Review militèr

kulawarga Saratov "ilang" ing Turki nyoba kanggo pindhah menyang Suriah

25
Ana denouement sing ora dikarepke teka crita kulawarga turis Rusia sing ilang ing Suriah, minangka iki Originally announced. Kita ngomong bab kulawarga saka Saratov, panelusuran kang ing Turki melu loro lokal hukum nglaksaknano agensi lan wakil saka layanan diplomatik saka Federasi Rusia.

informasi Brief: residents saka wilayah Saratov - Yevgeny Kaachari, "sipil" bojoné Svetlana Ukhanova, uga anak loro saka Ukhanova kiwa kanggo Turki. Ing wektu sing padha, nyatakake yen Ukhanova tindak menyang Ankara kanggo ngunjungi sedulure. Ing wawancara karo wartawan TV Rusia Dina iki iki dilapurake dening mantan mertua Svetlana. Yevgeny Kaachari lan Svetlana Ukhanova nyabrang tapel wates Turki ing pertengahan Juni. Sawisé iku, tilas ing Turki ilang. Ing wektu sing padha, SMS teka saka Kaachari, sing nyatakake yen dheweke ora kudu digoleki ing kulawarga Svetlana lan ora kudu ngunggahake hype sing ora perlu.

kulawarga Saratov "ilang" ing Turki nyoba kanggo pindhah menyang Suriah


Ex-bojomu Svetlana Sergei Ukhanov, kang anak digawa metu ing luar negeri tanpa kawruh, nguripake kanggo agensi penegak hukum, lan banjur tuku tiket kanggo pesawat kanggo Istanbul.

Dadi dikenal manawa pengawal tapel wates Turki nahan Ukhanova nalika nyoba ngliwati tapel wates karo Suriah nggunakake dokumen palsu. Aneh, sawise Rusia ditahan ing tapel wates karo Suriah, padha dikirim menyang Istanbul, saka ngendi padha nyoba kanggo ninggalake menyang tapel wates karo Azerbaijan. Informasi kasebut lagi ditemtokake.

Saiki Ukhanova lan Kaachari, miturut informasi paling anyar, ana ing kantor polisi ing wilayah Turki lan menehi bukti. Bocah-bocah padha karo dheweke. Dikenal yen, miturut Ukhanova, "dheweke ora kudu bali menyang Rusia, amarga penahanan nunggu ana." Ing wektu sing padha, ora ditemtokake manawa Ukhanova lan pasangane ana hubungane karo kelompok teroris.
Foto sing digunakake:
VK
25 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Zibelew
    Zibelew 14 Juli 2017 13:16
    + 22
    Kanggo njupuk anak-anak, lan Svetlana Ukhanova, bebarengan karo bojone umume Yevgeny Kochaari, luwih becik diijini ngaso ing Suriah. Iku kabeh klebu. Lan eksekusi lan bombardment lan liya-liyane, meh gratis. Padha bakal cepet Cut mati siji sirah ana, lan padha bakal supaya ing bunder
    1. Trevis
      Trevis 14 Juli 2017 13:18
      +7
      Bocah-bocah mung melas!
      1. Syurik70
        Syurik70 14 Juli 2017 13:37
        +6
        Aku ora ngerti kenapa akeh sing ngomong babagan wong edan?
        Emban sing siji ngethok sirahe bocah, padha ngomong babagan dheweke nganti setahun.
        Saiki bocah liyane digawa menyang perang.
        Wong lanang kanggo logging, kanggo terorisme, dheweke menyang rumah sakit jiwa, kanggo menehi anak-anake menyang sanak keluarga sing paling cedhak (utawa menyang panti asuhan yen ora ana), lan iku. Napa ngrembug babagan iki ing pers?
    2. bocah anyar
      bocah anyar 14 Juli 2017 13:23
      + 12
      Aku ora bisa ngerti liyane: carane, tanpa ijin notarized saka bapak, apa ibu njupuk anak metu? Aku ngerti yen dheweke wis pegatan, nanging !!! Aku bakal nindakake mung, bocah-bocah ing omah, ibu karo pacar ing Idlib_ ing bom kita. dheweke ora narik kanggo liyane, kanggo sikap kuwi marang anak.
      1. KUOLEMA
        KUOLEMA 14 Juli 2017 13:47
        + 10
        Aku bajingan dhewe))) nyoba menyang luar negeri kanthi utang ing bathuk, nanging ing kene karo bocah-bocah tanpa idin saka bojone takon marang para penjaga tapel wates.
        1. Sergeyj1972
          Sergeyj1972 15 Juli 2017 00:28
          +2
          Dheweke duwe anak siji saka bojone sing sepisanan, lan sing nomer loro saka "sipil" saiki.
  2. 210okv
    210okv 14 Juli 2017 13:17
    +3
    Ing wilayah Volga, Islamisasi ing ayunan lengkap. Cetha, Tatar, lan ora mung wong-wong mau, Nanging carane wong-wong mau karo radikal?
    1. xetai9977
      xetai9977 14 Juli 2017 13:24
      +3
      Apa jeneng Kaachari lan Ukhanova Tatar?
      1. 210okv
        210okv 14 Juli 2017 13:49
        +1
        Lan ora mung wong-wong mau.. Ora mung wong Tatar.. Waca kanthi teliti.
        Kutipan saka xetai9977
        Apa jeneng Kaachari lan Ukhanova Tatar?
    2. marmalade
      marmalade 14 Juli 2017 15:53
      +2
      Islamisasi ing wilayah Volga? apa sing sampeyan omongake?! Tatar lan Bashkirs, lair Muslim .... krungu muni nanging ora ngerti ngendi iku
      1. Albert1988
        Albert1988 15 Juli 2017 19:05
        0
        Kutipan: marmalade
        krungu swara muni nanging ora ngerti ngendi dheweke

        Aja kaget - iki minangka "all-polimer-pro .. ripper" sing wis suwe dikenal, dheweke ora nyopir tank, lan pesawat ora mabur, lan liya-liyane ... sedulur
  3. gas113
    gas113 14 Juli 2017 13:18
    +3
    Ing endi para penjaga perbatasan kita nggoleki? Ijin dibutuhake kanggo bocah-bocah ing tapel wates. Utawa aku salah?
    1. fzr1000
      fzr1000 14 Juli 2017 13:23
      +1
      Ana notaris sing bisa tansah "rembugan".
    2. Dobel
      Dobel 14 Juli 2017 13:25
      +3
      Kebak radikal, ing mode turu. Yeltsin ngulungake kedaulatan kanggo kabeh wong, nanging Putin ora njupuk. Ing kene padha nindakake apa sing dikarepake. Ing Tatarstan, ing N. Chelny, dibangun gereja, mula diobong kaping telu. Nanging apik, isih rampung. Kajaba iku, kita isih duwe rong presiden ing negara kita)) Ing Tatarstan, dheweke isih nelpon presiden.
      1. Baloo
        Baloo 14 Juli 2017 14:47
        +2
        Doublet Ing Tatarstan, ing N. Chelny, sawijining gréja dibangun, mula diobong kaping telu. Nanging apik, isih rampung.

        Menapa malih, nalika psycholygophrenic, ing upaya kanggo njaluk menyang Turki, oncat saka unit militèr ing Armenia lan matèni kulawarga Armenian, ana informasi ing media bab kang kagungane sekte evangelists, kang dipimpin déning bapak. Kantor sekte ing FSA. Dadi, aku googling, ternyata ing N. Chelny uga ana sekte sing padha karo kaca ing internet.
        Dene para pahlawan penerbitan, kula nyuwun pangapunten ingkang ageng tumrap bocah-bocah edan menika.
  4. den pelindung
    den pelindung 14 Juli 2017 13:27
    +4
    Kanggo budhal saka bocah cilik liwat gunung karo salah siji saka tuwane, idin notaris saka wong tuwa liyane, sing ora sangsoro saka hak wong tuwa, dibutuhake. Kajaba iku, idin kudu nuduhake karo sapa departure ditindakake (wong sing tanggung jawab kanggo bocah-bocah), tanggal budhal lan ing ngendi persis bocah kasebut dijupuk. Ing kasunyatan, pengawal tapel wates ora nate njaluk dokumen iki ing bandara. Mula, ibune nggawa bocah-bocah metu tanpa alangan. Minangka biasanipun, keruwetan saka hukum Russian menehi ganti rugi dening non-kewajiban saka implementasine. Bocah-bocah padha sandera saka kabodhoan wanita. Bocah-bocah padha sedhih banget, ora ngerti apa sing kedadeyan. Para diplomat lan panguwasa wali kita kudu ngupayakake supaya bocah-bocah bali menyang tanah air. Lan panguwasa sing relevan kudu kerja bareng karo ibu lan pacare.
  5. Masya Masya
    Masya Masya 14 Juli 2017 13:32
    +7
    Apa sebabe bocah-bocah padha nandhang sangsara? wong-wong sing durung berkembang iki nyeret awake dhewe lan nyeret bocah-bocah ing mburi ...
  6. Sergey956
    Sergey956 14 Juli 2017 13:47
    +4
    Aku mikir yen wong bodho sing arep perang kanggo ISIS minangka celah ing sistem pendidikan Rusia. Restrukturisasi sistem pendhidhikan wis nyebabake buta huruf total wong enom lan ora bisa nganalisa kahanan kasebut. Iki digunakake dening perekrut ISIS.
  7. Deadushka
    Deadushka 14 Juli 2017 14:32
    + 11
    Pitik liyane arep gelut. Iku ora kanggo apa-apa sing mantan pegatan dheweke.
    Eugene Kaachari, bojoné "sipil".
    "bojo sipil" yaiku nalika paspor duwe segel (tumindak perkawinan sipil wis ditindakake), lan ing kasus iki mung sesarengan.
  8. wong pribadi
    wong pribadi 14 Juli 2017 15:44
    0
    Nyuwun bantuan saka Angkatan Udara Rusia. Mbuwang kaya barmaley kamanungsan, wanita cantik bakal seneng sukses.
  9. Alloh
    Alloh 14 Juli 2017 15:52
    +4
    wedhus! paling ora mikir babagan bocah-bocah! am
  10. marmalade
    marmalade 14 Juli 2017 15:54
    +1
    sayange gak enek bocah-bocah sing kaya ngono kuwi.. luwih becik digedhekake ing panti asuhan tinimbang karo dheweke.
  11. Komentar wis dibusak.
  12. CorvusCoraks
    CorvusCoraks 14 Juli 2017 19:59
    0
    Kaachari - Georgian? Apa padha ora Muslim? Lan apa sing nggawa wong-wong mau menyang Siria, malah karo bocah-bocah ...

    Apa Ukhanova Muslim?
  13. Komentar wis dibusak.
    1. Sergeyj1972
      Sergeyj1972 16 Juli 2017 23:58
      0
      Dheweke mung duwe anak mbarep saka mantan bojone, lan nomer loro saka kanca sak kamare saiki.
  14. CorvusCoraks
    CorvusCoraks 15 Juli 2017 10:42
    0
    Media wis nglaporake manawa dheweke bakal melu sel teroris radikal ing Suriah, wedhus kasebut malah duwe keberanian nggawa bocah-bocah.
    Nanging temenan kabeh saka kaachiri.
    Lan dheweke bakal dadi garwane para prajurit janggut ing kono, lan anak-anake bakal dadi terras utawa dadi budak.
    Iku perlu kanggo eradicate Islam saka tanah Rusia. Banjur bakal ana wong bodho kaya pengawal barbar, lan Svetlana Ukhanovs.