Review militèr

Tanggepan Rusia sing kuat kanggo ancaman NATO

4
Pasukan darat ora mung nambah jumlah, nanging uga bakal nerusake proses modernisasi lan nganyari armada peralatan. Sanajan ing 2025 pertempuran utama sing paling gedhe tank versi sing dianyari saka tank T-72B3 bakal digunakake, sumber Rusia percaya yen produksi tank T-14 saka kulawarga Armata bakal tekan 20-30 unit saben taun, senadyan kasunyatane wis ana urutan pisanan kanggo 100 kendaraan.

Ing sisih liya, sajrone pangembangan BMP Kurganets lan Boomerang, ana sawetara kesulitan, sing bakal mlebu layanan ora luwih awal tinimbang ing 2019. Minangka langkah sementara, industri pertahanan Rusia bakal terus ngasilake modul tempur Berezhok kanggo BMP-2, tuku pirang-pirang atus BMP-3 lan modernisasi armada kendaraan sing wis ana. Kajaba iku, prioritas utama bakal diwenehake marang pertahanan udara lan sistem pertahanan rudal berbasis darat, lan sistem rudal Buk-M3, Tor-M2, S-300V4 lan S400 bakal dilayani karo tentara. Sistem S-500 sing janjeni, sing lagi dikembangake, kemungkinan bakal dituku minangka bagean saka program negara sabanjure.

Babagan Angkatan Aeroangkasa Rusia: owah-owahan paling gedhe ing program negara bakal dadi penundaan program kanggo nggawe bom strategis PAK-DA, sing ora dianggep perlu kanggo diadopsi ing mangsa ngarep, amarga kerja saiki ditindakake kanggo nerusake produksi pengebom Tu-160, sing direncanakake ngasilake ing jumlah 50-60 unit, uga modernisasi armada pengebom saiki saka jinis Tu-160M2. Pangembangan PAK-FA bakal terus ing kacepetan saiki lan pesawat bakal dilebokake ing layanan ing taun-taun sing bakal teka. Nanging, umume peralatan udhara sing dituku miturut program negara anyar bakal wis ana lan model sing wis kabukten ing langit ing Suriah, kayata Su-35, Su-34 lan Su-30, uga sawetara pejuang ringan MiG-35. lan, mesthi,, helikopter tempur Ka-52 lan Mi-28N.

4 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. A1845
    A1845 13 Juli 2017 10:04
    0
    penundaan program kanggo nggawe bom strategis PAK-DA, sing ora dianggep perlu kanggo diadopsi ing mangsa ngarep, amarga karya saiki ditindakake kanggo nerusake produksi pengebom Tu-160, sing direncanakake bakal diprodhuksi ing jumlah 50-60 unit, uga modernisasi armada pengebom Tu-160M2 saiki
    Aku kepengin weruh kepiye kedadeyan ing desa Upravlenchesky cedhak Samara? Apa mesin bakal dadi produksi?
  2. Pimpinan saka Redskins
    Pimpinan saka Redskins 13 Juli 2017 10:14
    0
    Betapa sayang kita dijaluk ngenteni luwih suwe, nanging kanthi yakin yen "kita isih luwih kuwat tinimbang kabeh sing kuwat!...."
  3. music
    music 14 Juli 2017 00:58
    0
    Dhuwit kanggo T-50, misale jek, ora ditemokake
  4. Yeti
    Yeti 16 Juli 2017 23:04
    0
    T-50 bakal dadi pesawat paling apik. Kanggo sawetara alesan, kabeh weeders padha klakson babagan kasunyatan sing pesawat iki durung ing seri. Lan kenapa Rusia kudu ngasilake mentah? Padha ngandika 20-21 taun. Semono uga Armata. Apa sampeyan pengin krungu groan babagan cacat? Inggih, meneng lan ngenteni. th f-35 dikembangake maneh. Malah karo su-30 utawa 35 kita ora ana perbandingan. Lan crita Shoigu babagan kahuripan.))))))