Review militèr

Proyèk kendaraan lapis baja Char de Déminage Renault (Prancis)

0
Ing sawijining wektu, ranjau darat saka macem-macem kelas akeh digunakake, dirancang kanggo nyegah majune pasukan utawa peralatan mungsuh. Tanggepan logis kanggo iki yaiku munculé peralatan utawa piranti khusus sing bisa nggawe jalur ing ladang ranjau. Bagéyan penting saka pembangunan iki cocog karo militèr lan tindak menyang seri, nalika proyèk liyane malah ora ninggalake gambar. Perwakilan sing misuwur yaiku kendaraan lapis baja Char de Déminage Renault, digawe dening spesialis Prancis.


Maju ing bidangku gaman lan taktik aplikasi, sing diamati sajrone rong puluhan lan telung puluhan abad pungkasan, nyebabake kesimpulan sing jelas. Tentara utama Eropa wiwit ngembangake peralatan khusus sing bisa ngresiki ranjau. Kajaba iku, piranti tambahan digawe kanggo instalasi ing kendaraan tempur ana. Sawetara proyek peralatan tambahan lan kendaraan khusus diusulake dening perusahaan Prancis Renault bebarengan. Salah siji saka wong-wong mau melu nggawe kendaraan wojo saka katon mboten umum, nggunakake cara rada kandel disarming piranti mbledhos.

Proyèk kendaraan lapis baja Char de Déminage Renault (Prancis)
Mesin proyeksi sisih


Sayange, proyèk sing janjeni malah ora tekan tataran ngrakit mock-up, ora kanggo sebutno construction lan testing prototipe lengkap. Akibaté, akeh informasi babagan dheweke ora disimpen. Kajaba iku, amarga nilar proyek sing rada awal, para perancang bisa uga ora duwe wektu kanggo nemtokake sawetara nuansa tampilan teknis mesin kasebut. Akibaté, pembangunan paling menarik wis slamet kanggo dina iki mung ing wangun diagram siji lan gambaran ora banget voluminous.

Miturut lapuran, proyek sing janjeni kanggo kendaraan demining lapis baja diusulake ing wulan pungkasan taun 1939. Mbokmenawa, tampilan proposal kasebut langsung ana hubungane karo serangan Nazi Jerman ing Polandia. Kampanye Polandia Wehrmacht sing sukses kanthi jelas nuduhake pentinge macem-macem kendaraan lapis baja lan cara modern nggunakake. Salah sawijining asil saka acara kasebut yaiku intensifikasi kerja kanggo nggawe proyek anyar kanggo kendaraan tempur lan tambahan ing sawetara negara Eropa.

Proyèk anyar saka perusahaan Renault nampa jeneng cukup prasaja, nggambarake loro tujuan saka kendaraan wojo lan nuduhake sawijining pangembang - Char de Déminage Renault ( "Renault Demining Tank"). Iku ing jeneng iki sing sampel menarik tetep ing crita. Asring, kanggo kesederhanaan, jeneng lengkap kendaraan teknik disingkat dadi CDR.

Kaya ing ngisor iki saka informasi sing isih urip, proyek Char de Déminage Renault / CDR nduweni fitur aneh sing nggawe angel kanggo klasifikasi kanthi akurat. Tujuan utama teknik sing diusulake yaiku nggawe jalur ing lapangan ranjau mungsuh. Akibaté, bisa digandhengake karo kelas kendaraan demining lapis baja. Ing wektu sing padha, proyek kasebut ngusulake nggunakake waja lan senjata sing cukup kuat, padha karo sing digunakake ing sawetara. tank wektu iku. Mangkono, kanthi sukses sing padha, CDR bisa dianggep minangka tank medium utawa malah abot. Asilé yaiku kendaraan universal sing bisa perang, nyerang mungsuh nganggo meriam lan bedhil mesin, lan uga nggawe dalan kanggo peralatan militer lan infantri liyane.

Ing pungkasan taun thirties, macem-macem cara reresik tambang wis ngajokaken lan dites ing landfills, nanging spesialis Renault mutusaké kanggo nggunakake prinsip beda ing project anyar. Miturut ide, trawl tambang kudu digabungake karo sasis. Ngancurake piranti mbledhos kudu ditindakake kanthi bantuan trek kendaraan lapis baja lan roller tambahan. Mbokmenawa, amarga iki, direncanakake kanggo nyederhanakake proyek kasebut kanthi nglirwakake lampiran individu. Ing wektu sing padha, proposal sing ora biasa nyebabake kabutuhan desain hull lan sasis tartamtu.

Saka proposal saka engineers, iku mèlu kanggo wacana paling efisien kendaraan lapis baja demining mbutuhake trek paling jembar, antarane kang bakal ana awak saka jembaré minimal. Kanggo nggawe sasis kuwi, iku bisa nggunakake sawetara pembangunan ana. Utamane, kanggo entuk tata letak sing optimal, uler kudu nutupi sisih awak. Solusi tata letak sing padha wis digunakake ing sawetara proyek tank Prancis lan, umume, durung nate dikritik.

Miturut skema sing isih urip, tank ngresiki tambang CDR mesthine nampa lambung sing relatif gedhe saka desain poligonal sing kompleks. Diagram sing kondhang nggambarake struktur sing kasusun saka bagean Gamelan saka macem-macem wujud, dikawinke siji liyane ing sudhut sing beda. Nalika proyek dikembangake, desain lambung bisa diganti kanthi cara siji utawa liyane. Ing wektu sing padha, gagasan utama proyek kasebut, mesthine, ora kudu ngalami owah-owahan sing signifikan.

Gambar sing kasedhiya nuduhake yen tank Char de Déminage Renault bakal nampa lambung sing ngenggoni meh kabeh jembar kendaraan. Akèh-akèhé ditutupi uler. Kontur bagean utama awak ditemtokake dening wangun trek. Ing tengah awak wis kasedhiya superstruktur, kang perlu kanggo nampung sawetara piranti lan kumpulan. Ketoke, awak ora direncanakake kanggo dibagi dadi volume sing kapisah, kaya sing disaranake tata letak tradisional. Pembangkit listrik mesthine ana ing bagian tengah awak, transmisi bisa diselehake ing mburi, lan volume liyane diwenehake kanggo persenjataan lan kru.

Unit utama lambung kapal, sing sisih pinggir dianggep minangka dhukungan kanggo undercarriage, kanthi bentuke nggawe kelingan tank awal Perang Dunia I. Nang trek ana kothak wojo saka jembaré dibutuhake, kang wis sisih njaba vertikal. Sisih ngarep ana sisih ndhuwur miring. Potongan sisih ngarep vertikal digambarake, dadi bidang miring. Ing pangayoman saka bagean Papan iki ana unsur undercarriage. Hull iki kanggo nampa gendheng horisontal lan ngisor. Buritan unit onboard dibentuk kanthi lembaran ndhuwur sing sloping gedhe lan sisih beveled. Iku uga ngrancang kanggo nampilake setir drive ana.


Ndeleng saka ndhuwur


Bagian ngarep awak, ditutupi uler, rada protruded maju relatif menyang unit tengah. Sing terakhir, umume, mbaleni wujude ing proyeksi lateral, nanging dilengkapi karo superstruktur sing diangkat ing ndhuwur atap. Kanggo nyelehake piranti sing dibutuhake ing antarane trek ing sadawane kabeh kendaraan lapis baja, sawijining superstruktur bagean persegi dowo liwati. Ing buritan, dhuwuré suda, sing dilengkapi karo gendheng sing miring. Bagean mburi saka superstructure protruded noticeably ndhuwur gendheng sloping saka Unit onboard. Ana menara cilik sing bakal ana ing tengah bangunan ndhuwur.

Mesthine, kendaraan lapis baja sing ngresiki tambang sing janjeni kudu dilengkapi mesin karburator sing relatif kuat. Kang menehi kritik dening grilles ventilasi ditampilake ing diagram, motor diselehake ing tengah kasus. Kanthi bantuan transmisi mekanik, torsi kudu diwenehake menyang roda penggerak buritan. Sasis saka mobil iki adhedhasar pembangunan lawas. Panuntun gedhe lan roda drive diselehake ing ngarep lan mburi, lan akeh roda dalan ukuran cilik kudu dipasang ing sisih ngisor unit onboard. Jinis penundaan sing direncanakake digunakake ora dingerteni.

Salah sawijining gagasan utama proyek CDR yaiku nggunakake trek kanthi ambane gedhe, dirakit saka trek sing cukup kandel lan gedhe. Kanthi bantuan uler, kendaraan tempur kasebut kudu ngrusak ranjau. Ora ana informasi rinci babagan paramèter desain trek lan fitur proyek sing padha. Ing kasus ngresiki tambang, uler kasebut mesthine dibantu roller tambahan. Sampeyan kudu diselehake ing ngarep ngisor awak, ing antarane trek. Mangkono, trek kudu nggawe rut, lan roller digawe padhet.

Senadyan tujuan rekayasa, mobil Renault Char de Déminage bisa entuk senjata sing cukup maju kanggo pertahanan diri lan nyerang mungsuh. Ing Déwan frontal saka superstructure bisa kanggo nyelehake senapan karo gun karo kaliber nganti 75 mm. Ing ngarepe sisih lan unsur mburi saka superstructure, iki ngrancang dipasang werni gunung kanggo bedhil mesin bedhil-kaliber. Mangkono, kru bisa nembak target ing meh kabeh arah, kajaba zona mati cilik. Ing wektu sing padha, obyek ing sektor gedhe ing belahan bumi ngarep kalebu ing area tanggung jawab gun 75-mm.

Komposisi kru ora dingerteni. Bisa dianggep manawa ing menara conical ing superstruktur ana pos kontrol karo papan kerja sopir. Ing ngarsane bedhil mbutuhake introduksi saka paling loro tanker liyane menyang kru. Kontrol senapan mesin bisa ditugasake kanggo loro utawa telu penembak. Mangkono, nalika proyek dikembangake, kru bisa kalebu paling ora 5-6 wong. Pakaryane, kaya tank Perang Donya I, disebarake ing kabeh volume kapal sing gratis.

Dimensi lan bobot mesin sing diusulake ora dingerteni. Miturut sawetara laporan, dawa total kudu rada ngluwihi 4 m. Ing kasus iki, ambane lan dhuwur tank ana ing tingkat 1,2-1,5 m. Bobot tempur ora bisa luwih saka 10-12 ton, amarga kanggo kang tank wis kasempatan tartamtu kanggo nuduhake kacepetan dhuwur ing dalan gedhe utawa terrain atos. Nanging, mesin kompak kuwi meh ora bisa nggawa kabeh senjata sing dikarepake ing kapal. Kajaba iku, dimensi transversal sing winates duweni efek negatif ing jembar dalan sing digawe. Kanggo entuk dalan kanthi jembaré 2,5-3 m, perlu kanggo nambah lambung kanthi proporsional kanthi konsekuensi sing jelas kanggo karakteristik bobot lan indikator mobilitas.

Versi awal proyek Char de Déminage Renault dikembangake ing taun 1939, dideleng dening para ahli lan langsung disisihake. Senadyan massa gagasan asli lan potensial miturut omongane uwong, mangsa nyata saka desain ngajokaken katon, kanggo sijine iku mildly, mangu. Saka sudut pandang aplikasi praktis, mesin tank demining sing ora biasa duwe akeh kekurangan sing paling serius sing ora ngidini ngrampungake tugas utama. Sembarang pangolahan kanggo entuk karakteristik sing bisa ditampa uga ora bisa ditindakake, lan ora cocog.

Bisa diarani manawa kabeh masalah utama proyek kasebut ora ana gandhengane karo proposal sing paling sukses. Kaya sing digagas dening para pangripta, kendaraan lapis baja CDR mesthine nggunakake uler "multifungsi": loro-lorone minangka penggerak lan sarana kanggo ngrusak piranti peledak. Iku gampang kanggo guess sing implementasine saka prinsip kuwi ora katon gampang malah karo nggunakake bahan lan teknologi saiki. Miturut standar pungkasan thirties, gagasan kuwi umume ngluwihi wates sing bisa. Kanggo ngrampungake rencana sing wis ana, perlu kanggo nggawe uler kanthi trek sing kuwat lan engsel sing dilindhungi sing bisa terus kerja sanajan sawise sawetara bledosan. Yen ora, karusakan saka ulat langsung nguripake mobil menyang target stasioner kanggo tentara meriem mungsuh.

Nanging, kemungkinan tambang mbledhos ing ngisor uler mesin tank demining ora bisa dhuwur banget. Tambah ing jembaré lan, minangka asil, ing wilayah saka ulat kudu mimpin kanggo nyuda ing tekanan tartamtu ing lemah. Mangkono, ora kakehan bobot bakal ditransfer menyang tambang. Iki bisa nglindhungi tank saka detonation, nanging ora kamungkinan sing amunisi numpes. Ing tembung liyane, mesin demining ora bisa ngatasi tugas utama.

Nggawe tekanan sing dibutuhake ing lemah lan tambang sing didhelikake uga ora ngidini karya pertempuran bisa ditindakake kanthi asil sing bisa ditampa. Yen informasi bab dawa mobil sethitik luwih saka 4 m bener, malah kanggo nggawe trek cocok kanggo peralatan liyane, paling ora rong kendaraan wojo bakal dibutuhake. Ing tembung liyane, sanajan ing kasus iki, ora bakal bisa entuk asil sing dikarepake.


Tampilan ngarep


Komplek persenjataan sing dikembangake kanthi bentuk meriam lan telung bedhil mesin meh ora bisa nuduhake daya tembak lan efektifitas pertempuran. Senapan mung bisa murub ing bagean cilik saka belahan bumi ngarep, lan bedhil mesin dimaksudaké kanggo murub miring lan mundur. Ing perang nyata, iki bakal mbatesi kemampuan kendaraan lapis baja kanggo mbela awake dhewe utawa nyerang target mungsuh.

Pertahanan ora luwih apik. Malah kanthi nggunakake waja lambung sing kandel, kaslametan tank kasebut isih dikarepake. Nalika dipecat saka belahan bumi ngarep, ana kemungkinan gedhe kanggo nggebug ulat gedhe. Rusak ing trek ing wangun karusakan saka trek utawa engsel bisa mimpin kanggo jalaran fatal.

Wis ing tahap desain awal, kendaraan lapis baja Char de Déminage sing ora biasa saka Renault nuduhake kegagalan. Tank wis ora kaluwihan nyata, nanging ing wektu sing padha wis sawetara masalah lan fitur negatif. Kajaba iku, ternyata rumit banget kanggo nggawe lan digunakake. Akibaté, proposal asli ditolak sanalika sawise nyiapake rancangan awal.

Kaya sing dingerteni, proyek kendaraan lapis baja CDR sing lengkap ora dikembangake utawa ditawakake kanggo militer Prancis. Alamiah, iku ora teka kanggo construction lan testing prototipe. Perlu dicathet yen sanajan disetujoni para pimpinan perusahaan pangembangan, proyek CDR meh ora bisa ngasilake asil sing nyata. Mung sawetara sasi sawise karya mandheg, Prancis melu ing Perang Donya II lan enggal dikuwasani. Acara-acara kasebut, paling mungkin, bakal mandheg ing karya sing wis diwiwiti.

Proyek Char de Déminage Renault durung ninggalake tataran pambentukan tampilan umum lan studi awal. Nanging, sanajan rampung awal, ngasilake sawetara asil nyata. Sawise nyinaoni proposal sing ora biasa, para insinyur Prancis bisa nemtokake manawa teknologi teknik iki ora duwe prospek nyata, lan ora kudu dikembangake maneh. Mengko, sawise mardika, Prancis ora nggunakake gagasan kasebut maneh, sanajan nyoba nggawe kendaraan lapis baja kanthi tampilan sing ora biasa.


Miturut situs web:
http://modelarchives.free.fr/
https://aviarmor.net/
http://thehound.egloos.com/
Pengarang:
Foto sing digunakake:
Thehound.egloos.com
Add a comment
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.