Review militèr

Carane kekaisaran dibangun: peradaban Maya

1
Kepiye kekaisaran digawe - seri dokumenter iki bakal nyritakake babagan carane kekaisaran sing kuat lan gedhe digawe crita kamanungsan. Apa kurban sing digawe kanggo ngumpulake bangsa dadi siji daya. Lan carane stabilitas sistem Komplek kayata kekaisaran iki maintained.

Maya kuno mbangun piramida sing megah, istana sing apik banget lan alun-alun sing wiyar. Dheweke nggunakake sumber energi kanthi efektif lan nggawe struktur teknik lan karya seni sing luar biasa sajrone setengah ewu taun.

1 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. HEATHER
    HEATHER 23 Juli 2017 07:41
    +2
    Ya ing kana, wong Moldova sing mbangun, mula ora ambruk. recourse