Review militèr

Kapal selam nuklir "Tomsk" ngluncurake rudal jelajah ing target lemah

25
Awak kapal selam nuklir "Tomsk" Pasifik armada (Armada Pasifik), sajrone eksekusi tugas sing direncanakake ing segara, kasil ngluncurake rudal jelajah ing target pesisir, laporan kantor pers Kab. Timur.

Kapal selam nuklir "Tomsk" ngluncurake rudal jelajah ing target lemah


Rudal jelajah supersonik Granit dipecat saka posisi sing tenggelam ing posisi target lemah sing ana ing kisaran Kura ing Wilayah Kamchatka. Peluncuran kasebut ditindakake saka Segara Okhotsk,
ngandika ing release.

Dilaporake yen "sajrone nindakake tugas ing segara, kapal selam nindakake luwih saka sepuluh latihan tempur sing beda-beda, kalebu gerakan rahasia ing banyu menyang posisi peluncuran lan ngindhari karusakan geni kanggo mungsuh sing dipoyoki sawise ditembak."

"Kapal selam nuklir saka Armada Pasifik" Tomsk "ing 2016, miturut asil kompetisi kanggo juara Angkatan Laut Rusia antarane kapal selam multi-tujuan kanggo numpes kapal musuh kondisional karo rudal jelajah murub ing target segara, njupuk Panggonan pisanan, "ujare layanan pers. .

Kajaba iku, "miturut asil taun kepungkur, kru kapal selam nuklir "Tomsk" dianugerahi cangkir tantangan saka komandan Armada Pasifik kanggo menang kompetisi kanggo kejuaraan armada ing latihan taktik lan cangkir tantangan saka Union of Submariners of the Pacific Fleet kanggo latihan profesional lan katrampilan tempur sing dhuwur, "tambah distrik kasebut.
Foto sing digunakake:
Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia
25 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. aszz888
    aszz888 12 Juli 2017 10:20
    +7
    Kita ngisi tangan kita, alon-alon ... bakal migunani, nanging ...
    1. pesta
      pesta 12 Juli 2017 10:36
      +7
      malah migunani...
      Aku pengin ora enggal hi
      1. brassist
        brassist 12 Juli 2017 10:43
        +5
        Luwih becik ora enggal-enggal, nanging sing paling penting yaiku nggegirisi
        1. pesta
          pesta 12 Juli 2017 10:45
          +7
          nanging sing paling penting, kanggo "mata banteng"
          iku wis kelakon prajurit
        2. san4es
          san4es 12 Juli 2017 10:49
          + 12
          Kutipan saka brasist
          kanggo bullseye

          Sajarah nggawe pr 949. Bukak "Granite" ing menit 9
          1. titsen
            titsen 12 Juli 2017 21:33
            0
            Kutipan saka san4es
            Sajarah nggawe pr 949. Bukak "Granite" ing menit 9


            Cantik, kuat, nesu.

            Nanging Kursk klelep ...
    2. RASKAT
      RASKAT 12 Juli 2017 11:16
      +3
      Ditembak saka Segara Okhotsk! Biasane yen ndeleng kaya ngono, jarak roket meh ana watesan. Ana Shelekhov Bay banget cethek kanggo prau kuwi. Ya, lan roket kasebut mesthine mlumpat ing pucuk tengah, kalebu gunung geni Shishel, sing dhuwuré udakara 2000-2500 meter. Kula hormati, kita saestu isi tangan kita.
    3. NEXUS
      NEXUS 12 Juli 2017 13:12
      +3
      Kutipan saka aszzz888
      Kita ngisi tangan kita, alon-alon ... bakal migunani, nanging ...

      Granit ing target lemah? Hmm ... salah siji istilah rudal anti-kapal iki wis rampung, utawa pitik kita ora entuk dhuwit kanggo njupuk misil anti-kapal sing larang ing target latihan karo Granit.
      1. g1v2
        g1v2 12 Juli 2017 14:55
        +2
        Lan saiki, nyatane, kabeh sistem kr kita dites kanggo kemungkinan serangan lemah. Vaughn Volcano uga diluncurake ing target lemah saka Atlanta. Shooting karo granit ing lemah uga ora pisanan.
  2. vch
    vch 12 Juli 2017 10:22
    +3
    Oh, sayang banget yen ing papan latihan ..... Bakal ana kesempatan kanggo ngirim barang cilik menyang barmaley minangka "hadiah" liyane ... . nikmati wae....
    1. RASKAT
      RASKAT 12 Juli 2017 11:19
      +1
      Iku rada adoh kanggo lelayaran saka Armada Pasifik menyang Suriah, lan prau kita ora perlu dipecat (unmasked) ing Segara Mediterania. Ayo mungsuh nganti pungkasan percaya yen dheweke ora ana am
  3. A1845
    A1845 12 Juli 2017 10:30
    +2
    Granit ing barmaley?
    iku dudu saka meriam ing manuk pipit..
    1. Egorovich
      Egorovich 12 Juli 2017 10:48
      +7
      Kasunyatane, barmaley minangka "sasaran", lan papan latihan yaiku kanggo mbajak sawah. Mung masalah yaiku sampeyan kudu rembugan karo kabeh negara sing bakal mabur roket. Lagu sing dawa.
    2. iLiitisitch
      iLiitisitch 12 Juli 2017 10:48
      +1
      Kutipan: A1845
      Granit ing barmaley?
      iku dudu saka meriam ing manuk pipit..


      Menu kasebut ora angel diversifikasi kanthi cara apa wae.
      Lan yen manuk pipit ora seneng ...
      Malah rolas manuk pipit mati \ 1 potong "granit" ing sikile setan iku manuk pipit sing apik, miturutku. Ngelingi carane eksplorasi tambahan bisa kanggo kita - 10-ok - iki andhap asor.
  4. Palu 75
    Palu 75 12 Juli 2017 10:42
    +8
    Iku menarik banget, iki dudu peluncuran pisanan, sing tegese padha ngrampungake masalah kanthi sumunar BIUS, masing-masing, kompleks "granit" wis dadi universal, hello kanggo "mitra". Supaya ora takon pitakonan sing ora perlu, aku bakal langsung njawab: algoritma kanggo operasi GOS ing ndhuwur permukaan banyu lan ing ndhuwur lemah beda.
    1. Paranoid50
      Paranoid50 12 Juli 2017 10:55
      +4
      Kutipan: Palu 75
      Apik banget, dudu peluncuran pisanan

      Ya, sadurunge "Smolensk" uga ditembak maneh.
      Kutipan: Palu 75
      "granit" kompleks wis dadi universal,

      Lan iku rada ora dikarepke, nanging acara iki ora dadi kurang bungah. apik Nah, wektune "roti" sing nyebar "watu". Sampeyan mung bakal weruh iki ing Rusia. ngguyu
      1. Palu 75
        Palu 75 12 Juli 2017 11:54
        +3
        Yagene aku kaget karo P-700, rudal pisanan kanthi mikroprosesor sing terintegrasi karo sistem rudal, lan algoritma diselehake kanggo serangan marang formasi kapal gedhe. Mulane, algoritma tumindak kaya "kaliber" kudu dilebokake ing rudal, mula aku mikir manawa kita bisa nransfer modul kontrol menyang "Granit", lan mula ana rudal sing diprodhuksi. sawise 1980 bisa apik kanggo diperlokaké ing bumi.
        1. Paranoid50
          Paranoid50 12 Juli 2017 12:24
          +2
          Kutipan: Palu 75
          mulane, Aku Piye wae kita padha bisa nransfer modul kontrol kanggo Granit, lan saka iki dadi metu sing sembarang roket diprodhuksi sawise 1980 bisa apik kanggo diperlokaké ing lemah.

          Yen mangkono, mula kita ora bakal ngerti babagan "gambar" sawetara, yen kita ngerti ... ya Ugh, histeris bakal diwiwiti maneh saka kiwa.
    2. anodomain
      anodomain 13 Juli 2017 07:34
      +6
      Lan apa hubungane BIUS lan CR?
      1. Palu 75
        Palu 75 13 Juli 2017 09:29
        0
        Yen aku ora kleru ing granit, unit kontrol duwe singkatan BTsVD, ngemot sawetara algoritma, lan CIUS mung jeneng umum yen prosesor ora nggunakake sistem operasi minangka kanggo warga, kanggo ngaktifake algoritma. saka tumindak CR ing BTsVD, padha mbukak tugas pesawat, lan volume banget prayoga, lan wis ing pesawat, roket, mbandhingaké tugas lan data saka njaba, milih sawetara algoritma kanggo ngrampungake tugas, yen sampeyan ngelingi kode mesin digunakake ing mac pisanan, banjur asas banget padha.
        1. anodomain
          anodomain 13 Juli 2017 09:47
          +6
          Prinsipe padha, mung BIUS sing jenenge kendaraan kuno lan ora ana hubungane karo senjata utama. Singkatan sing rada beda relevan. hi
          1. Palu 75
            Palu 75 13 Juli 2017 09:53
            0
            Blok Sistem Informasi lan Kontrol, minangka salah sawijining dekoding ing basa Rusia, aja bingung karo BIOS. Manungsa umume seneng macem-macem singkatan, lan ing Tentara kita malah prasaja diwenehi macem-macem huruf lan singkatan.
            1. anodomain
              anodomain 13 Juli 2017 10:27
              +5
              Nuwun sewu, nanging ing cruisers 949a pr, singkatan BIUS (... sistem informasi lan kontrol) dimangerteni rada beda, digandhengake karo jinis senjata liyane sing ora FLY (kajaba sawetara produk). Lan apa sing ditugasake kanggo sampeyan ing Tentara uga ora dingerteni kanggo aku. Lan Angkatan Laut urip miturut cara uripe.
              1. Palu 75
                Palu 75 13 Juli 2017 12:12
                0
                Ya, jelas yen CICS babagan torpedo, prinsip operasi sistem kontrol padha, kanthi cara, aku ora ana hubungane karo Angkatan Darat, nanging ana cukup singkatan ing Angkatan Laut. Jeneng ora penting, nanging iku penting sing KR kanggo karya ing banyu wis diprogram maneh kanggo tanah. Lan owah-owahan apa sing ditindakake ing BTsVD, salah sawijining lembaga riset ..... ngerti.
  5. anodomain
    anodomain 13 Juli 2017 07:36
    +5
    Kutipan: A1845
    Granit ing barmaley?
    iku dudu saka meriam ing manuk pipit..

    Sing luwih apik. Saka mriem kanggo sparrows - mung nglampahi BZ. Lan kene, sawise kabeh, iku bisa kanggo nyelehake sawetara jinis desa (utawa apa padha disebut ana ing Suriah?) Sijine bebarengan karo barmaley, warehouses, senjata lan infrastruktur, kalebu kuldi lan unta. Aku kangen kewan-kewan...