Review militèr

Menteri Pertahanan Azerbaijan: Kargo amunisi saka Rusia teka ing Baku

109
Media Azerbaijan laporan yen kumpulan "peralatan militer Rusia paling anyar" wis dikirim menyang negara kasebut. Ing wektu sing padha, media massa republik kasebut ngrujuk marang Kamentrian Pertahanan Azerbaijan, sing nglaporake manawa pangiriman kasebut ditindakake ing kerangka perjanjian kerjasama militer-teknis.

Menteri Pertahanan Azerbaijan: Kargo amunisi saka Rusia teka ing Baku


Wadah amunisi dibongkar ing pelabuhan Baku. Iki, kaya sing dilaporake, babagan cangkang artileri lan rudal sing dirancang kanggo ngrusak peralatan militer, struktur teknik lan tenaga musuh sing akurat lan wilayah.

Saka pesen layanan pers Kementerian Pertahanan Azerbaijan:
Amunisi eselon bakal nambah kemampuan tempur pasukan sing dipasang ing ngarep.


Ing saluran resmi departemen militer utama Azerbaijan, video diterbitake kanthi mbongkar amunisi ing pelabuhan ibukutha Azerbaijan.



Kamentrian Pertahanan Azerbaijan ora ndhelikake yen wis siyap nggunakake amunisi sing dipikolehi sajrone konflik ing Nagorno-Karabakh, yen perlu saka sudut pandang Baku.
Foto sing digunakake:
mod.gov.az
109 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Teberii
    Teberii 11 Juli 2017 07:01
    +1
    Siap-siap perang maneh, dhuwit ora mambu.
    1. 210okv
      210okv 11 Juli 2017 07:11
      + 10
      Ora ana sing kudu diomongake ing kene.. Konflik kasebut "diduga" beku lan bisa uga nyedhiyakake senjata menyang rong negara bebarengan?
      1. Syurik70
        Syurik70 11 Juli 2017 07:40
        +4
        Kutipan: 210 okv
        Apa bisa nyedhiyakake senjata menyang rong negara bebarengan?

        Kanggo ukuran Armenia lan Azerbaijan, senjata "kanggo akurat lan kanggo karusakan wilayah peralatan militer" - iki meh padha karo Rusia lan nuklir Amerika Serikat. Kita bisa sumpah, nanging kita wedi perang.
        Mangkono iku ndadekake pangertèn kanggo rattle senjata. Nanging mung yen ing loro-lorone.
        Lan yen salah siji saka partai yakin 100% kamenangan sing meh ora ana getih, perang bisa uga saya mundhak.
        Lan yen ana dhuwit lan kepinginan, dheweke isih bakal tuku senjata. Yen ora karo kita, banjur "karo wong-wong mau"
        1. Hagalaz
          Hagalaz 11 Juli 2017 07:54
          +1
          Sabenere, iku perlu kanggo lengen loro mau merata. Semangat bakal suda lan sampeyan bakal katon "damai" ing saben liyane, untu bakal gundhul.
          1. Yeraz
            Yeraz 11 Juli 2017 09:30
            +2
            Quote: Hagalaz
            Sabenere, iku perlu kanggo lengen loro mau merata. Semangat bakal suda lan sampeyan bakal katon "damai" ing saben liyane, untu bakal gundhul.

            Inggih, Rusia nindakake iku. Apa ana kurang panas?
            1. Hagalaz
              Hagalaz 11 Juli 2017 12:12
              +2
              Kutipan saka Yeraz
              Quote: Hagalaz
              Sabenere, iku perlu kanggo lengen loro mau merata. Semangat bakal suda lan sampeyan bakal katon "damai" ing saben liyane, untu bakal gundhul.

              Inggih, Rusia nindakake iku. Apa ana kurang panas?

              Ora ana sing wani blitzkrieg. Dadi ora ana sing panas ...
        2. Wovander
          Wovander 12 Juli 2017 14:26
          0
          Ya, kabeh padha karo wong-wong sing nyimpulake perjanjian kasebut kanthi getih, dheweke ora bakal perang, nanging bakal entuk bathi.
      2. wong liyo1985
        wong liyo1985 11 Juli 2017 09:31
        0
        Konflik kasebut "diduga" beku lan bisa uga nyedhiyakake senjata menyang rong negara ing wektu sing padha

        Iki diarani sawetara purun ora kudu muter "vektor bahan".
    2. Komentar wis dibusak.
  2. Carp
    Carp 11 Juli 2017 07:02
    +2
    Piye wae ora jelas - Rusia nyurung senjata menyang Armenia lan Azerbaijan ...
    1. paling padhang
      paling padhang 11 Juli 2017 07:06
      +2
      Yen kita ora ngedol, liyane bakal ngedol, senjata bakal ing kasus apa wae. Lan kita ora ngedol kabeh senjata kanggo wong-wong mau, minangka asil, padha mbukak kanggo analog kanggo wong liya.
      1. genisis
        genisis 11 Juli 2017 11:10
        +1
        Saka sapa, contone, Azerbaijan bisa tuku TOS-1?
    2. Чёрный
      Чёрный 11 Juli 2017 07:40
      +8
      Kutipan: Crucian
      Piye wae ora jelas - Rusia nyurung senjata menyang Armenia lan Azerbaijan ...

      Piye wae ora jelas - Amerika Serikat nyurung senjata menyang Turki lan Kurdi eseman
      ....Armenia lan Azerbaijan ngumumake perang? Ora!.... Apa kita duwe kewajiban kontrak kanggo nyedhiyakake senjata? Ya!... Pitakonan apa?
  3. Anarkis
    Anarkis 11 Juli 2017 07:02
    + 19
    Kanggo Yerevan uga? Kita ngganti penjaga perdamaian kita ...
  4. Banisher saka Liberoids
    Banisher saka Liberoids 11 Juli 2017 07:03
    +4
    Rudal kanggo "tornado" lan "badai" - sing, nyatane, senjata nyerang. Aku ora bakal kaget yen ana sing padha uga dibongkar ing Armenia tanpa gangguan. ..
    1. Ararat
      Ararat 11 Juli 2017 07:22
      +2
      Iki roket kanggo Solntsepek. Waca sumber daya Azerbaijan
  5. Banisher saka Liberoids
    Banisher saka Liberoids 11 Juli 2017 07:10
    + 11
    Sampeyan kudu ngirim senjata strategis menyang Azerbaijan wassat - DEPARTMENT - Starper - Mikhan - Vitaly wassat Horor sing luwih gedhe ora bisa dibayangake! !! wassat
    1. Vadivak
      Vadivak 11 Juli 2017 08:34
      +2
      Quote: Exorcist saka Liberoids
      Sampeyan kudu ngirim senjata strategis situs wassat - DEPARTMENT - Starper - Mikhan - Vitaly menyang Azerbaijan wassat Ora mungkin mikir babagan medeni sing luwih gedhe!


      Aku ora ngira sampeyan kejam banget hi
  6. penembake gunung
    penembake gunung 11 Juli 2017 07:12
    +3
    Lan ing Armenia ana Iskanders. Yen ana, dheweke bisa "madhangi" ing Baku lan ing lapangan minyak. Sepira angel kabeh ... wong Azerbaijan wis nyembelih wong Armenia nganti pirang-pirang atus taun. Lan padha ora bisa sukses ing mangsa ngarep.
    1. Zaurbek
      Zaurbek 11 Juli 2017 07:42
      +4
      Sawise pirang-pirang atus taun, biasane rampung dipotong. Armenian ora dadi akeh (sanajan kadhangkala misale jek sing padha akeh banget). Dheweke ditindhes lan dibantai sacara periodik lan dudu wong Azerbaijan, nanging wong Turki ...
      1. faiver
        faiver 11 Juli 2017 08:02
        +1
        "sawise pirang-pirang atus taun rampung"? iku? Apa tegese jeneng Israel kanggo sampeyan? wis mimpin kanggo sawetara millennia lan urip .... hi
      2. Yeraz
        Yeraz 11 Juli 2017 09:31
        +2
        Kutipan saka Zaurbek
        Sawise pirang-pirang atus taun, biasane rampung dipotong.

        mbok menawa ora alon-alon dipotong))))
    2. donavi49
      donavi49 11 Juli 2017 08:11
      +2
      LAN? Sampeyan overestimate OTRK ing peran coercion kanggo rembugan. Ing kahanan konflik A-A - uga, siji A bakal ngisi kabeh amunisi ing Baku lan lapangan lenga. Dadi apa? Inggih, iku bakal numpes saperangan saka pamblokiran ing total. Inggih, iku bakal complicate lapangan lenga kanggo 2-3 minggu. LAN? Surrender mikir liyane Lan bakal? Ora - dheweke bakal diobong nganggo tornado kasebut. Push karo tentara sing dilatih lan bersenjata. Asil konflik bakal diputusake ing ngarep. Ora OTRK, nanging tentara ing medan perang.
      1. Yeraz
        Yeraz 11 Juli 2017 09:44
        +4
        Kutipan saka donavi49
        Lan karo kabeh amunisi ing Baku lan lapangan lenga

        Lan malah ora gampang.
        1.BP ora organisasi lokal sing bakal nonton carane Kerajinan sing numpes.
        2. Sistem pertahanan udara Azerbaijan sansaya dikuwatake lan Yerevan dhewe, kanthi bedhil saka Nakhchivan, mung watara 60-63 km, banjur Azerbaijan bakal entuk Yerevan kanthi gaman sing akeh. EXTRA 150 km Titik U 70 km , Tornado-90 km lan Kasyrga 100-120.
        Mulane, iki minangka pukulan dongeng kanggo Baku.
        Kutipan saka donavi49
        Ora OTRK, nanging tentara ing medan perang.
        1. xetai9977
          xetai9977 11 Juli 2017 10:19
          +4
          Aku bakal nambah sing serangan ing Baku paling kamungkinan mokal, wiwit sawetara saka Iskander tumiba cendhak. wektu iki. Lan kanggo sapa wae. peluncuran "Iskander" ing Azerbaijan tegese perang TOTAL. De jure, Iskander ing layanan karo Armenia dhewe. kang ing tembung ora melu ing konflik (mung ora ing tembung, mesthi). Bukak tegese wiwitan perang karo kabeh kahanan sabanjure. Banjur ora CSTO bakal ngganggu respon kanggo Yerevan. amarga kita ora miwiti.
          1. genisis
            genisis 11 Juli 2017 11:17
            +4
            Aku bakal nambah sing serangan ing Baku paling kamungkinan mokal

            Aku bakal nambahake yen ing tlatah Azerbaijan ana panggonan sing luwih kritis kanggo serangan.

            De jure "Iskander" ana ing layanan karo Armenia dhewe

            Lan carane bakal ditemtokake dening apa disabetake: Iskander utawa Scud?

            Banjur ora CSTO bakal ngganggu respon kanggo Yerevan. amarga kita ora miwiti.

            Artikel 4

            Yen salah siji saka negara peserta ngalami agresi (serangan bersenjata sing ngancam keamanan, stabilitas, integritas teritorial lan kedaulatan), banjur iki bakal dianggep dening negara peserta minangka agresi (serangan bersenjata sing ngancam keamanan, stabilitas, integritas wilayah. lan kedaulatan) marang kabeh negara - pihak ing Persetujuan iki.

            Yen ana agresi (serangan bersenjata sing ngancam keamanan, stabilitas, integritas teritorial lan kedaulatan) marang salah sawijining Negara sing melu, kabeh Negara peserta liyane, kanthi panjaluk saka Negara sing melu iki, bakal langsung menehi bantuan sing dibutuhake, kalebu militèr, uga nyedhiyakake dhukungan kanggo wong-wong sing duwe dana kanggo ngleksanani hak pertahanan kolektif miturut Artikel 51 Piagam PBB.

            Langkah-langkah sing ditindakake miturut Artikel iki kudu dilaporake kanthi cepet dening Negara Pihak menyang Dewan Keamanan Perserikatan Bangsa-Bangsa. Ing ngleksanakake langkah-langkah kasebut, negara-negara peserta bakal netepi pranata-pranata sing relevan ing Piagam PBB.

            (artikel sing diowahi dening Protokol babagan Amandemen Perjanjian Keamanan Kolektif tanggal 15 Mei 1992, ditandatangani tanggal 10 Desember 2010).
            1. Yeraz
              Yeraz 11 Juli 2017 15:06
              +2
              Kutipan saka genisis
              Lan carane bakal ditemtokake dening apa disabetake: Iskander utawa Scud?

              Spesialis Iskander lan Scud, kaya sistem sing beda.
              Kutipan saka genisis
              Aku bakal nambahake yen ing tlatah Azerbaijan ana panggonan sing luwih kritis kanggo serangan.

              Sampeyan tegese Mingachevir) Iku uga ora dadi gol sing gampang, lan dibangun dening pamikiran Soviet lan target sing kuwat banget, nanging maneh ora bakal wani nindakake.
              Kutipan saka genisis
              Yen salah siji negara peserta kena agresi

              Inggih, ora ana sing bakal nyerang Armenia. Bakal ana perang ing Karabakh. Mulane, CSTO bakal ngomong Bai Bai kanggo panjaluk Armenia)) I.e. Azerbaijan bakal miwiti mbebasake tanahe ing Karabakh, Armenia bakal nyerang Baku lan njaluk bantuan kanthi ujar manawa agresi nglawan)) Artikel ora bisa ditindakake ing NATO utawa CSTO. Armenia koordinasi tetep pasukane ing Karabakh karo CSTO, etc.. Ora ana negara CSTO ora ngenali Karabakh ing kabeh.
              Rusia bakal campur tangan lan ora peduli babagan artikel iki. Sampeyan kudu nggawe cara kanggo campur tangan, ora perlu ing kene lan ora perlu nggawe. Operasi ing Karabakh (sanajan iki ora mungkin kelakon) Rusia mesthi bakal campur tangan.
              1. genisis
                genisis 11 Juli 2017 16:10
                +3
                Mingachevir sing sampeyan maksud) Uga ora dadi target sing gampang

                ya wis. Reservoir Mingachevir minangka target sing rawan banget ing Azerbaijan. Yen bendungan dirusak, bakal banjir udakara 30% wilayah Azerbaijan. Maneh, ukuran nemen, sing ora mungkin tekan. Miturut cara, ora mung OTRK sing bisa dirusak. Ora ana gunane Kementerian Situasi Darurat Azerbaijan nganakake latihan kanggo nglawan skenario kasebut.
                Ya, ora ana sing bakal nyerang Armenia.

                Kasunyatan yen sampeyan nulis Armenia nganggo huruf cilik mung nggambarake sampeyan minangka wong cilik)
                Ndhuwur, kanca sukumu nulis
                Lan kanggo sapa wae. peluncuran "Iskander" ing Azerbaijan tegese perang TOTAL. De jure, Iskander ing layanan karo Armenia dhewe. kang ing tembung ora melu ing konflik (mung ora ing tembung, mesthi). Bukak tegese wiwitan perang karo kabeh kahanan sabanjure. Banjur ora CSTO bakal ngganggu respon kanggo Yerevan. amarga kita ora miwiti.
                Dheweke dadi jawaban Art. 4 saka Traktat Keamanan Kolektif.
        2. genisis
          genisis 11 Juli 2017 11:44
          +4
          1.BP ora organisasi lokal sing bakal nonton carane Kerajinan sing numpes.

          BP ora mengaruhi wong Armenia kanthi cara apa wae, nanging Aliyev bakal entuk program lengkap.
          1. Yeraz
            Yeraz 11 Juli 2017 15:07
            +2
            Kutipan saka genisis
            BP ora mengaruhi wong Armenia kanthi cara apa wae,

            Banjur bombard obyek kasebut lan deleng kepiye wong Armenia ora ngganggu BP)))
            1. genisis
              genisis 11 Juli 2017 16:12
              +4
              Wektu bakal teka lan dheweke bakal jancok. Apa sampeyan pancene mikir yen Britain duwe pengaruh ing Artsakh? ))
              Tentara Pertahanan saka Artsakh sing ora diakoni, sing pengaruhe BP rada kurang saka apa-apa, bakal melu permusuhan.
              1. Yeraz
                Yeraz 11 Juli 2017 18:16
                +2
                Kutipan saka genisis
                Apa sampeyan pancene mikir yen Britain duwe pengaruh ing Artsakh? ))

                ora, iku ora. Dheweke stands aside lan pumps lenga dheweke, lan nalika kapentingan sing encroached marang, banjur dheweke bakal nuduhake pengaruh dheweke.
                Kutipan saka genisis
                Tentara Pertahanan saka Artsakh sing ora diakoni, sing pengaruhe BP rada kurang saka apa-apa, bakal melu permusuhan.

                Ya, mesthi))) lan ora ana tentara Armenia ing Karabakh)) mung wong Artsakh))
            2. Ararat
              Ararat 11 Juli 2017 17:00
              +2
              Nanging dheweke ujar yen Azerbaijan ngupayakake kabijakan independen, ora ngandelake sapa wae, ora nglairake perlindungan? Nanging nyatane, langsung kenek potneft lan ndeleng apa sing ditindakake BP
              1. Yeraz
                Yeraz 11 Juli 2017 18:18
                +2
                Quote: Ararat
                Nanging dheweke ujar yen Azerbaijan ngupayakake kabijakan independen, ora ngandelake sapa wae, ora nglairake perlindungan? Nanging nyatane, langsung kenek potneft lan ndeleng apa sing ditindakake BP

                Nanging carane siji mbantah liyane?? Britain, apa iku arming Azerbaijan utawa nyedhiyani support politik ing donya? Ora, quietly pumps lenga. Lan yen Armenia kenek investasi, Armenia bakal narik wong ing dhewe.
              2. ROskar
                ROskar 12 Juli 2017 09:17
                +1
                "Ararat" iku Gunung AĞRIDAĞ lan dumunung ing Turki. Cetha yen sampeyan wis suwe nyolong lan ngapusi kabeh, amarga yen ora, ora ana sing ngerti babagan wong Armenia, uga ora bakal getun utawa ngajokake.
            3. ROskar
              ROskar 12 Juli 2017 09:13
              0
              Sayange sampeyan, siji pembantaian ora cukup? Apa sampeyan pancene mikir Rusia bakal tansah nutupi lan ngidinke impudence lan ora accommodating.
        3. Ararat
          Ararat 11 Juli 2017 16:55
          +2
          Yen Angkatan Bersenjata AZ nyerang Yerevan saka Nakhichevan tanpa Armenia nyerang Azerbaijan, mula iki tegese deklarasi perang marang Armenia kanthi kabeh akibat sing bakal ditindakake (CSTO / Rusia). Nanging Scuds wis dipasrahake menyang Angkatan Bersenjata NKR lan bisa mabur ing ngendi wae, apa iki bakal tiba minangka pitakonan liyane.
          1. Yeraz
            Yeraz 11 Juli 2017 18:18
            +2
            Quote: Ararat
            Yen Angkatan Bersenjata AZ nyerang Yerevan saka Nakhijevan tanpa Armenia nyerang Azerbaijan, mula iki tegese deklarasi perang ing Armenia kanthi kabeh akibat sing bakal ditindakake (CSTO / Rusia)

            ing kasus iki, ya, nanging Azerbaijan ora bakal diserang dening Yerevan utawa wilayah liyane.
          2. ROskar
            ROskar 12 Juli 2017 09:20
            +1
            Lan tanpa Rusia, sampeyan sing sabar ora bisa perang. Lan mungkasi ngowahi toponim Azerbaijan. , pemalsuan sabanjure iki bodho.
  7. Tolstoevsky
    Tolstoevsky 11 Juli 2017 08:03
    +1
    minangka klasik ngandika
  8. rampung
    rampung 11 Juli 2017 08:06
    +4
    Kanggo komentator kompeten sing dihormati sing ujar manawa ora bakal tuku saka kita, dheweke bakal tuku saka wong liya - ing AS lan Eropa sajrone 20 taun wis ana embargo babagan adol senjata menyang Azerbaijan lan Armenia. Mung Israel, Turki lan Sekutu Rusia adol kilang Belarusia ing Ukraina .....
    1. armenk
      armenk 11 Juli 2017 11:23
      +3
      uga ngedol pakistan, ukranina lan belarus. perusahaan gedhe kanggo Rusia.

      jelas apa sing kedadeyan - upaya nggawe dhuwit sing ora cukup .. upaya kanggo pengaruhe pihak .. jelas yen Rusia ora homogen lan macem-macem pasukan ing njero nyoba entuk dhuwit ekstra babagan iki, loro dhuwit lan sing berwenang..

      ana uga cukup panjelasan - kita ora beda banget .. dhuwit ora mambu .. padha isih matèni saben liyane ..

      Kanggo kula, apa wae bisa diterangake lan dibenerake. nanging ora ngganti inti. Kanthi pendekatan kasebut, aku ora bakal kaget yen Rusia ngganti maneh Armenia karo janji Turki sing manis sesuk. ing sadawane dalan, iki minangka rake bebarengan - wong Armenia sing dipercaya ing Rusia, wong Rusia sing main karo wong Turki ..
      1. Yeraz
        Yeraz 11 Juli 2017 15:08
        +3
        Kutipan saka armenk
        uga ngedol pakistan, ukranina lan belarus.

        hmm, 80% iku Rusia, Ukraina lan Pakistan, supaya trifle ing volume iki.
  9. nikolaev
    nikolaev 11 Juli 2017 08:09
    +2
    kang hoopoes tanggung jawab kanggo iki?
  10. garnik
    garnik 11 Juli 2017 08:12
    +2
    Rusia ora mbutuhake perang ing Transcaucasia, nanging ketegangan antarane bangsa ndadekake loro negara iki "bridle". Yen ora, salah siji negara bakal pindhah menyang camp mungsuh.
    Umumé, saka komentar, kabeh wong ngerti yen ora kabeh lancar, muga-muga pamrentah Rusia ngerti apa sing ditindakake.
    1. Yeraz
      Yeraz 11 Juli 2017 09:48
      +2
      Kutipan saka garnik
      Rusia ora mbutuhake perang ing Transcaucasia, nanging ketegangan antarane bangsa ndadekake loro negara iki "bridle". Yen ora, salah siji negara bakal pindhah menyang camp mungsuh.

      Iki ora bisa dihindari. Karabakh bakal cepet-cepet booming. Lan Rusia ora bakal bisa muter iki kanggo wektu sing suwe. Nyala BV sing ana ing bokong mung sawetara wektu. Mgimoshnik Aliyev ora langgeng lan malah bisa nemokake awake dhewe ing kahanan sing perang ora bisa dihindari.
      1. xetai9977
        xetai9977 11 Juli 2017 10:20
        +2
        Cepet utawa mengko, Rusia kudu nggawe pilihan-salah siji-utawa. Sampeyan ora bisa njagong ing 2 kursi ing salawas-lawase
        1. grau
          grau 11 Juli 2017 11:59
          +2
          Big Rusia bisa njupuk kabeh kursi, nanging sampeyan bisa njagong meneng ing lawang ing karpet
          1. xetai9977
            xetai9977 11 Juli 2017 18:57
            +3
            Saka pengalaman sampeyan dhewe, hakim, lungguh ing karpet? iku nuduhake yen sampeyan duwe pengalaman apik. Kanggo kasunyatan manawa Rusia gedhe bisa njagong ing kabeh kursi, acara taun-taun pungkasan nuduhake sebaliknya. Tambah akeh, kulit shagreen dadi dipikir. Inggih, sampeyan ngerti.
  11. armenk
    armenk 11 Juli 2017 08:26
    +4
    kenging menapa kita perlu mungsuh nalika kita duwe kanca kaya ngono
  12. gukoyan
    gukoyan 11 Juli 2017 08:38
    0
    Iku mung bisnis, ora ana pribadi.
  13. Komentar wis dibusak.
  14. veloboss
    veloboss 11 Juli 2017 08:46
    0
    Bakal ana panjaluk lan bakal ana pasokan. Cetha yen kabeh negara sing ngedol senjata nindakake iki, ora ana prinsip. Dheweke ngomong kanthi bener, kita ora bakal ngirim, wong liya bakal ngirim, lan kewajiban ing kontrak.
    Nanging aja lali babagan kabijakan standar ganda. Apa wae sing ditindakake Amerika Serikat, mesthi bakal lolos; yen Rusia nindakake, bakal dikutuk kaping telu.
    Lan yen ora ana siji-sijine nyediakake senjata mateni modern, wong-wong mau bakal ngalahake siji lan sijine nganggo tongkat lan watu. prajurit
  15. rotmistr60
    rotmistr60 11 Juli 2017 09:18
    +3
    Kasunyatan manawa iki minangka pemenuhan kontrak sing wis rampung sadurunge lan ora ana cara kanggo nyingkiri iki bisa dingerteni. Nanging carane Azerbaijan cepet-cepet kanggo nutupi iki ing media - mung klasik saka perang informasi. Tegesipun rawuh ing kasunyatan sing Armenians, katon, Rusia nyediakke kita karo senjata lan amunisi, kang bakal ngandika ing Nagorno-Karabakh. Apa ora wedges ing hubungan antarane Rusia lan Armenia?
    1. Catherine II
      Catherine II 11 Juli 2017 09:29
      +1
      Kutipan: rotmistr60
      Nanging carane Azerbaijan cepet-cepet kanggo nutupi iki ing media - mung klasik saka perang informasi

      Wis pirang-pirang kontrak, tegesé tetep padha. Azerbaijan aktif tuku senjata Rusia, nalika Armenia nampa utangan.
      Ing kasus apa wae, dheweke bakal nggunakake kanggo tujuane dhewe. Perang informasi nalika tuku senjata saka sekutu saka sisih liya mung nuwuhake pitakonan ing negara sing adol senjata kanggo para pasulayan lan kepinginan kanggo tentrem ing tembung. Iki minangka praktik standar, sanajan dheweke ngukum, nanging dheweke nindakake.
    2. Yeraz
      Yeraz 11 Juli 2017 09:46
      +3
      Kutipan: rotmistr60
      Apa ora wedges ing hubungan antarane Rusia lan Armenia?

      Azerbaijan nindakake apa sing kudu ditindakake dening wong liya ing panggonane, nanging Rusia, nyatane, nyedhiyakake senjata kanggo mungsuh sekutune.
    3. genisis
      genisis 11 Juli 2017 11:26
      +3
      Apa ora wedges ing hubungan antarane Rusia lan Armenia?

      Padha ngerti apa kanggo muter. Bab liyane sing menarik - sawise 2014, ora ana kontrak anyar antarane Federasi Rusia lan Azerbaijan. Apa ana masalah kanggo nyuda bathi minyak ing Azerbaijan, minangka akibat - ora bisa mbayar senjata anyar, utawa Federasi Rusia ora cepet-cepet ngrampungake kontrak pasokan anyar?
      1. rotmistr60
        rotmistr60 11 Juli 2017 11:29
        0
        Luwih kapindho
        Rusia ora cepet-cepet ngrampungake kontrak pasokan anyar
        amarga posisi Azerbaijan ing NK, lan Rusia, padha wiwit masang hairpins cilik. Mulane, dheweke aktif kerja sama karo kanca Turki.
        1. genisis
          genisis 11 Juli 2017 11:39
          +3
          aktif kerjo bareng karo kanca Turki.

          Wiwit 92. Carane Elchibey teka kuwasa. Ing taun 90-an, wong-wong Chechen jenggot ngrasa nyaman ing Baku. Khozh Akhmed Nukaev sing padha menehi wawancara marang Paul Khlebnikov ora mung ing ngendi wae, nanging ing Baku. Pengebom bunuh diri saka Baku ana ing dalan kanggo njeblug Rusia.
          Saiki Baku ana ing mburi Israel. Informasi anyar babagan transportasi senjata kanggo jihadist Siria dening maskapai Azerbaijan Silk Way, aku mikir, wis suwe dikenal kanggo sapa wae sing mbutuhake. Aku pengin ngarep-arep yen iki minangka kombinasi saka rong faktor: penurunan pendapatan ing Azerbaijan lan owah-owahan ing kawicaksanan Federasi Rusia, sing disebabake kanthi luwih ati-ati ing tumindak mitra.
          1. ROskar
            ROskar 11 Juli 2017 12:06
            +2
            1st Great stupidity kanggo nandheske sing "Chechen jenggot wong felt ing ease ing Baku" - falsification Armenian liyane, aku wis ora weruh. Ana sawetara kulawargané, lan mung wanita lan bocah-bocah - pengungsi saka Chechnya nalika perang Chechnya.

            2. kanggo ngapusi kapindho sing Armenians wis dienggoni ing media, kalebu. Rusia stubbornly nyebar. -

            Alexander Iskandaryan: "Azerbaijan ora nyuplai senjata kanggo teroris" PANGOCAP SAKA YEREVAN sing ora dikarepke
            8 Juli 2017, 12:24
            Komunitas ahli ora ngandel karo laporan media Bulgaria yen Azerbaijan diduga nyedhiyakake senjata menyang Suriah, nggunakake penerbangan Azerbaijan, lan malah ing tutup diplomatik, babagan iki minangka provokasi. Lan saiki bisa nyatakake kanthi yakin, amarga sanajan ... ing Yerevan lagi ngomong babagan iki.
            1. genisis
              genisis 11 Juli 2017 12:15
              +5
              1) "Aku ketemu Khozh-Akhmed Nukhayev (julukan Khozha) ing Baku ing Desember 2000. Aku wis mimpin kanggo wong dening Trail Boris Berezovsky - tuntutan hukum saka pengusaha skandal iki marang majalah Forbes nyeret, lan aku diklumpukake bukti lan informasi saka kabeh pihak. Penting kanggo aku ketemu karo Nukhaev - aku krungu dheweke, kaya akeh bandit Chechen, mbantu Berezovsky ing awal kariré.
              Pangkalan Nukhayev ing Baku dumunung ing Hotel Absheron. Bangunan kosong ageng ing tengah kutha iki wis dadi sarang kanggo separatis Chechnya. Nukhaev ndamel mubeng ing "Mercedes XNUMX" waja, nanging, ketoke, dheweke ora ngidini kemewahan liyane. Dheweke tansah nganggo setelan abu-abu elegan sing padha (saka sawetara gaya Eurasia tanpa wates) lan kanthi ketat nindakake ritus Muslim. Kantor Nukhaev nggantung potret Dudayev, gendera Chechen lan saber, bedhil abad ka-XNUMX ngadeg ing pojok, lan kebak buku - teologi Islam, filsafat Rusia lan Jerman.

              saka buku Paul Khlebnikov "A Conversation with a Barbarian" http://www.rulit.me/books/razgovor-s-varvarom-rea
              d-5687-1.html

              2) Azerbaijan ora nyedhiyakake senjata. Senjata kasebut diwenehake dening Bulgaria, nggunakake perusahaan Silk Way, diduweni dening putri Ilham Aliyev, kanggo transportasi.
              Iki materi asli https://trud.bg/350-diplomatic-flights-carry-weap
              ing-kanggo-teroris/
              Kepiye Iskandarian? Wartawan Bulgaria nulis babagan intrik pemerintah Bulgaria. wong bodho
              1. ROskar
                ROskar 26 Juli 2017 13:14
                0
                Aku mung weruh karanganmu. sampeyan nyoba kanggo katon mestekake, nanging iki mung kanggo pirsawan tartamtu ing roh lan konsep. Sampeyan ngomong babagan perkara sing sampeyan ora ngerti. wong bodho
                1. genisis
                  genisis 26 Juli 2017 22:10
                  0
                  N-ya
                  Apa sampeyan ngerti dhewe nalika nulis?
      2. Yeraz
        Yeraz 11 Juli 2017 15:12
        +2
        Kutipan saka genisis
        ora bisa mbayar senjata anyar

        Amarga Azerbaijan, ing bagean sing bisa ditawakake Rusia, cukup kebak tentara Azerbaijan, tentara, kaya-kaya, ora digawe saka karet.
        Ing wayahe, wis ana kontrak karo Israel ing lapangan nimbali udhara kanggo manawa, lan Gusti Allah ngerti apa sistem liyane Natenyahu ora teka Azerbaijan muspra lan kontrak karo Israel tansah diklasifikasikaké.
        Mulane, saiki ana peralatan ing sadawane garis pertahanan udara, rudal UAV kanthi tliti dhuwur lan, paling kamungkinan, Radar.

        Rusia, nyatane, bisa menehi tawaran kanggo Angkatan Udara lan pertahanan udara, nanging ora bakal ngedol S-400 utawa Su lan Mig sing anyar.
        1. xetai9977
          xetai9977 11 Juli 2017 19:00
          +1
          lan sapa sing butuh Su lan Migi? Su larang, lan MiG durung mlebu layanan karo Angkatan Aerospace Rusia dhewe
  16. wong liyo1985
    wong liyo1985 11 Juli 2017 09:33
    0
    Kutipan: Crucian
    Piye wae ora jelas - Rusia nyurung senjata menyang Armenia lan Azerbaijan ...

    Nanging sawetara wong kudu mikir apa iku worth flirting karo EU lan NATO nalika ana ing CSTO?
  17. genisis
    genisis 11 Juli 2017 11:08
    +1
    Sing nggumunake, Staf Umum Kementerian Pertahanan Azerbaijan ngembangake taktik nggunakake TOS-1? Diwenehi sawetara winates, nggunakake marang mungsuh dilatih ora tugas sepele.
    1. Yeraz
      Yeraz 11 Juli 2017 15:14
      +2
      Kutipan saka genisis
      Sing nggumunake, Staf Umum Kementerian Pertahanan Azerbaijan ngembangake taktik nggunakake TOS-1?

      Ora, dheweke mung ndeleng langit-langit. Ing wulan April, perang nggawe penyesuaian, loro-lorone nggawe taktik sing cocog karo tugas.
      1. genisis
        genisis 11 Juli 2017 16:15
        +1
        Ora, mung nyawang langit-langit

        Lan apa sing dituduhake ing perang April babagan panggunaan TOS-1? Padha muter metu, murub, ora kenek ngendi wae, mbalek maneh! Pitakonan iku - apa sih kanggo tuku TOS-1? Apa sing wis owah wiwit April? Jarak tembak tetep padha.
        1. armenk
          armenk 11 Juli 2017 21:03
          +3
          Aku pengin nambah - taun kepungkur, siji instalasi digunakake dening artileri Tentara Pertahanan
  18. ROskar
    ROskar 11 Juli 2017 11:20
    +2
    Pernyataan saka sisih Armenia tansah nggumunake, ora malah warga biasa, nanging wong militer kanthi bintang gedhe; Nalika padha ngaku yen bakal njupuk ing Baku utawa ing infrastruktur lenga. Iki minangka panemu saka wong awam sing naif lan aja nganti semangat penduduk sing manggon ing rasa wedi tiba.
    Kanthi pratelan kasebut, sampeyan kudu nganggep manawa Azerbaijan duwe dana sing cukup kanggo ngilangi Armenia saka permukaan bumi. Ing wektu sing padha, iku kudu dijupuk menyang akun sing ing sisih Azerbaijan ana senjata nuklir ing tlatah Armenia ing wangun saka pembangkit listrik tenaga nuklir (dheweke manawa tanpa masalah ing gunpoint), kang, dening cara, dibangun kanggo lenga Azerbaijan ing program swasembada regional ing USSR.
    1. armenk
      armenk 11 Juli 2017 11:31
      +5
      kita wis krungu gething iki kanggo akèh taun. bisa - sampeyan bakal numpes kabeh wong dawa ago. nalika sampeyan mung ngomong lan reged, ndhelikake wanita lan bocah-bocah.
      1. ROskar
        ROskar 11 Juli 2017 11:57
        +3
        Yen sampeyan mateni wong wadon lan bocah, iki dudu sing sepisanan lan nuduhake pasuryan sejati sampeyan. Tentara Azerbaijan ora nembak marang wong sipil, lan nalika penjajah lan peralatan sabanjure dirusak, mung ngandhani populasine kaya sing dikarepake. Lan sampeyan uga mlayu nang endi wae lan saka kadohan "kanthi wani" "perang".
        1. armenk
          armenk 11 Juli 2017 12:17
          +5
          Yen sampeyan mateni wong wadon lan bocah, iki dudu sing sepisanan lan nuduhake pasuryan sejati sampeyan.
          "militer" wani sampeyan sing wis nyelehake titik tembak ing plataran omah bakal mangsuli iki.
          Tentara Azerbaijan ora nembak marang wong sipil, lan nalika penjajah lan peralatan sabanjure dirusak, mung ngandhani populasine kaya sing dikarepake.

          ya .. lan ora moyoki mayit .. sampeyan duwe pahlawan militer nasional sing hack wong turu karo kapak. iku kabeh titik sampeyan.
          Lan sampeyan uga mlayu nang endi wae lan saka kadohan "kanthi wani" "perang".

          Aku lair ing kene. lan leluhurku saka panggonan sing ora ana wong Armenia maneh.
          1. Yeraz
            Yeraz 11 Juli 2017 15:15
            +2
            Kutipan saka armenk
            "militer" wani sampeyan sing wis nyelehake titik tembak ing plataran omah bakal mangsuli iki.

            sing nang pekarangan)) LANGSUNG nang OMAH)))
            1. armenk
              armenk 11 Juli 2017 16:13
              +3
              Lha, pirang-pirang wong sing bisa nyusup irung apa? mbukak liwat Utas forum - loro video sing.
              1. ROskar
                ROskar 12 Juli 2017 09:05
                0
                Wong Armenia isih ora ngerti manawa pemalsuan "kuna" kasebut kanthi logis katon bodho lan kabeh wong wis kesel lan mung wong Armenia sing pengin percaya sing difitnah.
                1. armenk
                  armenk 12 Juli 2017 10:58
                  +1
                  sampeyan naif lan banget manteb ing ati, kaya kabeh wong bodho. maca crita, nanging ora ing presentation Azerbaijan.
            2. genisis
              genisis 11 Juli 2017 16:17
              +3
              Isih cedhak karo omah.
          2. Komentar wis dibusak.
        2. Ararat
          Ararat 11 Juli 2017 17:11
          +2
          Oh ya, aja nembak wong sipil !!! Iki wis liwati lan katon fragmen ing taman kanak-kanak lan sekolah ing desa tapel wates, bocah-bocah lan remaja sing wis mati, ambulans lan wartawan sing dipecat dening toleransi sampeyan.
      2. ROskar
        ROskar 26 Juli 2017 13:22
        0
        Aku pengin sampeyan lan sederek sampeyan luwih jujur. Biasane wong Armenia ngumpulake upeti kanggo "perang" karo wong Turki, wong Armenia ngorbanake awake dhewe, kalebu anak-anak wong tuwa lan wanita, ana bukti dokumenter babagan iki. Iki sing diarani kriminal "presiden" sampeyan sing bangga amarga dheweke nyerang desa-desa karo bandit lan mateni warga sipil. Pracayaa, wektune bakal teka lan Sargsyan bakal dikunjara yen slamet.
        1. genisis
          genisis 26 Juli 2017 22:11
          0
          Apa sampeyan ora kesel posting omong kosong?
    2. genisis
      genisis 11 Juli 2017 11:31
      +4
      Kanthi pratelan kasebut, sampeyan kudu nganggep manawa Azerbaijan duwe dana sing cukup kanggo ngilangi Armenia saka permukaan bumi.

      Sampeyan ora bakal natoni yen Azerbaijan perang karo Artsakh, lan ora karo Armenia. Serangan ing tlatah Armenia. Serangan ing wilayah Armenia bakal ngetrapake Perjanjian Keamanan Kolektif CSTO.
      Apike, kontaminasi radioaktif saka karusakan saka pembangkit listrik tenaga nuklir Metsamor bakal nyebabake luwih akeh gawe piala kanggo Turki utawa Armenia?
      1. ROskar
        ROskar 11 Juli 2017 11:53
        +2
        Rembugan karo sampeyan ora ana gunane. 1. Cetha kanggo saben wong carane wong ing Armenia ndhelikake saka dikirim menyang Karabakh. Ya, lan sampeyan mlayu kaya mayuta-yuta lan lungguh ing Rusia. 2. kaloro ing TV kita ndeleng carane ibu-ibu sing tilar donya ing Yerevan nyilem Kementerian Pertahanan lan presiden. 3. Separatis Armenia ing Karabakh ora ngasilake senjata, nanging nyedhiyakake saka Armenia, jelas kanggo saben wong sepisan utawa kaping pindho saben sasi, Presiden Armenia, ora kaya wong liya, lelungan persis menyang negara-negara ing ngendi diaspora Armenia wis nglumpukake lan nyuwun. kanggo dhuwit. Lan basis iku cepet utawa mengko Rusia bakal bosen kanggo njaga Armenia ora ana guna, lan banjur dadi kekacoan.
        1. genisis
          genisis 11 Juli 2017 11:58
          +5
          Apa sampeyan arep ngomong? Mung pour metu stream eling? ))
          1. Чёрный
            Чёрный 11 Juli 2017 13:45
            +3
            Panemu saka njaba: Azerbaijan, dibandhingake karo Armenia, dudu prajurit ..... konflik Karabakh minangka conto iki ....
            1. genisis
              genisis 11 Juli 2017 14:42
              +4
              Azerbaijan ora homogen. Contone, Lezgins, Avar, Talysh minangka pejuang sing pantes. Wong-wong Armenia urip bebarengan karo wong-wong mau nganti atusan taun. Wong Armenia duwe masalah karo suku Turki sing ngrebut kekuwatan ing Azerbaijan. Dadi wong Turki Azeri pancen dudu prajurit sing paling kuat.
              1. Komentar wis dibusak.
                1. armenk
                  armenk 11 Juli 2017 16:23
                  +4
                  apa sing digawe Turki "gedhe" Panjenengan, kajaba karusakan, rampokan lan rojo pati saka populasi pribumi? jeneng paling ora saperangan saka pribadine dikenal ing donya ora dening chopping mati kepala wong turu, kuping wong tuwa lan wektu sabar liyane, nanging dening wong budaya lan seni, ilmuwan, musisi, etc.
                  1. Yeraz
                    Yeraz 11 Juli 2017 18:25
                    +3
                    Kutipan saka armenk
                    apa sing digawe Turki "gedhe" Panjenengan

                    lan apa sing kudu dilakoni ?? Ing kene obrolan kasebut ora dadi prajurit, nanging Lezgins Talysh lan Armenian minangka perang gedhe)))
                    Kutipan saka armenk
                    jeneng paling saperangan saka pribadine misuwur ing donya

                    Aku ora bakal ngarani saperangan, nanging malah luwih. Nanging regejegan ora bab sing duwe liyane wong budaya, etc. Aku dudu urashnik bodho, Armenian kaping pirang-pirang ahead ing wilayah iki, nanging bab warriors.
                    1. armenk
                      armenk 12 Juli 2017 11:03
                      +1
                      ing kene obrolan kasebut dudu prajurit, nanging Lezgins Talysh lan Armenia minangka perang gedhe)))

                      ora ana sing nulis babagan kaluhuran kajaba sampeyan.
                      lan apa padha gawé kene?

                      lan senadyan kasunyatan manawa kekaisaran gedhe ngasilake barang - padha mbangun candhi, ngedegake perpustakaan, ngembangake ilmu pengetahuan, lsp. apa sing ditindakake wong Turki?
                      Aku bakal jeneng ora saperangan, nanging malah luwih

                      lan aja isin..
                      Aku dudu urashnik sing bodho, wong Armenia asring maju ing wilayah kasebut.

                      Aku malah ora arep komentar
                2. armenk
                  armenk 11 Juli 2017 16:37
                  +3
                  sampeyan bisa ngirim agitasi nasionalis ing kene sak senenge. Iku ora bakal nggawe sampeyan luwih apik utawa kuwat. bangsa autochthonous, sajarah lan budaya ora bakal ilang saka iki. lan karo Talysh padha, Lezgins lan Avars, Aku topik durung ditutup.
                  1. Yeraz
                    Yeraz 11 Juli 2017 18:28
                    +2
                    Kutipan saka armenk
                    lan karo Talysh padha, Lezgins lan Avars, Aku topik durung ditutup.

                    Topik iki ora ditutup. Iki minangka bagéan saka Azerbaijan lan kabeh wong aktif ing Azerbaijan. Mesthi, iki nyerang dominan Turkik lan munculé identitas Azerbaijan. Nanging, kaya sing dikandhakake, identitas Azerbaijan bisa cepet bali menyang Turki.
                    1. armenk
                      armenk 12 Juli 2017 11:16
                      +1
                      Topik ora ditutup

                      ngenteni lan ndeleng
                      Iki minangka bagéan saka Azerbaijan lan ing Azerbaijan kabeh wong aktif obah.

                      sing. ana proses asimilasi .. Turki cocok kabeh autochthonous kanggo awake dhewe, brainwashing anak-anak pribumi ing sekolah. autochthons ora mung sinau ing basa ibune, nanging mung sinau. autochthonous ora duwe pers, ora radio, ora TV ing basa ibu. ana panganiaya marang para pemimpin nat. minoritas.
                      Mesthi, iki nyerang dominan Turkik lan munggah identitas Azerbaijan.

                      Ya, kancaku, sampeyan fasis.
                      Nanging, kaya sing dikandhakake, identitas Azerbaijan bisa cepet bali menyang Turkic.

                      kita ngerti banget cara sampeyan. Ing kene kita simpati karo wong pribumi.
                      1. Yeraz
                        Yeraz 12 Juli 2017 13:00
                        0
                        Kutipan saka armenk
                        Turki cocok kabeh autochthonous kanggo awake dhewe, brainwashing anak saka wong pribumi ing sekolah. autochthons ora mung sinau ing basa ibune, nanging mung sinau. autochthonous ora duwe penet, ora radio, ora TV ing basa ibu. ana panganiaya marang para pemimpin nat. minoritas.

                        Semono uga, dheweke duwe kabeh iki, ing njero negara lan njaba.
                        Nanging asimilasi minangka woh saka kabijakan ekonomi Aliyev sing bodho. Yen sacara konvensional saben wong manggon ing wilayahe dhewe-dhewe lan mung omah-omah dhewe, kanthi konvensional Yeraz mung njupuk Yerazka, warga Baku mung Bakuka. Saiki setengah saka populasi manggon ing Baku. Lan wakil saka kabeh wilayah njagong ing kelas siji, contone, salah siji sanak keluargaku nikah minangka Talysh, liyane minangka Kurd, etc. Utawa, contone, Talysh nikah karo Lezginka. Lan yen ana identitas Azerbaijan ing kulawarga Talysh. lan Lezgin tanpa narik Turkiisme, banjur yen 1 ana ing kulawarga Turki, banjur identitas Turki bakal tangi.
                        Kajaba iku, aja lali babagan Persatuan Syi'ah karo Talysh nganti pirang-pirang abad, mula wong-wong iki wis suwe digodhog karo Turki ing siji boiler lan saben wong nyebut awake dhewe Muslim, lan saiki kabeh bakal dadi Azerbaijan.
                        Kutipan saka armenk
                        Ya, kancaku, sampeyan fasis.

                        apa hubungane karo fasis?Aku wong Turki lan populasi utama Azerbaijan yaiku wong Turki lan jeneng bangsaku yaiku Turki, wong Azerbaijan kaya wong Rusia lan ngganti dheweke minangka pelanggaran kita wong Turki.
                        Kutipan saka armenk
                        kita ngerti banget cara sampeyan. Ing kene kita simpati karo wong pribumi.

                        Dheweke ora butuh simpati lan sengit marang sampeyan, kaya wong Azerbaijan liyane, amarga dheweke uga dirusak, amarga dheweke dadi bagean saka Muslim lan sampeyan minangka unsur asing kanggo dheweke, kaya dheweke kanggo sampeyan.
            2. Yeraz
              Yeraz 11 Juli 2017 15:20
              +2
              Quote: Ireng
              konflik Karabakh minangka conto iki ....

              Leluhur kita, wong Turki, sing wis suwene sewu taun wis njaga wilayah iki ing kekuwatane, nguripake kuburan bebarengan lan mesem)))

        2. Ararat
          Ararat 11 Juli 2017 17:14
          +2
          Mayuta-yuta wong Azerbaijan ing konter Rusia minangka conto sing apik babagan prajurit apa sampeyan lan kepiye sampeyan kepengin perang.
          1. Yeraz
            Yeraz 11 Juli 2017 18:29
            +2
            Quote: Ararat
            Mayuta-yuta wong Azerbaijan ing konter Rusia minangka conto sing apik babagan prajurit apa sampeyan lan kepiye sampeyan kepengin perang.

            mayuta-yuta wong Armenia ing Rusia lan AS minangka conto sing apik)))
            Aku ora perlu menehi conto. Kabeh wong ngerti sejarahe wong Turki lan apa sing dadi ka-va utama. Kasunyatan yen ing pungkasan taun 20-an sampeyan menang 1 perang kanthi bantuan Rusia lan terus ndhelik ing mburine. backs ora ngomong babagan kuwalitas militer sampeyan, wong Armenia beda karo kabeh kuwalitas sing dikenal.
            1. Ararat
              Ararat 12 Juli 2017 03:24
              +4
              Maneh 25 kanthi "bantuan Rusia"? Ngendi 25 yuta Azerbaijan saka Iran, Georgia, Turki, Rusia? Ana wong Armenia saka Amerika, Libanon, Rusia, Suriah lan Prancis teka kanggo perang, nanging ora bisa nyuwek sedulur-sedulurmu saka rak.
              1. Yeraz
                Yeraz 12 Juli 2017 13:06
                +1
                Quote: Ararat
                Ngendi 25 yuta Azerbaijan saka Iran, Georgia, Turki, Rusia?

                Wong Azerbaijan ing Iran lan Azerbaijan ora duwe kesadaran sing manunggal, kaya wong Armenia ing saindenging jagad.
                Lan ing wektu iku ora ana wong Azerbaijan ing Rusia, sing utama banjur ing pertengahan 90s lan pungkasan taun 2000. Ing Turki, bab sing padha, nanging Azerbaijani Georgia perang.
                Quote: Ararat
                lan ora bisa nyuwek sedulur-sedulurmu saka rak-rak

                ana persis minangka akeh deserters minangka sampeyan. Lan ing perang sabanjuré bakal persis padha. Aku manggon ing Rusia lan ndeleng swasana ati ing loro komunitas. Ing istilah persentasi, nomer sing padha saka wakil saka loro komunitas bakal teka kanggo perang saka Rusia. ana akeh Wahhabi Sunni. Beda karo perang pisanan, unsur Islam bakal luwih akeh diwakili ing perang kaloro. Inaction saka Aliyevs menehi lapangan kanggo wong liya ing propaganda.
                1. Ararat
                  Ararat 12 Juli 2017 20:18
                  +1
                  Sapisan aku setuju karo sampeyan
      2. Yeraz
        Yeraz 11 Juli 2017 15:16
        +2
        Kutipan saka genisis
        Pembangkit listrik tenaga nuklir Metsamor bakal nyebabake luwih akeh gawe piala kanggo Turki utawa Armenia?

        Wong Turki ora bakal krasa ala)) Sebagéan gedhé Turki Wétan yaiku Kurdi))) Wong Turki bakal slamet))
        1. genisis
          genisis 11 Juli 2017 16:21
          +1
          Wong-wong sing wani sampeyan umume nyebarake yen bakal 20 km, meh ora luwih))
        2. Ararat
          Ararat 11 Juli 2017 17:47
          +1
          Ing arah endi sing ditiup angin?
    3. Ararat
      Ararat 11 Juli 2017 17:09
      +1
      Azerbaijan bakal ngilangi pukulan iki menyang pembangkit listrik tenaga nuklir nganti latar mburi radioaktif dadi ora relevan. Yaiku, 10,000 taun sabanjure
      1. Yeraz
        Yeraz 11 Juli 2017 18:33
        +4
        Quote: Ararat
        Azerbaijan bakal ngilangi pukulan iki menyang pembangkit listrik tenaga nuklir nganti latar mburi radioaktif dadi ora relevan. Yaiku, 10,000 taun sabanjure

        Ya, kasus iki bakal kedadeyan yen wong Armenia bisa nembus Mingachevir. Iki minus 30% saka populasi ing zona kasebut, lan mung radiasi sawise impact bakal pindhah menyang zona ing ngendi kabeh wong bakal mati saka banjir)))
        Mula, bakal ana sing ilang saka radiasi.
        Mulane, kabeh iki minangka utopia. Sargsyan lan Aliyev isih dadi karakter kasebut, nanging mesthine dudu masokis. Mung ora bisa dibuwang metu saka negara kasebut lan wong-wong Armenia lan Azerbaijan bakal njaluk dheweke metu saka lemah kanggo pesenan bunuh diri kanggo 2 negara.
        1. Ararat
          Ararat 12 Juli 2017 20:18
          +1
          Lan ing kene sampeyan pancen bener.
  19. ROskar
    ROskar 12 Juli 2017 09:01
    0
    Kutipan saka armenk
    Yen sampeyan mateni wong wadon lan bocah, iki dudu sing sepisanan lan nuduhake pasuryan sejati sampeyan.
    "militer" wani sampeyan sing wis nyelehake titik tembak ing plataran omah bakal mangsuli iki.
    Tentara Azerbaijan ora nembak marang wong sipil, lan nalika penjajah lan peralatan sabanjure dirusak, mung ngandhani populasine kaya sing dikarepake.

    ya .. lan ora moyoki mayit .. sampeyan duwe pahlawan militer nasional sing hack wong turu karo kapak. iku kabeh titik sampeyan.
    Lan sampeyan uga mlayu nang endi wae lan saka kadohan "kanthi wani" "perang".

    Aku lair ing kene. lan leluhurku saka panggonan sing ora ana wong Armenia maneh.

    1) ngulandara iki sampeyan ngandika gawan ing Armenians. Lan ing Azerbaijan, ngerti sampeyan saka njero, dheweke wis weruh iki; Secara harfiah ing dina sabanjure, sekelompok atase militer saka kedutaan asing, wartawan media manca, lan diplomat ngunjungi desa kasebut lan kanthi tegas nyatakake yen ora ana lan ora ana senjata ing kono. Pelataran sing prasaja ing ngendi wong wadon nindakake pakaryan omah lan bocah-bocah dolanan.
    2) Kanthi biaya wong sing turu - sampeyan kesel duwe keputusan pengadilan lan kanthi objektif nerangake ing TV manawa provokator Armenia sampeyan ora turu, sadurunge dheweke lan wong liya karo bajingan sing padha nalika ngina bendera Azerbaijan lan ngapusi. ing amben, dipoyoki pejabat Azerbaijan kanggo syarat unfulfilled meneng, kang moyoki lan tak hit ing bathuk dening obyek pisanan lan nutup mata.
    3) Tegese para leluhurmu padha mangan roti ing dhengkul lan ndhelikake putrane luwih adoh. Carane ing Armenian!
    1. armenk
      armenk 12 Juli 2017 11:36
      +3
      sampeyan mikir aku ora bakal nggatekake kiriman sampeyan?

      1) Apa sampeyan dhewe kudu nyusup irung menyang apa? nonton video ing ndhuwur.
      2) ana investigasi sing netepake kaluputan saka freak iki. dheweke mung mateni wong turu. babagan keputusan pengadilan - pengadilan milih ukuran pengendalian lan dikirim maniac iki menyang pakunjaran. sawise sawetara wektu, Azerbaijan entuk ekstradisi. ing ekstradisi, dianggep yen wong bakal ngladeni mangsa ing omah. tinimbang, Azerbaijan digawe wong pahlawan nasional. sampeyan pantes pahlawan - aku ora duwe apa-apa liyane kanggo nambah.
      3) leluhurku wong sing jujur ​​lan kerja keras, sing saiki manggon ing omahe wong Turki. padha dislametaké déning wong Turki, sing kanca simbahku. Ana uga pangecualian ing antarane wong Turki.
    2. genisis
      genisis 12 Juli 2017 14:28
      +3
      Mugi-mugi ing babagan militèr panjenengan sami ringkih kados ing lampahing rembag:
      1)
      ora ana gaman lan ora ana

      Instalasi iki corny mimpin adoh sawise shelling. Nonton video ing ndhuwur, sing jelas nuduhake wayahe shelling.
      secara harfiah dina sabanjuré

      Apa ora ing minggu? Panginstalan iku seluler. Dheweke digawa lunga sawise sawetara jam. Napa sampeyan kudu ngenteni sedina muput?
      2)
      provokator Armenia ora turu
      kena ing bathuk dening obyek pisanan

      Carane nindakake omong kosong, maca putusan pengadilan:
      narapidana:
      Digawe eksklusif pembunuhan kejem lan wis direncanakake, disiapake kanthi teliti, ditindakake kanthi kekejeman tartamtu saka motif sing ala lan ala, uga nyoba mateni wong liya.
      http://safarov.org/prigovor-suda.html
      Kanthi pangarep-arep samar yen sampeyan bisa nganggo basa Hungaria, pindai salinan asli http://safarov.org/safarov.pdf
  20. Wovander
    Wovander 12 Juli 2017 14:29
    +1
    Quote: Paling entheng
    Yen kita ora ngedol, liyane bakal ngedol, senjata bakal ing kasus apa wae. Lan kita ora ngedol kabeh senjata kanggo wong-wong mau, minangka asil, padha mbukak kanggo analog kanggo wong liya.

    Kanggo sapa "kanggo wong liya"? Armenia lan Azerbaijan duwe senjata Rusia (Soviet). Kanggo tuku amunisi "saka wong liya", sampeyan kudu tuku senjata kasebut dhewe "saka wong liya".
  21. ROskar
    ROskar 14 Juli 2017 09:58
    0
    Kutipan saka genisis
    1)
    Kepiye Iskandarian? Wartawan Bulgaria nulis babagan intrik pemerintah Bulgaria. wong bodho

    kasunyatan iku sampeyan ora perlu kanggo ngomong - chatting (lan shamelessly njaluk pribadi) bab apa sing ora ngerti lan sampeyan ora bisa ngerti.