Review militèr

Media Jepang: Rusia pengin ngontrol lengkap babagan "wilayah lor"

33
Pers Jepang nerbitake materi kanthi istilah "masalah Wilayah Lor" ing judhul berita. Wilayah sisih lor ing Jepang diarani Kuril Kidul, lan, kaya sing dicathet sadurunge Presiden Rusia Vladimir Putin, Rusia ora duwe masalah utawa pasulayan karo sapa wae babagan Kuril, amarga Kuril Kidul minangka wilayah Rusia. Elinga yen saiki Jepang diundang kanggo nandur modal ing proyek gabungan kanggo pangembangan Kuriles Kidul.

Media Jepang sepisan maneh nyatakake yen Rusia "sakbenere ora gelem menehi konsesi." Edisi Hokkaido Shimbun nyerat sing ing Hamburg, sak dialog, Perdana Menteri Jepang Shinzo Abe lan Presiden Rusia Vladimir Putin teka menyang persetujuan ing "concretization kegiatan ekonomi peserta" ing Kuriles Kidul, nanging ora concretization kedaden.

Media Jepang: Rusia pengin ngontrol lengkap babagan "wilayah lor"


InoTV nampilake terjemahan saka fragmen artikel ing publikasi kasebut:
Kita banget kuwatir yen Rusia terus-terusan nundha diskusi substantif, amarga kabeh bisa dikontrol. Pamrentah Jepang kudu nimbang maneh pendekatan kanggo negosiasi karo Rusia.


Saking perangan punika sampun têtela, bilih Jêpan botên badhe anglampahi rêmbag ingkang sami, nanging badhe ngrêbat prakawis kagiyatan ekonomi ing Kuril Kidul. Lan yen Tokyo kepengin banget "ngrembug kabeh kanthi rinci", apa Jepang ora bakal miwiti langkah kasebut, umpamane, minangka pencabutan sanksi anti-Rusia? ..
Foto sing digunakake:
Putin24.info
33 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Greg Miller
    Greg Miller 14 Juli 2017 07:23
    +8
    Kapuloan Kuril yaiku Rusia. Tetep jepang...
    1. Zibelew
      Zibelew 14 Juli 2017 07:41
      + 10
      Supaya bisa srawung karo wong Jepang, kita kudu njeblug saperangan kuthane, ngedegake markas-markas militèr ing saindhenging negarane, nggawa bajingan menyang markas-markas iki sing bakal merudopekso wanita Jepang ing ngendi wae, mula ora ana pratelan marang kita.
      1. nggrundel
        nggrundel 14 Juli 2017 08:32
        +5
        Ngadeg kanggo Jepang ngguyu Sajrone WWII, USSR tumindak minangka agresor, khianat nyerang Jepang miskin. Pengkhianatan Stalin ora ana watese, dheweke ngilangi wilayah. Ing cendhak, kabeh claims marang Gorbachev, iku prezik Soviet pungkasan (kaya pisanan ngguyu ) lan komunis, supaya wong diadili ana, etc.. sepuku ... Federasi Rusia ora masalah ing kabeh, Federasi Rusia wis ora nyerang sapa, ora njupuk apa-apa saka sapa. Apa sing Crimea, supaya kabeh bikers wassat
    2. menang n
      menang n 14 Juli 2017 08:52
      +1
      Ana kasus ing urip nalika wong presumptuous mung bisa alesan karo harshly - langsung ing irung. Kayane kedadeyan kaya ngono wis nyedhaki Jepang - wong lanang wis ilang pesisir asline.
      1. marlin1203
        marlin1203 14 Juli 2017 10:01
        +3
        Ya.ya.ya... Rryaiym ing irung... Mbuwang topi.... Wis... 1905... Adiyaral Rozhdestvensky, Jendral Kuropatkin... Apa kowe kelingan? Sadurunge nulis omong kosong, deleng komposisi lan peralatan teknis saka Pasukan Bela Diri Jepang. Evaluasi kemampuan kita ing 2 bioskop bebarengan
        1. tanit
          tanit 14 Juli 2017 11:30
          0
          Kutipan saka: marlin1203
          Adiral Rozhdestvensky

          Lan sapa sing bakal dadi iki? belay
          Kutipan saka: marlin1203
          Sadurunge nulis omong kosong

          jeneng "adiirala" iku bener Rozhdestvensky ngguyu
        2. petik
          petik 14 Juli 2017 12:05
          +4
          Kutipan saka: marlin1203
          Sadurunge nulis omong kosong, deleng komposisi lan peralatan teknis saka Pasukan Bela Diri Jepang.

          Dadi apa? Apa Jepang wis abadi wiwit taun 1905? Utawa pulo ora bisa tenggelam? Jam iki, lunga, ora 1905.
        3. Orionvit
          Orionvit 14 Juli 2017 14:12
          +2
          Kutipan saka: marlin1203
          Ya.ya.ya ... Kita bakal nyebul ing irung ... Kita bakal mbuwang topi kita .... Wis ... 1905

          Banjur bali ing taun 1945. Ya, aja nganti kesel, pasrah marang Jepang, saiki, tanpa ngenteni konflik. Lan nawakake Kapuloan Kuril minangka "apik".
    3. Wend
      Wend 14 Juli 2017 10:43
      0
      Kutipan: Greg Miller
      Kapuloan Kuril yaiku Rusia. Tetep jepang...

      Jeksa Agung bisa ngetokake iki rampung ing pangaribawa saka Rusia.
  2. gerilya ala
    gerilya ala 14 Juli 2017 07:23
    +9
    Masalah "wilayah lor" Rusia pengin dikuasai kanthi lengkap ... ora
    Inggih, pisanan kabeh, iku ora pengin njupuk "wilayah lor", pulo ing Pegunungan Kuril, nanging wis dijupuk dawa ago lan ora rampung, nanging ing salawas-lawase. Lan liyane - kabeh iku bener. ya
    1. Anarkis
      Anarkis 14 Juli 2017 07:29
      + 21
      Prajanjian perdamaian durung ditandatangani, coba dicopot. Yen sampeyan ora wedi tetep ing siji pulo. Ora ing paling gedhe ...
  3. Pakdhe Lee
    Pakdhe Lee 14 Juli 2017 07:27
    +7
    Ya, kita ora butuh dialog kasebut, lan ora dibutuhake investasi kasebut!
    Kontingen militer anyar lan DBK ing Kapuloan Kuril minangka investasi kita!
  4. Komentar wis dibusak.
  5. anjey
    anjey 14 Juli 2017 07:31
    +1
    wong Jepang sing pikirane sempit bakal mandheg meksa Rusia, dudu plastisin, ora bakal bengkok ....
  6. penembake gunung
    penembake gunung 14 Juli 2017 07:33
    +5
    Wong Jepang ora bakal tenang. wassat Lan bakal ngenteni "Ing ambush" nganti Rusia weakens ... Ing Timur padha ngerti carane ngenteni. Mulane - kita kudu ngelingi iki, lan tuwuh kuwat ngguyu
    1. aszz888
      aszz888 14 Juli 2017 07:37
      +5
      Gunung penembake Dina iki, 07:33 New
      Wong Jepang ora bakal tenang.

      ... lan carane spanduk transien bakal diwarisake saka generasi menyang generasi ... ngguyu yen mung kita ora duwe jinis liyane E.B.N swarming duka
  7. aszz888
    aszz888 14 Juli 2017 07:35
    +5
    ana istilah "masalah Wilayah Utara".

    ... wah, iki masalahe, ayo padha cepet-cepet ngguyu
  8. monster_lemak
    monster_lemak 14 Juli 2017 07:45
    +6
    Dideleng saka nada ing media kasebut, wong Jepang wis nganggep pulo kasebut dadi duweke ....
    1. SanichSan
      SanichSan 14 Juli 2017 13:36
      +2
      Kutipan saka Monster_Fat
      Dideleng saka nada ing media kasebut, wong Jepang wis nganggep pulo kasebut dadi duweke ....

      kene, kaya, kahanan saka bagean "tragedi anak." Sawetara jago pecked ing bokong kanggo Abe lan mutusaké sing saiki dheweke bakal ngomong karo Putin lan dheweke bakal menehi wong pulo langsung. Ketoke, pidato Obama babagan sepele ekonomi Rusia sing ambruk dadi lelucon sing kejam. punika Jap lan mutusaké apa padha ngomong "Rusia ora ana kanggo pindhah." sajrone obrolan, pranyata yen kedadeyan kasebut mung sebaliknya, lan maksimal sing sumunar yaiku melu ngembangake Kuriles Rusia kanthi dhuwit, nanging ing wektu kasebut, lolongan bungah wis lengkap ing pers sing sesuk, uga, dina maksimum sawise sesuk, Kuriles wis Jepang lan meh karo reparations kanggo pendhudhukan. marang pers sing Abe ketoke isin babagan lapisan. iku ora kanggo shogun keno asor kuwi piye wae. Iki pers bingung, piye kabare? wis sesuk wis liwati, lan sesuk, lan ekonomi Rusia isih ing tatters (ora ana data liyane. Sanksi saya kuwat), lan Kuriles ora mung ora ana, nanging ora kabeh. pangkalan militèr uga dibangun ana, lan apa Abe lan Putin ngomong bab ana umume ora dingerteni. ing umum kebingungan antarane wong pinter Jepang.
  9. Winnie the Pooh
    Winnie the Pooh 14 Juli 2017 07:45
    0
    Rusia kudu bali Kuriles kanggo dhewe.
    1. Pakdhe Lee
      Pakdhe Lee 14 Juli 2017 07:59
      +8
      Quote: Winnie the Pooh
      Rusia kudu bali Kuriles kanggo dhewe.

      Padha bali ing taun 1945. Apa, sampeyan ora ngerti? Nyuwun
      1. SanichSan
        SanichSan 14 Juli 2017 13:40
        +3
        Kutipan saka Pakdhe Lee
        Padha bali ing taun 1945. Apa, sampeyan ora ngerti?

        yen ora kleru, miturut perjanjian mlebune USSR ing perang karo Jepang, Hokaido uga amarga serikat. Mungkin kanca Israel kita duwe pikiran iki?
        1. Orionvit
          Orionvit 14 Juli 2017 14:21
          0
          Wong Jepang banjur cepet-cepet ngerti kabeh lan cepet-cepet nyerah. Yen ora, Hokkaido bakal dadi duweke kita. Utawa kanthi cara liya, ing Hokkaido bakal ana, contone, sawetara "Republik Sosialis Jepang", miturut conto GDR.
          1. SanichSan
            SanichSan 14 Juli 2017 17:10
            +2
            Kutipan saka Orionvit
            Wong Jepang banjur cepet-cepet ngerti kabeh lan cepet-cepet nyerah.

            Ora mesthi kanthi cara kasebut. ana Amerika mlebu, nanging ora cukup cepet lan kita bisa njupuk Kuriles.
            kanthi cara kanggo pitakonan saka kontrak karo Yankees. iku karo wong-wong mau sing kita sarujuk ing syarat-syarat kanggo ngetik perang karo Jepang ...
  10. yuta
    yuta 14 Juli 2017 08:01
    +1
    Presiden ora bakal flirted karo Jepang, lan banjur padha ora bakal disebut Kuriles "wilayah lor"
  11. Masya Masya
    Masya Masya 14 Juli 2017 08:10
    +6
    Rusia ora duwe masalah lan perselisihan babagan Kuriles karo sapa wae, amarga Kuril Kidul minangka wilayah Rusia.

    ora bakal tekan...

    bakal luwih cetha? nglirik
  12. Perenang Pertempuran
    Perenang Pertempuran 14 Juli 2017 08:13
    0
    Bakal padha mapan? Bodho wae Japs. Utawa sepisan maneh numpuk ing wong??? Kampanye saben wong mung ngerti tendhangan ing bokong !!! Kita ngombe kanthi lara lan kuwat))
  13. Tolstoevsky
    Tolstoevsky 14 Juli 2017 08:18
    +2
    carane cepet-witted
  14. K-50
    K-50 14 Juli 2017 09:29
    +4
    Media Jepang sepisan maneh nyatakake yen Rusia "sakbenere nolak konsesi"

    Lan kenapa kita kudu nggawe konsesi? belay
    Sing dijupuk saka perang iku suci !!!
    Jepang umume kudu nulis akun kanggo pendhudhukan 40 taun ing Sakhalin Kidul !!!
    Ngomong matur nuwun sing Hokkaido ora dijupuk saka sampeyan!!!
  15. Jahat 55
    Jahat 55 14 Juli 2017 09:36
    0
    Kanggo "concretize kegiatan ekonomi bebarengan", saliyane pasukan, nyeleh lapangan udara liyane lan pangkalan karo amunisi khusus .. lan ngusulake kanggo Japas kanggo nggawa komunikasi kanggo wong-wong mau lan mbangun saperangan liyane kemah militèr ..
  16. rotmistr60
    rotmistr60 14 Juli 2017 11:34
    0
    Rusia "sakbenere nolak konsesi"

    Rusia tau nawarake Jepang. Dheweke bajingan munggah, mbokmenawa considering dheweke prasetya kanggo Mikado lan samurai tugas, uga, lumaku ing alas. Saiki yen ana kontrak, banjur mung miturut syarat kita.
  17. Batalyon konstruksi cadangan
    Batalyon konstruksi cadangan 14 Juli 2017 12:52
    +2
    Apa konsesi sing bisa dirembug? Apa dheweke mangan iwak Fukushima ing kana? Kuriles iku duweke kita lan ora ana pilihan liyane
  18. Inquisitor
    Inquisitor 14 Juli 2017 21:17
    0
    Wilayah sisih lor ing Jepang diarani Kuril Kidul.

    Lan ing Rusia, Hokkaido wétan.
  19. d.gksueyjd
    d.gksueyjd 15 Juli 2017 19:11
    0
    Ing Jepang, dheweke wis lali babagan bom nuklir ing kutha-kuthane dening Amerika Serikat, dheweke lali babagan pendhudhukan Okinawa, nanging dheweke terus ngaku marang Rusia. Dheweke ora pengin nandhatangani perjanjian perdamaian lan ora, Rusia wis duwe pengalaman sejarah kanggo mlebu perjanjian karo Nazi Jerman. Perjanjian kasebut ora njamin perang, nanging mung nggawe ilusi keamanan.