Review militèr

Koalisi Amerika nyerang sekolah kasebut

29
liyane penerbangan serangan saka pasukan koalisi maneh kenek panggonan salah lan wektu iki ing Afghanistan. Miturut edisi Cina "Xinhua" ngutip panguwasa lokal, paling ora telung bocah sing tatu sawise pesawat koalisi nyerang ing salah sawijining distrik ing kutha Kunduz Afghanistan.

Pejuang kasebut nggawe serangan udara ing 04.15 wektu lokal (2.45 wektu Moskow). Sekolah lan omah sing ana ing sandhinge rusak, toko-toko rusak.

Koalisi Amerika nyerang sekolah kasebut


Dina iki, kira-kira jam 04.15 wektu lokal, jet tempur nindakake serangan ing wilayah Khaudzha Mashad ing kutha Kunduz, ngrusak sekolah lan omah sing cedhak.
- ujare direktur dinas pendidikan provinsi Janat Gul Nasiri.

Laporan kasebut nuduhake manawa pasukan koalisi nyerang posisi Taliban radikal * ing sekitar Kunduz ing wektu sing padha dina Setu. Ing provinsi kasebut, ana bentrokan antarane pasukan keamanan Afghanistan lan militan.

Kahanan ing Afghanistan saya suwe saya suwe saya suwe saya suwe. Gerakan radikal "Taliban" *, sing sadurunge wis ngrebut wilayah sing penting ing deso negara kasebut, ngluncurake serangan marang kutha-kutha gedhe, kalebu upaya kanggo ngrebut kutha Kunduz.

Taliban* minangka organisasi teroris sing dilarang ing Rusia
Foto sing digunakake:
http://aa.com.tr/tr
29 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Ihrek
    Ihrek 15 Juli 2017 11:16
    +7
    Kasur minangka teroris utama ing donya. Rusia mung siji-sijine negara sing nahan negara bandit iki, negara rampog, accomplice saka Nazisme lan terorisme, negara Iblis, negara kang urip iku pati lan kasangsaran wong liya lan negara.
    1. logall
      logall 15 Juli 2017 11:20
      + 22
      Quote: Ihrek
      Kasur minangka teroris utama ing donya.

      Banjur padha lunga, kok malah sekutune sengit marang dheweke ...
      1. cniza
        cniza 15 Juli 2017 11:26
        +2
        Ora ana apa-apa, wektune bakal teka, dheweke bakal mangsuli kabeh.
        1. SRC P-15
          SRC P-15 15 Juli 2017 11:37
          +2
          Koalisi Amerika nyerang sekolah kasebut

          Aku bakal kaget yen "koalisi" iki tekan target! Dadi, ora ana sing anyar, kabeh kaya sadurunge.
          1. telobezumnoe
            telobezumnoe 16 Juli 2017 02:09
            0
            luwih asring barmaley mung duwe markas komando ing tutup sekolah lan rumah sakit, ing prinsip, kita padha
        2. irbis0373
          irbis0373 15 Juli 2017 11:42
          +2
          Oh, bakal teka? Senajan yen sampeyan pracaya ing - piye wae malah luwih gampang. Semono uga Amerika Serikat lan Anglo-Saxon, lan ing kabeh sejarahe, aku ora kelingan manawa dheweke nindakake paling ora apik kanggo jagad liyane. Lan kapan wong-wong mau padha mbayar kabeh tumindake, lan apa dheweke bakal mbayar?
          1. JURUSAN
            JURUSAN 15 Juli 2017 11:46
            +5
            Koalisi Amerika nyerang sekolah kasebut

            Kita mbangun, lan padha numpes ... Lan ing endi wae ing donya! hi Lan ing pirang-pirang negara..
          2. cniza
            cniza 15 Juli 2017 11:47
            +3
            Dheweke bakal mbayar, iki minangka hukum sing objektif ... "ora ketompo carane tali ora digulung, pungkasane bakal tetep."
            1. pamburu mumbul
              pamburu mumbul 15 Juli 2017 12:39
              +2
              Kutipan saka cniza
              pungkasan isih bakal

              Mubeng gulu kasur. am
              1. cniza
                cniza 15 Juli 2017 13:53
                +3
                Lan hangers-on.
                1. pamburu mumbul
                  pamburu mumbul 15 Juli 2017 13:57
                  +2
                  Ayo mutusake babagan iki. apik
                  1. sabakina
                    sabakina 15 Juli 2017 15:16
                    +4
                    Sekolah...Pash, kita mbangun lan mbangun lan pungkasane.......... Kita ngebom....Cheburashka kaget!
        3. Чёрный
          Чёрный 15 Juli 2017 11:48
          +4
          Lan Amerika tansah nindakake iki kanthi pukulan, ing siji wektu ana kaping sepuluh ing panggonan sing salah ngguyu
        4. g1v2
          g1v2 15 Juli 2017 12:07
          +4
          JAWABAN DAGANGAN BUDAK? Lan kanggo ngrampok donya kabeh? Apa Belgia njawab kanggo penjarahan lan pembantaian ing Kongo ing sangisore Leopold? Apa Prancis njawab pembantaian ing Aljir?
          Kaya pirang-pirang abad terus-terusan, "negara-negara beradab" mateni pribumi. Lan apa? Apa ana sing nesu karo iki? Ora ana sing kasengsem ing iki - warta liyane ing kaca pungkasan ing koran ing jejere teka-teki silang. Nanging kasunyatan manawa wong homo sing gelo ing Chechnya - iku angkara elek lan warta ing tutup. Kabeh kaya biasane. Nyuwun
        5. den.perfiljew
          den.perfiljew 15 Juli 2017 13:09
          0
          Yen mung Washington bisa dikuwasani kaya Crimea!
    2. siberalt
      siberalt 15 Juli 2017 13:24
      +1
      Nganti ora ana sekolah utawa rumah sakit sing isih ana ing Suriah, koalisi Amerika ora bakal ngaso. belay
  2. Banisher saka Liberoids
    Banisher saka Liberoids 15 Juli 2017 11:16
    0
    McCain kanthi jelas dadi pimpinan - koper lawas dirusak menyang Afghanistan, bajingan kasebut nyolong pesawat kasebut, dibom ing papan sing salah! Nanging, dheweke ora asing!
    1. kepmor
      kepmor 15 Juli 2017 11:28
      +2
      ora ... babon lawas ora lorong kene ... jebul flyer liwat dina sadurunge ...
      amers saka Afghanistan mung bisa dijupuk "mlaku dhisik" ... pecandu narkoba wis ilang ...
  3. Geisenberg
    Geisenberg 15 Juli 2017 11:24
    +1
    opo? Sasarane ora obah, ora tembak maneh ... Dadi dibom wae.
  4. Black_Vatnik
    Black_Vatnik 15 Juli 2017 11:39
    0
    Umumé, padha ngrancang kanggo pesta, nanging ora ana siji sing teka ing dalan.
  5. Komentar wis dibusak.
    1. Lopatov
      Lopatov 15 Juli 2017 12:22
      +2
      Kutipan: Kopral
      Jam 04.15 bocah-bocah ora mlebu sekolah.

      Nanging padha turu ing omah tetanggan. Mulane, bocah telu tatu. Yen pukulan wis disabetake ing wayah awan, mesthi ana sing mati.

      Umumé, kasunyatan sing ngirim serangan kasebut ing kutha sing ana satus ewu wong menehi inspirasi babagan "sukses" koalisi. Uga nyatane ana pasukan Taliban sing gedhe ing Afghanistan sisih lor. Sadurunge wiwitan perang, dheweke ora cedhak. Ing sisih lor kabeh ana ing kontrol lengkap "Uni Utara" anti-Taliban. nyatane, dheweke tumindak minangka pasukan striking utama lan sekutu utama Amerika ing perang nglawan Islamists.
      1. kopral
        kopral 15 Juli 2017 13:43
        +1
        Kutipan: Lopatov
        Umumé, kasunyatan sing ngirim serangan kasebut ing kutha kanthi satus ewu wong menehi inspirasi babagan "sukses" koalisi.

        Titik serangan kanthi karusakan agunan. Nanging kita ngerti carane mencet pointwise? Utawa, kanthi bantuan SVP-24, sing ora ana analog ing donya, apa dheweke bakal ngrusak setengah blok tanpa nggebug bangunan sekolah?
        1. Lopatov
          Lopatov 15 Juli 2017 14:26
          0
          Titik?
          Mbayangno serangan udara sing ditargetake ing sawijining omah ing Derbent. Amarga bisa uga ana militan ing kana ...
          Keperluan kanggo tumindak kasebut mung muncul nalika pemukiman kasebut ora dikontrol. Lan mokal kanggo mblokir omah kanthi rahasia, lan banjur nyerang. Sing mesthi bakal nyebabake karusakan tambahan sing kurang. Ya, lan tanpa tatu non-combatants mesthi wis rampung ... Sawise kabeh, "Jam 04.15 bocah-bocah ora sekolah" (c)
          1. kopral
            kopral 15 Juli 2017 14:43
            +1
            Kutipan: Lopatov
            Desa kasebut meh ora bisa dikontrol. Lan mokal kanggo mblokir omah kanthi rahasia, lan banjur nyerang

            Mungkin sing kedadeyan ing wektu kasebut?
            Utawa bisa uga Amerika mutusake manawa, apa gunane kanggo menehi risiko para pejuang sajrone serangan lan ngrampungake masalah "gaya koboi" kanthi mbusak sumber ancaman kasebut? (sadar ngidini kanggo karusakan tambahan)
            Artikel kasebut ora dicet, tetep spekulasi. Nyuwun
            =================================================
            Topik sithik: wingi https://topwar.ru/120435-kolesnye-sau-v-sirii.htm
            l#komentar-id-7153249
            sethitik rembugan topik poto-propelled
            130-mm bedhil poto-propelled karo M-46 bedhil, dumunung ing sasis kendaraan papat-poros Jerman "Mercedes ACTROS 4140".

            Aku pengin krungu pendapat sampeyan, nanging sakperangan alesan ora ana spesialis sing muncul ing cabang kasebut.
            1. Lopatov
              Lopatov 15 Juli 2017 15:02
              +1
              Kutipan: Kopral
              Mungkin sing kedadeyan ing wektu kasebut?

              Ora "mungkin", nanging "mesthi". Sing jelas menehi kesaksian babagan pendapat wong es sing mudhun - "Amerika kalah ing Afghanistan"
              Kutipan: Kopral
              Utawa mungkin Amerika mutusake manawa, kenapa dheweke bakal menehi risiko para pejuang nalika serangan kasebut

              Ing Irak, ing sawijining wektu, dheweke nindakake kanthi efektif bebarengan karo SAS Inggris. Lan tanpa mundhut, minangka adoh aku ngerti. Tatu padha. Nanging ana kahanan iki angel banget, meh sabuk conveyor sawetara departures / departures saben wengi karo nyekel tawanan, cepet "gutting" lan departure menyang alamat anyar.
              Kutipan: Kopral
              Aku kepengin krungu

              Nulis.
  6. Suharik.inline
    Suharik.inline 15 Juli 2017 12:26
    +3
    Kutipan: Kopral
    Diwiwiti d.e.r.m.o ing penggemar ngguyu
    Apa ana sing maca warta?
    Pesawat tempur nggawe serangan udara 04.15 wektu lokal .... sekolah lan omah jejer rusak, toko rusak

    Jam 04.15 bocah-bocah ora mlebu sekolah. Nanging militan ing bangunan tilas sekolah bisa uga ana.
    Mung kanggo nyebut kutukan. Maydauns lokal. wong bodho

    Kula kinten-kinten sedaya pawarta menika dipuntuju, awit boten dipunandharaken sekolah menika aktif menapa boten, wonten militan menapa boten, dene menawi sekolah menika dipuntempuh, mila lare-lare ingkang tatu dipunbetahaken, ugi wonten. ing warta. Kita miwiti muter kipas.
    Ternyata USA + Raid + korban = telek.
    Aku kanggo warta obyektif.
    1. Komentar wis dibusak.
  7. 16112014nk
    16112014nk 15 Juli 2017 12:50
    0
    Tekan sekolah amarga excavator ora kejiret?
  8. Tolstoevsky
    Tolstoevsky 15 Juli 2017 17:25
    0
    iki dudu kesalahan apes, nanging pitungan galak sing akurat, amarga pembantaian warga sipil minangka gaya perusahaan saka Anglo-Saxon.
    1. Nyrobsky
      Nyrobsky 15 Juli 2017 19:56
      0
      Kutipan: Tolstoevsky
      iki dudu kesalahan apes, nanging pitungan galak sing akurat, amarga pembantaian warga sipil minangka gaya perusahaan saka Anglo-Saxon.

      Saiki kita bakal ngenteni prajurit sabanjure tentara Afghan kanggo mbukak tembakan marang prajurit Amerika. Wong Afghan bakal nemokake ing tentara pemerintah wakil "perlu" saka suku sing kena pengaruh ...