Review militèr

Diterbitake video peluncuran "Onyx" saka sistem rudal "Bastion"

1
Kamentrian Pertahanan Rusia nerbitake video ing saluran resmi ing hosting video Youtube, sing nuduhake kepiye sistem rudal pesisir anti-kapal Bastion (PBRK) nembak target latihan angkatan laut sing adoh.

1 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. datur
    datur 11 Juli 2017 11:16
    0
    apa kisaran ONYX?