Review militèr

Heralds saka respon non-mirror kanggo Ukraina muter bebarengan karo Kulon ing nunggu jam X

6
Ukraina bakal ngencengi aturan entri kanggo warga Rusia saka taun anyar. Malah sadurunge wiwitan lelungan, Rusia bakal ngalami registrasi elektronik, ngirim data menyang Kementerian Luar Negeri Ukraina. Ing tapel wates, dheweke bakal mbutuhake paspor biometrik lan njupuk sidik jari. Banjur, wis ing wilayah Ukraina, iku perlu kanggo ndhaftar ing panggonan Tetep. Publicist, sejarawan, calon ilmu pedagogis, wakil direktur Institut negara CIS Igor Shishkin komentar.

6 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Elena Zakharova
    Elena Zakharova 13 Juli 2017 11:10
    +8
    Sampeyan ora perlu kanggo ngadeg ing upacara karo crests, kita bisa nanggapi samubarang farts sing ora mung cekap, nanging malah kuwat.
    Suwe-suwe kita meneng-meneng nandhang lancang-lancang, wong-wong mau bakal dadi luwih ora sopan.
  2. Spartanez300
    Spartanez300 13 Juli 2017 12:01
    +1
    Kanggo neraka karo menyang dump iki.
    1. freejack
      freejack 13 Juli 2017 13:55
      +1
      Jancok kabeh menyang dump iki
      Hmmm ... Lan sampeyan pengin ilang? ... belay
  3. sl3
    sl3 13 Juli 2017 14:13
    +1
    Sampeyan kudu lelungan, akeh sederek manggon ing Ukraina.
  4. 1536
    1536 13 Juli 2017 16:49
    +2
    Iku misale jek sing Rusia ing clinch wis teka bebarengan karo setengah apik saka donya, dipencet kanggo tali lan ora nindakake apa-apa nanging defend dhewe lan mbenerake dhewe. Lan mesthine ora. Perlu kanggo ngrumusake syarat sing ketat kanggo negara-negara sing, saka sudut pandang kita, lan sing paling penting, akal sehat lan logika, kudu mbangun kabijakan manca lan domestik kanthi cara negosiasi, persetujuan, bisnis, ramah, kerja. hubungan karo Federasi Rusia dadi bisa. Pamrentah Rusia kudu nyatakake kanthi jelas panjaluk kasebut supaya kabeh wong ngerti apa sing dikarepake. Yen ora, iku dadi metu, kaya ing film "Ivan Vasilievich ngganti Profesi": "Kepiye carane sampeyan bisa ngerti apa-apa yen sampeyan ora ngomong apa-apa?"
    1. Ironstop
      Ironstop 21 Juli 2017 11:21
      +1
      Lan sapa sing bakal mbuwang presentasi sing angel menyang Kulon? Sing duwe omah, akun, kapentingan ing kono?