Review militèr

Ing galangan kapal Italia ing Castellammare di Stabia, nggawe kapal pendaratan universal (LHD) wis diwiwiti.

40
Layanan pers galangan kapal Italia Fincantieri dina sadurunge, dheweke metu karo materi bab wiwitan karya ing tumitah universal landing kapal-dock ing Castellammare di Stabia. Galangan kapal dumunung ing provinsi Naples (wilayah Campania). Kapal kasebut bakal mlebu layanan ing 2022. Konstruksi kanggo Angkatan Laut Italia diwiwiti kanthi basis dokumen program sing ditandatangani dening wakil pemerintah ing Mei 2015.

Ing inti, kapal pendaratan universal uga minangka operator helikopter.

Ing galangan kapal Italia ing Castellammare di Stabia, nggawe kapal pendaratan universal (LHD) wis diwiwiti.


Misi utama kapal serbu amfibi sing lagi dibangun yaiku kanggo ngangkut personel, kargo militer lan kargo dual - kanthi kebangkrutan lan unloading ing kondisi pelabuhan lan ing kondisi pesisir sing ora dilengkapi. Ing papan kasebut, kapal pendarat universal nggawa sawetara kapal pendarat, sing bisa diluncurake menyang banyu liwat kompartemen khusus sing diisi banyu ("kolam").
Kapal kasebut bakal dilengkapi sistem lift barang khusus, kanthi bantuan peralatan militer, wadhah kargo, lan macem-macem peralatan bisa mudhun menyang kompartemen internal.



Kapal kasebut (LHD - Landing Helicopter Dock) dimaksudake kanggo operasi nggunakake pasukan serbu amfibi kanggo ndhukung formasi militer darat. Kapal serbu amfibi ing papan kasebut bisa nggawa batalyon marinir sing lengkap (pasukan pendaratan).

Kapal kasebut bakal dilengkapi sistem avionik Leonardo Kronos Dual Band kanthi radar AFAR X-band lan radar Leonardo Kronos Power Shield kanthi AFAR pita L. Kajaba iku, radar kontrol penerbangan penerbangan Leonardo SPN-720 ngidini sampeyan ngontrol tumindak sayap helikopter.
Foto sing digunakake:
https://www.fincantieri.com
40 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. 210okv
    210okv 13 Juli 2017 07:19
    +7
    Inggih, ing artikel sadurunge, padha mung ngomong bab pesawat Italia, lan saiki kapal wis teka ing wektu.. Malah sawetara meri njupuk .. Ing ngendi mungsuh kita landing kapal dermaga? Apa, apa doktrin kolonial bisa kanggo Italia?
    1. MPK105
      MPK105 13 Juli 2017 07:37
      +9
      Iku mung sing EVERYTHING bisa kanggo wong-wong mau - loro bangunan pesawat, lan kapal, lan autobuilding ... Iku mung sing tangan tuwuh saka ngendi padha perlu, lan sirah menehi sketsa ayu kanggo tangan ... Lan meri ... Ya, meri njupuk kula pribadi -
      apa, apa, aku ora bakal ndhelikake .............. aran
      1. 210okv
        210okv 13 Juli 2017 07:40
        +8
        Tangan kita tuwuh saka ngendi asale wong Italia ... Dheweke mung mbangun lan ngrusak kita (dudu kesalahan warga Rusia biasa), dheweke nandur modal, dheweke nyolong saka kita ..
        Kutipan: MPK105
        Iku mung sing EVERYTHING bisa kanggo wong-wong mau - loro bangunan pesawat, lan kapal, lan autobuilding ... Iku mung sing tangan tuwuh saka ngendi padha perlu, lan sirah menehi sketsa ayu kanggo tangan ... Lan meri ... Ya, meri njupuk kula pribadi -
        apa, apa, aku ora bakal ndhelikake .............. aran
    2. tukang ngibul
      tukang ngibul 13 Juli 2017 08:43
      +4
      Kutipan: 210 okv
      ... Ing endi mungsuh kita ndharat kapal dermaga ...?

      Ana kuwi. Lan luwih cedhak tinimbang sing sampeyan pikirake.
      ... Apa, doktrin kolonial dianggo kanggo Italia ..?

      Iku dheweke, dear. Utawa apa sampeyan mikir bakal nggawa barang ekspor menyang Swiss?
      Kontrol ing Afrika lor, emigrasi ilegal, partisipasi ing intervensi NATO.
      Sumber daya ninggalaken kontrol Kulon, lan Uni Soviet ilang. Jaman perang kolonial anyar bakal teka.
      Kapal iki, mesthine, dibangun "miturut urutan" Brussels, minangka unsur saka pasukan angkatan laut umum. Iki minangka kapal "operasi polisi". Kaya kapal induk.
      Ing tabrakan karo mungsuh sing padha utawa paling adoh, loro-lorone nuduhake ora ana gunane.
      Apa conto DPRK mulang sampeyan?
      Tinimbang meri marang wong liya, tulisen apa sebabe kita butuh dheweke.
      1. Komentar wis dibusak.
        1. tukang ngibul
          tukang ngibul 13 Juli 2017 13:33
          0
          Kutipan saka rudolf
          Kita butuh persis, kenapa saiki kita butuh BDK lan marinir umume ...

          "Logika" aneh. Kaya, amarga kita butuh rompi lan teropong, kita uga butuh operator helikopter.
          Inggih, yen iki ketok banget kanggo sampeyan, ngomong ing ngendi lan ing kahanan apa? Ayo munggah karo soko.
          ... Apa sing kudu diwulangake dening DPRK lan apa conto iki?

          Ya, amarga ing kahanan tartamtu, 2-3 AUG ora luwih saka scarecrows kebon sing mung bisa ngematake manuk gagak (malah ora kabeh wong), lan "paman diwasa" lan malah "bocah" liwat tanpa noleh.
          Faktor sing nemtokake yaiku kamungkinan (mung POSSIBILITY) ngirim serangan nuklir mbales marang pangkalan Amerika ing Korea lan Jepang. Inggih, carane operator pesawat bakal bantuan kene?
          Amerika ilang supaya ora sengaja nyebabake Kim dadi serangan preemptive. Apa sing bakal diganti ing setahun utawa rong taun? Ya, mung pluru kasebut bakal mabur luwih cepet lan luwih akurat, lan bakal ana biaya liyane.
          Kanggo Hussein, dheweke ora duwe klub nuklir, ditambah heterogenitas nasional lan pengakuan, sing nyebabake pengkhianatan massal. Lan apa anane utawa ora ana operator helikopter.
          Ayo ngempet saka ngevaluasi "pikiran" kanggo wektu iki.
          Apa sing ditindakake Italia nalika perang Libya 2011? Gulung Gaddafi kanggo lenga lan dhuwit ...
          1. Komentar wis dibusak.
  2. Svarog51
    Svarog51 13 Juli 2017 07:25
    +8
    Soko sawise Mistrals, tren banjur mbangun operator helikopter serbu amfibi. Aku pengin ngerti pendapat para ahli angkatan laut babagan masalah iki.
    1. Burbon
      Burbon 13 Juli 2017 07:27
      +3
      Kutipan: Svarog51
      Soko sawise "Mistrals" tren banjur mbangun operator helikopter landing

      padha dibangun dawa sadurunge crita Mistral - Aku ngomong bab gaya UDC!
      1. Svarog51
        Svarog51 13 Juli 2017 07:37
        +7
        padha dibangun dawa sadurunge crita saka Mistrals
        Nah, iki bisa dingerteni, maksudku, saiki kabeh wong butuh. Mesir tuku lan nglengkapi Mistral, ing Inggris dilebokake Elizabeth, saiki wong Italia prihatin. Apa dheweke kabeh bakal nindakake operasi pendaratan?
        1. Burbon
          Burbon 13 Juli 2017 08:02
          +5
          Kutipan: Svarog51
          Maksudku, kabeh wong butuh saiki.

          padha wis mesthi wis dikarepake ing kabeh armada Eropah, Asia lan Amerika, lan tumpukan saka negara dhawuh karo kesenengan, iku aneh saka kita krungu sing kita ora perlu wong - iki salah siji bodho - utawa mbayar trolls!
          1. Svarog51
            Svarog51 13 Juli 2017 08:15
            +7
            Iku aneh kanggo krungu saka kita sing kita ora perlu - padha salah siji bodho - utawa mbayar trolls!
            Dmitry, aku setuju karo sampeyan babagan iki. apik
        2. Tur
          Tur 13 Juli 2017 08:12
          +4
          Yen ora awake dhewe, banjur ana wong sing bakal ngadeg, sing kudu katon.
          Utawa padha ora nindakake operasi dhewe, nanging ing framework saka kawicaksanan tentrem NATO, iku perlu kanggo nindakake transfer pasukan kanggo pangopènan bebarengan tentrem ing saindhenging donya.
          Iku perlu kanggo nimbang acara kayata construction saka kapal iki utawa sing ing framework saka partisipasi negara ing militèr utawa asosiasi politik.
          Wong Italia dhewe ora butuh palung kaya ngono.

          Aku ora ngerti kabeh nggunakake Mistrals ing kasunyatan kita.
          Malah njupuk menyang akun kasunyatan sing kita perang ing Suriah.
          Dadi apa lan ing ngendi kita kudu ngeterake?
          Ing endi lan nganti sepira kapentingan Rusia ing saindenging jagad?

          Saka sudut pandangku, kita kudu nambah transfer personel lan peralatan militer ing negara kita.
          Bali menyang automatism.
          Banjur iki minangka kunci kanggo urip tentrem negara.
          1. donavi49
            donavi49 13 Juli 2017 09:38
            +9
            Mistral ing Suriah. Ya Gampang. Tuladha:
            - transportasi l / s karo fasilitas. Iki utamané bener kanggo kabeh artillerymen, riflemen motorized, airmen sing ora rakulino kanggo kahanan Marine.
            - transportasi peralatan kanthi volume gedhe lan mbusak tanpa ngemot infrastruktur crane (kayata, contone, saka peralatan tambahan sing dituku - dibongkar nganggo crane). Siji Mistral bakal njupuk truk lan kabeh jinis kompleks kaya 2-3 BDK,
            - transportasi saka helikopter saka sembarang jinis (kalebu Mi-26 - Osprey miber saka iku yen ana apa-apa, mulane Mi-26 bakal pas ing busur lan buritan, yaiku, loro) ing kesiapan dhuwur. Kepiye carane diangkut saiki? Dismantled - dimuat ing Ruslan. Padha nggawa. Ngumpulake. Siji Mistral bakal ngganti 5-7 penerbangan Ruslan sanajan ing rute darat. Siji-sijine yaiku sampeyan kudu nonton cuaca utawa mung nggawe klompok pilot khusus - sing bakal melu transfer menyang kapal lan saka kapal menyang pangkalan (mung kanggo ngilangi darurat).
            - transportasi barang lan kontaner kanthi volume gedhe.

            Nanging sampeyan nggawe salah siji ing kene. Ditempelake ing Suriah. OK. Ayo njupuk Suriah (nanging umume kita tegese sawetara utas negara liya, malah Algeria umpamane). Para mitra ingkang kinurmatan, koridor ditutup. Iki hukum internasional. Yen, ujare, Trump bisa menehi tekanan marang Irak, mula Irak bisa uga ora ngidini pesawat mabur liwat wilayahe. Lan amarga Irak ora duwe cara kontrol, bisa njaluk masyarakat donya kanggo mesthekake inviolability saka wates udhara negara. Iku kabeh ing hukum internasional. Kajaba iku, aktif digunakake, contone, ing Baltik.

            Ing kahanan kaya mengkono - mung FLEET bisa ngatasi masalah. Ora ana cara kanggo mblokir miturut hukum internasional. Amarga ana kamardikan pandhu arah. Ana standar kanggo ngliwati selat. Prosiding ing banyu netral.

            Aku kanggo apa? Bisa uga sampeyan kudu reaksi sanajan ing format Siria sing ora bakal ditindakake Ruslan. Utawa mabur menyang watesan lan penerbangan kasebut bakal diwatesi banget. Mung armada sing bisa ngrampungake tugas ing kana.
            1. Grosser Feldherr
              Grosser Feldherr 13 Juli 2017 23:19
              0
              "Helikopter landing universal" kuwi apik kanggo kebangkrutan (imajinasi langsung narik operasi pendaratan Kuril utawa pendaratan sekutu ing Normandia ... padha , pinten saka BDK.
              Angkatan Laut pancen mbutuhake kapal ro-ro semi-sipil, sing ing wektu tentrem mlayu ngubengi segara lan samodra lan entuk dhuwit, nanging yen Tanah Air nelpon, dheweke bakal bisa nulungi transfer, sing angel dikira-kira.
              Lan apa salah pangerten helikopter iki!? Iku misale jek dadi universal, nanging nyatane Highly specialized kaya scalpel, lan ora karo aplikasi sing paling relevan kanggo Rusia, amarga kita duwe soko sing ora ana wong liya ing ukuran kuwi - Angkatan Udara, kang priori bakal nindakake landing. fungsi luwih cepet - luwih.
        3. donavi49
          donavi49 13 Juli 2017 09:23
          +6
          Ora. Lisa ilang kene. Lisa iki kaya Cavour, sing wis ana ing Angkatan Laut Italia luwih saka 10 taun. Maskapai pesawat kanthi kemampuan kanggo ngeterake marinir kanthi peralatan. Nanging Lisa lan Cavour ora duwe sarana pangiriman - kajaba prau lan helikopter sing entheng.

          DKVD / UDC - wiwit mbangun massal ing 00s. Saiki kabeh wong wis tuku - amarga iki ora mung tren, nanging uga entuk manfaat nyata. Kapal kasebut pancen universal, sing bisa digunakake kanthi efektif ing wektu tentrem.

          Liyane bab iku kapal gedhe karo hangar kapisah lan 5-7 bantalan helikopter kanggo 20k +, kang mung paling sugih utawa paling ambisi (Turki, contone,) saged.

          Mung DKVD duwe negara kayata:
          Inggris
          India
          Singapura (pira sing ana ing Singapura, nanging duwe 4 kapal cilik)
          Tai (ora mung duwe kapal induk kerdil, nanging uga paratrooper 2012).
          Chile
          Brasil
          Filipina
          Indonesia (padha mbangun salah siji saka kelas paling sukses ing pasar - Makassar, mung 50 yuta dolar kanggo stuffing lengkap).
          Netherlands
          Italia
          Aljazair
          Mesir
          Spanyol
          France
          PRC
          Amerika Serikat
          Peru mbangun
          Turki mbangun
          1. Svarog51
            Svarog51 13 Juli 2017 09:34
            +7
            Matur nuwun kanggo jawaban lengkap. hi Saiki paling ora jelas kepiye bedane kapal kasebut. apik
            1. san4es
              san4es 13 Juli 2017 18:37
              +5
              [quote=Svarog51]Saiki kapale beda. apik[/ kutipan
              Seryoga sehat!.. Dadi ketemu ngguyu ... Vidos ora ketemu nglirik ... Nyekel gambar
              1. Svarog51
                Svarog51 13 Juli 2017 19:40
                +8
                Lan sampeyan, Sanya, kesehatan lan luck. Aku adoh banget saka FLEET, lan kabeh iku menarik kanggo kula. Aku wis diterangno carane kapal beda. Panemuku mung nguatake. Armada kasebut butuh kapal lan infrastruktur pesisir. Ayo padha ngomong apa wae, nanging aku ora bakal ngowahi pikiranku.
                1. san4es
                  san4es 13 Juli 2017 20:23
                  +5
                  ... Dadi Ya ...
                  Nanging aku mikir yen kapal DIBUTUHake nalika DIBUTUHake ..supaya ora tetep ing papan ing wong sing kalah (aja ngonsumsi sumber daya motor / energi nalika mundhut) ...
                  1. Svarog51
                    Svarog51 13 Juli 2017 20:43
                    +8
                    Inggih, ing kene aku bakal ngandhani sampeyan. Nalika kapal dibutuhake, nanging ora - apa sing kudu dilakoni? Ing dermaga utawa ing segara - nanging kudu. Kita ora urip piyambak ing donya iki, lan ora kabeh lumaku lancar karo partners kita. Aku adoh banget saka armada, nanging yen Lyres ing layanan, aku bakal aran luwih tenang. Aku bisa nerusake dhaftar apa FLEET perlu, nanging aku ora bakal. Sanya, sampeyan ngerti iki luwih saka aku. prajurit ombenan
                    1. san4es
                      san4es 13 Juli 2017 21:04
                      +5
                      ...Yen ora katon, ora ateges
                      uh sing padha ora ana. Rasane ayem Seryoga ya ... "Sasha Nevsky bakal nglindhungi sampeyan prajurit
                      1. Svarog51
                        Svarog51 13 Juli 2017 21:18
                        +7
                        Sanya, armada kapal selam ora bakal ngrampungake kabeh masalah, lan sampeyan ngerti iki luwih apik tinimbang aku. Keamanan, pangayoman, tampilan gendera ... Sampeyan mesthi bakal nemokake soko kanggo nambah. Penerbangan, pertahanan udara, pasukan darat diunggahake. Suwene armada bakal dadi anak tiri? Ngapunten kanggo kasar. Nanging mung sekutu Rusia yaiku Tentara lan Angkatan Laut. Iku wektu kanggo mundhakaken Armada menyang tingkat tengen.
  3. Banisher saka Liberoids
    Banisher saka Liberoids 13 Juli 2017 07:34
    +2
    Iku enviable kanggo apik, amarga Italia bakal mbangun, lan kita duwe apa-apa luwih konkrit saka janji ing taun sabanjuré. Miturut pamanggih kula, janji kita (luwih tepat, janjinipun tiyang ingkang ngapusi rakyat) punika minangka wujud kesampulan kangge ngakoni kawirangan lan kaprigelanipun piyambak.
  4. seduluran3
    seduluran3 13 Juli 2017 09:07
    0
    Mesthine, Rusia butuh operator helikopter amfibi, utamane ing Mediterania lan Baltik. Batalyon Marinir kanthi dhukungan udara, pancen keren.
    1. avt
      avt 13 Juli 2017 09:52
      0
      Kutipan saka: bratchanin3
      Baltik.

      Kanggo cepet tenggelam ing genangan Marquise? UDCs dibutuhake ing ngendi prasarana pesisir ora dikembangake, lan mulane Pasifik lan Arktik, uga ing endi wae ing bawana ing ngendi anane Rusia kudu dituduhake. perlu, nanging nyatane tanpa wong-wong mau, armada segara ora lengkap, kaya tanpa operator pesawat, nalika teleportasi ditemokake, mula ora perlu.
      1. Komentar wis dibusak.
        1. g1v2
          g1v2 13 Juli 2017 13:00
          +1
          Inggih, Baltik, ing mratelakake panemume, cilik banget kanggo udk, lan bisa dijupuk saka mburi kanggo mburi. Ana uga sawetara tujuan kanggo sawetara jinis konflik lokal. Ing Atlantik Lor, ing asas, ora ana tugas kanggo kapal kasebut. Lan yen padha katon, iku luwih logis kanggo tetep ing Armada Lor, kang akeh freer ing tumindak. Nanging ing Armada Laut Ireng lan Armada Pasifik, miturut pendapatku, dheweke dibutuhake. Kaping pisanan, kanggo transportasi pasukan lan peralatan. Contone, menyang Suriah utawa Kuriles, yen. Kita isih kudu mbangun basis ing Matua. bakal trep kanggo nransfer obat-obatan lan peralatan menyang pulo. Lan ya, ngontrol dheweke. Kapindho, minangka basis seluler kanggo operasi manca lan dhukungan kanggo dheweke. Ora mung kanggo Marines. Katelu, kanggo macem-macem operasi kamanungsan lan liyane.
          1. Komentar wis dibusak.
            1. g1v2
              g1v2 13 Juli 2017 14:07
              +1
              Ing mratelakake panemume, ing Baltik karo fiords lan ambane, iku luwih cukup kanggo njaga kapal pendaratan cilik lan prau landing, nanging akeh. Plus sawetara bdk. Ora ana mungsuh lokal ing kana, lan yen ana dina "p" global, kita isih ora bakal dibebasake ing selat Denmark, amarga otonomi gedhe ora dibutuhake.
              1. Komentar wis dibusak.
          2. seduluran3
            seduluran3 14 Juli 2017 11:49
            0
            Segara Mediterania ana 2000 taun kepungkur minangka pusat perjuangan bangsa sing beda-beda, lan konflik 2000 taun liyane ora bakal rampung, mbutuhake transportasi cepet aset militer lan solusi tugas militer.
  5. A1845
    A1845 13 Juli 2017 10:23
    0
    Ing papan kasebut, kapal pendarat universal nggawa sawetara kapal pendarat, sing bisa diluncurake menyang banyu liwat kompartemen khusus sing diisi banyu ("kolam").

    Apa padha ing sisih gambar? ora kaya kolam renang
    1. donavi49
      donavi49 13 Juli 2017 13:43
      +3
      Ora - ana dokkamera.

      Ing sisih pinggir, iki minangka prau sing entheng - saben wong duwe. Contone, Ocean.
  6. magadan72
    magadan72 13 Juli 2017 12:34
    0
    Kapal asli! Lan perlu kanggo proyeksi kekuwatan. Iku mung kanggo nyopir wong Papua ing Afrika Lor. Mung cara aneh utawa asli kanggo ngluncurake kapal kebangkrutan menyang banyu, miturut gambar ing koridor sisih. Ing asas, bulkheads spasi bakal nambah unsinkability! ? KITA JUGA BUTUH UNIVERSAL KAYA !!!
    1. donavi49
      donavi49 13 Juli 2017 13:40
      +3
      Iki mung prau - kanggo pasukan khusus / inspeksi / pangiriman infantri.

      Ing njero ana kamar docking kanggo 4 TDK.
      1. xroft
        xroft 13 Juli 2017 14:13
        +1
        Ya, sampeyan ora bisa mbuktekake marang dheweke, nyatane, iki wis dadi aksioma armada modern, anane kapal universal. Luwih apik tinimbang tanker Turki bekas sing dituku kanthi cepet. Kita mung ora duwe galangan kapal sing wis ngirim UDC kanthi magnitudo ing paling sethithik 5 taun.
        1. A1845
          A1845 13 Juli 2017 16:10
          0
          Kutipan saka xroft
          Ing njero ana kamar docking kanggo 4 TDK

          supaya dheweke bakal nulis, yen ora - "pools"
          kapan sinau nyunting berita nang VO...
  7. music
    music 13 Juli 2017 16:32
    0
    Lan kita kabeh babagan wong sing mlarat, tertindas lan wong Italia liyane.
  8. 32363
    32363 13 Juli 2017 17:19
    +1
    zergut .. karya bakal dibuwang, nang stopuds bakal Jerman.