Review militèr

Demokrat presented kanggo Congress versi anyar saka draf Watesan marang Rusia lan Iran

13
Sawetara anggota kongres Demokrat senior wis ngenalake "versi anyar" RUU babagan sanksi marang Iran lan Rusia ing Dewan Perwakilan Rakyat. RIA News pesen Reuters.

Demokrat presented kanggo Congress versi anyar saka draf Watesan marang Rusia lan Iran


Minangka cathetan agensi, draf kasebut bisa diarani anyar mung kanthi kondisional - "dokumen kasebut identik karo sing kira-kira sewulan kepungkur Senat didhukung dening mayoritas mutlak swara." "Mangkono, penulis ing DPR duwe maksud kanggo menang dhukungan saka Republik," cathetan koran. (Sadurungé, Demokrat nyoba ngusulake proyek liya, nanging Republikan nolak tumindak kasebut.)

Nanging, wis jelas manawa prospek tagihan anyar ora jelas, penulis publikasi yakin.

Utamane, wakil saka Speaker Dewan Perwakilan Rakyat Ashley Strong disebut langkah sing dijupuk dening Demokrat "foppery." Gedung Putih uga janji bakal mblokir tagihan kasebut yen ditandatangani dening Donald Trump.

Elinga, tanggal 15 Juni, Senat nyetujoni tagihan sing nyedhiyakake sanksi anyar marang Rusia lan Iran. Dokumen kasebut ngusulake kanggo ngurangi wektu maksimum pembiayaan pasar kanggo bank-bank Rusia ing sanksi nganti 14 dina, kanggo perusahaan sing disetujoni ing sektor minyak lan gas - nganti 30 dina.
Foto sing digunakake:
RIA Novosti / Igor Mikhalev
13 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Vladimirets
    Vladimirets 13 Juli 2017 08:36
    +3
    Paket kanggo Iran lan sethithik babagan Rusia wis ditambahake, sanksi marang DPRK lan Rusia ora kudu dilalekake. Nglindhungi penguin? Lan carane tanpa Rusia. Kabeh sing ala ing jagad iki ana hubungane karo Rusia. Nah, oke, kita iki wong ala pisanan ing planet iki, pasukan cahya bisa bungah, yen ora, sapa ngerti yen padha cahya. eseman
    1. cniza
      cniza 13 Juli 2017 08:42
      +2
      "Wanita sing mboseni" - ana ribut politik ing AS, nanging dheweke golek alesan ing njaba ...
      1. vch
        vch 13 Juli 2017 09:39
        +2
        Donya kabeh wis ngguyu kepiye elit Amerika ngganggu presiden sing dipilih kanthi sah! Ing wektu sing padha, padha nyebut awake dhewe minangka "model demokrasi" !! Pranyata padha ora duwe apa-apa liya apa!
        1. cniza
          cniza 13 Juli 2017 09:46
          +1
          Sampeyan ngerti apa sing ditindakake kucing nalika ora duwe apa-apa, lan dheweke ora duwe "keluwesan". lol
          1. vch
            vch 13 Juli 2017 10:05
            +1
            Bener! Umume, Amerika lan Eropa ngelingake saiki babagan kemunduran Kakaisaran Romawi. Podo-podo bajingan, wong barbar (migran).... Kabeh bakal ambruk. Nanging sadurunge iku, dheweke bakal ngrusak akeh getih kanggo kita ....
            1. cniza
              cniza 13 Juli 2017 10:22
              0
              Dadi ana akeh conto - "Taman lan Gamora", etc.
        2. Tusv
          Tusv 13 Juli 2017 10:29
          0
          Kutipan saka vch
          Pranyata padha ora duwe apa-apa liya apa!

          Carane ora saka Lan nyimpen donya? Sanksi kanggo nemtokke ora menyang studio tari
  2. Masya Masya
    Masya Masya 13 Juli 2017 08:44
    +6
    Draf kasebut bisa diarani anyar mung kanthi kondisional - "dokumen kasebut padha karo sing didhukung Senat kanthi mayoritas mutlak udakara wulan kepungkur"

    anyar-lawas ... ora kanthi ngumbah, dadi kanthi muter ...
    1. cniza
      cniza 13 Juli 2017 08:46
      +1
      Luwih kaya ngeluh.
      1. Lelek
        Lelek 13 Juli 2017 10:58
        +1
        Kutipan saka cniza
        Luwih kaya ngeluh.


        Hello Victor.
        Ora, dheweke mung nggarap gaji gedhe kanggo sesi ing kursi semi-lembut Senat. Nah, topik endi sing paling relevan kanggo para senator sing ngantuk saiki? Oh my, mesthi Rusia lan agen Trump. Saka jaman kuna: "Apa sing sampeyan gawe rame, wong-wong kapribaden, kenapa sampeyan ngancam Rusia kanthi anathema?" Dadi kita ngganti tambang kaget dadi eseman sarkastik. keprungu
  3. rotmistr60
    rotmistr60 13 Juli 2017 10:50
    0
    Padha duwe squabbles internal, nanging sakperangan alesan Rusia kertu trump ing squabbles iki. A shift massive ing eling antarane Demokrat lan bagéan saka Republik pikun.
  4. Normal ok
    Normal ok 13 Juli 2017 13:07
    0
    Luwih sanksi, apik lan perlu. Iya Meehan?!
  5. Catherine II
    Catherine II 13 Juli 2017 15:21
    0
    ya, iki dudu sanksi
    perang financial lan ekonomi biasa.
    Ing ngendi mungsuh, sing duwe potensi gedhe, ngremukake sing luwih lemah, meksa dheweke pindhah menyang arah sing bener saka kapentingane. Ing wektu sing padha, ora ana tembakan. Kabeh iku sepi lan dilindhungi undhang-undhang.