Review militèr

Pesawat NATO ngirim personel militer menyang Odessa kanggo melu latihan Sea Breeze

58
Unit khusus NATO sing melu latihan internasional Sea Breeze-2017 teka ing Bandara Odessa, laporan TASS pesen saka edition online "Dumskaya".

Pesawat NATO ngirim personel militer menyang Odessa kanggo melu latihan Sea Breeze


"Loro pesawat militèr ndharat ing bandara Odessa: Amérika C-130J Hercules ngirim kira-kira rolas penyelam spesialis, lan Hungaria C-17A Globemaster III ngirim sawetara rolas personel militer spesialisasi lan peralatan liyane kanggo latihan Sea Breeze 2017," ujare. publikasi ngandika.

Kajaba iku, dina Minggu layanan pers tanggal 6 armada Angkatan Laut AS ngumumake yen "perusak kelas Arleigh Burke USS Carney (DDG 64) mlebu ing Segara Ireng tanggal 8 Juli 2017 kanggo nindakake operasi keamanan maritim lan ningkatake kemampuan lan interoperabilitas karo sekutu lan mitra ing wilayah kasebut." Dheweke uga bakal melu maneuver Sea Breeze.

Ukraina uga ngenteni rawuhe Sekretaris Jenderal NATO Jens Stoltenberg lan delegasi saka Dewan Atlantik Utara. Kacarita "acara karo partisipasi Stoltenberg, wektu sing pas karo ulang tahun 20th saka penandatanganan Piagam ing Kemitraan Khusus antarane NATO lan Ukraina, bakal suwene rong dina."

Minangka bagéan saka kunjungan kasebut, rapat Sekretaris Jenderal aliansi karo Presiden Poroshenko lan partisipasi ing rapat Komisi Ukraina-NATO direncanakake. Kajaba iku, Stoltenberg bakal nganakake rembugan karo Perdana Menteri Ukrainia Groysman lan bakal ngomong ing rapat Verkhovna Rada.

Sea Breeze minangka latihan militer multinasional sing wis dianakake ing Ukraina wiwit taun 1997 miturut Memorandum of Understanding and Cooperation on Defense and Military Relations antarane Kementerian Pertahanan Ukraina lan Pentagon. Latihan "Sea Breeze-2017" bakal dianakake tanggal 10-23 Juli ing sisih lor-kulon wilayah Segara Ireng, Odessa lan Nikolaev.
Foto sing digunakake:
Odessa.net.ua
58 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. gerilya ala
    gerilya ala 9 Juli 2017 20:11
    +3
    Njupuk liwat Odessa. Lan bakal ana pangkalan NATO ing Kutha Pahlawan ...
    1. Чёрный
      Чёрный 9 Juli 2017 20:14
      + 21
      Ukraina durung gabung karo NATO minangka anggota lengkap, nanging anggota NATO wis mlebu Ukraina. wassat
      1. rawa-rawa
        rawa-rawa 9 Juli 2017 20:38
        +5
        Quote: Ireng
        Ukraina durung gabung karo NATO minangka anggota lengkap, nanging anggota NATO wis mlebu Ukraina.

        Dadi dheweke wis nganakake latihan kasebut wiwit taun 1997.
        1. cniza
          cniza 9 Juli 2017 20:44
          +3
          Quote: Ireng
          Ukraina durung gabung karo NATO minangka anggota lengkap, nanging anggota NATO wis mlebu Ukraina. wassat


          Lan makaryakke ana kaya kang dikarepake.
          1. Thrall
            Thrall 9 Juli 2017 21:06
            +3
            NATO nggawa hercules kebak mullet menyang Odessa ... eseman
            1. cniza
              cniza 9 Juli 2017 21:08
              +3
              Lan kabeh Benduzhniks mbalela nalika Ragul wiwit nangis ...
              1. Inok10
                Inok10 9 Juli 2017 22:34
                +7
                ... ngguyu suwe ... saka paragraf iki:
                Ukraina uga ngenteni rawuhe Sekretaris Jenderal NATO Jens Stoltenberg lan delegasi saka Dewan Atlantik Utara. Kacarita "acara karo partisipasi Stoltenberg darmabakti kanggo kanggo mengeti 20th saka penandatanganan Piagam ing Kemitraan Khusus antarane NATO lan Ukrainabakal suwene rong dina.
                ... Rong puluh taun ... lan, iku isih ana, lan malah Crimea iki squandered ... ngguyu
      2. INVESTOR
        INVESTOR 10 Juli 2017 07:02
        0
        Stalin lan Zhukov bali ing kuburan nonton latihan NATO ing Ukraina .. Nyuwun
    2. APASUS
      APASUS 9 Juli 2017 20:19
      +6
      Quote: partisan jahat
      Lan bakal ana pangkalan NATO ing Kutha Pahlawan ...

      Paling kamungkinan, amarga saka Crimea, ora bakal ana, basis support materi bisa uga.A lokasi banget ora trep, Amerika akeh ulig Romania lan Bulgaria, lan pasukan angkatan laut serius ing pelabuhan bisa diblokir saka Crimea, ambane ing wilayah ora ngidini nggunakake lengkap kapal selam.
      1. Zibelew
        Zibelew 9 Juli 2017 20:40
        +3
        Ya, iku sing dibutuhake kanggo mbuktekake, dheweke ora bakal mabur menyang Crimea.
  2. sabakina
    sabakina 9 Juli 2017 20:14
    +6
    "Loro pesawat militer ndharat ing bandara Odessa: American C-130J Hercules ngirimake kira-kira rolas penyelam spesialis, lan Hungaria C-17A Globemaster III nggawa sawetara rolas personel militer khusus lan peralatan liyane kanggo latihan Sea Breeze 2017."

    Ya, moderator bakal ngapura aku, nanging sawetara dina sawise tekan Odessa, Pentagon kudu muni:
    1. Чёрный
      Чёрный 9 Juli 2017 20:18
      +3
      Pendeta cinta Ukrainia mbukak musim mburu kanggo wong-wong sing nyimpang saka bungkus supaya bisa nyiram amben kembang kanthi urin, prajurit ... ngguyu
      1. sabakina
        sabakina 9 Juli 2017 20:21
        +4
        Mesthi ing Odessa ana bagian sekedhik saka priestesses. Nanging aku ngomong babagan liyane. Iku kabeh diwiwiti karo lilin tiba ing karpet ...
        1. rawa-rawa
          rawa-rawa 9 Juli 2017 20:41
          +2
          Kutipan saka: sabakina
          . Iku kabeh diwiwiti karo lilin tiba ing karpet ...

          Gumantung saka karpet apa, wol ora gampang diobong, ing kene dalan sing digawe saka Katun utawa Linen ora diobong. eseman Lan sutra ing lantai, sawetara wani lay.
          1. sabakina
            sabakina 9 Juli 2017 20:45
            +3
            Kita duwe lilin fosfor. Lan aku njaluk sampeyan ora nggodha, nanging ndhukung kanthi geni ing perang nglawan imperialis! Bisa ing tenge.
            1. rawa-rawa
              rawa-rawa 9 Juli 2017 20:54
              +1
              Kutipan saka: sabakina
              Kita duwe lilin fosfor.

              Dadi sawise kabeh, fosfor kuning dilarang dening kabeh konvensi sing bisa ditindakake, sanajan asam orthophosphoric dikarepake ing industri panganan.
              Kutipan saka: sabakina
              , nanging kanggo ndhukung karo geni ing perang nglawan imperialis! Bisa ing tenge.

              Tenge dhewe ana amarga imperialis. ngguyu Yen ora, dheweke bakal ngalih menyang emas, wis ana bar sing didol, nanging uga PPN 12% padha, untung tuku dhuwit recehan setengah ons lan seprapat.
              1. sabakina
                sabakina 9 Juli 2017 20:59
                +4
                1. Kita duwe fosfor ireng. Ora katon ing wayah wengi.
                2. Kandha mangkono, dheweke bakal menehi dhuwit, nanging ora ana. Lan ora bakal.
                Saora-orane ora ngetung imperialis. Ana sing kaping seket .... Was ...
                1. rawa-rawa
                  rawa-rawa 9 Juli 2017 21:07
                  0
                  Kutipan saka: sabakina
                  . Ngomong, dheweke bakal menehi dhuwit, nanging ora. Lan ora bakal

                  Uga, ing albumku, ana dhuwit recehan sing cukup kanggo tuku apartemen siji kamar liyane saka kita, sing bisa nggawa $ 200 saben wulan, ora ana bank siji sing bisa mbayar dividen saben wulan. .
                  Saran nyewa apartemen lan pindhah menyang desa dhewe. ngguyu
  3. anjey
    anjey 9 Juli 2017 20:19
    0
    Ora preduli sepira sampeyan kompromi karo Yankees, dheweke tetep ngupayakake kapentingan kanthi bathuk beton sing dikuatake nganti patah bathuk - dheweke ora mandheg ...
  4. Inquisitor
    Inquisitor 9 Juli 2017 20:21
    0
    Bareng bakal wedi karo Rusia. apik
    https://www.youtube.com/watch?v=IvtNwgl5_EI
  5. Masya Masya
    Masya Masya 9 Juli 2017 20:21
    +7
    isin ing Odessa! Aku mbayangno apa sing bakal kelakon ing Crimea ...
    1. cniza
      cniza 9 Juli 2017 20:48
      +3
      Kutipan saka Masya Masya
      isin ing Odessa! Aku mbayangno apa sing bakal kelakon ing Crimea ...


      Ora ana apa-apa, Odessa bakal tangi maneh, aku yakin babagan iki.
      1. Masya Masya
        Masya Masya 9 Juli 2017 20:57
        +6
        Kutipan saka cniza
        Odessa bakal munggah maneh, aku yakin iki.

        Odessa bakal tangi saka turu,
        Lan ing reruntuhan autokrasi
        Tulis jeneng warga Odessa!
        och. Aku pengin pracaya!
        1. cniza
          cniza 9 Juli 2017 21:01
          +4
          Aku ora mung pracaya ... Odessa iku sawijining kutha unik lan ora sag lan ilang.
      2. Sling cutter
        Sling cutter 9 Juli 2017 20:59
        +1
        Kutipan saka cniza
        Ora ana apa-apa, Odessa bakal tangi maneh, aku yakin babagan iki.

        Yen padha dibuwang sepisan, banjur apa sampeyan mikir, nalika sing kapindho?
        1. cniza
          cniza 9 Juli 2017 21:06
          +4
          Dheweke ora dibuwang, dheweke nyoba ngidak-idak lan nggawe dheweke lali sejarahe, iki ora bakal kedadeyan.
          1. Sling cutter
            Sling cutter 9 Juli 2017 21:18
            0
            Apa sampeyan ngomong babagan? Kepiye carane sampeyan bakal nulungi Odessa? Utawa sampeyan mikir sing residents Odessa kasengsem ing kobong ing bangunan? Utawa sampeyan mbuwang slogan, apa crucian carp, kang banjur ing lendhut?
            Sampeyan bener nyatakake watak sampeyan, yen ora, jebule kita bakal duwe mungsuh ing sungu, mung kulit sing larang lan sungu uga ora murah saiki "
    2. sabakina
      sabakina 9 Juli 2017 20:50
      +5
      Marina, durung sore. Malah Jerman ora bisa ngrokok partisans saka catacombs Odessa.
      1. cniza
        cniza 9 Juli 2017 20:55
        +4
        Odessa ora tau dadi Ukrainia lan ora bakal dadi.
        1. sabakina
          sabakina 9 Juli 2017 21:01
          +5
          Vitya, aku setuju. Pangeran Potemkin ora ...
          1. cniza
            cniza 9 Juli 2017 21:04
            +3
            Bener, Vyacheslav, ora malah babagan Potemkin, nanging ing semangat Odessa ...
        2. Sling cutter
          Sling cutter 9 Juli 2017 21:01
          +1
          Kutipan saka cniza
          Odessa ora tau dadi Ukrainia lan ora bakal dadi.

          Lan Nikolaev???
          1. cniza
            cniza 9 Juli 2017 21:05
            +3
            Lan Kherson, lan akeh kutha ...
            1. Sling cutter
              Sling cutter 9 Juli 2017 21:27
              0
              Nggih.......? terus mikir, yen sampeyan mbuwang pikiran (utawa lumps), banjur pitakonan, yen ngono, ngendi Mariupol?
              pabrik padha. Ilyich lan Azovstal, pelabuhan lan perusahaan liyane? Ana ing ngendi?
              1. Inok10
                Inok10 9 Juli 2017 22:42
                +3
                Quote: Sling cutter
                Nggih.......? terus mikir, yen sampeyan mbuwang pikiran (utawa lumps), banjur pitakonan, yen ngono, ngendi Mariupol?
                pabrik padha. Ilyich lan Azovstal, pelabuhan lan perusahaan liyane? Ana ing ngendi?

                ... Kancaku ... Sampeyan pisanan nemokake Ukraina ing fragmen peta 1914 ... Ukraina minangka penemuan Bolshevik-Komunis, kaya Republik Uni liyane ... ora ana kewarganegaraan Ukraina ing taun 1897 sak sensus, pecahan Peta 1914 taun lan ngisor bakal ana pecahan saka sensus 1897 basa pribumi ing Odessa, ngendi sampeyan ora bakal nemokake Ukrainia ing kabeh, saka tembung ing kabeh ... seneng pandherekipun saka CPSU / Partai Komunis ... woh-wohan sampeyan dhewe ... lan aja nyalahake sirah sing sehat ... keprungu
                1. Inok10
                  Inok10 9 Juli 2017 22:44
                  +2
                  ... uga, iki minangka asil sensus basa pribumi ing Odessa ing taun 1897 ... ing ngendi wong Ukrainia? ... ah, ora ana ... Bolsheviks nemokke mung 20 taun mengko ... ngguyu
                2. Sling cutter
                  Sling cutter 10 Juli 2017 06:02
                  +1
                  Kutipan saka Inok10
                  Pisanan sampeyan nemokake Ukraina ing fragmen peta 1914 ... Ukraina minangka penemuan Bolshevik-Komunis, kaya Republik Uni liyane.

                  Apa Bolsheviks-Komunis uga teka karo Perang Dunia I? Lan Bolshevik uga? Apa Bolshevik meksa Nikolashka kanggo menehi tandha penolakan iki? Apa Tsushima uga karya Bolshevik? Lan Jerman ing Peter?
                  Nanging negara kasebut diklumpukake maneh - mesthine Bolshevik lan GOELRO lan T-34 lan Gagarin - iki maneh Bolshevik.
                  1. Inok10
                    Inok10 10 Juli 2017 22:05
                    +2
                    Quote: Sling cutter
                    Nanging negara iki diklumpukake maneh - sing mesthi Bolsheviks

                    ... ora, categorically, padha numpes iku ... Negara iki nglumpuk dening I. V. Stalin, iku pungkasan Bolshevik-komunis sing mangertos perniciousness nasionalisme (Republik ing USSR) lan mimpin kawicaksanan ekonomi kompeten, ora lali. babagan artels lan koperasi, properti umum negara, nalika ana Gosplan lan Gossnab, dirusak dening Khrushchev, wiyar Ukrainia ... padha urusan karo Stalin sawisé séda komunis ing Kongres XX saka CPSU, numpes loro jeneng jujur ​​lan woh-wohan saka karya, kang banjur numpes USSR ing 1991. ... Politik ora bisa dominasi ekonomi, sinau karya para pangadeg Marxisme-Leninisme ... ngguyu
                    Quote: Sling cutter
                    lan GOELRO lan T-34 lan Gagarin maneh Bolsheviks.

                    ... ora, manungsa biasa iku insinyur lan buruh, akeh sing lair meh ing umur 17-25 lan mulang wong Profesor sing lair dawa sadurunge VOR saka 1917, malah ing Kakaisaran Rusia ing abad ka-19 . .. ora apa-apa, utawa saka ngendi ora katon, kancaku... hi
      2. Masya Masya
        Masya Masya 9 Juli 2017 21:07
        +4
        Kutipan saka: sabakina
        Malah Jerman ora bisa ngrokok partisans saka catacombs Odessa.

        Tanah kelairan, kancaku isih enom
        Ngapusi, diobong dening perang.
        Ora kaget dheweke duwe karangan bunga emas
        Lan kuthaku jenenge pahlawan,
        Lan jeneng kuthaku pahlawan
        Dening Segara Ireng...
  6. Catherine II
    Catherine II 9 Juli 2017 20:29
    +4
    Ya, iku rutinitas .. dheweke wis ngunjungi kita luwih saka setahun lan nyekel Sea Breeze ...
    Airport + port + railway trep interchange.
    1. sabakina
      sabakina 9 Juli 2017 20:51
      +3
      Lan sampeyan mung butuh siji tambang magnetik ...
  7. HEATHER
    HEATHER 9 Juli 2017 20:43
    +4
    Aku maca warta paling anyar dina iki, saya kuwatir. Ora kanggo awakku dhewe, mesthi, bangsa sing luar biasa ora sopan. Ora suwe geni bakal murub. Lan aku ora nuwun kanggo sing teka. Lan film paling keren ing donya dijupuk dening wong-wong mau.Bali menyang Masa Depan.Utamane bagean katelu. Sayange wong bodho sing dipolitik iki ora bisa dilebokake ing layar lebar. Dheweke ngimpi ngrusak Rusia nganti tekan watese. Apa dheweke pengin slamet dhewe? Kampanye, bakal pisanan ing disassembly.
    1. sabakina
      sabakina 9 Juli 2017 21:05
      +4
      VORESK, ing sadawane dalan, dheweke dhewe ora ngerti apa jenis klasik sing direkam! Adikku seneng part 1, aku seneng part 2. Nanging sakabèhé, film iki sampurna. Lan pedunung Odessa .... Aku ora duwe kenalan ana, nanging aku mikir yen ing acara nix, paling mau bakal kanggo kita.
      1. HEATHER
        HEATHER 9 Juli 2017 21:09
        +4
        kamulyan! hi Kabeh film sampurna. Yen sampeyan kantun detik, maknane ilang. Sajrone 20 taun aku nonton meh saben nem sasi. Lan aku mesthi nemokake sing anyar! Film sing apik banget! sad
  8. iLiitisitch
    iLiitisitch 9 Juli 2017 20:55
    0
    Lha wong angkutan loro wis teka, apa sing arep dirembug? "Angin saka segara..", sampeyan ngerti.
    Lan acara kasebut bakal tahan 2 dina kanthi partisipasi Stoltenberg ... Ora kaya bajing, dheweke duwe druid umum saka ngisor meja karo Petrukhan, apa ora bakal nyusup saka ngisor meja ing dina kaping 2? ngguyu
    Lan apa maneh sing kudu ditindakake, dhokter, maneh, ing "burke awal" pancen ora ala, dheweke bakal ngusir druid sadurunge "pernyataan gabungan babagan asil". Senajan, kabeh padha, padha bakal flog omong kosong. Iki dudu dokter, kene pesenan dibutuhake.
    1. HEATHER
      HEATHER 9 Juli 2017 21:14
      +4
      "Angin saka segara.." Angin saka segara..
  9. Banisher saka Liberoids
    Banisher saka Liberoids 9 Juli 2017 21:18
    0
    Iki carane padha menehi kutha Rusia lan Rusia Odessa ing kawitan non-negara, lan saiki anyar "beradab" penjajah ngremekake ing dhewe.
  10. rawa-rawa
    rawa-rawa 9 Juli 2017 21:27
    +3
    Dheweke dadi goldfinch ing Odessa, Februari-Maret 1987. Ing sanatorium Wilayah Moskow. Sampeyan bisa ngomong yen dheweke pindhah menyang pengintaian. Papan bapak ditransfer menyang Odessa ing taun sing padha.
    Apa kutha, wong loropaken karo fitur khusus. ngguyu Dheweke ora seneng omah-omah. Dheweke duwe musim dingin sing nggegirisi. Angin sing adhem saka segara. Ing mangsa panas, kabeh bisa dadi apik. Dheweke nangis ing Skype yen urip ora panas. Dheweke urip mlarat, ora kaya sing wangsul malih.
    1. Evgen2017
      Evgen2017 10 Juli 2017 13:15
      +1
      Kita duwe asor dhuwur lan panas banget ing mangsa panas. Ing mangsa ing -10 sampeyan aran ing -20-25. Ing mangsa panas kahanan padha. Ing thermometer +30 ing iyub-iyub, ing dalan, nyatane, kabeh +50. Iklim cukup abot, kaya sing ora biasa. Pesawat-pesawat kasebut pancen teka wingi, lan wektu warta kasebut bener. Wingi, saka muara Khadzhibeevsky, aku nonton dheweke landing lan mabur.

      Apa sampeyan ngerti apa sing paling nyerang, para pamaca sing ditresnani? Aku bakal pitutur marang kowe siji crita menarik. Ing taun 2011, aku isih sinau ing pelaut, uga, aku duwe kesempatan kanggo latihan ing Lesozavodsk, misuwur ing saindhenging segara kutha, cedhak Androssovsky Lane. Dadi ing ngendi Angkatan Laut AS tau dadi basis, lan aku ora bisa liwat tanpa ngomong karo wong lanang. Sawise 10 menit komunikasi, aku kaget nganti pirang-pirang taun kepungkur. Ora ana rasa sengit marang Rusia/Rusia ing pikirane prajurit Angkatan Darat AS biasa. Wong lanang sing biasa srawung sing mung nuruti dhawuh. Ceria, kanthi rasa humor, tanpa imperialisme ing sirah. Apa sing diilhami dening media lan apa sing sejatine ana rong perkara sing beda.
      1. HEATHER
        HEATHER 10 Juli 2017 14:38
        +3
        Teka Siberia, Baikal Lor, sampeyan bakal seneng. apik
  11. Stas 2 REP
    Stas 2 REP 9 Juli 2017 21:32
    +2
    Iku apik sing paling Crimea oncat kuwi kawirangan.
  12. SCHMEL
    SCHMEL 9 Juli 2017 21:44
    +2
    Nyatane, kabeh latihan NATO kudu kaya iki:
    PS Wis telat dadi isin
    1. HEATHER
      HEATHER 9 Juli 2017 22:16
      +3
      Kelangan! Dheweke duwe bir sing apik. apik
      1. Igool
        Igool 10 Juli 2017 01:25
        0
        Quote: VERESK
        Padha duwe bir apik.

        WHO? Apa ov? Urine kuldi lan bir luwih akeh tinimbang dheweke. Bir paling apik yaiku saka Jerman lan Ceko. Mung ana rong jinis bir: Jerman lan Ceko.
        1. SCHMEL
          SCHMEL 10 Juli 2017 02:13
          0
          Sapa sing dhawuh? belay
        2. HEATHER
          HEATHER 10 Juli 2017 14:40
          +3
          WHO? Apa ov? Ing kapal induk, bir iku persis kaya sing sampeyan umumake. "Hunt" kita durung ana. Lan bener.
  13. Tolstoevsky
    Tolstoevsky 9 Juli 2017 22:06
    0
    partners Western lan Timur Tengah kita ora manca kanggo dying ing Little Rusia
  14. ngguyu
    ngguyu 9 Juli 2017 23:04
    0
    Sawisé crests scratched pangrusak Amérika ing 12, mooring menyang, padha menehi wong prau karet. Apa sing bakal dikandhakake wektu iki, njaluk "cookie" saka pemilik?