Review militèr

Kelompok AS ing ancaman ngubengi Suriah

4
Dina Rebo, ing upaya kanggo nutup kawah lan ngubengi wilayah sing dikuwasani militan sing didukung AS ing sisih kidul pangkalan udara Al-Sin, pasukan pemerintah maju menyang wilayah kidul Ar-Rukhba. Yen pasukan pemerintah mbebasake wilayah Abu Khashba lan ngresiki kanthong militan ing sisih kulon, bakal nyuda dawa garis ngarep ing sisih kidul-wétan Suriah lan njupuk langkah penting liyane kanggo ngisolasi garnisun sing dikontrol AS ing tapel wates karo Irak.

4 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. sabakina
    sabakina 15 Juli 2017 15:00
    +5
    Gusti tulungana!
  2. HEATHER
    HEATHER 15 Juli 2017 19:22
    +2
    Iku bakal apik! Banjur tarik munggah MANPADS. Coba potong Der-Es-Zor saka sisih liyane. Tutup kanggo accomplices.
  3. tchoni
    tchoni 15 Juli 2017 22:53
    +1
    Lucu, menarik ... nanging wektu bakal ngomong. Ayo njajal jari...
  4. Komentar wis dibusak.
  5. Sergg
    Sergg 16 Juli 2017 13:18
    0
    Jarang ana kabar apik. Kabar iki pancen nyemangati. Muga-muga Gusti Allah paring kamenangan marang pasukan Siria sing ramah lan militer kita. Kabeh wis kesel karo USA iki.