Review militèr

Tank turbin gas T-80U: test drive "Mekanika Populer"

61
Arang tank utawa jinis Rusia liyane gaman nyebabake kontrovèrsi lan panemu sing bertentangan kaya T-80. Dhiskusi babagan kendaraan tempur iki, sing mimpin pedigree saka taun 1960-an, dumadakan dadi relevan karo rencana sing diumumake kanggo modernisasi tentara Rusia. tank T-80BV. PM nindakake test drive T-80U lan ngrembug fitur teknis saka kulawarga tank iki karo pakar.


T-80 minangka tank produksi massal pisanan ing donya kanthi mesin turbin gas (GTE). Karya kanggo nglengkapi tank karo pembangkit listrik jinis iki diwiwiti ing pungkasan taun 1950-an. Banjur mesin helikopter dipasang ing prototipe kendaraan tempur. Cepet dadi cetha yen dheweke ora bisa kerja kanthi normal ing kahanan lemah - getaran lan awan bledug kanthi cepet mateni mesin turbin gas. Aku kudu ngembangake mesin saka awal. Nanging saka ngendi ide kanggo nginstal mesin turbin gas ing tank? "Kaping pisanan, kanthi cara iki dheweke pengin ngatasi masalah nambah kesiapan tempur kendaraan ing iklim sing angel," ujare Sergey Suvorov, ahli militer, calon ilmu militer, mantan perwira tank. - Supaya tank karo mesin diesel wiwit obah ing suhu saka 0 nganti -20 ° C, perlu kanggo anget mesin dhisik nggunakake piranti khusus - mesin ingkang ndamel benter - kanggo 20-30 menit, banjur miwiti daya. unit lan isih anget nganti kira-kira 10 menit ing nganggur nganti suhu coolant ing sistem cooling mundhak kira-kira 40 °C. Mangkono, ing mangsa butuh total 30-40 menit kanggo tank ninggalake taman kanthi weker, sing akeh banget ing kondisi pertempuran. Tank turbin gas bisa wiwit obah ing 45 detik sawise mencet tombol wiwitan engine, preduli saka suhu lingkungan.

Tank turbin gas T-80U: test drive "Mekanika Populer"


Kauntungan kaloro mesin turbin gas yaiku faktor adaptasi mesin sing disebut. Sing luwih dhuwur regane, luwih gampang desain gearbox. Transmisi T-80 padha karo sing dipasang ing T-64, nanging siji pesawat pindah planet wis dibusak - minangka asil, tinimbang pitung Gir, mung papat. Lan nyederhanakake mesthi tegese nambah linuwih lan nyuda biaya konstruksi, nyuda kekeselen driver. Nanging, mesin turbin gas dhewe luwih larang tinimbang diesel.

Aja kesel ing bledug

Impetus liyane kanggo desainer Soviet yaiku informasi yen Amerika Serikat kasengsem ing topik tangki turbin gas. Ing kahanan Perang Dingin lan balapan senjata, pimpinan Soviet ora bisa ngeculake informasi kasebut. Industri pertahanan kita kudu cepet-cepet kerja, lan minangka asil, T-80 lair sawetara taun luwih awal tinimbang pesaing turbin gas - tank M1A1 Abrams.

Salah sawijining tugas utama sing kudu ditindakake para perancang yaiku nglindhungi mesin turbin gas saka bledug. Sistem pemurnian udara sing diasilake unik lan ora ana analog ing jagad iki. Turbin gas Abrams uga nduweni sistem reresik, nanging sajrone operasi American Desert Storm ing Irak, ternyata ing badai pasir, tank Amerika bisa mindhah utawa mandheg kanthi mesin ora luwih saka 15 menit. Banjur aku kudu mandheg lan goyangake pasir saka saringan kertas. Ing T-80, siklon aliran langsung nglawan bledug - pembersih gas vortex. Kajaba iku, pneumovibrator goyangake wedhi saka apparatus nozzle, sing paling rawan kanggo kontaminasi. Sawise mesin mandheg, bledug uga diguncang saka bilah turbin, lan ora ana wedhi sing dipanggang ing wangun massa vitreous.

Kenyamanan lan karesikan

"Nalika T-80 pindhah menyang sampeyan, ing kadohan nganti 30 meter sampeyan ora bisa krungu mobil ing kabeh," ngandika Sergey Suvorov. - Wangsulan: Bab ingkang pisanan teka ing kuping iku clanging untu saka gembong drive. Tank ora ngrokok, ngeculake hawa panas sing meh resik. Aku njabat ing T-80 lan aku mikir sing ing syarat-syarat comfort antarane tank domestik wis ora padha sadurunge tekane saka T-90AM. Dongeng babagan kenyamanan ing tank buatan Kulon tetep dadi dongeng. Tingkat ergonomi ing kabeh "abrams", "macan tutul", "merkavs" lan "penantang" liyane kira-kira ing tingkat T-55 utawa T-62. Ing "eighties" ing -35 ° C, driver undressed lan jeroan, aku lungguh ing menara ing jog komandan ing boots Chrome. Ora ana sarung tangan - sarung tangan kulit tipis. Ing mesin liyane ing kadhemen tanpa sawetara lapisan saka sandhangan, mittens wulu, topeng pasuryan wool lan felt boots ing menara, sampeyan ora bisa numpak.



T-80U minangka mesin paling canggih saka kabeh kulawarga T-80 saiki. Ing modifikasi iki, kang muncul ing taun 1985, digunakake sistem gegaman anyar. A sawetara taun mengko, tank T-72B wis diinstal Komplek padha, sawise kang, lan sawise sawetara modifikasi tank nampa jeneng T-90. Nduwe mesin GTD-1250 sing luwih kuat (1250 hp lawan 1100 hp kanggo modifikasi sadurunge).

Pungkasan taun, ana laporan babagan rencana kanggo modernisasi armada negara tank T-80BV, sing kalebu pirang-pirang ewu kendaraan, lan sanajan paramèter program kasebut durung diumumake kanthi resmi, bisa dianggep manawa asil kasebut bakal dadi kendaraan tempur. sing ora kalah karo sifat tempur T-80U (lan ngluwihi ing sawetara aspek). Kemungkinan mesin kasebut bakal diganti karo GTD-1250, tank kasebut bakal dilengkapi sistem kontrol geni 1A45 Irtysh kanthi penglihatan laser rangefinder, komputer balistik digital, pemandangan wengi gabungan lan sistem senjata rudal dipandu sing bisa digunakake. nembak rudal Invar-M. Uga, mobil bakal nampa pangayoman dinamis modern.

Menyang hibrida

Salah sawijining pratelan utama marang tank T-80 yaiku keluwesan mesin turbin gas. Pancen angel mbantah iki - GTE pancen nggunakake bahan bakar luwih akeh tinimbang solar. "Jenis bahan bakar utama kanggo tank iki yaiku bahan bakar diesel," ujare Sergey Suvorov, "nanging T-80 bisa digunakake ing campuran minyak tanah lan bensin. Sepisan, nalika ngladeni ing Urals, aku nemoni kahanan ing ngendi tangkiku meh ana ing banyu. Tangki kasebut diisi karo cairan putih, kaya susu, sing ana paling ora 50% banyu. Aku banjur takon dhewe pitakonan - pinten Abrams bakal drive ing campuran neraka iki? Lan T-80 nyopir kaya-kaya ora ana apa-apa. Suhu ing dina iku ngisor -10°C. Nanging batalyon lulus tes. Bener, banjur, saka Kelembapan, masalah wiwit ing operasi saka sistem bahan bakar engine.



Miturut Sergei Suvorov, efficiency relatif kurang saka T-80 digandhengake ora mung lan ora dadi luwih karo nggunakake mesin turbin gas, nanging karo desain mesin turbin gas tank. Ora kaya mesin diesel, mesin T-80 nduweni respon throttle sing luwih murah. Kanggo entuk kacepetan maksimum, lan daya, diesel perlu setengah detik, lan GTD-1000/1250 - telu nganti patang detik. Yen ana bolongan ing dalan tank, sopir kudu nyelehake pedal gas, yaiku nyuda pasokan bahan bakar. Mesin abruptly slows mudhun, lan tank bener mandheg. Banjur mekanik menet pedal bahan bakar maneh, nanging butuh sawetara detik maneh nganti turbin muter maneh. Supaya ora ngadeg ing jugangan, tanker diwulang kanggo muter turbin kanggo kacepetan maksimum, banjur alon mudhun ing jugangan nggunakake sistem rem. Tank ora mandheg ing wektu sing padha - amarga ora ana sambungan kaku antarane turbin mesin lan transmisi, mung ana sambungan gas-dinamis ing antarane, nanging bahan bakar terus mili kaya kali. "Ing mesin turbin gas tank, ideologi pasokan bahan bakar sing ora bener diwiwiti," jelas Sergey Suvorov. - Contone, ing sawetara penerbangan Kanggo mesin turbin gas, sawise miwiti, nilai nyetel kacepetan konstan kanthi otomatis, lan kontrol daya ing poros ditindakake kanthi ngganti sumber bahan bakar, tanpa ngganti kecepatan turbin. Yen sistem sing padha ana ing mesin tank, konsumsi bahan bakar bakal meh padha karo mesin diesel. Nanging, ide desain ora mandheg. Mesin tank turbin gas sing janjeni GTD-1500 wis dikembangake, sing ora kalah karo mesin diesel ing babagan efisiensi.

Nganti dadi medeni


Aku ngadeg ing papan latihan tank ing Kubinka cedhak Moskow ing ngarep impenku - tank T-80U. Kanggo non-spesialis, iku ora bisa dibedakake saka tank Soviet liyane sing diprodhuksi massal saka jinis T-72, nanging mung jinis amunisi ndadekake related kanggo wong-wong mau.

T-80 dirancang kanthi beda karo tank diesel konvensional, nanging luwih gampang dikontrol, komandan tank Sersan Stepanov ngandhani aku. Wis mung rong pedal lan ora tau mandheg. Pedal gas tengen tanggung jawab kanggo sumber bahan bakar, lan kiwa tanggung jawab kanggo operasi saka piranti muncung luwes, PCA. Kanthi pedal gas tengen sampeyan muter turbin utama, lan ing sisih kiwa sampeyan ngganti posisi glathi saka turbin daya. Sersan Stepanov nyaranake supaya aku tetep pedal tengen ing maksimum, lan bisa mung karo kiwa. Ayo - cepet-cepet maju, sampeyan kudu alon-alon - rada dipencet, pundhak diganti sudut, kacepetan mudhun. Aku dipencet harder - padha njupuk amba negatif, lan T-80 rem karo turbin. Aku dipencet malah harder - lan mung banjur rem hydraulic teka menyang muter. "Squeezed metu RSA, nguripake pindah lan sampeyan obah," Aku ngrungokake saben tembung saka Stepanov, "mesin T-80 kuat ora bakal mandheg yen bahan bakar ora entek. Turbin daya, sing ora disambungake dening poros menyang kompresor, dipintal dening aliran gas panas saka generator gas. Sanajan kios turbin, ora ana sing bisa nyegah generator gas terus kerja. Yen ora ana daya sing cukup kanggo munggah, tank mung mandheg, nanging turbin ora mandheg. Downshift lan maju. Lan ing T-72 ana beban ing diesel. Amarga ana kopling langsung karo mesin, nalika munggah gunung sampeyan kudu mencet kopling, sijine menyang pindah, lan ing wayahe sampeyan bisa muter maneh.

Mesin 46-ton stands kaya bosok menyang titik, lan iku hard kanggo pracaya soko bisa budge massa wesi iki. Aku tindakake kabeh Rekomendasi Stepanov, lan T-80 cepet wiwit obah watara sawetara. Tarik tuas kiwa, aja ngeculake gas, lan tank kanthi gampang, meh ing papan, nggawe polisi U-turn! Lan iki mesin 46-ton! Kita mabur menyang bukit poligon cilik. Kita ngalih menyang gear ngisor, lan tank njupuk mati tanpa galur menyang ndhuwur banget, turbin whistles monotonously konco. Sawise sepuluh menit nyopir, aku rumangsa dadi pembalap sejati lan aku getun yen ing tentara aku ora mlebu ing pasukan tank.

"Aku miber loro T-72 lan T-90, nanging kanggo kula tank paling apik T-80,"Says Sersan Stepanov. - T-80 akselerasi cepet banget, njupuk kacepetan cepet lan gerakane luwih cepet saka T-72. Yen T-72 lumaku ing dalan sing rata kanthi kacepetan 70 km/jam, T-80 bisa buyar nganti medeni. Lan iki kedadeyan nalika aku siap langganan saben tembung.
Pengarang:
Sumber asli:
https://www.popmech.ru/weapon/367312-gazoturbinnyy-tank-t-80u-test-drayv-populyarnoy-mehaniki/
61 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. lexx2038
    lexx2038 15 Juli 2017 07:08
    + 19
    Insinyur Soviet nindakake perkara-perkara jaman, nalika ambruk USSR, nalika akses kanggo "mitra" kanggo rahasia kita katon, p!ndos kaget, salah sijine ujar: "Padha bakal nggiling kita kaya kacang ing pabrik - apik yen iki ora kedadeyan."
    1. Johnhr
      Johnhr 15 Juli 2017 14:32
      +3
      sing endi iki?
    2. pinter bokong
      pinter bokong 21 Juli 2017 21:41
      +1
      Sapa sing ana ing antarane kita
  2. BORMAN82
    BORMAN82 15 Juli 2017 07:44
    + 11
    Tingkat ergonomi ing kabeh "abram", "macan tutul", "merkavs" lan "penantang" liyane kira-kira ing tingkat T-55 utawa T-62]

    Inggih, paling ora padha mbandhingaké karo tingkat BT-5 utawa BT-7 ngguyu
  3. Banisher saka Liberoids
    Banisher saka Liberoids 15 Juli 2017 08:08
    +2
    Dicet kanthi apik, sial, iku mung mabur cilik ing ointment - miturut tembung saka perwira sing akrab - komandan batalyon tank, ing taun 90-an, nalika latihan, platoon tank diisi bahan bakar karo solarium kanthi antifreeze - operator iki diabaikan ing truk bahan bakar, lan platoon tindak menyang unit ing nggeret, amarga ora siji mobil ora miwiti. Dadi mesin turbin gas iku apik, nanging mung ing tangan saged.
    1. kirgiz58
      kirgiz58 16 Juli 2017 19:10
      +5
      Iblis dicet, mesthi, apik, nanging ... ora bener. Apa sampeyan mikir ora ana komentar siji saka wong-wong sing ngerti tenan T-80? Dheweke keselak ngguyu utawa isin amarga penulis artikel kasebut.
  4. Pimpinan saka Redskins
    Pimpinan saka Redskins 15 Juli 2017 08:49
    +5
    Ing sekolah kita (90s) ana telung mesin kuwi. Kita dituduhake kaya lambang - mula, ujare, deleng teknologi apa sing wis ditindakake! ...
    1. Rollback
      Rollback 21 Juli 2017 11:37
      +1
      Aku ndamel T-80 kanggo sekolah ing 1986-87
      1. Pimpinan saka Redskins
        Pimpinan saka Redskins 21 Juli 2017 19:43
        +2
        91-93. Ora nglilani kowe nyopir sad
  5. Zaurbek
    Zaurbek 15 Juli 2017 09:08
    +4
    Iku menarik, padha digawe MTO apik, kok ora digunakake ing lokomotif diesel, ayo ngomong ... ana efficiency bakal luwih dhuwur, utawa ing prau? Sapa sing kasengsem ing topik iki?
    1. Grigory_78
      Grigory_78 15 Juli 2017 13:14
      +4
      Ing basis saka GTD-1250, kita wis nggawe unit kanggo fraktur hydraulic. Ora dituku. Oilmen luwih seneng peralatan Amérika (ana pesawat lengkap, kang disebut "fracture armada" - saperangan saka mesin disambung sak hydraulic fracturing menyang siji sistem). Lan liyane - lokomotif diesel, prau - GTD-1250 ora ekonomi, lan masalah iki wis dijamin ing artikel. Apa sing bisa ditampa kanggo tank kritis mengaruhi kinerja ekonomi lokomotif diesel sing padha, sawetara prau ing siji stasiun bensin.
      1. Zaurbek
        Zaurbek 15 Juli 2017 15:51
        +3
        Kosok baline, Turbin paling efektif ing Kapal, kapal motor ... Dheweke kerja bareng karo generator lan nguripake motor listrik ...
    2. 73 mboh
      73 mboh 17 Juli 2017 20:19
      +2
      Ing USSR, padha nyoba ngenalake lokomotif turbin gas lan malah mbangun sawetara, nanging ora dadi seri, sistem kontrol sing kompleks, kanggo wektu sing suwe lokomotif kasebut bisa digunakake kanthi nganggur (shunting), mula konsumsi bahan bakar dhuwur. ! Kanggo prau, mung minangka mesin tambahan, lan malah mesin diesel cukup kanggo nggayuh kacepetan sing dikarepake, lan ing siji wektu ana turbin gas ing armada, contone, siji malah dadi ing flag US!
      1. SERGUS
        SERGUS 16. mars 2018 14:12
        0
        Kutipan: 73bor
        Ing USSR, padha nyoba ngenalake lokomotif turbin gas lan malah mbangun sawetara, nanging ora dadi seri, sistem kontrol sing kompleks, kanggo wektu sing suwe lokomotif kasebut bisa digunakake kanthi nganggur (shunting), mula konsumsi bahan bakar dhuwur. !

        Aku pengin nambah manawa ing Rusia modern, ing Railways Rusia, wiwit 2008, GT1-001 eksperimental, lokomotif turbin gas adhedhasar lokomotif listrik, wis dioperasikake, banjur versi kapindho GT1-002 dibangun ing Pabrik Lokomotif Diesel Lyudinovsky, kaya serial, nanging ing situs web pabrik kasebut ora ana ing produksi.
  6. bandabas
    bandabas 15 Juli 2017 09:23
    +2
    Ora babagan tank, nanging babagan kenyamanan. We njupuk warga. Sing lunga menyang mekanika, kanthi tenang ngliwati "mesin". Lan kosok balene?
    1. rawa-rawa
      rawa-rawa 15 Juli 2017 12:12
      +4
      Kutipan saka bandabas
      Ora babagan tank, nanging babagan kenyamanan. We njupuk warga. Sing lunga menyang mekanika, kanthi tenang ngliwati "mesin". Lan kosok balene?

      Iku angel ngalih saka mesin otomatis kanggo mekanika, uga kanggo turnover, "otak" ora bisa kanggo sawetara wektu, iku katon yen sampeyan nggunakake rong mesin ing wektu cendhak.
      Dadi saran, yen ana sawetara mobil ing omah, sampeyan kudu duwe mekanik sing, minangka traktor, bisa ngirim mobil nganggo bedhil mesin menyang omah utawa stasiun layanan sing paling cedhak.
      1. lis-ik
        lis-ik 15 Juli 2017 13:53
        +3
        Towing jangka panjang mobil nganggo bedhil ora dianjurake, mula mung menyang stasiun layanan sing paling cedhak.
        1. rawa-rawa
          rawa-rawa 15 Juli 2017 14:05
          +2
          Kutipan saka lisik
          Towing jangka panjang mobil nganggo bedhil ora dianjurake, mula mung menyang stasiun layanan sing paling cedhak.

          Ya wis jelas.
          Mung siji bab bisa kelakon karo Otomatis, sikat ing wiwitan bakal njagong mudhun, liyane iku padha karo mekanika.
          Mulane, aku nyaranake yen sawise tuku mobil bekas kanthi transmisi otomatis, sing pisanan kudu ditindakake yaiku mriksa sikat starter, masalah cilik bisa metu ing wektu sing paling ora cocog.
          Aku kejiret ing Nissan Mistral, 100 km saka kutha, lan uga ing Suzuki Escudo, 500 m saka ngarep. ngguyu
          1. pilot8878
            pilot8878 26. november 2017 21:47
            +3
            Quote: rawa
            Mung siji bab bisa kelakon karo otomatis, sikat ing wiwitan bakal njagong mudhun.

            Dear Bolot, Aku wis dawa mbayar manungsa waé kanggo komentar, padha kesengsem kula ing akeh cara, lan iku mung alesan aku ora nyerang sampeyan karo klamben mudhun.
            Minangka teknisi sing melu, ing antarane liyane, ndandani transmisi otomatis, aku ngandhani yen alasan utama kenapa TOWING TRANSMISI OTOMATIS KETIKA ENGINE ora bisa digunakake ora dianjurake yaiku pompa lenga sing ora aktif lan, minangka akibat, kekurangan pelumasan lan nyandhang. piring gesekan, bantalan lan poros segel.
      2. kugelblitz
        kugelblitz 16 Juli 2017 21:35
        +3
        Kanggo kula, mesin punika mboten umum amarga kekirangan engine braking, utawa rodo anané. Downhill ing es utawa keturunan dawa, iku piye wae luwih trep kanggo mekanika.
        1. bandabas
          bandabas 17 Juli 2017 13:40
          +1
          Minus siji. Sampeyan kudu nggarap sikil lan tangan. Pros - segara. Miwiti kanthi ekonomi bahan bakar, lan pungkasan, sing paling penting, sampeyan ngrasakake mobil.
          1. planetil18
            planetil18 17 Juli 2017 23:45
            +3
            Ora, minus beda: angel ngrokok nalika ngomong ing ponsel nalika nyopir mobil ing gagang. wassat
        2. pilot8878
          pilot8878 26. november 2017 21:48
          +3
          Quote saka kugelblitz
          mesin punika mboten umum amarga kekirangan engine braking, utawa rodo anané.

          Ngalih menyang mode manual, pilih gear kurang sing dikarepake lan nikmati kenyamanan.
      3. bandabas
        bandabas 17 Juli 2017 13:36
        +2
        Mulane aku isih nyopir kanthi mekanik.
  7. tombok
    tombok 15 Juli 2017 10:27
    + 12

    Aku ing kene sampeyan bisa mbandhingake dinamika t-80 kanthi jelas
    1. Yuri Vasiliev
      Yuri Vasiliev 16 Juli 2017 22:48
      +2
      Wong Swedia karo birdie isih ... Viking ...)))
      PS ing video ing menit 9. katon ing latar mburi Bandvagn 206 (BV-206 "Moose") ... iki minangka unit sing cocog ...))
  8. wulan 702
    wulan 702 15 Juli 2017 10:31
    +5
    Sing paling menarik ing artikel kasebut yaiku babagan GTD-1500 ... Apa ora sepeda? PM wis misuwur kanggo wong-wong mau ... Saiki babagan mesin turbin gas, pisanan mesin luwih larang ing 19(!) kaping luwih saka diesel, sareh, konsumsi punika 1.3-1.5 luwih, katelu, ndandani mung ing perusahaan, sanajan miturut review masalah, unit iki ora ngirim meh rampung, iku gampang kanggo njaga lan banget dipercaya. lan ing wektu sing padha wis sumber kaping pindho minangka dhuwur saka mesin diesel .. Dadi ana Pros lan cons, miturut reviews saka database ing Chechnya, mobil apik banget. yen padha ngatasi masalah utama untung, banjur ana prospek. Bener, pangembang mesin diesel tank saka Urals ujar manawa dheweke ora bodho maneh ing USSR lan menehi dhuwit akeh kaya sing diwenehake kanggo pangembangan mesin turbin gas, mula dheweke bakal nggawe diesel. engine karo ciri ora Samsaya Awon saka mesin turbin gas .. apa padha singsot .. Aku ora ngerti, miturut wong-wong mau padha diwenehi dhuwit luwih murah tinimbang Kharkov lan pangembang mesin turbin gas ..
    1. tombok
      tombok 15 Juli 2017 10:38
      +4
      Kutipan: max 702
      Bener, pangembang mesin diesel tank saka Urals ujar manawa dheweke ora bodho bali ing USSR lan bakal menehi dhuwit akeh kaya sing diwenehake kanggo pangembangan mesin turbin gas, mula dheweke bakal nggawe mesin diesel karo ciri ora Samsaya Awon saka mesin turbin gas .. apa padha singsot

      Ya, iku lelucon sing jelas.
      1. Bad_gr
        Bad_gr 15 Juli 2017 12:17
        +8
        Miturut biaya.
        Kaping pisanan, T-80 nggunakake bahan bakar luwih akeh tinimbang tank liyane kanthi kecepatan kolom sing sithik. Ing kacepetan dhuwur, konsumsi iso dibandhingke.
        Kapindho. Tank dilakokno ora mung ing gerakan, nanging uga ing posisi. Nanging ing posisi T-80U mbukak APU dhewe lan nggunakake bahan bakar kurang saka T-72, T-90, kang dipeksa kanggo drive engine utama, amarga padha ora duwe APU.
        Kerugian utama yaiku rega.
        Ing pungkasan taun 80-an
        biaya tank T-80U yaiku 824 ewu rubel,
        T-72B - 280 ewu rubel.
        Mesin, T-80U - 104 ewu rubel,
        T-72B - 14 ewu rubel.
        nalika sade ing luar negeri
        t-80 4 yuta dolar,
        T-90 $ 2.7 mayuta-yuta
        1. xtur
          xtur 15 Juli 2017 20:32
          +1
          > Kerugian utama yaiku rega.

          siji kudu mikir yen saiki, nalika ana akeh elektronik lan macem-macem sistem ing tank, mesin turbin gas adoh saka bagean paling gedhe saka biaya ing rega tank.
    2. Alf
      Alf 15 Juli 2017 17:08
      +5
      Kutipan: max 702
      Saiki babagan mesin turbin gas, pisanan, mesin kasebut 19 (!) Kaping luwih larang tinimbang mesin diesel, kaping pindho, konsumsi 1.3-1.5 kaping luwih dhuwur, lan kaping telune, ndandani mung ing perusahaan, sanajan miturut review masalah. , Unit iki ora ngirim meh rampung, iku gampang kanggo njaga lan banget dipercaya, lan ing wektu sing padha duwe sumber daya kaping pindho minangka dhuwur saka mesin diesel.

  9. vnord
    vnord 15 Juli 2017 11:13
    +1
    Kutipan: max 702
    Saiki babagan GTD,

    mung duwe loro masalah - rega lan konsumsi bahan bakar ....
    1. Ken71
      Ken71 15 Juli 2017 13:17
      0
      Lan panas dissipated dening turbin gas
      1. svp67
        svp67 15 Juli 2017 14:14
        +7
        Kutipan saka Ken71
        Lan panas dissipated dening turbin gas

        Padha ora masalah tartamtu, thanks kanggo dividers, panas dissipated ing udhara konco mobil, sing ngijini sampeyan kanggo ngalihake amunisi sembarang nggunakake seeker termal kanggo sisih. Aja lali yen tank iki ora duwe radiator sistem pendingin massive, sing ing tank liyane nyedhiyakake area pencahayaan utama ing sawetara IR ...
        1. Walanin
          Walanin 18 Juli 2017 12:46
          +1
          Kutipan saka: svp67
          sing ngidini sampeyan ngalihake amunisi apa wae nggunakake pencari termal menyang sisih.

          kepala IR modern karo panrima matriks ora bisa diapusi kaya.
          1. svp67
            svp67 19 Juli 2017 07:19
            +2
            Kutipan saka Walanin
            kepala IR modern karo panrima matriks ora bisa diapusi kaya.

            More CARA ngapusi. Dheweke duwe algoritma sing jelas babagan serangan nggunakake titik paling panas ing tank minangka titik referensi
            1. Walanin
              Walanin 19 Juli 2017 10:14
              +1
              Kutipan saka: svp67
              More CARA ngapusi

              Isih, ora. Matriks pencitraan termal bisa ndeleng lan ngenali kabeh target, lan sampeyan ora bisa ngapusi sirah kasebut kanthi ngeculake hawa menyang sisih. Aku bakal ngandhani sampeyan rahasia, nanging sampeyan ngerti, elektronik wis maju banget wiwit taun 80-an.
              Iku mung wong golek conventional lungse sing diarahake menyang titik monjo.
    2. Johnhr
      Johnhr 15 Juli 2017 14:36
      +3
      konsumsi bahan bakar ing tank karo engine turbin gas gampang ditanggulangi nggunakake teknologi Sato. konsumsi dhuwur ing abrams lan t-80s diterangno dening kasunyatan sing cpl saka engine turbin gas irungnya ing mode suda. sing, keluwihan daya mung dibuwang menyang udhara
  10. TsUS-VVS
    TsUS-VVS 15 Juli 2017 14:57
    +5
    supaya akeh teknologi revolusioner negara kita wis dikembangaké ing wayahe inopportune kanggo iku!
  11. wong liyo1985
    wong liyo1985 15 Juli 2017 16:02
    +1
    Iki kabeh apik banget, nanging tank drive 95-97% wektu ing kolom, kacepetan dhuwur mung ora digunakake, ing 80s padha nindakake riset ing topik sistem kontrol otomatis kanggo kolom driving, asil ora dingerteni kanggo kula.
    1. rawa-rawa
      rawa-rawa 15 Juli 2017 16:10
      +6
      Kutipan saka: strannik1985
      Iki kabeh apik, nanging tank lelungan ing kolom 95-97% wektu, kacepetan dhuwur mung ora digunakake,

      Tank wis suwe ora obah ing kolom, ana traktor kanthi trawl lan semi-trailer kanggo iki.
      Lan kacepetan rata-rata kolom punika 50-60 km / h.
      1. svp67
        svp67 15 Juli 2017 17:41
        +9
        Quote: rawa
        Lan kacepetan rata-rata kolom punika 50-60 km / h.

        Sing misuwur sampeyan "mlayu". Ing "wesi", Gusti Allah ngalang-alangi, 40 km / jam sing diwènèhaké dicemplungaké lan kolom ora diwènèhaké.
        1. rawa-rawa
          rawa-rawa 15 Juli 2017 18:06
          +1
          Kutipan saka: svp67
          Sing misuwur sampeyan "mlayu". Ing "wesi", Gusti Allah ngalang-alangi, 40 km / jam sing diwènèhaké dicemplungaké lan kolom ora diwènèhaké.

          Dadi, berkat wong Cina, dalan beton dibangun maneh, wiwit telung dina saka tapel wates menyang Orenburg, saiki ana loro.
          Lan apa, beban lan trawl saben taun dipasrahake marang kita dening wong Cina.
          Kayane ana pukat kanggo kabeh angsa.Lan iku.. Dideleng saka ajaran paling anyar.
        2. alexxxxz
          alexxxxz 18 Juli 2017 09:46
          0
          Inggih, dheweke ngomong babagan mobil ing buntut kolom. Lan sirahe 40.)))
    2. wong liyo1985
      wong liyo1985 16 Juli 2017 05:14
      0
      Ing Kazakhstan? Traktor kita dibentuk kanthi tarif 1 perusahaan saben tentara lan batalyon saben distrik militer.

      Tayangan pribadi utawa saka dokumen panuntun?
  12. Komentar wis dibusak.
  13. 933454818
    933454818 15 Juli 2017 19:04
    +1
    Ing GSVG, ing resimen tank sing aku kerja minangka sipil, ing Februari 1989 ana penggantian tank T-72 karo platoon T-80. Banjur aku munggah tank iki, nanging kanthi dhuwurku (192 cm). iku piye wae cramped.
    1. Lars971A
      Lars971A 15 Juli 2017 19:18
      +4
      Ora ana T72 ing GSVG. padha T62, T10, lan ing 89 ana panggantos kanggo T64.
    2. xtur
      xtur 15 Juli 2017 20:45
      +2
      > Ing GSVG, ing Februari 1989, tank T-72 diganti karo T-80.

      kasep sampeyan entuk, Aku weruh ing GSVG akeh sadurungé
  14. xtur
    xtur 15 Juli 2017 20:44
    +4
    lagi ngomong, ngamuk ngamuk plus artikel. Aku dudu tanker ing tentara, nanging aku weruh akeh tank iki. Kanggo wektune, dheweke duwe sawetara kuwalitas unik - gampang pangopènan, kacepetan lelungan sing ora ana watesan, kacepetan output weker, piranti visi wengi sing apik banget.
    Kabeh kuwalitas kasebut ndadekake tank iki minangka gegaman serangan sing luar biasa ing teater operasi Eropa, lan saka sudut pandang militèr, iku worth dhuwit.
    Iku ilang confrontation karo Kulon sing matèni wong
    1. Alf
      Alf 16 Juli 2017 21:25
      +7
      Kutipan saka xtur
      Iku ilang confrontation karo Kulon sing matèni wong

      Iki dirusak dening lobi Uralvagonzavod.
  15. Fil743
    Fil743 15 Juli 2017 23:06
    + 11
    artikel menarik, utamané bab engine. Kanggo meh kabeh urip aku panginten sing mesin helikopter TV80-2 (ing kasus nemen, modifikasi tank sawijining) ing T-117, lan ing kene dadi monocle kentut. Aku lulus saka Kharkov Aviation Engineering School (hello Kholodnaya Gora) lan saben taun siji saka kelompok latihan saka aliran helikopter (sanajan ora kabeh, siji utawa loro departemen) dikirim kanggo lulus kanggo pasukan tank. Iku aneh kanggo ndeleng release saka tunik parade ijo lan tombol ireng karo aviation kita "manuk teknis". Nanging spesialisasine banget dikarepake, dheweke ujar manawa ing pasukan kasebut meh padha ndedonga lan digawa ing tangane. Nanging dadi metu sing ing tentara padha kudu meh retrain: GTD-1250 ora TV2-117 lan padha mung prinsip operasi umum, rencana punika generator gas karo free (daya) turbin. Ya, lan aku lunga kanggo ngawula ora ing aviation tentara ing Mi-24s, nanging ing Tebih, ing Tu-95 ing industri pulp Ryazan lan kertas lan PLS DA. Awale aku kesel, lan petugas kursus nyengkuyung: "Aja mabur, bocah, pesawat iki uga duwe baling-baling meh kaya helikopter." Anehe, iku bisa. Umumé, ora preduli ing ngendi sampeyan rampung ngladeni, yen sampeyan duwe nyimpen kawruh lan kepinginan kanggo nambah, sinau lan nguwasani bab anyar, sampeyan ora bakal ilang ing ngendi wae.
  16. flanker7
    flanker7 16 Juli 2017 12:27
    +3
    T-80 mung paling apik !!
  17. Predator-74
    Predator-74 17 Juli 2017 07:57
    +1
    Tank mesthi apik lan menarik banget, nanging pendapat (utamane "pop. mekanik") ora kudu dianggep serius. Aku ora mikir yen desainer kita bodho lan ora weruh prospek kanggo pangembangan tank karo turbin gas. Mung ing "pop. wulu." minangka tansah, amatir, kucing. entuk "puncak" lan mikir yen dheweke ngerti kabeh luwih apik tinimbang sapa wae. )))) Yen sampeyan ora kesed lan ndeleng literatur sing luwih berwibawa, priksa manawa kabeh ora gampang ing kene, nanging kanthi rinci kabeh kekurangan (kanthi sabdhoning) tank turbin gas ing komentar - Aku ora weruh titik, dadi akeh wis ngandika bab iki sing mung ing banner iklan bab iku nganti padha nulis! )))
  18. Vlad Volkov
    Vlad Volkov 18 Juli 2017 01:18
    +4
    Aku bubar ngomong karo wong Yahudi. Dheweke ngomong yen musim panas pungkasan dheweke sijine t-72 lan Merkava marang saben liyane. Nindakake eksperimen. Ing kadohan saka 300 m, padha murub sirah-on, dismantling kabeh pangayoman aktif saka tank kita. Ing wiwitan, Merkava "ngidoni" kanthi "kosong" kaping telu. Karusakan ing T-72 pinunjul. TAPI!!! Sawisé iku, kita karo karusakan "mudu" mung sapisan. Sanajan bisa luwih. Asil: Menara ing Merkava kelip-kelip mlebu lan macet. Mekanisme mundur saka bedhil gagal. Kerusakan internal ana catastrophic. Merkava ora bisa obah. Yaiku - kebak ... Kita tatu lan banjur ditarik Merkava. Iki keajaiban wong lanang. Nggawe kesimpulan dhewe, tuan-tuan, mitra Barat!
    1. tamnun
      tamnun 18 Juli 2017 05:55
      +1
      Kutipan: Vlad Volkov
      Bubar ngomong karo wong Yahudi. Dheweke ngomong yen musim panas pungkasan dheweke sijine t-72 lan Merkava marang saben liyane

      Serius?
      Kutipan: Vlad Volkov
      . TAPI!!! Sawisé iku, kita karo karusakan "mudu" mung sapisan. Sanajan bisa luwih. Asil: Menara ing Merkava kelip-kelip mlebu lan macet. Mekanisme mundur saka bedhil gagal. Kerusakan internal ana catastrophic. Merkava ora bisa obah. Yaiku, lengkap .... Kita miwiti munggah lan banjur ditarik Merkava. Kaya sing iki keajaiban wong lanang. nggawe kesimpulan, tuan-tuan mitra Barat!

      1. alexxxxz
        alexxxxz 18 Juli 2017 09:53
        0
        300 m? Saka pistol tank? Ra ono isine? Proteksi aktif ing T-72 ??? Menara iki pierced, nanging mobil ora bisa budge ... PPC ... Ngapusi, tryndez lan provokasi! Aku wonder yen penulis teka karo omong kosong iki dhewe utawa sing disaranake?
    2. wuh wuh
      wuh wuh 25 Juli 2017 11:48
      +1
      "" Dheweke ujar manawa musim panas pungkasan dheweke nyelehake t-72 lan Merkava. Nindakake eksperimen "//////

      Bab kasebut ("duel frontal") bisa (secara teoritis) ditindakake karo Merkava-2, sing
      ditulis mati.
      Apa kosong sing digunakake wong Israel? Lan kang dijupuk saka T-72?
      Biaya OBPS modern kaya Mercedes anyar. meh ora bakal diijini
      nggunakake telung lembar kanggo eksperimen bodho kuwi (300 m).
      Aku nganggep yen padha murub (yen padha murub) karo OBPS 105 mm lawas (ing Merkava-2).
      gun 105 mm).
      Lan saka 300 m iku cukup bisa kanggo break liwat lan macet menara Merkava-2.
      1. Vlad Volkov
        Vlad Volkov 2 Desember 2017 08:29
        +2
        Aku ora nemtokake rincian. Tes kasebut dirawuhi dening koresponden saka salah sawijining saluran TV. Panjenenganipun ngandika nalika kita ndamel. Aku ketemu dheweke ing bandara. Aku khusus takon babagan syuting video. Dadi sawise kabeh, prajurit Israel njupuk kabeh flash drive karo materi sanalika sawise tes. Aku mikir ora bakal dishonored ing donya. Minangka kanggo biaya Mercedes, iku ora dadi pinunjul kanggo wong-wong mau, ketoke. Nguji peralatan militer, ing prinsip, proses sing larang banget, utamane babagan kemampuan pertahanan. Wong-wong iki mung ora nindakake apa-apa. Dadi dheweke butuh. Iku ora kanggo kita kanggo ngadili apa. Senajan, iku dingerteni kok.
  19. Mista_Dj
    Mista_Dj 18 Juli 2017 22:55
    +2
    Sayange, maneh, aku ora nggawe kesimpulan.
    Cetha yen percaya mekanik pop iku padha karo percaya marang kepala nat. bank babagan impossibility ambruk kurs ruble 2 jam sawise ambruk, nanging ana pangarep-arep kanggo serius, komentar imbang ...
    Ora kelakon.
    Cetha yen t-80 dudu mobil biasa, nanging luwih apik, utawa luwih elek tinimbang t-72?
    Iku bener kanggo mbandhingaké wong-wong mau ing kabeh, lan yen ora, karo kang mesin iku ndadekake pangertèn kanggo tarik Paralel?
    Mbok menawa salah siji saka kanca bakal nuduhake pranala, ing basis kang aku bisa "kalem nggawe pendapat kanggo aku"?
    1. vitkin
      vitkin 6 Oktober 2017 16:06
      +1
      Ora ana pangertèn kanggo mbandhingaké mobil iki karo liyane. Tank kasebut diasah supaya bisa tekan Selat Inggris ing wektu sing paling cendhak. Dalan ing Eropa apik, kacepetan ing dalan gedhe nganti 120, mesin multi-bahan bakar, ana pom bensin luwih saka cukup ing dalan, sapa sing pengin bisa ngetung wektu perjalanan. Ora ana sing bisa tangi. Ora gumun dheweke nyeret dheweke menyang TPA.
      Piyambakipun njabat ing GSVG ing T-64A, T-80 teka ing resimen tetanggan. Dheweke nulis kanthi bener, nalika mabur ing sampeyan, sampeyan mung krungu clanging saka uler (ing kawitan kita malah ora ngerti apa swara iku), nanging carane mabur - uga, kabeh krungu helikopter, paling plug kuping. Suhu gas exhaust kira-kira 800, ing mangsa - 5 menit lan kliring kanggo parkir wis siyap. Sampeyan bisa nyelehake senjata lan perlindungan apa wae sing disenengi, nanging sing paling penting kanggo mesin iki yaiku kacepetan.
  20. prasmanan
    prasmanan 4 September 2017 19:40
    +1
    Sawise sepuluh menit nyopir, aku rumangsa dadi pembalap sejati lan aku getun yen ing tentara aku ora mlebu ing pasukan tank.
    Nalika aku ngladeni, para sopir kita terus-terusan ing bensin lan kesel. Aku ora nyesel yen aku dudu mekanik ...