan saka Ken71
        Aku ora seneng carane pemerintah iki mbuwang dhuwitku.

        Apa sampeyan yakin sampeyan kudu ngerti, lan luwih-luwih, mbayar dhuwit ing negara sing sampeyan sengit?
        Padha mbayar, mbayar lan bakal terus mbayar nganti sampeyan mlayu menyang Kulon supaya tresna sampeyan.. Bakal luwih resik ing negara kita.
        1. Ken71
          Ken71 7 Juli 2017 09:34
          +8
          Kaping pisanan, aku tresna marang negaraku. Kapindho, aku percaya yen dheweke entuk masa depan sing luwih apik tinimbang sing ana ing sangisore pusat tahanan sementara. Katelu, fosil lan budak bakal mati ing kono lan wong-wong sing bebas lan tanggung jawab bakal manggon ing kene sing bakal ngupayakake urip kanthi tentrem lan rukun karo negara liya.
          1. Diana Ilyina
            Diana Ilyina 7 Juli 2017 10:00
            + 14
            Ken71 Dina iki, 09:34 ↑ Anyar
            Kaping pisanan, aku tresna marang negaraku.
            Apa sampeyan? USA?
            Kapindho, aku percaya yen dheweke entuk masa depan sing luwih apik tinimbang sing ana ing sangisore pusat tahanan sementara.
            Ing Joseph Vissarionovich Stalin, USSR dadi salah siji saka loro superpowers, kang Rusia ora entuk sadurunge utawa sawise!
            Katelu, fosil lan budak sing ana ing kono bakal mati
            Kabeh bab babu wis cetha, iki padha 80% saka populasi sing mikir beda saka sampeyan. Nanging apa sing dimaksud "fosil"? Gas, lenga, logam mulia utawa "commies sialan"?! ngguyu
            lan wong-wong sing bebas lan tanggung jawab bakal manggon ing kene sing bakal ngupayakake urip kanthi tentrem lan rukun karo negara liya.
            Iki minangka wong sing ngladeni Nazi nalika Perang Donya II ... Nyuwun lol
            Kabeh bisa ditebak, malah mboseni ... basa
            1. novel66
              novel66 7 Juli 2017 10:13
              +6
              Diana, sepisan maneh tresna , voli sampeyan saka kaliber utama apik tenan, nanging, tembung sing bener, apa target sing pantes?
              1. Diana Ilyina
                Diana Ilyina 7 Juli 2017 10:28
                + 15
                novel66 Dina iki, 10:13 ↑ Anyar
                Dianochka, sepisan maneh tresna, voli sampeyan saka kaliber utama apik tenan, nanging, tembung sing bener, apa target sing pantes?
                Roma tresna , dadi apa? Mungsuh saya saya cilik, nanging kanthi wangkal wedhus lanang, dheweke terus ngrusak. Padha ora bisa teka karo apa-apa anyar, ketoke wis dadi ala banget ing negara karo pendidikan. Ora ana penerbangan mewah, utawa perkara kasebut ana ing negara "non-persaudaraan", ana penerbangan mewah ... ngguyu Dear ibu, sembarang psikiater bakal meri jumlah materi kanggo ujian, nanging kita, ora pikiran utawa bayangan, padha frase kesel saka manual dawa-outdated padha!

                P.S. Babagan "volleys saka kaliber utama" dadi puisi apik matur nuwun kanggo pujian tresna Aku tansah seneng!
            2. Ken71
              Ken71 7 Juli 2017 10:14
              +9
              Diana. Apa cah wadon sing wicaksana sampeyan. Carane akeh pikirane wicaksana ing teks cilik. Aku ora bakal padu karo sampeyan. Kanthi kawicaksanan sing gedhe banget, padudon karo awake dhewe ora sopan.
          2. Pancir026
            Pancir026 7 Juli 2017 10:28
            +3
            Kutipan saka Ken71
            Katelu, fosil lan budak bakal mati ing kono lan wong-wong sing bebas lan tanggung jawab bakal manggon ing kene sing bakal ngupayakake urip kanthi tentrem lan rukun karo negara liya.

            Apa wong-wong sing "bebas lan tanggung jawab" kaya iki?
            https://www.youtube.com/watch?v=WntfNz4l8nI
            Ora bakal kelakon.
            Sampeyan minangka wakil saka minoritas sing ora pati penting, papan sing wis ana ing tong sampah sejarah, negara ora nampa sampeyan, nolak nilai-nilai sampeyan sing ragu-ragu.
            1. Ken71
              Ken71 7 Juli 2017 11:46
              +6
              Gratis lan tanggung jawab yaiku wong-wong sing mbayar pajak lan ngerti carane mikir nganggo sirah dhewe lan ora nganggo kuotasi RenTV. Lan nilai endi sing ditulis dening aku lan ora diciptakake dening mungsuhku sing sampeyan ora seneng.
              1. Pancir026
                Pancir026 7 Juli 2017 12:16
                +4
                Kutipan saka Ken71
                Bebas lan tanggung jawab yaiku wong sing mbayar pajeg lan ngerti cara mikir kanthi sirahe dhewe

                Inggih, kula ngandika, yen sirahe kaya Gozman, banjur pikirane askorid metu ing metu, ngendi padha manggon, ngerti, lan ing ngendi padha nyusup metu mengko, iku panggonan.
                Apa iki "gratis lan tanggung jawab"?
                https://oko-planet.su/politik/politiklist/99675-o
                tbornye-vyskazyvaniya-russkih-liberalov.html
                mulane ing negara lumrahe, nganti sadasa apa sing ditindakake, KUHP wis suwe nangis.. “bebas tanggung jawab”... saka nurani, moral, kehormatan....
                Oh ya! Aku kudu ngomong yen Gozman banjur dadi profesor psikologi lan studi Rusia ing Dickenson College ing Carlisle (Pennsylvania), banjur - peneliti ing Woodrow Wilson International Center ing Washington.

                Mengko, ing Agustus 1996, dheweke diangkat dadi penasehat kanggo kepala administrasi presiden, banjur wakil ketua pisanan saka pamaréntahan Federasi Rusia Chubais (dheweke nyekeli jabatan iki nganti Maret 1998). , banjur dadi wakil plenipotentiary saka RAO kanggo kerja karo panguwasa lan organisasi umum, lan liya-liyane, lan nganti saiki dheweke kerja kanggo kabecikan Tanah Air karo Chubais (penasehat).

                "Aku mesthi bangga lan bangga yen aku duwe kesempatan kanggo kerja ing tim Gaidar, Chubais, lan aku mikir yen iki wong sing luar biasa sing nggawe sejarah," ujare Gozman ("Orlovsky Vestnik", 16.02.2011/1990/XNUMX) Ya, kita nindakake akeh perkara sing ana ing sejarah kita, iki "reformis enom". Malah Presiden Vladimir Putin, ing Direct Line anyar, ngakoni kasunyatan manawa perwira CIA kerja suwe ing sekitar Chubais, sing entuk bathi akeh saka privatisasi lan proses liyane ing taun XNUMX-an ...
                1. Ken71
                  Ken71 7 Juli 2017 14:20
                  +2
                  Pinten teks. Sampeyan katon kaya ngomong dhewe. Aku menehi definisi sing jelas, lan omong kosongmu ana ing kalbu
                  1. Black5Raven
                    Black5Raven 7 Juli 2017 22:55
                    +1
                    Aku njupuk topi kanggo kiriman sampeyan. hi Nggunakake conto pesen sampeyan, sampeyan bisa ndeleng kanthi jelas apa sing ana ing pikirane akeh pengunjung VO. Gagasan swara yen warga negarane kudu melu ing uripe, kanggo nemtokake nasibe (menehi China / Norwegia, wong asing saka Nibiru wilayah, mbangun stadion sing gedhe lan ora ana gunane, tinimbang tuku peralatan industri lan medis anyar, lsp. .) lan iki ukara (uga penulis sawijining) ngadhepi karo pesen saka jinis iki (Go to your lovely west, traitor to motherland and its ideals, and in the same spirit) .

                    Sedhih banget ndeleng iki, kepiye sawise wong-wong sing padha njerit kanthi kuat lan utama babagan karusakan ing negara lan masalahe? Masalah ora ana ing negara, masalah ana ing kepala populasi.
          3. Pribadi61
            Pribadi61 7 Juli 2017 12:37
            +1
            Anggere kapitalisme ana ing Rusia, wong-wong sing dipeksa bakal manggon ing kono, sing ora gumantung, ing asas.
        2. Deck
          Deck 7 Juli 2017 10:30
          +2
          Aja bingung negara karo negara! Lan yen sampeyan nggawe pratelan kasebut, sampeyan dhewe bakal ora duwe negara. A generasi anyar bakal teka lan menehi kick ing bokong
      3. sergo1914
        sergo1914 7 Juli 2017 10:38
        +1
        Kutipan saka Ken71
        Aku ora seneng carane pemerintah iki mbuwang dhuwitku.


        1) Ngganti negara
        2) Dadi kepala negara lan ngganti
        1. Ken71
          Ken71 7 Juli 2017 11:45
          +4
          Aku nyoba kanggo ngganti ing tingkat.
  7. monster_lemak
    monster_lemak 7 Juli 2017 07:26
    + 10
    Kentut liyane ing udhara ... Loro-lorone komunis iku ala kanggo sampeyan, lan Lesha Navalny ora jajan .... uga, banjur lenggah ing imam persis ing nunggu "kaping pindho" saka "mesias" kang bakal 100 persen ketemu aspirasimu, mbok enteni. ..dheweke bakal teka lan nuntun sampeyan kabeh menyang masa depan sing cerah anyar menyang negara peri, unicorn lan gajah pink sing mabur ... utawa menyang GULAG sabanjure, nanging ora. Ora masalah kanggo sampeyan, anggere kabeh adil, supaya ora ana miskin lan sugih supaya kabeh wong lan kabeh cukup lan kabeh murah, etc ... yeah ...
    1. Ken71
      Ken71 7 Juli 2017 07:44
      +5
      Mekaten, sayangipun.
    2. Boris55
      Boris55 7 Juli 2017 08:02
      +4
      Kutipan saka Monster_Fat
      "mesias" sing bakal 100 persen nemoni gegayuhanmu

      Aku ragu iku 100% ngguyu
      Kutipan saka Monster_Fat
      yen kabeh iku adil, supaya ora ana wong miskin lan sugih,

      Nalika ora ana sugih lan mlarat, iki diarani - kesetaraan, lan kaadilan, iku kaya stomped - lan pop.
      1. SPACE
        SPACE 7 Juli 2017 08:22
        +3
        Kutipan: Boris55
        Nalika ora ana sugih lan mlarat, iki diarani - kesetaraan, lan kaadilan, iku kaya stomped - lan pop.

        Ing masyarakat sing padha ora bakal ana keadilan, kayadene ing masyarakat sing adil ora bakal ana kesetaraan. Dadi apa sing sampeyan tuju lan apa sing arep dibangun? Lan sing paling penting, sapa sing mutusake lan apa kabeh wong setuju?
        1. Boris55
          Boris55 7 Juli 2017 08:51
          +2
          Quote: SPACE
          Dadi apa sing sampeyan tuju lan apa sing arep dibangun?

          Kanggo wiwitan, sosialisme minangka conto esuke jaman Stalin.
          Quote: SPACE
          Lan sing paling penting, sapa sing mutusake lan apa kabeh wong setuju?

          Sapa sing mutusake - wong nalika tangi lan mandheg milih partai para budak. Bakal kabeh wong setuju - mesthi ora. Mayoritas kudu duwe voting casting.
    3. sergo1914
      sergo1914 7 Juli 2017 10:39
      +2
      Kutipan saka Monster_Fat
      Kentut liyane ing udhara ... Loro-lorone komunis iku ala kanggo sampeyan, lan Lesha Navalny ora jajan .... uga, banjur lenggah ing imam persis ing nunggu "kaping pindho" saka "mesias" kang bakal 100 persen ketemu aspirasimu, mbok enteni. ..dheweke bakal teka lan nuntun sampeyan kabeh menyang masa depan sing cerah anyar menyang negara peri, unicorn lan gajah pink sing mabur ... utawa menyang GULAG sabanjure, nanging ora. Ora masalah kanggo sampeyan, anggere kabeh adil, supaya ora ana miskin lan sugih supaya kabeh wong lan kabeh cukup lan kabeh murah, etc ... yeah ...


      matur nuwun. Aku ngenteni Gulag dieling-eling. Dienteni.
  8. Boris55
    Boris55 7 Juli 2017 07:31
    +5
    Kutipan: Roman Skomorokhov
    Napa kita kudu mbayar negara?

    Lan sapa negara kasebut? Negara kita kabeh. Kabeh sing milih legislator kuwi sing pass hukum kuwi sing kita kabeh manggon.
    Masalah ing 99% kasus lair saka bocah kanthi patologi genetik gumantung utamane marang kesehatan wong tuwa, nggunakake macem-macem obat, saka alkohol nganti tembakau, produk GMO, lan liya-liyane.
    Wong wadon lair kanthi jumlah endhog tartamtu lan ora ana sing anyar sing ditambahake sajrone urip. Panganggone obat-obatan (tembakau, alkohol, kalebu bir) mengaruhi sawetara lan ora dingerteni sing bakal dibuahi. Anak sing sehat bisa lair saka wong sing mabuk, lan sapisan ing kabeh urip dheweke ngombe sampanye ing pesta - lara banget ...
    Padha ditrapake kanggo wong. Panganggone rokok, alkohol lan obat-obatan liyane duweni pengaruh negatif marang fungsi reproduksi, sing uga mengaruhi kesehatan bayi sing durung lahir. Spermatozoa dadi ringkih lan ringkih.
    Lan luwih. Supaya awak bisa nyingkirake akibat saka ngombe 100 gram vodka, butuh 7 taun.
  9. Komentar wis dibusak.
    1. Boris55
      Boris55 7 Juli 2017 08:07
      +1
      Quote: Instruktur militèr lawas
      Iosif Vissarionovich, kepiye kita kangen sampeyan!

      Iosif Vissarionovich ora bakal menehi tandha swara kanggo kita. Dhewe lan mung awake dhewe.
      Ora ana sing bakal ngluwari kita:
      Dudu dewa, dudu raja, dudu pahlawan.
      Kita bakal entuk mardika
      Kanthi tanganku dhewe.
      Kanggo maling kanggo bali menyang kita kabeh sing dijupuk,
      Supaya roh pakunjaran ilang ing salawas-lawase,
      Kita bakal nggawe wesi kanthi semangat,
      Nalika logam isih panas.
    2. Ken71
      Ken71 7 Juli 2017 08:19
      +3
      Temenan, kanthi pusat tahanan sementara ana ibukutha ibu utawa bocah-bocah bisa dirawat ing luar negeri kanthi biaya negara. Aku ora urip ing wektu iku nanging sampeyan bisa nuduhake kenangan.
      1. Boris55
        Boris55 7 Juli 2017 09:00
        +6
        Kutipan saka Ken71
        utawa bocah bisa diobati ing luar negeri

        Ing wektu iku, bocah-bocah digawa saka luar negeri kanggo perawatan. Kuba isih duwe pasokan medis paling apik ing donya.
        1. Ken71
          Ken71 7 Juli 2017 09:23
          +3
          Sampeyan manggon ing legenda. Lan babagan Kuba lan obat kita. Utamané karo IVS. Statistik WHO mbukak, goleki prestasi Kuba ing kana.
          1. Boris55
            Boris55 7 Juli 2017 09:26
            0
            Kutipan saka Ken71
            Sampeyan manggon ing legenda.

            Lan sampeyan statistik ngguyu
            1. Ken71
              Ken71 7 Juli 2017 09:36
              +4
              Apa sampeyan seneng banget nanggapi kanthi omong kosong? Aku wis menehi cara kanggo nyoba teori sampeyan. Sampeyan gabung anggun nanggepi.
  10. SPACE
    SPACE 7 Juli 2017 08:05
    +6
    Iku kedadeyan sadurunge ...

    Bangun, sialan,
    Wong luwe, wong sing ditindhes!
    Pikiran kita minangka kawah panas
    Lava mili bakal mbanjiri jagad.
    Memecah belenggu masa lalu
    Para budhak bakal munggah lan banjur
    Donya bakal diganti kanthi dhasar:
    Saiki ora ana apa-apa - kita bakal dadi kabeh!
    Wektu kanggo perang wis teka
    Ayo kabeh melu perang.
    Ing International
    Bangsa manungsa bakal gabung!

    Ora ana sing bakal ngluwari kita:
    Dudu dewa, dudu raja, dudu pahlawan.
    Kita bakal entuk mardika
    Kanthi tanganku dhewe.
    Kanggo maling kanggo bali menyang kita kabeh sing dijupuk,
    Supaya roh pakunjaran ilang ing salawas-lawase,
    Kita bakal nggawe wesi kanthi semangat,
    Nalika logam isih panas.

    Kekuwatan - penindasan, hukum mung topeng,
    Pajak sing stifling.
    Ora ana sing dadi pitunjuk marang wong sugih,
    Lan sampeyan ora bakal nemokake hak ing antarane wong miskin.
    Negara sing apik tenan,
    Rungokake prajanjian Kesetaraan:
    Wiwit saiki, kita mung duwe hak
    Ora ana hukum sing padha!

    We tekan watesan ing poto-kapentingan
    Monarchs saka batu bara, rel lan bijih.
    Tumindak kang nistha
    Mung kanggo nindhes lan ngrampok Buruh.
    Kita nggawe kabeh modal
    Sing bajingan dumunung ing brankas.
    Maju! Saiki wektune wis teka
    Njaluk sampeyan bali!

    Cukup kita ngombe obat bius!
    Pamit, latihan militer!
    Tentrem kanggo bangsa, perang kanggo tiran!
    Wektu kanggo nyerang, prajurit.
    Kapan cannibals pesen
    Kita kabeh kanthi heroik tusuk -
    Banjur miturut jenderal kita
    Mabur nganggo peluru dhewe!

    Buruh, petani, kita bakal
    Tentara Buruh Agung.
    Bumi kaparingaken kangge kabegjaning manungsa,
    Ayo ngusir drone ing salawas-lawase!
    Mabuk getih nganti balung,
    Manuk mabuk lan manuk gagak kebak.
    Ayo padha lunga
    Lan maneh srengenge bakal madhangi jagad!

    Liyane, generasi anyar pejuang keadilan wis gedhe, ora kelingan masa lalu, ora mikir masa depan ... Bodho.
    1. Boris55
      Boris55 7 Juli 2017 08:09
      +2
      Quote: SPACE
      Iku kedadeyan sadurunge ...

      Lan carane padha urip apik
      Quote: SPACE
      Sabanjure, generasi anyar pejuang kaadilan wis tuwuh, ora ngelingi masa lalu, ora mikir babagan masa depan ....

      Tugas generasi lawas ora ngidini para muda ngrusak negara lan nyengkuyung kabeh sing nyumbang kanggo pembangunan.
  11. Komentar wis dibusak.
  12. Flinky
    Flinky 7 Juli 2017 08:23
    0
    Epik saka kategori "Aku tresna marang negaraku, nanging aku sengit marang negara."
    Romawi, ora ana sing mbantah hak sampeyan kanggo milih salah siji saka luwih saka rong atus negara ing bal kasebut. Iku mung sing kanggo sisih paling padha. Pajak, birokrasi, antrian ing rumah sakit (mung kanggo dhuwit sampeyan, lan ora kanggo kabijakan CHI). Sampeyan kudu mbangun negara sampeyan dhewe (sing tegese - gulungake lengen klambi lan bajak), lan ora ngimpi sing ora bisa ditindakake.
    1. Gardamir
      Gardamir 7 Juli 2017 08:49
      +4
      gulungake lengenmu lan bajak
      Menehi galley lan aku bakal mbajak sampeyan.
      1. Boris55
        Boris55 7 Juli 2017 09:19
        +4
        Kutipan: Gardamir
        Menehi galley lan aku bakal mbajak sampeyan.

        Ing wektu sing adoh, nalika budak saka Afrika digawa menyang Amerika nganggo prau layar, salah sawijining pimpinan suku sing mabuk sing pasuryane pucet, nggawa dheweke lan sukune menyang kurungan. Nang endi wae adoh saka pesisir, obah saka stupor mendem, wong Negro nganakake kerusuhan lan mbuwang kabeh budhake menyang segara. Nanging. Ditinggal dhewe, dheweke ora ngerti carane kemudi kapal ... Sawise pirang-pirang dina, kapal iki ditemokake dening kapal liya. Mung pimpinan sing slamet ...
        Yagene aku nindakake kabeh iki? Ya, aku arep takon, apa sampeyan ngerti babagan manajemen? Isih pengin urip.
        1. Gardamir
          Gardamir 7 Juli 2017 12:09
          0
          apa sampeyan ngerti babagan manajemen?
          Nah, latihanku padha. Dheweke dadi pustakawan ing kapal, sanajan dheweke nggawa koper mung kanggo awake dhewe.
          Aku uga bakal njaluk dekrit Mei ing wulan Juni, lan ora 5 taun mengko. Inggih, sampeyan ngerti, iring-iringan dadi raja, kepiye sampeyan seneng karo wong-wong iki ing pamrentahan?
          Boldyrev Yury Yuryevich
          Vladislav Zhukovsky Sergeevich
          Ivashov Leonid Grigorievich
          Grudinin Pavel Nikolaevich
          Konstantin Viktorovich Semin
          1. Boris55
            Boris55 7 Juli 2017 12:16
            +1
            Kutipan: Gardamir
            ... kepiye sampeyan seneng karo wong-wong iki ing pamrentahan?

            Masalahe dudu pemerintah, nanging tatanan sosial. Sapa wae sing dilebokake, sistem mutusake manawa ana utawa ora.
            1. Gardamir
              Gardamir 7 Juli 2017 12:21
              0
              Masalahe dudu pemerintah, nanging tatanan sosial
              Lan aku setuju lan ora setuju. Revolusi saiki ora mungkin amarga ora ana siji. Dadi tetep mlebu kekuwatan liwat pemilihan, lan malah nyoba ngganti sistem kasebut.
              1. Boris55
                Boris55 7 Juli 2017 17:10
                0
                Aku nglawan revolusi, amarga nalika ditindakake, wong-wong ing manajemen ganti, nanging kanggo masarakat, ora ana owah-owahan. Owah-owahan ing sistem sosial bisa ditindakake kanthi cara evolusi, tanpa pertumpahan getih lan pergolakan.
      2. Flinky
        Flinky 7 Juli 2017 09:40
        0
        Mbebayani kanggo dipercaya sampeyan sanajan karo shovel bayonet.
  13. Komentar wis dibusak.
  14. andrey
    andrey 7 Juli 2017 08:48
    +5
    Kutipan: Boris55
    Lan luwih. Supaya awak bisa nyingkirake akibat saka ngombe 100 gram vodka, butuh 7 taun.

    opo ora 70???
    1. Boris55
      Boris55 7 Juli 2017 08:54
      0
      Quote: Andrey Yurievich
      opo ora 70???

      Sampeyan - sawetara dina kurang. ngguyu
    2. novel66
      novel66 7 Juli 2017 09:38
      +3
      yaiku, ternyata - kita ora garing kabeh?
      1. Boris55
        Boris55 7 Juli 2017 10:59
        0
        Kutipan: novel66
        yaiku, ternyata - kita ora garing kabeh?

        Narkoba - alkohol, tembakau - iki minangka senjata pembantaian sing mateni anak, putu, bangsa.

        PRIORITAS 5. Liya pembantaian sing mengaruhi ora mung urip, nanging uga generasi sakteruse, ngancurake potensial genetis ditemtokake kanggo pangembangan lan pangembangan warisan budaya leluhur: blackmail nuklir - ancaman saka nggunakake; alkohol, rokok lan pembantaian obat-obatan liyane, aditif panganan, kabeh polutan lingkungan, sawetara obat-obatan - panggunaan nyata; "Rekayasa genetika" lan "bioteknologi" minangka bebaya potensial.
        1. novel66
          novel66 7 Juli 2017 11:36
          +4
          dadi ayo ngombe kanggo sing! ombenan apik
  15. Gardamir
    Gardamir 7 Juli 2017 08:50
    +5
    Kenapa kabeh wong ora seneng? Fitur iki disebut masyarakat sipil. Pamrentah wis nutupi kanthonge, lan warga bisa urip kanthi sabisa.
  16. win9090
    win9090 7 Juli 2017 09:24
    + 11
    Iku uga nesu, wis ora bisa anteng nonton TV, supaya ati ora getihen.
    Nanging banjur video luar biasa ing permen karet TV. konvoi Donbass, Suriah.
    2 wong saka Suriah ing pesawat kanggo Moscow menyang Clinic paling apik kanggo perawatan ing beyo saka wajib pajak.
    Lan sawise iku, apa sampeyan mikir yen kita ora duwe siji liyane kanggo nambani kita dhewe, utawa kabeh dadi kelangan ing negara?

    PS Kanthi dhuwit saka operasi ing Suriah, iku bisa kanggo mbayar perawatan saka 300.000 ancolytes.

    Mlaku kabeh iki.
    1. Ken71
      Ken71 7 Juli 2017 09:38
      +7
      Telung dina perang ing Suriah lan utang wilayah Kirov.
    2. seos
      seos 7 Juli 2017 12:19
      +3
      PS Kanthi dhuwit saka operasi ing Suriah, iku bisa kanggo mbayar perawatan saka 300.000 ancolytes.

      Tanpa operasi ing Suriah, ora bakal ana sing nambani ing omah, kita kabeh bakal mati ...., lan Suriah, Ukraina, Georgia, lan liya-liyane bakal terus katon ing saubengé kita .... nganti ora ana wong Rusia sing tetep . ..
      1. win9090
        win9090 7 Juli 2017 14:33
        +1
        Ya, mesthi, aku mung ndeleng apa sing ora mbantu Uni Soviet ....
        Dheweke mbantu kabeh wong, kabeh wong mbangun kabeh lan pungkasane entuk.
        Nanging, amarga operasi kasebut, Rusia bakal bangkrut sacara ekonomi, politik lan sosial.
    3. Igor Golov
      Igor Golov 8 Juli 2017 16:08
      0
      Dideleng saka reaksi sampeyan, sampeyan durung mbayar pajak. Mung "wong" kaya ngono sing paling nesu yen ana wong sing digawa kanggo perawatan sing diduga biaya.
      1. win9090
        win9090 8 Juli 2017 18:45
        0
        Ora, aku mbayar pajak, nanging aku ora nari kanthi nada sing padha.
        PS Aku isih ngelingi urip, sadurunge kabeh negara Crimea njupuk hipotek, lan saiki mbayar
      2. Walanin
        Walanin 9 Juli 2017 14:22
        0
        Kutipan: Igor Golov
        Dideleng saka reaksi sampeyan, sampeyan durung mbayar pajak.

        carane mbayar akeh?
  17. piala
    piala 7 Juli 2017 09:37
    + 20
    Setuju banget karo artikel kasebut. Ya, pancen, aku tresna Motherland lan sengit negara sing parasitizes ing. Aku ora ngerti apa kanggo swell dhuwit menyang muddy migunani proyek bal-balan, lan ngumpulake dhuwit recehan saka nenek (sing wis lagi wae nggawe ends ketemu) kanggo perawatan saka anak. Proyèk-proyèk ala stadion ing St. Petersburg saya nesu, utamané ing latar mburi dying bali saka Rusia. Aku ora ngerti kenapa dheweke nutup rumah sakit bersalin lan langsung mbukak klinik sing dibayar. Aku ora weruh sambungan antarane kualitas karya saka Russian Post lan bonus saka Manajemen. Aku banget ora ngerti sistem rega kanggo bahan bakar, pangan lan omah. Carane botak negara iki mbatesi bathi perusahaan industri lan ora mbatesi bathi spekulan. Apa aku peduli babagan bangkrut Bank SunHunVsr-an lan kenapa direktur nyolong ditulungi kanthi biaya? Pilih negara liya, ngomong, nanging hu hu no ho ho. "Sisihaken crossbow, bungaha, muzhelozhtsy, sampeyan wis menang, kita ninggalake kanggo cache."
    1. sds87
      sds87 7 Juli 2017 10:34
      + 15
      Quote: piala
      Pilih negara liya, ngomong, nanging hu hu no ho ho.

      Iki minangka ukara favorit saka sawetara komentator ing VO (lan sumber daya liyane): "Yen sampeyan ora seneng ing Rusia, metu!" Lan apa sing bakal sampeyan tindakake, para wong wicaksana, nalika njupuk lan mbuwang? Wong-wong tuwa bakal mati lan bakal kosong lan depresi, kaya ing negara-negara Baltik. Nom-noman kasebut aktif nggawa mudhun. Sing paling cerdas lan aktif. Lan padha aktif nyumbang kanggo iki. Mung wingi aku entuk telpon saka sawetara agensi lan nawakake kanggo nimbang kemungkinan pindhah menyang Eropa. Aku ora gelem. Aku ora weruh dhewe ing kana.
      Tanah kelairanku kene. Nanging akeh (ora kabeh) negarawan Rusia duwe tanah air ing negara liya. Ana bojo, anak, real estate, rekening bank. Kanggo wong-wong mau, Rusia minangka sarana income. Dheweke ora pengin nandur modal kanggo kesejahteraan rakyat. Iku ora kanggo apa-apa sing partai utama "United Russia" antarane wong wis akeh jeneng alternatif, paling aman kang "We mangan Rusia".
      1. Igor Golov
        Igor Golov 8 Juli 2017 15:13
        0
        Bakal mbuwang ballast sing ora perlu - wong sing ora ngasilake apa-apa, nanging mung nganggo drone lan ngina kepala negara. Dheweke mung ora dibutuhake ing kene.
        1. Walanin
          Walanin 9 Juli 2017 14:25
          +1
          Nganti saiki, personel sing paling mumpuni lan dituntut ing pasar tenaga kerja internasional, ilmuwan, insinyur, programer, dibuwang. Mbokmenawa nyinggung kamulyan negara. Minangka Sikorsky lan ewu liyane "nglanggar" mbuwang ing wektu kang.
          Lan tinimbang wong-wong mau, atusan ewu wong Tajik lan buruh keras liyane sing ora duwe pendidikan teka.
          Kutipan: Igor Golov
          Dheweke mung ora dibutuhake ing kene.

          Lha nek ora butuh ya ora butuh. Dadi nyedhot minyak kentang sing apik bisa uga ora dadi perkara sing ala. Sing ala yaiku lenga dadi luwih murah lan ora bakal mundhak regane.
  18. Mar.Tira
    Mar.Tira 7 Juli 2017 10:17
    +1
    Kutipan saka Ken71
    Nanging kabeh bener. Yen bokong wuda sampeyan kudu njagong lan pikiran bisnis dhewe
    Lan banjur olahraga Crimea Suriah.

    Ing kene sampeyan kanca nolak. Yen kita ora nindakake iki, aku bakal wiwit ngremehake awak dhewe minangka wong Rusia. Dadi mabur kapisah, cutlets kapisah
    1. Ken71
      Ken71 7 Juli 2017 11:43
      +2
      ngremehake apa. Lan kanggo Libya, Irak, Palestina, sampeyan ora ngremehake dhewe?
      1. Mar.Tira
        Mar.Tira 7 Juli 2017 11:57
        +4
        Ora! Crimea, Ukraina iku tanah Rusia, drenched ing getih para leluhurku, sing ninggalake kanggo kita minangka warisan. Ana ing parit Donbass, roh Rusia saiki, jiwa Rusia.
        1. Ken71
          Ken71 7 Juli 2017 14:23
          +1
          Nanging Polandia lan Negara Baltik ora disiram getih? Ukraina iku negara manca. Lan saiki dheweke pancen sengit marang kita.
          1. Mar.Tira
            Mar.Tira 7 Juli 2017 15:58
            +2
            Wektu bakal ngandhani kancaku, wektu bakal ngomong. Padha sengit marang wong-wong sing ngedol nyawane kanggo cookie Nuland. Nanging epiphany bakal teka! Kepiye carane wong bisa sengit marang awake dhewe? sengit marang Rusian? Lan aja umumake tembung babagan kita disengiti. Aja nyasarké wong!
            1. Ken71
              Ken71 7 Juli 2017 19:23
              +1
              Kabeh padha sengit marang kita. Kabeh. Ing karyaku, wong ora bisa komunikasi karo sedulure ing kana. Ing luar negeri, yen ketemu wong Rusia, meh padha gelut. Iki kabeh lan ing salawas-lawase.
              1. Igor Golov
                Igor Golov 8 Juli 2017 16:10
                0
                Inggih, apik. Dadi dadi.
                1. Walanin
                  Walanin 9 Juli 2017 14:30
                  0
                  Apa sing apik? Amarga kabijakan sing gagal banget saka multi-movers sing ngadhepi srengenge, dheweke kelangan sekutu siji-sijine sing kuat lan ngowahi 40 yuta wong sedulur dadi mungsuh ing jero weteng.
                  Kabeh telek iki saiki kudu raked dening sawetara generasi saka Rusia.
      2. kucing
        kucing 8 Juli 2017 15:45
        0
        Kutipan saka Ken71
        Lan kanggo Libya, Irak, Palestina, sampeyan ora ngremehake dhewe?

        Lan kanggo Yugoslavia??? duka
  19. Serg65
    Serg65 7 Juli 2017 11:12
    +2
    novel66,
    Kutipan: novel66
    Sampeyan bakal kaget carane aku duwe bakat

    Mekaten, Roma, aku ora kaget! Perwira bersenjata, lan malah ngladeni ing papan sing ditinggal dening dewa, wis luar biasa dhewe! Aku sungkem topi hi
    Kutipan: novel66
    andhap asor ora pungkasan saka wong-wong mau

    Nanging kanthi iki, sampeyan pancen kaget banget! KOWE MODEST???
  20. RED PARTISAN
    RED PARTISAN 7 Juli 2017 12:05
    +5
    Penggalangan dana kanggo perawatan liwat SMS iku isin kanggo negara gedhe. Yen ana paling sethithik kasempatan kanggo nambani, Departemen Kesehatan kudu nyedhiyakake dana kanggo perawatan wong sanajan ing luar negeri, yen perawatan ing Rusia ora mungkin. Penyakit genetik sing abot kudu dideteksi sanajan ing tahap meteng, sing bakal ngidini negara ngeculake tanggung jawab kanggo nasib bocah sing lara. Ing kasus kaya mengkono, aborsi kudu dianjurake.
    Layanan medis kudu gratis kanggo warga (kalebu perawatan dental), lan jumlah papan sing didanai negara ing universitas kudu ditemtokake dening kabutuhan ekonomi kanggo spesialis tartamtu. Latihan / latihan maneh kanggo spesialisasi kerja kudu gratis.
    Dene babagan obat-obatan ing desa-desa lan kutha-kutha cilik, kudu dideleng kahanane. Ing sawetara kasus, luwih gampang lan luwih murah kanggo mindhah warga menyang kutha gedhe tinimbang njaga infrastruktur ing wilayah sing ora ana prospek ekonomi. Proses urbanisasi ora bisa mandheg, mula kudu nyepetake program negara kanggo pemukiman maneh.
    1. Vadim237
      Vadim237 8 Juli 2017 08:57
      +1
      Kita kudu nggoleki 50 milyar rubel kanggo perawatan kabeh bocah sing lara parah, sing ana puluhan ewu ing negara kita.
  21. seos
    seos 7 Juli 2017 12:16
    0
    Ora ana rahasia manawa dana apa wae bisa nggunakake 20% saka dana sing ditampa kanthi sah kanggo ndhukung karyane.

    50% kanggo kabutuhan yayasan, lan sisa 50% kanggo amal, nanging ing kene sampeyan bisa nyingkiri ....
  22. vladimirvn
    vladimirvn 7 Juli 2017 12:32
    +1
    Negara ora duwe dhuwit cukup. Napa lan sapa sing kudu disalahake minangka pitakonan liyane. Kita kabeh urip ngluwihi kemampuan kita. Sasaran ing standar Eropa urip main guyon kejem ing kita. Ora ana solusi sing gampang. Lan sanajan kabeh oligarki dispossessed sesuk, iki ora bakal ngatasi masalah (Aku ora ngandika sing padha ora kudu dispossessed).
  23. Sedoy
    Sedoy 7 Juli 2017 12:34
    +9
    Pamrentah ora nindakake apa-apa kanggo nggawe lapangan kerja
    lan ndeleng tugas ing ngrebut dhuwit pungkasan saka wong
    1. vladimirvn
      vladimirvn 7 Juli 2017 13:12
      +2
      Aku uga bakal nambah sing ora nindakake telek kanggo nambah kualitas modal manungsa, i.e. pendidikan, dandan kesehatan, tabungan, lsp. Lan mung rakyat kita sing bisa makmurake negara. Intelektuale, produk berteknologi tinggi lan kawruh sing dipikolehi, dudu minyak lan gas.
  24. den pelindung
    den pelindung 7 Juli 2017 12:41
    +4
    Kutipan: "... komplotan bodho sing gampang dikendhaleni minangka impen ing negara apa wae. Kawanan bisa gampang diperah kaya ngono, nanging ora bakal akeh banget." Negara sosialis USSR ora duwe "ngimpi", ora perlu distorsi. Ngimpi kuwi lan bakal kanggo negara borjuis, sing Rusia wis wiwit taun 1991. Rusia kapitalis "Anyar" ora butuh pencipta manungsa, borjuis kita butuh konsumen sing mumpuni. Zomboyaschik lan pseudo-media "independen" liyane dipenjara kanggo nggayuh tujuan kasebut.
  25. Volodin
    Volodin 7 Juli 2017 13:03
    +4
    Mung kepingin weruh yen paling sethithik salah sijine komentator sing nesu, ora puas karo panjaluk bantuan, ditransfer paling sethithik rubel saka dana dhewe?

    Banjur, ternyata, ing salah sawijining komentar, dheweke nulis yen Rusia dibedakake kanthi jembar jiwa lan kesiapan kanggo nyilih pundhak ing wektu sing angel, ing liyane dheweke wis moaning yen ana wong sing pengin ngrampok kita liwat layar TV.

    Ana alat gaib - remot kontrol TV diarani - padha ngomong yen ora ana kapentingan ing siji siaran, sampeyan bisa kanthi gampang ngalih menyang liyane utawa mateni kothak kanggo pengering rambut edren kabeh. Ora ana sing nyekel dhuwit ing tenggorokan, kayane ora mbutuhake. Kabeh negara sing ngajeni awake dhewe duwe dhasar amal, lan sawetara sing nggawe pitakonan kaya: "kenapa ora negara?"
    1. wis ing saham kanggo dangu.
      wis ing saham kanggo dangu. 7 Juli 2017 13:21
      +1
      Sing paling apik yaiku mbuwang kothak kasebut lan mudhun menyang bisnis ...
    2. piala
      piala 7 Juli 2017 13:26
      +6
      Aku nerjemahake. Amarga minangka negarawan aku rumangsa salah ing ngarepe wong-wong iki. Lan anak wadon umur 5 taun njaluk bantuan bocah wadon (lanang). Lan saka aku saka 100 rubel kasebut ora bakal suda. Nanging aku ngerti wong sing 100 rubel minangka anggaran saben dina (wong sing pantes), lan uga nerjemahake amarga ORANG. Lan yen godfathers kita kabeh tingkat peduli banget kanggo nasib tanah air lan warga nalika padha nguwuh-uwuh ing saben pojok, banjur padha bisa nolak bagéan saka bonus papan ing sih saka Vasya, Kolya, Olya lan Tolya. Utawa, ing paling awon, kanggo meksa (salah siji saka fungsi negara) speculators kabeh loreng lan bankir liyane lan Managers bakat kanggo sympathize karo warga lan nyedhiyani wong karo bantuan sukarela lan disinterested.
    3. olimpiade15
      olimpiade15 8 Juli 2017 19:23
      0
      Kutipan: Volodin

      Banjur, ternyata, ing salah sawijining komentar, dheweke nulis yen wong Rusia dibedakake kanthi jembar jiwane lan kesiapan kanggo nyilih pundhak ing wektu sing angel, ing liyane dheweke wis moaning yen ana wong sing pengin ngrampok kita liwat TV. layar....
      Ora ana sing nyekel dhuwit ing tenggorokan, kayane ora mbutuhake. Kabeh negara sing ngajeni awake dhewe duwe dhasar amal, lan sawetara sing nggawe pitakonan kaya: "kenapa ora negara?"

      Aku mikir yen sampeyan salah, amarga, pisanan, kita ngomong babagan kasunyatan manawa wong kudu nampa perawatan medis kanthi lengkap lan tepat wektu. Ragad TV minangka puncak gunung es, ana sawetara sing tiwas tanpa nampa, lan mbobol massa ora dadi tugas sing gampang, nanging wektu wis entek, ana akeh kasus nalika dhuwit ditemokake, nanging kasep. Ternyata kawilujengan wong ora gumantung ing dokter, kaya sing kudune, nanging ing kemampuan organisasi wong sing dikasihi, ing media lan kebecikan lan pangerten saka kanca-kanca. Lan iki ing wektu nalika bagean pinunjul saka dana mlebu kanthong dana sing ngukum dokter kanggo konsultasi karo spesialis liyane, kanggo resep obat-obatan gratis sing diwènèhaké kanggo pasien sing ngalami perawatan ing rumah sakit dina ing profil sing beda, lan ing Sauntara kuwi, pusat medis sing dibayar tambah akeh kanggo dhuwit umum, sing ora duwe insentif kanggo nambani pasien kasebut. Ing pusat kasebut, para dokter sing teliti ora tetep, ora duwe bathi.
  26. cedar
    cedar 7 Juli 2017 14:38
    +2
    Kutipan saka Ken71
    Sampeyan manggon ing legenda. Lan babagan Kuba lan obat kita. Utamané karo IVS. Statistik WHO mbukak katon ana kanggo prestasi Kuba.


    Aku ora bakal ngandelake Organisasi Kesehatan Dunia iki yen aku dadi sampeyan ...
    "WHO nambahake katresnan ing dhaptar penyakit.
    F 63.9 - miturut nomer iki, katresnan kalebu ing daftar penyakit dening Organisasi Kesehatan Dunia.
    Katresnan digandhengake karo kelainan mental, kanggo item "Kelainan saka kabiasaan lan karep", sawise alkoholisme, gambling, penyalahgunaan zat, kleptomania (cenderung nyolong). Yen ora, paragraf F 63.9 diarani "Kelainan kebiasaan lan karep, ora ditemtokake" ... "
    Miturut cara, dear, reformasi sekolah wiwit. Sekolah kotamadya ditransfer menyang Negara.
    Dheweke bakal sinau ing kana ...., akeh perkara. Antarane liyane, Aku pancene ngarep-arep sing Virgin Mary lan Maria Magdalena ora padha wadon, sing Love iku Gusti Allah, sing anak lair saka ibu lan bapa, lan ora menek metu saka anus stinking pederasts, "wong tuwa" Ora. 1 lan No. 2.
    Kanggo negara kuwi, kang nglindhungi kita lan bakal nglindhungi kita saka Satanists kabeh loreng, kita kudu mbayar. Aja mung mbayar pajeg, nanging uga kringet, getih lan nyawamu, kaya sing ditindakake para leluhur, simbah lan leluhur sadurunge kita ing kabeh umur.
    1. Ken71
      Ken71 7 Juli 2017 19:29
      +1
      Jawaban sampeyan murni demagoguery. Statistik WHO minangka indikator kuantitatif sing utamane diwenehake dening negara.
  27. vodkinmotors1
    vodkinmotors1 7 Juli 2017 14:46
    +4
    Maneh, dheweke bingung negara karo pemerintah, lenga lan gas langsung menyang kanthong sampeyan. Anggaran diijini kanggo njarah-rayah.
    lan amal kanggo wong
  28. gm9019
    gm9019 7 Juli 2017 15:02
    +5
    Kutipan: Volodin
    Mung kepingin weruh yen paling sethithik salah sijine komentator sing nesu, ora puas karo panjaluk bantuan, ditransfer paling sethithik rubel saka dana dhewe?


    ya wis. Kanggo dana sing ndhukung bocah-bocah sing nandhang kanker.
    Amarga cedhak karo aku.
    Sayange.....
  29. sivera1116
    sivera1116 7 Juli 2017 16:53
    +2
    Anggere ora ana prosedur kanggo para pamilih kanggo ngelingi "sing dipilih" ing kabeh tingkat, saka Duma menyang dewan lokal, "sing dipilih" kita bakal kanthi tenang nglayani masa jabatane lan ora peduli karo para pamilih ... kanggo Adoption saka budget
  30. turbris
    turbris 7 Juli 2017 18:32
    +1
    Nang endi wae aku wis maca iki, nanging .. Pak Skomorokhov, njupuk sembarang publikasi oposisi lan ana mung kabèh peranganing saka crita Panjenengan. Navalny uga nulis slogan saka artikel sampeyan? Upaya liyane dening oposisi kanggo mbuktekake apa negara sing ala? Nanging aku ngelingi negara kasebut nalika para liberal lagi kuwasa, kanthi latar mburi, negara apa wae katon luwih apik. Lan omong-omong, sampeyan ketinggalan, ora gampang golek endokrinologis saiki kanthi gratis, nanging sampeyan bisa.
    1. Igor Golov
      Igor Golov 8 Juli 2017 16:14
      0
      Pencapaian tujuan pribadi kanthi cara sing ora cocog. Ing sisih liya, kita luwih kuwat yen cara kaya bocah digunakake. Iku misale jek kula sing scoundrels kaya penulis artikel kudu dijupuk metu saka Rusia karo bledug. Supaya ora nggunakake tragedi anak lan kulawargane kanggo keuntungan pribadi.
    2. olimpiade15
      olimpiade15 8 Juli 2017 18:45
      +3
      Penulis ngangkat topik penting - umume, negara kita, sing diwakili dening pejabat lan wakil, alon-alon ngrusak negara kanggo para pemain global. Sebagéyan penting saka populasi wis nandhang sangsara marga saka iki. Temenan sampeyan ora kalebu ing kategori iki. Aku nonton protes anti-globalisasi sing ana hubungane karo G20. Pandangane ora nyenengake, nanging bener yen globalisme dadi ancaman kanggo bangsa, ancaman "miliar emas" pancen nyata. Lan mung negara sing bisa ngayomi rakyat, wates ekonomi sing kabur ing jeneng nambah bathi saka wong cilik sing dadi pemilik jagad kabeh, sing ora seneng karo masalahe bangsa, amarga kanggo nguwasani jagad iki mung butuh batur sakepel. Iki beda karo fasisme Hitler ing babagan cara, nanging ora ing babagan tujuan: dheweke minangka master, lan ana sawetara budak, ora ana papan kanggo wong liya ing planet iki.
      Kanggo Navalny, dheweke dudu oposisi, dheweke minangka anak didik globalis sing kudu ngrusak negara kanthi cepet. Sanajan pemblokiran finansial lan ekonomi kita kanthi setya nglayani, miturut rekomendasi IMF lan manipulasi angka indikator ekonomi.
      Lan babagan perawatan medis, yen sampeyan ora duwe masalah, iki ora ateges ora ana sing duwe.
  31. Dmitry Fedorov
    Dmitry Fedorov 7 Juli 2017 21:08
    0
    Negara iku sawijining prau ing ngendi wong-wong ing negara iki pindhah ing wektu. Negara dudu kita. Kita minangka penumpang kapal iki. Sawetara kita minangka wong layanan: pelaut, wong militer, manajer. Ana navigator, lan tansah ana kapten.
    Kanthi kapten Rusia ing abad pungkasan, ora banget begja. Kapal kasebut nabrak karang kaping pindho, tenggelam lan dibangun maneh.
    Iku penting sing ora ana siji rock ing kapal iki.
    1. spiriolla-45
      spiriolla-45 8 Juli 2017 15:00
      0
      Yen ora goyang, kapten bakal dadi lemu lan kapal bakal bosok, nanging weteng-lemu duwe wektu kanggo mbuwang.
  32. Dmitry Fedorov
    Dmitry Fedorov 7 Juli 2017 21:15
    +1
    Ya, kepiye negara kita "ngurus" pensiunan pancen dadi masalah sing kapisah. Nanging kanggo dheweke, kanggo negara, pensiunan sejatine sampah. Lan luwih cepet dheweke mati sawise pensiun, luwih gampang negara kasebut urip. Ora ana bayaran, ora ana keuntungan, kaendahan. Lan malah luwih apik, yen warga ora manggon nganti pensiun. Iku bakal dadi kaendahan.


    Penulis kacau. Iki minangka sudut pandang Ukrainia. Rusia duwe pendekatan sing beda banget. Nyatane, penulis ora ngerti topik kasebut, dheweke dudu pensiunan lan ora ngerti ukuran pensiun. Kabeh mau beda-beda. Ana sing cilik, ana sing luwih gedhe. 5-7 kaping liyane Ukrainia, contone,.
    1. Igor Golov
      Igor Golov 8 Juli 2017 15:08
      0
      Apa sampeyan entuk pesen utama?
    2. Svetlana Ivanova-NT
      Svetlana Ivanova-NT 8 Juli 2017 15:32
      +2
      Marang kula, carane aku bisa urip ing 8-9 ewu sasi, yen rata-rata aku nglampahi ewu ing siji trip menyang toko?
  33. kutha proyek
    kutha proyek 8 Juli 2017 01:23
    +2
    Artikel kasebut ora ana apa-apa! Saben wong Rusia ngerti iki, carane kabeh iku diatur ing kita ... Kaya ing dongeng babagan Simbah sing nyilih ruble.
    1. Igor Golov
      Igor Golov 8 Juli 2017 15:05
      0
      Artikel kasebut ora ditulis dening wong Rusia. Yen sampeyan maca kanthi teliti, ngandika: sing bocah-bocah iki nalika ana Donbass. Umumé, ing kawitan padha presented Crimeans karo kekuatan lan utama, saiki padha teka kanggo kita. Aku wanted kanggo ndeleng penulis ing mripat. Nganti liwat ruang lingkup.
  34. Tolstoevsky
    Tolstoevsky 8 Juli 2017 11:12
    +2
    Dhuwit saka anggaran kudu digunakake kanggo perawatan, utamane kanggo bocah-bocah. Lan sumbangan kudu diklumpukake dening sms-titik kanggo pangopènan guna olahraga . pisanan kabeh - bal-balan
  35. Alexander Koloskov
    Alexander Koloskov 8 Juli 2017 14:55
    +2
    Maca nganti MRI.
    Aku kerja minangka mekanik MSR ing pabrik.
    Saben taun aku ngalami pemeriksaan CT kanthi gratis miturut asuransi kesehatan wajib.
    Aku ora nganggep perlu kanggo nliti tulisan-tulisan sabanjure.
    1. olimpiade15
      olimpiade15 8 Juli 2017 17:50
      0
      Kutipan: Alexander Koloskov
      Maca nganti MRI.
      Aku kerja minangka mekanik MSR ing pabrik.
      Saben taun aku ngalami pemeriksaan CT kanthi gratis miturut asuransi kesehatan wajib.
      Aku ora nganggep perlu kanggo nliti tulisan-tulisan sabanjure.

      Sampeyan rada pangecualian. Secara pribadi, kanggo kulawargaku, aku mbayar ujian CT-4, MRI-12, setengah saka sing amarga akibat saka cedera industri, liyane yaiku hidrosefalus ing dinamika.
  36. spiriolla-45
    spiriolla-45 8 Juli 2017 14:57
    +1
    Elit sing ngatur saiki diarani "Negara". We ngguyu. Nanging kabeh duwe wektu, lan kahanan kaya ngono.
  37. schukin
    schukin 8 Juli 2017 14:58
    0
    Skomorokhov, ngendi sampeyan manggon? Napa sampeyan ngirim masalah sing durung rampung ing forum?
  38. cekap
    cekap 8 Juli 2017 15:00
    0
    Yaroslavna nangis maneh. Aneh??? Apa sampeyan mikir yen saben tumindak negara bakal dingerteni sampeyan? Ana sing sugih lan ana sing mlarat. Pengarang Kapten Obvious
  39. Igor Golov
    Igor Golov 8 Juli 2017 15:02
    0
    Spekulasi babagan topik "kenapa kita kudu, lan dudu negara" ngganggu. Paling ora amarga negara sampeyan lan aku, wargane. Miturut cara: nyoba kanggo ngumbah reregete dhewe - "Mangga, sampeyan ora kudu nganggep iki minangka telpon kanggo nolak bantuan. Aku dhewe, yen ana, ngirim saka wektu kanggo wektu, pancen tanpa tension. " Yen ora kita , banjur sapa? banjur dadi." gagal. Yen mung amarga omong kosong. Artikel kasebut murah. Lan murah amarga siji alesan sing prasaja: nggunakake teknik sing salah lan nyoba kanggo ngandhani Rusia apa sing kudu ditindakake. Kanggo iki sampeyan bisa njaluk lonceng, amarga wong Rusia ora seneng bab kuwi.
    1. Svetlana Ivanova-NT
      Svetlana Ivanova-NT 8 Juli 2017 15:29
      +4
      .. negara iku sampeyan lan aku, warga negara ... Apa aku uga duwe income padha karo Sechin?
      1. Igor Golov
        Igor Golov 8 Juli 2017 15:53
        0
        Sing, sampeyan categorically ora pengin njawab apa-apa? Yen mangkono, mula Rusia ora kanggo sampeyan, sayangé. Ora ana sing mbatalake perjuangan kanggo hak-hak kasebut. Menehi - On wis ing kepungkur adoh. Lan omong-omongan: sampeyan mlarat amarga ora mandheg nyemak kanthonge wong liya. Yen sampeyan terus nindakake iki, sampeyan bakal saya mlarat lan saya mlarat. saben taun, malah saben dina.
        1. Svetlana Ivanova-NT
          Svetlana Ivanova-NT 10 Juli 2017 12:45
          0
          Apa tegese: Rusia ora kanggo sampeyan? Apa, dadi wong wadon Rusia iku wani lan pakurmatan khusus? Apa sampeyan wis nyiapake panggonan sing luwih apik kanggo aku manggon? ngendi? Omah cilik ing pesisir Mediterania? Kepiye perjuangan kanggo hak-hak sing digabungake karo kasunyatan manawa dhuwit sing dicolong saka anggaran ora bisa diitung? Yen copet duwe wektu kanggo nyelehake dhuwit ing kanthong, banjur. apa wis dudu duwekmu maneh? Kayane umume wong Rusia ora nindakake apa-apa kajaba mung ngubengi kanthonge wong liya, amarga wis suwe saya mlarat.
    2. Tur
      Tur 8 Juli 2017 16:35
      0
      "Lan murah amarga siji alasan sing gampang: nggunakake teknik sing salah lan nyoba kanggo ngandhani Rusia apa sing kudu ditindakake."

      Kelakuane opo sing mbok omongke? Swara, mangga.
      Lan babagan kasunyatan manawa Rusia kudu ngrampungake pitakonan utama - apa sing kudu ditindakake?, apa sampeyan ngerti babagan iki?
      Dadi ing artikel kasebut ora ana penghinaan sing nggegirisi sing ditujokake marang kita.
      Wong lanang nyoba ngrangkul immensity.
      Ing artikel cekak babagan cara urip kita lan carane ngatur luwih apik, apa bisa ditampilake?
      Punika bakat Tolstoy L.N. dibutuhake, volume kanggo enem utawa pitu.
  40. Navigator Basov
    Navigator Basov 8 Juli 2017 15:08
    +1
    Kutipan: Roman Skomorokhov
    Apa bisa ngomong yen "kita negara"? Mbokmenawa ora.

    Aku ora bisa maca maneh, amarga wis mbantah definisi iki: negara minangka organisasi khusus masyarakat. Dongeng khas lagi ditiru maneh bab kasunyatan sing kita ora kaya, nanging padha kaya, kita kabeh tresna wong Rusia, nanging kita ora tresna negara Rusia, iku ala. Situs militer-patriotik, kabeh, ya. Dibagi (negara lan masyarakat) lan aturan. Napa kita butuh Coca-Cola, jins lan Hollywood, yen awake dhewe bisa dibagi lan nelukake awake dhewe, ta?
  41. Cool_SnipeR
    Cool_SnipeR 8 Juli 2017 15:19
    0
    Negara langsung ngilangi aku saka antrian kanggo apartemen ... ibuku tilar donya amarga kanker, bapakku seda amarga serangan jantung .... Ibuku ngubur awake ing oven ... 70k, polisi mbayar 6 .. .. Aku isih nyewa ... 10 taun 4,5 yuta ... amarga ora ana bank siji sing menehi hipotek ... Aku bisa mbayar asu ... ya malah kanggo kapentingan edan ... Sberbank ora gelem menehi utangan 1 ewu rubel ... senajan aku entuk gaji 10-130 ... dheweke nggawe kesalahan ing kono .... karo 175 ewu ing peta, aku diduga lunga ing menit .... jebule ibuku ora diwenehke marang sapa wae... sing isih kelingan
  42. Svetlana Ivanova-NT
    Svetlana Ivanova-NT 8 Juli 2017 15:22
    0
    Mulane sampeyan ngumpulake bocah-bocah kanggo perawatan, sing paling penting kanggo sampeyan cilaka Ukraina.
    1. Cool_SnipeR
      Cool_SnipeR 8 Juli 2017 15:31
      +3
      Go lan nggulingake wêdakakêna Panjenengan .... Great Ukraine? amarga ana pinggiran, tetep ... mbah kakung, penembak jitu ing 2nd, Odessa sawise bapakku ... aku mesakake sampeyan saiki ... dheweke nesu negara kasebut ... mlayu sawise Hitler ... dominasi donya ... bandera ... fie ing sampeyan maneh ... wong normal ora bakal tindakake iki ... lan aku ora bakal lunga
      1. Svetlana Ivanova-NT
        Svetlana Ivanova-NT 10 Juli 2017 13:00
        0
        Iku ora isin kanggo Rusia, ora?
        1. Cool_SnipeR
          Cool_SnipeR 11 Juli 2017 12:42
          0
          Ukraina nylametake Rusia kanthi cara iki ... sampeyan ndeleng ... lan misale jek ora kabeh dadi ala. Kaya paribasan, ora bisa dadi ala, sawise iku ora bisa dadi ala.
    2. Igor Golov
      Igor Golov 8 Juli 2017 15:55
      0
      Sampeyan lara ing Ukraina. sirah lara. Miturut cara, aku durung lali: kanthi fisik sampeyan ora bakal entuk gaji Sechin.
      1. Svetlana Ivanova-NT
        Svetlana Ivanova-NT 10 Juli 2017 12:57
        0
        Sampeyan, Gusti ngapura kula, ora sirahmu? Sampeyan sing lara. Sapa sing ngomong yen aku wong Ukraina? Apa sampeyan mung duwe topik sing winates ing sirahmu? Aku ora dadi tentara, nanging ing negara kita unanimity durung ngenalaken. Apa tegese "ora nggawe"? Aku bakal urip yuta taun, utawa anggere iku njupuk, lan aku bakal nggawe.
    3. Igor Golov
      Igor Golov 8 Juli 2017 16:00
      0
      Kita ngirim anak kanggo perawatan dawa sadurunge Madness saka Ukraina.
  43. lor72
    lor72 8 Juli 2017 15:34
    0
    sial sampeyan kabeh karo statistik sampeyan, sing nulis?
    1. Cool_SnipeR
      Cool_SnipeR 8 Juli 2017 16:01
      0
      Miturut statistik, Perang Donya II lan abad 2 minangka sing paling tentrem ... 21% saka populasi ... Lan ora ana sing nulis statistik ...
  44. Cool_SnipeR
    Cool_SnipeR 8 Juli 2017 15:54
    0
    "Sampeyan bakal mangsuli aku kanggo Sevastopol" (c)
  45. PENZYAC
    PENZYAC 8 Juli 2017 15:55
    +1
    Quote: bocah
    Donya kabeh ngumpulake dhuwit kanggo perawatan bocah-bocah, ora mung ing negara kita, nanging uga ing Kulon. Lan pribadi, aku ora nganggep welas asih wong minangka aib.

    Lan apa, saka rasa isin wong-wong mau kudu dadi luwih gampang kanggo kita? ...
    Ora perlu tetep Barat sing kondhang ing endi wae lan ing endi wae minangka model kanggo kabeh wong: ndeleng, contone, ing parade gay, wong ora pengin niru, nanging mlayu saka model kasebut ...
    Kulon wis ora model maneh, lan wis tau, utawa mung koyone? Ngapusi awake dhewe ora beda karo ngapusi mung ...
  46. Mikhail Anokhin
    Mikhail Anokhin 8 Juli 2017 16:01
    0
    Novel!
    Kabeh sing sampeyan duwe bener!
    Kebingungan iku adil.
    Nanging apa kaping pindho loro = papat?
    Apa kowe ora kesel?
  47. Tur
    Tur 8 Juli 2017 16:27
    0
    Aku tansah ngarepake artikel kanthi pungkasan optimistis saka Romawi.
    Nganti aku ngenteni.

    Aneh kaya sing katon, cukup gampang kanggo nggawe negara kita luwih berorientasi sosial.
    Lan aja mikir babagan kesederhanaan sing katon.
    Ing negara, kabeh sing dadi PNS kudu nindakake tugas kanthi kualitatif, lengkap, lan tepat waktu.
    Saka menteri nganti juru tulis biasa. Saka Gubernur, Walikota, Kepala Administrasi, nganti spesialis pungkasan.
    Lan nindakake tugas-tugas sing diwenehake dening deskripsi proyek.

    Lan sampeyan bisa percaya yen kontrol bawahan sampeyan cukup ketat, iklim sosial luwih apik ing kana.

    Lan yen, kaya ing negara kita, Presiden kudu nutup mbucal sampah, lan Walikota kutha lan Menteri Sumber Daya Alam lan Ekologi Federasi Rusia "ora turu utawa roh," banjur apa iki ngomong.
    Ora aktif, dilipat dening impunitas, diunggahake menyang tingkat pengayaan pribadi.
    Lan ngendi kita kene?
    1. Komentar wis dibusak.
  48. Elena Izyumova
    Elena Izyumova 8 Juli 2017 17:05
    0
    Aku setuju banget karo penulis, nanging pitakonan digawe, sapa sing ngetung dhuwit sing dakkirim kanggo bocah sing mlarat? Ing endi sampeyan bisa ndeleng pinten sing wis entuk lan pinten sisa sawise mbantu bocah-bocah? Apa ana sing nate nindakake iki? Ing endi laporan? Banjur dana kasebut minangka tambang emas kanggo para penipu.
  49. olimpiade15
    olimpiade15 8 Juli 2017 17:32
    +2
    Umume para komentator bener.
    Perawatan kesehatan. Dana saka negara kudu menyang institusi negara, ngliwati dana. Wis pirang-pirang taun, karyawan dana kasebut kanthi temen-temen nglindhungi kepentingan finansial dana kasebut, lan dudu pasien, kaya sing dikandhakake Putin, nalika nyegah para dokter menehi perawatan medis. MRI ora ditindakake kanthi gratis kanggo sapa wae kajaba pasien stroke. Indikasi kasebut ora ana hidrosefalus kanthi ICP dhuwur, utawa masalah karo tulang belakang. Yen sampeyan nindakake MRI, dheweke bakal nulis diagnosis lan nambani sampeyan, sampeyan ora bakal nemokake dhuwit, ora ana MRI, ora ana alesan kanggo perawatan lengkap (iki uga pengalaman urip). PFRF padha, wis kekirangan dana, nanging pinten skandal ana bab misappropriation dana iki. Delengen kraton-kraton iki - pangopènan mbutuhake dana sing gedhé - apa ora iki sumber kelangkaan? Lan huruf "kasenengan" - pinten dhuwit sing dituku ing kertas palsu sing ora perlu iki! Ora, yen iki padha biasane kaleksanan dokumen, banjur bakal migunani, iku bakal bisa kanggo tokoh metu apa akun ora duwe jumlah sing dibutuhake, lan aku nampa mung sebagian aken jumlah, banjur tokoh gedhe teka, lan banjur kurang saka sadurunge. Tanggepan sing daktampa yaiku kesalahan komputer. Pira dhuwit sing dituku kanggo gagal komputer layang, lan apa sing dibayar kanggo para pekerja PF?
    Ora, negara kesejahteraan ing kapitalisme ora mungkin. Kapitalisme dhewe nduweni pasuryan predator: bathi kanthi biaya apa wae kanggo ngisi kanthong pribadi minangka kejahatan tumrap manungsa. Amarga wong sing ringkih ora duwe pertahanan, sing ditindakake dening manajer sing efektif ing kabeh tingkat. Sosialisme ora cukup efektif, ora amarga prinsip kasebut ala, nanging amarga wong-wong sing kuwasa teka sing mutusake ngrampok negara lan dheweke sukses. Mung dina iki negara liya wis ngrampok negara, lan para pemimpin padha mbantu. Mbandingake jaman Soviet lan saiki, ana demokrasi, nanging saiki ora ana: plutokrasi rabid sing ndhelikake slogan, masyarakat iki saiki wis totalitarian: kita ngontrol kabeh kanthi bantuan kertu lan kertu elektronik. Supaya negara bisa urip lan berkembang, kudu bali menyang sosialisme. Judhul artikel iku salah: luwih kerep tinimbang ora, kita mbayar, nanging padha njupuk saka kita tanpa takon, padha oblige kita kanggo njaga organisasi rasah lan ora ana guna, kang kabeh pesenan kanggo omah lan layanan komunal dosa, padha njupuk adoh dana. kanggo mbuwang sosial kanthi mbiayai dana non-negara lan dana pribadi tuwuh kaya jamur ing pusat medis dana sosial, biasane ora ana gunane, amarga ora ana kepentingan kanggo mulihake kesehatane wong. Kita dikandhani babagan pasar, tangan sing ora katon pasar bakal ngatur, iki goroh. Ora ana pasar, lan hukum pasar ora ditrapake. Ana monopoli manajemen produksi lan marketing barang sing ora ngarahake nyedhiyakake barang sing dikarepake, padha tumindak kanggo kepentingane dhewe kanggo nambah bathi: entuk bathi kanggo ngedol luwih akeh kualitas sing paling ala. Dheweke entuk manfaat saka barang-barang "bisa gunakake" - lan ora ana ahli lingkungan sing kasengsem ing apa sebabe tambah akeh sampah, yen kelas bahaya luwih dhuwur lan beban ing OPS saya tambah cepet.
    Kita ngadhepi kahanan paradoks, nalika ndhuwur ora peduli karo kepentingan negara, nyatane, dheweke ngethok cabang sing lungguh lan ... ora ngerti iki.
  50. stasiun
    stasiun 8 Juli 2017 18:10
    0
    sayangé, wedhus lanang dimaksudaké kanggo iki, kanggo miwiti karo nyukur wool saka wong-wong mau, lan, yen perlu, nyembelih kanggo daging.