Review militèr

Anti-kapal "Tomahawk" ing tumindak: cuplikan tes langka

17
Amerika Serikat terus nyoba modifikasi anti-kapal rudal jelajah Tomahawk, sing dirancang kanggo ngganti Harpoons sing wis lungse. Sajrone tes, pejuang F / A-18 nyedhiyakake pelacakan visual rudal kasebut.

17 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. gorgo
    gorgo 13 Juli 2017 15:07
    +2
    Seneng karo tulisan ing pungkasan, ing ngendi manuk-manuk kasebut kasebar: "Padha slamet" ngguyu Oh, wong humanis kaya apa ...
  2. Horst78
    Horst78 13 Juli 2017 15:46
    0
    Aku ora ngerti. Bodho, disk kasebut diluncurake kanthi efek khusus bledosan gaya John Woo. Utawa "kapak" kikuk banget ora ngrusak target?
    1. Prokletyi Pirat
      Prokletyi Pirat 13 Juli 2017 17:19
      +2
      iki minangka tes kanggo akurasi nggayuh target sing obah, dudu tes kanggo efektifitas warhead.
    2. tlahuicol
      tlahuicol 13 Juli 2017 18:52
      +3
      Kosong, bensin kobong
  3. Deadushka
    Deadushka 13 Juli 2017 16:50
    +7
    Tukang mateni! Nindakake tes barbar marang kewan! Ngendi Greenpeace nggoleki? negatif am
    Piye wae roket kasebut rada dhuwur, apa ora ana ing tengah utawa luwih cedhak karo garis banyu?
    Ya, lan kabar kasebut wis jenggot (malah luwih akeh tinimbang aku ngguyu )
    1. terehvlad
      terehvlad 13 Juli 2017 17:00
      +2
      setengah kilometer ndhuwur waterline! == Aku bakal mati ngguyu, ora saka torpedo iki
    2. Prokletyi Pirat
      Prokletyi Pirat 13 Juli 2017 17:20
      +1
      Quote: Mati
      Piye wae roket kasebut rada dhuwur, apa ora ana ing tengah utawa luwih cedhak karo garis banyu?

      Utamane yen dibandhingake karo uji coba rudal anti-kapal kita, video kasebut wis ana ing VO, ing ngendi area target kaping pirang-pirang luwih cilik.
  4. Ukara
    Ukara 13 Juli 2017 19:00
    0
    Sistem bimbingan apa? Satelit? Roket mabur ing banyu sawayah-wayah, apa dheweke bisa "ndeleng" dhewe?
  5. HEATHER
    HEATHER 13 Juli 2017 20:45
    +4
    Lan yen sampeyan mbusak "lantai" katelu saka kontaner? Manuk sing ala! nangis
  6. DargAVS
    DargAVS 14 Juli 2017 01:08
    0
    Mung obyek kanthi kacepetan lan ketinggian penerbangan sing diasah kanggo njupuk sistem pertahanan udara kapal kita, kayane diarani AK. Lan yen hulu ledak ora khusus, mula karusakan ing kapal perang bakal mung saka bagean pecahan yen mabur kanthi inersia.
    Banjur pitakonan padha "kapak", iku salah siji dipandu dening terrain utawa GPS, iku cetha ilang saka relief, nanging yen ora ana sambungan, banjur apa ?? apa GOS dilebokake ing dheweke? lan ing basis apa iku prabawa, sing soko ora tengen kene, padha ketoke taxied wong kene ??
    1. Wedmak
      Wedmak 14 Juli 2017 06:38
      0
      lan kanthi tandha apa

      Salah siji radar utawa optik. Kaya ora ana pilihan liyane.
      1. ngelingi
        ngelingi 14 Juli 2017 14:18
        +2
        Remot kontrol liyane sing bisa ditindakake saka quadrocopter ing kokpit pilot ing f-16.
  7. ngelingi
    ngelingi 14 Juli 2017 14:24
    0
    Kahanan sing cocog, target sing amba, kacepetan target sing tetep.
    Kanggo njupuk roket saka dalan, apa cukup kanggo nginstal sail karo titik ngarahake digambar ing mast? Tipe bakal break liwat gombal lan fly luwih.
    Aku wonder kok roket ora nyilem saka ndhuwur, break liwat lambung ngisor waterline, utawa ora tekan awak ing tingkat banyu?
    Lan yen kapal ing ngisor meter ndhuwur banyu? + target ing tiang dhuwur :)
  8. EFLINTuk
    EFLINTuk 14 Juli 2017 20:32
    +1
    Yen wong ora sok dong mirsani - ana reflektor radar sudhut ing kontaner - iki ngarahke ing, lan iku kudu nyatet cukup kanthi.
  9. polarural
    polarural 15 Juli 2017 05:44
    0
    Shooting apik, nanging roket iku. Rudal anti-kapal kita nembak PEG sing dhuwure setengah meter (ing ndhuwur banyu) lan ambane rong puluh sentimeter. Iku presisi, apa iku? Iki jenenge LOST FOREVER.
    1. EFLINTuk
      EFLINTuk 15 Juli 2017 16:39
      +1

      "Pasak" kita ing tes ing permukaan reflektif kapal perang niru yen apa.
  10. Vladimir Mamkin
    Vladimir Mamkin 15 Juli 2017 20:49
    0
    Apa pilot ngarahake roket lan yen kapal EW urip