Review militèr

Korea Lor: Semenanjung Korea minangka tong bubuk paling gedhe

38
Dina iki, koran Rodong Sinmun (organ pers Komite Pusat Buruh Korea) nerbitake artikel "Sampeyan ora kudu muter geni nalika lungguh ing tong bubuk," laporan. Antarane.

Korea Lor: Semenanjung Korea minangka tong bubuk paling gedhe


Amerika Serikat, liwat provokasi militer, wis nggawa risiko perang nuklir ing Semenanjung Korea menyang tingkat kritis,
koran nyerat, komentar ing ngleksanani US-Korea Kidul sing njupuk Panggonan ana.

Publikasi kasebut disebut semenanjung "keg bubuk paling gedhe ing donya."

Sajrone latihan kanthi tembak praktis, Angkatan Bersenjata Amerika Serikat lan Republik Korea nindakake tumindak kanggo nanggepi serangan rudal potensial dening DPRK. "Pengebom B-1B Lancer Amerika bola-bali nyedhaki garis pemisah ing antarane rong negara Korea, nindakake pengeboman," ujare laporan kasebut.

Koran kasebut nyebat latihan kasebut minangka "gambit warmonger" lan ngelingake yen "malah salah perhitungan utawa kesalahan cilik bisa langsung nyebabake perang nuklir (ing wilayah kasebut), sing mesthi bakal nyebabake perang donya anyar."
Foto sing digunakake:
Reuters
38 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. nggrundel
    nggrundel 9 Juli 2017 11:43
    +3
    Kuwi karma panggonan iki, utawa luwih begja sing menang ing Perang Agung ketemu ing tengah negara iki, kaya ing Jerman.
    1. pamburu mumbul
      pamburu mumbul 9 Juli 2017 11:55
      +8
      sugeng rawuh! hi Iku mung, ora kaya Jerman, penyatuan loro Korea ora mambu ...
      1. cniza
        cniza 9 Juli 2017 12:00
        +3
        Sugeng Pasha! hi
        Mbok menawa ana masalah sing paling kuat lan ora ana alesan kanggo optimisme.
        1. pamburu mumbul
          pamburu mumbul 9 Juli 2017 12:04
          +4
          Hello Vitya! hi Malah aku ndeleng Semenanjung Korea tanpa optimisme. Nganti kasur dipeksa moderat Wishlist (sing bakal nindakake iki?) - ora bakal tentrem.
          1. Kolonel Oparyshev
            Kolonel Oparyshev 9 Juli 2017 12:08
            0
            Ora usah kuwatir karo perjuangane bocah-bocah nanai, ana kaca jendela, bledug ing mripat, bakal ana perang antarane Rusia lan RRC lan DPRK, Amerika Serikat ana ing sayap. Dadi tenang. lan nonton proses.
            1. pamburu mumbul
              pamburu mumbul 9 Juli 2017 12:18
              +6
              Aku ora ngerti carane decipher "p-k" ing celukan: salah siji "ensign", utawa "kolonel" (iki tanpa ironi). Nanging apa sampeyan ndeleng komentarku sanajan ana histeria sing paling sithik sing sampeyan menehi saran supaya tenang? Ngaturaken sugeng riyadi . hi
              1. Svarog51
                Svarog51 9 Juli 2017 12:50
                +7
                Sugeng rawuh, Pasha! hi Gendéra kasebut dicekak "pr-k", dadi mesthi kolonel.
                1. pamburu mumbul
                  pamburu mumbul 9 Juli 2017 12:55
                  +4
                  Hello ilang! hi Aku ora seneng karo singkatan iki , jujur ​​. Komandan batalyonku sing wis seda tansah ngece: "Apa iki -" p / kolonel "? Apa letnan kolonel, utawa kolonel sing dipasang." nglirik
                  1. Svarog51
                    Svarog51 9 Juli 2017 13:07
                    +7
                    Apa aku ilang? hi Bener, komandan batalyon sampeyan lagi guyon, lan nalika sampeyan nglatih aku. Tali pundhak mung pas. wassat ombenan
          2. Чёрный
            Чёрный 9 Juli 2017 12:15
            +4
            Semenanjung Korea minangka tong bubuk paling gedhe
            ... lan ing wektu sing padha cocog ing tangan saka hippo deranged gerah saka megalomania
          3. nggrundel
            nggrundel 9 Juli 2017 14:12
            +2
            Kutipan saka bouncyhunter
            ora bakal tentrem

            Bumi paprangan, yen tenang ing kono, bakal murub ing papan liya. Pasukan kita ana ing Eropa (ing omah, kalebu Crimea), ing SA lan ing BV. Ing SA, kabeh tenang, ing Eropah rada murub (LDNR), ing BV lan ing Arab iku mochilovo karo akeh negara sing melu. Kita ora utamane ing semenanjung Korea, sanajan kita wewatesan karo DPRK. Kita dudu pemain ing konflik iki, dadi luwih nguntungake kanggo kita ketegangan ing kana, utamane China minangka mungsuh potensial, Jepang minangka mungsuh potensial, yen ana masalah, kita duwe masalah sing luwih sithik ...
            1. pamburu mumbul
              pamburu mumbul 9 Juli 2017 14:17
              +1
              Sarehne aku dhewe nandhang sangsara marga saka paranoia, aku cenderung setuju karo sampeyan, nanging ora ing kabeh: Jepang dudu mungsuh, nanging wong sing nakal lan papan loncatan kanggo kasur.
      2. JURUSAN
        JURUSAN 9 Juli 2017 12:01
        +3
        Kutipan saka bouncyhunter
        sugeng rawuh! hi Iku mung, ora kaya Jerman, penyatuan loro Korea ora mambu ...

        Pasha ora mambu! Amarga AS ana. kanthi slogan "Divide and rule..!" Dheweke butuh perang iki lan enggal bakal nyalahake ...
        1. Kolonel Oparyshev
          Kolonel Oparyshev 9 Juli 2017 16:50
          0
          Ora bakal ana perang, ora ana sing ngidini padudon.
      3. nggrundel
        nggrundel 9 Juli 2017 13:47
        +1
        Kutipan saka bouncyhunter
        sugeng rawuh! Iku mung, ora kaya Jerman, penyatuan loro Korea ora mambu ...

        Ojo lali!!! hi Kayane bakal manunggal ing swarga.
        1. pamburu mumbul
          pamburu mumbul 9 Juli 2017 13:52
          +1
          Aku pengin sampeyan salah ...
    2. siberalt
      siberalt 9 Juli 2017 12:39
      0
      Miwiti perang ing kana, bakal kaya ing Vietnam.
  2. Banisher saka Liberoids
    Banisher saka Liberoids 9 Juli 2017 11:45
    +2
    Sanajan wong Korea Lor mlarat, dheweke merdika, lan ngerti yen dheweke mung bisa urip kanthi senjata atom minangka argumentasi pungkasan nglawan Amerika Serikat. Lan wong Korea Kidul iku pinter - dheweke dhewe ora bakal perang nglawan sedulure, mung bakal nambah kahanan, lan bakal mandheg.
    1. kepmor
      kepmor 9 Juli 2017 11:59
      +2
      Gusti Allah mboten sare! ... sanajan "pistol sing digantung ing tembok kudu cepet utawa mengko" ...
    2. DOKTER ZLO
      DOKTER ZLO 9 Juli 2017 12:22
      +2
      Banisher saka Liberoids Lan wong Korea Kidul iku pinter - dheweke dhewe ora bakal perang nglawan sedulure, mung bakal nambah kahanan, lan bakal mandheg.

      Kanggo apa tujuane
      nambah kahanan
      Apa gunane?
      Yagene dheweke bakal dadi lanskap rembulan lan bledug radioaktif ...?
      1. Banisher saka Liberoids
        Banisher saka Liberoids 9 Juli 2017 12:40
        0
        Dokter iku jahat - wong Korea Kidul mung ora bakal bisa njupuk lan nggawe tentrem karo Korea Utara - dheweke ora bakal ngidini Amerika Serikat, dheweke ora bakal gelut - dheweke ora pengin, nanging bisa gampang. bengok-bengok ing umum, gegaman rattle nalika latihan.
  3. penembake gunung
    penembake gunung 9 Juli 2017 11:48
    +6
    Korea Lor minangka negara sing wis nyiapake perang (lan nyiapake wong-wong mau) kabeh urip ... A Urut saka Spartans (ing roh, lan ora ing paramèter liyane). Lan kuping belang nyoba kanggo mungkasi wong-wong mau, kanthi cara sing padha bakal meden-medeni wargane dhewe ... Ing mratelakake panemume, iki mung mobilizes malah luwih. Fighting Cats ora bakal wedi karo wektu tundha pangiriman Whiskas. Tikus lan bajing bakal kejiret ...
  4. rotmistr60
    rotmistr60 9 Juli 2017 11:49
    +4
    "Sanajan salah kalkulasi utawa kesalahan cilik bisa langsung nyebabake perang nuklir (ing wilayah kasebut), sing mesthi bakal nyebabake perang donya anyar."

    nggih. Nanging Amerika, sing ngerti iki, isih mbengkongake lan bakal mbengkongake garise. Mulane, wilayah kasebut bakal tetep dadi "powder keg" kajaba karo wektu Rusia lan China kanthi upaya gabungan ora bakal "nalar" Amerika Serikat.
    1. kepmor
      kepmor 9 Juli 2017 11:56
      +3
      Sampeyan bisa "alasan" wong sing duwe otak ing sirahe, lan dudu kalkulator ...
      1. rotmistr60
        rotmistr60 9 Juli 2017 11:59
        +1
        Mulane, aku njupuk tembung "alesan" ing tandha petik, assuming ora regejegan lisan karo bantahan tartamtu lan emphasis ing kalbu.
  5. gabonskijfront
    gabonskijfront 9 Juli 2017 11:54
    0
    Tong wêdakakêna tansah dadi potensi wong, ing kasus iki, wong Tionghoa lan sebagéyan duweke kita, sampeyan bisa nemtokake panggonan tender saka hegemon donya ing wektu sing tepat.
  6. bocah anyar
    bocah anyar 9 Juli 2017 11:55
    +3
    soko marang kula
    sing yu. Korea kanthi cara apa wae nyuda upaya Yankees kanggo ngobong semenanjung Korea. ana pilihan kanggo piye wae reconcile wong utawa soko. pipa gas padha liwat S. Korea sisih kidul.
  7. Masya Masya
    Masya Masya 9 Juli 2017 11:55
    +5
    Korea Lor: Semenanjung Korea minangka tong bubuk paling gedhe

    lan pertandhingan wis dibuwang, tetep mung nggawa menyang sumbu ... ngganggu yen kita cedhak!
  8. Kolonel Oparyshev
    Kolonel Oparyshev 9 Juli 2017 12:10
    0
    Aku bakal isin sinau politik babagan zombie.
    1. rotmistr60
      rotmistr60 9 Juli 2017 12:15
      +2
      Aja nonton TV kanggo isin. Lan sampeyan ora perlu kuwatir karo wong liya. Piye wae, dheweke bakal ngerti apa sing kudu ditonton lan sapa sing kudu dirungokake.
      1. Kolonel Oparyshev
        Kolonel Oparyshev 9 Juli 2017 14:12
        0
        Aku bisa ndeleng dhewe .... Ora ana wong akeh sing makili keselarasan ing Donya lan sing nggosok pundhak karo sapa Mung pamer karo gelembung kaya sampeyan, sing diajeni. Isin lan isin.
        1. rotmistr60
          rotmistr60 9 Juli 2017 14:19
          +1
          Inggih, nalika umpluk adoh saka sampeyan lan ing arah beda. Apa sampeyan tau ndeleng wong Korea saka DPRK, sampeyan kudu komunikasi? Apa sampeyan wis menyang Korea Lor? Nerangake marang Sirom babagan keselarasan ing Donya.
          1. Kolonel Oparyshev
            Kolonel Oparyshev 9 Juli 2017 14:31
            0
            Omonganmu omong kosong maneh.Kanggo weruh Jagad kudu dideleng, kok didelok kndrik sing kapisah?
            1. rotmistr60
              rotmistr60 9 Juli 2017 14:36
              +1
              kok mentheleng ing cndrik individu

              Apa sampeyan keganggu maca artikel kasebut? Utawa mung arep mriksa.
              Nalika sampeyan takon
              Aku takon? Wangsulane angkuhmu marang wong liya.
              .Ora ana wong akeh sing makili alignment ing Donya lan sing rubs Pundhak karo sapa.
              Omonganmu?
              1. Kolonel Oparyshev
                Kolonel Oparyshev 9 Juli 2017 14:44
                0
                Sampeyan nuduhake esensi sampeyan, nanging ora ngerti babagan politik, sampeyan tetep karo sampeyan dhewe.
  9. Inquisitor
    Inquisitor 9 Juli 2017 15:22
    0
    Ana Korea normal, waras, banjur p.doses karo serigala padha mlebu, ngrusak negara, nyetel hotbed saka tension lan terus kanggo njaga tension iki karo provokasi pancet sing.
    1. Edan
      Edan 9 Juli 2017 15:31
      0
      Nalika Korea anteng lan waras?
      1. Inquisitor
        Inquisitor 9 Juli 2017 20:25
        0
        Nalika iku manunggal lan divisi iki ora ana.