Review militèr

Penerbangan basis operator ing Perang Donya II: pesawat anyar. BAB VIII(a)

4
Pengebom nyilem basis operator Jepang


Tanggal 7 Desember 1941, nyebabake serangan kejutan ing pangkalan Amerika ing Pearl Harbor, ing ngendi pasukan utama Angkatan Laut AS dikonsentrasi ing teater operasi Pasifik, Jepang mlebu Perang Dunia II. Pasukan serangan utama saka formasi basis operator Jepang yaiku pengebom nyilem basis operator Aichi D3A1 (miturut klasifikasi Sekutu - "Val") lan pengebom torpedo berbasis operator Nakajima B5N2 (wong Amerika nyebat "Kate").


Pengebom nyilem Aichi D3А1 Val nyerang Pearl Harbor, 7 Desember 1941 (Gambar saka www.aviationofjapan.com)

Aichi D1936A3 Val sing duwe kursi loro, sing nggawe penerbangan pertama ing taun 1, wis dianggep lungse nalika wiwitan permusuhan ing babagan kacepetan (maksimum - 386 km per jam) lan daya tembak (1 x 250-kg lan 2 x). bom udara 60 kg).

Syarat kanggo pesawat anyar sing dirancang kanggo ngganti bom nyilem Aichi D3A (sing isih diuji lan nyiapake produksi massal), komando kekaisaran Jepang. armada dikembangake ing taun 1938. Ing tataran wiwitan pembangunan, padha ngrancang kanggo nggawe bom nyilem anyar adhedhasar pesawat Heinkel Jerman, prototipe saka He 118 dive bomber, kang siji melu ing kompetisi Luftwaffe lan kalah karo Junkers Ju.87. Kanggo nindakake iki, Jepang tuku lisensi saka Jerman kanggo produksi He 118 lan pesawat eksperimen He 118 V4. Ing musim semi taun 1938, sawise tes ekstensif saka kendaraan sing digawa, dadi cetha yen tukang ngebom nyilem iki ora cocok kanggo armada. Kanthi karakteristik kacepetan banget (515 km saben jam), He 118 dadi abot banget kanggo digunakake ing operator pesawat lan struktural banget.


Bomber nyilem Heinkel He 118 Jerman sing berpengalaman (Foto saka www.airwiki.org)

Pangembangan bom nyilem adhedhasar operator anyar adhedhasar backlog teknis lan pengalaman praktis ing Heinkel He 118 dipasrahake menyang Arsenal Penerbangan 1 Angkatan Laut Jepang ing Yokosuka (Ketua Engineer Masao Yamano).

Pesawat anyar kasebut nampa sebutan "Yokosuka" D4Y lan jeneng "Susei" (diterjemahake saka "Komet") Jepang, mengko bakal nampa jeneng kode "Judy" saka Amerika.

Prototipe pengebom nyilem D4Y1 Susei nglakokaké penerbangan pisanan ing Desember 1940. Iku kabeh-logam pindho agêng-wing karo mekanisasi swiwi majeng, saben console wis telung flaps rem aerodinamis elektrik mimpin. Susei nampa fuselage kompak (dawane dibandhingake karo Aichi D3A1 Val) karo teluk bom jembar kanggo siji 500-kg utawa loro bom 250-kg. Pasokan bensin penerbangan sing padha karo D3A1 dumunung ing limang tank sing ora dilindhungi. Loro tank eksternal tambahan 330 liter bisa digantung ing ngisor konsol swiwi. Tinimbang PTB, rong bom 30 kg (utawa 60 kg) digantung kanggo nguatake persenjataan bom. A wingspan luwih cilik (11.50 m mungsuh 14.37 m kanggo D3A1) digawe iku bisa kanggo ninggalake mekanisme kanggo lempitan nyenengake.


D4Y1 Susei ngebom nyilem ing arsenal penerbangan, Yokosuka, 1942 (Foto dening scalemodels.ru)

Senjata cilik diwakili (kaya karo Aichi D3А1) kanthi telung bedhil mesin: loro 7.7 mm sinkron lan siji 7.92 mm ing menara ing operator radio gunner ing mburi kokpit.

Pembangkit listrik prototipe D4Y1 yaiku mesin pendingin cair Atsuta, asline kanthi kapasitas 950 tenaga kuda (model 11) - versi impor saka DB 600G Jerman. Mesin Atsuta 1200-daya kuda saka model 12 (versi dilisensi saka DB 601 Jerman) sing direncanakake kanggo instalasi ing model serial durung dikuasai ing produksi.


Yokosuka D4Y1 Shusei dive bomber ing Museum Penerbangan, Tokyo, Februari 2008 (Foto saka www.airliners.net)

Prototipe Suseya, sing nduweni wujud aerodinamis sing elegan, nuduhake karakteristik penerbangan sing dhuwur lan kontrol sing apik ing penerbangan tingkat sajrone tes. Kacepetan maksimum D4Y1 ing 546 km saben jam ngluwihi pesawat tempur basis operator utama saka armada Jepang A6M3 Zero.


Bomber nyilem "Yokosuka" D4Y1 "Susei" ing museum penerbangan, Tokyo, 2006 (Foto saka blogspot.com)

Nanging, sajrone tes kasebut, ora mungkin nggunakake pesawat anyar ing kapasitas utama, pengebom nyilem, dicethakaké. Alasan kasebut ana ing desain sayap sing ringkih. Sajrone nyilem, swiwi wiwit kedher banget, sing ing sembarang wektu bisa mimpin kanggo karusakan saka pesawat.


Pesawat pengintai basis operator kacepetan dhuwur "Yokosuka" D4Y1-C "Susya" nyiapake kanggo penerbangan pengintaian, 1943. (Situs foto www.aresgames.eu)

Nalika para perancang ngrampungake masalah ngilangi masalah serius iki, diputusake kanggo ngrampungake pasangan kendharaan pra-produksi kaping pindho sing dilengkapi mesin 1200-daya kuda standar minangka pesawat pengintai kacepetan dhuwur adhedhasar operator lan nyoba ing kahanan pertempuran. Rak bom dibusak amarga ora perlu, lan tank bahan bakar tambahan dipasang ing teluk bom. Sepasang PTB 330 liter digantung ing kunci underwing sing dikuatake. Tangan cilik ora diganti.


Pesawat pengintai dek "Yokosuka" D4Y1-C "Susei", 523 kokutai, Kepulauan Caroline, 1944 (Gambar saka scalemodels.ru)

Baptisan geni "Suseya" ditindakake tanggal 4 Juni 1942 ing Midway Atoll. Salah siji saka rong pramuka sing ditugasake ing kapal induk Soryu (No. BI-201) ing dina iku, sajrone penerbangan pengintaian, yaiku sing pisanan nemokake formasi kapal induk Amerika 120 mil saka Midway lan ngirim radio menyang komandone (kanggo sawetara). alesan ora dingerteni, radiogram ora tau ditampa). Kapindho Susei ora njupuk bagéyan ing musuhan (iku mbokmenawa rusak utawa numpes wis sak serangan pisanan ing operator pesawat Soryu).

Senadyan asil umume tragis saka Pertempuran Midway Atoll, komando Jepang nganggep asil panggunaan tempur pesawat anyar cukup sukses. "Susei" luwih unggul tinimbang pesawat pengintaian basis operator utama armada Jepang wektu iku, bomber torpedo Nakajima B5N2 "Kate", kanthi kacepetan lan jarak.

Ing tanggal 6 Juni 1942, pesawat pengintaian basis operator anyar "Yokosuka" "Susey" dilebokake ing layanan D4Y1-C. Produksi skala cilik kasebut alon banget - produksi pesawat anyar mung diwiwiti ing Oktober 1942.

Penerbangan basis operator ing Perang Donya II: pesawat anyar. BAB VIII(a)

Pesawat pengintai basis operator D4Y1-C "Susey" lagi nyiapake kanggo lepas landas saka lapangan udara pesisir ing Kapuloan Mariana, 1944 (Foto dening wikimedia.org)

Seri D4Y1-C beda karo prototipe ing ngarsane peralatan fotografi pengintaian (kamera K-8 kanthi lensa 250 mm utawa 500 mm). Deck pesawat pengintaian D4Y1-C, lagi ditanggepi, mlebu layanan utamané karo unit pengintaian gisik sing dilakokno saka airfields ing Rabaul, Caroline lan Mariana Islands, New Guinea lan Filipina.

Operasi tempur D4Y1-C nemtokake penilaian positif saka kru penerbangan, sing disebabake dening kinerja penerbangan sing dhuwur lan gampang ngontrol pesawat kasebut. A drawback pinunjul iki lan modifikasi sakteruse saka Susya ana keamanan banget amarga lack of waja kanggo kokpit lan tank bahan bakar nutup.

Ing kahanan proses banget protracted fine-tuning lan ngluncurake bom nyilem lengkap D4Y1 Susei menyang seri ing perusahaan Aichi ing Agustus 1942, modifikasi anyar saka Vala - D3A2 (Model 22) tindak menyang seri. Ing pangarep-arep kanggo nambah jangkoan saka ngebom nyilem, padha nambah daya saka pembangkit listrik kanthi masang engine 1300 daya kuda Mitsubishi Kinsei-54. Kacepetan maksimum D3A2 wis tambah kanggo 433 km saben jam. Ing pesawat, lantern kokpit wis dawa lan volume tank bahan bakar tambah (79 liter), nanging sawetara pesawat saka mesin abot ora mung mundhak, nanging suda 150 km. Persenjataan "loro" ora beda karo modifikasi sadurunge.


Aichi dive bomber D3A2 Val (anjir saka wardrawings.be)

Produksi bom nyilem Aichi D3A2 Val terus nganti Agustus 1945. Iku modifikasi paling massive saka Val (1017 pesawat diprodhuksi - kaping pindho minangka akeh minangka D3A1).

Vals njabat ing dek kapal induk Jepang nganti pungkasan taun 1944. Operasi utama pungkasan kanthi partisipasi yaiku Pertempuran Kepulauan Mariana ing wulan Juni 1944 - 38 D3A2 pengebom nyilem adhedhasar limang kapal induk (kalebu Hiyo lan Junyo) saka formasi Admiral Ozawa. Efektivitas tumindak amarga ora pengalaman kru (target diserang mung saka slide sing lembut) kurang. Vals sing isih urip terus nglayani ing pesisir minangka kendaraan latihan lan pesawat kamikaze.


Ing penerbangan, replika Aichi D3A Val ing pertunjukan udara ing AS, 1986 (Foto wiki.gcdn.co)

Ing spring saka 1943, perancang saka 1st Aviation Arsenal ing Yokosuka bisa kanggo ngiyataken desain spar utama wing D4Y1, ing wektu sing padha nambah rem aerodinamis.

Ing wulan Maret 1943, D4Y1 Susei adhedhasar operator dive bomber diluncurake, lan ing wulan Juni produksi serial kasebut diluncurake.


Scout dive bomber "Yokosuka" D4Y1 "Susei", 503 kokutai (fig. saka situs wp.scn.ru)

Perang gedhe pisanan ing ngendi Susei (D4Y1 lan D4Y1-C) melu yaiku perang kanggo Kapuloan Mariana ing Juni 1944. Pengebom lan pramuka Susei adhedhasar kapal induk (telung skuadron kokutai) lan ing pulo (loro kokutai). Minangka asil saka perang, armada Jepang ilang loro operator pesawat (Shokaku lan Taiho), nalika inflicting karusakan cilik kanggo kapal Amérika (kapal perang Iowa, operator pesawat Enterprise lan Wasp). mundhut Jepang penerbangan ageng - mung "Suseev" luwih saka 70 mobil padha numpes (ing udhara lan ing operator pesawat mati). Mung telung D4Y1 sing isih ana ing Zuikaku sing bali menyang Jepang. Iki acara wis wiwit disebut dening sejarawan "Great Mariana Turkey Hunt".


D4Y1 Susei ngebom nyilem (503 Kokutai) nyiapake kanggo sortie, Kepulauan Mariana, 1944 (Foto dening www.warbirdphotographs.com)

Sajrone perang iki, tanggal 18 Juni 1944, salah sawijining Suseev digunakake kanggo macet radar Amerika. D4Y1 ngeculake potongan aluminium foil, sing nggawe target palsu ing radar lan ngganggu pejuang Amerika sing dikirim kanggo nyegat pembom Jepang. Nanging, iki pungkasanipun ora mengaruhi asil bilai saka perang kanggo pihak Jepang. Kanggo pisanan (lan cukup sukses), Inggris nggunakake interferensi pasif kasebut kanggo madhangi radar Jerman nalika nyerang Hamburg ing Juli 1943.

Kaca sing padhang saka biografi militer D4Y1 yaiku Oktober 1944. Sajrone perang ing cedhak Filipina lan Formosa, bom siji 250 kg sing ditibakake saka bom nyilem D4Y1 siji ing kapal induk Amerika Princeton tanggal 26 Oktober wis cukup kanggo nyebabake karusakan parah ing kapal kasebut. Sawise njabut kru, dheweke torpedo dening cruiser Amérika Renault lan tenggelam. Kanthi kebetulan tragis, bom siji iki bisa nembus telung geladhak kapal induk lan njeblug ing galley, banjur nyebabake geni ing dek hangar, ing ngendi Avengers dilengkapi kanggo sortie. Jeblugan kasebut dadi kuat banget nganti ngrusak kapal penjelajah Birmingham sing cedhak. Kajaba iku, iki "Susei" dadi siji-sijine pesawat mogok Jepang sing bisa nembus kapal induk kanthi trampil ndhelik ing awan saka pejuang Amerika.


Penjelajah ringan Renault (CL-96) lan kapal induk kobong Princeton (CVL-23), 26 Oktober 1944 (Foto dening navalwarfare.blogspot.ru)

Terus ...

Sastra:
1. Shant K., Uskup. operator pesawat. Kapal sing nggawa pesawat paling nggegirisi ing donya lan pesawate: The Illustrated Encyclopedia / Per. saka Inggris / - M .: Omega, 2006.
2. Beshanov V.V. Ensiklopedia operator pesawat / Ing editor umum A.E. Taras - M .: AST, Minsk: Harvest, 2002 - (Perpustakaan militer crita).
3. Polmar N. Maskapai pesawat: Ing volume 2. T.1 / Per. saka Inggris. A.G. Pasien. - M .: AST Publishing House LLC, 2001. - (Military History Library).
4. Pasien A.G. operator pesawat. Ensiklopedia Bergambar - M .: Yauza: EKSMO, 2013.
5. Frederick Sherman. Perang ing Pasifik. Operator pesawat ing perang - M .: AST Publishing House LLC, 1999. - (Military History Library).
6. Kudishin I.V. Pejuang basis pembawa Perang Dunia II - M .: Astrel Publishing House LLC: AST Publishing House LLC, 2001.
7. Kharuk A.I. Pejuang Perang Donya II. Ensiklopedia paling lengkap - M .: Yauza: EKSMO, 2012.
8. Kharuk A.I. Pesawat serang Perang Dunia II - pesawat serang, pengebom, pengebom torpedo - M .: Yauza: EKSMO, 2012.
9. Kharuk A.I. Komet sing ora nggawa pati. Carrier basis pesawat D4Y "SUISEY". Armada udara 2008-01.
10. Pesawat militer Inggris Perang Donya II / Ed. D. Maret; Per. saka Inggris. M.V. Konovalova / - M .: AST, 2002.
11. Pesawat Amerika Perang Donya II (1939-1945) / Ed. D.Donald; Per. saka Inggris. S. Vinogradova lan M. Konovalova - M.: Astrel Publishing House LLC: AST Publishing House LLC, 2002.
12. Ivanov S.V. Grumman Avenger. Perang ing udhara (Part 1-No. 98, Part 2 No. 99) - Beloretsk: ARS LLC, 2003.
13. Ivanov S.V. SB2C Helldiver. Perang ing udhara (No. 121) - Beloretsk: ARS LLC, 2004.
14. Ivanov S.V. SBD Dauntless. Perang ing udhara (No. 129) - Beloretsk: ARS LLC, 2005.
15. Ivanov S.V. D3A "Val" B5N "Kate" pesawat serangan saka armada Jepang. Perang ing udhara (No. 25) - Beloretsk: ARS LLC, 2000.
16. Doroshkevich O. Pesawat Jepang Perang Donya II - Minsk: Harvest, 2004.
17. Kravchenko V.Ya. Bomber torpedo dongeng "Baracuda" - Kharkov: Koperasi Akustik, 1992.
18. Kondratyev V. Variegated grebe. Dive bomber "Curtiss" SB2C "Helldiver". Aviamaster 4-2003.
19. Okolelov N., Chechin A. Saka biplane kanggo monoplane. Dek pesawat pengintai CURTISS SB2C HELLDIVER. Modeler-Konstruktor №1 2002.
20. Firsov A. Penerbangan Jepang ing Perang Donya II. Bagean 1-3. Koleksi penerbangan №4. TsAGI, 1996.
21. Peter C. Smith. Douglas SBD Dauntless. Dicithak ing Inggris Raya, 1997.
22. Bert Kinzey. SBD Dauntless kanthi rinci & skala. DS48.
23. David Brazelton. The Douglas SBD Dauntless (Profil Pesawat 196) - Profile Publications Ltd, 1967.
24. Robert Stern, Don Greer. SB2C Helldiver ing tumindak. Pesawat No.54 - Skuadron/publikasi sinyal inc., 1982.
25. David Mondey. The Concise Guide to American Aircraft of World War II. Kanselir Press, 2006.
26. Peter M. Bowers. Pesawat Curtiss 1907-1947 - Putnam, 1979.
27. Barrett Tillman, Tom Tullis. Helldiver Units of World War 2 - Osprey Publishing, 1997.
28. M. C. Richards, Donald S. Smith. Aichi D3A (Val) & Yokosuka D4Y (Judy) Carrier Bombers saka IJNAF (Profil Pesawat 241) - Profile Publications Ltd, 1972.
29. RJ Francislon. Pesawat Jepang saka Pasifik. Putman & Co. London-1970.
30. Letadla 1939-45. Stihaci A Bombardovaci Letadla Japonska dil 1. Plzen, 1998.
31. Letadla 1939-45. Stihaci A Bombardovaci Letadla Japonska dil 2. Plzen, 2000.

Sumber daya internet:
http://www.airwar.ru;
http://pro-samolet.ru;
http://wp.scn.ru;
http://deviantart.net ;
http://www.aviastar.org;
http://wardrawings.be/WW2;
http://www.axis-and-allies-paintworks.com;
http://www.airpages.ru;
http://www.airaces.ru.
Pengarang:
4 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Kolonel Ireng
    Kolonel Ireng 14 Juli 2017 17:59
    +3
    Ndya susah amers lan yapas perang ing segara. Yen sampeyan ora mati ing kapal (ing pesawat sing mudhun), sampeyan bakal klelep dhewe utawa dimangsa hiu.
    1. WapentakeLokki
      WapentakeLokki 14 Juli 2017 19:43
      +4
      Inggih, cetha yen angel, uga, manawa ana ing sisih wétan, mung 1500 tank converged cedhak Prokhorovka (lan iki udakara 5000 wong, sing nggawe kru 3 LK utawa 2 Aviks, lan ing Midway, Yankees. wis 3 avika lan doKhr-a Kr + EM lan dudu pulo kasebut dhewe, batalyon kabeh Marinir, ing kono kekuwatan banyu ing ngendi perang Epic) Umumé, Kamulyan Armada Pind-ii sing ngatur kanggo ngremukake Giant Japan (iki katon jelas ing peta) URA ping telu. Hao
  2. DimerVladimer
    DimerVladimer 17 Juli 2017 15:03
    +1
    Kaca sing padhang saka biografi militer D4Y1 yaiku Oktober 1944. Sajrone perang ing cedhak Filipina lan Formosa, bom siji 250 kg sing ditibakake saka bom nyilem D4Y1 siji ing kapal induk Amerika Princeton tanggal 26 Oktober wis cukup kanggo nyebabake karusakan parah ing kapal kasebut. Sawise njabut kru, dheweke torpedo dening cruiser Amérika Renault lan tenggelam.

    Iki saestu salah siji saka episode paling ngumumke, carane pesawat banget lan pilot trampil siji-handedly bisa nimbulaké karusakan kuwi - mimpin kanggo kleleb saka kapal induk cahya USS Princeton (CVL-23).

    http://picturehistory.livejournal.com/1615171.htm
    l
  3. Serzh_r
    Serzh_r 15 Desember 2017 11:21
    0
    Tanggal 7 Desember 1941, nyebabake serangan kejutan ing pangkalan Amerika ing Pearl Harbor, ing ngendi pasukan utama Angkatan Laut AS dikonsentrasi ing teater operasi Pasifik, Jepang mlebu Perang Dunia II.

    Mangkono wiwit sajarah dawa kekancan lan kerjasama antarane Amerika Serikat lan Jepang.