Review militèr

Peluncuran "pembunuh kapal induk" kejiret ing video

12
Video peluncuran rudal anti-kapal pesiar Granit saka kapal selam nuklir Tomsk wis muncul ing Web.

12 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Pengamat 2014
    Pengamat 2014 12 Juli 2017 22:04
    +5
    Video peluncuran rudal anti-kapal pesiar Granit muncul ing Web
    Dadi saiki diluncurake bakal nuduhake Roket Lawas ing 3D. Ora ana sing butuh aran ngguyu
    1. Deadushka
      Deadushka 12 Juli 2017 23:43
      +8
      Ora kaya kasur, kita durung sinau babagan njupuk kanthi apik, kita kudu miwiti kanthi langsung ngguyu
  2. Deadushka
    Deadushka 12 Juli 2017 23:44
    +5
    Video kasebut bisa diubengi lan mbayangno yen ana peluncuran massal ing mungsuh nglirik
    1. Pengamat 2014
      Pengamat 2014 12 Juli 2017 23:58
      +1
      Deadushka
      Video kasebut bisa diubengi lan mbayangno yen ana peluncuran massal ing mungsuh
      Sampeyan bisa! Lan tanpa loopback. Kanggo Rusia, iki
      Pengamat 2014
      Roket lawas. Ora ana sing butuh
      Sing anyar dilebokake ing layanan, lan "Granit" sing "lawas" dibuwang saka ati hi
  3. Winnie the Pooh
    Winnie the Pooh 13 Juli 2017 02:23
    +3
    Aku pengin numpak kapal selam. Mung tanpa nyilem, nanging lungguh ing ndhuwur. Lan uga ing icebreaker ageng ing kutub.
    1. nesu
      nesu 13 Juli 2017 08:19
      0
      Icebreakers wis nggawa turis kanggo rolas taun saiki, Google kanggo ngluwari
      1. Winnie the Pooh
        Winnie the Pooh 13 Juli 2017 16:21
        0
        Kesenengan kuwi regane akeh.
        1. lis-ik
          lis-ik 13 Juli 2017 16:35
          0
          Quote: Winnie the Pooh
          Kesenengan kuwi regane akeh.

          Ora luwih larang tinimbang dhuwit, mbayar lan nglangi!
        2. HEATHER
          HEATHER 13 Juli 2017 20:49
          +3
          Kesenengan kuwi regane akeh. Udakara 25 ewu rubel ijo sajrone sawetara minggu.
  4. naspret
    naspret 13 Juli 2017 16:32
    0
    Aneh ... padha murub ing Samudra Pasifik, lan voli keprungu saka arah Kuev
  5. arsen69
    arsen69 15 Juli 2017 02:11
    +1
    Hmm, rudal anti-kapal abot, nyengsemaken. Proyek 949 isih dadi kapal uap ...
  6. Arturius 2020
    Arturius 2020 18 Juli 2017 20:00
    0
    Kapal ora bisa dicemplungake nganggo roket, amarga serangan kasebut dikirim saka ndhuwur, roket ora bisa nembus kabeh dek, senjata sing paling kabukten nglawan kapal mung torpedo utawa roket sing ana torpedo utawa torpedo.