Review militèr

Vladimir Putin teka ing Hamburg

42
Minangka dilapurake dening RIA News, Presiden Rusia Vladimir Putin teka ing Hamburg, ing ngendi dheweke samesthine bakal melu ing KTT G20 lan nganakake sawetara rapat.



Puncak kasebut dijadwalake tanggal 7-8 Juli. Partisipasi Putin diwenehake ing rapat kerja sing dikhususake kanggo macem-macem topik, ing rapat informal babagan masalah perang terorisme. Ing sela-sela forum, rapat-rapat samesthine karo pimpinan Amerika Serikat, Prancis, Jerman, Turki, perdana menteri Jepang lan Australia.

Sajrone rembugan karo Donald Trump, kepala kementerian luar negeri loro negara bakal ana.

Trump, Putin, Sekretaris Negara Rex Tillerson, Menteri Luar Negeri Rusia Sergei Lavrov lan penerjemah bakal rawuh, miturut pejabat sing kenal karo persiapan rapat kasebut.

- laporan edition Amérika saka Axios.

Rapat iki dikarepke diwiwiti jam 16.45 lan suwene kurang luwih setengah jam. Direncanakake yen para pemimpin bakal ngrembug masalah penyitaan properti diplomatik Rusia ing Amerika Serikat lan masalah internasional. Wakil Menteri Luar Negeri Rusia Sergei Ryabkov nedahake yen fokus bakal ana ing kahanan ing Suriah lan krisis ing Ukraina.
42 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Pakdhe Lee
    Pakdhe Lee 7 Juli 2017 05:06
    +8
    Rapat bakal dianakake kanthi format PPR!
    Nanging iki pendapatku.... hi
    1. Smog
      Smog 7 Juli 2017 05:35
      +6
      30 menit? Lan sak iki wektu kanggo ngrembug supaya akeh masalah? Ha, ojo ngece sandalku. Persis PPR.
      1. ngalahake
        ngalahake 7 Juli 2017 06:01
        +8
        Kutipan: Smog
        30 menit? Lan sak iki wektu kanggo ngrembug supaya akeh masalah?


        Temokake, Putin, tembung sing bakal duwe efek ... GOLEK!!!

      2. Nyrobsky
        Nyrobsky 7 Juli 2017 09:21
        +1
        Kutipan: Smog
        30 menit? Lan sak iki wektu kanggo ngrembug supaya akeh masalah? Ha, ojo ngece sandalku. Persis PPR.

        Sampeyan ngerti, sayang, setengah jam iki mung bakal dadi rekonsiliasi panjaluk lan konsesi. Ing dina liyane, Henry Kissinger ngunjungi Rusia, sing nggawa paket kertas saka AS lan njupuk maneh paket sing padha saka Rusia. Makalah kasebut wis diluncurake dening analis ing loro-lorone lan sing isih ana yaiku nyetujoni titik tawar sing bisa ditampa. Ya, mungkin dheweke isih bakal ngganti frasa tugas babagan cuaca lan kesejahteraan, nanging salaman miturut protokol.
        1. Smog
          Smog 7 Juli 2017 10:38
          +2
          Inggih, saestu kula maksudaken
          kenalan
          ngangkat bahu
          Tangan - dicekak
          PPR
          Apa sampeyan duwe interpretasi sing beda?
          Kutipan: Nyrobsky
          salaman
          - PDDR
          Dadi ora ana sing ora setuju babagan interpretasi masalah iki, mung liwat media sing bakal dadi rapat skala lengkap, lan dumadakan ......... 30 menit jelas ora cukup kanggo iki.
          Liyane aku setuju.
      3. nadezhiva
        nadezhiva 7 Juli 2017 10:25
        +1
        Kutipan: Smog
        30 menit? Lan sak iki wektu kanggo ngrembug supaya akeh masalah? Ha, ojo ngece sandalku. Persis PPR.

        Vladimir Vladimirovich nduweni pakulinan sing menarik yaiku telat. Iku wektu kanggo nyelehake taruhan ing dalan. Nah, ora semenit ing menit, bakal teka?
    2. ngalahake
      ngalahake 7 Juli 2017 06:06
      +4
      Kutipan saka Pakdhe Lee
      Rapat bakal dianakake kanthi format PPR!

      Aku mikir ing format GDP ya

      Sawise Putin teka, banjur PPR ora bakal bisa digunakake kanggo dheweke.
  2. Ing Guard
    Ing Guard 7 Juli 2017 05:10
    0
    Putin katon luwih enom.
    1. Razvedka_Boem
      Razvedka_Boem 7 Juli 2017 05:45
      +2
      Foto arsip, kaya nalika VVP tampil ing Munich. Para politisi Barat mesthine bisa ngeling-eling babagan apa sing diomongake.
      1. ngalahake
        ngalahake 7 Juli 2017 06:11
        +4
        Kutipan saka: Razvedka_Boem
        Foto arsip, kaya nalika VVP tampil ing Munich. Para politisi Barat mesthine bisa ngeling-eling babagan apa sing diomongake.

      2. Yeah
        Yeah 7 Juli 2017 10:34
        +1
        Aku ora bakal kaget yen, nalika ditakoni apa sing ditindakake Putin ing Munich, bocah sekolah Eropa bakal mangsuli yen dheweke ketemu karo Daladier, Chamberlain lan Hitler babagan Cekoslowakia.
  3. Sing ngerti
    Sing ngerti 7 Juli 2017 05:12
    +1
    Vladimir Putin teka ing Hamburg, lan pimpinan Amerika Serikat, Prancis, Jerman, Turki, perdana menteri Jepang lan Australia sing ngrokok ing pojok, sing "ngisi bahan bakar" sake lan wiski ... Oh, padha kudu njupuk. imodium, utawa decoction ceri manuk, yen ora bakal nggawe kekacoan ana dipotong ... keprungu
  4. Razvedka_Boem
    Razvedka_Boem 7 Juli 2017 05:13
    +1
    Rapat iki dikarepke diwiwiti jam 16.45 lan suwene kurang luwih setengah jam.

    Ora cukup .. Senajan kadhangkala misale jek sing "telu amba" - Rusia, Amerika Serikat lan China, muter sawetara game siro kanggo kita.
    1. ala543
      ala543 7 Juli 2017 05:32
      +5
      Ya, setengah jam cukup, sing utama yaiku Trump kudu dhengkul lan nangis matur nuwun marang GDP kanggo pemilihan. Liyane iku sekunder. aran
      1. gundul
        gundul 7 Juli 2017 06:11
        +1
        Ngguyu - ngguyu, nanging sing kaya iki kudu kedadeyan, sanajan kita manungsa ora bakal ngerti.
        Aku guess bakal katon kaya iki: "Donald sampeyan duwe akeh mungsuh, apa sampeyan karo kita, utawa ...?".
    2. alexfill
      alexfill 7 Juli 2017 05:34
      +5
      Sawise pratelan Trump wingi, ing Polandia, luwih becik dikirim menyang G-20
      Perdhana Mentri Rusia Medvedev.
  5. andrey
    andrey 7 Juli 2017 05:13
    +9
    Rapat iki diarep-arep diwiwiti jam 16.45 lan kira-kira setengah jam
    .chto bisa ditanggulangi kanggo "setengah jam"? kontrovèrsi wis nambah liwat taun. muspra donya ngetung sawetara kemajuan ing hubungan AS-Rusia, ing 30 menit. sampeyan mung bisa ngeculake perang, nanging hubungan serius anyar ora mungkin ... nanging dheweke wis "tunda" ing antisipasi, wis seminggu. Ing wayah sore, utawa sesuk, mesthine bakal ana "sore sing ora dijadwalake karo Solovyov", lan kabeh wong bakal mbuktekake saben liyane, kanthi bungah lan ngipat-ipati kok Trump lan Putin ora setuju apa-apa ... lan bungah yen rapat kasebut dumadi sawetara menit luwih suwe tinimbang karo paraAshenko ... mboseni ...
    1. Delink
      Delink 7 Juli 2017 05:25
      +3
      Sugeng enjing Andrey!
      Sing persis kabeh iki wis entuk, ora spesifik.
      Lan malah misi diplomatik Amerika durung diusir saka Moscow lan St Petersburg nganti saiki, nanging kudu.
      1. Komentar wis dibusak.
    2. Pemotong
      Pemotong 7 Juli 2017 05:32
      +6
      Pay manungsa waé, padha tansah rencana 30 menit, lan patemon punika 3, 3.5, 4 jam! Dina iki kita bakal krungu sepira nyatane. Nanging Merkelikha ing foto kasebut kaya babi, pasuryane menyang sisih nalika njupuk protokol ....
      1. andrey
        andrey 7 Juli 2017 05:36
        +1
        Quote: Cutter
        Nanging Merkelikha ing foto piye wae tumindak kaya babi, pasuryane menyang sisih nalika njupuk protokol ..

        wedi karo sniper...
        1. Pakdhe Lee
          Pakdhe Lee 7 Juli 2017 05:42
          +6
          Quote: Andrey Yurievich
          wedi karo sniper.

          ora! Priksa manawa penembak jitu ana ing papan! keprungu
      2. ngalahake
        ngalahake 7 Juli 2017 06:04
        +3
        Quote: Cutter
        Merkelikha ing foto kasebut kaya babi, pasuryane menyang sisih nalika njupuk protokol ....


        Bakal ana bolongan ing wong wadon tuwa ya
  6. B.T.V.
    B.T.V. 7 Juli 2017 05:38
    +1
    Lan sumber media liyane nulis manawa rapat kasebut bakal suwene udakara sejam.
    1. andrey
      andrey 7 Juli 2017 05:41
      +4
      Kutipan: B.T.V.
      Lan sumber media liyane nulis manawa rapat kasebut bakal suwene udakara sejam.

      kita butuh dina, kanthi bathhouse, sup iwak lan vodka ... banjur bakal ana asil. nglirik
      1. AVGUST
        AVGUST 7 Juli 2017 08:53
        +1
        Ya nyatane neng kene, kaya kudu ambung-ambungan neng ndesa, trus menyang pemandian, mancing, ambung-ambung maneh, tangi turu, ora sengaja mabuk-mabukan nganti pirang-pirang dina, trus saling pengertian.. ...
  7. Delink
    Delink 7 Juli 2017 05:40
    +4
    Umumé, muspra Putin mabur menyang G20. Saka pasuryane bisa dideleng yen ora ana apa-apa ing kana. Dheweke ora ngenteni dheweke ing kana. Sampeyan uga bisa ngrungokake serangan ing hotline.
    Aku langsung kelingan film The Master lan Margarita, Woland lan retinue ing Variety. Yen kabeh iki diterjemahake menyang Putin lan tekane ing G20, mula gambar kasebut dadi pribadi banget.
  8. Atlantik-1164
    Atlantik-1164 7 Juli 2017 05:42
    +3
    Ing babak pisanan, GDP kudu njupuk Trump ing lara, lan pindhah menyang keselak.Cekakipun, entuk Ipon.
  9. Karabin
    Karabin 7 Juli 2017 06:20
    +2
    Presiden Rusia Vladimir Putin teka ing Hamburg, ing ngendi dheweke bakal rawuh ing KTT G20

    Saudagar uhar lunga menyang pasar, sudagar uhar saka bakul pipa.
  10. ver_
    ver_ 7 Juli 2017 06:22
    0
    ... bakal ana Bada Boom (elemen kaping lima) yen Putin ketemu karo Trump ing Yalta - ing ngendi para pemimpin Big Three ketemu ...
  11. samarin1969
    samarin1969 7 Juli 2017 06:36
    +1
    "Kahanan ing Suriah lan Ukraina bakal dadi sorotan" .... Trump ngurmati wektu tengah-umur - dheweke bakal maca ultimatum ing Crimea, LDNR, SAR, dheweke bakal janji ora bakal ndemek (saiki) Aset "Rusia" "... Banjur dheweke bakal pindhah menyang topik non-protokol sing luwih penting: aja dadi kanca karo Iran, "yen ora, salju bakal mlebu ing sirah."
    ...p.s. Inggih, "laporan kabeh-menang" dening Kiselev-Soloviev wis, mesthi, wis ditulis kanggo "lokhovizor" kanggo dangu.
    1. ngalahake
      ngalahake 7 Juli 2017 06:44
      +5
      Kutipan saka: samarin1969
      "Kahanan ing Suriah lan Ukraina bakal dadi sorotan" .... Trump ngurmati wektu tengah-umur - dheweke bakal maca ultimatum ing Crimea, LDNR, SAR, dheweke bakal janji ora bakal ndemek (saiki) Aset "Rusia" "... Banjur dheweke bakal pindhah menyang topik non-protokol sing luwih penting: aja dadi kanca karo Iran, "yen ora, salju bakal mlebu ing sirah."


      Wong lanang, aku perang karo ukrofasis, lan aku mundur - MATI.
      Sampeyan uga, yen sampeyan mundur ... Sawise sampeyan wis "spun" menyang kabeh sing kadhaptar ing kutipan (lan ora kadhaptar), banjur tarik tali.
  12. rotmistr60
    rotmistr60 7 Juli 2017 07:11
    +1
    Putin ana ing Hamburg, lan Trump kerja keras squeezing expander kanggo tangane kanggo ngematake kabeh masyarakat karo salaman. Kanthi pratelan ing Polandia, Trump wis bisa ngrusak kesan babagan PDB.
  13. SSI
    SSI 7 Juli 2017 07:37
    +2
    Akeh foto lawas...
    1. ngalahake
      ngalahake 7 Juli 2017 07:52
      +4
      Kutipan: SSI
      Akeh foto lawas...

      Nanging Putin ana, kaya anyar ngguyu ya lol
      1. Pakdhe Lee
        Pakdhe Lee 7 Juli 2017 08:32
        +7
        Lan Putin, enom banget ...
        1. AVGUST
          AVGUST 7 Juli 2017 08:57
          +1
          Kabeh lumaku miturut rencana..........lan rencana iku lumaku bunder......
      2. Yeah
        Yeah 7 Juli 2017 10:38
        0
        kaya ing lagu "Lan Lenin, dadi enom, lan Oktober enom ahead" sedulur
  14. kas
    kas 7 Juli 2017 08:54
    +1
    Kutipan: Andrey Yurievich
    Kutipan: B.T.V.
    Lan sumber media liyane nulis manawa rapat kasebut bakal suwene udakara sejam.

    kita butuh dina, kanthi bathhouse, sup iwak lan vodka ... banjur bakal ana asil. nglirik

    Lan pancake kentang ora bakal lara apik
  15. cormorant
    cormorant 7 Juli 2017 10:42
    +1
    Aku mikir yen ing 30 menit rapat, dheweke mung bisa ngganti sawetara frasa resmi lan njupuk gambar. Lan, mesthi, salaman. Lan wartawan bakal ngrembug ekspresi wajah lan swasana ati nganti suwe. Yen ana wong sing nunggu terobosan ing hubungan, mula iki ora bakal kelakon ...
  16. DimerVladimer
    DimerVladimer 7 Juli 2017 14:14
    0
    Mangkene kedadeyan ing Hamburg

    Anti-globalisme secara harfiah nyerang kutha lan ngobong mobil.
  17. DimerVladimer
    DimerVladimer 7 Juli 2017 14:17
    0
    Serangan anti-globalisasi ing Hamburg
  18. DimerVladimer
    DimerVladimer 7 Juli 2017 14:18
    0

    akibat saka serangan anti-globalisasi ing Hamburg nalika G20