Review militèr

Kendaraan laut sing ora dienggoni ing Naval Show IMDS-2017

7
Ing 28th International Naval Show IMDS-2, dianakaké ing St.




Perusahaan Riset lan Produksi St. Petersburg "Penerbangan lan elektronik laut" (NPP AME) presented ing 2017 International Naval Salon IMDS-500 proyek saka multifunctional prau unmanned robot "Iskatel" ing wangun model full-ukuran. Bobot beban target kapal nganti 30 kg, radius aksi nganti 5 km. Komplek iki ndeteksi obyek lumahing lan ngiringi ing jarak 2016 km nggunakake sistem ndjogo optik-elektronik babak-the-jam sing dikontrol dening operator. Kajaba iku, iku bisa kanggo nginstal peralatan sonar tambahan ing Papan. Lambung kapal digawe dening perusahaan Neptun, jalur komunikasi radio dikembangake ing biro desain Rybinsk Rybinsk Luch, nalika langsung ing NPP AME padha melu nggawe peralatan elektronik lan integrasi sistem kanthi sakabehe. . Kacarita prau prototipe diuji ing 2017. St Petersburg, Juni XNUMX (c) Denis Fedutinov


Ing stand "pembentuk pameran" United Shipbuilding Corporation JSC (USC), sing manggoni meh kabeh bagean paling gedhe saka paviliun utama pameran IMDS-2017, sawetara conto sistem robotik diwenehi. Utamane, iki minangka model kendaraan ing jero banyu sing ora ana pedunung (AUV) "Yunona" - proyek saka Biro Desain Pusat Teknik Laut "Rubin". Penampilan piranti kasebut cedhak karo Gavia AUV sing misuwur sing dikembangake dening perusahaan Iceland Hafmynd. Wigati dicathet yen iki dudu pisanan piranti kasebut ditampilake ing Salon Angkatan Laut saiki, wis ditampilake sadurunge, utamane ing pameran Angkatan Darat. Igor Vilnit, Direktur Umum Biro Desain Rubin, sadurunge nyatakake yen kapentingan ing sistem kasebut dituduhake dening Angkatan Laut Rusia, uga dening pelanggan potensial asing sing ora dijenengi. St Petersburg, Juni 2017 (c) Denis Fedutinov


Aparat "Juno" ing konteks. Dawane piranti kasebut 2,9 m, diametere 0,2 m, lan bobote 80 kg. Desain modular, kasusun saka enem bagean. "Juno" dirancang kanggo bisa ing ambane nganti 1000 meter. Otonomi piranti tekan 6 jam. St Petersburg, Juni 2017 (c) Denis Fedutinov


Ing kene, ing bilik USC, mock-up saka kendaraan jero banyu Amulet otonom sing ora ana pedunung, uga ing merek Rubin Central Design Bureau of Transportation, dituduhake. Dawane piranti kasebut 1,6 meter, bobote 25 kg, diametere 16 cm, miturut pangembang, dhaptar fungsi piranti kalebu nindakake operasi telusuran lan riset, uga ngawasi indikator lingkungan ing jero banyu: suhu. , tekanan lan kacepetan propagasi swara. Kedalaman submersi maksimum piranti kasebut yaiku 50 meter, kacepetan maksimal ing jero banyu yaiku 5,4 km / jam, lan jarake 15 km. St Petersburg, Juni 2017 (c) Denis Fedutinov


Ing "latar mburi" stan USC, sampeyan bisa ndeleng model kendharaan ing jero banyu Pluto Plus 134 sing ora dienggoni sing dikembangake dening perusahaan Italia Gaymarine Electronic Products. Piranti kasebut, bebarengan karo informasi babagan kendharaan ing jero banyu liyane sing ora ana pedunung saka perusahaan iki, diwenehake dening idRobaltica saka Kaliningrad, sing, tanpa nyebutake pangembang, nyatakake yen sistem kasebut digawe dening pimpinan donya ing pangembangan lan produksi ing jero banyu sing ora dienggoni kanthi baterei. kendaraan sing dirancang kanggo nglawan ranjau, nindakake riset lan pengamatan laut ing kedalaman nganti 4000 m. St Petersburg, Juni 2017 (c) Denis Fedutinov


Ing stand of French ECA Group, sing ngurusi, utamane, karo perkembangan ing bidang robotika lan sistem otomatis, ora ana conto skala lengkap, mung poster lan video. Kangge, rencana kanggo kegiatan pangembang Prancis ing pasar Rusia cukup gedhe. Sisih Rusia wis nampa loro prau tanpa awak Inspektur Mk 2, lan siji liyane bakal dikirim sadurunge pungkasan taun 2017. Nilai kontrak kira-kira 10 yuta euro. Kajaba iku, sajrone pameran kasebut, wakil perusahaan ngumumake yen ing rong taun sabanjure, produksi kapal tanpa awak Rusia Inspektur Mk 2 lan kendaraan pertahanan tambang ing jero banyu Seascan Mk 2 bakal diatur. St. Petersburg, Juni 2017 (c) Denis Fedutinov


Ndhuwur - glider ing jero banyu - pangembangan inisiatif gabungan saka Universitas Teknik Laut Negara St. Petersburg lan Perusahaan Riset lan Produksi Peralatan Underwater (NPP PT) "Okeanos". Piranti kasebut minangka platform universal kanggo nempatake macem-macem sensor. Otonomi nganti 6 sasi. Kedalaman kerja - nganti 1000 m. Ing ngisor iki - kendaraan ing jero banyu otonom saka kelas "mikro" kanthi fungsi kontrol grup "Akara" - pangembangan inisiatif saka Universitas Teknik Laut Negara St. Ambane kerja tekan 50 m. Kacepetan maksimal kurang saka 2,5 knot, otonomi nganti 2 jam. St Petersburg, Juni 2017 (c) Denis Fedutinov


Kendaraan jero banyu sing ora dikontrol kanthi jarak adoh saka kelas cahya "Marlin 350" ing area mbukak perusahaan "Tethys Pro". Miturut perusahaan, piranti kelas iki wis aktif digunakake dening struktur Kamentrian Situasi Darurat lan Kamentrian Dalam Negeri Federasi Rusia, uga struktur liyane ing operasi panelusuran, kanggo nglindhungi wilayah banyu, pengawasan. saluran pipa lan kabel, operasi penerbangan, lsp. Kedalaman kerja piranti kasebut nganti 350 m. St Petersburg, Juni 2017 (c) Denis Fedutinov


Kendaraan jero banyu sing dikontrol remot "Super GNOM Pro" uga dipamerake dening perusahaan Tethys Pro. Ambane kerja maksimal yaiku 150 m, nanging bisa ditambah dadi 300 m. Komplek iki digawe dening perusahaan Underwater Robotics, sing duwe spesialisasi ing pangembangan lan produksi kamera video ing jero banyu lan kendaraan ing jero banyu sing dikontrol remot ukuran cilik, minangka uga nindakake macem-macem telusuran lan inspeksi ing jero banyu kanthi bantuan. Iku penasaran, miturut informasi pangembang, sistem kulawarga GNOM sing digawe asline ditujokake kanggo kabutuhan internal perusahaan, nanging kapentingan sing dituduhake ing pangembangan kasebut dening pelanggan Rusia lan manca mbentuk arah anyar ing aktivitas perusahaan ing wangun pangiriman solusi technical siap-digawe. St Petersburg, Juni 2017 (c) Denis Fedutinov


Sistem sonar Marine perusahaan "Hydra" saka Zhukovsky cedhak Moskow nampilake sonar pindai sisi (SSS) kanthi resolusi ultra-dhuwur. Uga ngembangake kendaraan otonom sing ora ana pedunung ing jero banyu "Penguin" kanthi sonar dipasang, sing ora ditampilake ing pameran kanthi model skala lengkap. St Petersburg, Juni 2017 (c) Denis Fedutinov
Sumber asli:
http://bmpd.livejournal.com/2713147.html
7 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Lan Kita Host
    Lan Kita Host 8 Juli 2017 13:45
    0
    Ditulis - 1 komentar, nanging aku ora weruh. Sapa sing wis ndhelik saka aku ing kahanan darurat? am Ayo metu Leopold. am
    1. Zaurbek
      Zaurbek 8 Juli 2017 15:45
      0
      Ngakak komen...
  2. Nick Skuratov
    Nick Skuratov 8 Juli 2017 18:05
    +1


    Prau "otomatis" saka pangkalan kapal selam mungsuh.

    "The Secret of Two Oceans" - film adhedhasar novel dening Grigory Adamov. 1956
  3. poquello
    poquello 8 Juli 2017 20:49
    0
    Ing stand of French ECA Group, sing ngurusi, utamane, babagan perkembangan ing bidang robotika lan sistem otomatis, ora ana conto skala lengkap,

    nanging kok padha ora sijine "cilik" sloop saka minesweeper ing jenis?
    1. Alexey R.A.
      Alexey R.A. 10 Juli 2017 16:04
      0
      Dadi aja ngapusi, bapak!
      Thanks kanggo wong lanang sing pinter, sing mutusake manawa dimensi kasebut ora penting, saiki prau iki mung bisa didorong ing mburi TSC. eseman
      1. poquello
        poquello 10 Juli 2017 23:56
        0
        Kutipan: Alexey R.A.
        Dadi aja ngapusi, bapak!
        Thanks kanggo wong lanang sing pinter, sing mutusake manawa dimensi kasebut ora penting, saiki prau iki mung bisa didorong ing mburi TSC. eseman

        Inggih, wong pinter iku wong wicaksana, nanging aja nganti entih lunga menyang pameran tanpa sloop, yen ing poster aku ngira "telu cilik", nanging kaya ing alam, limang "well, gedhe banget"