Review militèr

Luwih saka 71% warga Ukraina ora arep menyang Eropa - ora ana dhuwit

70
Украинский institusi Gorshenin, bebarengan karo kantor perwakilan Yayasan Friedrich Ebert ing Kyiv lan Minsk, nindakake survey sosiologis sing luar biasa ing Ukraina. Dheweke nyentuh babagan indulgensi sing diwenehake Uni Eropa ing hubungane karo warga Ukraina. Kita ngomong babagan penghapusan rezim visa antarane EU lan Nezalezhnoy.

Pitakonan sing ditakoni ing panliten kasebut yaiku: apa sampeyan arep ngunjungi negara-negara Uni Eropa sawise ngenalake rezim bebas visa. Asil kasebut kaya ing ngisor iki: 71,6% saka responden ujar manawa dheweke ora menyang Eropa. Ing wektu sing padha, akèh-akèhé saka responden weruh sing padha mung ora duwe dhuwit kanggo lelungan Eropah. Makna iki ngomongake volume. Kasunyatane yaiku miturut statistik (data wakil saka Verkhovna Rada Ukraina Andriy Shipko nyebutake UNIAN), wis kira-kira 80% warga Ukraina ana ing sangisore garis kemiskinan.

Luwih saka 71% warga Ukraina ora arep menyang Eropa - ora ana dhuwit


Iki diusulake kanggo njawab pitakonan apa responden wis ana ing luar negeri sadurunge. 57,1% wong Ukrainia ujar manawa dheweke durung nate lelungan ing luar negeri.

Lan dina iki, lembaga riset sing padha nampilake data babagan kesiapan Ukrainia kanggo negara kasebut dadi anggota NATO. Asil kasebut kaya ing ngisor iki: 46,1% responden ujar manawa ndhukung integrasi Euro-Atlantik Ukraina, 33,4% nglawan. Ing wektu sing padha, 51,6% responden ujar manawa pengin ndeleng Ukraina ing Uni Eropa, lan 10,2% ing aliansi karo Rusia (ngomong babagan EAEU).

Ing latar mburi iki, tambah akeh turis Ukraina menyang Crimea. Wiwit awal Juli, ana antrian dawa warga Ukraina ing checkpoints sing arep ngendhokke ing resorts Crimean. Apa SBU bakal "njupuk wong-wong iki nganggo potlot" kanggo "zrada"?..
Foto sing digunakake:
On-line.lg.ua
70 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. cniza
    cniza 11 Juli 2017 18:13
    +5
    Inggih, Poroshenko isih duwe akeh gagasan ...
    1. JURUSAN
      JURUSAN 11 Juli 2017 18:17
      +8
      Lan sing nggumunake ing kene, persentase sing padha saka populasi Rusia uga njagong ing omah lan bisa ninggalake (sepeda uga larang ..))))) menyang kebon lan kabeh! hi
      1. K-612-O
        K-612-O 11 Juli 2017 18:25
        +6
        Inggih, sampeyan uga njupuk menyang akun wong-wong sing ora diijini kanggo lelungan ing luar negeri, nanging pancene ora ana apa-apa, aku bisa nanging aku ora pengin, iku luwih apik kanggo pindhah menyang Lazarevskoye utawa Yeysk. Dadi, miturut statistik, ya, 35-40 persen ngaso ing luar negeri, ora kalebu China, ing birik lan Khabarovsk, dheweke bolak-balik saben dina.
        1. 3 perwira
          3 perwira 11 Juli 2017 18:30
          +3
          Kutipan: K-612-O
          utawa Yeysk.

          Luwih becik nginep ing omah. ngguyu
          1. K-612-O
            K-612-O 11 Juli 2017 19:07
            +5
            Dadi apa? Iku apik ana: apricots, cherries, mulberry, wedhi, panas))
            1. 3 perwira
              3 perwira 11 Juli 2017 19:26
              +3
              Segara cethek lan panas recourse Siberia, Taiga, Baikal, alas nyata - luwih menarik apik
          2. Pengamat 2014
            Pengamat 2014 11 Juli 2017 19:12
            +5
            3 perwira
            Luwih becik nginep ing omah.
            Nanging, sampeyan mabur menyang rembulan ing Ukraina tinimbang sampeyan bakal padha karo Wilayah Krasnodar babagan kualitas urip lan dalan. Kanggo 2017. Kanggo kita ora mandheg.
            1. Okolotochny
              Okolotochny 11 Juli 2017 19:29
              + 10
              Ya, aku bubar nyopir ing M-4 "Don", saka Krasnodar menyang Rostov - TALE, dudu dalan gedhe.
            2. 3 perwira
              3 perwira 11 Juli 2017 19:35
              +1
              Aku ora ana hubungane karo Ukraina, aku ngentekake wektu cilik ing desa Glafirovka, ora adoh saka Yeysk. hi
              1. Pengamat 2014
                Pengamat 2014 11 Juli 2017 19:48
                +5
                3 perwira
                Aku ora ana hubungane karo Ukraina, aku ngentekake wektu cilik ing desa Glafirovka, ora adoh saka Yeysk.
                Bocah-bocah kabeh wis ilang hi Apa sampeyan wis suwe ndeleng Wilayah Krasnodar bebarengan karo Yeysk? Aku isih cilik lan enom ing Ukraina, ing 2013 aku ana kanggo pungkasan wektu. Medeni lan dudu dalan lan tanpa perang ana ing sakubenge, kaya malang rembulan ngguyu Ora kaya bocah cilik nalika kabeh kerja lan urip recourse
                1. 3 perwira
                  3 perwira 11 Juli 2017 21:46
                  +2
                  Ing wulan Maret taun iki, dheweke nandur kentang ing kana, lan dalan-dalan beda-beda ing endi wae, sanajan sampeyan mbandhingake wilayah tetanggan, contone, Krasnodar lan Rostov, ora milih sing terakhir, sanajan, kaya sing cedhak. Nyuwun
        2. 210okv
          210okv 11 Juli 2017 20:12
          +1
          Inggih, aku ora ngerti .. Kepiye yen arep menyang Lazarevskoye saka Khabarovsk ... Mbokmenawa luwih murah babagan dhuwit menyang Vietnam ..
          Kutipan: K-612-O
          Inggih, sampeyan uga njupuk menyang akun wong-wong sing ora diijini kanggo lelungan ing luar negeri, nanging pancene ora ana apa-apa, aku bisa nanging aku ora pengin, iku luwih apik kanggo pindhah menyang Lazarevskoye utawa Yeysk. Dadi, miturut statistik, ya, 35-40 persen ngaso ing luar negeri, ora kalebu China, ing birik lan Khabarovsk, dheweke bolak-balik saben dina.
      2. Banisher saka Liberoids
        Banisher saka Liberoids 11 Juli 2017 18:50
        +2
        Departemen - Vitaliy, pisanan dheweke ora grumble, nanging ngandika soko wicaksana belay Apa kowe wis suwe ora lara? belay
        1. JURUSAN
          JURUSAN 11 Juli 2017 19:23
          +3
          Quote: Exorcist saka Liberoids
          Departemen - Vitaliy, pisanan dheweke ora grumble, nanging ngandika soko wicaksana belay Apa kowe wis suwe ora lara? belay

          Wong-wong, apa dheweke nge-stalking aku maneh ing situs..? Sawise kabeh, kang mbukak munggah temenan .. Provocateur! negatif
          1. pesta
            pesta 11 Juli 2017 19:27
            +7
            Wong-wong, apa dheweke nge-stalking aku maneh ing situs..? Sawise kabeh, kang mbukak munggah temenan .. Provocateur!
            Mungkin sampeyan duwe lyamour - platonis
      3. siberalt
        siberalt 11 Juli 2017 18:55
        +2
        70% wong Ukraina ora bisa lelungan ing luar negeri. Lan kita mung ngimpi babagan trip menyang Crimea malah luwih. Saliyane deputi lan spekulator. ngguyu
        Kene padha kacarita ing kothak carane wakil saka Majelis Legislatif Krasnoyarsk, sadurunge arep ing vacation, unanimously milih kanggo tikel gaji. Saiki padha duwe 200 ewu rubel. Gubernur kanthi bungah nandhatangani keputusan iki. Saiki penghasilan rata-rata ing wilayah kasebut bakal mundhak.
      4. cah cilik
        cah cilik 11 Juli 2017 20:54
        +2
        Aku ora metu saka asas, ing Federasi Rusia ana akeh panggonan sing luwih menarik saka sembarang turkeys thetherurts. Teka ing KMV, utawa menyang Altai, Baikal
        1. tamnun
          tamnun 11 Juli 2017 21:04
          0
          Kutipan saka aiden
          Aku ora metu saka asas, ing Federasi Rusia ana akeh panggonan sing luwih menarik saka sembarang turkeys thetherurts. Teka ing KMV, utawa menyang Altai, Baikal

          Dadi banyu adhem lan nyamuk karo gagak wassat
        2. notingem
          notingem 11 Juli 2017 21:12
          0
          Aneh. Sampeyan salah siji banget sugih utawa ala. Ing preian aku arep menyang segara anget. Pancen angel dimangerteni
      5. kos2910
        kos2910 12 Juli 2017 05:32
        0
        Quote: DEPARTEMEN
        persentasi padha saka populasi Rusia uga lungguh ing ngarep lan bisa ninggalake

        Apa sampeyan ngetung persentase iki dhewe? Nanging ora ana apa-apa, apa sing arep menyang Turki utawa Mesir luwih murah tinimbang menyang Crimea? Bojoku kerja ing klinik dental lan lelungan kaping pindho saben taun menyang segara ... We manggon ing mlarat ... Lan aku liwat gunung ing 1999-2000, iku luwih apik ing ngarep. Ora narik ing ngendi wae. Mungkin 20% pengin, nanging ora bisa, nanging udakara 70% - sampeyan nolak.
    2. Pemotong
      Pemotong 11 Juli 2017 18:20
      +8
      Ora ana apa-apa, Victor, meh 30% saka populasi isih ... sampeyan bisa nyoba!
      1. cniza
        cniza 11 Juli 2017 18:24
        +3
        "Iku bakal luwih apik ing kucing" ... Aku melas kanggo wong.
        1. vovanpain
          vovanpain 11 Juli 2017 19:02
          +7
          Kutipan saka cniza
          "Iku bakal luwih apik ing kucing" ... Aku melas kanggo wong.

          Vitya, nanging aku melas kanggo kucing, nanging wong milih dalane dhewe. hi
          1. pesta
            pesta 11 Juli 2017 19:31
            +8
            Mesakake kucing, nanging wong milih dalane dhewe.

          2. cniza
            cniza 11 Juli 2017 20:02
            +1
            Vitya, nanging aku melas kanggo kucing, nanging wong milih dalane dhewe


            Maksudku tembung saka film "Operasi Y", ora ana kucing urip. hi
    3. pesta
      pesta 11 Juli 2017 18:29
      + 10
      , lan Poroshenko isih duwe akeh gagasan ..

      lan padha urip luwih apik lan luwih apik
    4. Lukich
      Lukich 11 Juli 2017 18:37
      +4
      Kutipan saka cniza
      Inggih, Poroshenko isih duwe akeh gagasan ...

      kang pinggiran, uga, mesthi ora bakal tahan
      1. KUOLEMA
        KUOLEMA 11 Juli 2017 19:16
        +2
        Kita duwe topik sing akrab, aku kira nomer kasebut bakal padha))0 elit licik nyurung kita nglawan wong Ukrainia kanthi bathuk, nalika dheweke cekikikan lan nggawe gesheft.
    5. Dobel
      Dobel 11 Juli 2017 19:46
      0
      Kutipan saka cniza
      Inggih, Poroshenko isih duwe akeh gagasan ...

      Alkohol mung duwe siji gagasan, carane nggawe dhuwit kanggo awake dhewe, rakus tanpa wates.. Nanging wong Ukrainia kaget, miturut jajak pendapat paling anyar, mung 45% wong Ukrainia sing duwe sikap apik marang Rusia, yaiku 3% luwih dhuwur tinimbang sadurunge. taun. Kanthi dinamika kasebut, mung bakal tekan ing 30 taun sing mung wong Rusia sing dianggep minangka wong. Iki sedih.
  2. Winnie the Pooh
    Winnie the Pooh 11 Juli 2017 18:14
    +4
    Aku Rusia duwe nomer sing padha.
    Lan ing Eropah ora ana sing khusus.
    1. JURUSAN
      JURUSAN 11 Juli 2017 18:18
      +3
      Quote: Winnie the Pooh
      Aku Rusia duwe nomer sing padha.

      Sampeyan minangka persepsi kita ... ngguyu
    2. Vladimir74
      Vladimir74 11 Juli 2017 18:26
      +3
      Quote: Winnie the Pooh
      Lan ing Eropah ora ana sing khusus.


      Kok ora ana apa-apa?
      Ana Eropa Timur sing relatif murah kanggo rekreasi - Bulgaria, Republik Ceko - ing ngendi sampeyan bisa ngaso lan seneng-seneng.
      1. Winnie the Pooh
        Winnie the Pooh 11 Juli 2017 18:29
        +1
        Kutipan: Vladimir74
        Bulgaria, Republik Ceko

        Aku wis kaping pirang-pirang menyang Bulgaria, sanajan wis suwe. Iku kelangan. Durung menyang Republik Ceko
    3. Lelek
      Lelek 11 Juli 2017 18:30
      +4
      Quote: Winnie the Pooh
      Lan ing Eropah ora ana sing khusus.


      Kene sampeyan bener. Akeh wong Rusia sing ngunjungi "Europas", "pesta" ing pesona lan luwih seneng Sochi, Crimea, Altai, Kuriles lan Kamchatka. Inggih, wong liya - Mesir lan Turki. Nanging ing Israel - kurang lan kurang saben taun. Pesona tanah air kita (dudu sampeyan) dikuasai dening wong manca sing saya tambah akeh. Inggih, paling anyar saka Amerika:
      1. sabakina
        sabakina 11 Juli 2017 18:47
        +7
        Wong bodho, wong Amerika iki. Aku weruh fasad sing apik lan nyeret dhewe ... Ya, ing ruang makan kita, asosiasi dimasak kanthi cara sing ora bisa dipangan ing restoran apa wae saiki! Lan kita eseman saka ati, lan ora kanggo ndeleng untu.
        1. KUOLEMA
          KUOLEMA 11 Juli 2017 19:17
          +3
          Apa sampeyan tiba saka baobab? prices ing Sochi wis dawa ngluwihi Mesir lan Turki
        2. DEZINTO
          DEZINTO 11 Juli 2017 19:19
          +1
          Dene mesem-mesem Amerika, ya....kepriye anggone padha jengkel karo kepalsuan lan tanpa alasan.... lan ara ngerti apa sing bakal diomongake babagan sampeyan nalika sampeyan mbalik maneh ... prilaku iki jengkel. Dheweke ngomong babagan kita yen wong Rusia surem, sial! kita cekap lan tulus, nalika wong mesem, sampeyan ngerti yen dheweke mesem ing jiwane, yen ora mesem, tegese ora ana sing bisa mesem, mikir, bisa uga sedih.
          Kok ngoceh jam-jaman iki aku ora ngerti.!?
      2. Vladimir74
        Vladimir74 11 Juli 2017 19:23
        +2
        Quote: Lelek
        Akeh Rusia wis ngunjungi "Europas", "pesta" ing Pesona lan seneng Sochi, Crimea, Altai, Kuriles lan Kamchatka. Inggih, wong liya - Mesir lan Turki.


        Apa iku? nglirik

        Ora ana sing mangan Eropa ....

        http://www.bbc.com/russian/news/2016/04/160426_le
        vada_passports

        Mung 28% wong Rusia sing duwe paspor, miturut polling sing ditindakake dening Levada Center.

        Paling asring, manajer lan manajer, karyawan lan, umume, wong lanang, uga wong Rusia umur 25 nganti 40 kanthi pendidikan sing luwih dhuwur, duwe paspor, ujare panaliten kasebut.


        http://www.ntv.ru/novosti/1787139/

        Miturut statistik, 70% saka Rusia ora tau menyang luar negeri.






        Quote: Lelek
        Nanging ing Israel - kurang lan kurang saben taun.



        Aliran turis saka Rusia menyang Israel saya akeh.

        Miturut Interfax-Tourism, ing Januari 2017, popularitas resor Israel ing antarane turis Rusia tambah 23% dibandhingake karo periode sing padha ing 2016, ing Februari - 54%, ing Maret - 32%.
        Sumber: https://sobesednik.ru/turizm/20170511-bolee-70-ty
        syach-rossiyan-posetili-izrail-v-pervye-mesyacy-2
      3. tamnun
        tamnun 11 Juli 2017 21:09
        +1
        [kutipan = Lelek] [kutipan = winipukh] Ya, lan ora ana sing bisa ditindakake ing Eropa. [/ kutipan]
        Kene sampeyan bener. Akeh wong Rusia sing ngunjungi "Europas", "pesta" ing pesona lan luwih seneng Sochi, Crimea, Altai, Kuriles lan Kamchatka. Inggih, wong liya - Mesir lan Turki. Nanging ing Israel - kurang lan kurang saben taun. Pesona tanah air kita (dudu sampeyan) dikuasai dening wong manca sing saya tambah akeh. Inggih, paling anyar saka Amerika:
        [/ Quote]
        Larang ing Israel kanggo Rusia, nanging
        [kutipan] Ing taun 2017, aliran turis saka negara-negara CIS mundhak 30%
        Wiwit awal 2017, 1,7 yuta turis wis ngunjungi Israel, miturut Biro Pusat Statistik. Aliran turis saka negara-negara CIS mundhak 30%, saka AS 20% lan saka China 76%.

        Sasi kepungkur mung, 303 warga manca ngunjungi Israel.

        1,5 yuta turis teka ing negara kasebut kanthi pesawat. 197 wong liwat liwat perbatasan darat, lan 100 liyane teka liwat segara.

        Miturut CSB, revenue pariwisata Israel wiwit awal taun gunggungipun 9,4 milyar sekel.

        Elinga yen sadurunge RIA Novosti, kanthi referensi menyang situs web Onlinetours.ru lan layanan Aviasales, nglapurake yen ing latar mburi musim panas sing adhem lan udan, aliran turis Rusia menyang Israel mundhak kaping telune. kutipan]
  3. Komentar wis dibusak.
    1. AleksPol
      AleksPol 11 Juli 2017 18:24
      +8
      Wis nulis babagan. Aku siap mbantah lan ngrembug topik apa wae babagan Rusia kita, nanging mung karo wong manca sing lair lan gedhe ing negarane dhewe. Lan ora karo defectors lan repatriates. Coba dhewe sing paling pinter lan ngajari carane urip? Nalika dheweke dhewe dibuwang saka tanah air? Lan elinga , aku ora sebutno bangsa , Yahudi utawa Rusia , kanggo titik .
      1. tamnun
        tamnun 11 Juli 2017 21:11
        0
        Kutipan saka AleksPol
        Wis nulis babagan. Aku siap mbantah lan ngrembug topik apa wae babagan Rusia kita, nanging mung karo wong manca sing lair lan gedhe ing negarane dhewe. Lan ora karo defectors lan repatriates. Coba dhewe sing paling pinter lan ngajari carane urip? Nalika dheweke dhewe dibuwang saka tanah air? Lan elinga , aku ora sebutno bangsa , Yahudi utawa Rusia , kanggo titik .

        Inggih, kanggo wong manca sing tansaya munggah ing negarane dhewe - masalah Rusia persis kanggo bohlam lampu, ing cara, ing basa apa sampeyan arep kanggo ngrembug iki karo wong?
        1. AleksPol
          AleksPol 11 Juli 2017 21:41
          0
          ngguyu Ing basa ibu, liwat Google. Nerjemahake kabeh omong kosong, nanging isih menarik
          1. AleksPol
            AleksPol 11 Juli 2017 21:53
            0
            Lan yen nerangake situs basa Rusia? Sampeyan ngerti basa kasebut, nanging ora kaya ing Google
            1. AleksPol
              AleksPol 12 Juli 2017 00:54
              0
              Lan sampeyan bisa nindakake kaya iki
    2. pesta
      pesta 11 Juli 2017 18:33
      + 11
      Aja ngrembug negara karo kang
      dheweke duwe motivasi ideologis
  4. HEATHER
    HEATHER 11 Juli 2017 18:16
    +6
    Luwih saka 71% warga Ukraina ora arep menyang Eropa - ora ana dhuwit Dadi - "ora arep", utawa - "ora ana dhuwit"? Singkatan sing menarik!
    1. Vladimir74
      Vladimir74 11 Juli 2017 18:44
      0
      Quote: VERESK
      Luwih saka 71% warga Ukraina ora arep menyang Eropa - ora ana dhuwit Dadi, "ora arep", utawa "ora ana dhuwit"? Singkatan sing menarik!


      Ya, penulis artikel kasebut jelas mbengkongaken ....

      Ana iku -
      Apa sampeyan arep ngunjungi Eropa?

      9,9% Pancen iya.
      12,7% Luwih ya.
      20.3% Luwih ora.
      51,3% Mesthi ora.
      5,8% Hard kanggo ngomong

      Iki ngendi padha njupuk 71,6% (Mbokmanawa ora + Mesthi ora)
      Saka iki 71,6% persen - 76,9% ora ngidini kahanan financial.
  5. sonet
    sonet 11 Juli 2017 18:24
    +2
    Kasus nalika kasunyatan dhewe penting, lan ora implementasine. Inggih, bakal luwih nyenengake ing 2018, sing Turchinov ngumumake introduksi rezim visa karo Rusia (kanthi gaya ndhaptar kabeh wong Rusia sing mlebu ing situs web khusus ( maca analog saka ,, Peacemaker ,,))
    1. JURUSAN
      JURUSAN 11 Juli 2017 18:30
      0
      Kutipan saka Sonet
      Kasus nalika kasunyatan dhewe penting, lan ora implementasine. Inggih, bakal luwih nyenengake ing 2018, sing Turchinov ngumumake introduksi rezim visa karo Rusia (kanthi gaya ndhaptar kabeh wong Rusia sing mlebu ing situs web khusus ( maca analog saka ,, Peacemaker ,,))

      Dheweke bakal mbangun kita ing kolom lan ngiringi kita karo asu ing sangisore perlindungan "Aidar" ... Aku ora bakal kaget, jujur! ngguyu Bandera juntas iki isih dadi penemu lan penghibur.. Russophobia saiki dadi komoditas paling populer ing donya..!
      1. Volodya
        Volodya 11 Juli 2017 18:40
        +1
        Quote: DEPARTEMEN
        Kutipan saka Sonet
        Kasus nalika kasunyatan dhewe penting, lan ora implementasine. Inggih, bakal luwih nyenengake ing 2018, sing Turchinov ngumumake introduksi rezim visa karo Rusia (kanthi gaya ndhaptar kabeh wong Rusia sing mlebu ing situs web khusus ( maca analog saka ,, Peacemaker ,,))

        Dheweke bakal mbangun kita ing kolom lan ngiringi kita karo asu ing sangisore perlindungan "Aidar" ... Aku ora bakal kaget, jujur! ngguyu Bandera juntas iki isih dadi penemu lan penghibur.. Russophobia saiki dadi komoditas paling populer ing donya..!

        Apa dibutuhake ing Eropa, utamane karo slogan kaya ngono!
  6. Banisher saka Liberoids
    Banisher saka Liberoids 11 Juli 2017 18:35
    +3
    We kudu Maidan anyar wassat , kita kudu impeach paroshka sethitik, gabung NATO, EU, menyang masyarakat penyayang freebie. .. recourse Apa-apa, nanging ora kepinginan kanggo mikir apa wilayah kuwi wis dadi, iku isin lan njijiki kanggo disebut negara.
  7. rawa-rawa
    rawa-rawa 11 Juli 2017 19:29
    0
    Nalika ora ana visa karo Eropah, ing tangan siji, iku ora ala, yen sampeyan duwe dhuwit, sampeyan bisa pindhah menyang sederek kanggo akhir minggu, yen padha nelpon. ngguyu
    Lan ora, sing asring dibukak sadurungé lan ora meneng munggah limang taun visa kanggo Schengen, uga sepuluh taun ing Amerika Serikat.
    Nanging Israel ... ngguyu Nalika visa-free karo Kazakhstan? ngguyu
  8. CAT BAIYUN
    CAT BAIYUN 11 Juli 2017 19:56
    +7
    bab 80% warga Ukraina ing ngisor garis mlarat

    ana paribasan apik babagan topik iki ing "surzhik".
    Ing terjemahan, muni kaya mangkene: "Mripat weruh apa sing sampeyan njupuk - mangan nganti sampeyan bledosan."
    Seneng, non-sedulur.... Tenang.. Sing paling nyenengake durung teka!
  9. Oleg1909
    Oleg1909 11 Juli 2017 20:00
    0
    Iku menarik kanggo ngerti nalika Parash ...enko lan liyane bakal wungu ing pitchforks? Utawa padha seneng ana tanpa cookie? Ora ana apa-apa saiki, sanksi pangilon kita amarga paspor. Lan kudu diwiwiti. Mungkin dheweke bakal langsung nutup tapel wates .... kanggo 10 taun?
  10. 3vs
    3vs 11 Juli 2017 20:00
    0
    Ya, lan ing negara kita 65 persen ora menyang Eropa, ora ana dhuwit!
  11. kefan
    kefan 11 Juli 2017 20:11
    +2
    Ora ana dhuwit - supaya wong-wong mau tetep ana ing kono, lan mesthine ana ing swasana ati sing apik.
    1. JURUSAN
      JURUSAN 11 Juli 2017 20:27
      +3
      Kutipan saka kefan
      Ora ana dhuwit - supaya wong-wong mau tetep ana ing kono, lan mesthine ana ing swasana ati sing apik.

      Sepi Ukrainia wengi, nanging luwih apik kanggo ndhelikake lemak ..! Iki saranku... hi
      1. rawa-rawa
        rawa-rawa 11 Juli 2017 20:41
        0
        Quote: DEPARTEMEN
        Sepi Ukrainia wengi, nanging luwih apik kanggo ndhelikake lemak ..! Iki saranku...

        Vitalik, Salam Alekum, yen spesialis Ukrainia ing kabinèt lan furnitur upholstered metu menyang Eropah, banjur bakal ngilangi master Polandia saka Ikea, uga wong Italia, sing dadi wong neneko, sawetara perabotan digawe ing China.
        Kanggo Diposaken otomatis, padha temenan bakal bisa kanggo mbucal, paling wong karo pendidikan sing luwih dhuwur lan cukup trampil, nanging padha break software meren, bukh lan foltz ing wektu.. Apa, sing Eropah menang iki.
        Ya, ing forum babagan cetak lan router 3D, 75% wong Ukrainia dikoordinasi, lan liyane kasengsem.
        Apa, lan tanpa visa, Ukraina menang. Ora ana flattery ing FIG. Kabeh padha, padha bisa kanggo njaga pendidikan.
        1. JURUSAN
          JURUSAN 11 Juli 2017 21:28
          +1
          Quote: rawa
          Vitalik, Salam Alekum, yen spesialis Ukrainia ing kabinèt lan furnitur upholstered metu menyang Eropah, banjur bakal ngilangi master Polandia saka Ikea, uga wong Italia, sing dadi wong neneko, sawetara perabotan digawe ing China.
          Diposaken otomatis, padha temenan bakal bisa mbucal, paling karo pendidikan sing luwih dhuwur lan cukup trampil

          Salam swamp..! Oh, aku ora ngerti, resmi apel, stroberi, jamban sing resik .. Nanging yen ora kabeh iku kejahatan ..! Dheweke ora dibutuhake dening geyropa ... lan Rusia uga wis! hi
          1. rawa-rawa
            rawa-rawa 11 Juli 2017 21:37
            +1
            Quote: DEPARTEMEN
            resik-resik wc..

            Sapa sing ngresiki WC ing omah?
            Aku ora bakal ngapusi ing omah, aku ngresiki, aku ora seneng karo bojoku. ngguyu Lan plumbing kudu diganti luwih asring. ngguyu
            1. stalkerwalker
              stalkerwalker 11 Juli 2017 21:40
              +3
              Quote: rawa
              Aku ora bakal ngapusi ing omah, aku ngresiki, aku ora seneng karo bojoku

              Ya, sampeyan, kancaku, minangka estetis-perfeksionis! wassat
              apik
              1. rawa-rawa
                rawa-rawa 11 Juli 2017 21:48
                +2
                Kutipan saka: stalkerwalker
                Ya, sampeyan, kancaku, minangka estetis-perfeksionis!

                Lyat, sepuluh taun kepungkur, dheweke nginep ing kanal ing omah pribadi, amarga titik najis karo bojone, dheweke miwiti skandal, dheweke ngrujuk menyang apartemen, kita nyewa lan karo Soviet tanpa ndandani, dheweke ujar yen titik kasebut kudu dadi padha karo mung tuku.
                Ya, aku bisa gumunggung saka knots sanitasi, lan bathhouse. Lan kita nindakake ndandani ing Apartemen, yen bisa, lan kita ketegangan nyewo.
        2. n111ss
          n111ss 11 Juli 2017 22:23
          +2
          Mung ana ing mratelakake panemume, iku ora bakal bisa kanggo resmi njaluk proyek. Lan iki dhuwit temen beda lan sikap sing cocog
          1. rawa-rawa
            rawa-rawa 11 Juli 2017 22:32
            0
            Kutipan saka: n111ss
            Mung ana ing mratelakake panemume, iku ora bakal bisa kanggo resmi njaluk proyek. Lan iki dhuwit temen beda lan sikap sing cocog

            Ora resmi, nanging bisa ngumpulake perabotan ing "garasi".
            Aku mlayu menyang Ukrainians ing Jerman, ana sederek dening bojo.
            Dheweke tuku omah, cilik banget lan wiwit nglengkapi susuh, aku dhewe nggawe furnitur ing Kazakhstan, sanak-sedulurku saka Jerman ndeleng apa sing daklakoni. Dheweke nggawe pawon, wong Polandia banget sombong, nyerahake Ikea, nanging nalika aku dadi tamu aku mbantu aku milih Furnitur normal, pas lan padha Ukrainians, Menapa malih, padha uga digawe sudhut alus kanggo wong-wong mau, Aku ora bisa mbaleni.. Ngelingi Walnut lan Cherry sisipan, iku nggantheng.
            Ana sedulur ing Kharkov, adhiku dhawuh meh pojok padha, padha nindakake, kualitas dhuwur, ora ana master ing Kz.
      2. HEATHER
        HEATHER 11 Juli 2017 21:37
        +4
        nanging lemu luwih becik didhelikake..! Iki saranku.. Meehan! hi Apa iki mung yen kita tekan kono lan kesel karo godhok? apik
  12. Gaura
    Gaura 12 Juli 2017 09:01
    0
    Ya, dheweke ora pengin menyang Eropa maneh, nanging dheweke nggawa kathok renda? sapa ngerti?
  13. LUCKY777
    LUCKY777 12 Juli 2017 11:18
    0
    Lan kenapa dheweke butuh UAE, nalika duwe ATO, sampeyan bisa nggoreng kanthi apik sanajan ing musim dingin. Inggih, kanggo non-pengunjung, padha ora menehi lelungan visa-free kanggo preian, nanging kanggo karya ing Polandia, nanging padha mikir Polandia menyang Britain kanggo ngendhokke, lan ora ndandani jamban? Padha diwenehi regime visa-free, nanging isih ora pengin bisa malah ing kahanan Eropah, padha wis rampung embittered, ketoke lagi nunggu dhuwit lan cookie kanggo mbagekke ing Maidan.
  14. Alex Kaadilan
    Alex Kaadilan 12 Juli 2017 12:36
    0
    Kutipan saka notingem
    Aneh. Sampeyan salah siji banget sugih utawa ala. Ing preian aku arep menyang segara anget. Pancen angel dimangerteni

    Carane beda kita! Nirazu wis ora nglangi ing segara ing Australia kanggo 20 taun, sanajan aku manggon setengah jam mlaku saka pantai tengah. Impen iku alas Rusia sing sepi, tlaga alas, kali, lan wong wuda ora rame.
  15. Panjenengan ing antarane wong liyo
    0
    Dheweke entuk visa gratis, sing guru, dokter utawa spesialis enom bakal bisa menyang Eropa nalika karyawan negara duwe gaji 3200 UAH. reged, njupuk adoh pajak lan biaya militèr 700 UAH. ing tangan babagan UAH 2500. ing tingkat saka 29,85 euro, gaji saka 83 euro dijupuk. Ora lucu yen ngomong babagan lelungan menyang Eropa nalika liburan. Iki palsu kanggo wong-wong sing ngarep-arep sing padha samesthine ing Eropah minangka turis, Eropah perlu tenaga kerja murah sing bakal nindakake kabeh karya reged, kang padha diijini kanggo nyimpen 50 euro ing visa))).
  16. Ropusk
    Ropusk 13 Juli 2017 00:27
    0
    Aneh, ana dhuwit kanggo Eropa ing Maidan, nanging saiki wis didhelikake ing endi wae. Inggih, kastruli, njaluk dhuwit kanggo kopi Wina lan opera, minangka padha janji ing Maidan!