Review militèr

Angkatan Bersenjata Ukraina nggambar senjata abot menyang garis mundur

28
Miturut informasi RIA News, Perwakilan Tetap Federasi Rusia menyang OSCE Alexander Lukashevich, sajrone pidato ing rapat Dewan Permanen OSCE, ngumumake konsentrasi senjata abot sing ditindakake dening Angkatan Bersenjata Ukraina cedhak garis kontak ing Donbass.

Ing laporan tanggal 5 Juli, SMM nemokake sistem roket peluncuran pirang-pirang kamuflase ing Myrolyubovka"Topan". Klompok 13 howitzer lan bedhil self-propelled, kalebu bedhil self-propelled Pion tugas abot, uga ditemokake ing kana.


Angkatan Bersenjata Ukraina nggambar senjata abot menyang garis mundur


Nalika dheweke nerangake, kahanan karo implementasine perjanjian Minsk tetep ora nyenengake. Gencatan senjata lengkap sing dijanjekake Kyiv gegayutan karo wiwitan musim panen ora nate teka.

Sawise akhir minggu, penembakan diterusake. Laporan saka Misi Pemantauan Khusus OSCE (SMM) nuduhake urutan pertempuran ing salah sawijining titik paling panas - cedhak Avdiivka. Tembakan pisanan teka saka sisih pasukan keamanan Kyiv. Dadi tanggal 5, 6, 7, 8, 9 lan 10 Juli.


Miturut dheweke, bangunan omah ing kutha-kutha sing dikuwasani milisi meh saben dina rusak utawa rusak.
28 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Sith Gusti
    Sith Gusti 14 Juli 2017 11:37
    +7
    Bakal panas ing ngarep kidul ing akhir minggu.
    1. pamburu mumbul
      pamburu mumbul 14 Juli 2017 11:49
      +5
      Sugeng rawuh, Sergey! hi Kabeh iku mati rasa kanggo ragulyam. Sampeyan mecah sungu ing kono yen padha menek hard. am
      1. cniza
        cniza 14 Juli 2017 12:20
        +3
        Iki negara lack lengkap tanggung jawab jaran ora bakal mimpin kanggo apik.
        1. pesta
          pesta 14 Juli 2017 12:25
          + 12
          lack lengkap tanggung jawab jaran
          kene jaran kene lan boten apa karo
    2. Platov
      Platov 14 Juli 2017 11:58
      0
      Asumsi?
    3. vkl.47
      vkl.47 14 Juli 2017 12:20
      0
      Numpes kabeh peralatan iki ing cedhak, ngrusak staf komando
  2. mayday
    mayday 14 Juli 2017 11:58
    0
    Angkatan Bersenjata Ukraina nggambar senjata abot menyang garis mundur


    Dadi iki "garis ngarep" utawa "retraction"? Gusti, sampeyan wis mutusake apa sampeyan pengin tentrem utawa perang..
    1. Orionvit
      Orionvit 14 Juli 2017 12:36
      +1
      Sapa sing nulis warta kaya ngono? Saben dina kita krungu babagan senjata abot saka Angkatan Bersenjata Ukraina, wiwit penandatanganan "Minsk" pisanan, yaiku, setahun lan setengah, dadi apa? Kajaba iku, saben pesen anyar ditampilake minangka "penemuan" utawa "wahyu". Yen sampeyan ngumpulake kabeh pesen iki ing numpuk, dadi metu sing peralatan Ukrainia ing baris ngarep kudu ing telung larik, cedhak. Aku ora argue sing padha narik munggah, nanging ora saben dina.
      1. Topotun
        Topotun 14 Juli 2017 16:44
        0
        Kutipan saka Orionvit
        Sapa sing nulis warta kaya ngono? Saben dina kita krungu babagan senjata abot saka Angkatan Bersenjata Ukraina, wiwit penandatanganan "Minsk" pisanan, yaiku, setahun lan setengah, dadi apa? Kajaba iku, saben pesen anyar ditampilake minangka "penemuan" utawa "wahyu". Yen sampeyan ngumpulake kabeh pesen iki ing numpuk, dadi metu sing peralatan Ukrainia ing baris ngarep kudu ing telung larik, cedhak. Aku ora argue sing padha narik munggah, nanging ora saben dina.

        Ora saben wong, amarga padha teka saka stash lan ndandani. Dheweke wis milih kabeh sing ana. Kene lagi nyeret apa sing bisa digali ....
  3. rotmistr60
    rotmistr60 14 Juli 2017 12:08
    +3
    Angkatan Bersenjata Ukraina nggambar senjata abot menyang garis mundur

    Dadi bisa uga pungkasane ngirim serangan preemptive lan mungkasi beban iki? Inggih, dheweke pancen wis entuk. Lan Kulon, apa sing diomongake, bakal terus diomongake. Dheweke ora pengin mbukak awake dhewe.
    1. prasaja_rgb
      prasaja_rgb 14 Juli 2017 12:15
      0
      Kutipan: rotmistr60
      Dadi bisa uga pungkasane ngirim serangan preemptive lan mungkasi beban iki? Nah, tenan wis entuk

      Dadi iki mitra sing dihormati, lan dudu ISIS sing dilarang.
      Ing endi lan apa sing kudu dilebokake?
      Mung yen kita ngenali Pemilu sabanjuré, nanging isih adoh.
  4. Paranoid50
    Paranoid50 14 Juli 2017 12:25
    +2
    tetep ing Mirolyubovka kamuflase macem-macem sistem roket peluncuran "Hurricane". Klompok 13 howitzer lan bedhil self-propelled, kalebu bedhil self-propelled Pion, uga ditemokake ing kana.
    Grimace saka perang ... Maneh, ghouls antarane warga sipil skerry.
  5. askort154
    askort154 14 Juli 2017 12:37
    +4
    rotmistr60...... Angkatan Bersenjata Ukraina narik senjata abot menyang garis mundur
    Dadi bisa uga pungkasane ngirim serangan preemptive lan mungkasi beban iki? Inggih, dheweke pancen wis entuk. Lan Kulon, apa sing diomongake, bakal terus diomongake. Dheweke ora pengin mbukak awake dhewe.


    Kulon ngerti yen Rusia ora bakal perang karo Ukraina (Putin nyatakake maneh ing 2014).
    Mulane, padha entuk manfaat saka kahanan saiki ing tapel wates karo Rusia - ora ana ancaman perang nuklir, nanging ana stabil, busur Russophobic watara Rusia, saka Baltik kanggo Segara Ireng. Poland, Estonia, Latvia, Lithuania, Bulgaria, Romania, Georgia lan Ukraina wis rampung didominasi dening Anglo-Saxon. Ing Kaspia, Azerbaijan lagi "goyang", kanthi keterlibatan aktif Israel (panyedhiya senjata) - kanggo nyopir wedhi antarane Rusia, Armenia, Azerbaijan lan Iran.
    Kanggo Amerika Serikat, geni perang ing Ukraina iku penting banget, uga kanggo nyedhot perang anyar, tanpa partisipasi langsung saka pasukane, ing wilayah Kaspia. "Prinsip" dheweke wis suwe dikenal - ngobong dhisik, banjur mikir.ya
    1. anjey
      anjey 14 Juli 2017 12:59
      +2
      Aku ora setuju, dheweke mikir ngobong ...
      1. askort154
        askort154 14 Juli 2017 13:23
        0
        ajeng.....Aku ora setuju, padha thoughtfully ngobong.

        "dipikir diobong" -? Dheweke wis ngobong nalika pikiran utawa kekuwatan ora cukup kanggo pilihan liyane. Mung bocah-bocah sing seneng dolanan. Lan Amerika nggunakake iki ora "thoughtfully", nanging brazenly. hi
  6. DPN
    DPN 14 Juli 2017 12:42
    +1
    Lan kok kaget yen Rusia ora nyerah Chechnya lan Ukraina, sing wis bisa mulihake tentarane, mesthi ora bakal nyerahake wilayahe kanthi gratis, utamane saiki Amerika Serikat njaluk bantuan. ing 2014. Rusia, kaya biasane, miturut Chernomyrdin, dheweke pengin sing paling apik, nanging katon apik banget
    Lan LDNR. ora fluff, ora wulu lan LUCK gedhe.
  7. maksimal 1987
    maksimal 1987 14 Juli 2017 12:43
    0
    Quote: Gusti saka Sith
    Bakal panas ing ngarep kidul ing akhir minggu.


    iki statement utawa guess?
    1. Sith Gusti
      Sith Gusti 14 Juli 2017 13:20
      +2
      Iki miturut informasi sing mlebu saka sisih ngarep.
  8. VadimSt
    VadimSt 14 Juli 2017 13:04
    +2
    Wangsulan: Bab ingkang utama ora kanggo "sambat", nanging kanggo cetha ngerti sing Rusia " efforts "nyurung Donbass menyang Ukraina siksa ora mung wong Donbass kanggo posisi wong kelas loro, dening analogi karo negara Baltik, nanging uga. kanggo nyata, ono, gedhe-ukuran lan repressions getih. Lan ing kene apa wae janji Ukraina lan satelit saka PBB, EU lan OSCE babagan integrasi "demokratis" ora ana regane! Iki ora didhelikake ing Ukraina lan ora didhelikake.
    Kaya-kaya mengko, kita ora kudu ngilangke awake dhewe lan nangis - "kita mikir", "kita dipercaya", "kita diapusi maneh".
    Miturut sing digawe "mubeng", dening nyerah Donbass, Rusia bakal sijine dhewe ing pojok lengkap isolasi politik lan ekonomi - nganti bali legal Crimea. Nanging, amarga kasunyatane ora mungkin, tegese konflik kepentingan bakal pindhah saka politik menyang tahap konfrontasi militer. Lan mung ana siji cara - ngaso ing Gagal kanggo tundhuk karo syarat Minsk lan non-selaras karo jaminan saka "Jaminan Kulon", saka persetujuan karo Yanukovych kanggo dina iki - kanggo ngenali DLNR lan miwiti ing path saka bali tanah sejarahe.
    Malah ing awal konflik, akeh sing mangertos yen Donbass wis bener dadi damper distracting sak aneksasi Crimea, lan iki angel kanggo pas karo konsep "kita ora ninggalake dhewe", utamané ing latar mburi. pangenalan saka "Rusia-speaking" Ossetia Kidul utawa Abkhazia.
    1. askort154
      askort154 14 Juli 2017 14:13
      +2
      VadimSt....Malah ing awal konflik, akeh sing mangertos yen Donbass wis bener dadi damper distracting sak aneksasi Crimea, lan iki angel kanggo pas karo konsep "kita ora nglirwakake dhewe", utamané ing latar mburi pangenalan saka "Rusia-speaking" Ossetia Kidul utawa Abkhazia.

      Ora "aneksasi Crimea", nanging mung bali, antusias didhukung dening wong loro Crimea lan Rusia. Prospek kasebut jelas - sawise 2019, Sevastopol bakal dadi pangkalan militer NATO ing Segara Ireng. Iki minangka ancaman strategis kanggo keamanan Rusia. Reaksi Donbass bisa dingerteni, nanging spontan. Nanging Rusia ora nyedhiyani pilihan kanggo bali Donbass kaya Crimea. Rusia politis nuntut saka Ukraina kanggo ngormati hak-hak populasi "Rusia-speaking" ing Donbass, nanging kanggo integritas Ukraina Apa kedaden, apa kedaden. Pancen ora ana kesalahan Rusia ing babagan iki. Rusia isih negesake yen mung ana rong pilihan kanggo bali perdamaian ing Ukraina: otonomi lengkap DPR lan LPR, utawa federalisasi kabeh Ukraina. Pamrentahan Obama uga setuju karo pilihan pungkasan, nanging panguwasa Ukraina saiki (nasionalis) ora nampa opsi kasebut. Padha seneng perang kanggo "mburi", ing iki aktif didhukung dening "hawks" Amérika. Rusia, ora mangu, Donbass konco. Nanging, miturut jinis: Transnistria, Abkhazia, Ossetia Kidul. Rusia ora bakal ngidini pembantaian ing Donbass.
      Sayange, akeh getih manungsa sing ora lugu bakal diwutahake kanggo kepentingan politikus sing boros.
  9. cerbuk6155
    cerbuk6155 14 Juli 2017 13:12
    0
    Inggih, padha narik bebarengan, uga, pasukan anyar teka munggah lan APA. Lan sampeyan ngarepake dheweke njupuk barang-barang sing reged lan mlayu. Sampeyan bodho. Sampeyan kudu ngetung kabeh arah saka impact lan kekuatan kanggo dangu. Utawa mung sawise impact, nalika sampeyan dhewe mbukak, sampeyan bakal count. Biasane ana petugas sing mikir utawa mung wong. Yen NO, luwih becik sampeyan njupuk dhewe utawa nyerah lan meneng ing gombal. prajurit
  10. Catherine II
    Catherine II 14 Juli 2017 14:41
    +1
    banjur kita narik bebarengan, banjur kita ora duwe apa-apa kanggo njupuk, banjur kita kabeh mlayu lan sepi nganti pungkasan ... Aku ora ngerti carane kabeh iku mbantah ..
    Sawetara warta saka alarmist
    liyane surak patriotik
    analis katelu kaya Kamenev bakal enggal ambruk lan nyusup ..
    ora ana sing pasti.. tanah mitos.
  11. Young_Komunis
    Young_Komunis 14 Juli 2017 14:56
    0
    Carane menehi ngombe, ing mangsa panas bajingan bakal menek maneh.
  12. ronnon
    ronnon 14 Juli 2017 23:01
    0
    Lagi tarik-tarik...heh) Iku kabeh ora ana gunane yen wong bodho lungguh ing markas.
  13. DOKTER ZLO
    DOKTER ZLO 15 Juli 2017 18:25
    +1
    Klompok howitzer 13 lan bedhil self-propelled, kalebu sing abot, uga ditemokake ing kana. SAU "Peony".

    Ing foto kanggo artikel MLRS "Hurricane".
    Kabeh iki mriem long-range lan roket artileri lan ora ana panggonan kanggo iku ing ngarep, yen ora kabeh bakal dijamin dening milisi Donbass.
  14. Lex.
    Lex. 15 Juli 2017 18:29
    0
    Mbokmenawa kabeh wis raked metu ing ngisor tong minyak
    1. DOKTER ZLO
      DOKTER ZLO 15 Juli 2017 18:38
      +1
      Aja ngombe akeh kaya sing wis ana ...
    2. wulan 702
      wulan 702 15 Juli 2017 18:44
      0
      Kutipan: Lex.
      Mbokmenawa kabeh wis raked metu ing ngisor tong minyak

      Ora ana apa-apa, Pakta Warsawa bakal mbantu .. Ing kana, perusahaan saka arah sing cocog ing telung shift mecah rekor ... Dheweke ora bisa kerja bareng karo ISIS ...