Review militèr

AS rencana nyoba THAAD nglawan misil jarak menengah

35
AS ngrancang kanggo nguji efektifitas sistem THAAD nglawan rudal balistik jarak menengah ing dina-dina sing bakal teka, ujare agensi kasebut. Reuters kanthi referensi kanggo pejabat Amerika.

Miturut sumber agensi, tes kasebut bakal dadi tes pertama sistem THAAD nglawan misil jinis iki. Rudal interceptor THAAD direncanakake bakal diluncurake saka Alaska.

AS rencana nyoba THAAD nglawan misil jarak menengah


Chris Johnson, juru bicara panitia pertahanan rudal Pentagon, negesake manawa tes kasebut bakal ditindakake "ing awal Juli," lapor Reuters. Miturut dheweke, kompleks sing ana ing Alaska kudu "ndeteksi, nglacak lan nggayuh target kanthi bantuan rudal pencegat THAAD."

Kompleks jinis tartamtu iki dumunung ing Korea Kidul. Sistem pertahanan rudal berbasis darat THAAD dirancang kanggo nyegat hulu ledak rudal balistik ing tahap pungkasan saka bagean tengah jalur penerbangan lan nalika nyedhaki target. Iki dirancang kanggo nglindhungi pasukan AS lan sekutune, uga kutha lan instalasi penting, saka rudal balistik jarak cendhak lan strategis.

Miturut departemen pertahanan Korea Selatan, jarak THAAD ora ngluwihi 200 kilometer. Kita ngelingake yen dina Rebo Rusia lan China nentang penyebaran sistem pertahanan rudal THAAD AS ing Semenanjung Korea. Ing awal Juni, Korea Selatan ngumumake penundaan penyebaran sistem iki kanthi pretext kanggo sinau babagan gawe piala marang lingkungan.
Foto sing digunakake:
http://www.reuters.tv/
35 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Alexander 3
    Alexander 3 8 Juli 2017 11:26
    +5
    "Korea Kidul ngumumake penundaan penyebaran sistem iki kanthi pretext sinau babagan gawe piala marang lingkungan." Lan ora mung lingkungan nanging uga hubungan internasional.
    Iku bakal bener.
    1. Zibelew
      Zibelew 8 Juli 2017 11:29
      +5
      Lingkungan kasebut yaiku Rusia, China lan Korea Lor.
      1. cniza
        cniza 8 Juli 2017 12:26
        +3
        Kutipan saka Zibelew
        Lingkungan kasebut yaiku Rusia, China lan Korea Lor.


        Inggih, ya, yen ora, ora bisa ambegan maneh, ing ngendi wae sampeyan katon ing ngendi wae ing AS.
        1. pamburu mumbul
          pamburu mumbul 8 Juli 2017 12:40
          +2
          Kutipan saka cniza
          Inggih, ya, yen ora, ora bisa ambegan maneh, ing ngendi wae sampeyan katon ing ngendi wae ing AS.

          Hello, Vitya! hi ombenan
          Luwih gampang ambegan ing kene
          Banyu kene luwih resik.
          Gampang ditemokake
          Aku lagi neng kene.
          Nanging sing teka
          Bakal tetep kene.
          Ing salawas-lawase!

          1. cniza
            cniza 8 Juli 2017 12:54
            +2
            Salam Pasha! ombenan
            Bakal luwih gampang ing planet iki yen Amerika Serikat lungguh ing mburi puddle dhewe lan ora kedutan.
            1. pamburu mumbul
              pamburu mumbul 8 Juli 2017 13:04
              +2
              Saben uwong ngerti iki, mung kasur ora bisa goyangake prau ...
              1. Vladimir16
                Vladimir16 8 Juli 2017 14:53
                +1
                Kasur minangka rabble Eropa. Dadi, kabeh Eropa, Amerika Selatan lan Latin, Kanada lan Australia kudu njagong lan ora goyang kapal. Iku cukup kanggo neraka wong. Dadi, minangka pilihan, ayo padha goyangake prau ing saben liyane. Ya, dheweke ora duwe wektu lan tenaga kanggo ndeleng arah kita.
        2. seneng
          seneng 8 Juli 2017 15:30
          0
          Kutipan saka cniza
          ing ngendi wae sampeyan katon ing endi wae ing AS

          peduli, karo Windows lan Android, internet, GSM lan CDMA panyambungan, McDonald, wiski, mobil lan elektronik, shampoos lan odhol, sandhangan lan rokok ... ana mung ora urip sing mesthi. iku kabeh Amérika lan Eropah - mung fu.
          uncalan adoh lan ora digunakake. lan ambegan luwih gampang.
          Apa yen Amerika ora ana! iku bakal apik tenan!
          mung njupuk mungsuh? apa sing arep dibahas ing VO? Oh, ora ana ing ngendi wae tanpa AS lan Eropa
          Kutipan saka cniza
          wis ora bisa ambegan maneh

          ngguyu
      2. Zoldat_A
        Zoldat_A 8 Juli 2017 14:46
        +6
        Kene nerangake kanggo kula please, wong ... Kalih puluh tanggalan aneh, telung puluh taun layanan, sapa, paling.- yen ana wong sing terus-terusan mbangun senjata, mula dheweke wedi utawa nyiapake agresi.Jenderal Amerika sing ora ngobong bubuk mesiu lan ora ngisi tatune karo bubuk mesiu saka kartrid - ora wedi .... Dheweke mung duwe pangarep-arep .... Ing 4 "Tomohawk" (mentas nonton film "Danger from the Deep" ") Angkatan Udara uga duwe Pangarep-arep ... Mung wanita sing sekarat Dheweke sing pungkasan .....
        1. Vladimir16
          Vladimir16 8 Juli 2017 14:59
          +1
          Kutipan saka: Zoldat_A
          yen ana wong sing terus-terusan mbangun senjata, mula dheweke wedi utawa nyiapake agresi.Jenderal Amerika...

          Isih ana dhuwit!!! Wong-wong sing nyekel kabeh Amerika ing mburi Faberge wis entuk akeh adonan saka perang. Lan kanthi bantuan tumpukan iki, dheweke urip kaya dewa. Yaiku - kabeh peradaban Barat nggarap "Daftar Keinginan". Ing peti mati padha weruh kabeh prajurit lan kabeh senjata saka prajurit iki. Prajurit mung nglakoni kekarepane. Tali bahu mung ngidini sampeyan nyedhaki tangan kanthi sedekah.
          Lan kita duwe sumber daya .... Lan banjur skema sing padha karo kasur. Kanthi kabeh hormat kanggo prajurit lan perwira, jenderal gabung USSR ing limang detik. Minangka sadurunge ngiyanati Kakaisaran Rusia. hi
        2. seneng
          seneng 8 Juli 2017 15:47
          +1
          Kutipan saka: Zoldat_A
          Ana uga Pangarep-arep ... Mung wanita sing sekarat Dheweke sing pungkasan ...

          ya, Nadezhda, dheweke iku wong wadon, dheweke pungkasan mati nangis
          Kenging punapa para jenderal Amerika boten ngisep mesiu? padha ngguyu, ngguyu
    2. Syurik70
      Syurik70 8 Juli 2017 17:23
      +1
      Kutipan: Alexander 3
      "Korea Kidul ngumumake penundaan penyebaran sistem iki kanthi pretext sinau babagan gawe piala marang lingkungan." Lan ora mung lingkungan nanging uga hubungan internasional.
      Iku bakal bener.

      Ya, sejatine China menehi tekanan marang dheweke.
      Apa omelan, dheweke butuh pepadhamu sing dikontrol dening AS sing mbayangake dheweke dadi kebal.
      Miturut sumber agensi, tes kasebut bakal dadi tes pertama sistem THAAD nglawan misil jinis iki.

      Sing paling lucu yaiku dodolan menyang Korea Selatan mung mudhun amarga owah-owahan presiden ing Korea Selatan.
      Sing AMERIKANS SOLD SISTEM UNTESTED
      ngguyu
  2. Olegater
    Olegater 8 Juli 2017 11:32
    +1
    AS rencana nyoba THAAD nglawan misil jarak menengah

    Siap tumindak? Wektu wis entek kanggo wong-wong mau - ing babagan "daya"? Sing nggumunake, tentara kita siyap kanggo penipuan liyane sing diarani "mitra".
    1. mvg
      mvg 8 Juli 2017 11:59
      +2
      Padha arep kanggo reassure Yu.Koreytsev lan Yaponets sing padha ing pangayoman sawise DPRK dites IRBM, kang duweni potensi mabur kanggo 7000 km. Lan THAAD ngalahake apa sing nganti 3500 km.
      1. Walanin
        Walanin 8 Juli 2017 15:01
        0
        Tegese, IRBM saka mangan asu saka DPRK nyakup kabeh wilayah Rusia, nanging ora tekan pusat penting ing Amerika Serikat. Dadi sapa sing kudu kuwatir?
        1. mvg
          mvg 8 Juli 2017 15:46
          +3
          Iki kalebu Jepang, Korea, lan Guam. Ora liya sing penting. Ya, lan diwiwiti saka kutub. Lan wektu preparation banget. Dheweke ora bakal sukses. Nanging yen sampeyan menehi "hamster" liyane 2-3 taun, dheweke bakal ngubur ing lemah utawa ndhelikake, saiki luwih elek. Luwih elek mung versi seluler bahan bakar padhet, sing ninggalake watu kanggo posisi tempur ing wayah wengi. Nalika iku DPRK pancen bisa menehi ultimatum: semangkuk beras, utawa ora kanggo sampeyan lan ora kanggo kita.
          1. Walanin
            Walanin 8 Juli 2017 16:01
            0
            Yaiku, ora masalah kanggo sampeyan yen wilayah Rusia saiki ana ing wilayah sing kena pengaruh, nanging Guam, Jepang lan Korea penting? Sampeyan kerja kanggo sapa?
            1. mvg
              mvg 8 Juli 2017 17:05
              +2
              Sayange, saiki ora kanggo aku Nyuwun Apa Rusia wis nyerah marang rol DPRK? Dheweke wis milih mungsuh kanggo awake dhewe, mitra ekonomi dikenal, dheweke ora peduli karo Rusia. Dadi sampeyan bisa turu kanthi apik.
              PS: Siji-sijine tandha saka turu ala bisa uga "Chernobyl-2" ing Timur Jauh Rusia lan sawetara pengungsi "radioaktif" kuning ngliwati tapel wates 70 km menyang Rusia. Dadi, yuta luwih, yuta kurang - ora masalah. Aku malah bakal tuku saperangan mung ing kasus. negatif mung njupuk adoh.
              1. Walanin
                Walanin 9 Juli 2017 01:04
                0
                Aku entuk. Sampeyan ora peduli yen hulu ledak mangan asu bisa tiba ing sampeyan. Sejuta luwih, sejuta kurang, ora masalah. Nanging aku bakal kurang yuta wong kaya sampeyan.
                1. mvg
                  mvg 9 Juli 2017 07:40
                  +2
                  Aja kuwatir, ora bakal ana yuta wong sing kaya aku.
                  Lan ora bakal natoni sampeyan kanggo ngatasi rocketophobia. Dumadakan, sampah iki bakal tiba ing sirah (sanajan saka ngendi)? Ya, malah ing kelompok. Lan dumadakan ora ana wektu kanggo ndhelikake ... "Halo, aku bibimu"
    2. cniza
      cniza 8 Juli 2017 12:28
      +4
      Kutipan saka Olegater
      Sing nggumunake, tentara kita siyap kanggo penipuan liyane sing diarani "mitra".


      Podlyana tansah teka tanpa dikarepke, ora ketompo suwene sampeyan ngenteni dheweke.
  3. lawas26
    lawas26 8 Juli 2017 11:58
    0
    Artikel kasebut ora sakabehe jelas. Amerika wis nyoba ing MRBM. Ra cetho.
  4. penembake gunung
    penembake gunung 8 Juli 2017 12:00
    +2
    Yaiku, dheweke "palsu" sistem kasebut menyang Korea Selatan, nanging ora ngerti manawa bisa ngusir ancaman sing dituju? Iku tentara, utawa Bunch saka showmen? Kita bakal dites kaping 100500, diasuransiake lan diuji maneh. Ing kene aku ngobrol karo wong-wong saka Energia. Mesin RD-180 kita kanthi gampang bisa tahan puluhan peluncuran ... Dadi kabeh sing ana wis diuji lan diuji maneh. Lan iki... wassat
    1. NEXUS
      NEXUS 8 Juli 2017 12:27
      +4
      Quote: penembak gunung
      Lan iki...

      Lan entuk dhuwit lan nggawa demokrasi kanggo kabeh wong. wassat
    2. petik
      petik 8 Juli 2017 12:57
      0
      Quote: penembak gunung
      Mesin RD-180 kita bisa kanthi gampang nahan rolas peluncuran

      Kelangan! Banjur kenapa nggawe langkah roket?
      1. sabakina
        sabakina 8 Juli 2017 14:53
        +3
        Kutipan saka devis
        Quote: penembak gunung
        Mesin RD-180 kita bisa kanthi gampang nahan rolas peluncuran

        Kelangan! Banjur kenapa nggawe langkah roket?

        Apa sing bakal ditakoni wong Yahudi: "Yagene?".
        1. petik
          petik 8 Juli 2017 16:43
          0
          Intelligence ing munggah. Tuwuh munggah. Sampeyan bisa pindhah menyang grup preparatory.
    3. Walanin
      Walanin 8 Juli 2017 15:03
      0
      Quote: penembak gunung
      Mesin RD-180 kita kanthi gampang bisa tahan puluhan peluncuran ...

      Apa Rusia wis duwe rudal sing bisa digunakake maneh utawa sampeyan mung nggawe akeh genangan?
      Lan pitakonan kapindho, apa hubungane karo "Energi"? Ora nggawe mesin kasebut. Utawa wong-wong mau mung tukang ngopeni botol saka moonshine?
  5. lawas26
    lawas26 8 Juli 2017 12:35
    0
    Quote: penembak gunung
    Yaiku, dheweke "palsu" sistem kasebut menyang Korea Selatan, nanging ora ngerti manawa bisa ngusir ancaman sing dituju? Iku tentara, utawa Bunch saka showmen? Kita bakal dites kaping 100500, diasuransiake lan diuji maneh. Ing kene aku ngobrol karo wong-wong saka Energia. Mesin RD-180 kita kanthi gampang bisa tahan puluhan peluncuran ... Dadi kabeh sing ana wis diuji lan diuji maneh. Lan iki... wassat

    Ora, kasunyatan manawa dheweke nguji rudal jarak menengah ora jelas. Mungkin saiki dheweke bakal nyoba ing roket kanthi jarak sing luwih dawa?
    Kanggo mesin - aku luwih teoritis. Padha ora dites kanggo reusability ing pesawat. Kajaba ing ngadeg ing total wektu. Lan iki, sayangé, rada beda.
    1. wuh wuh
      wuh wuh 8 Juli 2017 23:12
      0
      Sa adoh aku ngerti, padha arep gabungke radar kuat saka sistem pertahanan rudal ing Alaska karo
      kemampuan rudal kompleks THAAD
  6. lawas26
    lawas26 8 Juli 2017 12:44
    0
    Kutipan saka mvg
    Padha arep kanggo reassure Yu.Koreytsev lan Yaponets sing padha ing pangayoman sawise DPRK dites IRBM, kang duweni potensi mabur kanggo 7000 km. Lan THAAD ngalahake apa sing nganti 3500 km.

    Yen duweni potensi mabur 7000 km, mula iki dudu IRBM, nanging ICBM.
  7. Komentar wis dibusak.
  8. faterdom
    faterdom 8 Juli 2017 13:23
    0
    Isih nyiapake kanggo nyegat lintasan balistik? Apa dheweke wis siyap nglawan sapa, wong Tionghoa lan DPRK? Sawise kabeh, kita ora malah ndhelikake yen kita duwe BGs maneuvering ing dhuwur lan mesthi! Lan bakal cukup kanggo solusi sing bisa dipercaya saka "pitakonan NATO"!
    Utawa kaya donga nganggo rosario - rekomendasi psikiater kanggo nenangake sistem saraf?
  9. lawas26
    lawas26 8 Juli 2017 20:52
    0
    Kutipan saka faterdom
    Isih nyiapake kanggo nyegat lintasan balistik? Apa dheweke wis siyap nglawan sapa, wong Tionghoa lan DPRK? Sawise kabeh, kita ora malah ndhelikake yen kita duwe BGs maneuvering ing dhuwur lan mesthi! Lan bakal cukup kanggo solusi sing bisa dipercaya saka "pitakonan NATO"!

    Aku isin takon, apa iki warheads sing maneuver ing dhuwur lan mesthi? Apa dheweke wis duwe indeks lan ICBM sing diinstal? Ing "Voevoda", "Topol" utawa mungkin "Mace"?
  10. TOP2
    TOP2 8 Juli 2017 21:59
    0
    Miturut sumber agensi, tes kasebut bakal dadi tes pertama sistem THAAD nglawan misil jinis iki. Rudal pencegat THAAD direncanakake diluncurake saka Alaska
    Ketoke, Prajanjian INF urip ing dina pungkasan. Wektu penerbangan saka Kamchatka minimal, mula titik belang lintang wis nyusut. Ayo ndeleng kaya apa "Pioneers" sing anyar. Contone, kanthi kemampuan kanggo nyepetake kanthi cepet utawa alon-alon ing bagean penerbangan.
  11. lawas26
    lawas26 9 Juli 2017 07:24
    0
    Kutipan: TOR2
    Miturut sumber agensi, tes kasebut bakal dadi tes pertama sistem THAAD nglawan misil jinis iki. Rudal pencegat THAAD direncanakake diluncurake saka Alaska
    Ketoke, Prajanjian INF urip ing dina pungkasan. Wektu penerbangan saka Kamchatka minimal, mula titik belang lintang wis nyusut. Ayo ndeleng kaya apa "Pioneers" sing anyar. Contone, kanthi kemampuan kanggo nyepetake kanthi cepet utawa alon-alon ing bagean penerbangan.

    Ora perlu ngenteni "Pioneers" anyar ing mangsa ngarep. Yen ora, sampeyan bisa mungkasi gedhe lan lemak ing kabeh program rearmament saka Pasukan Rudal Strategis lan Angkatan Laut. Lan luwih-luwih sing bisa nyepetake lan alon-alon kanthi cepet ing tahap penerbangan apa wae. Nanging tes THAAD saka Alaska nuduhake yen Amerika pengin nyoba ing IRBM kanthi jarak luwih saka 3500 km. Utawa Mungkin malah kanggo ICBMs