Review militèr

Azarov: Aku arep mulih, nanging aku ora bisa ...

55
Mantan ketua pamaréntahan Ukraina, Mykola Azarov, dadi wong liya sing ngumumake "ambruk cedhak" saka rezim Petro Poroshenko. Miturut Azarov, iki bakal ngidini para tokoh politik sing ora sopan bali menyang Ukraina. Pernyataan mantan perdana menteri Ukraina mimpin koran kasebut "Warta":
Kabeh dadi nyatane yen rezim Petro Poroshenko ora tahan suwe, owah-owahan bisa cepet.


Miturut Azarov, dheweke kepengin bali menyang tanah air, nanging ing kahanan iki mokal amarga kasunyatane Ukraina wis kepunjulen dening teror, ana intimidasi saka dissidents, reprisals marang oposisi.

Azarov: Aku arep mulih, nanging aku ora bisa ...


Azarov:
Aku arep bali. Aku duwe rencana mesthi bali. Aku ora mikir babagan posisi apa wae, nanging aku mikir babagan pemulihan tatanan konstitusional ing Ukraina lan kebebasan bali tanpa wedi karo buron politik, sing saiki disebarake marang aku lan kanca-kancaku lan kanca-kancaku. Saiki ora bisa ditindakake kanthi sah.


Ambruk rezim Petro Poroshenko diprediksi wiwit nalika dheweke dadi presiden Ukraina sawise kudeta lan, nyatane, pemilihan sing ora sah ing negara iki. Nanging, nganti saiki kabeh ramalan babagan skor iki durung kelakon. Poroshenko terus dadi (de jure) ing pucuk pimpinan Ukraina, nalika negara kasebut terus ngalami kekacauan lan radikalisme. Sauntara kuwi, politisi Ukrainia sing ora sopan, sing dadi kagungane Azarov, sing bener-bener ngidini owah-owahan kekuwatan sing ora konstitusional, ngangkat tangane ing saluran TV Rusia.
Foto sing digunakake:
https://www.facebook.com/Nikolay.Azarov
55 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. 210okv
    210okv 13 Juli 2017 06:03
    + 10
    Aku wanted kanggo bali .. "Pengungsi" peduli iku .. Daya kudu dicekel karo tangan kuwat, lan ora snot ing ajiné! Umumé, iku wektu kanggo ngirim kabeh Yanukovychs iki kanggo LDNR, supaya padha mikir apa apa. karo wong-wong mau.
    1. vovanpain
      vovanpain 13 Juli 2017 06:12
      +8
      Kutipan: 210 okv
      Umumé, iku wektu kanggo ngirim kabeh Yanukovychs iki kanggo LDNR, supaya padha mikir apa karo wong-wong mau.

      Dmitry! hi Padha kudu dikirim menyang trenches saka LDNR, padha ora bisa numpes infèksi ing Bud, malah yen saiki atone kanggo dosa karo senjata. hi
      1. 210okv
        210okv 13 Juli 2017 06:15
        +3
        Vladimir! hi Sampeyan ora bisa nyopir drone iki menyang trenches, nanging ngeduk trenches iki ing gunpoint cukup bisa, malah alam lan adil.
        Kutipan saka vovanpain
        Kutipan: 210 okv
        Umumé, iku wektu kanggo ngirim kabeh Yanukovychs iki kanggo LDNR, supaya padha mikir apa karo wong-wong mau.

        Dmitry! hi Padha kudu dikirim menyang trenches saka LDNR, padha ora bisa numpes infèksi ing Bud, malah yen saiki atone kanggo dosa karo senjata. hi
        1. Svarog51
          Svarog51 13 Juli 2017 06:21
          + 10
          sugeng enjang rekan hi Padha ora ngerti carane ndhudhuk trenches, wis lair luwih abot tinimbang ballpoint pen, padha ora nyekel apa-apa ing tangan, nanging banjur dipasrahake karo shovel. apik
          1. Pakdhe Lee
            Pakdhe Lee 13 Juli 2017 06:28
            +5
            Nanging panguwasa pancen pengin .... Lan nalika lagi kuwasa, dheweke ora bisa lan ora bisa njaga!
            1. Svarog51
              Svarog51 13 Juli 2017 06:34
              + 10
              Kabeh mantan iki ngerti.
              Lan panguwasa pancen pengin
              Sanajan ana owah-owahan, sing sadurunge ora bakal entuk kekuwatan. Pelamar anyar wis munggah.
            2. ngalahake
              ngalahake 13 Juli 2017 08:29
              +3
              Kutipan saka Pakdhe Lee
              Nanging panguwasa pancen pengin .... Lan nalika lagi kuwasa, dheweke ora bisa lan ora bisa njaga!

              Kasunyatan sing jelas yen layanan khusus AS mung tuku pejabat sipil lan militer paling dhuwur saka kita bye ora. Nanging kabeh sing kedadeyan ing wektu iku nuduhake.

              Lan "mantan presiden", mantan perdana menteri, lan "mantan" liyane kanthi meneng lan idly nonton iki.

              Sampeyan profukali, panov, kabeh ... Lan saiki ora ana panggonan kanggo sampeyan ing Ukraina liberated.

              PS Lan kita bakal mbebasake dheweke tanpa sampeyan, "wali kanggo Tanah Air"
              1. Bakal
                Bakal 13 Juli 2017 14:47
                +1
                Sayange sing paling apik mati ing iki ...
        2. Pengawal73
          Pengawal73 13 Juli 2017 06:54
          +1
          Luwih becik ayo nulungi wong-wong kanthi dhuwit sing dicolong. Utawa, mulane dheweke tetep ana ing Rusia, amarga padha duwe cadangan. Ora angel banget pracaya marang altruisme saka panguwasa Rusia.
          1. Genry
            Genry 13 Juli 2017 12:12
            0
            Kutipan: Pengawal73
            Luwih becik ayo nulungi wong-wong kanthi dhuwit sing dicolong.

            Apa sampeyan entuk dhuwit kanthi jujur ​​​​saben dina? Utawa sampeyan mung njaluk wong? Utawa sampeyan mikir sing padha jujur ​​(nanging ilegal) menehi ganti rugi kanggo apa padha nesu sadurunge.
            Kutipan: Pengawal73
            Utawa, mulane dheweke tetep ana ing Rusia, amarga padha duwe cadangan. Ora angel banget pracaya marang altruisme saka panguwasa Rusia.

            Apa sampeyan teka saka Maidan?
            Azarov minangka wong sing sopan. Ing panggonane, sampeyan bakal nindakake perkara sing ora sopan (dinilai saka tuduhan sampeyan sing ora ana dhasare) kaya Poroshenko.
            1. Kashchenko
              Kashchenko 13 Juli 2017 12:41
              +1
              Azarov iku wong prayoga???? Nanging.. Mungkin Yanukovych uga jujur ​​lan prayoga...??? Iku bakal becik kanggo ngirim kabeh preziks Ukrainia karo wong-wong mau, lan komposisi saka Rada kabeh convocations .. Kanggo apa scum iki nindakake karo industri sapisan kuat. , sumber daya alam paling sugih, wasis karo lemah banget .., ya, meh kabeh .. Lan kanggo kahanan saiki ing Donbass, padha umume saben wong kudu quartered..
              1. Genry
                Genry 13 Juli 2017 15:17
                0
                Kutipan: Kashchenko
                0
                Kashchenko Dina iki, 12:41 ↑
                Azarov iku wong prayoga???? Nanging..Mungkin Yanukovych uga jujur ​​lan prayoga...???

                Apa klinik kasebut dijenengi miturut jeneng sampeyan?
                Sapa sing ngomong babagan Yanukovych ing kene? Apa sampeyan miwiti metu saka topik? Cara khas saka maydanuts. Apa sing kudu dilakoni Azarov karo wong bodho liyane. Tingkat pertimbangan sampeyan sing nggawe kahanan saiki ing Ukraina. Sampeyan ora ngerti, nanging sampeyan paling banter.
                Sampeyan duwe prinsip: bengok-bengok lan mung bengok-bengok, tanpa mikir ...
          2. Bakal
            Bakal 13 Juli 2017 14:49
            +1
            Ora kaping kanggo meekly muter ing altruism.
    2. siberalt
      siberalt 13 Juli 2017 06:20
      +2
      Azarov kepengin bali menyang posisine, nanging sampeyan kudu nindakake apa wae, lan ora mung njagong lan ngimpi.
      1. tukang waja
        tukang waja 13 Juli 2017 12:08
        +2
        Secara pribadi, aku ngurmati wong iki minangka politisi lan ahli ekonomi. Iki siji-sijine wong sing dakhormati saka mantan pemerintah
    3. finch
      finch 13 Juli 2017 07:20
      +1
      Dina apik! hi

      Ora perlu ngirim menyang ngendi wae - Yanukovych, Azarov ... iki politisi mati, lan luwih-luwih ora dibutuhake ing Donbass, lan pernyataan-pernyataan kasebut mung menarik kanggo awake dhewe! Nanging aku pancen ngakoni yen ora suwe Pak Poroshenko bakal gabung karo rangking sing tertib, dheweke mung bakal gabung karo sidekick Saakashvili lan, kaya Mishiko, Azarov bakal prédhiksi mati pimpinan anyar ... Iki masalah wektu!
      1. Komentar wis dibusak.
        1. finch
          finch 13 Juli 2017 12:46
          +1
          Dadi apa? Ayo dadi ahli ekonomi sing apik, nanging apa hubungane karo kasunyatan yen dheweke dadi politisi sing wis mati? Aku ora njaluk apa-apa ing babagan ekonomi, nanging kasunyatane kaya sing takdir, dina iki, mung ana siji - kanggo nulis memoar:"Carane Vitya lan aku pros..rali Ukraina" lan ora ana liyane! hi
    4. g1v2
      g1v2 13 Juli 2017 13:08
      +1
      Wah, apik banget yen dheweke ora nahan. Kesalahan paling gedhe kanggo mikir yen YANUKOVYCH lan PARTY DAERAH PRO-RUSIA. Iki ora bener. Dheweke nindakake retorika pro-Rusia, nanging ing ngisor iki dheweke mimpin negara kasebut menyang EU lan NATO. SBU panganan Nazi sabenere ing ngarsane. Dheweke bisa nggawe basa Rusia dadi basa negara, nanging ora. Iki minangka Nazi sing padha, mung luwih pinter tinimbang sing saiki teka. Dheweke uga nindakake Ukrainisasi lan integrasi Eropa miturut slogan persahabatan karo Federasi Rusia. Miturut cara, iki wis ana ing cedhak - ing Moldova. Komunis Voronin, sing, wis teka kuwasa ing slogan pro-Rusia, sanalika sawise Pemilu wiwit nguber kursus pro-Eropa.
      1. Bakal
        Bakal 13 Juli 2017 14:54
        +1
        Utawa dheweke "ora ngerti apa sing ditindakake", fokus "ngendi angin," utawa dheweke ngedol awake dhewe menyang Amerika Serikat, lan ing kene dheweke ndhelik, amarga pesenan kasebut durung rampung.
  2. Banisher saka Liberoids
    Banisher saka Liberoids 13 Juli 2017 06:19
    +4
    Pindhah menyang Donbass, lan kanthi gaman ing tangan sampeyan, nggawa nyedhaki dina pembebasan Ukraina saka rakit Bendery.
    1. Genry
      Genry 13 Juli 2017 12:35
      0
      Sampeyan duwe kabeh kaya biasane, mung kanggo entuk seneng.
      Siap ngedol akun sampeyan?
  3. rotmistr60
    rotmistr60 13 Juli 2017 06:19
    +3
    Sanadyan kita mbayangno yen sesuk Poroshenko bakal dicopot saka kuwasa, sapa saka politisi "disgrace" sing bakal cepet-cepet mulih menyang Ukraina? Negara kasebut kebak nasionalis radikal lan kahanan kasebut ora bakal owah sanajan Poroshenko lunga.
  4. Egoza
    Egoza 13 Juli 2017 06:32
    +3
    Ing kasus iki, Azarova bakal paling ora disalahake. Yanukovych isih dadi tiran, lan kenapa dheweke kudu ngrungokake Azarov nalika kanca paling apik yaiku Lyovochkin, sing ngiyanati dheweke.
  5. rekayasa
    rekayasa 13 Juli 2017 06:33
    +1
    Aku arep bali. Aku duwe sawetara rencana kanggo bali ...
    Inggih, bebek sungu ing untu, drum ing gulu lan gendera ing tangan, maju lan karo lagu. Apa sampeyan kabeh lali ing Rusia? Dalan menyang Eropah mbukak, dhuwit recehan wis dicolong, cukup kanggo telung nyawa, apa sampeyan pengin kamulyan maneh?
    1. Genry
      Genry 13 Juli 2017 12:37
      0
      Maydanuty? Kepiye carane sampeyan ngerti kabeh?
      1. rekayasa
        rekayasa 13 Juli 2017 16:38
        +1
        Dadi promotor Azarov muncul Apa sampeyan isih akeh pengacara saka "pemerintah ing pengasingan"? Yen dheweke minangka ahli ekonomi sing sopan lan bener, mula masalah apa sing kudu bali menyang / menyang Ukraina? V.V. Putin ngomong kanthi bener babagan wong-wong mau, ngirit kesombongan, sing banjur dadi pertumpahan getih lan pembantaian ing sisih wétan Ukraina.
        Presiden Rusia Vladimir Putin, njawab pitakonan babagan Yanukovych sajrone "garis lurus", ujar: "Sampeyan minangka topi Monomakh sing abot. Presiden Ukraina Viktor Yanukovych nindakake tugas sing dianggep bisa lan perlu."
        "Yanukovych ujar manawa dheweke ora ngangkat tangane kanggo mlebu pesenan babagan panggunaan kekuwatan marang warga sipil," ujare presiden Rusia.
        Lan ing wektu kasebut, Azarov nindakake fungsi minangka Perdhana Mentri Ukraina, lan ora minangka ahli ekonomi utawa bankir, sing tegese panggonan kudu dijupuk, "miturut tiket sing dituku."
        1. Genry
          Genry 13 Juli 2017 19:07
          0
          Quote: teknik
          Dadi promotor Azarov muncul Apa sampeyan isih akeh pengacara saka "pemerintah ing pengasingan"?

          Kene dheweke blurted metu, karo splashes kuwi. Saiki sampeyan ngerti apa sing ana ing sirahmu. Miturut cara, Maydanuts duwe cara sing padha.
          Quote: teknik
          Lan nalika iku Azarov njabat minangka Perdana Menteri Ukraina, lan ora minangka ekonomi utawa bankir.

          Tanggal 28 Januari 2014, Azarov mundur saka jabatan kepala pamaréntahan "kanggo nggawe kesempatan tambahan kanggo kompromi sosial-politik."] Ing dina sing padha, Presiden Ukraina Viktor Yanukovych nandatangani dekrit babagan mundur saka Mykola Azarov saka jabatan perdana menteri.
          Tanggal 21 Februari 2014, ing latar mburi konfrontasi getih ing tengah Kyiv antarane peserta Euromaidan lan lembaga penegak hukum, sing ngaku nyawa luwih saka satus wong, Presiden Viktor Yanukovych lan pimpinan oposisi parlemen, ditengahi dening Perwakilan peringkat dhuwur saka Polandia, Jerman lan Prancis, nandatangani "Persetujuan babagan penyelesaian krisis politik ing Ukraina"
          Sing. Azarov mundur sasi sadurunge "saluran" (luwih tepat, dheweke ora ditinggal tanpa partisipasi Yanukovych). Lan dheweke ora milih kepala SBU, polisi, tentara. Apa wae kegiatan politik sing bisa ditindakake ing jejere presiden sing bodho, sing kaya wedhus lanang, mesthi nyerah marang oposisi.
          1. rekayasa
            rekayasa 13 Juli 2017 19:37
            0
            Aku tetep karo mratelakake panemume, nanging aku mbayar upeti kanggo sudut pandang sampeyan, sampeyan mbela sanajan umume mayoritas sing ngrembug artikel iki ora cocog karo pendapat sampeyan. hi
  6. inkass_98
    inkass_98 13 Juli 2017 06:39
    +1
    Nikolai Yanovich pengin takon mung siji pitakonan: "Endi Motherland, anak?" (Saka)
    1. Genry
      Genry 13 Juli 2017 12:38
      0
      Apa sampeyan saka USSR? Apa sampeyan bingung pesisir?
      1. inkass_98
        inkass_98 13 Juli 2017 13:49
        0
        Yen sampeyan ora duwe bayangan sing cukup kanggo ngganti kasunyatan Ukrainia kanggo video kasebut, mula iki dadi keprihatinan sampeyan.
        1. Genry
          Genry 13 Juli 2017 15:30
          0
          Video kasebut bener, nanging apa sing kudu ditindakake Azarov? Dheweke minangka ahli ekonomi lan kaya pasif, ing babagan politik, kaya umume wong Rusia.
          Piye perasaanmu babagan NOD? (E. Fedorov) Punika facet obyektif posisi patriotik Panjenengan.
          Wong gelo karo bebener pahit, menehi optimisme manis lan ora kudu mikir!
          1. inkass_98
            inkass_98 13 Juli 2017 15:53
            +1
            Matur nuwun kanggo nerangake kabeh babagan aku nglirik . Lan aku, sampeyan ndeleng, urip nganti rambut abu-abu, ora ngerti apa-apa ing jagad iki ...
            1. Genry
              Genry 13 Juli 2017 16:10
              0
              Dene delusi - sampeyan bener, kok repot-repot karo wong-wong mau, mudhun kabeh khayalan. Kamanungsan dibentuk sacara genetis sing ing sembarang prakara bakal ana bener lan salah ing rasio cedhak 50%. Saiki, dheweke ngomong maneh yen bumi iku datar lan kabeh prestasi ing ruang angkasa minangka falsifikasi 3-D. Kepiye carane kita isih urip lan slamet? Aku arep menyang Taiga...
              1. inkass_98
                inkass_98 14 Juli 2017 06:45
                0
                Ing taiga - iki kanggo wong lanang ngguyu , kita ora duwe taiga, ana steppes, gunung lan segara cedhak. Miturut cara, sampeyan uga bisa pindhah menyang gunung, bakal luwih adhem tinimbang menyang taiga, utamané yen sampeyan nyedhaki salju.
  7. Ken71
    Ken71 13 Juli 2017 06:42
    +1
    Lan apa kita kudu maling iki. Lan kepiye carane entuk urip.
  8. Tolstoevsky
    Tolstoevsky 13 Juli 2017 07:02
    +1
    Aku malah nangis... Apes... Perjuangan "tanah air" karo gegaman ing tanganmu kuwi krikil?
    1. Genry
      Genry 13 Juli 2017 12:43
      0
      Sampeyan wis metu saka konsep umur durung? Utawa sampeyan nyamar dadi cacat?
      Wong normal percaya yen Ukraina minangka bagean sing dikuwasani saka USSR. Apa sampeyan wis ana ing ngarep?
  9. Vasilenko Vladimir
    Vasilenko Vladimir 13 Juli 2017 07:17
    +1
    Azarov: Aku arep mulih, nanging aku ora bisa ...

    Lan sapa sing kudu disalahake kanggo konspirasi kasebut?!!!
    1. Genry
      Genry 13 Juli 2017 12:48
      0
      Apa sampeyan nglawan AS ing pendhudhukan Ukraina? Utawa gubugku ing pinggir, wis teka?
  10. Lganhi
    Lganhi 13 Juli 2017 07:59
    0
    Aku arep bali. Aku duwe rencana mesthi bali. Aku ora mikir babagan posisi apa wae, nanging aku mikir babagan pemulihan tatanan konstitusional ing Ukraina lan kebebasan bali tanpa wedi karo buron politik, sing saiki disebarake marang aku lan kanca-kancaku lan kanca-kancaku. Saiki ora bisa ditindakake kanthi sah.

    Dadi kenapa sampeyan lungguh ing Rusia kanthi anget, nyaman lan aman? Menyang Ukraina, paling ora menyang Donbass, lan nulungi milisi kanthi gaman, sandhangan, peralatan, produk saka milyaran sing dicolong. Banjur njagong saka kadohan lan siaran "oh, aku arep bali, oh, aku pengin supaya ing Ukraina!" sapa bisa, malah bocah sekolah 14 taun ing kursi.
  11. Henokh
    Henokh 13 Juli 2017 08:47
    +1
    "Miturut Azarov, dheweke kepengin bali menyang tanah air"

    Dheweke ngganti tanah air - dheweke katon saka Kaluga.
    1. kapten
      kapten 13 Juli 2017 09:16
      +1
      Dheweke minangka "Eropa", tanah kelairane ana dhuwit luwih akeh.
    2. Insinyur-sapper
      Insinyur-sapper 13 Juli 2017 09:46
      +2
      Kutipan: Biksu
      "Miturut Azarov, dheweke kepengin bali menyang tanah air"
      Dheweke ngganti tanah air - dheweke katon saka Kaluga.

      Saka Kaluga ... Cukup ora menehi kita wong negara kuwi!
      Aku pitutur marang kowe iki minangka warga asli Kaluga!
  12. kapten
    kapten 13 Juli 2017 09:15
    +1
    Pan Azarov, sinau basa Ukrainia, sampeyan nyoba banget kanggo wong Bandera, supaya dheweke bakal ngurmati jasa sampeyan.
  13. kas
    kas 13 Juli 2017 09:51
    +1
    Kasur, duwe kekuwatan, kepiye Ukraina bisa digawa menyang kahanan kaya ngono, janji janji, sampeyan lunga ...
    Lagi ngomong bab liyane saiki, ora ana tembung ....
  14. Retvizan 8
    Retvizan 8 13 Juli 2017 10:08
    0
    Sampeyan ngerti, akeh sing ngritik Azarov ing kene, bisa uga ana sing bener. Telpon kanggo nglawan parasharezhim kanthi gaman ing tangan. Aku ora mikir iku perlu. Sawise kabeh, tokoh kayata Azarov, Yanukovych, etc. iki agen pengaruh gedhe, karo sambungan gedhe, saliyane, padha banget gelo dening panguwasa Kyiv saiki.
    Aja mangu-mangu yen kontribusi kanggo nggulingake Parashenka bakal banget pinunjul, lan luwih gedhe tinimbang yen "Teletubbie" Yanukovych lungguh ing trench karo karamultuk!
    1. Genry
      Genry 13 Juli 2017 15:41
      0
      Azarov minangka ahli ekonomi sing cerdas lan cerdas, pengatur sing apik. Nanging dheweke dudu politisi. Dheweke apikan banget kanggo ngirim wong mati.
      Yanukovych minangka tingkat Klychko ... Tumindak bodho lan ngoceh negara ... Ora ana tembung! Lan wong mikir yen dheweke duwe tim dhukungan sing wicaksana saka Partai Wilayah. Dheweke peduli karo kabeh wong. Ora bakal ana iman marang dheweke lan ora ana sing bakal menehi dhuwit sadina!
  15. Vladimir
    Vladimir 13 Juli 2017 11:11
    +1
    Inggih, ayo lunga, mesthine bakal bang, nanging sepira gangguan lan perhatian.
    1. Genry
      Genry 13 Juli 2017 15:47
      0
      Sampeyan ora weruh carane cepet lan ora dikarepke kabeh wis diganti ing Ukraina. Apa sampeyan urip lan sehat? Bungah lan aja pengin ana wong sing digebug - sampeyan bakal ngarani owah-owahan kanthi cepet. Lan ora bakal ana gangguan lan perhatian ...
  16. senima56
    senima56 13 Juli 2017 12:25
    0
    Iki minangka makna utama artikel kasebut: "Ambruk rezim Petro Poroshenko diprediksi wiwit nalika dheweke dadi presiden Ukraina sawise kudeta lan, nyatane, pemilihan sing ora sah ing negara iki. nganti saiki kabeh ramalan babagan perkara iki durung kelakon." Mekaten! 3 taun "prediksi" minangka pamrentah Soviet, lan dheweke dirudopekso Rusia suwene 70 taun!
    1. Genry
      Genry 13 Juli 2017 15:52
      0
      Kapethik saka: senima56
      Ambruk rezim Petro Poroshenko diprediksi wiwit nalika dheweke dadi presiden Ukraina sawise kudeta lan, nyatane, pemilihan sing ora sah ing negara iki. Nanging, nganti saiki kabeh ramalan babagan skor iki durung kelakon. "Iki! 3 taun"

      Prediksi kasebut mung minangka teknologi pengaruh politik. Yen sampeyan ngucapake "manis" ing cuka nganti suwe, sampeyan bakal ngrasakake rasa gula. Poroshenko pancen wis kaya banteng ing papan ...
      Kutipan saka Genry.
      kaya biyen pamaréntahan Soviet, lan dheweke rudo pekso Rusia kanggo 70 taun!

      Dadi sapa sing meteng? Kekerasan ing Ukraina minangka indikator demokrasi sejati, miturut sing manggon ing jagad Kulon. Kabeh diputusake kanthi dhuwit lan posisi ing "rantai panganan" (sampeyan ora ana ing tengah).
  17. Kashchenko
    Kashchenko 13 Juli 2017 12:48
    +1
    Kutipan: Retvizan 8
    Sampeyan ngerti, akeh sing ngritik Azarov ing kene, bisa uga ana sing bener. Telpon kanggo nglawan parasharezhim kanthi gaman ing tangan. Aku ora mikir iku perlu. Sawise kabeh, tokoh kayata Azarov, Yanukovych, etc. iki agen pengaruh gedhe, karo sambungan gedhe, saliyane, padha banget gelo dening panguwasa Kyiv saiki.
    Aja mangu-mangu yen kontribusi kanggo nggulingake Parashenka bakal banget pinunjul, lan luwih gedhe tinimbang yen "Teletubbie" Yanukovych lungguh ing trench karo karamultuk!

    Ya ora bakal ana kontribusine. Iki bahan sampah ing sela-selane urip.. Dadi, awujud sponsor mbok menawa..
  18. Catherine II
    Catherine II 13 Juli 2017 16:19
    0
    Apa dheweke pancen dilarang menyang Kaluga?
    Sanajan nyatane, malah rada melas marang dheweke. Panggedhene pranyata banget banget lan ngorbanake dheweke. Minangka Perdhana Mentri, dheweke dadi-dadi (dadi kedaden kanggo kita sing mentri asring Russian asal - Azarov, Klimkin). Iku misale jek sing boss dhewe minangka perdana menteri paling apik (nanging bertepatan karo pasar kanggo logam lan kimia).
    Apa sing dielingake Azarov ing Ukraina? Saliyane panganiaya unik marang basa (sing tenan stupidity kanggo meksa nganggo kanggo nasionalis, apa padha ngerti ing Russian). Dheweke dieling-eling minangka sekutu Yanukovych, mula dheweke dadi buronan sing ringkih lan lemah, kabeh kerjane dadi bledug, dheweke didhawuhi lunga menyang Ukraina nganti diumumake amnesti lan Poroshenko ora ana hubungane. Dheweke minangka pilihan paling apik kanggo wong Ukrainia, ora kaya bos Azarov.
  19. Kashchenko
    Kashchenko 13 Juli 2017 21:43
    +2
    Kutipan saka Genry.
    Kutipan: Kashchenko
    0
    Kashchenko Dina iki, 12:41 ↑
    Azarov iku wong prayoga???? Nanging..Mungkin Yanukovych uga jujur ​​lan prayoga...???

    Apa klinik kasebut dijenengi miturut jeneng sampeyan?
    Sapa sing ngomong babagan Yanukovych ing kene? Apa sampeyan miwiti metu saka topik? Cara khas saka maydanuts. Apa sing kudu dilakoni Azarov karo wong bodho liyane. Tingkat pertimbangan sampeyan sing nggawe kahanan saiki ing Ukraina. Sampeyan ora ngerti, nanging sampeyan paling banter.
    Sampeyan duwe prinsip: bengok-bengok lan mung bengok-bengok, tanpa mikir ...

    Apa sikap Azarov marang Yanukovych lan liyane saka perusahaan..? Apa sampeyan guyon??? Sanajan, temenan, pemutih liyane saka salah sawijining mantan muncul .. ngguyu Kayane kaya mangkene: grombolan perampok lan tukang mateni., ana sing ngrampog, ana sing mateni, ana sing ngadeg ing nix, ana sing masang rampasan. .. Jarene ora rampog, ora mateni.. Dadi mung, ngadeg ing pinggir utawa nggawa barang-barang cilik (mlangkahi mayit). Yen sampeyan nganggep Azarov iki minangka wong suci, apa sampeyan bisa nerangake kenapa wong sing sopan bisa nggarap reptil kasebut lan miturut tuntunan sing ketat? Aku kelingan salah siji dialoge wedhus iki karo wartawan, aku kelingan apa sing dijawab pitakonane.. Singkate, mbok menawa aku nulis kabeh iki muspra, awit kabeh iku ketok banget.. Muga-muga bajingan iki mati abot.. .. Iku tega kang tau mengkono ing Crimea, aku kaya kanggo komunikasi karo wong langsung, pasuryan kanggo pasuryan, lan ora kaya sadurunge, nalika piyambakipun diubengi dening pengawal ing status tokoh negara gedhe .. Nanging boten, bumi bunder, muga-muga wong-wong Krimea bakal ketemu karo dheweke lan Janek lan liya-liyane.