Review militèr

Hypersonic "stealth shuttles" kanggo pangiriman pejuang US SOF menyang "jantung" pasukan nuklir strategis Rusia: outdo Tom Clancy!

62

Antar-jemput konsep Inggris kanggo penerbangan suborbital "Ascender"



Informasi sing nyenengake terus teka saka ruang informasi Eropa Barat babagan cara anyar kanggo nglawan komponen lemah Angkatan Nuklir Strategis Federasi Rusia. Ketoke, spesialis komando Angkatan Udara AS kanthi bener netepake tingkat pangembangan teknologi paling dhuwur saka senjata anti-pesawat / anti-rudal. Dheweke ngerti manawa nggunakake pluru jelajah strategis Tomahawk Block IV, AGM-158B JASSM-ER taktik jarak jauh lan turunan hipersonik saka X-51A Waverider piyambak, ora mungkin bisa ngrusak struktur pertahanan sing dibangun kanthi basis. saka puluhan utawa atusan rudal anti-pesawat, divisi S-300PM1, S-300V4, S-350 "Vityaz", S-400 "Triumph", lan, pungkasane, S-500 "Prometheus", kanggo ngrusak kabeh tambang. lan peluncur lemah / sepur seluler saka ICBM R-36M / M2 "Satan", UR-100N UTTH "Stiletto", "Topol" lan "Yars".

Mulane, dina iki, saka lambé saka wong pisanan saka US hukum nglaksaknano agensi, kita bisa krungu bab orane saka konsep paling luar biasa kanggo mateni fasilitas tombol saka Rusia Strategic Missile Forces; senadyan kasunyatan sing plans padha netes marang China. Ing babagan kecanggihan, konsep kasebut wis ngluwihi sawetara episode saka pirang-pirang novel techno-thriller dening penulis Amerika sing misuwur Tom Clancy lan mboko sithik ngetutake skenario Hollywood modern.

Utamane, ing konferensi internasional "Air Power - 2017", sing dianakake ing London saka 12 nganti 13 Juli, David Goldfein, Kepala Staf Angkatan Udara AS, ujar manawa Pentagon nggarap konsep masa depan. , sing melu nggunakake glider transportasi hipersonik kanggo ngirim prajurit pasukan khusus elit menyang ngendi wae ing donya kurang saka 60 menit. Yen sampeyan maca ing antarane garis, cukup jelas yen kita ngomong babagan pangiriman unit US SOF kanthi kacepetan dhuwur lan formasi sabotase kelas dhuwur liyane ing jero wilayah mungsuh sing potensial, ing ngendi ana: pusat logistik utama, fasilitas industri pertahanan strategis penting (kalebu engineering tliti), pos komando , pangkalan udara gedhe, lan, mesthi, uga tambang lan seluler peluncur rudal balistik antarbenua, sing dadi basis pasukan pencegahan nuklir negara.

Dhaptar tugas saka formasi ing ndhuwur kalebu: njupuk informasi strategis penting saka sistem relay radio lan saluran radio kanggo ijol-ijolan informasi, ngganggu sistem komunikasi jaringan-sentris, mateni unsur-unsur kunci Pasukan Rudal Strategis, uga pertahanan udara lan misil musuh. pos komando pertahanan, ngganggu pasokan listrik kanggo perusahaan industri pertahanan, lan liya-liyane. . Nalika sampeyan bisa ndeleng, Amerika planning kanggo muter amba; nanging, sing ngerti, iku luwih gampang argue saka kanggo embody rencana voiced ing hardware. Apa sing bisa dikandhakake babagan aspek teknis saka gagasan ing ndhuwur, disuarakake dening Kepala Staf Angkatan Udara AS, David Goldfein?

Ing pratelan kasebut, dheweke uga nyebutake proyek Inggris saka pesawat ulang-alik penumpang suborbital Ascender, sing wis dikembangake dening Bristol Spaceplanes Limited wiwit pertengahan 2000-an. Airframe mesin iki duwe skema "tanpa buntut" kanthi swiwi sing dikembangake lan fuselage bantalan beban, sing disambungake menyang swiwi nggunakake influx aerodinamis sing lancar (versi mini saka Buran lan Space Shuttle). Kanggo nggayuh ketinggian wiwitan (16 - 18 km), kanggo miwiti mesin roket propelan cair, mesthine nggunakake 2 mesin turbojet bypass konvensional ing fuselage mburi.

Ing situs web pabrikan bristolspaceplanes.com, sampeyan bisa kenal karo kinerja penerbangan lan profil penerbangan saka shuttle Ascender: sawise nguripake LRE ing dhuwur 16 kilometer, Ascender wiwit munggah 100 - 120 km kanthi kacepetan 2950 km. / h; ing bagean ndhuwur lintasan, kacepetan mudhun nganti 400 - 500 km / jam, sawise bagean mudhun diwiwiti kanthi kacepetan kira-kira 3500 km / jam, lan banjur ngrancang menyang landasan pacu. Kanggo digunakake minangka basis teknologi kanggo pesawat ulang-alik landing sing janjeni, prototipe cukup apik, nanging ngelingi jarak kasebut kudu bisa ngatasi 3500 - 5000 km ing dhuwur 60 - 100 km (malah ing kacepetan hipersonik 5 - 7M. ), bobot lan dimensi pesawat ulang-alik glider sing diterangake dening David Goldfein kudu digedhekake kira-kira 1,5 - 1,7 kaping, kanthi rasio massa gedhe menyang bahan bakar. Ora bakal angel banget kanggo nggawe pesawat landing ing abad kaping XNUMX, nanging iki dudu sing paling menarik.


Profil penerbangan saka anter jemput sing berpengalaman "Ascender"


Kepala Staf Angkatan Udara AS, ketoke, mutusake kanggo nglirwakake poin teknis utama, sing aneh kanggo wong ing postingan iki. Nalika mabur kanthi kacepetan hipersonik dhuwur 5-7M, seret kulit antar-jemput bisa nyebabake suhu ing kisaran 650 - 800ºС, lan mulane bakal gampang dideteksi ora mung kanthi janji sistem penampakan taktis optoelektronik. penerbangan jinis OLS-50M utawa OLS-UEM (diinstal ing Papan T-50 PAK FA lan MiG-35), nanging uga outdated arah panas golek jinis 8TP (dipasang ing long-macem interceptors MiG-31B). Nyegat pesawat ulang-alik kasebut kanthi bantuan rudal jarak jauh kanthi sirah homing inframerah ora angel: nalika kacepetan mudhun nganti 4000 km / jam, kendaraan pangiriman ruang angkasa iki dadi rentan marang R-27ET URVV kanthi IKGSN ing dhuwur nganti 27. km.

Uga rentan marang jinis rudal anti-pesawat sing dipandu utawa rudal udara-ke-udara kanthi kepala homing radar aktif / semi-aktif. Titik sing paling penting yaiku pesawat sing mabur ing 4 - 5M kanthi kru ing kapal ora duwe kemampuan kanggo nindakake maneuver anti-pesawat sing kuat (unsur-unsur daya saka airframe, nalika nyoba ngowahi sethithik, mung bakal ambruk, utawa kru ora bakal tahan kakehan), lan mulane anter jemput ora bakal bisa lolos sanajan saka rudal interceptor sing bisa maneuver kaya R-33S utawa R-37. Bakal angel banget kanggo nglindhungi pesawat iki saka interception. Saka kesimpulan iki: perwujudan proyek iki ing produk nyata, sanajan "dongeng" David Goldfein, minangka tumindak sing larang banget, sing pungkasane ora bakal mbayar dhewe.

Sumber informasi:
http://forum.militaryparitet.com/viewtopic.php?id=17570&p=2
http://bristolspaceplanes.com/
http://militaryrussia.ru/blog/topic-106.html
Pengarang:
62 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. NUR
    NUR 19 Juli 2017 06:45
    +7
    Apa dheweke bakal mlebu ing lapangan terbang militer utawa langsung ing lapangan? Dongeng babagan pesawat karpet.
    1. svp67
      svp67 19 Juli 2017 07:07
      +3
      Kutipan saka N.U.R.
      Dongeng babagan pesawat karpet.

      ... Kepala Staf Angkatan Udara AS David Goldfein ngumumake ing pidato yen Pentagon ngembangake konsep kanggo masa depan, sing nyakup panggunaan pesawat glider transportasi hipersonik kanggo ngirim pejuang pasukan khusus elit ing ngendi wae ing donya kurang saka 60 menit.

      USSR bisa duwe sistem sing padha ing 90s abad kaping 20, amarga kabeh iki diusulake maneh ing 70s dening akademisi Chelomey ...
      1. NUR
        NUR 19 Juli 2017 08:30
        0
        Film sing apik banget, V. Chelomei minangka ilmuwan sing apik. Malah banjur diganggu, saiki malah luwih angel.
        1. avt
          avt 19 Juli 2017 09:28
          0
          Kutipan saka N.U.R.
          V. Chelomei minangka ilmuwan gedhe.

          Inggih, inggih. Saka galaksi sing pancen hebat banget! Watak pancen adoh banget ... dudu gula ngguyu Kaku nganti brutal. Nanging dheweke ora bisa pisah karo Sang Prabu - Ustinov ngadeg ing mburi Sang Prabu. Mungkin mancal, nanging ora saka ngeruk - Khrushch ora milih Ustinov, lan Chelomey wis anak Khrushch ditempelake, uga, sing saiki warga Amerika Serikat.
          Kutipan saka N.U.R.
          Malah banjur digagalaké

          ora mung ngganggu, nanging padha "Diamond" njupuk Ustinov lan marang Sang Prabu
    2. mark1
      mark1 19 Juli 2017 07:45
      +1
      Anter jemput paling kamungkinan siji-wektu, supaya opsi kebangkrutan iku salah siji kapsul khusus utawa ing padharan (ski), Kajaba iku, padha uga duwe landing vertikal, milih cara apa wae. idea iki apik tenan, kita uga kudu bisa metu. Kelompok sabotase lan serangan ing Amerika Serikat mung kekurangan.
      1. g1 wisuhntwn
        g1 wisuhntwn 19 Juli 2017 09:05
        + 12
        Tembung-tembung "sabotase" lan cara penyampaian pepelat-pepelat iki sing cetha banget.
        Turis angkasa bakal cocog kanggo sawetara peluncuran. Lan saboteurs bakal dadi banget nganggo luminositas pesawat kasebut, sanajan dheweke ora nembak mudhun lan duwe wektu kanggo parasut, kabeh "kutha" "desa" bakal digawa bali menyang kali.
        1. mark1
          mark1 19 Juli 2017 11:21
          0
          Kutipan saka g1washntwn
          Tembung-tembung "sabotase" lan cara penyampaian pepelat-pepelat iki sing cetha banget.

          Aku wonder apa padha mikir ing Pentagon? (kabeh goblok)
          1. g1 wisuhntwn
            g1 wisuhntwn 19 Juli 2017 12:09
            +3
            Bisa dicocogake supaya cepet narik mati saka Washington kanggo Australia, contone, yen kahanan wis dijamin dening Apocalypse. Ora saben wong, mesthine, nanging puluhan moncong saka pamarentah pasca nuklir bisa dievakuasi, supaya mengko bakal nggawa demokrasi, kanthi dhukungan saka operator pesawat sing isih urip, menyang negara katelu sing ora kena radiasi.
          2. Vitaly Novikov
            Vitaly Novikov 19 Juli 2017 23:56
            +1
            Lan ing Pentagon, dheweke ora bodho, dheweke nggawe teleportasi kanggo pepelats-stormtroopers;)
        2. bazzilio
          bazzilio 20 Juli 2017 01:38
          0
          Utamane yen dina Sabtu lan "desa" sawise adus))
        3. ydjin
          ydjin 20 Juli 2017 14:10
          0
          Kutipan saka g1washntwn
          Tembung-tembung "sabotase" lan cara penyampaian pepelat-pepelat iki sing cetha banget.
          Turis angkasa bakal cocog kanggo sawetara peluncuran. Lan saboteurs bakal dadi banget nganggo luminositas pesawat kasebut, sanajan dheweke ora nembak mudhun lan duwe wektu kanggo parasut, kabeh "kutha" "desa" bakal digawa bali menyang kali.

          Lan aku ngomong babagan sing padha, Pepelac, bodho ora bisa maneuver, bakal ditembak nalika tahap rem, kebangkrutan banget masalah, lan kepiye sistem dhukungan urip kru bakal diwenehake? Kanthi ekstensi supersonik sing gedhe, kepiye pemanasan termal ora bisa nggoreng tahanan dadi kerak emas? Panggangan SWAT minangka gaya anyar ing otak sing diarani. "mitra"?
      2. rvRomanoff
        rvRomanoff 19 Juli 2017 18:05
        0
        Yagene kita butuh konsep kaya ngono? Kita duwe anggaran sing luwih tipis, mesin cetak sing luwih elek, lan kita wis duwe "pejuang sing diakoni ing saindenging jagad" kanthi potongan. Nanging padha ora cukup "pejuang" kuwi, lan malah sawetara sakepel wedhi ing mesin cetak, supaya padha ora bodho.
      3. Rus2012
        Rus2012 19 Juli 2017 20:20
        0
        Kutipan saka tandha 1
        Kelompok sabotase lan serangan ing Amerika Serikat mung kekurangan.

        ... RDG-DRG kita bakal dikirim adoh sadurunge jam "H" lan kanthi cara liya :)))))))))))))))))
    3. opus
      opus 19 Juli 2017 13:26
      +4
      Kutipan saka N.U.R.
      Apa dheweke bakal mlebu ing lapangan terbang militer utawa langsung ing lapangan?


      Quote: Pengarang
      Utamane, ing konferensi internasional "Air Power - 2017", sing dianakake ing London saka 12 nganti 13 Juli,Kepala Staf Angkatan Udara AS David Goldfein

      David Goldfein David Goldfein David Goldfein David L. Goldfein, Heb. דייוויד גולדפיין)


      2 Mei 1999 ditembak ing sisih kulon Serbia kanthi bantuan sistem pertahanan udara S-125 upaya gabungan saka Baterei kaping 3 saka Brigade Rudal Anti-Pesawat 250 saka Pertahanan Udara Serbia lan Montenegro nalika mabur F-16C Block 40D "Fighting Falcon" (s/n 88-0550, Skuadron Pejuang 555 Angkatan Udara AS) ing langit liwat Serbia ing wilayah Nakuchani. Goldfein metu sawise mesin gagal. Layanan nylametake Amerika bisa ngusir dheweke sadurunge tentara Yugoslavia teka.


      =============
      Aku mangsuli?
      miturut Damantsev lan miturut David L. Goldfein, pasukan SOF AS bakal CATAPULTE OBJEK
      Quote: penulis
      ing kacepetan hipersonik dhuwur 5-7M, .. Ing suhu ing kisaran 650 - 800ºС,

      opo
  2. 1536
    1536 19 Juli 2017 06:54
    +3
    Matur nuwun kanggo situs sing rinci babagan perkembangan militer AS paling anyar. Yen ana konflik, paling ora ana sing bakal kaget yen kabeh iki wis tiba marang kita. Lan kasunyatan sing ana apa-apa kanggo njawab, kasunyatan sing kita ora malah hypersound ing VDNKh, mung ing perpustakaan, lan A.N. Maca Tolstoy ing "The Hyperboloid of Engineer Garin" ora ana apa-apa. Kita uga duwe memori yen ing sawetara konflik militer prajurit kita perang karo siji bedhil kanggo loro, utawa malah kanggo telu. Napa kita luwih elek?
    1. K-50
      K-50 19 Juli 2017 11:20
      +9
      Kutipan: 1536
      Yen ana konflik, paling ora ana sing bakal kaget yen kabeh iki wis tiba marang kita.

      Sampeyan bisa turu kanthi tentrem. Ora bakal tiba marang kita nganti satus taun maneh. ya
    2. KCA
      KCA 23 Juli 2017 19:01
      +2
      Apa sampeyan ora mbingungake prajurit biasa karo milisi rakyat, sing kadhangkala pancen kudu perang nganggo bedhil siji kanggo loro? Lan ing ngendi hypersound ana ing negara kita lan ing endi masyarakat umum ora ana, dheweke ora bakal ngomong kanthi cepet, GELA bali ing awal 90s, banjur ing tataran pungkasan saka pesawat X-22 iki kasebar menyang 7 MAX, padha. ngomong sampeyan bisa nganti 9-12
  3. inkass_98
    inkass_98 19 Juli 2017 07:05
    +5
    Aku isin takon babagan landasan pacu sing kudu didadekake pepelat iki. Apa bakal disiapake khusus kanggo dheweke dening mungsuh sing paling mungkin (yaiku, kita) utawa bakal muncul kanthi spontan ing papan sing direncanakake para saboteurs?
    Amarga dawane dawane udakara 4 km, kabeh katon lucu banget. Kita ora duwe jalur ing kabeh bandara gedhe, paling sethithik babagan dawa iki, apa sing bisa kita ucapake babagan pedalaman.
    1. Imperial
      Imperial 19 Juli 2017 07:14
      +4
      Dheweke bakal tetep ing silo ...
      Sanalika prajurit
  4. rembulan
    rembulan 19 Juli 2017 07:49
    +7
    anter jemput iki dirancang kanggo maneuver distracting - bebarengan karo, siji liyane diluncurake ing ambane 25-40 km saka ngisor permukaan bumi lan bebarengan nyerang target saka loro-lorone.
    1. Reptiloid
      Reptiloid 19 Juli 2017 11:15
      0
      Piye wae ora bener karo sampeyan karo kilometer ... Sawetara jinis masa depan sing adoh ...
      Sumur superdeep Kola --- 12262 meter. Rencana --- 15000 meter.
      Bertha Rogers, USA --- 9583 meter.
      Baden Unit, USA --- 9159 meter.
      Banjur ing urutan mudhun, ing macem-macem negara.
  5. Sergey-svs
    Sergey-svs 19 Juli 2017 07:51
    +6
    .... ing konferensi internasional "Air Power - 2017", sing dianakake ing London saka 12 nganti 13 Juli, Kepala Staf Angkatan Udara AS, David Goldfein, ngumumake ing pidato yen Pentagon nggarap konsep mangsa, kang melu nggunakake gliders anter jemput transportasi hipersonik kanggo pangiriman prajurit pasukan khusus elit kanggo ngendi wae ing donya kurang saka 60 menit.

    Isih saperangan puffs saka ganjuba lan kanca. Goldfein - bakal ngumumake awake dhewe minangka "Kaisar Galaxy" lan sanalika sawise pagelaran kasebut bakal mabur ing pesawat glider hipersonik iki kanggo nelukake Mars! ngguyu
  6. Soran
    Soran 19 Juli 2017 08:57
    +8
    Sing. Aku ngerti sing banget larang dilatih (praktis ing rega emas saben kilogram massa) specialists saka MTR + program latihan kosmonot fly, nyatane, karo tiket siji-cara. Inggih, ayo padha mabur, ndharat N-kilometer saka wilayah tambang karo rudal ing sawetara dalan. Ujug-ujug (!) A perang pecah antarane MTR lan polisi rahasia saka Pasukan Rudal Strategis. Pasukan khusus ora duwe papan kanggo ngenteni bala, amunisi lan sawetara gaman diwatesi kanthi bobot angkat pesawat. Ing sisih liya, para pengawal Pasukan Rudal Strategis sing digedhekake kanthi weker bakal nelpon contone 10 Mi-24 kanthi pasukan lan hadiah. Nah, banjur apa? Sapa sing bakal menang?
    1. liwat
      liwat 19 Juli 2017 16:02
      +1
      Sampeyan mbingungake pasukan khusus karo paratroopers. Ora bakal ana pertempuran senjata gabungan. Ora bakal ana serangan ing wilayah benteng. Bakal ana hits. Contone, salah sawijining tujuan utama yaiku kolom Poplars ing Maret. Satelit kesawang konvoi, spesialis mabur menyang papan sadurunge, peluncuran Javelin ing wadhah karo Topol. Kabeh, tugas wis rampung - kutha Amerika, distrik industri, pangkalan militer, utawa liya-liyane wis disimpen. Rega saka masalah iku anter jemput teknologi dhuwur, sawetara Javelins, lan bisa uga sawetara saboteurs. Apa iku worth iku? Temtunipun ijol-ijolan gedhe.
      1. Vitaly Novikov
        Vitaly Novikov 20 Juli 2017 00:03
        +1
        Apa VVKO duwe jam sepi saiki?
        1. liwat
          liwat 20 Juli 2017 15:13
          +1
          Ora ana lapangan radar sing terus-terusan ing negara kasebut lan ora tau ana, mabur ngubengi stasiun radar aktif sing langka, lan ora ana sing bakal weruh sampeyan. Saiki tapel wates ora ditutupi (radar liwat-the-horizon minangka obrolan sing kapisah), Arktik minangka salah sawijining bolongan padhet ing keliling.
          Miturut radar liwat-the-horizon - iku bisa lan bakal ndeteksi Bukak ing Amerika Serikat (lan iku mangu, jejak ion luwih cilik tinimbang ICBMs), supaya apa, iku dudu ICBM sing njupuk mati, sampeyan ora ngerti. apa sing diluncurake ing kana, piranti kasebut dhewe ora bakal weruh ing Maret (prinsip operasi bakal ngganggu), piranti kasebut, ditutupi lapisan ion, mabur liwat garis radar sing over-the-horizon, banjur hobbles menyang area posisi ing Ultra-cilik, mabur watara wilayah karo nimbali udhara, lan irungnya pasukan khusus liwat cakrawala radio, saperangan saka puluhan kilometer saka target.
          Kepiye babagan VVKO? Lan VVKO turu kabeh wektu iki, amarga mungsuh ora weruh.

          Kajaba iku, contone, yen kita ndeteksi piranti iki ing tapel wates, carane kita bakal njupuk mudhun? Ing 100 km, ora ana sing njupuk sing biasa, mung S-500. Lan nalika iku pancene bakal nglindhungi langit kita, lan ora ing kaca Wikipedia, iki pitakonan. Conto sedih iki yaiku rudal 9M96E wis ana sajrone 18 taun sacara eksklusif minangka pertunjukan.
          1. KCA
            KCA 23 Juli 2017 19:08
            +1
            Apa pepelat duwe wektu kanggo mabur sadurunge diluncurake ICBM? Sistem rudal peringatan dini ndeteksi peluncuran RMD lan RSD, target apa wae sing luwih gedhe tinimbang bal tenis, banjur dumadakan glider kebangkrutan ora bakal diweruhi, lan peluncuran sing ora diumumake babagan lintasan sing ana ing arah Federasi Rusia bakal langsung. nyebabake weker No.. 1 ing kabeh obyek saka Pasukan Rudal Strategis lan Angkatan Udara
            1. liwat
              liwat 24 Juli 2017 00:15
              +1
              Kutipan saka KCA
              Apa pepelats duwe wektu kanggo mabur sadurunge diluncurake ICBM?

              Tegese gagasan kanthi transportasi hipersonik saka saboteurs ana ing serangan preemptive, disarming.
              Kutipan saka KCA
              Sistem peringatan awal ndeteksi peluncuran RMD lan RSD, target apa wae luwih gedhe tinimbang bal tenis

              Babagan kontrol total papan lan bal tenis liyane, iki minangka dongeng jingoistik kanggo pemilih Amerika. Plagiat bodho kita.
              Bola tenis pancen katon, nanging ora ana ing mode PRN, nanging ing mode khusus, nalika obyek ing orbit sing mabur ing nduwur sirah dipantau (kutub minus atusan kilometer, nanging ora ewu), lan ora kabeh bebarengan, nyatane. wektu, nanging mboko sithik, sektor dening sektor. Aku ora ngerti periode review lengkap, nanging miturut ora langsung, iku cetha ora menit utawa jam. Contone, sadurunge Amerika Serikat nganakake kampanye PR kanthi mudhun satelite, nganti pirang-pirang wulan (sasi!) Dheweke ngukur radar orbite, ngitung, lan liya-liyane. ora ana ngawasi wektu nyata "bal tenis" ing alam. Sanadyan Amerika, utawa malah luwih kita.
              SPRN iku rada opera. Radar peringatan awal yaiku over-the-horizon lan over-the-horizon. Over-the-horizon ora bakal weruh saboteurs ing hypersound amarga ketinggian penerbangan bakal ngluwihi lapisan ion, maksimal sing bisa dideleng yaiku peluncuran langsung ing wilayah Amerika Serikat. Superhorizontal teoritis bisa ndeleng, nanging sing bakal ngidini wong. Punika geometri murni, tarik bidang tangent menyang bal, kabeh ing ndhuwur pesawat iki katon dening radar, kabeh ing ngisor iki ora katon. Cukup kanggo saboteurs mabur ing radius tartamtu, ing pesawat iki, radar peringatan dini, lan dheweke ora bakal bisa ndeleng kanthi geometris.
              Yagene dheweke ndeleng hulu ledak rudal? Amarga padha mabur sadawane lintasan balistik kanggo 1000 km lan liyane, i.e. kudu nglintasi bidang tangent padha, saka pitungan kuwi stasiun iki diselehake geometrically.
      2. ydjin
        ydjin 20 Juli 2017 14:18
        0
        Quote: liwat
        Sampeyan mbingungake pasukan khusus karo paratroopers. Ora bakal ana pertempuran senjata gabungan. Ora bakal ana serangan ing wilayah benteng. Bakal ana hits. Contone, salah sawijining tujuan utama yaiku kolom Poplars ing Maret. Satelit kesawang konvoi, spesialis mabur menyang papan sadurunge, peluncuran Javelin ing wadhah karo Topol. Kabeh, tugas wis rampung - kutha Amerika, distrik industri, pangkalan militer, utawa liya-liyane wis disimpen. Rega saka masalah iku anter jemput teknologi dhuwur, sawetara Javelins, lan bisa uga sawetara saboteurs. Apa iku worth iku? Temtunipun ijol-ijolan gedhe.

        Kepriye carane pepelat iki bisa mabur tanpa disadari? Wis ing jawaban iki babagan pasukan khusus Inggris sing kasar, kepiye carane ora digoreng nalika dikirim? Air conditioning ing glider sijine? Non-science fiction omong kosong! mandheg wong bodho
        1. liwat
          liwat 20 Juli 2017 15:35
          0
          Aku nulis babagan penetrasi sing ora katon ing ndhuwur
          Babagan nggoreng - ing dhuwur 100 km ora bakal ana bola api, aja bingung deorbiting kanthi kacepetan 8 km / s lan mabur ing 2 km / s. Wektu lelungan, umpamane, kanggo 10000 km bakal dadi 83 menit, sajrone jam setengah sampeyan bisa entuk insulasi termal, yen ora cukup, utawa sampeyan bisa nambah penguapan refrigeran, masalah teknis murni sing wis suwe. wis ditanggulangi, contone, ing piranti kuna Venus-7.
    2. wulan 702
      wulan 702 25 Juli 2017 10:22
      +1
      Piye wae, ing taun 90-an suci, latihan ditindakake ing Timur Jauh karo mitra sing paling mungkin saka Amerika Serikat, dheweke ndharat ing taiga lan kudu ngrusak obyek sing penting, lan kita kudu nglawan dheweke .. Duc, dheweke ndharat ing kene (Ora ana sing ngganggu), nanging ing etungan ora tekan obyek ing wektu sing salah. lan sawise sawetara wektu sing padha ketemu, ternyata ing ngisor iki, sakperangan alesan, sistem orientasi pasukan khusus Amérika gagal, lan padha nyuwil walkie-talkie, saliyane iki, sawetara wong padha tatu lan kelompok pancen ora kompeten.. Aku kudu ngungsi kabeh wong menyang tanah air.. Latihan wis ditutup kanthi tenang lan ora kelingan sing kaya ngono maneh..
      Kanggo kabeh wong bodho sing pracaya gagasan sing ditulis ing artikel kasebut, mangga deleng peta Rusia lan mangerteni kabeh dibilisme gagasan kasebut, lan yen ora tekan, banjur tuku tiket Moscow-Vladivostok kanggo pesawat lan kabeh bakal jelas..
  7. gerilya ala
    gerilya ala 19 Juli 2017 10:09
    +3
    Kutipan saka N.U.R.
    nggunakake glider anter jemput transportasi hipersonik kanggo ngirim prajurit pasukan khusus elit menyang ngendi wae ing donya kurang saka 60 menit. ... Nalika mabur kanthi kecepatan hipersonik dhuwur 5-7M, seret kulit pesawat ulang-alik bisa nyebabake suhu ing kisaran 650 - 800ºС
    Aku nganggep yen para pejuang bisa lan bakal teka ing ngendi wae ing 60 menit. ing awu iki. Tapi wis jengkel... sad
  8. lawas26
    lawas26 19 Juli 2017 10:10
    +6
    Sampeyan ngerti, sawetara jinis perasaan ambivalen saka artikel iki. Ing tangan siji, konsep kanggo masa depan sing adoh - kok ora. Ing sisih liya, kabeh tugas sing ditrapake militèr iki paling mungkin disedot saka hawa sing tipis. Ana luwih akeh pitakonan tinimbang jawaban. IMHO - fantasi, adoh banget saka kasunyatan
    1. Reptiloid
      Reptiloid 19 Juli 2017 10:57
      +1
      Quote: lawas26
      sawetara jenis koyo ambivalent saka artikel iki. IMHO - fantasi, adoh banget saka kasunyatan

      Fantasi, dongeng, palsu minangka bagean saka perang informasi. Ayo Federasi Rusia ngejutake wong-wong mau kanthi ASYMMETRIC !!!!!!!!!!!! Nganti saiki, Federasi Rusia minangka siji-sijine negara ing Donya sing bisa ngrusak Amerika Serikat, utawa nyebabake karusakan sing ora bisa didandani !!!
    2. opus
      opus 19 Juli 2017 13:43
      +2
      Quote: lawas26
      IMHO - fantasi, adoh banget saka kasunyatan

      Pengarang.
      Gabungan JP 3-05 "Konsep operasi khusus gabungan", instruksi KNSh JP 1-02, instruksi KNSh Angkatan Bersenjata AS JP 3-05, konsep kanggo pangembangan MTR saka pasukan darat nganti 2022, disetujoni ing 2014 lan anter jemput penumpang "Ascender" .. ..


      lan David L. Goldfein misuwur

      kaya John McCain

      dheweke uga ditembak mudhun (nanging dening Serbia): F-16C Block 40D "Fighting Falcon" (nomer seri 88-0550, Skuadron Pejuang 555 saka Angkatan Udara AS) ing langit liwat Serbia ing wilayah Nakuchani


      Aku mbuwang siji "gagasan" kanggo artikel:
      Pangiriman MTR AS langsung menyang wilayah posisi
      Quote: Pengarang
      kanggo karusakan luwih saka kabeh mine lan mobile lemah / railway launchers saka ICBMs R-36M / M2 "Setan", UR-100N UTTH "Stiletto", "Topol" lan "Yars".
      nggunakake UGM-133A Trident II (D5) Modifikasi TRIDENT Konvensional (CTM) , pasukan khusus tinimbang platform breeding BB

      lan apa?
      rame banget
      banjur sampeyan ora bakal nemokake
      ora mung janji sistem penampakan optoelektronik kanggo aviation taktis kayata OLS-50M utawa OLS-UEM (diinstal ing Papan T-50 PAK FA lan MiG-35), nanging uga outdated jinis 8TP pandeteksi arah panas (dipasang ing long-range MiG- 31B interceptors).
  9. K-50
    K-50 19 Juli 2017 11:17
    +4
    sawise nguripake mesin roket ing dhuwur 16 kilometer, Ascender wiwit climbing 100-120 km ing kacepetan 2950 km / h; ing bagean ndhuwur lintasan, kacepetan mudhun nganti 400 - 500 km / jam, sawise bagean mudhun diwiwiti kanthi kacepetan kira-kira 3500 km / jam, lan banjur ngrancang menyang landasan pacu.

    Tampilake GROUND RUNWAY cedhak posisi peluncuran Pasukan Rudal Strategis. wektu iki.
    Lan sawise ngrampungake tugas, apa dheweke bakal manggon ing alas kita sawise kekacoan? belay
    Toto bakal dadi hiburan kanggo rakyat - "nyekel saboteur." Kabeh pamburu ing wilayah kasebut bakal kumpul karo asu. Kapan maneh kowe nyekel makhluk kuwi. sedulur
    Sanajan dheweke ora bisa nindakake apa-apa, dheweke bakal njagong ing buntut kanthi mantep, kabeh bakal luwih gampang kanggo kelompok anti-sabotase. Umumé, full-length fun.
    Lan siji kudu mikir mengko iki "shuttles" bakal tetep ing Rusia, kaya pesawat Powers.
    Banjur, mbokmenawa, kita uga bakal "mbalekake utang" menyang Matrasia. recourse ngguyu
    1. Vadim237
      Vadim237 19 Juli 2017 12:08
      +1
      Wis ana konsep sing luwih nyata, drone ramming orbital, sing bakal ana ing sadhuwure wilayah mungsuh lan nalika diluncurake ICBM, tembak mudhun ing fase penerbangan awal - ram ICBM ing "bali. kacepetan" - Mach 28.
      1. -Pengembara-
        -Pengembara- 19 Juli 2017 12:38
        +1
        Aku elinga yen ing USSR wis ana project padha - "bast shoes", nanging ing mratelakake panemume luwih realistis: ana iku misale jek ngirim ngirim senjata nuklir (ing mode manned karo bali menyang orbit). Utawa, kaya drone, mung tetep ing lemah kanthi hiper. Kerusakan sajrone impact kasebut bisa dibandhingake karo nuklir, mung tanpa kontaminasi radioaktif. Menapa malih, wektu diwilang ing menit lan detik (kajaba klompok unmanned kuwi wis ing orbit). Sayange, kanthi ambruk USSR, proyek kasebut ditutup. hi
        1. Vadim237
          Vadim237 19 Juli 2017 17:43
          +1
          "Aku elinga wis ana proyek sing padha ing USSR -" bast ", nanging ing mratelakake panemume luwih realistis: ana sing misale jek ngirim senjata nuklir (ing mode manned karo bali menyang orbit)" Ana siji manned kuwi. kendaraan gaya minangka Buran, lan malah plus ing Kajaba iku, piloting drastis nyuda Kapabilitas pertempuran sawijining, piranti iki ora bakal bisa kanggo tetep ing orbit kanggo dangu - lan drones bisa tetep kanggo puluh - pramila project iki ditutup. Lan nggawe Buran mungkasi VKS siji-tataran sing luwih janjeni - M 19 lan Tu 2000.
    2. liwat
      liwat 19 Juli 2017 16:20
      +1
      Tampilake GROUND WAY cedhak posisi wiwitan Pasukan Rudal Strategis

      Landasan pacu ora dibutuhake, pesawat ulang-alik bisa digunakake.
      Toto bakal dadi hiburan kanggo rakyat - "nyekel saboteur"

      Klompok khusus uga bisa digunakake, nanging ora secara harfiah, fisik bakal urip, nanging minangka unit tempur, dheweke bakal ilang suwe. Amarga sawise wiwitan perang donya katelu, ora ana sing bakal peduli babagan sawetara spesialis cilik, iki bakal dadi masalah sing paling cilik.
      Lan kita kudu mikir yen iki "shuttles" bakal tetep ing Rusia

      Aku ora weruh alesan kanggo seneng. Pukulan pembalasan uga bakal tetep ing Rusia, Poplars ora bakal mabur, ahli strategi ora bakal mabur. Luwih becik yen kosok baline.
      Banjur, mbokmenawa, kita uga bakal "mbalekake utang" menyang Matrasia.

      Sawise sukses (Gusti Allah pareng) serangan disarming ing Rusia, ora ana sing bakal mabur menyang Matricia.
      PS ^ Aku ora ngerti motif gething, wong Amerika, wong-wong sing elit, ora luwih dumber saka sampeyan, paling.
      1. Fil743
        Fil743 20 Juli 2017 09:48
        0
        Landasan pacu ora dibutuhake, pesawat ulang-alik bisa digunakake.

        Ing kasus iki, pasukan khusus duwe rong pilihan:
        1. kebangkrutan vertikal kabeh anter jemput dening parachute
        2. parasut landing kapsul sing bisa dicopot
        Parachute landing ing Amerika Serikat mung bisa digunakake ing banyu. splashing menyang segara iku gampang - sampeyan ora bisa kantun banyu. Nanging ngendi kita bakal cipratan bom lampus saka MTR iku pitakonan mbukak. Ana rong blumbang anget ing Rusia: Segara Ireng lan Kaspia (Azov cilik lan ora cukup), sampeyan isih kudu mlebu ing kali kayata Volga, Yenisei, Lena, Ob (uga, utawa nambah siji. pilot -wektu saka Angkatan Laut kanggo grup, sing lenggah ing kelompok sembarang bak karo mata ditutup.Lan sampeyan kudu paling 10 - 15 pepelats kuwi ing wektu sing padha (lan uga sawetara "kunjungan"), digunakake karusakan kanggo kasur tutup bakal "ora ditrima"
        1. liwat
          liwat 20 Juli 2017 14:12
          +1
          Kapsul ora dibutuhake, piranti kasebut mudhun saka tingkat hipersonik, banjur mabur kaya pesawat biasa, ing subsonik, landing ing parasut individu. Sampeyan uga ora butuh pilot.
          Kita duwe sawetara poplar kanthi gada, 100-200 potong. 100-200 piranti sing bisa dituku ing AS.
          Nanging, yen sampeyan mikir babagan iki, ora perlu kendaraan 200. Iku katon logis saka sawetara kendharaan transportasi hipersonik sing cilik banget (miturut jumlah antena SAM sing dipasang ing wilayah kasebut), lan sawetara serangan. drone sing tugas ing orbit (X-37 minangka prototipe iki). Pasukan Khusus bakal mbukak pertahanan udara, lan penyerang bakal ngrusak poplar lan ahli strategi.
          Aku preemptively bakal njawab pitakonan saka carane pasukan khusus bakal badai posisi S-400 utawa S-500. Aku mangsuli - ora bakal, bakal njupuk ing antena radar saka kadohan saka akeh, akeh kilometer. Antena radar mesthi katon saka kadohan, ora bisa didhelikake ing lempitan terrain utawa ing alas. Perlindhungan sistem pertahanan udara ing kene ora bakal nglindhungi kanthi cara apa wae, ora mungkin kanggo mblokir bunder kanthi diameter sepuluh nganti rong puluh kilometer kanthi pengawal sing padhet.
    3. Monarchist
      Monarchist 19 Juli 2017 16:40
      0
      Miturut 50, banjur salah siji saka anggota forum ngusulake sing shuttles kuwi dimaksudaké kanggo dibukak sawise hit pisanan dening Tomogawk, nalika Pamburu ora bakal duwe maneh "wolfhound m" saka kontrak saka pusat teroris (NTV saiki). nuduhake babagan "Smerch") ora bakal nganti saboteurs
    4. Korolyov
      Korolyov 12 Desember 2017 00:19
      0
      Kutipan: K-50
      Tampilake GROUND RUNWAY cedhak posisi peluncuran Pasukan Rudal Strategis. wektu iki.

      amarga Ascender dirancang dening perusahaan swasta, dimaksudake kanggo kabutuhan turis lan, ing asas, ora bisa mabur nang endi wae adoh saka titik wiwitan, ora jelas kenapa sampeyan teka karo sawetara "posisi wiwitan. saka Pasukan Rudal Strategis".
  10. Vladimir Mamkin
    Vladimir Mamkin 19 Juli 2017 14:21
    0
    Crita medeni liyane kanggo awake dhewe, mbok menawa bakal wedi lan nyerah, nanging pas lagi take off langsung digawa ngiringan, asil saka penerbangan kaya ngono.
    1. Monarchist
      Monarchist 19 Juli 2017 16:30
      0
      Lan aku ngomong padha. Kabeh omong kosong iki kudu ngganggu: kita duwe uji coba, lan sing luwih adhem ing hangar kaping 2, lan kita duwe 18 hangar lan sing luwih adhem tenang ing saben.
  11. Tatarin83
    Tatarin83 19 Juli 2017 14:59
    +1
    Ing kene sampeyan kabeh ngrembug manawa bab iki bakal ditemokake lan ditembak mudhun. Nanging sawise kabeh, ora ana sing ngomong yen dheweke bakal mabur menyang sistem pertahanan udara sing ora ditekan. Sawise ijol-ijolan jotosan pisanan, bakal ana bolongan ing pertahanan udara kabeh peserta sing bisa mabur ora mung saka orbit. IMHO lagi dikembangake kanggo tujuan kasebut. Pitakonan liyane yaiku apa sing bakal ditindakake sawise ijol-ijolan pisanan ...
    1. bk316
      bk316 19 Juli 2017 20:26
      +2
      Sawise ijol-ijolan pukulan pisanan,

      Apa sampeyan wis maca artikel kasebut?
      Sapa sing kudu nyerang sawise ijol-ijolan jotosan?
      Sasis kosong saka poplar utawa tambang kosong saka Sarmatians?
  12. pavel leontiev
    pavel leontiev 19 Juli 2017 15:39
    0
    Pitakonan mung - kepiye carane ngirim pasukan landing menyang titik? Nyelehake ing angkasa utawa udhara utawa wis ndharat ing Red Square? apparatus), banjur apa karo aparat (destructs dhewe), bahan bakar ora bakal. cukup kanggo Inggris.
    Pitakonan liyane yaiku kepiye carane ora katon? Sajrone lepas landas ing sadawane lintasan sing curam, pura-pura dadi roket saka awake dhewe, sistem pertahanan rudal kasebut ora bakal bisa ngenali kepiye? wektu dina .... Sajrone penerbangan atmosfer, nalika eselon saka 100m kanggo 10km wis dipérang antarane prau sipil lan militèr.Endi iku siluman? , ya, kabeh bakal cemlorot malah ing lemah. Omong kosong, ora idea ... mung bisa yen Inggris pengin aparat dhewe al - ing X-37.
    1. Vadim237
      Vadim237 19 Juli 2017 17:47
      0
      Inggris wis nggawe pesawat aerospace siji-tataran kanggo 9 taun
  13. Monarchist
    Monarchist 19 Juli 2017 16:24
    0
    Kutipan saka tandha 1
    Kutipan saka g1washntwn
    Tembung-tembung "sabotase" lan cara penyampaian pepelat-pepelat iki sing cetha banget.

    Aku wonder apa padha mikir ing Pentagon? (kabeh goblok)

    Aku bakal menehi saran supaya dheweke ngerti carane mikir ana, nanging kabeh omong kosong babagan "antar jemput siluman" kudu meksa psyche: kita ngomong babagan anter jemput kasebut, lan kita duwe sing luwih adhem.
  14. liwat
    liwat 19 Juli 2017 16:34
    +1
    sawetara kudu ngidini kanggo ngatasi 3500 - 5000 km ing dhuwur 60 - 100 km (lan malah ing kacepetan hipersonik 5 - 7M) ...
    Ing .. kacepetan 5-7M, seret kulit antar-jemput bisa nyebabake suhu ing kisaran 650 - 800ºС ...
    Nyegat pesawat ulang-alik kasebut kanthi bantuan rudal jarak jauh kanthi sirah homing inframerah ora angel: nalika kacepetan mudhun nganti 4000 km / jam, kendaraan pangiriman ruang angkasa iki dadi rentan marang R-27ET URVV kanthi IKGSN ing dhuwur nganti 27. km.

    Tangan kiwa ora ngerti apa sing ditulis sing tengen ... Penulis dhewe nulis manawa piranti kasebut bakal mabur lan sumunar ing dhuwure 60-100 km. Ing papan sing luwih murah ora bakal ana hypersound, bakal ana supersonik biasa. Ora ana cemlorot kuat ing IR. Inggih, supaya radars ndeleng (teoritis, amarga ing laku padha ora bakal weruh apa-apa, radar khas kita ora dirancang kanggo katon ing angkasa), lan carane penulis bakal njupuk mudhun piranti ing Maret? Apa ana rudal pesawat sing tekan dhuwure? Padha ora ana ing alam.
  15. alexxxxz
    alexxxxz 19 Juli 2017 17:53
    0
    Lan dheweke uga kudu nggawe ewonan potongan supaya bisa ngrampungake tugas sing diumumake kanggo dheweke. Utopia lan pornografi!
  16. lawas26
    lawas26 19 Juli 2017 18:08
    +1
    Quote: -Wanderer-
    Aku elinga yen ing USSR wis ana project padha - "bast shoes", nanging ing mratelakake panemume luwih realistis: ana iku misale jek ngirim ngirim senjata nuklir (ing mode manned karo bali menyang orbit). Utawa, kaya drone, mung tetep ing lemah kanthi hiper. Kerusakan sajrone impact kasebut bisa dibandhingake karo nuklir, mung tanpa kontaminasi radioaktif. Menapa malih, wektu diwilang ing menit lan detik (kajaba klompok unmanned kuwi wis ing orbit). Sayange, kanthi ambruk USSR, proyek kasebut ditutup. hi

    Iki minangka proyek sing rada beda, adoh saka "pangiriman spesial".

    Kutipan: Vadim237
    Inggris wis nggawe pesawat aerospace siji-tataran kanggo 9 taun

    Luwih gedhe. Sadurunge piranti iki, padha duwe 10-12 taun ing pungkasan 80s lan awal 90s, HOTOL dikembangake.
  17. BRS
    BRS 20 Juli 2017 01:13
    0
    Iki wong-wong! Apa sampeyan mikir yen komplek tambang lan seluler ora duwe pengawal keamanan? Kaya Poplar nunggang ing lapangan sing mbukak - mabur munggah ing anter jemput lan tiba saka kabeh batang. Lan padha ngrembug kanthi serius.
  18. Alexei. TAPI.
    Alexei. TAPI. 20 Juli 2017 08:15
    0
    Roket liyane menyang weteng kudu diikat! Ngendi sampeyan bisa entuk bahan bakar akeh? :)
  19. Hog
    Hog 20 Juli 2017 16:55
    0
    Apa dheweke bakal njupuk jalur pendaratan sadurunge?
  20. Leonid Khar
    Leonid Khar 20 Juli 2017 17:07
    0
    Lan kepiye carane antar-jemput iki bali? Utawa direncanakake nggawe shuttle landing sing bisa digunakake?
    1. Vik66
      Vik66 28 Februari 2018 16:21
      0
      Nanging ora bakal - loro anter jemput lan kebangkrutan bisa digunakake!
      Kaya kita - DRG dibuwang kanthi siji cara, pilihan mundur ora direncanakake (layanan ing pasukan khusus GSVG 84-86 GRU)
    2. Dormidont
      Dormidont 24 april 2018 16:19
      0
      lan dilebokake ing orbit kanthi catapult
  21. Dormidont
    Dormidont 24 april 2018 16:18
    0
    David Goldfein drive chutzpah éca
  22. nikolai55soot
    nikolai55soot 16 Juli 2018 13:21
    0
    Ana gagasan aparat: kaya UFO mabur (dudu karpet). ing Rusia padha ora njupuk wong akeh, nanging tega mesthi.