Review militèr

Kendaraan lapis baja ringan 4x4. Bagean 3

7

Kendaraan lapis baja ringan 4x4. Bagean 3


Perusahaan Turki Nurol Makina ngembangake mobil patroli Ejder Yalcin, sing dituku kanthi jumlah cilik dening militer lan polisi Turki.

Ing IDEF 2015, FNSS (usaha patungan antarane Nurol Holding lan BAE Systems) mbukak prototipe PARS 4x4, sejenis kendaraan bermesin mburi. Massa total mobil lapis baja ngambang yaiku 10 ton, sing bisa ditambah dadi 12 ton yen ora perlu buoyancy. Gerakan ing banyu diwenehake dening rong meriam banyu, dhuwur freeboard yaiku 350 mm, sing bakal ngidini mesin bisa mlebu banyu tanpa persiapan. FNSS ngaku yen desain mesin mburi nambah kinerja mesin ing banyu dibandhingake platform competitive. Informasi mesin ora kasedhiya, nanging kapadhetan daya 25-30 hp / t diklaim, supaya output daya kudu ing urutan 250-300 hp. PARS 4x4 dilengkapi suspensi mandiri kanthi balung ngarep ganda lan sumber hidropneumatik. Regulasi tekanan ban lan roda gedhe nyuda tekanan lemah kanggo flotasi maksimal. Mobil bisa nampung limang prajurit: sopir karo komandan ing ngarep, lan telung kursi ing mburi staggered kanggo ngoptimalake kesadaran situasional, nalika mobil nduweni kaca ngarep gedhe. Ing mburi kursi kru bisa dipasang mast karo kit pengintaian adhedhasar sensor utawa instalasi rudal anti-tank, kapasitas muatan total kendaraan yaiku 3 ton. Ing wulan Juni 2016, FNSS nampa kontrak kontrak saka Undersecretariat of Defense Industry kanggo kulawarga STA (Sikh Tasiyici Arac, kendaraan anti-tank), sing bakal kalebu platform sing dilacak lan roda, sing terakhir adhedhasar PARS 4x4. Mesin kasebut mesthi nyukupi syarat Turki, nanging konfigurasi pungkasan durung disetujoni. Tes desain, pangembangan lan kualifikasi prototipe bakal rampung ing 2018, kanthi pangiriman dijadwalake rong taun sabanjure.


FNSS wis menang kontrak kanggo instalasi anti-tank kanggo tentara Turki. Segmen wheel saka kontrak adhedhasar mobil wojo PARS 4x4 ditampilake ing 2015.


Mobile ATGM RAM MkZ kanthi bobot 6,5 ton dikembangake lan diprodhuksi dening perusahaan Israel IAI Ramta

Nalika militer Turki pengin nyedhiyakake kendaraan anyar saka kategori MRAP, kontrak kasebut ditanggepi menyang perusahaan Angkatan Laut, sing nawakake kendaraan lapis baja Kirpi 4x4 adhedhasar proyek Israel. Ing wektu iku, negara-negara kasebut kerja sama kanthi rapet ing bidang pertahanan, mula ora ana sing ngalangi Angkatan Laut kanggo pindhah menyang Hatehof (saiki Carmor), sing nyedhiyakake platform Navigator. Kanthi bobot reged 16 ton, kendaraan lapis baja Kirpi dibedakake karo awak beban sing dipasang ing sasis truk Angkatan Laut kanthi mesin HP 375 Cummins. Ora ana data resmi babagan pangayoman mesin iki, sanajan jelas yen iki minangka tingkat katelu sing lengkap. Mobil kasebut bisa nampung 10-15 prajurit, kalebu kru. Saliyane kontrak Turki 2009 kanggo tentara lan gendarmerie, sing ditundha kanggo sawetara wektu amarga masalah finansial ing perusahaan, kendaraan lapis baja Kirpi, nanging, dadi platform ekspor sing cukup sukses sawise kontrak karo Pakistan lan Tunisia. Negara pungkasan nampa batch 40 kendaraan lan 60 liyane bakal dikirim mengko. Turkmenistan uga wis dadi panuku MRAP 4x4 buatan Turki. Ana platform konfigurasi 4x4 liyane ing portofolio Angkatan Laut. Kendaraan lapis baja Vuran, ditampilake ing IDEF 2015, utamane fokus ing formasi paramiliter.

Wigati dicathet perusahaan Turki liyane sing ngasilake kendaraan lapis baja 4x4. Katmerciler nawakake rong platform, Khan lan Hizir, sing terakhir kanggo militer. Mobil lapis baja Hizir kanthi bobot reged 16 ton, ditampilake ing pungkasan taun 2016, bisa nampung nganti 9 wong. Mesin kasebut nduweni awak sing ngemot beban lan ngisor bentuk V, dene perusahaan kasebut ora menehi katrangan babagan tingkat perlindungan. Kru karo pasukan landing njagong liwat loro sisih lan siji lawang mburi. Mesin kasebut, sing ditampilake ing pameran ing Istanbul ing Nopember taun kepungkur, dilengkapi modul senjata kendali jarak jauh (DUMV) Aselsan SARP, celah dipasang ing lawang lan ing sisih pinggir lambung.




Carmor, sing sadurunge dikenal minangka Hatehof, nawakake mobil lapis baja Xtream, sing bisa nampung nganti pitung wong ing kapsul lapis baja kanthi tingkat perlindungan kaping papat, dene perlindungan tambang cocog karo tingkat katelu STANAG 4569.


Kendaraan lapis baja Kirpi sing dikembangake dening Angkatan Laut kalebu ing kategori MRAP lan digunakake ing layanan karo tentara Turki; varian 6x6 dikenalaké ing 2015

Divisi Ramta saka Industri Aerospace Israel melu pangembangan sistem darat lan segara, mula ora nggumunake yen portofolio kalebu mobil lapis baja ringan kanthi sebutan Ram Mk 3. Wis tata letak sing ora konvensional, amarga kekuwatane. unit, dumadi saka enem silinder turbodiesel air-cooled Deutz kanthi kapasitas 185 hp, dikumpulake karo transmisi otomatis papat-kacepetan, dumunung ing mburi. Miturut IAI Ramta, mesin intercooled turbocharged ditawakake minangka pilihan kanggo pelanggan sing pengin rasio daya-kanggo-bobot luwih saka 28 hp/ton. Mobil lapis baja Ram Mk 3 dibedakake karo kapsul kru sing digawe saka baja lapis baja. Nuduhake komponen komersial mati-ing-beting luwih saka 90%, kang ndadekake iku bisa kanggo tetep biaya ditrima lan simplifies pangopènan, lan customer ora disambungake menyang sumber spare parts saka Produsèn. Kelangsungan hidup platform kasebut ing tingkat sing dhuwur, kabeh komponen penting saka undercarriage lan unit daya dilindhungi dening lembaran baja waja. Proteksi dhasar cocog karo STANAG Level 2, nanging bisa ditingkatake dadi Level 3, proteksi tambang cocog karo Level 2a / b. IAI Ramta ujar manawa bobot tempur saiki 6,5 ton, sing 1,2 ton minangka beban, ora amarga watesan desain, nanging kepinginan kanggo nggedhekake kemungkinan upgrade ing mangsa ngarep. IAI Ramta uga nawakake sing diarani "proteksi statistik" marang RPG kanthi bentuk kisi lan layar jaringan. Perusahaan terus-terusan ngawasi pangembangan solusi keamanan supaya bisa nggabungake sistem paling anyar kanthi pas wektune.

Nanging, yen sampeyan nggoleki solusi digital utawa "glamor", aja milih Ram Mk 3. Filosofi perusahaan yaiku kesederhanaan, kabeh sistem mobil analog, ora digital, linuwih lan gampang pangopènan ana ing ngarep. Padha ditrapake kanggo subsistem electrical, amarga mesin ora ngleksanakake arsitektur Komplek lan terpusat. IAI Ramta luwih seneng ngrancang solusi sing dipilih pelanggan adhedhasar kabel mesin tradisional. Saliyane konfigurasi standar transporter personel, sing bisa nampung nganti 8 prajurit, mobil lapis baja Ram Mk 3 dikembangake ing paling ora 20 versi lan sub-varian, kalebu pengintaian, dilengkapi mast sing bisa ditarik kanthi basis sensor. kit pengintaian; kontrol operasional kanthi kursi sing luwih sithik kanggo mbebasake ruang kanggo komputer, layar lan peralatan komunikasi tambahan; anti-tank kanthi peluncur sing bisa ditarik kanthi papat rudal Nimrod jarak cendhak. Kabeh varian duwe tampilan sing padha supaya mungsuh ora bisa mbedakake kendaraan kanthi peralatan khusus saka liyane. Pangecualian yaiku pangembangan paling anyar - ambulans, sing nduweni atap sing rada dhuwur, sing bisa nambah volume internal kanggo nampung staf lan peralatan medis; Opsi iki bisa nggawa nganti 4 stretchers, nalika tatu dimuat liwat lawang sisih, kita kelingan sing unit daya saka mesin iki dumunung ing mburi. Mobil waja Ram Mk 3 dikirim menyang akeh pelanggan, struktur militer lan paramiliter. Sing terakhir kepincut karo ukuran mesin sing relatif cilik, sing ora medeni populasi sipil, ora kaya mesin raksasa saka kategori MRAP. Saklawasé 500 mesin wis didol, karo Tambah pinunjul ing jumlah panuku ing sawetara taun pungkasan. Afrika tetep dadi salah sawijining pasar utama, minangka bukti kontrak sing diumumake dening IAI ing Februari 2015. Rong pelanggan Afrika wis tuku 100 kendaraan lapis baja Ram Mk 3 tambahan kanggo militer.

Perusahaan Israel Carmor, sing sadurunge dikenal minangka Hatehof, duwe macem-macem kendaraan lapis baja 4x4 ing portofolio. Ayo miwiti karo platform sing luwih abot. Kendaraan lapis baja Navigator kanthi bobot dhewe 15 ton lan daya dukung 3 ton bisa nampung nganti 13 prajurit lan nduweni proteksi balistik sing cocog karo Level 4 lan perlindungan tambang sing cocog karo Level 3a / b. Mesin kasebut dilengkapi mesin diesel Cummins 345 hp, awak sing ngemot beban ngidini upgrade mangsa tanpa masalah; perusahaan claims sing total massa bisa tambah kanggo 23 ton. Sabanjure yaiku kendaraan lapis baja Xtream kanthi bobot reged 16,5 ton, kapasitas muatan 4,7 ton lan kursi kanggo 4-7 wong, tingkat perlindungan cocog karo tingkat proteksi kendaraan Navigator. Mobil lapis baja kanthi mesin 325 hp. Cummins luwih cilik, nanging nduweni mobilitas sing luwih apik, utamane babagan sudut overhang ngarep lan mburi (sudut entri lan metu saka alangan). Juara ing sudhut iki (85 ° lan 90 ° mungguh) yaiku mobil lapis baja Hurricane amarga overhang ngarep lan mburi sing cilik banget; kanthi bobot dhewe 7,5 ton lan kapasitas mbeta 2,1 ton, kendaraan lapis baja 4x4 iki nyedhiyakake pitung prajurit ing papan kanthi perlindungan balistik Level 3 lan aksi tambang Level 2a / b. Mesin kasebut dilengkapi mesin 245 hp. Cummins.

Kasuksesan lan prestasi paling anyar Carmor (paling ora kaya sing diumumake) ana ing platform Wolf, sing bobote 7,1 ton lan kapasitas muat 1,745 ton. Kendaraan kasebut dilengkapi mesin 300 hp, bisa nampung nganti 11 prajurit lan menehi perlindungan balistik Level 3 lan proteksi tambang Level 1. Mobil lapis baja Wolf nduduhake kanthi conto pangembangan kendaraan sing digawe dening Carmor. Nalika mbandhingake langsung angel amarga sawetara spesifikasi wis diganti, varian paling anyar, sing bubar menang kontrak kanggo nyuplai unit polisi ing Brasil lan Makedonia, nduweni kapasitas beban meh 25% saka bobote dhewe, dene model sadurunge duwe angka babagan 18%. Kendaraan lapis baja Carmor dirancang kanggo struktur militèr lan paramiliter. Iki dikonfirmasi dening kontrak Brasil, miturut kang 4 Wolf kendaraan wojo dituku kanggo polisi São Paulo, kang dikirim lan wis melu ing dipatèni saka kerusuhan ing kutha paling gedhé ing Brazil.





A buggy wojo ing steroid, CombatGuard dening IMI Systems, ditampilake ing Eurosatory 2014 nanging durung dirilis wiwit.

Kanthi bobot reged 15 ton, kendaraan lapis baja RG21 bisa nampung nganti 12 prajurit lan nduweni perlindungan sing apik banget marang tambang lan IED.

IMI Systems (biyen Israel Military Industries) nawakake platform Wildcat sawijining, kang IMI-dirancang kru pod dipasang ing sasis Tatra 4x4 karo pamisah as sing nyedhiyani mobilitas meh padha karo penundaan kebak sawijining. Ing mesin kanthi bobot reged 18.5 ton lan bobot curb 11,4 ton dipasang mesin Cummins kanthi daya HP 325. Kapasitas muatan 7,1 ton bisa digunakake kanggo nambah tingkat pangayoman kanthi signifikan: Kit A njamin pangayoman balistik sing cocog karo tingkat katelu, Kit B nyedhiyakake Level 4, nalika Kit C ngrampungake peluru lan RPG 14,5 mm. Kanggo tambang, sisih ngisor Wildcat sing bentuke V, digabungake karo solusi liyane, menehi perlindungan tambang Level 3a / 2b. Telu kru mlebu mobil liwat ramp ing sisih kiwa, lan 9 pasukan terjun payung njagong mudhun liwat ramp mburi. Mobil kasebut, ketoke, isih ana ing tahap prototipe, amarga pelanggan peluncuran durung muncul. Konsep IMI liyane sing menarik ditindakake ing platform CombatGuard sing ditampilake ing Eurosatory 2014. Buggy kanthi GVW 8 ton dikembangake kanthi kolaborasi karo Ido Off-Road Center. Mobil dilengkapi mesin 300 hp, gembong gedhe 54-inch ngidini kacepetan nganti 150 km / h ing dalan gedhe lan nganti 120 km / h ing terrain atos. Gembong protrude ngluwihi dimensi saka awak, mangkono, ngarepke overhang tekan 90 °. Mesin kasebut dilengkapi kabin lapis baja sing bisa nampung rong anggota kru lan 4-6 pasukan terjun payung, tingkat perlindungan ora dilaporake. Mbokmenawa mesin iki dirancang kanggo pasukan khusus Israel, nanging ora warta kontrak bisa lan penyebaran operasional ora katon.

Grup Streit, sing ngrayakake ulang taun kaping 25, saya tambah akeh ing jagad kendaraan militer. Portofolio dheweke terus berkembang amarga kita ndeleng mesin anyar ing saben pertunjukan. Ing babagan perlindungan mesin, grup kasebut ora mung netepi standar STANAG 4569, uga bisa digunakake karo standar liyane, kayata CEN 1063 Eropa lan CEN 1522, amarga ora kabeh pelanggan netepi standar NATO. Conto kalebu pangembangan paling anyar saka kendaraan lapis baja Streit - Cobra lan Couaar. Mobil patroli ringan Cobra nduweni bobot curb 4760 kg lan kapasitas muat 1000 kg, adhedhasar sasis Toyota kanthi mesin diesel 232 hp. Proteksi standar yaiku CEN B6 (peluru inti alus 7,62mm) nanging bisa ditingkatake dadi B7, dene proteksi jeblugan bisa ditingkatake saka standar 2xDM51 dadi 1xDM31. Kendaraan iki kasedhiya ing konfigurasi telung lan limang lawang lan bisa nampung 8-9 prajurit. Tingkat perlindungan sing padha ditawakake dening mobil lapis baja Spartan kanthi bobot mati 7,3 ton, muatan 1,5 ton lan mesin Ford V8 300 hp. Mobil kasebut nampung kru rong wong ditambah wolung pasukan terjun payung kanthi kemampuan kanggo ngganti pola lenggahan. DUMV bisa diinstal ing mesin, nanging minangka desain modular, bisa digunakake kanggo tugas khusus, contone, minangka versi prentah utawa sanitasi.


Kanthi bobot reged 11 ton, Scorpion nawakake proteksi tingkat katelu, sanajan proteksi balistik bisa ditingkatake menyang tingkat kaping papat kanthi kit tambahan.

Mesin ing ndhuwur bisa dioperasikake dening unit militer lan paramiliter. Padha ditrapake kanggo mobil lapis baja Gladiator, adhedhasar sasis saka truk Renault 4x4 karo engine 276 hp, kang bobot curb 11 ton lan kapasitas mbukak 2 ton. Nganti 4569 wong bisa ditampung ing awak mobil kanthi perlindungan miturut STANAG 2 Level 12. Nanging, dheweke bisa nampa waja tambahan, nambah tingkat pangayoman kanggo katelu. Mobil lapis baja Scorpion 4x4 minangka kendaraan nomer loro sing diprodhuksi dening Streit kanthi lambung bantalan beban. Mesin kanthi suspensi independen, bobot dhewe 11 ton lan kapasitas muat 2 ton dilengkapi mesin diesel Cummins 300 hp. Perlindhungan antipeluru dhasar cocog karo STANAG 4569 Level 3 lan proteksi tambang kanggo Level 3a / b, kit waja tambahan opsional ngunggahake tingkat perlindungan menyang papat. Kendaraan kasebut bisa nampung kru loro lan wolung prajurit.


Kendaraan lapis baja Streit Shrek Salah sawijining Pengawal Nasional Ukraina


Majelis kendaraan lapis baja Streit Shrek ing sasis KrAZ-5233BE

Nganggo sasis KrAZ-5233BE minangka basis, Streit ngembangake kendaraan lapis baja kategori Shreck MRAP, sing bisa nampung nganti 12 prajurit kanthi tingkat perlindungan dhasar lan opsional sing padha karo model sadurunge. Mesin kasebut dilengkapi mesin 330 hp. bobote dhewe 15 ton lan daya mbeta 3 ton. A varian kanggo pembuangan saka obyek mbledhos karo hydraulic lengen-manipulator wis dikembangaké. Portofolio perusahaan duwe mesin MRAP liyane, sing ditunjuk Tornado. Menehi tingkat dhasar 2 pangayoman balistik lan Level 3a / b pangayoman tambang, nalika tingkat pangayoman balistik amarga kit waja bisa tambah kanggo papat. Nganti 300 prajurit bisa ditampung ing kendaraan kanthi mesin 13 hp, bobot kerb 2 ton lan daya dukung 10 ton. Lan pungkasane, kendaraan lapis baja Typhoon saka kategori MRAP: awak bantalan beban, suspensi mandiri lan mesin diesel Cummins 400 hp. Wis bobot mati padha, kapasitas mbeta, tingkat pangayoman dhasar lan opsional minangka kendaraan lapis baja Tornado.

Diterusake...
Pengarang:
7 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Grosser Feldherr
    Grosser Feldherr 17 Juli 2017 07:28
    0
    Apa Turki ngeculake lisensi kasebut, utawa nyolong fennec saka Jerman kanthi cara sing ora sopan?
  2. Gandum
    Gandum 17 Juli 2017 09:43
    +2
    malah kabeh mobil waja sing katon ala,
    safety mine mesthi cukup pinunjul, nanging iku worth nggawe target sakabèhé gedhe banget kuwi, kanggo kula keuntungan iki Highly mangu-mangu
    1. Michael HORNET
      Michael HORNET 18 Juli 2017 08:51
      0
      Dadi iki mesin ora kanggo pertempuran, nanging kanggo suppressing kerusuhan
  3. Yauzbek
    Yauzbek 19 Juli 2017 20:11
    0
    Apa level 3 nglindhungi 12,7 mm?
  4. MaksoMelan
    MaksoMelan 23 Juli 2017 08:22
    0
    Wong lali carane padha numpak ing roti unarmoured lan UAZs. Lan saiki kabeh ahli.
  5. xroft
    xroft 6. mars 2018 12:42
    0
    CombatGuard saka Sistem IMI Katon apik, mesin kuwi bakal migunani kanggo lor lan terrain kita. Kita bisa nindakake pesenan luwih apik, lan yen kita sijine cornets ...
  6. buv59
    buv59 26 Juli 2021 08:55
    0
    Frasa saka teks "Kanthi massa total 15 ton, kendaraan lapis baja RG21 bisa nampung nganti 12 prajurit lan nduweni perlindungan sing apik banget marang tambang lan IED." Iki kanggo apa? Ora ana bab RG21 ing teks. Ing bagean 4, ana tembung kasebut ing foto sing ditempelake - blunder?