Review militèr

BMPT "Terminator" maneh katon ing Suriah

68
Kaya sing dilaporake"Buletin Mordovia”, foto Terminator BMPT dipasang ing Internet, nuduhake nyiapake kendaraan kanggo pertempuran ing Suriah.

BMPT "Terminator" maneh katon ing Suriah


Dituduhake manawa spesialis Rusia melu pangopènan peralatan. Antarane liyane, amunisi dimuat karo cangkang 30-mm kanggo bedhil otomatis. buritan mobil ditutupi terpal.

Kaya sadurunge kacarita Media Siria, kendaraan tempur infanteri Terminator Rusia sing mentas teka ing Suriah bakal ditransfer menyang Desert Falcons, unit paling siap tempur saka Angkatan Bersenjata SAR. Sadurunge, unit iki nampa modifikasi paling anyar tank T-72 kanthi indeks B3.

Nizhny Tagil "Uralvagonzavod" wis nyepakaké kanggo netepake produksi serial kendaraan tempur kanggo support tank BMPT "Terminator". Pengadaan samesthine bakal diwiwiti ing 2018. Minangka kasebut, peralatan kasebut bakal diprodhuksi ing versi "Kazakhstani": adhedhasar T-90A, kru 5 wong, gaman sing diwakili dening 4 misil anti-tank sing dipandu Ataka-T (Shturm-SM), loro 30-mm 2A42. bedhil otomatis, 7,62 mm PKT machine gun lan loro 30 mm AG-17D peluncur granat otomatis ing fender. Sampeyan bisa nginstal panorama komandan kanthi saluran pencitraan termal.
Foto sing digunakake:
http://vestnik-rm.ru/news-4-20620.htm
68 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Gritsa
    Gritsa 12 Juli 2017 09:50
    + 10
    Aku wonder ana pira?
    Aku seneng mesin iki. Mungkin kabeh padha, iku bakal nuduhake dhewe ing kabeh kamulyan, lan MO kikuk pungkasanipun bakal mutusaké ing produksi massal.
    1. nggrundel
      nggrundel 12 Juli 2017 10:07
      + 11
      Terminator katon ing Suriah maneh


      Quote: Grits
      Aku wonder ana pira?

      Many and One Sarah Connor (pasangan Abram Connor)
      1. St25310
        St25310 12 Juli 2017 13:18
        +1

        Aku ora nemokake video nggunakake pertempuran nyata, nanging bisa katon kaya iki ...
        1. ala
          ala 13 Juli 2017 14:03
          0
          Aku katon lan ngeculaké luh..wong jahat matèni autocannons lan ekonomi..saiki aku ora muter saka 0.20.. nangis
    2. Paranoid50
      Paranoid50 12 Juli 2017 10:09
      +6
      Quote: Grits
      pungkasane mutusake produksi massal

      Dadi wis.
      Uralvagonzavod lagi nyiapake kanggo miwiti produksi serial kendaraan tempur dhukungan tank Terminator BMPT. Tuku samesthine bakal diwiwiti ing 2018
      Ketoke, MO kita bakal dadi pelanggan utama. Lan ekspor ... Paling kamungkinan, "titik" pangiriman saka jumlah winates banget. Go lan ngerti ... Kasunyatan iku "ing donya" konsep BMPT ora oyod banget. Umume negara ngetutake, kaya sing dikira, ing dalan "intensif", ngubengi BMP ing layanan karo macem-macem anti-tank nyasar. Senajan ana ora dadi luwih intensifikasi minangka tabungan biaya banal.
    3. Alex_Rarog
      Alex_Rarog 12 Juli 2017 10:25
      +2
      Kita wis maca kanthi ati-ati ing Skriya wiwit umur 18 taun. Lan mesin kasebut kelangan, aku ndeleng langsung)
      1. Paranoid50
        Paranoid50 12 Juli 2017 11:09
        +4
        Kutipan: Alex_Rarog
        Lan mesin kasebut kelangan, aku ndeleng langsung)

        Sampah sing padha ... Aku ngarepake rilis model saka Zvezda, aku ngenteni ... Saiki, ing kene, ngadeg ing rak. hi
        1. Artem
          Artem 12 Juli 2017 12:50
          +1
          Aku isin karo anané (Aku wis ora weruh) saka sistem dipatèni anti-tank aktif, "Shtora"! Lan pancen muspra!
          1. Paranoid50
            Paranoid50 12 Juli 2017 13:07
            +2
            Quote: Artyom
            anané (Aku ora weruh), sistem dipatèni anti-tank aktif, Shtora

            Ing gambar kasebut, ditutup nganggo sabuk senapan mesin sing gantung (mung ngisor rudal).Lampu telusur, mesthi, ing ngarep. hi
            1. Artem
              Artem 12 Juli 2017 20:12
              0

              Lan ing ngendi lampu utama "Gorden"?
              1. Artem
                Artem 12 Juli 2017 20:23
                0
                utawa golek kene?
                1. Paranoid50
                  Paranoid50 12 Juli 2017 21:11
                  +1
                  Ing sisih ndhuwur - ing bedhil, ing "kasus", sensor IR - ing wilahan mburi modul pertempuran. Ing asas, diwenehi sing "Shtora" rawuh minangka tambahan. peralatan, wong Siria (ana topik) bisa bodho ora nggunakake. Nanging padha bisa nggunakake, ora Siria.
                  1. FoolFox
                    FoolFox 15 Juli 2017 20:54
                    +1
                    Good wektu everyone! Omongan karo kancaku wingi. Dheweke lagi liburan))) Dadi ujar manawa dheweke nggunakake "Shtora" (lan mulane BMPT dhewe nglirik ) dudu wong Siria! Ora nggumunake iki minangka unit sing paling siap tempur saka Angkatan Bersenjata SAR! Good luck lan sukses kanggo wong lanang ing karya militèr sing angel! Lan siji-sijine, dheweke bakal nyoba peralatan anyar ing kahanan pertempuran!
        2. Alex_Rarog
          Alex_Rarog 12 Juli 2017 17:51
          +1
          Ora lucu) Aku weruh dheweke ing Uralexpoarms ing Tagil) lan malah tumindak) dadi model sampeyan, sayang ...
          1. Paranoid50
            Paranoid50 13 Juli 2017 14:14
            +1
            Kutipan: Alex_Rarog
            Ora lucu) Aku weruh dheweke ing Uralexpoarms ing Tagil

            Nyuwun pangapunten, aku ora ngomong ngendi: taun kepungkur, ing Patriot. Aku iri, amarga ing tumindak aku mung ndeleng ing video.
    4. St25310
      St25310 12 Juli 2017 13:02
      +3

      Kendaraan tempur infanteri sing dilindhungi kanthi apik muncul ing Suriah
      1. Paranoid50
        Paranoid50 12 Juli 2017 13:50
        +4
        Kutipan saka: st25310
        Kendaraan tempur infanteri sing dilindhungi kanthi apik muncul ing Suriah

        Nah, yen ana sing ditambahake ing kene, mung tembung "liyane". Ing kono, kaya ing Donbass, ana kumpul internasional "dukun".
        1. Basarev
          Basarev 13 Juli 2017 14:14
          0
          Aku ora bisa ngerti: kok persis loro 2A42s, apa kauntungan bedhil siji-laras kapisah menehi? Iku bakal luwih apik yen padha sijine 2A38M.
  2. Vladimirets
    Vladimirets 12 Juli 2017 09:50
    +7
    "Bocoran kendaraan ditutupi terpal."

    Miturut pendapatku, dheweke mung dibuwang saka BM. Nyuwun
    1. svp67
      svp67 12 Juli 2017 16:21
      +1
      Kutipan: Vladimirets
      "Bocoran kendaraan ditutupi terpal."
      Miturut pendapatku, dheweke mung dibuwang saka BM. Nyuwun

      Siji ora mbatalake liyane ...
      1. Vladimirets
        Vladimirets 12 Juli 2017 19:10
        +1
        Kutipan saka: svp67
        Siji ora mbatalake liyane ...

        Mapan lan goroh, tegese tembung sing rada beda, apa ora?
  3. 3 perwira
    3 perwira 12 Juli 2017 09:50
    + 13
    Pitakonan yaiku apa Desert Falcons bakal dipasrahake karo mobil kasebut, utawa bakal Falcon Tengah isih kudu nyopir? prajurit
    1. pesta
      pesta 12 Juli 2017 09:55
      + 15
      Paling kamungkinan kanggo "Falcons saka zona tengah", digunakake, kaya-kaya soko ora bisa metu sak shalat recourse
    2. Tolstoevsky
      Tolstoevsky 12 Juli 2017 10:10
      +1
      ana akeh elang swarthy saka jalur tengah
    3. mishastich
      mishastich 12 Juli 2017 10:17
      +1
      Pisanan, Falcons saka jalur tengah, banjur ara-ara samun.
      1. san4es
        san4es 12 Juli 2017 10:22
        +7
        Kutipan saka mishastic
        Pisanan, Falcons saka jalur tengah, banjur ara-ara samun.

        1. Kapten Nemo
          Kapten Nemo 13 Juli 2017 12:52
          +1
          Iku ketoke kula sing ing pigura ing 1:10 menit, barel bedhil otomatis dangle nalika diperlokaké, kaya potlot ing kaca?
          1. san4es
            san4es 13 Juli 2017 13:34
            +5
            Kutipan saka Kapten Nemo
            Iku ketoke kula sing ing pigura ing 1:10 menit, barel bedhil otomatis dangle nalika diperlokaké, kaya potlot ing kaca?

            ...Mangkono uga, utamané ing 800 babak saben menit ... yen katon (ing gerakan alon) .. Iki normal. Senapan mesin uga ora kena ing salah sawijining titik
  4. kondur
    kondur 12 Juli 2017 09:52
    +2
    Minangka nyatakake, peralatan bakal diprodhuksi ing versi "Kazakhstani": adhedhasar T-90A.
    Lan kenapa ora langsung nindakake ing platform armata
    1. bocah anyar
      bocah anyar 12 Juli 2017 10:01
      +6
      uga, yen mung amarga platform "Armata" durung diadopsi, nanging saiki, ing ngisor iki, padha bakal ing 90s. oh, Aku ora bisa ngenteni kanggo mangerteni sanalika bisa carane "terminator" nuduhake dhewe! Aku bakal nuduhake dhewe minangka pejuang banget (lan support tank).
    2. Zaurbek
      Zaurbek 12 Juli 2017 19:05
      +3
      Umumé, yen konsep dadi bener, aku ora weruh alesan kanggo nggawe wong ing sasis anyar. Lengkap ing gudang T-62/64/72 ...
      1. bocah anyar
        bocah anyar 12 Juli 2017 21:07
        +1
        Iku uga pilihan. biasane aku mikir kanggo ekspor. lan wiwit kita wis announced manunggalaken, padha bakal gawé armata ing sasis.
  5. Ratmir_Ryazan
    Ratmir_Ryazan 12 Juli 2017 09:59
    +3
    DZ sing menarik dilebokake ing "Terminator" iki ... Iku misale jek disebut "waja alus" .... Kepiye cara kerjane? Muga-muga ora gagal....
    1. dandan
      dandan 12 Juli 2017 10:05
      +2
      Mirip karung pasir.
  6. kopral
    kopral 12 Juli 2017 10:05
    +1
    loro meriam otomatis 30 mm 2A42

    Apa ora kuwat kanggo perancang nggawe bedhil kanthi loading selektif? Ayo padha katon menyang celonone, ngendi ibu alam menehi conto apik. wassat
    1. Vladimirets
      Vladimirets 12 Juli 2017 10:10
      +2
      Kutipan: Kopral
      Apa ora kuwat kanggo perancang nggawe bedhil kanthi loading selektif?

      Kenging punapa?
      1. kopral
        kopral 12 Juli 2017 10:18
        +1
        1-tata dandan
        2-nambah amunisi
        3- nyederhanakake pangopènan siji gaman (ora loro)
        4- maneh, alignment saka ngarsane mung siji tong minyak.
        Iki carane aku ndeleng masalah. hi
        1. Vladimirets
          Vladimirets 12 Juli 2017 10:22
          +9
          Kutipan: Kopral
          3- nyederhanakake pangopènan siji gaman (lan dudu dvhkh)
          4- maneh, alignment saka ngarsane mung siji tong minyak.

          Dak kira ing rong batang iku ana maknane. Gagal salah sawijining trunks ninggalake mesin tempur-siap. Panggunaan mesin kuwi melu shooting kuat, lan iki akeh panas yen mung siji tong minyak digunakake. Loro barel bisa, yen perlu, nggawe Kapadhetan dhuwur banget saka geni. IMHO kula. hi
          1. kopral
            kopral 12 Juli 2017 10:41
            0
            Kutipan: Vladimirets
            Gagal salah sawijining trunks ninggalake mesin tempur-siap.

            Kabeh jinis Yankees karo Jerman lan Swedia liyane piye wae ora keganggu babagan gagal bedhil. Sampeyan mung kudu ngurus senjata sampeyan. ya
            Kutipan: Vladimirets
            lan iki minangka pemanasan sing kuat,

            Barel sing bisa diganti ing fender luwih cilik tinimbang kabeh bedhil.
            Kutipan: Vladimirets
            Kapadhetan geni dhuwur banget

            Maneh, borjuis kayane duwe tingkat geni sing bisa diganti. Ya, lan uga kita.
            Kutipan: Vladimirets
            IMHO kula. hi

            Aku ngormati pendapat sampeyan, nanging aku tetep karo pendapatku. hi
            1. Vladimirets
              Vladimirets 12 Juli 2017 10:50
              +5
              Kutipan: Kopral
              Barel sing bisa diganti ing fender luwih cilik tinimbang kabeh bedhil.

              Ora mungkin ing kahanan perang kutha sing padha ing Suriah, kru bakal duwe wektu lan kesempatan kanggo ngganti tong minyak iki.
              Kutipan: Kopral
              Kabeh jinis Yankees karo Jerman lan Swedia liyane piye wae ora keganggu babagan gagal bedhil. Sampeyan mung kudu ngurus senjata sampeyan.

              Mesthi, sampeyan bener, sampeyan kudu ngurus peralatan apa wae, nanging kru ora mesthi nduweni kualifikasi, lan kahanan kasebut, maneh, bisa uga ora ngidini.
            2. Zaurbek
              Zaurbek 15 Juli 2017 08:57
              +1
              Gun 2A42 dipercaya banget, nanging ora duwe tingkat geni sing dhuwur banget:
              Nalika njupuk kabeh amunisi mbukak (500 babak), bedhil ora perlu cooling penengah. Shooting bisa karo geni siji lan otomatis, ing tingkat dhuwur lan kurang. Amunisi - selektif saka rong kothak kartrij sing dilengkapi karo kartrid karo cangkang fragmentasi waja lan bledosan dhuwur. tingkat geni: 550.
              Kanggo Kapadhetan geni sing dibutuhake, 2 bedhil dibutuhake .. kanggo tugas pertahanan udara, contone.
    2. Deadushka
      Deadushka 12 Juli 2017 10:26
      +6
      Kutipan: Kopral
      Apa ora kuwat kanggo perancang nggawe bedhil kanthi loading selektif?

      Ing pangertèn sijine utawa inventing lan mbangun ing anyar?
      Selektif digunakake nalika nginstal siji batang, nalika ana sawetara - ana akeh omong kosong.
      Ya, lan gantian pembakar waja kanthi fragmentasi bledosan dhuwur luwih gampang.
    3. wong liyo1985
      wong liyo1985 12 Juli 2017 10:38
      +2
      2A72 lan kanthi selektif, iki minangka pitakonan kanggo UVZ.
      1. kopral
        kopral 12 Juli 2017 11:11
        0
        Kutipan saka: strannik1985
        2A72

        2A42.
        Nanging uga selektif. Lan kenapa kita wicaksana? Apa saben tong minyak mung kanggo amunisi tartamtu? opo
        1. wong liyo1985
          wong liyo1985 12 Juli 2017 11:13
          +1
          Ora, paling kamungkinan "segara geni".
  7. Alexey-74
    Alexey-74 12 Juli 2017 10:06
    +4
    Pungkasan, Kementerian Pertahanan mutusake kanggo nyoba "Terminator" ing kahanan pertempuran, aku rumangsa pengalaman sing dipikolehi bakal dianalisis lan aplikasi praktis mesin iki bakal dikembangake ... .
    1. dandan
      dandan 12 Juli 2017 10:10
      +2
      Lan ing ngendi sampeyan entuk ide yen iki MO? Mungkin UVZ di-push ana ing pangarep-arep ... Lan MO stupidly waved tangané.
      Inggih, sawise kabeh, temenan Tentara ora pengin tuku peralatan Ajaib iki ing sembarang cara, nanging ora ana siji wis mbatalake lobi.
      1. g1 wisuhntwn
        g1 wisuhntwn 12 Juli 2017 10:58
        +3
        Tentara ora pengin tuku, amarga jenderal urip ing abad pungkasan lan kabeh wong ngarep-arep terobosan karo wedges tank, ala karo saber wuda. Nanging, kasunyatan taktik modern beda banget, lan tanpa dhukungan MBT kanthi waja, sanajan saka infanteri biasa, sampeyan bisa ilang menara. Siji ing lapangan ora prajurit, sanajan iku "super-duper-armored mega-gedhe".
        1. wong liyo1985
          wong liyo1985 12 Juli 2017 11:12
          +2
          Nanging, kasunyatan taktik modern beda banget, lan tanpa dhukungan MBT kanthi waja, sanajan saka infanteri biasa, sampeyan bisa ilang menara.

          Sing, tinimbang nganyarke SLA (kesadaran situasional) lan proteksi kendaraan tempur infanteri, kita tuku tank liyane, nanging kanthi persenjataan kendaraan tempur infanteri. Logika aneh. ora ketemu?
          1. Jerman 4223
            Jerman 4223 12 Juli 2017 20:21
            +1
            Intine, ya iki tank, nanging tank iki kanggo nyegah infanteri, kendaraan lapis baja ringan, lan nglawan pesawat lan helikopter sing mabur sithik, yaiku, kanthi akeh target ing medan perang.
        2. dandan
          dandan 12 Juli 2017 11:21
          0
          Lan aku setuju karo sampeyan, lan prajurit Rusia bakal mbayar getih luwih saka sapisan kanggo short-sightedness saka jenderal. Nanging kasunyatan iku terminator iki dipanggonke minangka kendaraan support tank, lan emphasis ing kahanan pertempuran kutha. Saiki wangsulana kenapa tentara butuh?
          Ing kutha, asring ora ana kendaraan sing bisa diuripake, diremehake ing dalan sing sempit. Apa sampeyan ngusulake supaya luwih akeh peralatan menyang "cauldron"? Yen sampeyan perlu kanggo nyuda titik tembak, sampeyan bisa pas Shilka utawa malah Tunguska utawa malah Zu-23 ing operator personel wojo, piye wae mbentuk regu serangan. BMPT iki ora menehi apa-apa anyar, mung duplikat lawas.
          1. wong liyo1985
            wong liyo1985 12 Juli 2017 12:11
            +1
            Ing kutha, asring ora ana kendaraan sing bisa diuripake, didhesek ing dalan sing sempit

            Aku ndamel watara Grozny, Aku ora bakal ngomong sing lurung-lurung panah ana masalah, utamané kanggo tank.
            Yen sampeyan perlu kanggo nyuda titik tembak, sampeyan bisa pas Shilka utawa malah Tunguska utawa malah Zu-23 ing operator personel wojo, piye wae mbentuk regu serangan.

            Dheweke duwe waja, paling apik, anti-fragmentasi, lan tugase. Ana tank lan kendaraan tempur infanteri, lan kudu digunakake.
            1. IS-80_RVGK2
              IS-80_RVGK2 12 Juli 2017 22:12
              0
              Kutipan saka: strannik1985
              Dheweke duwe waja, paling apik, anti-fragmentasi, lan tugase. Ana tank lan kendaraan tempur infanteri, lan kudu digunakake.

              BMP uga ora apik banget karo waja. Lan ing kutha kabeh bakal ala banget karo dheweke. We kudu tank waja. Lan senjata karo UVN gedhe plus luwih short-barreled.
              1. wong liyo1985
                wong liyo1985 13 Juli 2017 06:07
                0
                NKDZ kanggo BMP-3 dikembangake maneh ing awal 90s (4S20), kanggo BMP-2 ing 2000s (4S24).
                Ing pangertèn pangayoman saka meriem meriem? Kanggo apa?
                1. IS-80_RVGK2
                  IS-80_RVGK2 14 Juli 2017 09:59
                  0
                  Kutipan saka: strannik1985
                  NKDH

                  Uga ora panacea. Ing Nilai saka waja normal mundhak dramatically nalika operasi ing kutha. Modul bisa rusak nalika nyopir ing kabeh jinis struktur kutha, reruntuhan, karya nalika shelling RPGs, banjur pangayoman kendaraan bakal drop banget. Ya, lan RPG lan ATGM kanthi ngatasi penginderaan jarak jauh wis akeh.
      2. kopral
        kopral 12 Juli 2017 11:07
        +2
        Kutipan saka: nambah
        Mungkin UVZ nyurung ana ing ngarep-arep ...

        Bisa uga banget.
        Miturut cara, kanggo kabeh, artikel menarik wis ing 2004 kanggo BMPT lan kaliber bedhil sawijining: http://otvaga2004.ru/armiya-i-vpk/armiya-i-vpk-vz
        glyad/bmpt-s-30-mm/
        1. dandan
          dandan 12 Juli 2017 11:28
          +1
          Kutipan: Kopral
          Kutipan saka: nambah
          Mungkin UVZ nyurung ana ing ngarep-arep ...

          Bisa uga banget.
          Miturut cara, kanggo kabeh, artikel menarik wis ing 2004 kanggo BMPT lan kaliber bedhil sawijining: http://otvaga2004.ru/armiya-i-vpk/armiya-i-vpk-vz
          glyad/bmpt-s-30-mm/

          Aku kenal karo artikel kasebut, informatif. Nanging malah ana sing ngandika bab support tank ing lapangan, ing kutha BMPT bakal luwih ora ana gunane.
          Umumé, transisi menyang kaliber liyane (40-45) wis suwe dibahas, nanging aku yakin manawa fokus ing bp anyar kanggo 2a42 luwih nguntungake.
          1. IS-80_RVGK2
            IS-80_RVGK2 12 Juli 2017 22:06
            +1
            Kutipan saka: nambah
            Umumé, transisi menyang kaliber liyane (40-45) wis suwe dibahas, nanging aku yakin manawa fokus ing bp anyar kanggo 2a42 luwih nguntungake.

            Sabisane, ya. Amarga masalah finansial. Nanging bedhil anyar uga kudu digawe. Sampeyan ora bakal ngayunake cangkang akeh. OFS karo detonation ing lintasan lan tungsten GGEs bakal larang banget, yen kita tekan tingkat apa ing sisih kulon, iku isih ora cukup.
  8. Altona
    Altona 12 Juli 2017 10:16
    0
    Kutipan: hrych
    Many and One Sarah Connor (garwane Abram Connor)

    -------------------------------
    Sapa sing kreatif jenenge rada bingung, amarga luwih cocok kanggo nyebut produk kasebut "Robocop".
    1. Siberia 9444
      Siberia 9444 13 Juli 2017 05:41
      0
      Obyek 787 apik banget, aku maca nang endi wae sing pengin dipulihake.
      1. ngalahake
        ngalahake 13 Juli 2017 14:01
        +1
        Kutipan: Siberia 9444
        Obyek 787 apik banget, aku maca nang endi wae sing pengin dipulihake.

        ya Kanggo Taman Patriot.
  9. gukoyan
    gukoyan 12 Juli 2017 11:04
    +1
    Ooooh, lan kurang saka satus taun, pungkasane mutusake)
  10. Rubah Biru
    Rubah Biru 12 Juli 2017 11:19
    +2
    Kutipan saka partyzan
    Paling kamungkinan kanggo "Falcons saka zona tengah", digunakake, kaya-kaya soko ora bisa metu sak shalat recourse

    Inggih, pucet, kulit sun-obong wong lanang ing waja ora langsung konfirmasi Panyangka spesialis Russian ing artikel. eseman Dadi aku ora bakal kaget mengko crita-crita ing jaringan saka kategori - "Aku ndandani waja, slip, tiba ing lawang ngisor menyang kursi sopir, dadi peteng ing mripatku, aku ora ngelingi apa-apa maneh, aku tangi mung nalika aku ngremukake saperangan gerobak ISIS.
  11. nivasander
    nivasander 12 Juli 2017 12:52
    0
    persiapan kanggo presentasi
  12. datur
    datur 13 Juli 2017 01:20
    0
    aneh aku maca, ara-ara samun falcons mercenary !!! lan pasukan serangan iku macan ing ara-ara samun! nglirik - endi sing bener? utawa aku salah! nglirik
  13. datur
    datur 13 Juli 2017 02:00
    0
    uga, sukses kanggo mobil kita lan kanggo wong Siria sing ngladeni dheweke !!!! kaya sing dikandhakake, ora ana bulu utawa wulu !!!! nglirik
  14. Kapten Nemo
    Kapten Nemo 13 Juli 2017 12:55
    0
    Ing video shooting Terminator, dikirim dening salah siji peserta, ing menit 1:10, nalika nembak bursts, barel gun dangle. Apa iki ilusi optik? Utawa cacat instalasi? Apa jenis akurasi nalika nembak bursts bisa kita ngomong bab?
  15. Veter_2
    Veter_2 23 april 2018 15:25
    -1
    Tinimbang AG-17D, bisa uga, miturut conto TBMP T-15, nyoba mbangun ing mortir KAZ. Ing wektu sing padha, nyoba "Afghanit". Sawise kabeh, dheweke wis siyap suwe ...