Review militèr

Rusia bisa nanggapi rencana Ukraina kanggo kontrol biometrik

56
Minangka nyatakake dening Sekretaris Negara Wakil Kepala Kamentrian Luar Negeri Rusia Grigory Karasin, Rusia ora ngilangi langkah-langkah pembalasan marang rencana Kyiv kanggo ngenalake kontrol biometrik lan registrasi elektronik awal kanggo Rusia sing mlebu Ukraina.

Aku ing sih saka kasebut kanthi teliti, nliti apa tenan konco statement iki. Nganti saiki, kita ora weruh apa-apa ing kertas. Sawise njlentrehake kepiye inovasi kasebut cocog karo perjanjian antar negara sing ana ing antarane negara kita, kita bakal mikir babagan cara nanggapi iki.
- ngandika Karasin, laporan RIA News

Rusia bisa nanggapi rencana Ukraina kanggo kontrol biometrik


Miturut dheweke, yen ternyata niat Kyiv diarahake marang komponen kamanungsan hubungan Rusia-Ukraina, Kementerian Luar Negeri bakal mikir babagan countermeasures. Nanging, pisanan kabeh, perlu kanggo sinau apa persis maksud iki bakal ditulis ing, Karasin ditekan.

Ing Kawa saka panguwasa Kyiv announced sawetara ngukur kanggo ngencengi kontrol liwat entri saka Rusia kanggo Ukraina. Presiden Petro Poroshenko ngumumake introduksi kontrol biometrik kanggo kabeh wong manca sing nyabrang tapel wates Ukraina. Miturut Sekretaris Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional Oleksandr Turchynov, iki utamane bakal mengaruhi warga Rusia. Kajaba iku, Ukraina arep ngenalake prosedur kanggo kabar sadurunge lelungan lan ngontrol gerakan Rusia ing negara kasebut.
Foto sing digunakake:
https://www.gazeta.ru/
56 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. cniza
    cniza 11 Juli 2017 17:45
    + 16
    Ing mburi iki ana siji, kanggo nyuwek wong Ukraina saka Rusia kanthi cara apa wae.
    1. JURUSAN
      JURUSAN 11 Juli 2017 17:48
      + 12
      Kutipan saka cniza
      Ing mburi iki ana siji, kanggo nyuwek wong Ukraina saka Rusia kanthi cara apa wae.

      Ngimpi Bzezhinsky, ambruk USSR lan buron Ukraina lan Rusia! Setan tua iku mati nyawang karo mesem..
      1. Vladimir16
        Vladimir16 11 Juli 2017 17:54
        + 12
        kontrol liwat gerakan saka Rusia ing negara

        Aku wong Rusia. "Rusia" ora kanggo aku. Supaya aku isih bisa nyopir kabeh pinggiran.
        Ukraina iku tanah Rusia! Ukraina kanggo Rusia! sedulur
        1. Zibelew
          Zibelew 11 Juli 2017 18:37
          +5
          Ing mratelakake panemume, Ukrainians ngirim ora begalan saka ngunjungi Rusia. Sampeyan kudu nindakake kontrol sing ketat, nanging ora bisa nglarang. Ayo padha teka lan ndeleng carane iku pancene. Tindakan mbales bisa ditindakake ing sawetara pesawat liyane.
        2. tukang waja
          tukang waja 11 Juli 2017 23:21
          +1
          Ukraina lan Rusia minangka siji tanah kanggo kita kabeh, politisi ora duwe hak kanggo nglanggar kita iki !!!
      2. pesta
        pesta 11 Juli 2017 18:39
        + 15
        lan dheweke bener babagan kabeh
        1. JURUSAN
          JURUSAN 11 Juli 2017 19:10
          +3
          Kutipan saka partyzan
          lan dheweke bener babagan kabeh

          Lan ing ngendi Gorbachev partisan .. Utawa dheweke becik? Putin superfluous ing dhaftar iki, lan pandherekipun Brzezinski ngerti iki lan nesu banget ing suket GDP (lan mesem slyly nanggepi ..)))))
          1. pesta
            pesta 11 Juli 2017 19:16
            + 11
            Putin ora ana ing dhaptar iki
            Mungkin aku ora bakal mbantah babagan dheweke, nanging ora ngelingi sing bongkok ing wayah wengi - muga-muga aku ngimpi hi
          2. Oleg1909
            Oleg1909 11 Juli 2017 20:09
            +3
            Yen Vova wis kanggo Rusia lan Rusia, dheweke bakal nutup tapel wates karo Ukraina biyen lan mungkasi inflasi. Dadi dheweke kanggo mbah putri. Utawa apa sampeyan mikir dheweke nindakake perkara sing apik kanggo wong-wong ing pitakonan palsu ing televisi? Dheweke ora mikir babagan Rusia. Dheweke mikir carane Feed luwih saka dhewe ing kursi gedhe.
            1. JURUSAN
              JURUSAN 11 Juli 2017 20:20
              +7
              Nah, troll wis muncul saka rawa ... Partyzan kanca sampeyan? ngguyu Subtly sampeyan nyedhaki masalah .. hehe
              1. Smog
                Smog 12 Juli 2017 04:52
                +4
                Quote: DEPARTEMEN
                Inggih, trolls muncul saka rawa

                Vitaly! Nyopot topi hi Класс apik + 100500
              2. pesta
                pesta 12 Juli 2017 06:51
                +6
                Iki minangka identifikasi unsur sing ora dikarepake liwat provokasi, lan malah kanca-kanca Yahudi wis ilang, ora ana sing bisa mbantah - siji kudu disetujoni. ngguyu
            2. Smog
              Smog 12 Juli 2017 04:50
              +3
              Kutipan: Oleg1909
              dheweke wis suwe nutup tapel wates karo Ukraina lan mungkasi inflasi.

              Lan ing Rusia ana dalan ala, rumah sakit ora ing tingkat paling dhuwur, lan ing umum kabeh ala. iya ta?
              Hello apel.
            3. kos2910
              kos2910 12 Juli 2017 05:46
              0
              Kutipan: Oleg1909
              dheweke bakal nutup tapel wates karo Ukraina biyen

              Sampeyan kelas pira? Pakar sialan...
        2. kos2910
          kos2910 12 Juli 2017 05:42
          0
          Kutipan saka partyzan
          lan dheweke bener babagan kabeh

          17% saka GRP ana ing emas lan dianakake ing Rusia. Lan persentase iki terus saya tambah. Dadi, kanthi tenang, proses nyuda kecanduan ditindakake. Sampeyan kudu ndeleng ora mung ala. maca ing sdelanounas.ru apa sing ditindakake kanthi positif lan ora ala.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Pemotong
      Pemotong 11 Juli 2017 17:53
      + 10
      Victor, nanging Menteri Luar Negeri sampeyan nanggapi (utawa ngrancang) kanthi cukup! Ora ana kaluputan Rusia ing pamisahan!
      1. cniza
        cniza 11 Juli 2017 17:56
        + 16
        Rusia mung duwe salah siji, ing wektu Rusia overslept Ukraina lan saiki reaping asil saka shortcomings.
        1. Pemotong
          Pemotong 11 Juli 2017 18:15
          +8
          Inggih, punika bebener sampeyan, mbokmenawa AHL kita, sanajan kadhangkala twists, isih fokus ing kekancan karo Rusia!
          1. cniza
            cniza 11 Juli 2017 18:28
            +4
            Alexander, AHL kadhangkala flirts, nanging nyoba kanggo wong utawa nalika iku salah, kang arang banget.
        2. pvv113
          pvv113 11 Juli 2017 19:27
          +6
          Kita kabeh turu liwat USSR ing siji wektu
        3. Tukang Militèr
          Tukang Militèr 12 Juli 2017 08:43
          0
          Rusia ora oversleep, nanging menehi adoh - lan ora mung Ukraina, nanging meh kabeh. "njupuk kedaulatan sak karepmu" mulane padha njupuk apa sing dikarepake.
      2. Mole
        Mole 11 Juli 2017 19:38
        0
        Quote: Cutter
        Victor, nanging Menteri Luar Negeri sampeyan nanggapi (utawa ngrancang) kanthi cukup! Ora ana kaluputan Rusia ing pamisahan!

        Ya, nanging ana sing ditarik karo jawaban babagan bali properti diplomatik menyang AS!? Tarik dawa!
        1. tandha_rod
          tandha_rod 12 Juli 2017 12:12
          0
          Nanging kita cepet nyatakake keprihatinan!
    4. RED PARTISAN
      RED PARTISAN 11 Juli 2017 18:13
      +6
      Apa sebabé awaké dhéwé butuh wong-wong kuwi? Bunch saka pengkhianat lan bokong-lickers punika ballast ageng ing gulu wong Rusia, sumber pancet kerusuhan lan lawlessness. Ayo padha tiba ing geyrop, ing ngendi kali susu lan bank jeli wis nunggu dheweke.
      1. cniza
        cniza 11 Juli 2017 18:16
        +6
        Alexander, aku ngerti emosi sampeyan, nanging ora kabeh gampang banget ing urip iki, lan sing sampeyan gunakake bisa diabaikan ...
        1. RED PARTISAN
          RED PARTISAN 11 Juli 2017 18:31
          +9
          Iki "sedulur" ngancurake kampung halamanku - Donetsk, mateni warga sipil, nyirnakake basa Rusia ing wilayah sing isih ana.
          Kepiye carane sampeyan seneng karo sedulur-sedulur iki?

          Aku nglarani ndeleng kasangsaran wong Donbass, karusakan ekonomi wilayah amarga perang, perjanjian Minsk sing cidra ...
          1. cniza
            cniza 11 Juli 2017 18:35
            +4
            Lan nyengsarakke kula kanggo ndeleng kabeh iki, aku lair ing kutha Gorlovka, senajan aku ninggalake ana ing dangu kepungkur lan weruh cukup ragul, nanging paling wong normal.
            1. RED PARTISAN
              RED PARTISAN 11 Juli 2017 18:47
              + 14
              Malah ing Donbass, udakara 20% ndhukung dill, sanajan ana kekacauan sing terus-terusan. Iki akeh, nanging ora kritis. Lan saiki ngiyanati apa swasana ati ing sisih kulon ... Ngomong babagan "sedulur" wong ngapusi dhewe lan mbebayani keamanan Rusia. Mung wong Rusia (miturut kapercayan) saka Ukraina sing kudu dianggep sedulur, nanging dudu sing diarani. wong Ukraina. Saben "Ukrainia" sing nganggo basa Rusia minangka saboteur potensial, spy, saboteur. Masalah iki luwih serius tinimbang terorisme Islam. Changelings meh ora bisa dilacak.
              1. JURUSAN
                JURUSAN 11 Juli 2017 18:58
                +2
                Quote: RED PARTISAN
                Masalah iki luwih serius tinimbang terorisme Islam. Changelings meh ora bisa dilacak.

                Ana masalah kasebut, nanging teror umum durung dadi cara metu .. Ana tren saiki, luwih akeh nganiaya kita ing donya, luwih cepet integrasi bangsa Slavia ing saindhenging Rusia! Isih mokal kanggo gelombang checkers, mung sabar lan pancasan imbang, comrades..! Yen ora, getih bakal mili luwih elek, mula akeh wong sing tiwas ing loro-lorone.
                1. RED PARTISAN
                  RED PARTISAN 11 Juli 2017 19:16
                  +5
                  Gangrene sing diluncurake dipotong, ora diobati. Wektu kanggo keputusan tanpa getih wis ilang ing taun 90-an, lan Maidan pisanan dadi prolog babagan kedadeyan saiki. Yen kita terus muter kekancan karo wong, mula iki mesthi bakal mungkasi serangan teroris ing Rusia. Masalah Rusia ora ana ing Porosheko lan Co - mung pengusaha sinis ing layanan Barat, nanging ing inti Russophobic saka Ukrainianisme.
                  1. n111ss
                    n111ss 11 Juli 2017 22:03
                    0
                    Saiki iki wektu sing apik kanggo ngumpulake bukti lan njupuk potlot kabeh ragul. Sedhela mengko, nalika konvergensi cangkeme diwiwiti, dheweke kudu dibuwang. Iki bakal nglereni jaringan mati. Mugi sing sehat tetep sehat
            2. vovanpain
              vovanpain 11 Juli 2017 19:17
              + 10
              Kutipan saka cniza
              Lan nyengsarakke kula kanggo ndeleng kabeh iki, aku lair ing kutha Gorlovka, senajan aku ninggalake ana ing dangu kepungkur lan weruh cukup ragul, nanging paling wong normal.

              Victor ngerti kabeh, nanging aku ora ngerti lan ora bakal ngerti - Moskalyaka kanggo Gilyak lan piso, uga dongeng anyar saka Gorlovka. Nyuwun hi
          2. Bai
            Bai 11 Juli 2017 21:43
            +2
            A banget visual, lan aku pracaya, cara efektif perang informasi. Kanggo penulis - +100500, uga migunani kanggo kita sinau.
      2. Mik13
        Mik13 11 Juli 2017 19:16
        0
        Quote: RED PARTISAN
        Apa sebabé awaké dhéwé butuh wong-wong kuwi? Bunch saka pengkhianat lan bokong-lickers punika ballast ageng ing gulu wong Rusia, sumber pancet kerusuhan lan lawlessness. Ayo padha tiba ing geyrop, ing ngendi kali susu lan bank jeli wis nunggu dheweke.

        Apa sampeyan wis suwe ndeleng paspor sampeyan?
        Utawa sampeyan wis dadi wong beda ing telung taun? Utawa apa LDNR kanthi anggaran 70% saka subsidi saka Rusia dudu ballast?
        ....
        1. RED PARTISAN
          RED PARTISAN 11 Juli 2017 19:35
          + 11
          Aku ora tau nganggep aku wong Ukraina, sanajan aku ora duwe musuhan marang dheweke. Aku luwih seneng dadi bagean cilik saka wong Rusia sing gedhe, lan ora dadi pembawa bloomers lan kaos bordir, manggon ing gubug sing digawe saka telek sapi. Ana apa-apa atraktif ing Ukrainianness kanggo akèh-akèhé saka wong normal. Sanadyan sajarah kamulyane, utawa prestasi gedhe ing ilmu lan seni, Ukrainians marang manungsa. Aku ngormati Anglo-Saxon lan Jerman amarga prestasine, sanajan aku sengit marang wong-wong mau amarga pelanggaran hukum, nanging iki ...
          1. tukang waja
            tukang waja 11 Juli 2017 23:45
            +1
            Apa ora bakal kaget yen ora? banjur arep nyanyi apa? Sinisme uga minangka pengkhianatan! Kabeh ana ing Ukraina, wong urip kanthi tenang lan kerja. Ukraina dijarah lan, kanggo nutupi tumindake, dheweke nindakake masalah politik, sing nyebabake exacerbations tanpa wates. Ya wong pinter bakal ngerti aku
  2. Banisher saka Liberoids
    Banisher saka Liberoids 11 Juli 2017 17:50
    +5
    Lan apa, saiki ora bisa mikir lan ngupayakake macem-macem pilihan? wong bodho Sampeyan kudu bisa proaktif - mungsuh mung ngayun, lan kita wis kenek! !! duka
    1. Lukich
      Lukich 11 Juli 2017 18:26
      +4
      Quote: Exorcist saka Liberoids
      mungsuh mung swung, lan kita wis kenek wong! !!

      minangka VVP ngandika, dheweke diwulang ing kanak-kanak yen gelut iku mesti, serangan pisanan duka
  3. Volodya
    Volodya 11 Juli 2017 17:51
    +3
    Kita ora bisa mangsuli, nanging kita kudu!
  4. RED PARTISAN
    RED PARTISAN 11 Juli 2017 17:58
    + 14
    Regime visa karo dill lan deportasi massal "zarobitchans" - iki resep kanggo keamanan negara. Saben uwong sing teka kanggo entuk dhuwit saka dill kudu mbuktekaken kasetyan Absolute kanggo Rusia (kalebu Jeksa Agung bisa ngetokake saka Crimea), ngerti basa Rusia lan sajarah Federasi Rusia, lan duwe Profesi. Sampeyan kudu ngomong karo jaran kanthi cara sing paling angel, dheweke nganggep kabecikan minangka kelemahane wong Rusia.
    1. monster lemak
      monster lemak 11 Juli 2017 18:04
      + 10
      Pancen bener. Secara pribadi, aku dhewe wis nemoni kasus nalika wong Ukrainia, sing wis kerja ing Rusia, entuk kerja sing apik ing kana, nanging isih terus mbanyoni negara sing diadopsi nganggo "slop" ...
  5. Komentar wis dibusak.
  6. Evdokim
    Evdokim 11 Juli 2017 18:01
    +2
    Nalika padha ngumumake perang marang kita, utawa kabeh cilik lan cilik. hi
    1. Lukich
      Lukich 11 Juli 2017 18:28
      +3
      Quote: Evdokim
      Nalika padha ngumumake perang marang kita,

      ora tau. slop wis bisnis ing Rusia. lan dheweke bakal gantung awake dhewe kanggo dhuwit recehan
  7. Masya Masya
    Masya Masya 11 Juli 2017 18:03
    +6
    Kaping pisanan, kita bakal sinau kanthi teliti, banjur mikir babagan ... apa dheweke bakal mikir suwe? mung nanggapi cekap kanggo sing efforts !
  8. LPD17
    LPD17 11 Juli 2017 18:06
    +4
    apa tegese bisa?
    Wajib lan kudu!
    Ngomong-ngomong, ora sopan ing dalan gedhe mobil kanthi nomer Bandera dadi skala lan polisi lalu lintas DEMONSTRATELY ora nggatekake !!!
  9. sonet
    sonet 11 Juli 2017 18:28
    +2
    Tumindak liya saka pagelaran iki diarani "Perceraian". Sayange yen wong biasa dadi sandera saka kabodhoan politisi - saka loro-lorone, kudu digatekake.
  10. alam bébas
    alam bébas 11 Juli 2017 18:36
    +4
    Quote: RED PARTISAN
    Regime visa karo dill lan deportasi massal "zarobitchans" - iki resep kanggo keamanan negara. Saben uwong sing teka kanggo entuk dhuwit saka dill kudu mbuktekaken kasetyan Absolute kanggo Rusia (kalebu Jeksa Agung bisa ngetokake saka Crimea), ngerti basa Rusia lan sajarah Federasi Rusia, lan duwe Profesi. Sampeyan kudu ngomong karo jaran kanthi cara sing paling angel, dheweke nganggep kabecikan minangka kelemahane wong Rusia.

    Iki persis apa sing kudu ditindakake - kanggo ngenalake rezim visa, kabeh omongan babagan sedulur-sedulur wis kesel ngrungokake. Wong-wong fraternal iki, kajaba LDNR, ora nindakake apa-apa ing babagan nolak kabijakan musuhan sing ditindakake dening kabeh presiden Ukraina, diwiwiti saka Kravchuk. Kajaba iku, dheweke uga ndhukung dheweke.
  11. Aleksandr_2
    Aleksandr_2 11 Juli 2017 18:53
    +5
    Birokrat Rusia alon-alon ngidoni Bandera, kaya biasane dheweke ngunyah snot lan mumble tanpa dimangerteni ambiguously, looking menyang partners Western dihormati ...... 3,5 taun wis liwati, nanging padha isih mikir lan ora bisa mutusaké ing sembarang cara. .... ... Aku ora bakal kaget yen maneh kabeh pikirane dawa babagan persaudaraan langgeng lan kemitraan karo metu fasis mungkasi serangan teroris ing Rusia .. wuwus bab regime visa wis arep kanggo setengah taun, cetha, respon angel kudu wis bisa metu dawa ago
  12. cerbuk6155
    cerbuk6155 11 Juli 2017 19:49
    +6
    Wis suwe ora nulis. Nanging aku bakal ngomong siji bab - dominasi Bandera ing layar Russian ing macem-macem nuduhake wis kesel. Lan iku perlu kanggo mungkasi Feed UKRAINE, cukup kanggo manggon ing dhuwit kita. Lan pitulungan kanggo Donbass kudu diwenehake kanthi resmi, kalebu militer. Lan ngumumake inklusi tilas tanah ing Ukraina menyang RUSIA kanthi basis provinsi. prajurit
    1. DOKTER ZLO
      DOKTER ZLO 11 Juli 2017 22:46
      +1
      Kutipan saka: cerbuk6155
      Lan ngumumake inklusi tilas tanah ing Ukraina menyang RUSIA kanthi basis provinsi. prajurit

      Lan sapa sing bakal menehi panganan propinsi kasebut, kita wis duwe 12 subyek saka donor Federasi Rusia, lan liyane disubsidi ...
  13. 3vs
    3vs 11 Juli 2017 20:04
    0
    Dadi, bocah-bocah Yahudi ing tanah Rusia padha mbangun tanah sing dijanjekake kaping pindho,
    jaran kudu exterminated cedhak Donbass, lan wong tuwa kudu mati kaliren.
    Lan ing kana, sampeyan ndeleng, lan Saxon sing sombong bakal nampa 51 negara ...
  14. Bai
    Bai 11 Juli 2017 21:39
    0
    Inggih, apa ana histeria? Ukraina, minangka anggota ruang bebas visa, ngenalake aturan sing padha kanggo Rusia karo negara liya ing ruang bebas visa. Sawise kabeh, ora ana sing ngaku menyang Finlandia, nanging ana syarat sing padha. Lan ing AS malah luwih angel lan kabeh wong seneng.
  15. DOKTER ZLO
    DOKTER ZLO 11 Juli 2017 22:43
    +1
    yen dadi metu sing niat Kyiv diarahake marang komponen kamanungsan saka hubungan Rusia-Ukraina, banjur Kamentrian Luar Negeri bakal mikir babagan countermeasures.

    Perang sipil lagi ana ing negara tetanggan, para deputi ngancam senjata nuklir lan teroris marang Federasi Rusia, lan Kementerian Luar Negeri Rusia bakal mikir, yaiku. Federasi Rusia ora bisa njupuk langkah-langkah pencegahan, lan mung bisa nampa pengungsi saka Ukraina ...
  16. Lganhi
    Lganhi 12 Juli 2017 02:37
    0
    Ya, introduce visa lan iku. Ora ana kontroversi babagan "wong sedulur"! Henchmen Bendera saka Hitler lan algojo wis tau lan ora bakal "sadulur" kanggo kita! Partizan Abang ngomong!
  17. Haji Murat
    Haji Murat 12 Juli 2017 05:22
    0
    kita njaluk introduksi visa kanggo warga Ukraina yen padha ora pengin, supaya padha njaluk kewarganegaraan Rusia
  18. AlexYa
    AlexYa 12 Juli 2017 05:24
    0
    Rusia wis nyiapake langkah-langkah pembalasan. Yen amandemen kanggo Hukum Kewarganegaraan sing diadopsi, Ukrainians ora maneh perlu kanggo nyedhiyani certificate saka renunciation saka kewarganegaraan - iku bakal cukup kanggo nyedhiyani loro notarized penolakan kanggo panguwasa migrasi saka Federasi Rusia. Miturut Kementerian Dalam Negeri Federasi Rusia, sejuta warga bekas sing cocog kanggo kewarganegaraan kita. Amarga dheweke bakal nampa lan njupuk kulawargane, populasi sing digunakake bakal langsung nyuda 3.5-4 yuta. Miturut hukum iki, masalah iki uga bakal ditanggulangi. Lan jumlah sing pengin pindhah menyang Rusia kanggo panggonan permanen mung bakal tuwuh.
  19. den pelindung
    den pelindung 12 Juli 2017 08:50
    0
    Langkah efektif kanggo mblokir oksigen saka transfer dhuwit saka Rusia kanggo misahake negara pseudo independen ing expanses saka mantan USSR.