Review militèr

Yak-130. Iku misale jek dadi pendidikan, nanging yen ana - cilik lan mbebayani

55



Nonton mesin iki ing karya, Aku mung wanted kanggo nuduhake sawetara pikirane sing teka ing atine saka apa aku weruh.



Kita mirsani Yak-130 ora minangka pejuang latihan tempur, nanging minangka wangun liya - pesawat serangan ringan. Lan iki bakal dadi pesen utama saka crita.

Aku iku ora worth menehi ciri kinerja lan ciri kinerja kene, kajaba apa tenan "ing subyek".

Ing subyek, kita duwe kamungkinan nggunakake Yak-130 minangka pesawat serangan cahya. Iki dituduhake kanggo kita ing versi iki, lan, aku kudu ngomong, panggunaan pertempuran mesin iki nggawe kesan tartamtu.

Ingkang utama yaiku kita ora bisa njupuk siji saka telung kunjungan kasebut.

Ya, dheweke mbantu kita, ngelingake yen "saiki dheweke ana ing dalan." Rasa - nul.

Kaping pisanan, dheweke cilik. Iku dadi masalah kanggo ndeleng dheweke, utamane ing kamuflase sing katon ing latar mburi ijo. Lan pilot saka 130th ora nyenengi kita karo dhuwur pesawat ing pertempuran. Dheweke metu saka mburi alas, bang, noleh, lan iku. ical.

Kapindho, pesawat iki kaget sepi. Nemokake swara uga angel. Dheweke ora sengaja kejiret ing bandara ing dina kapindho. On takeoff, amarga padha weruh carane taxiing. On landing - ora ana gunane, mung ora bisa dirungokake.

Umumé, wis ana rong kaluwihan kasebut. Ana sing bakal ngomong yen radar ora peduli. Bakal weruh. Iki yen sampeyan ora mirsani saka dhuwur apa sing bisa ditindakake. Sampeyan bisa uga ora weruh.



Miturut persenjataan.

Ngelingi sing bobot mung 7 ton, lan sampeyan bisa masang 3 ton saka macem-macem gaman menyang, Alignment serius.

Su-25, minangka pesawat serangan, mesthi katon luwih adhem. Nanging uga luwih abot (14,5 ton), lan njupuk paling kanggo ngajari mungsuh. Nanging beban tempur maksimal kaping 25 yaiku 4 kg, sing luwih akeh, nanging ora akeh.

Ing tanggal 130, sampeyan uga bisa nyumerepi kanthi apik. Lan sawetara prayoga.

- Rudal udara-ke-udara R-73E kanthi kepala homing IR;
- tliti dhuwur penerbangan bom KAB-500Kr karo sistem panuntun dhumateng TV;
- bom aviation kaliber 50, 100, 250, 500 kg;
- rudal pesawat sing ora dipandu S-8, S-13, S-25;
- wadhah gantung SNPU-130 kanthi pistol GSh-23L, digantung ing weteng.

Lan Yak-130 duwe kru nomer loro, sing bisa uga melu ngarahake senjata kanthi tliti dhuwur tanpa diganggu dening pilot. Iki uga plus dibandhingake karo Su-25.

Jarake 680 km, uga cukup apik. Meh kaya Su-25.

Yak-130 ngidini dhasar otonomi ing lapangan udara kelas 3 sing disiapake kanthi minimal, kalebu sing ora diaspal.

Kita nemokke lan ngleksanakake flaps intake udara protèktif sing nutup nalika obah ing lemah lan nyegah obyek manca saka ngetik mesin nalika lepas landas lan kebangkrutan ing airfields kuwi.

Ana bab sing menarik, TA-14-130, unit daya tambahan sing nyedhiyakake operasi otonom pesawat, miwiti mesin ing bandara, lan "ing kasus darurat" lan ing udhara.

Unit produksi oksigen onboard lan sistem kontrol otomatis onboard nyuda katergantungan ing peralatan lemah.

Apa output? Ing metu, jenis trick reged cilik karo bat rodo bobot ing tangané. Pesawat sing bisa ndharat meh ing endi wae, ndhelik, ngenteni tekane tanker lan kendaraan kanthi gaman, lan dumadakan nyerang saka lapangan udara "mlumpat".

Ngomong, bisa uga dadi helikopter? Ya mbok. Yen kita duwe helikopter sing bisa mabur kanthi kacepetan 900 km/jam. Helikopter, apa wae sing bisa dikandhakake - gaman pertempuran cedhak. Lan ing kene ana versi sing rada beda saka panggunaan pertempuran, kanthi kasempatan sing luwih gedhe kanggo slamet.

Lan siji bab liyane. Desain. Mitra Italia, Aermacchi M-346, mabur rada dhuwur lan luwih cepet. Nanging amarga bahan komposit paling modern digunakake ing kana, pesawat kasebut dadi "omah". Diposaken modular ora ing lapangan. Lan ora ing kahanan sing cedhak karo pertempuran.

Sampeyan bisa nemokake cacat ing 130th, sampeyan bisa. Lan wong-wong sing wis ngerti teknologi penerbangan, mesthine bakal nemokake. Mratelakake panemume pancen ora profesional, nanging adhedhasar apa sing kita deleng ing pertempuran nggunakake mesin iki.

kesengsem. Bajingan cilik kuwi, bisa metu, nabrak lan mlayu.

Ing mratelakake panemume, ana mobil apik.
Pengarang:
55 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Spartanez300
    Spartanez300 7 Juli 2017 06:41
    +4
    A kutu cilik cokotan luwih ganas, lan sacoro prakteke ora katon, kene iku kene lan ora ana langsung.
  2. Wedmak
    Wedmak 7 Juli 2017 06:54
    +3
    Sampeyan bisa nemokake cacat ing 130th, sampeyan bisa.

    Ya, dheweke ora duwe waja. Lan ora mungkin, amarga. angel nyumerepi waja ing "bug" iki, nalika nahan 4 ton hadiah militer.
    1. Bad_gr
      Bad_gr 7 Juli 2017 11:13
      +8
      Wong pancene pengin nyurung meja sekolah menyang pasukan tinimbang pesawat serangan normal. Ing babagan fungsi, kayane cocog, nanging suwene suwene bakal urip ing medan perang, yen peluru otomatis bisa mungkasi penerbangan kasebut.
      1. Zaurbek
        Zaurbek 7 Juli 2017 14:41
        +3
        Kasunyatan iku "normal" pesawat serangan ora resiko Mudhun ngisor 5000m, lan ndhuwur waja punika ballast ... Dadi padha teka munggah karo. Kajaba iku, optik apik lan pencitra termal lan panuntun dhumateng GLONASS rudal lan bom katon ... lan iki minangka kemungkinan panggunaan wengi (menembak saka DShK lan ing ngisor iki ora kalebu), plus Mi-28 lan Ka-52 wis nambah kemampuane. ...
        1. liwat
          liwat 7 Juli 2017 16:30
          +4
          Kutipan saka Zaurbek
          pesawat serangan ora resiko Mudhun ngisor 5000m

          "pesawat serangan normal" ing urip nyata operate akeh ngisor 5000m, ing visibilitas visual, nang endi wae ing atusan meter nalika ninggalake serangan (ndeleng video saka Irak lan Ossetia). Ndhuwur 5000m, dheweke mung ora duwe apa-apa, yen ora duwe peralatan, ora duwe optik normal, utawa radar, lan ora duwe rasio kacepetan lan dorongan-kanggo-bobot kanggo nyingkirake rudal anti-pesawat.
          Yak-130, kaya saiki, saka opera sing padha, mung tanpa bedhil, perang elektronik, tanpa waja lan kelangsungan pertempuran struktural. Ing wangun iki, iki dudu pesawat tempur, nanging macan kertas. Ya, sampeyan bisa nyelehake radar, optik, ngolah ulang desain, nanging bakal dadi pesawat sing beda, lan sing paling penting, rega kasebut bakal mundhak kaping telu. IMHO game ora worth lilin.
          1. Zaurbek
            Zaurbek 7 Juli 2017 21:14
            +2
            Dheweke wis kerja ing Ukraina, minangka asil, penerbangan wis mandheg digunakake ... Pesawat serang bisa digunakake, pitakonan apa kerugian? Lan ing perang apa.
  3. Komentar wis dibusak.
    1. Komentar wis dibusak.
  4. Komentar wis dibusak.
  5. bobratheon
    bobratheon 7 Juli 2017 07:10
    +9
    "Apa ing metu? Ing metu, Urut saka trick reged cilik karo bat rodo bobot ing tangané." ngguyu
    "Bajingan cilik kuwi, bisa muncul, kenek lan mlayu." basa
    dheweke isih nggantheng!
    Wah, pesawat apik tenan!
  6. monster_lemak
    monster_lemak 7 Juli 2017 10:07
    +1
    Penulis kelalen nambahi judhul artikel: "..... lan larang banget." nglirik
    1. staviator
      staviator 7 Juli 2017 10:44
      +2
      Nanging sing paling irit, 7,5 ton saka Irkutsk nganti Armavir.
    2. seos
      seos 7 Juli 2017 10:51
      +2
      Ora banget, nanging larang .... su-25 sing padha metu luwih murah nanging ora diprodhuksi maneh (yen nggawe panuku bakal gampang banget ditemokake), nanging ora luwih larang tinimbang pesawat serangan ringan saka negara liya, kalebu jagung sek....
      1. monster_lemak
        monster_lemak 7 Juli 2017 11:02
        +3
        Kabeh sing ditulis babagan dheweke mung spekulasi. Ana wis flashed informasi sing, amarga kurang linuwih, padha malah dilereni soko tugas pesawat iki ... Kasunyatan bilih iku mirah kanggo njaga ... um, nanging ngendi iku nyata (lan ora iklan) informasi bab iki? Aku ora duwe dheweke babar pisan...
      2. Bad_gr
        Bad_gr 7 Juli 2017 11:19
        0
        Kutipan saka seo
        .... su-25 sing padha metu luwih murah nanging ora diprodhuksi maneh ...

        Yen ana pesenan, dheweke bakal nggawe produksi.
        Mesthi, Su-25 diprodhuksi ing Georgia, lan sijine menyang produksi masalah, nanging kembar lan pembangunan luwih adhedhasar iku - Su-39 diprodhuksi dening Ulan-Ude, kang tegese ana kesempatan kanggo mulihake. produksi dheweke.
    3. DMM2006
      DMM2006 7 Juli 2017 11:14
      +6
      Lan sampeyan, dear, ketoke weruh pesawat tempur murah nang endi wae?
      Apa sampeyan dadi apikan kanggo nuduhake persis ing ngendi. Mung karo pranala tartamtu kanggo informasi please. Yen ora, ora usah mangsuli, pitakone retorika.
      1. marmer7
        marmer7 8 Juli 2017 20:05
        0
        u-2 alias Po-2 ngguyu ayo ngasilake! beban pertempuran 150 kg! kelangan!
  7. garri lin
    garri lin 7 Juli 2017 10:37
    +3
    Platform sing apik kanggo drone serangan. Tertarik kerja ing wilayah iki?
    1. Andrewgross
      Andrewgross 7 Juli 2017 16:05
      +1
      Dilaksanakake, goleki informasi babagan tembung "Yak-133 BR", "Breakthrough".
  8. mvg
    mvg 7 Juli 2017 12:16
    +7
    Babagan rega rega, ana informasi manawa teknologi ajaib iki regane saka $ 25 yuta, lan ora kabeh latihan, nanging pertempuran Su-25 kira-kira $ 7 yuta. Apa gunane? Apa, padha pesen ing "paket"?
    Iku ndadekake pangertèn kanggo mulihake produksi 2-seater Su-39, karo avionics anyar lan amunisi, kanggo mulang carane nggunakake WTO (kaya ing Su-25SM) lan ngedol menyang BV lan Amérika Kidul. Para panuku bakal.
    Lan ing babagan iki, kita ngerteni manawa wong Tionghoa ora luwih elek, nanging luwih murah, lan Itilia, Korea Selatan luwih apik.
    1. Zaurbek
      Zaurbek 7 Juli 2017 16:06
      0
      Lan pinten biaya pilot lan pinten ingkang kedah dipunsinau? Apa sampeyan wis mikir?
      1. mvg
        mvg 7 Juli 2017 16:21
        +7
        Aku ora seneng mikir babar pisan. Sirahku lara sakwise!
        Iki kirim kanggo wong-wong sing arep nyumerepi waja ing Yak-130 lan nginstal radar karo sistem ngarahake. Lan panulis artikel kasebut minangka "pembuat berita", kanthi tembung sing ala. Ing pangertèn saka artikel "about nothing".
        1. griffin ireng
          griffin ireng 7 Juli 2017 21:14
          +1
          Dadi, Yak-130 dirancang wiwit wiwitan minangka UBS lan pesawat serangan ringan. Mengko, digawe kapisah, yaiku modifikasi serangan, Yak-131. Rega niche ana ing Su-25 sing dimodifikasi.
          1. mvg
            mvg 7 Juli 2017 21:39
            +2
            Lha, kisaran regane pira? Delengen sepira "telanjang" Yak-130s menyang kabeh jinis Bangladesh? Paling ora siji negara "sopan" kasengsem ing dheweke?
            Tambah kene radar (lan ora kasedhiya, sampeyan kudu invent lan kelet soko), waja (penggemar "perang nang endi wae" teka munggah karo kapsul waja titanium), lan kontaner (sing uga ora ana ing Rusia, kabeh sing iku ngadeg stasioner, "Hephaestus") lan apa output? Saka beban 2.5 ton, tetep - kanthi irung gulkin.
            Kanggo 25 yuta, sampeyan bakal ditawakake ing pasar F-16 sing rada digunakake, pesawat serangan lengkap, kanthi akeh suku cadang lan pangopènan, ana tenan EWUAN ing "gudang" Stars and Stripes. .
            PS: Latihan pesawat tanpa supersonik? Kadet sinau, nanging ora mabur supersonik. Banjur, apa, dheweke bisa ngowahi dadi mobil sing beda-beda? Su-34, MiG-29.
            Ing R. Korea, ana T-50, ya, sayang, nanging kabeh opsi ana. Ing Italia M-346, kabeh padha karo ing Yak'e, nanging luwih cepet lan luwih maneuverable (kutipan saka artikel babagan ndandani ing lapangan "limang poin" kanggo penulis, kesalahan langka), nalika Cina, UBS - ing wilayah 7 lyams, lan karakteristik kinerja paling apik. Lan apa sing bakal dipilih panuku?
            1. fzr1000
              fzr1000 8 Juli 2017 00:32
              0
              Regane 15, dudu 25.
              1. mvg
                mvg 8 Juli 2017 11:44
                +2
                https://vpk.name/news/104329_summa_kontrakta_na_p
                ostavku_vvs_bangladesh_24_ubs_yak130_ocenivaetsya
                _v_800_mln_dollarov_kommersant.html

                Akibaté, kita duwe 33 yuta dolar saka evergreens. Aku mung kasebut Bangladesh ing komentar. Semono uga Myanmar. Aja maca wiki ing wayah wengi .. mbebayani
            2. griffin ireng
              griffin ireng 8 Juli 2017 21:48
              +1
              Kutipan saka mvg
              Lha, kisaran regane pira? Delengen sepira "telanjang" Yak-130s menyang kabeh jinis Bangladesh? Paling ora siji negara "sopan" kasengsem ing dheweke?

              Apa 25 yuta? Iki rega ekspor. Lan panuku milih dhewe.
              Apa negara normal? M-346 lan L-15, kaya Yak-130 dhewe (Bangladesh, Myanmar, Belarus), pindhah menyang negara "normal". Kajaba iku, akeh panuku ora milih dhewe - "koki" milih kanggo wong-wong mau (contone, kanggo Bangladesh - India).
              Ing babagan karakteristik kinerja, iki mobil sing padha. Lan kabeh padha teka saka proyek sing padha. Mung "Chinese" beda Ngartekno: amarga engine karo afterburner, kacepetan ndhuwur swara + wis grille pasif (mesthine). M-346 lan Yak-130 - 1060 km / h.

              Babagan waja. Dheweke ora mbantu akeh. Apa sampeyan kelingan kepiye Su-25 makarya ing Suriah lan Donbass? Ing kasus sing sepisanan, minangka tukang ngebom garis ngarep tanpa mlebu wilayah jangkoan pertahanan udara musuh (ZA lan MANPADS). Ing kasus kapindho, pangatusan dibuwang "klasik". Akibaté, MANPADS lan Cinderella kanthi cepet njupuk Angkatan Udara metu saka persamaan. Uga, sampeyan pancene mikir Su-25 lan A-10 bisa njupuk hit langsung saka mesin seni 30mm?

              Lan apa UBS duwe supersonik? Hawk, 130, 346 - nganti muni. Mung L-15 lan L-159 tekan kacepetan luwih saka 1200 km/jam.
              130 ngidini sampeyan sinau gumantung saka mode (prilaku) mesin linear.

              Kutipan saka Zaurbek
              Pitakonan Stormtroopers nggantung ing udhara lan durung ana solusi sing ora jelas. Lan cara lawas iku ala lan tanpa wong iku mokal kanggo nyimpen dhuwit ...

              Ora tembung sing bener: Su-25 durung diprodhuksi sajrone seprapat abad, lan Yak-131 ora diproduksi. Akibaté, Angkatan Udhara bakal rampung ngalih menyang Su-34 (ana gosip babagan gagasan iki), utawa menyang Bunch saka pesawat serangan cahya (mbok menawa malah modifikasi jero saka 130th) + UAV.
              1. mvg
                mvg 8 Juli 2017 22:06
                +5
                ... kaya Yak-130 dhewe (Bangladesh, Myanmar, Belarus) dadi apik menyang negara "normal"

                Ing apa, contone? Kejabi papat iki (plus Rusia)?
                Lan apa UBS duwe supersonik?
                - Ana pesawat T-50 Korea ayu. Supersonik, kacepetan, kemampuan kanggo milih mode, engine uga dikembangaké (shtatovsky). Ana wong Ceko, kanthi garis L-39 dhewe lan pangembangane. Ora kanggo apa-apa sing kabeh departemen polisi sinau saka wong-wong mau.
                sampeyan pancene mikir sing Su-25 lan A-10 terus hit langsung 30 mm

                Aku pancene pracaya sing paket survivability nyimpen akeh pilot. Tipe spasi mesin, pesenan organ vital, dubbing EMF, lsp.
                PS: Dadi apa "plus" saka Yak'a? Kajaba iku, apa perusahaan - sing kapitunan? Wiwitane!? Nalika pungkasan wektu kantor ngrancang pesawat normal? 50 taun kepungkur? Lan, yen ora kanggo lobi, pesawat iki ora bakal ana. Lan ora keuangan Italia.
                PPS: Lan iki "snot pink" saka penulis - "oh, apa pesawat apik", iku prasaja banget ... carane ngomong: mung artikel. Dheweke menehi aku numpak matzacycle sing apik ... Aku terus njupuk tembung - dadi, kaya-kaya sampeyan maca Autoreview, dudu VO "
                1. griffin ireng
                  griffin ireng 8 Juli 2017 23:45
                  +2
                  Kutipan saka mvg
                  T-50. Supersonik, kacepetan, kemampuan kanggo milih mode, engine uga dikembangaké (shtatovsky). Ana wong Ceko kanthi garis L-39 dhewe

                  T-50 - UBS hard kanggo nelpon, amarga. iki pejuang cahya multifungsi lengkap ing paket UBS. Siji kekurangan yaiku larang.
                  L-159 diklumpukake 20 (est) bêsik lan iku ... Kementerian Pertahanan Rusia ora bakal tuku, utawa bakal nandur modal ing Republik Ceko (tuku lisensi).

                  Kanggo operator kaping 130 - yen sampeyan ngetung saka 346 (lan prabédan minimal), sampeyan kudu nambah AS, Israel, Polandia, lsp.

                  Kutipan saka mvg
                  Aku pancene pracaya sing paket survivability nyimpen akeh pilot. Tipe spasi mesin, pesenan organ vital, dubbing EMF, lsp.

                  Iki minangka langkah-langkah kanggo nambah kaslametan, lan ya, sampeyan bener - ing kompleks kasebut nyimpen lan akeh sing ora duwe 130. Apa sing ana ing 131 mung dikenal dening militer lan perancang (kayane ora ana informasi ing sumber terbuka).
                  Kutipan saka mvg
                  Dadi apa "plus" saka Yak'a? Kajaba iku, apa perusahaan - sing kapitunan?

                  Kajaba iku, ana ing kene lan saiki lan nduweni karakteristik kinerja sing apik kanggo UBS. Kaluwihan kasebut yaiku kanthi modernisasi sing jero (maksudku Yak-131, lsp.), sampeyan bisa nggawe multifungsi sing entheng (ing asas, wong Italia ora ngganggu banget, lan saiki M-346. sawise modernisasi tipis, diwenehi persis minangka pejuang cahya). Kauntungan kasebut yaiku produksi menehi lapangan kerja lan kesempatan kanggo nglatih para pekerja lan pilot anyar. Iki dudu wunderwaffle, mung mobil sing apik.

                  Lan sampeyan salah babagan Yak. Biro desain menehi macem-macem pesawat serangan (menyang seri) lan pesawat sipil. Lan vertikal pungkasane ora ana apa-apa (dokumentasi kasebut dituku dening Lockheed Martin).
                  1. mvg
                    mvg 9 Juli 2017 07:33
                    +2
                    Sadurunge Yak-141 "vertikal" pungkasan, sing dipuji ing kene, dibangun, kaya biasane, 2 kali luwih suwe tinimbang istilah kasebut, lan pungkasane pilot test ora bisa nyelehake ing TAVKR ing GIS (ya, ora ana -kahanan becik, nanging ing dheweke uga pilot test.
                    Yen regane murah, apa ora tuku barang sing ora kudu ditindakake?
                    Bab pungkasan sing ditindakake KB Yak yaiku Yak-40s sipil lan nglawan Yak-128s ... liyane dibuwang kanggo ngombe.
                    1. maximghost
                      maximghost 9 Juli 2017 19:32
                      +2
                      Dibangun 2 kaping luwih saka istilah amarga mesin. Pilot tes ora bisa nampa dheweke amarga lengkungan - ana panemu sing beda babagan iki, nanging kesalahan pilot tes lan direktur penerbangan minangka kasunyatan.
                      Yak-128 apa ya? MB Yak-28?
                      1. mvg
                        mvg 9 Juli 2017 19:56
                        +2
                        A pilot test ora bisa bengkong. Wiwitane. Dheweke kudu ngunggahake "produk setengah rampung" iki menyang langit.
                        Tu-128 adhedhasar pesawat pengintai Yak-25P.
                        PS: Nyaranake alternatif nalika Biro Desain Yakovlev mbangun soko sing bisa.
                        PPS: Aku tau nglayani sawetara pabrik pertahanan ing St. Petersburg, aku nonton apa ana kekacoan. Mbok yo ngono..((
        2. Zaurbek
          Zaurbek 7 Juli 2017 21:15
          0
          Pitakonan Stormtroopers nggantung ing udhara lan durung ana solusi sing ora jelas. Lan cara lawas iku ala lan tanpa wong iku mokal kanggo nyimpen dhuwit ...
          1. maximghost
            maximghost 10 Juli 2017 01:59
            +3
            A pilot test ora bisa bengkong. Wiwitane. Dheweke kudu ngunggahake "produk setengah rampung" iki menyang langit.

            Kepiye carane nerangake keluwihan kacepetan landing? 141 ora vertikal pisanan, prosedur kanggo takeoff vertikal lan kebangkrutan wis digarap ing 38 (topik kapisah bab iku, Aku suggest ora mundhakaken kene). Ya, lan 141 sadurunge kedadeyan kasebut wis mabur kanthi lengkap. Kajaba iku, iki minangka kacilakan pisanan ing tes. Udakara rolas Su-24 kasebut ilang sajrone uji coba.
      2. Komentar wis dibusak.
  9. Anconsha
    Anconsha 7 Juli 2017 12:17
    0
    Apik banget kanggo penulis lan sing nggawe pesawat kasebut, nanging mung kanggo musuh lokal, amarga ora dilindhungi sanajan saka senjata cilik.
  10. Sedoy
    Sedoy 7 Juli 2017 12:49
    +2
    kaya pesawat serangan - militer nolak ...
    alasane murah...
    jinis kudu dipesen. sampeyan single, etc.

    nanging pabrikan kudu mikir lan nggawe pilihan sing dituju 131
    "penerbangan nyamuk" dikarepake ing pirang-pirang negara sing ora mbutuhake tenaga pengering, petir lan tornado.
    kang digunakake Italia nalika nggawe kembar 130 kanggo pasar iki
    1. griffin ireng
      griffin ireng 8 Juli 2017 21:51
      +1
      Kutipan saka Sedoy
      "penerbangan nyamuk" dikarepake ing pirang-pirang negara sing ora mbutuhake tenaga pengering, petir lan tornado.

      Ora mung dikarepake. Malah ora bakal nyegah kita nggabungake latihan lan kemampuan kanggo ngirim pukulan gedhe. Kajaba iku, kita ora duwe kendaraan serangan ringan sing bisa digunakake saka lapangan udara (Su-25 ora diitung - ora diprodhuksi). Ya, lan negara liya ngerti iki: Yankees rivet Scorpion, Inggris rivet Hawk, RRC lan Kaukasus Kidul duwe UBS dhewe (kanthi karakteristik kinerja sing menarik banget).
  11. TeKuS
    TeKuS 7 Juli 2017 13:06
    +1
    Iku omong kosong kanggo buyar ireng, lan malah banjur ora kabeh. Gusti Allah aja padha push wong tinimbang 25.
  12. heruv1 aku
    heruv1 aku 7 Juli 2017 13:48
    +1
    Nanging aku mikir yen infanteri kita bakal seneng banget karo pesawat serangan lapis baja sekrup, kaya IL-2 lan thunderbolt, nanging kanthi cara modern.
    1. svp67
      svp67 7 Juli 2017 15:16
      +6
      Kutipan saka heruv1me
      Nanging aku mikir yen infanteri kita bakal seneng banget karo pesawat serangan lapis baja sekrup, kaya IL-2 lan thunderbolt, nanging kanthi cara modern.

      Lan ora ketompo carane seneng mungsuh - iku luwih apik ora kanggo nggawe target udhara. A UAV kejut iku sing kita butuhake saiki. Lan ninggalake pilihan iki kanggo nggunakake Yak-130 minangka Resor pungkasan.
  13. 52 gim
    52 gim 7 Juli 2017 16:32
    +1
    Aduh, mesakne kowe ora bisa motret bocah cilik sing lagi kerja! Lan review dadi cendhak lan "Enak", matur nuwun!
  14. CouchExpert
    CouchExpert 7 Juli 2017 16:43
    +1
    Kanggo nggunakake lengkap minangka pesawat serangan, saliyane kanggo pesenan, isih kudu diwenehi kesempatan kanggo nggunakake rudal anti-tank dipandu (sing, mesthi, saiki ora diamati ing dhaftar senjata). Sarana kanggo nglawan serangan rudal (perang elektronik, jebakan, lan liya-liyane) ora bakal ngganggu. Tanpa iki, dheweke ora bakal urip suwe ing garis ngarep.
    Nanging yen sampeyan sijine kabeh iki marang (lan yen teknis bisa rampung ing kabeh), banjur dheweke
    - bakal kelangan karakteristik kinerja amarga nambah massa pesawat kosong;
    - nyuda beban pertempuran utawa radius;
    - masalah sing bisa ditindakake sajrone operasi jangka panjang sing ana gandhengane karo bobot sing ora dirancang;
    - kesempatan minangka pejuang latihan (pertempuran udara sing kuat) bakal dikurangi (uga, yen sampeyan mikir babagan mbalikke "downgrade" kanggo latihan);
    - bakal munggah ing rega malah luwih;
    lsp.
    Mesthi wae, yen sampeyan mung ngebom KAB tanpa mlebu zona pertahanan udara, mula sampeyan bisa nindakake tanpa kabeh iki. Nanging banjur apa jenis "stormtrooper" iku? Dadi, conto liyane saka perversion konsep modern.

    Lan ing pungkasan, ketoke, sampeyan isih kudu ngrancang piranti kanthi glider sing dirancang kanggo penerbangan subsonik sing terus-terusan ing dhuwur lan sedheng, kanthi mesin sing dilindhungi lan kokpit / tanpa awak, kanthi ciri sing luwih ekonomis saka operasi lan wektu penerbangan ( lan rega lan pancasan dhewe kudu kalebu losses lan seriality - ana ngirim ora "mabur iPhone" F-35, losses saka IL-2 dikenal kanggo everyone). Iki yen sampeyan pancene mbutuhake pesawat serangan, lan dudu "soko sing padha karo Su-25."
    1. vlanis
      vlanis 7 Juli 2017 21:17
      +2
      Kabeh jinis pesawat dibutuhake, kabeh jinis pesawat penting, wiwitan latihan U2 - PO2 uga ora ateges nggunakake pertempuran,
  15. Archon
    Archon 7 Juli 2017 18:04
    0
    kok latin ing tombol? piranti manca?
  16. zenion
    zenion 7 Juli 2017 19:20
    0
    Dheweke njabat ing lapangan udara ing ngendi Yak-27 lan 28. Pesawat sing apik banget kuwi minangka pesta mata. Sushki lan Migi uga mabur ing, nanging marang Yaks padha ora supaya ayu.
    1. avt
      avt 7 Juli 2017 19:46
      0
      Kutipan saka zenion
      lan Yak-27 lan 28. Pesawat sing apik banget kuwi minangka pesta kanggo mripat. Sushki lan Migi uga mabur ing, nanging marang Yaks padha ora supaya ayu.

      wassat Ayo! mesin, kaya leluhure -25, macet ing awal jaman jet.
  17. Wadim12
    Wadim12 7 Juli 2017 20:13
    0
    Mobil apik, perlu. Nanging padha dikembangaké bali ing 80s, kanggo dangu banget kanggo pesawat, nanging kaping ora ngidini.
  18. cah cilik
    cah cilik 8 Juli 2017 03:17
    0
    su-25 mbuktekaken dadi mesin ulet. carane iki ora jelas
  19. k_ply
    k_ply 8 Juli 2017 11:07
    +3
    Kutipan saka CouchExpert
    Kanggo nggunakake lengkap minangka pesawat serangan, saliyane kanggo pesenan, dheweke isih kudu diwenehi kesempatan kanggo nggunakake rudal anti-tank dipandu ...

    ATGM dadi kabutuhan kanggo pesawat serangan, cilaka! Pilot miskin uga kudu melu tuntunan murni ing target tunggal lan ora statis, 80/122-mm NAR (NURS) lan OFAB wis bisa ngrusak tank sanajan tanpa serangan langsung. Kriteria "efektivitas biaya" mbokmenawa minangka konsep sing ora dingerteni! Rudal udara-kanggo-permukaan cukup kanggo numpes obyek lan kapal seluler stasioner lan prioritas sing luwih gedhe (peluncur OTR, contone) tanpa mlebu zona pertahanan udara, dene sistem anti-tank jenuh pasukan darat lan helikopter AA.

    Umumé, miturut konsep panggunaan pesawat serangan, dheweke kudu nyerang ing pinggir ngarep pasukane ing kontrol pengontrol udara canggih, senjata mung digunakake kanggo pengamatan visual target. Saliyane nyedhiyakake dhukungan udara langsung menyang pasukan darat ing medan perang, dheweke bisa nyerang target sing ana ing kabeh kedalaman taktis formasi pertempuran (lokasi) mungsuh kanthi nggunakake data pengintaian lan target.
    Karakteristik dhuwur-kacepetan lan dhuwur-dhuwur ora penting banget kanggo pesawat serang, beda karo kabeh cuaca lan pesawat tempur-pembom sing luwih cepet (pesawat tempur-serangan) sing diadaptasi kanggo pertempuran udara. Kacepetan migunani kanggo pesawat serangan nalika ngirim serangan dadakan marang obyek stasioner, yen penerbangan kasebut digandhengake karo telusuran lan identifikasi target obah cilik lan ngirim serangan sing ditargetake, lan gerakan cepet ing ndhuwur permukaan bumi ndadekake angel banget kanggo pesawat kasebut. pilot kanggo ngatasi masalah iki.
    Ana 4 faktor sing nemtokake efektifitas pesawat serangan:
    1) Reaksi wektu - wektu sing liwati saka wayahe telpon kanggo wiwitan serangan ing target ditetepake (+ loitering karo sistem refueling online);
    2) Vitalitas - umume cetha ing kene (waja);
    3) Identifikasi target - telusuran, deteksi, identifikasi lan nelusuri target, gumantung saka kacepetan (sing luwih murah - luwih apik) lan dhuwure (luwih dhuwur - luwih apik) pesawat (lan kosok balene, kanthi kacepetan sing luwih dhuwur lan dhuwure penerbangan sing luwih murah, kemungkinan ngengingi sistem pertahanan udhara suda), kajaba avionik, akeh ing kene isih gumantung ing organisasi karya pengontrol pesawat canggih (kalebu pesawat ringan, helikopter ringan lan UAV), mbantu pilot navigasi ing medan perang;
    4) Asor - sawetara gaman lan beban pertempuran.
  20. andrew 07
    andrew 07 8 Juli 2017 20:24
    0
    Mobil apik tenan. Mungkin pesawat iki bisa dadi peran ing terobosan kita kanggo ngatasi backlog ing jumlah pesawat tempur? Ya larang. Ya, pusat utama upaya kita yaiku senjata rudal, lan utamane rudal jelajah. Nanging penting banget kanggo entuk paling ora paritas ing jumlah karo kabeh penerbangan aliansi. Kita kudu nggoleki sawetara solusi. Bisa uga ana ing bidang produksi drone serangan skala gedhe, bisa uga ana ing nggawe cepet saka pejuang MIG sing entheng. Nanging ana sing kudu ditindakake. Kita wajib nindakake balapan senjata ing langit.
  21. sgapich
    sgapich 9 Juli 2017 08:44
    0
    Kutipan: DMM2006
    Lan sampeyan, dear, ketoke weruh pesawat tempur murah nang endi wae?
    Apa sampeyan dadi apikan kanggo nuduhake persis ing ngendi. Mung karo pranala tartamtu kanggo informasi please. Yen ora, ora usah mangsuli, pitakone retorika.

    Kados pundi?! F22, F35 dishowy, savsem dishowy. Tuku ya, aku bakal nggawe diskon ... (sarkasme, yen ana)
  22. maximghost
    maximghost 10 Juli 2017 01:54
    +2
    mvg,
    Kepiye carane nerangake keluwihan kacepetan landing? 141 ora vertikal pisanan, prosedur kanggo takeoff vertikal lan kebangkrutan wis digarap ing 38 (topik kapisah bab iku, Aku suggest ora mundhakaken kene). Ya, lan 141 sadurunge kedadeyan kasebut wis mabur kanthi lengkap. Kajaba iku, iki minangka kacilakan pisanan ing tes. Udakara rolas Su-24 kasebut ilang sajrone uji coba.
  23. tombok
    tombok 10 Juli 2017 07:33
    0
    Bener, yen sampeyan ngadeg ing ngarep sawetara jinis An-12, sampeyan bakal krungu neraka sing padha. Iku lucu kanggo krungu carane penulis arep ngarahake ing pesawat nyerang dening swara. Kabeh padha, pekarangan dudu 40-an abad kaping 20.
    1. Achtuba1970
      Achtuba1970 12 Juli 2017 20:26
      0
      An-12 mung bisa dirungokake, nanging sing jet, nganti muncung menyang sampeyan, meh ora bisa dirungokake. Padha ngomong yen tank T-80 karo mesin turbin gas uga ora krungu nganti buritan dadi. Lan ing An-12 sampeyan bisa krungu karya baling-baling.
  24. alexxxxz
    alexxxxz 31 Juli 2017 09:16
    0
    Apa neraka, Aku ora ngerti ing kabeh watara apa kabeh telek iki cepet-cepet watara ing penggemar! Panganggo forum sing dihormati! Apa pidato kasebut? UBS utamane minangka simulator kanggo kadet kanggo ngajar dheweke mabur. Jancok dheweke supersonik? Ayo pisanan mung alon-alon sinau mabur! Lan wis mode pertempuran, supersonics, etc., bisa digunakake ing sparks saka pesawat tempur nyata, kang kadet banjur kudu ngawula. Lan mesthi ana ing sekolah militer. Sing utama kanggo UBS yaiku sumber daya! Amarga padha ngeksploitasi dheweke ing buntut lan ing mane. Inggih, rega pangopènan penting. Kasunyatan bilih pesawat iki irit wis dadi plus gedhe kanggo dheweke. Panggunaan minangka pesawat serangan bisa mung minangka "sikep nekat" nalika pesenan "Ing biaya sembarang! Mungkasi utawa tundha advance!". Lan ing kasus iki, leladen lan kaslametané kru lan aparat sawise serangan wis ora penting maneh, amarga sing lungguh ing kokpit minangka kamikazes dening definisi. Nanging kesempatan kasebut diwenehake lan pancen bener. A la ger, com a la ger!
  25. rubin6286
    rubin6286 13. november 2017 01:41
    0
    Ora ketompo carane bodho wong teka ing atine, dheweke bakal nemokake wong sing padha.
  26. Sedoy
    Sedoy 6 Januari 2018 13:07
    0
    sayangé, ing versi pesawat serangan, para prajurit nilar ...
    lan kabin kudu dipesen, lan bobot lan radius iki cilik kanggo wong-wong mau, amarga lapangan udara sing adoh saka garis ngarep kudu ngluwihi jangkauan rudal taktis ...

    umume, dheweke ora seneng karo perang "klasik" ...

    nanging apik kanggo "modern" - nglawan "partisan" saka macem-macem werna
    jinis barmaley ing syria
    sanadyan kacepetan minimal kang amba banget - kangelan njedhul kanggo "cukur" serangan
    ora peparingé, sampeyan wiwit gawé pesawat serangan meneng ing gaya Perang Donya II
    lan ora mung didol menyang negara katelu, nanging kanggo awake dhewe.
  27. IStreebok
    IStreebok 16 Januari 2019 19:21
    0
    Iku tetep bakal mabur tanpa kedadeyan ... Ya, ing ngendi ...