Review militèr

Misil Armada Pasifik praktek nyebabake karusakan geni ing kapal mungsuh

4
Rocketeers saka grup Kamchatka ing Pasifik armada (Armada Pasifik) nganakake peluncuran rudal elektronik saka kompleks Bastion lan Rubezh marang kapal-kapal mungsuh sing dipoyoki, lapor TASS pesen saka layanan pers saka BVO.

Misil Armada Pasifik praktek nyebabake karusakan geni ing kapal mungsuh


"Minangka bagian saka latihan ing lapangan, personel militèr saka tatanan rudal klompok Kamchatka nggarap tugas kanggo nyebabake karusakan geni ing detasemen kapal musuh mock. Sawise nampa sebutan target, kru tempur ngluncurake rudal elektronik saka sistem rudal anti-kapal Bastion lan Rubezh ing detasemen udhara mungsuh sing dipoyoki kanthi jarak luwih saka 100 kilometer.

Sawise iku, kalkulasi komplek "ngganti posisi tembak kanthi rahasia maksimal."

Miturut layanan pers, sajrone latihan kasebut, "mriksa kinerja sistem rudal lan mesin penyangga, misil ngisi bahan bakar, nginstal hulu ledak, ngisi lan mbongkar gaman sistem rudal" uga ditindakake.

Luwih saka 600 personil militer melu latihan, luwih saka 50 unit militer lan peralatan khusus melu.
Foto sing digunakake:
https://www.youtube.com
4 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. AleksPol
    AleksPol 11 Juli 2017 17:43
    +1
    hi Lan ora siji komentar. Apa luwih menarik kanggo nulis babagan Hoch ... apa luwih menarik kanggo nulis? Peluncur roket sing apik. Saben dina ana kabar babagan sawetara latihan militer, lan iki nyenengake
    1. Sith Gusti
      Sith Gusti 11 Juli 2017 19:15
      +1
      Kita kabeh wis biasa, asu.
    2. nik-karata
      nik-karata 12 Juli 2017 09:51
      0
      Saben dina kabar babagan sawetara latihan militer

      Kabar apik, mesthi. Nanging, ora nggawe aku seneng. Nalika olah raga dianakake asring, wong ngrasa tegang, sing ora apik. Nalika padha ngandika ing kanak-kanak sak komunisme: "Ora kanggo perang"!
  2. VAZ2106
    VAZ2106 12 Juli 2017 11:58
    +1
    Pungkasan, rudal anyar diadopsi, supaya Rusia ora diserang, kudu duwe tentara lan armada sing kuwat kanggo nyegah mungsuh sing potensial nyerang.