Review militèr

Mobil lapis baja "Shot" ing layanan karo "Desert Falcons" Siria

11
Brigade Desert Falcons saiki ora mung salah siji sing paling siap tempur, nanging uga formasi paling bersenjata ing tentara Siria, nyerat. Buletin Mordovia.

Mobil lapis baja "Shot" ing layanan karo "Desert Falcons" Siria


Saiki brigade duwe Rusia modern tank T-72B3 kanthi rudal, kendaraan tempur infanteri (BMP-2). Dadi, ana informasi babagan entri menyang layanan saka kendaraan lapis baja Shot, sing ana ing ngarep relatif bubar.

Gambar saka rong mesin kasebut wis ana ing Internet. "Ketoke, peralatan kasebut wis bisa melu perang. Contone, salah sawijining mobil ing foto kasebut ora ana telu saka papat lampu utama. Ora ana karusakan liyane sing katon, "penulis materi, Roman Katkov, komentar ing foto kasebut.

Miturut dheweke, Kendaraan lapis baja Shot wis perang ing Suriah wiwit separo kapindho 2015 lan, ing umum, wis ditampilake kanthi apik. mesin padha melu ing sawetara operasi pertempuran penting.

Saiki, minangka bagéan saka Desert Falcons, padha melu ngresiki wilayah wétan provinsi Hama saka teroris.
Foto sing digunakake:
Wani2004
11 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Bronevic
    Bronevic 13 Juli 2017 10:21
    0
    Sawise kabeh, ana versi karo gun 30 mm. Yagene iki durung diinstal?
    1. kakang abu-abu
      kakang abu-abu 13 Juli 2017 10:27
      +4
      Kutipan saka Armored
      Sawise kabeh, ana versi karo gun 30 mm. Yagene iki durung diinstal?

      Ana ngendi? Ing salinan siji ing pabrik?
      Peralatan kasebut diwenehake saka saham - ing Rusia saiki "Shots" diganti dadi "Typhoons".
      1. Grosser Feldherr
        Grosser Feldherr 13 Juli 2017 23:28
        +1
        Ing Rusia, "nembak" (bebarengan karo "waterman") wis suwe dibusak lan diganti karo "macan", lan "topan rada beda, tinimbang panggantos kanggo Ural lapis baja sing isih aktif digunakake ing pasukan.
  2. Pimpinan saka Redskins
    Pimpinan saka Redskins 13 Juli 2017 10:42
    +2
    Nalika pisanan ndeleng "nembak", aku langsung ngerti - "putu" BTR-40))) Aku ora ngerti rega masalah kasebut, nanging aku yakin manawa mesin kasebut ana. Ora ana unkillables. Iku mung "tornado" sing rusak, bisa uga kaping pirang-pirang luwih larang kanggo perbendaharaan tinimbang "tembakan" sing kobong ...
  3. Paranoid50
    Paranoid50 13 Juli 2017 10:50
    +6
    Saiki brigade duwe tank Rusia modern T-72B3 kanthi rudal, kendaraan tempur infanteri (BMP-2). Dadi, ana informasi babagan entri menyang layanan saka kendaraan lapis baja Shot, sing ana ing ngarep relatif bubar.

    Dheweke uga dilengkapi BMPT kanggo dheweke. Dibungkus kanthi apik. Asil bakal dadi, lan kita saiki wis diwulang - nanging ora bakal dipercaya sapa wae karo teknologi. Inggih, selamat hunting.
  4. wulan 702
    wulan 702 13 Juli 2017 10:54
    + 10
    Munculé loro "nembak", "lynxes" lan non-format liyane ing Suriah mung diterangake dening Kamentrian Pertahanan Rusia mbuwang sumber daya kanggo nulis mau mati saka imbangan pesawat .. Apa prabédan saka ana utamane kanggo nglawan volume sing sithik, layanan kasebut minangka ngipi elek logistik, keputusan babagan conto kasebut wis suwe digawe Ing kene "daur ulang" ..
    rs: Mesthi, yen ana kedadeyan sing tiba-tiba, mula revisi keputusan bisa ditindakake, nanging iki diragukan ... ..
    1. Paranoid50
      Paranoid50 13 Juli 2017 12:19
      +1
      Kutipan: max 702
      Mesthi, yen soko dumadakan manifests dhewe

      Duc, "Terminator" sing padha direncanakake kanggo tuku dening Kementerian Pertahanan RF. Saka BMPT, dideleng saka laporan, para spesialis banjur layanan. Plus - kemampuan kanggo nyoba ing kahanan pertempuran. Barmaley duwe sawetara jinis waja, nanging ana kendaraan lapis baja, lan kudu dibuwang piye wae ...
      1. wulan 702
        wulan 702 13 Juli 2017 20:10
        +1
        Miturut BMPT, kabeh luwih rumit, ora ana sing ngerti apa jenis kewan kasebut. ora bisa nindakake tugas sing ditugasake .. Ya, dilindhungi ora ala, nanging kru keluwihan lan pilihan senjata sing ora apik nyebabake keraguan babagan asil sing sukses ..
        1. Paranoid50
          Paranoid50 13 Juli 2017 20:18
          +2
          Kutipan: max 702
          Ya, ora dilindhungi kanthi apik, nanging keluwihan kru lan pilihan senjata sing ora apik nyebabake keraguan babagan asil sing sukses ..

          Hmm, kanggo pungkasanipun priksa manawa versi "90th" mesin wis ora prospek ... Ana uga - sing lan carane bakal perang ing wong. Kasunyatan sing padha ditempelake ing Falcons ora ateges sing padha bakal dipercaya dening wong Siria. "Solntsepyok" wis dipasrahake ...
  5. opo wae
    opo wae 13 Juli 2017 17:34
    +1
    Taki keguguran iki marang wong liya)))))))))))))
    1. Grosser Feldherr
      Grosser Feldherr 13 Juli 2017 23:30
      0
      Dheweke bisa ngukus waterman)))
      Apa wae luwih apik tinimbang dilebur, lan paling ora wong Siria bakal seneng)