Review militèr

Agitblog: Jaran Trojan

1
Jaran Trojan ora bakal ngrusak furrow sing dipilih ing taun 90an. Nanging ana keraguan serius yen resep-resep neo-liberal lawas, sing diiringi awan raksasa saka tembung sing angel diucapake, bakal mbantu negara kanggo nutup celah teknologi sing muncul amarga reformasi liberal. Kecerdasan buatan - ing kene lan ing luar negeri - tambah akeh digunakake minangka scarecrow kanggo wong-wong sing duwe masalah karo alam.


1 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Deadushka
    Deadushka 16 Juli 2017 14:12
    +6
    Formulir kiriman video anyar?